|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)
Cytat:
ale w nagrodę mąż zarał mnie na loda anusiaaaa
|
|
#3962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Rozeznanie
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3965 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- zdechłam |
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziękuję po stoję - mi wystarczy jak miałam deprechę z racji swojego wyglądu, bo mało w ciąży przytyłam i pięknie na starcie straciłam a później się zapuściłam i dwa lata w takim maraźmie żyłam, a jak widziałam swoje odbicie w lustrze to bez kija nie podchodź ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- łohoho - jak się tu lodowo zrobiło
|
|
#3971 |
|
Rozeznanie
|
Jak będzie duży to gardełko przeziębisz
![]() A gdzie jest Konczita? Coś jej od wczoraj ani widu ani słychu...
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdzie tam poród i jakiś czas po nim?? Hohoooo, osiwieje chiba :screwy: |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia
jeśli np niektóre z nas są w przymusowym celibracie to - na efekty długo czekać nie trzeba mi się śniło, że z mój małż porwał mnie do tańca i było tak romantycznie dosłownie jakbyśmy się dopiero co zakochali - ależ było przyjemnie a i jeszcze dodam, że to było teraz w tym czasie, bo czułam mój ciążowy bębenek i nawet mu mówiłam, żeby mnie tak mocno nie przyciskał bo gniecie nasze dziecko
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2012-03-29 o 10:48 |
|
|
|
#3974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj miałą zły humor a dzisiaj to nie wiem pewnie też ma zły Cytat:
musze przyzmnac ze po 3 miesiącach bez sexu czułam się jak dziewica |
||
|
|
|
#3975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle cześć dziewczyny nawet się nie przywitałam ...
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma co sobie odmawiać... w końcu to też masaż krocza Niestety wraz z powrotem do pracy moje libido spadło drastycznie... A na chorobowym było tak miło |
|
|
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
hahha u mnie w grę wchodzi sex jedynie w niedzielne poranki ( jezeli godzinę 11 można nazwać porankiem
) gnijemy se w wyrku razem bo TŻ do pracy nie idzie i wtedy ja wyspana jeszcze niczym nie zmęczona i moszna wtedy a w inne dni to nie mamowyyyy... jeszcze wieczorem?? absolutnie |
|
|
|
#3978 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie przesadzam, tak 2 razy w tygodniu to max z czego w niedziele rano musi być. Tż mnie tylko wkurza bo mnie upomina, że na brzuch naciskam, że ninię już pewnie obudził i to takie jest nijakie... bo myśle cały czas o brzdącu w brzuchu.Mam nadzieję, że wkrótcę tą miskę odstawisz, bo mi Cię tak szkoda ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
tylko u mnie to poranek 7-8 a nie 11
|
|
#3979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miłego dnia dziewczyny... Co za pogoda. Deszcz na przemian ze słońcem i ten porywisty wiatr... Wczoraj 2 razy zmokłam bo oczywiście parasolki nie miałam tylko okulary przeciwsłoneczne bo słońce piękne było, jak wychodziłam. Podobno od deszczu wiosennego si ę rośnie... może mi ze 2 cm w górę przybędą oby tylko nie wszerz
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też zauważyłam, że dla starszego pokolenia (oczywiście są wyjątki), ciąża to przede wszystkim dodatkowe kilogramy i to najlepiej dużo, dużo kilogramów spodnie dresowe, rozciągnięte bluzy, przetłuszczone włosy, brak makijażu i najlepiej chodaki na nogach![]() i mama i teściowa za każdym razem obserwują mnie czy już przybrałam na wadze. wkurza mnie to okropnie... a jeszcze mama mi dogaduję, że ma nadzieję że po ciąży zostaną mi te dodatkowe kg, bym wyglądała bardziej kobieco bo ważąc 47 kg wyglądam na 'niezdrową' |
|
|
|
|
#3981 |
|
Rozeznanie
|
maggie123 nie mocz się na deszczu bo się przeziębisz.
A z tą pracą to Ci się udało dzidzia w dobrym momencie.Ja pracuję w prywatnej firmie i obliczyłam, że macierzyński skończy mi się koło maja 2013 a umowę mam do sierpnia 2013. Więc bardzo prawdopodobne, że mi podziękują zaraz po powrocie. Ale narazie o tym nie myśle...
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
niech se te wasze mamy i teściowe na mnie popaczą będą zadowolone ze kulkę przypominam
mnie denerwuje tez moja teścuiowa... sama wazy 150 kg i jak ja jej mówie ze tego nie zjem tamtego nie bo nie moge przytyc za duzo w ciąży to mi sie w twarz smieje i mówi ze musze tyc bo teraz musze jeść ZA DWOJE!! na co ja jej pop złości ze chyba dla dwojga a nie za dwoje i ze nie chce wyglądać jak ona i wazyć 150 kg
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym moją rodzinę słyszała... rodzice juz sobie odpuścili komentarze, ale za to teraz uwzięła się na mnie babcia z chrzestną, u których ostatnio imieniowaliśmy na niedzielnym obiadku.... i później mi mama przekazuje, że chrzestna się jej pytała (to już mogła mi powiedzieć bezpośrednio) czy ja w ogóle jem, bo chudzina ze mnie.... ręce opadają do kolan...
|
|
#3984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj pożarłam pół paczki migdałów i nie wiem czy to od tego ale wieczorem nawet mnie nie mdliło więc dziś od rana je chrupię
|
|
|
|
|
#3985 |
|
Wtajemniczenie
|
ide pożreć bułę z almette i kawkie se wypiję cieniutką
|
|
|
|
#3986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() u Nas dzisiaj pomchurno okropnie .Gotuje bigosik z młodej kapustki,taki z koperkiem .Widze,że tu się o lodach rozmawia ja lodów nie lubię.....A co do karmienia piersią to nie nastawiajcie się na strach czy ból. Ból jest zazwyczaj jak się dziecko źle przystawi. Mój jak był mały to miał tendencje do nieobejmowania całej otoczki piersi i jak ssał to pobolewało,ale to trzeba dobrze przystawiac i gitara będzie . A sa maście na bolące sutki i pękające,także będzie oki .Ja żałuje,że tak krótko karmiłam,teraz postaram się dłużej
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek Gracjanek Fabianek Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-03-29 o 11:40 |
|
|
|
#3988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teściowa też w kółko jedz i jedz, jakbym innego zajęcia w życiu nie miała. podobno sama w ciąży tak żarła (bo tego jedzeniem nazwać nie można), że lekarz ją ochrzanił, jak mogła się do takiego stanu doprowadzić i nakazał surową dietę bo życie dziecka było zagrożone moja mama nie lepsza, pokazuję jej wyniki badań dając jej do zrozumienia, że mimo iż nie jem na potęgę to wszystko jest w porządku a ona do mnie, że powinnam powtórzyć badania gdzie indziej bo jej zdaniem laboratorium się pomyliło ![]() a chyba nie pisałam Wam jaka była pierwsza reakcja mojej matki, gdy dowiedziała się o ciąży. do tej pory jej wypominam jak mogła klepnąć taką głupotę dzisiaj tłumaczy się, że była w takim szoku, że sama nie pamięta, dlaczego tak zareagowała...zaraz po wizycie u ginekologa zadzwoniłam do niej i ze łzami w oczach ze wzruszenia mówię jej, że jestem w drugim miesiącu ciąży a tu w słuchawce dłuższa chwila ciszy i po chwili ona mówi... chyba cię oszukali, jesteś pewna? w tamtej chwili to sama zaczęłam w to wątpić...
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
bosze te matki mają pomysły.... mojej reakcaj byłą okropna i do tej pory chyba udaje ze ja nie jestem w ciąży bo nawet nie pyta jak się czuję ani nic nie wspomina o ciązy a jak ja coś wspomnę to ona temat zmienia... chyba to wypiera .. a ja mam to ghdzieś jestem sobie mamunią i będę lepsza mama niz moja była i jestem szczęśliwa
i nikt mnie nie obchodzi jejeje
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Boooże, jak mi się spac chce. I jak ja tu wysiedzę jeszcze kilka godzin
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

ale w nagrodę mąż zarał mnie na loda 

mi się śniło, że z mój małż porwał mnie do tańca i było tak romantycznie dosłownie jakbyśmy się dopiero co zakochali - ależ było przyjemnie a i jeszcze dodam, że to było teraz w tym czasie, bo czułam mój ciążowy bębenek i nawet mu mówiłam, żeby mnie tak mocno nie przyciskał bo gniecie nasze dziecko
a w inne dni to nie mamowyyyy... jeszcze wieczorem?? absolutnie
tylko u mnie to poranek 7-8 a nie 11
też zauważyłam, że dla starszego pokolenia (oczywiście są wyjątki), ciąża to przede wszystkim dodatkowe kilogramy i to najlepiej dużo, dużo kilogramów