![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Ale pedzicie od rana
Lyzeczki dla maluchow to ja polecam takie zeby byly miekkie- gumowe a nie cale z plastiku- nie ma ryzyka ze sie dziecko urazi bo przy zabkowaniu moze miec cala buzie obolala
#2522 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się co wybrac:prasowanie czy położyć się póki mała śpi...
![]()
#2523 |
Wtajemniczenie
|
nie wiedziałam ze takie powszechne zjawisko ten krzyko-płacz przez sen
i jak wybudzac? moze niech dalej spi, jak sie samo nie wybudzi???? p.s. w tv o fotelikach... promuja jaki 9-36kg niemiecki- ciekawe jak sie nazywa i ile kosztuj? i drugi jakis recaro czy cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Rozeznanie
|
taaa... mleko, kakao, soja, orzechy, zjadloby sie
![]() Ryby jadam czesto, ale dzis chyba jednak padnie na zupe. Wczoraj chcialam nam dogodzic i zrobilam salatke ze swiezego szpinaku, awokado, pestek dyni i smazonego boczku i zrobilam taki tlusty sos musztardowy, ze obojgu bylo nam mega niedobrze, wiec dzis musi byc cos lekkiego i nietlustego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tez zalezy czy wiarygodny program czy sponsorowany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
w ddtvn mówili kiedyś o wóżkach przy czym koszt to minimum 3-4 tysiące....taaa no dostępny niemal dla każdej zwykłej poslkiej rodziny....
ale co z tego,ze droie skoro nie miałay różncyh atestów materiały,itp
#2527 |
Wtajemniczenie
|
nnika chrzciny w 1dzien swiat.ja wiem ze tr pobudki trzeba zaakceptowac ale jak ja malo spie to potem ciskam piorunami.powie mi ktos co to za firma tych kosmetykow w doz?
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fatal w poscie gdzies wyzej Glam pisala co to za firma, ale drogie strasznie to bylo, oliwka sama 65zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Wtajemniczenie
|
Tz widzi ze mnie juz dzis nosi i tekst:a moze chcesz jechac do sklepu i sobie pochodzic?a w niedziele moze na duze zakupy chcecie z mala jechac?ja na to:a Tobie co ze taki dobry jestes?On bo juz sie ciskasz a tak to dobra bedziesz
![]()
#2531 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Wtajemniczenie
|
goldi zycie go nauczylo
![]() ![]()
#2533 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wpadłam na chwilunię bo smok usnął a ja mam dziś w planie zupę ogórkową ugotować, makaron z cebulką i serem na drugie, poza tym chcę szafki w kuchni przetrzeć porządnie, i ogólnie zetrzeć kurze w całym mieszkanku i odkurzyć podłogi i zmyć ![]() Dziewczyny których dzieci nie śpią po nocach zakładam że to zabki, u nas tydzień nawet dwa, zanim przebil się zabek Miłosz był niemożliwy, potrafił całą noc się przewiercić i budzić co 15min. Tydzień po wyjściu ząbka przebiła się druga dolna jedynka, na ten drugi zabek aż tak nie świrował wię ok. Dziś spaliśmy od 23 do 8.30 z dwiema pobudkami, ale byłaby jedna gdyby nie królik ktory stwierdził że 2 w nocy to super pora na głupawkę ![]() Byłam wczoraj u fryzjera, na zakupach z dzieciakami i tż, ach, fajnie wyjść z domku ![]() Mój Miluś jak nie moze długo usnać to właczam mu kołysanki Steczkowskiej, mam od Seonki ![]() ![]() ![]() Raz zaczelam spiewać z płyta bo znam na pamięc to moje dziecko zaczęło śmiać się w głos ![]() ![]() Tru nie smutaj gdybys wiedziała ile ja ważę ![]() ![]() ![]() ![]() Lece sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Wtajemniczenie
|
ela ja to cie podziwiam ja nienawidze sprzatac,szkoda ze blizej nie mieszkasz bo bym dobrze zaplacila
![]() ![]()
#2535 |
Zakorzenienie
|
Ela-mówiłam tż otobie,że może byśmy Cię zaprosili to bym sie przy Tobie nauczyła jak organizować sobie dzień...no i sprzatać bys mi może pomogła
![]() ![]() ![]() ![]() jak mała śpi to ja staram się byc cicho i tylko radio gra caly dzień a ile wazysz?? co mozna zrobić z piersi indyka??bo mam kawałek rozmrożony ![]()
#2536 |
Wtajemniczenie
|
pokroj obsmaz polej sosem sojowym dodaj warzywa na patelnie albo makaron ryzowy i juz.albo z ryzem i socem slodkoh-kwasnym
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z warzyw do tej pory jadłam tylko marchew,buraka,pietruszkę ,selera-gotowane innych niestety nie jeszcze
![]() |
#2538 |
Wtajemniczenie
|
ja tylko marchewke gotowana ale myslalamz. Ze Ty juz normalnie jjesz.w biesronce jest dobra mieszanka chinska mrozona wystarczy sos sojowy i fajne danie i szybkie.ja niestety z tego to tylko piers i to gotowana.boje sie rozszerzac diete...
#2539 | |||
Raczkowanie
|
AAAAAAAAAAAAAA!!!! Ząb na tapecie!!!!!
Lewa dolna jedynka po lewej strońie. Są minimalne dwie zabielone kropeczki, ostatnio była jedna. Franek musi mieć coś w buzi, wczoraj już ssał lód! A później dostał paracetamol, już w ostateczności. Jakie są Wasze sprawdzone porady? oczywiście w nocy pobudki w nocy co chwilę, na szczęście bez płaczu. ![]() Glam czyżby tż zmądrzał? Co z jego interesem życia? Cytat:
![]() Cytat:
Dlaczego??? Mam jednego wodnego i F. Go lubi Cytat:
![]() ![]() Ale jestem wieczorami zdenerwowana, tż zgarnia opierz za opieprzem. Ale szlag mnie trafia, poprosiłAm by nakarmił Franka, bo nie chciał zjeść z mojej piersi, więc ja ściągając. A tż położył sobie Franka plecami do siebie, obaj gapiów sie w TV i w ten sposób go karmił!!. Gdzie bliskość? Gdzie wyciszenie dziecka? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Rozeznanie
|
udus z tarta marchwka i pietruszka i odrobina oliwy z oliwek, do tego ziola np majeranek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Wtajemniczenie
|
Wstałyśmy
![]() ![]() ![]() Ponawiam pyt o krem Nivea na każdą pogodę - czy nadal stosować czy nowy kupić inny? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Wtajemniczenie
|
tuszka
pisałam do gory, bo ona ma używane ![]() brawa za zabki- to juz teraz z gorki princess nie ma m poojecia, jak ma filtry to można ![]() chyba nie ma tych filtrow... ja uzywam j eszcze bez filtrow pozniej kupie ale trza by sie zoreintowac jaki muszę leciec bo młody woła ![]() ale zaczelo padac :///// Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-03-30 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Nocka u nas super ![]() Dzis idziemy na szczepienie- trzymajcie kciuki abym nie wybuchla tam- zeby zadna cholera znow nie zaczela prawic moralow o niedawaniu witaminek. No i musze zagadac odnosnie szczepienia z siodmego msca- na wzw b- czy da rade przyspieszyc. Bo nas juz tu nie bedzie. I musze wyciagnac karty szczepien dzieci i jechac paszporty zrobic. A pozniej do babci na obiadek. Malowalam sie ze 3 razy ostatnimi dniami i co??? osyfilo mnie jak nastolatke!!!! glam pilnuj siusiaka, aby byl do dolu to moze brzusio nie bedzie zasikany. tuszka brawo za zabki!!!! Oby nam nie zaczely wylazic w trakcie przeprowadzki! Apropo wyjazdu- termin sie przyblizyl na okolo 1 maja....masakra
#2544 |
Wtajemniczenie
|
Tuszka
![]() Jej... ja się jakoś boję tych przejść z rośnięciem zębów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Wtajemniczenie
|
o taki bedzie trza kupic
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...30.html&next=1 nie moge sie doczekac tej pasty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ka.html&next=1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Wtajemniczenie
|
Gora, ale masz dzisiaj pracowity dzień
![]() ![]() Ja po tej drzemce jestem jakaś taka zakręcona. Powinnam okres dostać, brzuch coś mnie pobolewał w nocy, ale na razie nic. A we wtorek biorę kolejne opak. tabl. Niby w ulotce pisze, że po pierwszym opakowaniu może nie wyst, krwawienie, ale jak nie dostane to test zrobię, w razie co ![]() Dobra, muszę pupę ruszyć i odkurzyć, zmyć naczynia. Chyba spacer sobie odpuszczę, bo pogoda średnia,najwyżej na balkonie posiedzimy chwilę, ale to później trochę. MIŁEGO DNIA KOCHANE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Tuszka wczoraj wciagal kaszke jak szalony. Na 90ml mleka zjadl
![]() ![]() ![]() Ggoraa mam nadzieje, ze obejdzie sie bez moralow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Wtajemniczenie
|
Nika thankju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
ze sprawdzonych to tylko rabek pieluchy tetrowej mokry i schlodzony w zamrazalniku. z opinii innych, zamrozony kawal bagla, jezeli masz ten gryzaczek z siateczka to wlozyc do srodka zamrozony kawalek banana lub skruszona kostke lodu albo zamzoronego mleka. bedziemy dzis probowac, siatka sie wlasnie sterylizuje
tuszka ty chyba masz gryzaka z TT ktory wyglada jak szerokie U? dobry jest? vo zastanawiam sie czy ten czy te plaskie pletwy co maja inne dziewczyny
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Nikaa o nivea ma taki kremik, tyle ze nas nivea na kazda pogode uczulila :/
Princessko tez sie szczepimy 4go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.