Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 11:24   #4111
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Wrześniowo -Październikowe część 2 :)

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
kciuki zaciśnięte

gratulacje

kolejna Kobietka 17 tydz. zaczyna - super

11 tydzień też fajny nawet się nie obejrzysz a już będzie 20!

moja koleżanka ma xlandera i bardzo zadowolona. służy już 2,5 roku i jest w stanie b. dobrym (może obicie troszkę poplamione, ale technicznie wszystko świetnie się trzyma). te wózki ogólnie są b. dobre

Juto pewnie do Was nie będę miała kiedy zajrzeć, bo mam zajęcia, wieczorkiem pewnie jakieś przygotowania świątecznę będę robić (początek przyszłego tygodnia mam zawalony wizytami u lekarzy, więc już pora zająć się świętami przynajmniej zacząć). W weekend są targi maluszkowe _ Lukrecja, byłaś u siebie na tych targach? Warto iść?
A ponieważ weekend będzie pracowity już teraz możecie ze mną świętować początek 19 tygodnia:par ty: i za moment będzie połóweczka
właśnie nie byłam bo auta nie miałam

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:28   #4112
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość

ja wczoraj też leżałam trzymałam się za brzuszek i coś mnie od środka puknęło w brzuch że aż się przestraszyłam i na łóżku podskoczyłam aż mąż zapytał co się stało to mu mówię że chyba brzdąc kopnął i dalej trzymałam się za brzuch ale nic już nie było, mąż na to żeby może on podotykał to kopnie bo może mamuśki mała nie lubi
ale fajne, też bym już chciała.

Jak zarzuciacie nazwami wózków to jestem zażenowana swoją ignorancją - ja mam zamiar poświęcić się temu zajęciu dopiero w 8 miesiącu

maggie to świętujmy

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:33   #4113
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

maggie gratuluje 19 tygodnia
ale ten czas leci

dziewuszki a o co chodzi z tymi targami?to tylko w Waszych okolicach bo ja nic nie słyszałam...
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:41   #4114
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
bardzo mądrze wszystkie mamy być zadbane mamuśki ja z racji tego w czwartek mam do fryzjera

moja teściowa już w lutym powiedziała że już się zaokrąglam kiedy przytyłam tylko 1,5 kg i to chyba wszystko poszło w cycki mówię jej że nikt poza nią tego nie zauważył a poza tym ważę prawie tyle samo co wcześniej więc pyta ile to mówię że 56,5 a wcześniej 55 a ona na to że to dużo fak... no wiem żę jestem niska bo tylko 164 cm ale że 55 to dużo mówię jej że nikt mi jeszcze czegoś takiego nie powiedział wręcz przeciwnie a ona na to że to dużo bo ona jeszcze 10 lat temu ważyła 53 kg (jest trochę niższa ode mnie) więc jej mówię że co ma wiek do tego pytam później TŻa a on mówi że sobie jej nie przypomina żeby była taka szczupła
Ja pierdziele,te kobity po prostu są zazdrosne i tym swoim zachowaniem tak nas denerwują
albo chcą się dowartościować,ja tak to widzę...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 11:48   #4115
funnybaby
Przyczajenie

Bolder ecoline jest słabej jakości, Podobno gondola jeszcze w użytkowaniu ok ale spacerówka już gorzej. Materiał nie za dobrej jakości, na stelażu widoczne spawy bardzo brzydko wyglądają i kółka lubią się blokować. Za to x-lander xa nawet całkiem fajny wózek, ale gondola mała a spacerówka ciężka. No i nie da się odwrócic przodem do mamy.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

to tak apropos wózków o których wspominałyście bo mi gdzieś cytaty zjadło

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
ale fajne, też bym już chciała.

Jak zarzuciacie nazwami wózków to jestem zażenowana swoją ignorancją - ja mam zamiar poświęcić się temu zajęciu dopiero w 8 miesiącu

maggie to świętujmy
Elenko nie odkładaj wyboru wózka bo to wbrew pozorom bardzo ważny wybór :P dobry wózek to podstawa bo później na spacerach będziesz się szarpać i przeklinać dzień w którym taki bardziew kupiłaś. Wiem bo przy synku wypróbowałam dużo wózków i nie wiedziałam, że spacerki mogą być takie przyjemne jak się ma +odpowiedni "sprzęt"
funnybaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:22   #4116
Enigmama
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Hejka

Enigmama możesz dać ten link na główną,bardzo fajna i pomocna strona http://fajnamama.pl/kalendarz-ciazy/
Serwis fajnych mam,to dla nas
się robi

maggie123 dziekuje za kciuki!
I już po wizycie i po zakupach nawet
heheh Spodziewamy sie na 80-90 % kolejnej dziewczynki
chciałam zrobić mężusiowi na urodzinki prezent (jutro ma) ale lekarz powiedizał ze chyba bede musiała jednak inny prezent kupić hehe, ale niby to moze się zmienić wg leakrza, ale ja wiem że on się chyba nigdy nie myli
Jestem szcześliwa dzidzia ma 8,5 cm (+nóżki) wsystko prawdiłowe, przezierność karkowa bardzo mała, (ok 1,2 mm) wg wymiarów termin się pokrywa z terminem wg OM a nwet o jeden dizeń szybciej wg usg mam urodzić
Mam fotke z usg 3d wstawie później na maila
p.s. ma śliczny nosek ! na plusie mam kilogram
Szyjka bardzo długa zamknieta.
Oh szczęsliwa

Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm
Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm
Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm
Moje skarby!
Kruszynka

Edytowane przez Enigmama
Czas edycji: 2012-03-30 o 12:23
Enigmama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:26   #4117
spioszka
Raczkowanie

Dobry dzien dziolchy!
Zla jestem kuwa, bo nie zdazylam do dentysty i nastepna wizyte mam dopiero za 3 tyg.
Poza tym agent mieszkaniowy zapadl sie pod ziemie, a nam do przeprowadzki zostaly 2 tyg., po prostu super!
Pociesza mnie dzisiaj tylko fakt,ze od jutra mam tydzien urlopu, yuhhhuuu! i jutro przyjezdza moja sister, wiec pewnie bedziemy caly tydzien buszowac po sklepach

A co do wozkow, moze zrobilybysmy jakis ranking wozkowy, albo cos w tym deseniu? Napewno duzo latwiej byloby nowo kupujacym zdecydowac sie na odpowiedni model, tylko za bardzo nie wiem jak to technicznie zrobic

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:28   #4118
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

hej dziewczynki tyle stronic naskrobane ze na chwile obecna nie jestem w stanie was ogarnac.

od kilku dni jestem w domku mialam troche stresu i nie moglam o niczym innym myslec. ale juz powoli sie sytuacja normuje.

weszlam na maila- ale piekne brzuszki juz sie pokazaly !! nonono....

cos mi sie rozkreca, mam straszny kaszel ale w aptece nic mi babka nie dala bo mowi ze nie ma co dac. wiec kupilam sok malinowy i na cieplo z cytryna.

za tydz. mam wizyte w kielcach u ginki i moze sie dowiem jaka plec. a;le bym dostala piekny prezent na urodzinki. aby sie dzidek nie zaslanial. bo to bedzie 16 tydz. to juz powinno byc widac.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:33   #4119
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dziewczyny, podobno migdały pomagają na mdłości. próbowałyście może? i ile tego trzeba zjeść bo ja wepchałam już połowę paczki ale obawiam się, że mogę przesadzić w drugą stronę.

już wszystkiego się chwytam
Ja jem 5 obranych migdałków codzziennie po śniadaniu i mi pomagają też chleb razowy jedynie wchodził, na białe pieczywo nie mogłam patrzeć, od razu zwracałam. teraz już jem i jest ok.
aga_ton to pocieszyłaś mnie z tym ślinotokiem, oby mnie trzymał tylko kilka tygodni

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Też mam pelo pęknięć na brodawkach, do tego masakrycznie suche są i swędzą całe piersi jak cholera
ale mnie to w ogóle całe ciało swędzi, najgorzej cyce, nogi całe (szczególnie łydki)
Sojka ja mam tak samo

Dzisiaj mam depresję i ludziowstręt...jak myślę, że już gorzej być nie może i musi się poprawić, to zaraz jest jeszcze gorzej...aż się boję co zdarzy się w kolejnych miesiącach...ale zapewne wyolbrzymiam jak to ciężarna
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:34   #4120
funnybaby
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Dobry dzien dziolchy!
Zla jestem kuwa, bo nie zdazylam do dentysty i nastepna wizyte mam dopiero za 3 tyg.
Poza tym agent mieszkaniowy zapadl sie pod ziemie, a nam do przeprowadzki zostaly 2 tyg., po prostu super!
Pociesza mnie dzisiaj tylko fakt,ze od jutra mam tydzien urlopu, yuhhhuuu! i jutro przyjezdza moja sister, wiec pewnie bedziemy caly tydzien buszowac po sklepach

A co do wozkow, moze zrobilybysmy jakis ranking wozkowy, albo cos w tym deseniu? Napewno duzo latwiej byloby nowo kupujacym zdecydowac sie na odpowiedni model, tylko za bardzo nie wiem jak to technicznie zrobic

Spioszka rankingu raczej nie zrobimy bo kazda ma inne wymagania. Jedna np mieszka na 3 pietrze i priorytetem będzie waga, inna potrzebuje duzycch kol i amortyzacji bo glownie bezdroza na spacery. Echh ile ludzi tyle potrzeb ja wiem tylko tyle ze wozków typu coneco czy baby design za darmo bym nie wzieła bo są marnej jakości.
funnybaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:46   #4121
m_moni
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Enigmama Pokaż wiadomość
się robi

chciałam zrobić mężusiowi na urodzinki prezent (jutro ma) ale lekarz powiedizał ze chyba bede musiała jednak inny prezent kupić hehe, ale niby to moze się zmienić wg leakrza, ale ja wiem że on się chyba nigdy nie myli
Jestem szcześliwa dzidzia ma 8,5 cm (+nóżki) wsystko prawdiłowe, przezierność karkowa bardzo mała, (ok 1,2 mm) wg wymiarów termin się pokrywa z terminem wg OM a nwet o jeden dizeń szybciej wg usg mam urodzić
Oh szczęsliwa
Graltuluję!!
Stary 2012-03-30, 12:48   #4122
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Jak zarzuciacie nazwami wózków to jestem zażenowana swoją ignorancją
Nie martw się, ja też jestem zielona w tym temacie.

Wczoraj miałam paskudny dzień, jak wróciłam po pracy do domu to padłam, jak kawka. Jakaś taka osłabiona byłam. A dzisiaj nic nie lepiej, do tego ta pogoda mnie dobija... Jedyny plus że się weekend zaczyna.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:49   #4123
elena_100
Wtajemniczenie

[QUOTE

Elenko nie odkładaj wyboru wózka bo to wbrew pozorom bardzo ważny wybór :P dobry wózek to podstawa bo później na spacerach będziesz się szarpać i przeklinać dzień w którym taki bardziew kupiłaś. Wiem bo przy synku wypróbowałam dużo wózków i nie wiedziałam, że spacerki mogą być takie przyjemne jak się ma +odpowiedni "sprzęt" [/QUOTE]

Beznadziejny wózek to już przerobiłam u mojej crześnicy. Ale mi się wydaje, że mam tyle czasu a poza tym możecie mnie bić, ale trochę przesądna jestem

Enigmama to super, że wszystko ok i gratulacje

Ja nie wiem, jak wy to robicie, że wiecie czy będzie chłopczyk czy dziewczynka Mi na usg 4d powiedział w 13 tc i 2 dni, że robią się jakby dwie wargi ale to może być równie dobrze chłopak, a teraz lekarz wogóle się nie skupił na bejbiku tylko łożysku nieszczesnym i szyjce

Stary 2012-03-30, 12:53   #4124
m_moni
Zadomowienie

Dziewczynki powiedzcie mi jakie dokumenty są potrzebne do porodu? tzn. jadę do szpitala i czego ode mnie wymagaja przed porodem? karty ciąży? czy jakichś badań? czy po prostu wchodzę i rodzę jak to wygląda?
Stary 2012-03-30, 13:01   #4125
karolluki
Raczkowanie

Siema laseczki
Pisałam wam że zamówiłam dżinsy ciążowe na allegro, przed chwilą odebrałam przesyłkę, zmierzyłam, cyknęłam fotki i wpadłam się pochwalić
Są super, szczerze mogę wam polecić te spodnie jak i samego sprzedawcę, cała transakcja bardzo szybka i sprawna (nie żebym tu robiła komuś reklamę ale naprawdę polecam)
http://allegro.pl/show_item.php?item=2232366696

Fotki wrzucam poniżej
Mój brzuszek jeszcze dość niepozorny, chociaż wg OM to już 19 tydzień, a wg USG 18, ale już ciasno mi było w normalnych spodniach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0617.jpg (72,1 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0618.jpg (74,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0619.jpg (73,7 KB, 44 załadowań)
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:02   #4126
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiedzcie mi jakie dokumenty są potrzebne do porodu? tzn. jadę do szpitala i czego ode mnie wymagaja przed porodem? karty ciąży? czy jakichś badań? czy po prostu wchodzę i rodzę jak to wygląda?
Nie jestem pewna ale wydaje mi się że karta ciąży + wyniki ostatnich badań
ale może ktoś bardziej w temacie się wypowie
Stary 2012-03-30, 13:06   #4127
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Siema laseczki
Pisałam wam że zamówiłam dżinsy ciążowe na allegro, przed chwilą odebrałam przesyłkę, zmierzyłam, cyknęłam fotki i wpadłam się pochwalić
Są super, szczerze mogę wam polecić te spodnie jak i samego sprzedawcę, cała transakcja bardzo szybka i sprawna (nie żebym tu robiła komuś reklamę ale naprawdę polecam)

Fotki wrzucam poniżej
Mój brzuszek jeszcze dość niepozorny, chociaż wg OM to już 19 tydzień, a wg USG 18, ale już ciasno mi było w normalnych spodniach

Spodnie są super i świetnie wyglądasz. I masz rurki a nie jakieś wory.

Rany a brzuszek masz fajowy, też będzie kuleczka

Stary 2012-03-30, 13:07   #4128
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

napewno wydruk RMUA albo dokument potwierdzający ubezpieczenie, wyniki ostatnich badan + karta ciąży

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:16   #4129
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Nie jestem pewna ale wydaje mi się że karta ciąży + wyniki ostatnich badań
ale może ktoś bardziej w temacie się wypowie
u mnie była to caluteńka dokumentacja przebiegu ciąży jaką tylko posiadałam. Wszelkie opisy USG, wyniki badań krwi, moczu, wsio, wsio i jeszcze raz wsio
Stary 2012-03-30, 13:20   #4130
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Spodnie są super i świetnie wyglądasz. I masz rurki a nie jakieś wory.

Rany a brzuszek masz fajowy, też będzie kuleczka
No dokładnie, wąskie zgrabne rurki a nie żadne worki które można spotkać w osiedlowych sklepach z odzieżą ciążową i do tego za przyzwoitą cenę
Bo w H&M za rurki ciążowe trzeba zapłacić prawie 150 zł a te są o połowę tańsze
Stary 2012-03-30, 13:26   #4131
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Dobry mamuśki.

Za wszystkie udane wizyty i tygodnie

Ja ostatnio na nic nie mam czasu,chyba dopiero jak pójdę na L4 to w końcu będę miała czas na wszystko.
Planuję od czerwca ale wiadomo zobaczymy jak wszystko się ułoży.

Od 3 dni nie wymiotuję i jestem taka szczęśliwa

Powoli wraca też mi apetyt ale niestety też nie mija na śmieciowe jedzenie.

Wczoraj tak się objadłam że wieczorem miałam brzuch jak w 7 miesiącu.

Zamówiłam sobie legginsy ciążowe,wieczorem muszę iść na pocztę odebrać.Mam nadzieję że będą wygodne,a teraz pędzę na maila wstawić zdjęcie brzuszka.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:31   #4132
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Ja pierdziele,te kobity po prostu są zazdrosne i tym swoim zachowaniem tak nas denerwują
albo chcą się dowartościować,ja tak to widzę...
mi tam to wisi, ciekawe czy zdaje sobie sprawę z tego że to nie było miłe... wydaje mi się że jako kobieta powinna wiedzieć że chyba żadna z nas nie lubi jak się jej mówi że przytyła
Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
może po prostu zrobić coś w stylu takiej listy z nickami, której jakie się podobają i dlaczego, a także jakich modeli na pewno nie kupi - to mogłoby być pomocne szczególnie tym które jeszcze się nie orientują w tym temacie
Cytat:
Siema laseczki

Fotki wrzucam poniżej
fajnie wyglądasz w tych spodniach a brzuszek faktycznie malutki
Stary 2012-03-30, 13:34   #4133
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie, wąskie zgrabne rurki a nie żadne worki które można spotkać w osiedlowych sklepach z odzieżą ciążową i do tego za przyzwoitą cenę
Ja kupiłam w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście bardzo fajne spodnie ciążowe, dopasowane. Gorzej z ceną, bo kosztowały prawie 200 zł.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:38   #4134
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
A mierzyłaś się jakoś czy tak trafnie dobrałaś rozmiar?

Stary 2012-03-30, 13:38   #4135
marta1986222
Zakorzenienie

Wstawiłam na maila zdjęcie brzuszka.

Powiedzcie że już widać

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:49   #4136
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
ja wlasnie mam ochote ale tylko rano,za to moj tz woli w nocy a ja w nocy juz nie kontaktuje,a przeciez nie bedziemy rozmawiac dogłebnie na śpiocha
A mnie właśnie ochota tak naszła na śpiocha żeby mnie wziął

Cytat:
ale ja jestem uparta i mam zamiar pracować do samego porodu jeżeli zdrowie pozwoli
Ja też

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
znaczy robisz mu loda tak??? nooo nie ma co owijac w bawełne kochan wszystkie wiemy o co kaman

Cytat:
ciekawe czy uda mi się kupić jakiś fajny lekki wózek, żeby albo można było montować gondolę i spacerówkę przodem lub tyłem albo właśnie przekładać rączkę... no i jeszcze kilka bajerów by się przydało a chciałabym kupić wózek tak do 1500 zł
Tako Jumper X, Tako laret te na pewno zmieszczą sie w cenie i są fajne.

Cytat:
Oh szczęsliwa
Gratuluje córci

A tak w ogóle dzień dobry
U mnie sniegu brak, słonko ledwo, ledwo przez chmurki zagląda, ale piździ okropnie.
Stary 2012-03-30, 13:56   #4137
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Ja kupiłam w sklepie stacjonarnym u siebie w mieście bardzo fajne spodnie ciążowe, dopasowane. Gorzej z ceną, bo kosztowały prawie 200 zł.
Niestety u mnie są dwa sklepy na krzyż z odzieżą ciążową, a ofertę mają taką że żal normalnie, tak jakby każda kobieta w ciąży ważyła ze 100 kg i wyglądała jak wielka tocząca się kula
Ja tam do chudzinek nie należę ale naprawdę nie chcę "utonąć" w jakichś ogromnych workowatych ubraniach, tylko chcę wyglądać fajnie

A za spodnie nie chciałam przepłacać, bo przypuszczam że latem w lipcu/sierpniu jak będą upały to raczej rzadko będę je nosić, więc trzeba będzie dokupić jeszcze jakieś materiałowe spodnie i może spódniczkę

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
A mierzyłaś się jakoś czy tak trafnie dobrałaś rozmiar?
W aukcji podana jest tabela rozmiarów, zmierzyłam się i dobrałam rozmiar wg tej tabeli, i wcale nie był zawyżony. Po zmierzeniu wyszło mi że powinnam kupić XL, chociaż nigdy nie nosiłam tak dużego rozmiaru spodni, kusiło mnie żeby zamówić L, ale ostatecznie zamówiłam XL i pasują idealnie, rozmiarówka nie jest wcale zawyżona

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Powiedzcie że już widać
Oblukałam cię na mailu
No jasne że już widać, piękny ciążowy brzuszek
Stary 2012-03-30, 14:04   #4138
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
się robi

Oh szczęsliwa
no to gratulję udanej wizyty obu tak dalej było
Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
dowód osobisty
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Powiedzcie że już widać
no ja widze

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 14:21   #4139
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Siema laseczki

Fotki wrzucam poniżej
swietne te spodnie naprawde super leza chyba sie na nie zdecyduje, dzieki za linka
ja chodze po tcyh sklepach jak glupia za spodniami i jak ktos tu napisal same workowate
tylko niewiem jaki ja bym musiala miec rozmiar skoro zawsze dzinsy nosze 36 ewentualnie 38;p
musze to obczaic

bylam polazic z mama po galeri za butkami na wesele, szlag mnie trafia nic na mnie nie pasuje albo ceny z kosmosu, a nie chce wydac 300 zl na buty

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 14:34   #4140
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
swietne te spodnie naprawde super leza chyba sie na nie zdecyduje, dzieki za linka
ja chodze po tcyh sklepach jak glupia za spodniami i jak ktos tu napisal same workowate
tylko niewiem jaki ja bym musiala miec rozmiar skoro zawsze dzinsy nosze 36 ewentualnie 38;p
musze to obczaic

bylam polazic z mama po galeri za butkami na wesele, szlag mnie trafia nic na mnie nie pasuje albo ceny z kosmosu, a nie chce wydac 300 zl na buty
białe czy kolorowe?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości