Wszystko o Avonie - cz.27 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 09:48   #391
HoneyIlove
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27

Cytat:
Napisane przez Lencia00 Pokaż wiadomość
Ja robię promocję na wody TTA i TTF obniżkę 20% może coś się ruszy i muszę pomyśleć o Solutions

Solutions tak myślę czy nie obciąć cenę każdego produktu o 2 zł, co wy na to??
Jeśli będziesz mieć duży opust np30-35% to może się opłaca ale jak mniejszy to nie szalej bo stracisz na tym....

a co do wody... hmm... - 20% no ciekawa propozycja ale jak będziesz mieć zamówienie tylko na jedną wodę to co wtedy...??? ja ostatnio miałam zamówienie na 2 wody to wzięłam sobie od razu 4 sztuki bo był opust 50% ale gdyby nie te 2 sztuki zamówione to bym nie brała....
Stary 2012-03-30, 09:52   #392
kejtiryba
Wtajemniczenie

Porównanie podkładu 24K w odcieniach Shell i Nude na katalogowym Shell jest bardziej taki różowawy beż, nude to zimny żółtawy beż. Na mojej twarzy ładniej wygląda shell Podkład jest lekki, dobrze się rozprowadza, nie zostawia smug, krycie średnie - czerwonych plamek po krostkach nie zakryje, ale nadaje buzi ładny koloryt i przyjemnie ją rozświetla. Po bardzo bliskim przyjrzeniu się widać delikatne drobinki.

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:59   #393
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Macie już pomysły na promocje dla Klientów w 6 katalogu? Myślę czy na Solutions nie zrobić, choć i tak jest w korzystnych cenach... no ale u mnie kremy nie za bardzo schodzą, więc może jakiś rabacik za zakup 2 lub 3 sztuk by coś zmienił
Mogę Ci podesłać znajomą Wczoraj mi zrobiła reklamę solutions fioletowych
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 09:59   #394
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Nadaje się, ja i mama zawsze nie mogłysmy stosowac nic innego do demakijazu niż krem NIVEA A to mleczko juz od dawna stosuje i jest super, zważywszy na to że lubie miec pomalowane oczy elinerem i tuszem dość mocno to mleczko ma co robić, mało tego, daje rade! Więc polecam.
Ja używam do demakijażu pianki do mycia twarzy z Solutions

Ten roll-on jest faktycznie duży, ale wczoraj stał u mnie tak, że lampka na niego świeciła i pełny jest tak w 3/5
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:00   #395
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
To, moja droga, z racji Twojego doświadczenia z pomarańczowym solutions, powiedz mi, proszę, jakie są: odświeżający żel do mycia twarzy oraz tonik rewitalizujący Bo jeśli mam już kupować, to wszystko
Ja tonik polecam- jedyny tonik w avonie , który nie ma alkoholu
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:07   #396
Lencia00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość
Jeśli będziesz mieć duży opust np30-35% to może się opłaca ale jak mniejszy to nie szalej bo stracisz na tym....

a co do wody... hmm... - 20% no ciekawa propozycja ale jak będziesz mieć zamówienie tylko na jedną wodę to co wtedy...??? ja ostatnio miałam zamówienie na 2 wody to wzięłam sobie od razu 4 sztuki bo był opust 50% ale gdyby nie te 2 sztuki zamówione to bym nie brała....
No właśnie gdybym nie miała pewności że nie będę miała min 2 wód to nie robiłabym takiej obniżki ale na całe szczęście teściowa bardzo szybko się dała namówić (dla niej 25% jeśli wynajdzie ludzi chętnych i bierze chyba 2szt, tak w ogóle już ją nastawiałam od 4 kat) Jej koleżanka też weźmie a mi może siostrę też namówi tak jak na IM. A jakby jeszcze gdzieś coś się sprzedało to już w ogóle byłoby super
Lencia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:10   #397
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mogę Ci podesłać znajomą Wczoraj mi zrobiła reklamę solutions fioletowych
Jak to zrobiła?

