|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
szkoda szkoda, bo wzięłabym jeszcze inne
a tak pocieszyłam się daxem
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-03-29 o 17:51 |
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
z ekostrefy wreszcie mi łaskawie odpisali...
że likwidują sklep... |
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nieźle ciekawe, jak długo będą Ci kasę oddawać ![]() idę nałożyć olejek BD na włosy
|
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba Ci zwroca kase? albo wysla paczke?
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prawie 2 miesiącach |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
ej mi wyskoczył pryszcz na brodzie [mega ogormny i bolesny] i przy ustach, a oczywiscie moje zwinne palce nie omeiszkały pokatowac tego przy ustach - efektem czego mam teraz warg ę niczym doda
no ale cóż dawna już wykąpana, wyspamowana, etraz czas chyba na jakiś film
|
|
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
party_girl7 gratuluje
![]() a ja mam juto wolne i ide na zajęcia od niepamiętnych czasów... w sumie nie chce mi sie bo i tak musze napisać do dr. o zwolnienie z obecności na zajęciach ale zawsze czegoś sie dowiem i w ogule... Nic mi sie nie chce... Co do tej pracy w święta to ja bede pracaowała tylko w jeden dzień I albo II więc nie jest najgorzej a pozatym myśle że dostane za ten dzień większą premie do wypłaty więc w sumie mi sie opyla troche popracować zamiast ładować kolejne kilogramy w siebie... Oglądałam dziś tak reportarz na tvp 2 o anorektyczce, i normalnie masakra, ważyła 26 kg... Chyba wolałabym być gruba niż aż tak zachudzona... A pozatym w pracy przyjeli nową barmanke i jeśt wyższa odemnie o 10 cm czyli ma 164 a waży tylko 54 kg. i dwa lata temu urodziła... Mam przy niej mega kompleksy... Miłego wieczorku dzieczyny
Zapuszczam włosy Proszę rośnijcie szybciej![]() ![]() Edytowane przez IwonciA_1992 Czas edycji: 2012-03-29 o 20:28 |
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Party gratuluję
![]() I powodzenia!
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
Party moje gratulacje
Świetnie, że coś załapałaś ![]() ![]() Angel ja też nigdy nie leciałam i mam nadzieje, że już niedługo wybiorę się na porządne wakacje. Daj znać jak było Buahhot dalej studiujesz ekonomię? Też masz tak ciężko jak ja ?
|
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
ja odpuściłam;p na pierwsze 3 miejsca się nie załapię.. A źele te są po 7 zł w promocji;p Zużyłam ostatnio jeden z nich i średni jest
![]() Cytat:
|
|
#1571 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dalej
mam teraz hmm wnioskowanie statystyczne, historię myśli ekonomicznej... to chyba najgorsze przedmioty a co tam masz takiego 'utrudniajacego zycie'?
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam na 1 semestrze. Mnóstwo nauki było, ale zdałam ![]() Teraz u mnie jest najgorsza ekonometria, to jest czysty kosmos, szczególnie, że na 1 stopniu nie miałam żadnych podstaw ![]() Poza tym HME też jest i to z taką kobitką, że strach się bać, wczoraj miałam kolokwium
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a HME mam z taka babka, ze po prostu szok. Nie ogarniam jej i jej skakania z jednego faktu do drugiego, notatki robia sie przez to chaotyczne a skutkiem tego jest... brak notatek mam tylko z jednego, pierwszego wykladu, a zajecia zaczely sie... ponad miesiac temu? nawet dzis odpuscilam sobie jej wyklad po prostu nie da sie jej sluchac. Straszna baba
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli czegoś byś potrzebowała to pisz, trochę w miarę mam ogarnięte notatki, bo u nas osoba z komputerem jest w stanie zdążyć
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
jeśli oczywiscie Ci to nie przeszkadza na pewno coś się pokryje ![]() tzn za tydzień i tak wybieram się na wykład, ale czy dam radę zapisać normalne notatki? hmm
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-03-29 o 20:52 |
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1577 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() aaa zrobiłam tą maseczkę MJ- baaardzo przyjemna maseczka ![]()
|
|
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
ale paskudna pogoda... ledwo zwlekłam się z łóżka.. idę zaraz na czerwoną herbatkę i kilka ćwiczeń na rozruszanie
|
#1580 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1581 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj wieczorem padłam tak mnie głowa bolała chyba na zmianę pogodyDziękuję a dziś zabieram się za szorty mam 4 pary spodni już obcięte teraz muszę jakoś je ozdobić![]() Wieczorem pofarbuję włosy
|
|
|
|
#1583 | |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Cytat:
![]() Soph - z ta przesylka to jakas porazka. Zeby tyle czasu czekac na odpowiedz Parole Parole - ja jakis czas temu tez taki spis zrobilam i przerazilam sie ghana - zazdroszcze garderoby IwonciA - ta sowa to pierscionek?? Jak tak, to gdzie kupilas? party - gratuluje znalezienia pracy ![]() Kurcze, dziewczyny pokazujecie te lakiery safari w takich ladnych kolorkach a u mnie same brzydkie sa i jeszcze po 5 zł. Po ile Wy kupujecie?? W przyszlym tygodniu chce umowic sie na oczyszczanie do kosmetyczki i cos jeszcze, ale nie wiem co?? Peeling kawitacyjny czy kwas migdałowy. Mam nadzieje ze kosmetyczka cos mi doradzi. A wieczorem zrobie zakupy na zsk, bo chce na bardziej naturalna pielegnacje sie przerzucic. |
|
|
|
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
|
|
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1586 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Ja z serum jestem zadowolona, wiadomo jak chce cudu to bym musiała iść pod nóż ale ujędrnia przy regularnym stosowaniuA jeśli chodzi o bionect- to jest to maść z apteki z kwasem hialuronowym, mniej ma hialuronu niż żele z zsk czy bu, ale jest fajnie łagodząca i nawilżająca, kosztuje około 20 zł. Raz dziennie używam jej, raz hialuronu 1% w żelu. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- a próbowałaś tej z eveline? http://esentia.pl/Eveline_bioHyaluro...owa_p50419.htm Przyjemna, żelowa konsystencja, nie zapycha, nawilża. Do dostania w rossmanach i naturach. Polecam też z noni care maseczkę deluxe. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Bo mam wrażenie, że świat to pędzi tak szybko, że wiedza non stop się przeterminowuje.
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zadomowienie
|
Ech... nie wiem, czy to przemęczenie, przesilenie wiosenne, czy może zmiana czasu, ale od kilku dni taka bez życia jestem, senna, apatyczna, pozbawiona siły i energii. Najchętniej bym z łóżka nie wstawała. Też tak macie?
|
|
|
|
#1589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bylam kilka dni temu u fryzjera i obcielam grzywke (zdjecie w albumie-tylko takie mam, a grzywka wyglada jak jakas nierowna, na zywo jest ok). Zadowolona jestem, bo fryzjerka powiedziala ze mam mnostwo malych wloskow
|
|
|
|
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja idę do fryzjera we wtorek po zajeciach i już się doczekać ni mogę, bo moja długa grzywka doprwadza mnie do szewskiej pasji
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

a tak pocieszyłam się daxem 
ale po prostu do teraz jestem w szoku, poszlam na rozmowe na stanowisko telemarketera a bede pracowala w butiku
ale cos za cos.
ciekawe, jak długo będą Ci kasę oddawać

jeśli oczywiscie Ci to nie przeszkadza 

chyba na zmianę pogody