|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Tuszka ja nie wiem czy tzt zmadrzal
Ten jego interes- otworzyl dom weselny na 1200 gosci. Budowali go od lipca do listopada, 12 listopada mieli otwarcie- potem tzt byl u nas 2 miesiace Od polowy listopada mieli juz 25 rezerwacji wiec zle nie jest ale w zasadzie wszystko co zarobil poszlo na splate kredytu i dlasze inwestycje ( wykonczenie, ogrod itd) Mysle ze z tego bedzie kasa bo jak tak pojdzie to w przyszlym sezonie wszystko splaca i bedzie juz zysty zysk Tylko teraz jest nie za fajnie bo w indiach zaczyna sie lato- a jak sa upaly po 40 stopni to nokt wesel nie robi. Wiec gdzies do sierpnia bedzie Cisza martwa Kurcze dzwonilam do swojej pracy- dzis nie mam co isc bo Szefow nie ma
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
ggora a jakich witamin nie dajesz?co za kazania maja ci w przychodni prawic??
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
za ząbek U Nas póki co są dwie białe kreseczki na dole ... ![]() Princ, Jeśli chodzi o krem kupiłam ostatnio NIVEA faktor 30. Mimo tego, że miałam też ten na każą porę , jakoś boję się go dawać na słońce ![]() Truscafko, to ich troszkę poniosło na tych egz... ![]() Dalia, a czy zamawiałaś z tej strony już łyżeczki? Długo czekałaś na paczkę? Bo muszę coś zamówić, a te wydają się najbardziej zbliżone do tych z HIPPa Wodniaczek odszedł w siną dal. szystko jest siur ok P.S. celibatu oczwiście ciąg dalszy dziś kolejny etap-----> pt. "Przepraszam, że żyję ..." Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-03-30 o 11:43 |
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Baha super, ze wodniaczka nie ma
Dygotko Ggoraa chyba nie podaje wit. D i K ![]() Eeeeh a ja wysprzedaje sie na allegro chustawka, kolyska, laktator, ksiazki ciazowe
|
|
|
|
#2556 |
|
Rozeznanie
|
Huraaa jesteśmy zdrowe
Za dwa tygodnie spokojne mozemy iść juz zobaczyć czy będzie podobało nam sie na basenie. Apropo fotelików z
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
No więc wklejam
nie wiem czy cenowo są to drogie/średnie foteliki:http://allegro.pl/listing.php/search...category=82594
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie mydeal jest kupon do zakupów na stronie smyka
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-03-30 o 12:15 |
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ddtvn co o nim mowili?
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tego co widze bardzo srednia ta ocena tego kremu
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę zakupić jakiś krem w takim razie z filtrem, bo teraz to i ja się będę bać tego używać Twarda bestia jesteś - tyle dni celibatu |
|
|
|
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
tuszka
za drugą kropeczkę, oby szybko ząbek wyszedł![]() juz wiem co robię źle, że moja pani budzi się niezliczoną ilość razy w nocy i domaga się cycka... wszystko!! nauczyłam ją zasypiać na cycku...odpinam karuzele, żeby mi nie grzechotała jak będę malą w nocy odkładać do łóżeczka, zabieram misiaki...próbowałam teraz do spania wcisnąć jej smoka, podziamgała, ryk, PP, pouśmiechała się, ryk, PP i tak kilka razy...aż znowu zaczęła chykać na cycka...chciałam wcisnąć jej smoka bo czuję, że coraz mniej ciagnie, wyciągam cycka z dzioba, a ta śpi pokłóciłam się z tż...jutro spowiedź, świeta za pasem, ale tym razem nie odpuszczę...dzisiaj święto kuchni, jak wróci z pracy zabieram samochód i jadę z niuńką między ludzi(kurde mamy dwa auta, a ciągle muszę się pod niego dostosowywać, bo moje jest garażowane bez akumulatorów, bo na zime wyciągnął...wrrr i specjalnie nie uruchamia żebym nie jeździła w te i w tamte |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
pokszyfka pokaz torebke
![]() ja jutro pojade na marywilska szukac kurtki i torebki ![]() Laski sprzed roku takie info o tym foteliku cybex znalazlam na stronie ddtvn sara1410: A co z fotelikami, które mają taką "deskę” chroniąca brzuch np. CYBEX. Są godne uwagi czy nie? Pawel_Kurpiewski: Cybex to marka, a pytanie zapewne dotyczy fotelika CYBEX PALLAS z osłoną brzuszną. Eksperci spierają się o tego typu rozwiązania. Swego czasu tego typu konstrukcje były zabronione w USA, obecnie osiągają one w Europie niezłe wyniki testów, ale do ich ostatecznej oceny brakuje nam danych z wypadków samochodowych. Wszyscy rajdowcy używają klasycznych 5,6-punktowych uprzęży. Pawel_Kurpiewski: Nie ma obecnie bezpieczniejszych rozwiązań niż fotele i foteliki z własną uprzeżą. ou11: Czy warto kupić fotelik z grupy od 9 do 36? Czy lepiej kupić oddzielnie 9-18, a potem 15-36? Czy to ma jakiś wpływ na jakość fotelika?? Czy te z grupy 9-36 są gorsze jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, czy to nie ma większego znaczenie?? Pawel_Kurpiewski: Warto kupić dwa. Nie ma fotelików 9-36, które dorównują klasą ochrony np. dwóm 4-kowym fotelikom 9-18 + 15-36. Edytowane przez goldika Czas edycji: 2012-03-30 o 12:33 |
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Fatal Dygotka do usług
![]() , szkoda tylko że tak daleko mieszkam .Mój dzieć śpi od 10, ale średnio co 10min przybiegam i daję cyc żeby dospał, więc kuchni dopiero połowę zrobiłam , a bałagan na środku że zabić się idzie . Zaznaczam że kuchnia bardzo mała .Jak Miluś nie śpi to wlokę go wszedzie ze soba, np do łazienki to patrzy jak się pranie kręci, albo jak prasuję to ze mną, do kuchni, zasłaniam roletę a ten główkuje co tak ciemno , a ja sprintem dzialam.Dygotko nie napiszę ile ważę , zapewniam że najwięcej na forumDziewczyny jak obciać królikowi miniaturce pazury? Nie moze chodzić , i się męczy, a ja nie wiem jak to zrobićLece dalej działać. |
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
mizensa emili
|
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Ela podrzuc mi krolika to mu obetne
![]() ja prosiakom moim obcinam cazkami do ludzkich paznokci. Tz trzyma swinke i przytrzymuje lapke a ja robie "ciach" i po sprawie tylko najlepiej przy swietle zeby widziec gdzie miesko sie zaczyna.Obetnij szybko bo zwierz sie meczy ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- sliczna! tez przez Ciebie wczoraj ja ogladalam! jakie sa jeszcze kolory?
|
|
|
|
#2568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: za super wiesci lyzeczki zakupilam w tesco za 5,99 i sa w 90% jak te z hippa
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ela to ja przyjedziesz z królikeim do Goldiki żeby mu pazury obcięła to do mnie już rzut beretem:P
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tygrys dzis pieknie spi. W nocy do 6,30 rano a w dzien mial juz 2 drzemki po 1h10 (normalnie sypial po 31m). A zaczelam mu tylko wydluzac czas miedzy drzemkami. Zobaczymy jak bedzie z reszta dnia wczoraj zostal na chwile z dziadkiem i zapomnialam mu powiedziec ze w bambusowej pieluszce jest. prawie wyladowala w piecu
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
my juz po spacerku teraz sie leniuchuje tzn mala a ja do niej gadam i Was czytam
|
#2572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2573 |
|
Zadomowienie
|
Goldi wiem że się męczy, jest osowiały
.Tylko on masakrycznie się wyrywa, chciałam teraz obejrzeć to wyrwał mi się i się schował .Dałam mu marchewkę na przeprosiny. Dygotko to jadę .
|
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idz do weta, wydasz z 10-15zl ale zrobi to za Ciebie
|
|
|
|
|
#2575 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam ten gryzak z innej firmy albo Canpol albo Baby ono, ale Franek go nie chce. Dzisiaj spróbuję kupić ten płaski smoczek. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Glam ogolnie to dobry pomysl mial Tz na ten dom weselny
![]() jak dobrze sie ustawi to najmie ludzi ktorzy beda tam pracowac, on wroci do PL do Ciebie i dzieci i bedzie tylko kase na konto zgarnial wiem, wiem... optymistycznie naiwna jestem ale zycze Wam takiego scenariusza z calego serca---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Laski a kostka lodu nie jest za zimna dla takich maluchow?
|
|
|
|
#2577 |
|
Wtajemniczenie
|
no to niewiem sama z tymi fotelikami: dziisaj laska(była żona Ibisza btw ;P ) ze ma 4 gwiazdki i test jakieś wymieniała- ale nie pamietam , adhd czy coś takiego i jeszcze dwa wymieniała
![]() a rekomendują te foteliki? mówiła ze ma te testy zderzeniowe i ze jest opatentowane to że głową uderza o ta poduszkę...ze regulowane nóżki i wysokośc fotelika i ze same ochy i achy ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- tez się nad tym zastanawiałam
|
|
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
goldika torebki aktualnie można dostać w szarym lub czarnym kolorze. jak ktoś ma szczęście, to czasem na all można dorwać brudny róż - nie rozumiem dlaczego już nie produkuja tego kol
na żywo torebka wygląda dużo lupiej---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- sypie gradem... wiola nie wiem czy uda mi się odzwyczaić od cycka na sen smoczka od dawna nietoleruje, myślałam, że może uda mi się go przemycić ale coś widzę, że niebardzo da się oszukać...tak samo nie toleruje butelki...
|
|
|
|
#2579 |
|
Rozeznanie
|
Chwalimy sie, mamy juz prawie 6,5kg
![]() Kaszka i bardziej zageszczone mleko robia swoje I dupa blada z praca, kuratorium dalo odmowa decyzje buuuuuu
Czas na marzeń spełnianie, czas na to co najlepsze.. http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210 Edytowane przez zmyslkobiety Czas edycji: 2012-03-30 o 14:16 Powód: dopiska |
|
|
|
#2580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

za ząbek 

nauczyłam ją zasypiać na cycku...odpinam karuzele, żeby mi nie grzechotała jak będę malą w nocy odkładać do łóżeczka, zabieram misiaki...
i specjalnie nie uruchamia żebym nie jeździła w te i w tamte 
.
, zapewniam że najwięcej na forum
klask i: za super wiesci
i sa w 90% jak te z hippa