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Porównanie podkładu 24K w odcieniach Shell i Nude na katalogowym Shell jest bardziej taki różowawy beż, nude to zimny żółtawy beż. Na mojej twarzy ładniej wygląda shell Podkład jest lekki, dobrze się rozprowadza, nie zostawia smug, krycie średnie - czerwonych plamek po krostkach nie zakryje, ale nadaje buzi ładny koloryt i przyjemnie ją rozświetla. Po bardzo bliskim przyjrzeniu się widać delikatne drobinki.
Ale zostanie z tobą na dłużej?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:12   #398
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to zrobiła?
Sama kupiła u mnie fioletową serię i dawała wszystkim się maziać
Na razie mam zamówienie na 1krem, ale kilka dziewczyn jeszcze się zastanawia
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:25   #399
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
BYła czerwona kropka przy nim a teraz patrze saldo do zapłacenia jak z pakietem :/ czyli dosłali pewnie
Wiedziałam że dostaniesz oni zrobili ileś tam zestawów do wyczerpania zapasów a później zmienią skład - tak mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że cały ten zestaw spa grecki bedzie można kupić w demo
Jest w demo do k6 za 39,90zł ale ja się np nie skuszę strasznie drażni mnie zapach
Stary 2012-03-30, 10:30   #400
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Wiedziałam że dostaniesz oni zrobili ileś tam zestawów do wyczerpania zapasów a później zmienią skład - tak mi się wydaje

Jest w demo do k6 za 39,90zł ale ja się np nie skuszę strasznie drażni mnie zapach
Niestety nie zmienia skladu- sklad zmieniają 2 razy w roku (marzec/kwiecie i wrzesień/październik), a teraz niedawno zmienili

Ja tez nie lubię tej serii, ale jednak zostawiłam sobie żel ujędrniający
Stary 2012-03-30, 10:30   #401
smerfetka25
Zakorzenienie

Czekam na podgląd fakturki bo zauważyłam że zmienił się skład pakietu nowości Cena w zamówieniu 43zł i brakuje kilku produktów ( m.in: brakuje białego pękacza i żelu pod oczy greckie morza - więcej nie pamiętam co tam wcześniej podawałam )
Stary 2012-03-30, 10:32   #402
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Czekam na podgląd fakturki bo zauważyłam że zmienił się skład pakietu nowości Cena w zamówieniu 43zł i brakuje kilku produktów ( m.in: brakuje białego pękacza i żelu pod oczy greckie morza - więcej nie pamiętam co tam wcześniej podawałam )
no niestety jest trochę inny niz podawałaś nie ma pekaczy
Stary 2012-03-30, 10:35   #403
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Niestety nie zmienia skladu- sklad zmieniają 2 razy w roku (marzec/kwiecie i wrzesień/październik), a teraz niedawno zmienili
Bodajże w tamtym roku 3 razy zmieniali minidispalay zapachy albo to było 2 lata temu... Pamiętam że przed samymi świętami na 2 miesiące wprowadzili trzeci zestaw z luksusowymi zapachami - wkurzyłam się wtedy jak diabli
Stary 2012-03-30, 10:39   #404
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Wy archiwizujecie stare katalogi papierowe, tzn przechowujecie?? czy wyrzucacie od razu po zakończeniu? ja wyrzucam, ale pdf trzymam na kompie
Trzymam katalogi z poprzedniego roku i kilka wcześniejszych też Właściwie sama nie wiem po co, ale wiem dlaczego - jestem księgową i wszystkie "dokumenty" archiwizuję przez pięć lat
Mam angielskie katalogi i mój pierwszy gdy zostałam konsultantką. A oprócz nich jeszcze dwa zabytki, z roku 1999 i 2000 Co to za kosmetyki wtedy były Kilka z nich jest do dziś, choć w innej szacie.
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 10:40   #405
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
no niestety jest trochę inny niz podawałaś nie ma pekaczy
Yhmm...
Stary 2012-03-30, 10:41   #406
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale zostanie z tobą na dłużej?
Myślę, że tak Pochodzę z nim dziś cały dzień na mordce i zobaczę czy ciemnieje, schodzi etc, ale jestem raczej już przekonana do zakupu. Dziękuję

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-03-30, 11:02   #407
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie gdybym nie miała pewności że nie będę miała min 2 wód to nie robiłabym takiej obniżki ale na całe szczęście teściowa bardzo szybko się dała namówić (dla niej 25% jeśli wynajdzie ludzi chętnych i bierze chyba 2szt, tak w ogóle już ją nastawiałam od 4 kat) Jej koleżanka też weźmie a mi może siostrę też namówi tak jak na IM. A jakby jeszcze gdzieś coś się sprzedało to już w ogóle byłoby super
to widzę, że na niektóre rzeczy przygotowujesz już wszystkich wcześniej... ja też tak robię... i mamie powiedziałam że zamawiam jej nowe perfumy z kat.8, i moja siostra jak zobaczy to pewnie będzie chciała dwa flakony bo ona sobie na zapas bierze... i moja kuzynka też jest taka że jak coś zobaczy i jej się spodoba to musi mieć...

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Sama kupiła u mnie fioletową serię i dawała wszystkim się maziać
Na razie mam zamówienie na 1krem, ale kilka dziewczyn jeszcze się zastanawia
ja mam już z kat.6 zamówienie na 4 kremy koloryzujące....

Cytat:
Myślę, że tak Pochodzę z nim dziś cały dzień na mordce i zobaczę czy ciemnieje, schodzi etc, ale jestem raczej już przekonana do zakupu. Dziękuję
mówisz o tym 24K??? Ja go mam i jest super... może krycie nie pełne ale te małe rzeczy przykrywa... ja swój mam w odcieniu Natural Beige(piszę z pamięci nazwę) u mnie idealnie się wtapia w cerę... ostatnio nawet więcej go nałożyłam to byłam ładnie opalona... oczywiści dla samej siebie byłam blada ale moja mama powiedziała że ładnie jestem opalona... i na sam koniec wykańczam go pudrem transparentnym z CT i kulkami rozświetlającymi.... efekt super....
Stary 2012-03-30, 11:14   #408
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez HoneyIlove Pokaż wiadomość

mówisz o tym 24K??? Ja go mam i jest super... może krycie nie pełne ale te małe rzeczy przykrywa... ja swój mam w odcieniu Natural Beige(piszę z pamięci nazwę) u mnie idealnie się wtapia w cerę... ostatnio nawet więcej go nałożyłam to byłam ładnie opalona... oczywiści dla samej siebie byłam blada ale moja mama powiedziała że ładnie jestem opalona... i na sam koniec wykańczam go pudrem transparentnym z CT i kulkami rozświetlającymi.... efekt super....
dokładnie tak Rozważałam ten kolor nude, ale jednak wyglądałam, mimo rozświetlenia, jakoś tak na chorą. No nie mój kolor. A shell jest idealny. Teraz jestem bladzioch, bo słońca mało, o solarium mogę zapomnieć, a kremy brązujące w ciąży mnie nie chwytają więc kolorek powinien być ok. No i buźka wygląda na rozpromienioną mimo choróbska, które mnie dopadło Przypudrowałam moim ukochanym pudrem Lentheric (teraz chyba to Mayfair, a wcześniej Yardlay... ciągle zmieniają nazwę) i wyglądam pięknie i gładko mimo nieco przesuszonej mordki

Testuję niebieski On duty w kulce. Póki co pachnie ślicznie, bardzo przyjemnie i delikatnie Paszka sucha. Jak przed porodem zabiorę się za szorowanie podłóg wtedy zostanie przetestowany w warunkach ekstremalnych

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-03-30 o 12:21
Stary 2012-03-30, 12:30   #409
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Dziewczyny, mogłabym Was cichutko prosić o kliki?

Mi się tak TTF podoba...ale za bardzo nie mam kasy teraz żeby ją kupić a nawet z demo 59.90 jest za drogie dla mnie :/
madzik_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 12:36   #410
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Testuję niebieski On duty w kulce. Póki co pachnie ślicznie, bardzo przyjemnie i delikatnie Paszka sucha. Jak przed porodem zabiorę się za szorowanie podłóg wtedy zostanie przetestowany w warunkach ekstremalnych
to jak przetestujesz to daj znać
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:21   #411
Lencia00
Wtajemniczenie

Właśnie dostałam takiego mejla z Coku Kraków

22/03 – 11/04/2012
PROMOCJE TYLKO W CENTRACH OBSŁUGI KONSULTANTEK:

 Oferta wyprzedażowa do wyczerpania zapasów, nie podlega opustom – co katalog wiele atrakcyjnych produktów, szczegóły u pracowników Centrum oraz na stronie www.avon.pl;
 Oferta internetowa dostępna w COK: Zestaw Cearskin Professional (peeling, płatki oczyszczająco-tonizujące, lekki krem przeciw wypryskom) – 30,00 zł (w ofercie taniej o 27,50 zł!), Zestaw ONYX QUARTZ (potrójny cień do powiek Onyx Quartz + potrójny błyszczyk Wine Lustre) – 26,90 zł, Zestaw ONYX QUARTZ (potrójny cień do powiek Midnight Lustre + potrójny błyszczyk Wine Lustre) – 26,90 zł (w ofercie taniej o 26,00 zł!).
1.
OFERTY TYLKO W CENTRUM OBSŁUGI KONSULTANTEK W KRAKOWIE:

1. OFERTA „EKSTREMALNE WYDŁUŻENIE”- każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi w COK Kraków minimum 10 sztuk tuszu do rzęs SuperExtend EXTREME w obrębie 1 transakcji – premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK A) w cenie 50 gr – oferta podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
2. ZRÓB „WIOSENNE PORZĄDKI” w katalogu 5/2012 - każda Konsultantka, która dokona zakupów 10 produktów z OFERTY WYPRZEDAZOWEJ w obrębie 1 transakcji na kwotę min. 300 zł wg. cen katalogowych premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK B); oferta podlega wielokrotności; oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
3. Oferta „WIOSENNY ZESTAW” każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi minimum 1 zestaw specjalny (5 wiosennych produktów) premiowana nagrodą niespodzianką – produktem COK B – w cenie 50 gr; oferta podlega wielokrotności; oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
4. Oferta „WIOSENNY PRESTIŻ” – każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi minimum 5 kosmetyczek ANEW wraz z produktami z oferty premiowana nagrodą niespodzianką – produktem COK A – w cenie 50 gr; oferta podlega wielokrotności; oferta do wyczerpania zapasów;
5. W katalogu 5/2012 każda Konsultantka, która dokona zakupów na kwotę min. 300 zł wg. cen katalogowych premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK B) lub na kwotę min. 600 zł wg. cen katalogowych premiowana 2 x nagrodą niespodzianką (2 x produktem COK B) każdy w cenie 50 gr – oferta nie podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
6. W katalogu 5/2012 - dla naszych klientów VIP – pakiet VIP + prezent niespodzianka (produkt COK A) w cenie 50 gr - za transakcję powyżej 1000 zł wg wartości katalogowej, prezent podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
7. Każdą nową Konsultantkę, która dokona swoich pierwszych zakupów w COK Kraków, o wartości min. 200 zł wg cen katalogowych powitamy w AVON prezentem niespodzianką (produktem COK B) w cenie 50 gr, oferta nie podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
8. Ogłaszamy KONKURS Z JAJEM – zachęcamy do przyniesienia do Centrum pracy plastycznej – najpiękniejszej pisanki – prace przyjmujemy do 28/03/2012, nagrodzimy 3 najpiękniejsze prace – szczegóły u pracowników Centrum.
9. 28/03 zapraszamy na DZIEŃ MAKIJAŻU Z AVON – będziemy promować NOWY Tusz do rzęs SuperExtend EXTREME; w tym dniu dodatkowe promocje niespodzianki i konkursy dla Klientek i Konsultantek, zapraszamy - dobierzemy odpowiedni tusz do Twoich rzęs; każdy zakup powyżej 50 zł premiowany próbką.

Lencia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:32   #412
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
to jak przetestujesz to daj znać
też mam ten niebieski On Duty i jestem nim zachwycona! Powiem szczerze, że obawiałam się jak się sprawdzi przy pracach ekstremalnych, ale mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dał radę
Stary 2012-03-30, 13:35   #413
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
też mam ten niebieski On Duty i jestem nim zachwycona! Powiem szczerze, że obawiałam się jak się sprawdzi przy pracach ekstremalnych, ale mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że dał radę
oo dzięki czyli trzeba powiększyć listę zakupów
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 14:18   #414
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
oo dzięki czyli trzeba powiększyć listę zakupów
ja też o tym pomyślałam...
Stary 2012-03-30, 14:19   #415
taka jedna
Zakorzenienie

Tak właśnie przeczytałam przeglądając katalog, że roll on redukujący ślady po trądziku używa się 2-3 razy w tygodniu, a ja twardo używam ze 2 razy dziennie Ale nawet są trochę jaśniejsze po tygodniu.
Stary 2012-03-30, 14:43   #416
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Tak właśnie przeczytałam przeglądając katalog, że roll on redukujący ślady po trądziku używa się 2-3 razy w tygodniu, a ja twardo używam ze 2 razy dziennie Ale nawet są trochę jaśniejsze po tygodniu.
to pewnie przesuszy za bardzo jak sie stosuje codziennie,
Stary 2012-03-30, 14:57   #417
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
no to dałaś czadu
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 15:07   #418
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez madzik_91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mogłabym Was cichutko prosić o kliki?

Mi się tak TTF podoba...ale za bardzo nie mam kasy teraz żeby ją kupić a nawet z demo 59.90 jest za drogie dla mnie :/
mi też się podoba

klikłam i ja też proszę
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:11   #419
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
to pewnie przesuszy za bardzo jak sie stosuje codziennie,
Ja stosuję na brodę którą mam zawsze tłustą więc mi nie przesusza
Stary 2012-03-30, 15:20   #420
madzik_91
Zadomowienie

GG do madzik_91

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
mi też się podoba

klikłam i ja też proszę
klik poleciał

Ja moim klientkom daję zniżki (1-3zł) i o razu mają większe chęci do zamawiania miałam jedną konkurentkę z Avonu w klasie i jak zapisałam się do avonu wszystkie ode mnie teraz zamawiają tylko czekają aż im nowy katalog przyniosę

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Właśnie dostałam takiego mejla z Coku Kraków

22/03 – 11/04/2012
PROMOCJE TYLKO W CENTRACH OBSŁUGI KONSULTANTEK:

 Oferta wyprzedażowa do wyczerpania zapasów, nie podlega opustom – co katalog wiele atrakcyjnych produktów, szczegóły u pracowników Centrum oraz na stronie www.avon.pl;
 Oferta internetowa dostępna w COK: Zestaw Cearskin Professional (peeling, płatki oczyszczająco-tonizujące, lekki krem przeciw wypryskom) – 30,00 zł (w ofercie taniej o 27,50 zł!), Zestaw ONYX QUARTZ (potrójny cień do powiek Onyx Quartz + potrójny błyszczyk Wine Lustre) – 26,90 zł, Zestaw ONYX QUARTZ (potrójny cień do powiek Midnight Lustre + potrójny błyszczyk Wine Lustre) – 26,90 zł (w ofercie taniej o 26,00 zł!).
1.
OFERTY TYLKO W CENTRUM OBSŁUGI KONSULTANTEK W KRAKOWIE:

1. OFERTA „EKSTREMALNE WYDŁUŻENIE”- każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi w COK Kraków minimum 10 sztuk tuszu do rzęs SuperExtend EXTREME w obrębie 1 transakcji – premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK A) w cenie 50 gr – oferta podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
2. ZRÓB „WIOSENNE PORZĄDKI” w katalogu 5/2012 - każda Konsultantka, która dokona zakupów 10 produktów z OFERTY WYPRZEDAZOWEJ w obrębie 1 transakcji na kwotę min. 300 zł wg. cen katalogowych premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK B); oferta podlega wielokrotności; oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
3. Oferta „WIOSENNY ZESTAW” każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi minimum 1 zestaw specjalny (5 wiosennych produktów) premiowana nagrodą niespodzianką – produktem COK B – w cenie 50 gr; oferta podlega wielokrotności; oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
4. Oferta „WIOSENNY PRESTIŻ” – każda Konsultantka, która w katalogu 5/2012 kupi minimum 5 kosmetyczek ANEW wraz z produktami z oferty premiowana nagrodą niespodzianką – produktem COK A – w cenie 50 gr; oferta podlega wielokrotności; oferta do wyczerpania zapasów;
5. W katalogu 5/2012 każda Konsultantka, która dokona zakupów na kwotę min. 300 zł wg. cen katalogowych premiowana nagrodą niespodzianką (produktem COK B) lub na kwotę min. 600 zł wg. cen katalogowych premiowana 2 x nagrodą niespodzianką (2 x produktem COK B) każdy w cenie 50 gr – oferta nie podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
6. W katalogu 5/2012 - dla naszych klientów VIP – pakiet VIP + prezent niespodzianka (produkt COK A) w cenie 50 gr - za transakcję powyżej 1000 zł wg wartości katalogowej, prezent podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
7. Każdą nową Konsultantkę, która dokona swoich pierwszych zakupów w COK Kraków, o wartości min. 200 zł wg cen katalogowych powitamy w AVON prezentem niespodzianką (produktem COK B) w cenie 50 gr, oferta nie podlega wielokrotności, oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów;
8. Ogłaszamy KONKURS Z JAJEM – zachęcamy do przyniesienia do Centrum pracy plastycznej – najpiękniejszej pisanki – prace przyjmujemy do 28/03/2012, nagrodzimy 3 najpiękniejsze prace – szczegóły u pracowników Centrum.
9. 28/03 zapraszamy na DZIEŃ MAKIJAŻU Z AVON – będziemy promować NOWY Tusz do rzęs SuperExtend EXTREME; w tym dniu dodatkowe promocje niespodzianki i konkursy dla Klientek i Konsultantek, zapraszamy - dobierzemy odpowiedni tusz do Twoich rzęs; każdy zakup powyżej 50 zł premiowany próbką.

kurcze, fajne ale to tylko w COK-u w Krakowie,tak? bo ja kupuje w Warszawie i nic nie dostałam takiego...
nie mogę się doczekać aż puszczą tą ofertę po 2zł na stronie..
madzik_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości