|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
Cześć
Cytat:
Ale pewnie jakby któraś z nas miała wejść w rozmowe o kupowaniu jakichś wkrętó, śróbek itd. to by TŻetowie też mieli co opowiadać.Słownik mojego TŻeta: welon - moskitiera stroik do włosów - satelita I mi się pytał ile to kanałów odbiera?
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199729]dziewczyny ponawiam pytanie i jak mi nie odpowiecie to Was uduszę
![]() Czy 180zł za bukiet młodej to dużo?[/QUOTE] Jak dla mnie to dużo. Ja jestem tak uparta, że prędzej pójde z pękiem chwastów z pola |
|
|
|
#2583 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam ostatnio doszlam do wniosku ze bede oszczedzac na wszystkim co sie da ![]() oczywiscie z glowa ![]() musze namowic tz na 2 kurs tanca, bo ten nasz juz w niedziele sie konczy, a grupa nasza chce dalej tanczyc wiec kobietka powiedziala ze jak 5 par bedzie to otwieramy dla nas dla srednio zaawansowanych ![]() ![]() ![]() ![]() i grupa zamknieta by byla ;D ale tz kreci mi tu nosem ze kasy nie ma ![]() 250zł potrzebuje, na 8 spotkań. TŻ ma za darmo bo ma karte benefit ostatnio mu powiedzialam ze nie musze miec markowej bielizny i kupie na rynku cos zeby pojsc na tance
|
|
#2585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładne, klasyczne i na pewno bezproblemowe ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Nie kombinuj, pamietasz że chciałaś, żeby się nić nie zaczepiało?
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będą gładkie i mam nadzieję, że szybko przyjdą bo mi się przymiarka zbliża i buty muszą być a w sklepach stacjonarnych nic nie powaliło mnie na kolana
|
|
#2587 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kochane PMki
Ja wpadam jak po ogień dosłownie... Przez Pracę+Mgr śpie po 5h dziennie, a w dodatku borykam sie z jakimiś choróbskami skórnymi wciąż Gratuluje Wam 100dniówek i zestawień oraz zakupów ślubnych- w miarę możliwości wszystkie przeglądam ![]() ![]() klask i: Nowe PMki tez witam
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę
|
|
|
#2589 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wymyśliłam, że kupię butle z helem i napełnimy nim białe balony, przywiążemy do nich wstążeczki białe, pod balonem zawiążemy taką kokardkę w kolorze szarfy tzw. szampański kolor i obciążymy je i ułożymy je jedne obok drugich. Myślę że będzie to fajne. Tylko droga dojazdowa do mojego domu ma chyba ze 100 metrów więc troche to zajmie jedna butla chyba nie wystarczy.Cytat:
Cytat:
Witam się w ten wietrzny i paskudny dzień. Żołądek i brzuch nadal mocno nawalają. Temperature chyba miałam w nocy i każda kość mnie boli. Więc to chyba jednak jakś jelitówka..
|
|
#2590 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysle ze przed wkladaniem kwiatkow, fajnie bedzie obwiazac wstazka kule, wtedy bedzie ja o co zawiesic.Cytat:
, ale ja uwielbiam robic tefo typu rzeczy, juz kilka lat robie reczna bizuterie, kartki okolicznosciowe, stroiki swiateczne i inne takie )---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33199326]np. Kasia Cichopek nie poczęstowała zespołu ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- wyślę Wam pewien kawał wyhaczyłam go na fejsie ![]() Pewien facet, przez kilka lat miał kochankę, Włoszkę. Pewnej nocy > oświadczyła, że jest w ciąży. > On nie chcąc zrujnować swojej reputacji i małżeństwa, dał jej sporą sumę > pieniędzy, > aby wyjechała do Włoch i tam urodziła dziecko, aby uniknąć skandalu. > Zaproponował również płacenie alimentów do 18 roku życia na dziecko. > Ona się zgodziła, ale spytała: - Jak mam przesłać Ci wiadomość, kiedy > dziecko się .........urodzi? > - Aby utrzymać wszystko w sekrecie, wyślij mi pocztówkę na mój adres > domowy, > z jednym tylko słowem "spaghetti", wtenczas zacznę słać Ci alimenty na > utrzymanie dziecka. I ona wyjechała > Po około 9 miesiącach facet wieczorem wraca do domu z pracy, a tu żona > mówi: > - Dostałeś jakąś bardzo dziwną kartkę pocztową, nic nie rozumiem co to za > kartka. > Mąż na to: - Daj mi tę kartkę, zobaczę co to? Żona dała mężowi kartkę > bacznie go obserwując. > Mąż zaczął czytać pocztówkę, zbladł jak ściana i... zemdlał; > Na kartce było napisane: spaghetti, spaghetti, spaghetti, spaghetti,spaghetti. > Trzy porcje z kulkami mięsnymi, dwie bez. Wyślij więcej sosu.[/QUOTE] Dobry Ja już od dzisiaj mam weekend wcześniej narzekałam na brak czasu to teraz będę go miała wystarczająco.
|
|
#2593 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny stworzyłam pierwszą ozdobę do butów
Ale jestem szczęśliwa, bo już myślałam, że nie znajdę żadnej alternatywy
|
#2594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoj Tż wymiata
Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-03-29 o 09:38 |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam śliczną biżuterię i chyba się skuszę
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
wow!!!! cudo ile????
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2599 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest kolor troszke ciemniejszy niz natural a te natural sa troche ciemniejsze niz ecru i mi akurat pasuje bo białych pończoch nie chcę
Gratuluję wszystkim DDŚ, studniówek, pięknych zestawień ![]() My z Tż wczoraj byliśmy u naszego zespołu Normalnie kocham tą wokalistkę bo czyta w moich myślach, dogadamy sie z nimi bez problemu, wszystkie nasze ale uwzględnione a na dodatek ma tak śliczną mała córeczkę która przyszła do nas do pokoju tam gdzie siedzieliśmy i od razu chciała do mnie na kolana zeby jej pokazać w książeczce zwierzątka
|
|
#2600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nas czeka dłuuugi weekend - jedziemy do mojego miasta na spotkanie z 'koordynatorem ds. bankietów', 'mistrzem kuchni' (kocham te górnolotne nazwy ) oraz księdzem. Plus rozdanie tony zaproszeń. Cichutko proszę o trzymanie kciuków, żeby pertraktacje byly owocne![]() Miłego dnia wszystkim życzę |
|
|
|
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam ja i tez mi sie podobała ale kosztuje w sumie chyba 300 zł jak sie nie mylę
![]() Ja w ogóle też zmieniałam swoje kolczyki na te http://www.sklep-izabela.pl/index.ph...124135957.html Stwierdziłam ze te moje sa za mało widoczne a te beda w sam raz, poza tym to sa te same kolczyki które ma modelka w mojej sukni na stronie Agnes więc na pewno będa pasować tylko boje sie ze bedą ciężkie ale zaryzykuje
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam Was z rańca u mnie ze ślubnych spraw żadnych nowości, za to w pracy mnostwo roboty. Przygotowujemy jubileuszowy numer naszej gazety i galę z tej okazji, więc ciągle siedzę w pracy. Nie mam nawet czasu iść do salonu po moją suknie, a juz przyjechala. |
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ładne ja tez szukam takie "wkretek" i mocno zdobionych ![]() nie moge miec na uszkach bo beda wtedy za dlugie ![]() a takie jak te beda idealne
|
|
#2604 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nie umiem se zwizualizować o co chodzi ![]() ładna
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam czasu dziewczyny wogóle w tym tygodniu na nic jestem taka zalatane jak nigdy, wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że żyję muszę cały dom wysprzątać na święta a trochę tego jest, jutro też nie będę miała czasu bo jadę na zakupy weselne bo czas zacząć kupować te produkty co mają długa datę przydatności ![]() No i trzeba zacząć kompletować kosze dla rodziców które też jutro zakupimy ![]() Ze spraw ślubnych to udało nam się na drugim spotkaniu w poradni zaliczyć i trzecie spotkanie także mamy poradnię już z głowy Męczę się nad biżuterią nie wiem co wybrać znalazłam u siebie w mieście dwa ładne komplety ale koszt 300 zł i nie wiem czy nie za drogo ![]() Tak po za tym to Witam nowe Pmki Gratulacje zakupów, zmian sukni, zestawień studniówkowych, dni i miesięcy do ślubu mi zostało 128 dni
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
U mnie akcja sprzątania w domu po pracy bo teście mają przyjechać na weekend by obgadać szczegóły ślubu. Dziewczyny od dziecka marzyłam by bukiet ślubny mieć z konwalii - tylko boję się że niestety będzie to nierealne. Dzisiaj idę popytać w kwiaciarniach czy jest możliwość zamówienia i ewentualny koszt. Co do bukietu to coś skromnego. Chciałabym coś takiego:
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-03-29 o 10:07 |
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj mieliśmy nasz pierwszy osobisty odcinek You can dance
czyli pierwszą lekcję na kursie tańca - było tango. Mój K chce zrezygnować bo stwierdził, że kompletnie mu nie idzie i to wogóle nie dla niego, ja nie umiem dać się poprowadzić więc też mamy z tym problem. Ale ponieważ ja tak łatwo się nie poddaje to w poniedziałek idziemy na kolejną lekcję ale juz wiem, że będzie ciężko bo taniec to nie nasz żywioł. Na naszym kursie razem z nami było 3 pary i my najmłodsi bo te dwie pary bo takie już dojrzałe.
|
|
|
|
#2609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czy te balony nie popekaja jak beda na ziemi?
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kompletu, to hmm.... zastanów się, czy jeszcze kiedyś go wykorzystasz? Ja patrzę wlasnie pod tym kątem, nie chcę przesadzić z wydatkami, a jeśli juz mam wydać więcej kasy, to na coś, co wykorzystam ponownie (nie to, co sukniaCytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

niestety zdjecia telefoniczne, ale moj aparat jak zwykle rozladowany

Macie miejsce na swoim superwątku dla jeszcze jednej zabłąkanej Pmki z Małopolski? Bardzo fajnie się Was czyta
i bedzie jeszcze paseczek w kolorze krewetkowym, no jakos tak przynajmniej się nazywał 

za zestawienia 
19.05.2012
klask i: 

czyli pierwszą lekcję na kursie tańca - było tango. Mój K chce zrezygnować bo stwierdził, że kompletnie mu nie idzie i to wogóle nie dla niego, ja nie umiem dać się poprowadzić więc też mamy z tym problem. Ale ponieważ ja tak łatwo się nie poddaje to w poniedziałek idziemy na kolejną lekcję ale juz wiem, że będzie ciężko bo taniec to nie nasz żywioł. Na naszym kursie razem z nami było 3 pary i my najmłodsi bo te dwie pary bo takie już dojrzałe.