|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Cytat:
mamy dziewczynek mniej się chwalą Michelinkami ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- no to padłam! 71 cm!!!! ![]() to chyba koszykarz będzie! przebił wszystkich ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Pear nam nie przeszkadza, że się nie wykąpiesz, przez neta latające wokół Ciebie muchy do nas nie przylecą w najgorszym wypadku Twój tż zzielenieje ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() Nocka dobrze, spał 13h i jadł 2 razy. Ale to u nas standard ![]() W dzień dziś marudził, ale wreszcie zajął się matą edukacyjną i właśnie wcina bączka, żabkę i inne dziwne stwory. Od wczoraj dostaje nutramigen - ciekawe kiedy będą pierwsze efekty kupowe i brzuszkowe i wysypkowe. ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Co do karmienia cycem to powiedz wszystkim soczyście, że to Twoja sprawa ja obiecałam mamie, że będę ścigać cyca do końca 3 miesiąca i już się mnie nikt nie czepia. Jestem w trakcie wyhamowywania laktacji. Też wyrosła Ci córcia powiedz, że to nie duże poliki tylko wystające seksowne kości policzkowe
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Ja również urodziłam synka w lutym-początek lutego. Moge dołączyć??
bo nie ma to jak porady od mam.Apropoi wagi dziecka, moje dziecie mając niespełna 2 miesiące waży 4.65 ale urodzil się drobny bo 2,5 tygodnia wcześniej mając 2,5 kg.
|
|
|
|
#2133 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za miesiąc zrobię znowu i zobaczę ![]() Cytat:
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Zapomniałam dodać, że dzisiejsza zielona kupa była tak śmierdząca, że szok!!! Pierwszy raz w jej 10 tyg życia taki odór odczułam ![]() Dzwoniłam do położnej i pytałam o zmianie mleka- w sumie do wrócenia do poprzedniego - bebilonu powiedziała, że ok, to znów mieszam mleko Mała_stópka - ja daje jej bardzo ciepłe mleko- zawsze jeszcze sprawdzam na sobie czy mi języka nie poparzy i wtedy jej daję, bo na nadgarstku nie potrafię wyczuć... a że uwielbiam gorące napoje to dla mnie wszystko wydaje się ok dlatego zawsze jej przed podaniem smakuję czy aby nie gorące Agawoo uff, to tak kontrolnie widzę, to dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- będzie szalona po mamusi kiedys musi być ten pierwszy raz... ![]() Cytat:
Zwis brzuszny wsiąknie jak poćwiczysz nad figurą!!! A właśnie jak tam konik morski? Doszedł już?? Polubili się chłopacy??
|
|
#2135 |
|
Rozeznanie
|
nietolerancja laktozy lub sacharozy może być
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
ehh najgorsze ze moj maly urodzil sie 54cm a eraz ma 71;// nie wiem czy to nie zle ze tak szybko urosl??
kupilam taka zaiweszke do wozka jak ma moj Igor i taka jak ktoras linka podeslala i jeszcze jutro kupie takie trojpak pieluszek tetrowych ladnych ![]() Agatek z ta kupka faktycznie lipa.. mam nadzieje ze lekarz zaradzi
|
#2138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
małe dziecko jest bardziej poręczne ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- u mnie to samo. Miałam iść na kolejną kontrolę, ale jakoś mi nie po drodze .
|
|
#2139 |
|
Rozeznanie
|
Oglądałam tego ptaszka w sklepie i wydawal mi się trochę duży na zawieszkę do wózka,poza tym mam podobne zabaweczki
![]() Agatek rzeżuszka posadzona,a z tą kupą Kingi to naprawdę śmierdząca sprawa. Bartek umyty,w piżamce już śpi.Nawet o pół godziny wcześniej niż zazwyczaj.Połozylam go odrazu na nasze łóżko,ja obok niego ale nawet nie zdążyłam zrobic ciiiiiciiiii a on już przytulił czoło do mojego czoła i odleciał.Kocham te jego przytulaski ![]() ![]() Kupiłam dzisiaj spódniczkę,chociaż grubo w niej wyglądam ale co tam,pierdu !!!! |
|
|
|
#2140 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka hejka przyszłam sie pochwalić ze dzisiejsze szczepienie przebiegło pomyślnie
jestem bardzo dumna z mojego synka bo zapłakał tylko ociupinkę przy drugim wkłuciu ale to mi pielęgniarka powiedziała że przy drugim może zapłakać bo dzieci płaczą przy drugim bo ono jest bardziej bolesne no i fakt zapłakał ale trwało to dosłownie sekundkę więc jestem zadowolona poszło szybko i prawie bezboleśnie do tego dostałam pełno próbek mleczka hipp2 mały od godziny już śpi ja w razie czego wykupiłam czopki przeciwbólowe gdyby były potrzebne
|
#2141 |
|
Rozeznanie
|
helołłłłł.. nie no wam powiem, że normalnie się wkurzyłam bo weszłam na wizaz jakoś k 3 w nocy i po cytowałam pięknie odpisałam wszystkim co trzeba chyba ze 4 razy i wcieło... w końcu za 5 razem się udało i dałam "wyślij" a dziś patrzę, że mojej wypowiedzi nie ma
więc wybaczcie ale nie będę tego cytować po raz 6 bo normalnie mnie chyba coś trafi...:/z tego co pamiętam: co do alko na chrzcinach - u nas nie ma, nie preferuje się u nas żadnych % na chrzcinach, komuniach czy roczku ![]() jeśli chodzi ogółem o chrzciny to u nas z salą był problem jedynie w Wielkanoc w Lany Pn nie ma problemu z salą dlatego też przenieśliśmy je z niedz na pon a menu mamy takie 50zl/osobę:Obiad: rosół z makaronem kotlet De Volay rolada w sosie pieczeniowym kluski śląskie ziemniaki surówka z białej kapusty kapusta modra Deser: Lody Tartuffo z sosem malinowym 2 rodzaje ciasta Tort Do picia: Sok, kawa, herbata co do kg po porodzie - OGŁASZAM OFICJALNY NABÓR DO KLUBU "DZIESIĄTEK" -warunkiem przyjęcia jest posiadanie co najmniej 10 kg na plusie chonorowane są również rozstępy, zwisy brzuszne i cycne:P a jeśli chodzi o nasze małe salecefiksy to myślę, że moja powoli tez się załapie, tyle, że ja nie nazywam jej żadnymi podrobami tylko "kluseczką" lub "Bułeczką" hehe na 4 tygodnie ważyła 4215g dziś ją ważyłam u mamy na elektronicznej wadze i wyszło jej 5100g, czyli wychodziło by, że ok 800g w ciągu tygodnia przybrała ![]() Tak poza tym byłam wczoraj w TESCO z mamą i z Martynką - dała mamusi zrobić zakupki hihi, kupiłam sobie sukienkę na chrzciny taką w sumie klasyczną w podobnym stylu do tych:http://bi.gazeta.pl/im/2/4751/z4751152X.jpg http://www.nikoletta.pl/public/image...syczna_big.jpg bez rękawów, w kolorze czerni...a właściwie chyba bardziej ciemnego grafitu z delikatnymi prążkami... długość w kolano, do tego planuję czerwone dodatki: naszyjnik, bransoletka, buty o TAKIE tylko bez tych zmarszczek i na górę albo czarny żakiet albo mój czerwony wiosenny płaszczyk i myślę, ze będzie ok ....... no musowo oczywiście Fryzjer + brwi!! :P trzeba się odgruzować w końcu ![]() wrzucam foto z przymiarki ubranka do chrztu Martynki ![]() A co się dzieje z Zoskasamoska?? dawno nic nie pisała, nadal u TŻ jest?? Martynka dziś kończy 5 tygodni!!![]()
Tomuś - 17.09.2007 Pierścionek - 14.02.2012 Sakramentalne TAK - 11.06.2011 Martynka- 23.02.2012 ...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic... Edytowane przez MartuNiunia87 Czas edycji: 2012-03-29 o 20:57 |
|
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
Martynka wyglada jak królowa śniegu w tym wdzianku
czy któraś z dziewczyn oprócz mnie nie była jeszcze na kontroli u gina po porodzie? Bo u mnie to już prawie 13 tygodni a ja nie mam jak się wybrać mąż w robocie, a rano musiałabym przed 7 wybyć żeby się zarejestrować i potem ze 3h spędzić w kolejce. A z dwójką dzieci to ciężko zorganizować opiekę i jeszcze karmię cycem, to już w ogóle. jak się w koncu wybiorę to chyba dostanę konkretną zj.eb.kę od gina
Edytowane przez anankee Czas edycji: 2012-03-29 o 21:37 |
|
|
|
#2143 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze jak mam iśc do endokrynologa to mnie szlak trafia, 5 minut wizyty i stówka pa pa ![]() Cytat:
![]() Wygląda cudnie Cytat:
|
|
#2144 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądałyście dziś może rozmowy w toku?? ja się spłakałam strasznie - nie rozumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumiem???? straszne i przykre akurat w tym czasie karmiłam mojego koraliczka patrzyłam na niego i ryczałam bo jak można skrzywdzić takie maleństwo bezbronne albo mu nie pomóc gdy sie zdarzył wypadek tylko iść gdzieś zakopać albo tak jak ta druga laska rzucała swoim synkiem o podłoge to mi się w głowie nie mieści
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- przez takie zdarzenia cały czas w głowie krąży mi jedno pytanie- dlaczego?? dlaczego takie rzeczy się dzieją na świecie?? dlaczego Bóg pozwala na takie coś?? co takie maleństwa zawiniły?? ;(
|
#2145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wkurza mnie to, bo skoro mam mleko i mogę karmić, to czemu on ciągle widzi w tym problem![]() Dokładnie też moja pierwsza myśl taka była i już miałam to napisać, ale mnie ubiegłaś ![]() INUTIL - kołysanki pocieszne, ale wiele z nich jest tak przerobionych, że ciężko je poznać. Ogólnie nie podobają mi się takie kołysanki, ale przerobione z moich ukochanych zespołów przeżyję ![]() I mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które miały już chrzty. My mamy chrzest Tymka dopiero 3 czerwca, bo wtedy siostry męża mogą przylecieć, ale w Wielkanoc idziemy na chrzest w rodzinie i mój TŻ będzie chrzestnym chłopca. I tu moje pytanie: co polecacie, żeby mój mąż kupił jako chrzestny? Edytowane przez faellivrin Czas edycji: 2012-03-29 o 22:01 |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Oznajmiam wszem i wobec, że Kinia i jej nowa różowa przyjaciółka koniówa się zaprzyjaźniły!!!
aaaa robiłam przymiarkę sukienki którą ubrałam na poprawiny... piękna czerwona... i.... jest o dużo za mała... a 3 lata temu jeszcze była ciut za luźna sprzedam ją na allegro, bo przytyłam w klacie i się dopiąć nie mogę
|
#2147 |
|
Wtajemniczenie
|
i tak jak sie mówi do 3 razy sztuka to tutaj niestety miało to przykry koniec Madzia dwa razy się wyrwała ze szpon śmierci niestety za trzecim razem jej się nie udało ;( ehhhhh
|
#2148 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie to są dramaty których moja głowa nie ogarnia ![]() Cytat:
brawo za kunia![]() a sukienka na pewno się skurczyła w praniu
|
|
#2149 |
|
Rozeznanie
|
Agatek czy ty tu kiedyś wklejala jakiś ciekawy link na temat zasypia dzieci bo nie umiem tego znaleźć a wydaje mi sie że to ty wklejalas
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do ubran to ja dzis robilam przesiew w szafie i wywalilam 3 wielkie wory ! Alee alee chudne wg wagi jakos ok 2kg w dół![]() Na ta okolicznosc zrobilam dzis sypana szarlotke ale zjadla tylko jeden mały kawalek na sprobowanie reszta dla meza:dU gin tez nie bylam jeszcze ide dopiero 13 kwietnia bo takie terminy sa![]() Moja Lenka od chrzesnego dostała na chrzest złoty łancuszek z medalikiem , a na nim grawer - Lena i data chrztu. I na pudelku grawer ze od ojca chrzestnego a od chrzestnej dostala złote kolczyki i zabawke ![]() Dzis mialam caly dzien jakis gosci ;/ najpierw tesciowa. Rozbudzila mi małą W ogole bylam dzis nie mila dla tesciowej i podejrzewam ze dlugo nie przyjdzie
|
|
|
|
|
#2151 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co innego można powiedzieć o mamuśkach, które mogłyby karmić piersią, a nie robią tego bo im cyc klapnie Tak więc olewaj głupie komentarze i nie przejmuj się, bo to nic nie da Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ chciał zamontować do smoczka dwie gumeczki tak żeby można było go o uszy zaczepić ![]() Cytat:
Cytat:
a co Ty jadasz że do rymu gadasz? ![]() właśnie mi przypomniałaś, ze żytko miałam posiać ![]() Cytat:
![]() Jak synuś ma na imię? Cytat:
dla Michałka za męską postawę ![]() -------------- Coś mi się wydaje, że zżarło mi kilka pocytowanych postów ![]() Mijus i jak tam z kaską z ZUS-u? Masz już za co szaleć na zakupach? ![]() ![]() Miałam pooglądać TV, ale zdążyłam Was poczytać a tu już taka późna godzina się zrobiła :ziewa: Dooobranoc
|
|
#2152 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Aaa, pisałyście o solarium. A ja mam o to zapytać i zapominam. A można jak się karmi? Cycki wtedy trzeba zasłonić? Bo ja bym się wybrała, bo jak trup wyglądam. No i skoro Uska mówisz, że rozstępy bladną to jest kolejny powód dla którego bym się z chęcią wybrała ![]() Zabawki Lamaze są bardzo fajne nie miałam pojęcia że to takie drogie dziadostwo)Kurde, szukam karuzeli i ciągle się nad tym zastanawiam, Julek już jedną ma, ale chcę do łóżeczka - tamta jest taka... smutna i wisi przy kołysce. A on lubi leżeć i patrzeć na bimbelajki.... Cytat:
Cytat:
![]() tak TERROR LAKTACYJNY... znam to, podczas naszego początkowego dwutygodniowego kryzysu pytania o karmienie doprowadzały mnie do płaczo-szału. I teksty w stylu MUSISZ próbować, to jest najlepsze dla dziecka itp... Cytat:
mi to się wydaje fajnym prezentem, bo jak już jest dziecko to prezenty tylko dla niego. CHOCIAŻ jedyna osoba, która przyniosła coś dla mnie to był kumpel tż z podstawówki, z którym teraz trochę pracuje. przyniósł drobiazg dla małego a dla mnie mały kwiatek w doniczce. Bardzo miłe to byłoCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak odpadnie to daj znać, przestanę się myć... jakoś się poświęcę
|
||||||
|
|
|
#2153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
hehe dziewczyny piszę właśnie z koleżanką która jest w ciąży ma termin na 1kwietnia lekarka jej powiedziała ze mały już jest nisko i powinna w tym tyg urodzic i że mają sie dużo sexić by przyśpieszyć bo ma już rozwarcie na 2cm, podpowiadam jej że może spróbować olejku lub chodzenie po schodach i tak mi się przypomniało jak my sobie doradzałyśmy jak można przyśpieszyć poród mi niestety olejek nie pomógł ale przynajmniej spróbowałam kilku rzeczy nie siedziałam bezczynnie tzn tylko jednej rzeczy nie wypróbowałam ale to niestety tż mi w tym pomóc nie chciał a moze to by pomogło ale takie miłe wspomnienia wracają że znowu chciałabym być w ciąży ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- niewiem czy to już podawałam ale w razie co wkleje jeszcze raz http://allegro.pl/bajki-rymowanki-fu...195594018.html http://allegro.pl/bajki-zasypianki-i...208139138.html wydają sie ciekawe i mają śliczne rysunki ja kupiłam i jedne i drugie jak przyjdą to wam napisze czy warto
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, oglądam różności na allegro i Lamaze ma naprawdę fajne zabawki (ale drogie)
http://allegro.pl/lamaze-zabawny-sku...198060850.html http://allegro.pl/lamaze-szeleszczac...222049828.html szop pracz jest the best zmykam spać, dobranoc Aha, kołysanki wszystkie już są wgrane ![]() Cytat:
skąd ja to znam, jak Julek śpi i wejdzie teciowa to wiem, że już koniec spania. Ona staje nad łóżkiem i jak ten się tylko poruszy to zaczyna do niego gadać i mówi 'ooo, obudził się właśnie', a dziś mi Julka z rąk wyrwała i jak już miała go na rękach to pyta 'mam go wziąć czy będziesz go karmić? (nie pomyślała, że mogę nie karmić ale chcieć go mieć na rękach). Ale to temat rzeka...
|
|
|
|
|
#2155 | |||||||
|
Zadomowienie
|
dobry woeczor kochane - witam się i spadam bom padnięta dziś... ja chce już jutro 18ta żeby tz wrocil wreszcie i zebym mogla zlec na kanapie i nie ruszac sie prez pol h z niej.... buuu mam dosc
dzis mielismy krociutki spacer bo deszcz nas zlapal, do tego przyszlo ubranko na chrzest i jest za duze i musialam odeslac (kurierem zeby zdazyc na czas) wrr i strata kasy ale coz... oby rozmiar mniejszy byl ok bo sie zaplacze.... chce miec juz to z glowy a musze miec do srody juz wszystko bo wyjezdzamy do domu rodzinnego. My mielismy dzis wspaniala nocke, przespal mi po raz drugi w historii od 22 do 6 rano, myslalam ze obudzilam sie w innym zyciu he he jak zobaczylam 6 rano na zegarku ;P albo ze snilo mi sie ze spalismy do tej i w rzeczywistosci jest ta 3 nad ranem Cytat:
![]() fajnie ze masz kogos na miejscu, kto ugotuje... ja nie zawsze mam jak, a ten tydz jak jestem sama jak palc mnie wykonczyl Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
albo za nos jak sie nacylamy nad nim ostatnio zauwaza wlosy moje dlugie ![]() Cytat:
![]() o tam oj tam ![]() zdj bedzie jak sie wypieknie Cytat:
![]() a czemu nie mozez zjesc torta jak karmisz - corcia ma problemy alergiczne ![]() Cytat:
te 2kg to juz ponizej wagi sprzed ciazy czy zjazd z kg pociazowych ![]() ja na okolicznosc ze lidlowe ciasto francuskie nie ma mleka i innych nabialowych rzeczy zrobilam sobie dzis to http://mojewypieki.blox.pl/2011/09/R...-jablkami.html
Edytowane przez MissZuzia Czas edycji: 2012-03-29 o 23:06 |
|||||||
|
|
|
#2156 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny kończę produkcję w hucie mlecznej, w związku z tym będę sprzedawać Medelę Mini Electric na allegro. Ale może któraś z Was się do niej przymierzała? Jest na gwarancji do czerwca.
Myślałam, że mleko zanika wolniej, a tu w kilka dni z 120m ml zrobiło się już 50. Jeszcze trochę z siebie wyduszam bo zostało mi kilka torebek do mrożenia pokarmu. Może w sobotę jako wyrodna matka zostawię Alana z tżtem i pójdę
|
#2157 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() MissZuzia a jeśli chodzi o torta, to mała ma podejrzenie skazy i jestem na diecie bezmlecznej od 8tygodni, a wlasnie jutro robie testa i już serek grani i jogurcik na mnie czeka ![]() zobaczmy czy jej sie pogorszy... jeśli tak to będziemy musieli przejść na ohydny smierdzący nutramigen, bleee ale będzie jazda... a pomroziłam sporo, tak średnio będzie na 2 karmienia dziennie mojego
|
||
|
|
|
#2158 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Konik doszedl, ale... do mojej przyjaciolki No, ona tez jest blondynka, takze nie ma sie co dziwic Na szczescie zaraz swieta, wiec bedziemy na Mazurach i wtedy go odbiore Cytat:
Czy sie uda - zobaczymy ![]() tez chcesz miec zielonego tzta ? ![]() Zuzol, pojechalas z tymi rogalikami... i to na noc ![]() Karinio, witajcie z Okruszkiem Napisz cos wiecej o sobie ![]() Czubasek, olej komentarze i pytania o karmienie mm. Najwazniejsza dla Malej jest szczesliwa mamunia, a nie jej mleko! Przeciez nie robisz tego z lenistwa czy egoizmu, tylko bo inaczej sie nie da. A ci, ktorym sie to nie podoba, niechaj ida sie kochac My dzisiaj pojechalismy i wywolalismy dwa duze zdjecia i wsadzilismy w ramki - na jednym tesciowie z Jasiem, na drugim tylko tesciowa. Chcialam im sie jakos odwdzieczyc za pomoc, a w szczegolnosci tesciowej. Przyszla dzisiaj cala mokrutka ze spaceru, jak ja zobaczylam, to bylam w szoku i chcialam ja "ochrzanic", ze nie wrocila do nas od razu, jak zaczelo padac, a ona jeszcze z tekstem "ze pomimo najszczerszych checi dluzej sie nie dalo" Pozniej caly dzien martwilam sie, ze zaraz sie rozchoruje, ale bylismy wieczorem dac nasz prezent i czuje sie dobrze na szczescie. Jeju, odszczekuje wszystko zle, co o niej pisalam !!! Glupia bylam
|
|
#2159 |
|
Zadomowienie
|
Dooobry
![]() ale paskuda pogoda za oknem ![]() Miłego i spokojnego dnia wszystkim dzidziusiom i mamusiom
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2012-03-30 o 07:52 |
|
|
|
#2160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla Martynki za 5 tygodni .Wdzianko do chrztu prześliczne .W takim razie ja chcę wstapic do klubu dziesiatek ------------------------- Agatek no to fajnie ,że Kinga zaprzyjazniła się z konikiem ![]() ------------------------- Witam ![]() U nas nocka jak zwykle ładna,sen od 19.30 do 3 potem mleczko i sen do 6.Teraz siedzimy przy bujaczku i wyglupiamy się. U nas czas leci dosłownie od jedzenia do jedzenia,te 3 godzinki tak szybko przelatują. Po 10 jadę po zastrzyki a potem prosto do solarium. Muszę tez zapisac sie do fryzjera bo ostatnio nie ciekawie mi zrobiła i teraz musi górę poprawic. Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2012-03-30 o 08:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.

mamy dziewczynek mniej się chwalą Michelinkami 

jutro idę do lekarza bo dziś już brak terminów- no ale późno zadzwoniłam, bo zrobiłam to po tym jak mała zrobiła po jedzeniu zieloną kupę i na końcu dziwna wodnista
strasznie jej burczy w brzuszku przed jedzeniem- nigdy tak nie było... chyba ją coś tam boli czy co...
nie noszę jej, siadam na łóżku, opieram się o poduchę i przed sobą na kolanach ją kładę i bujam i karmię... poryczy poryczy, aż w końcu zassie i zje... ehh... to już trwa 2 tyg- za długo jak na 'skok rozwojowy'
za miesiąc zrobię znowu i zobaczę
Gabrysia - 09.02.2012 

będzie szalona po mamusi 

Martynka dziś kończy 5 tygodni!!