![]() |
#2551 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
|
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Tuszka ja nie wiem czy tzt zmadrzal
Ten jego interes- otworzyl dom weselny na 1200 gosci. Budowali go od lipca do listopada, 12 listopada mieli otwarcie- potem tzt byl u nas 2 miesiace Od polowy listopada mieli juz 25 rezerwacji wiec zle nie jest ale w zasadzie wszystko co zarobil poszlo na splate kredytu i dlasze inwestycje ( wykonczenie, ogrod itd) Mysle ze z tego bedzie kasa bo jak tak pojdzie to w przyszlym sezonie wszystko splaca i bedzie juz zysty zysk Tylko teraz jest nie za fajnie bo w indiach zaczyna sie lato- a jak sa upaly po 40 stopni to nokt wesel nie robi. Wiec gdzies do sierpnia bedzie Cisza martwa Kurcze dzwonilam do swojej pracy- dzis nie mam co isc bo Szefow nie ma
#2553 |
Zakorzenienie
|
ggora a jakich witamin nie dajesz?co za kazania maja ci w przychodni prawic??
#2554 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() U Nas póki co są dwie białe kreseczki na dole ... ![]() Princ, Jeśli chodzi o krem kupiłam ostatnio NIVEA faktor 30. Mimo tego, że miałam też ten na każą porę , jakoś boję się go dawać na słońce ![]() Truscafko, to ich troszkę poniosło na tych egz... ![]() Dalia, a czy zamawiałaś z tej strony już łyżeczki? Długo czekałaś na paczkę? Bo muszę coś zamówić, a te wydają się najbardziej zbliżone do tych z HIPPa Wodniaczek odszedł w siną dal. szystko jest siur ok ![]() ![]() ![]() P.S. celibatu oczwiście ciąg dalszy ![]() dziś kolejny etap-----> pt. "Przepraszam, że żyję ..." ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-03-30 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Zakorzenienie
|
Baha super, ze wodniaczka nie ma
![]() Dygotko Ggoraa chyba nie podaje wit. D i K ![]() Eeeeh a ja wysprzedaje sie na allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 |
Rozeznanie
|
Huraaa jesteśmy zdrowe
![]() Za dwa tygodnie spokojne mozemy iść juz zobaczyć czy będzie podobało nam sie na basenie. Apropo fotelików z ![]()
#2557 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Rozeznanie
|
No więc wklejam
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...category=82594
#2559 |
Zakorzenienie
|
na stronie mydeal jest kupon do zakupów na stronie smyka
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-03-30 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ddtvn co o nim mowili? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tego co widze bardzo srednia ta ocena tego kremu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę zakupić jakiś krem w takim razie z filtrem, bo teraz to i ja się będę bać tego używać ![]() Twarda bestia jesteś - tyle dni celibatu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zadomowienie
|
tuszka
![]() ![]() juz wiem co robię źle, że moja pani budzi się niezliczoną ilość razy w nocy i domaga się cycka... wszystko!! ![]() próbowałam teraz do spania wcisnąć jej smoka, podziamgała, ryk, PP, pouśmiechała się, ryk, PP i tak kilka razy...aż znowu zaczęła chykać na cycka...chciałam wcisnąć jej smoka bo czuję, że coraz mniej ciagnie, wyciągam cycka z dzioba, a ta śpi ![]() pokłóciłam się z tż...jutro spowiedź, świeta za pasem, ale tym razem nie odpuszczę...dzisiaj święto kuchni, jak wróci z pracy zabieram samochód i jadę z niuńką między ludzi(kurde mamy dwa auta, a ciągle muszę się pod niego dostosowywać, bo moje jest garażowane bez akumulatorów, bo na zime wyciągnął...wrrr ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2564 |
Zakorzenienie
|
pokszyfka pokaz torebke
![]() ja jutro pojade na marywilska szukac kurtki i torebki ![]() Laski sprzed roku takie info o tym foteliku cybex znalazlam na stronie ddtvn sara1410: A co z fotelikami, które mają taką "deskę” chroniąca brzuch np. CYBEX. Są godne uwagi czy nie? Pawel_Kurpiewski: Cybex to marka, a pytanie zapewne dotyczy fotelika CYBEX PALLAS z osłoną brzuszną. Eksperci spierają się o tego typu rozwiązania. Swego czasu tego typu konstrukcje były zabronione w USA, obecnie osiągają one w Europie niezłe wyniki testów, ale do ich ostatecznej oceny brakuje nam danych z wypadków samochodowych. Wszyscy rajdowcy używają klasycznych 5,6-punktowych uprzęży. Pawel_Kurpiewski: Nie ma obecnie bezpieczniejszych rozwiązań niż fotele i foteliki z własną uprzeżą. ou11: Czy warto kupić fotelik z grupy od 9 do 36? Czy lepiej kupić oddzielnie 9-18, a potem 15-36? Czy to ma jakiś wpływ na jakość fotelika?? Czy te z grupy 9-36 są gorsze jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, czy to nie ma większego znaczenie?? Pawel_Kurpiewski: Warto kupić dwa. Nie ma fotelików 9-36, które dorównują klasą ochrony np. dwóm 4-kowym fotelikom 9-18 + 15-36. Edytowane przez goldika Czas edycji: 2012-03-30 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zadomowienie
|
Fatal Dygotka do usług
![]() ![]() ![]() Mój dzieć śpi od 10, ale średnio co 10min przybiegam i daję cyc żeby dospał, więc kuchni dopiero połowę zrobiłam ![]() ![]() ![]() Jak Miluś nie śpi to wlokę go wszedzie ze soba, np do łazienki to patrzy jak się pranie kręci, albo jak prasuję to ze mną, do kuchni, zasłaniam roletę a ten główkuje co tak ciemno ![]() Dygotko nie napiszę ile ważę ![]() ![]() Dziewczyny jak obciać królikowi miniaturce pazury? Nie moze chodzić ![]() ![]() Lece dalej działać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
Zadomowienie
|
mizensa emili
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 |
Zakorzenienie
|
Ela podrzuc mi krolika to mu obetne
![]() ja prosiakom moim obcinam cazkami do ludzkich paznokci. Tz trzyma swinke i przytrzymuje lapke a ja robie "ciach" i po sprawie ![]() Obetnij szybko bo zwierz sie meczy ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- sliczna! tez przez Ciebie wczoraj ja ogladalam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lyzeczki zakupilam w tesco za 5,99 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Ela to ja przyjedziesz z królikeim do Goldiki żeby mu pazury obcięła to do mnie już rzut beretem:P
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tygrys dzis pieknie spi. W nocy do 6,30 rano a w dzien mial juz 2 drzemki po 1h10 (normalnie sypial po 31m). A zaczelam mu tylko wydluzac czas miedzy drzemkami. Zobaczymy jak bedzie z reszta dnia wczoraj zostal na chwile z dziadkiem i zapomnialam mu powiedziec ze w bambusowej pieluszce jest. prawie wyladowala w piecu ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Wtajemniczenie
|
my juz po spacerku teraz sie leniuchuje tzn mala a ja do niej gadam i Was czytam
#2572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2573 |
Zadomowienie
|
Goldi wiem że się męczy, jest osowiały
![]() Tylko on masakrycznie się wyrywa, chciałam teraz obejrzeć to wyrwał mi się i się schował ![]() Dałam mu marchewkę na przeprosiny. Dygotko to jadę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam ten gryzak z innej firmy albo Canpol albo Baby ono, ale Franek go nie chce. Dzisiaj spróbuję kupić ten płaski smoczek. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zakorzenienie
|
Glam ogolnie to dobry pomysl mial Tz na ten dom weselny
![]() jak dobrze sie ustawi to najmie ludzi ktorzy beda tam pracowac, on wroci do PL do Ciebie i dzieci i bedzie tylko kase na konto zgarnial ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Laski a kostka lodu nie jest za zimna dla takich maluchow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Wtajemniczenie
|
no to niewiem sama z tymi fotelikami: dziisaj laska(była żona Ibisza btw ;P ) ze ma 4 gwiazdki i test jakieś wymieniała- ale nie pamietam , adhd czy coś takiego i jeszcze dwa wymieniała
![]() a rekomendują te foteliki? mówiła ze ma te testy zderzeniowe i ze jest opatentowane to że głową uderza o ta poduszkę...ze regulowane nóżki i wysokośc fotelika i ze same ochy i achy ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- tez się nad tym zastanawiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2578 |
Zadomowienie
|
goldika torebki aktualnie można dostać w szarym lub czarnym kolorze. jak ktoś ma szczęście, to czasem na all można dorwać brudny róż - nie rozumiem dlaczego już nie produkuja tego kol
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- sypie gradem... wiola nie wiem czy uda mi się odzwyczaić od cycka na sen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Rozeznanie
|
Chwalimy sie, mamy juz prawie 6,5kg
![]() Kaszka i bardziej zageszczone mleko robia swoje ![]() I dupa blada z praca, kuratorium dalo odmowa decyzje buuuuuu
Czas na marzeń spełnianie, czas na to co najlepsze.. http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210 Edytowane przez zmyslkobiety Czas edycji: 2012-03-30 o 13:16 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.