Miłośniczki ZARY - część XV - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 12:32   #751
cherry_flamme
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV

Cytat:
Napisane przez silke85 Pokaż wiadomość
wiecie co, odebralam wczoraj moja paczke, otworzylam i zakochalam sie w koszuli od pierwszego wejrzenia, oczywiscie od razu odcielam metki i po chwili patrze a koszula jest zaciagnieta wiecie jak to wyglada na jedwabiu i nie wiem co z tym teraz zrobic
Mozesz oddać. W Zarze potrzebują tylko tych wewnętrznych materiałowych metek. A jaką zamówiłaś?

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:00   #752
silke85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Mozesz oddać. W Zarze potrzebują tylko tych wewnętrznych materiałowych metek. A jaką zamówiłaś?
ta:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BON%2BCOLLAR

niby nie jest to takie widoczne, ale koszula za dwie stowy moglaby byc idealna...
silke85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:16   #753
anusia_usa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
jaka ma dlugosc? bo ja niska jestem wiec kazdy cm jest wazny
Moj w rozmiarze XS od ramion do konca ma 87 cm, juz sama nie wiem czy go oddac czy zostawic ale wydaje mi sie ze ta dlugosc niezbyt dobrze wyglada do balerinek, a tylko w takich butach chodze
anusia_usa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 13:37   #754
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
ta:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BON%2BCOLLAR

niby nie jest to takie widoczne, ale koszula za dwie stowy moglaby byc idealna...
Też ją zamówiłam. Mam nadzieję, że będzie ok

Stary 2012-03-30, 13:41   #755
marcia321
Zadomowienie

czy już są jakieś obniżki ? na stronie zary patrzę że kilka butów jest w niższych cenach np http://www.zara.com/webapp/wcs/store...sting%2Bstripe i te http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BANKLE%2BBOOT
marcia321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 14:46   #756
mauskacom
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marcia321 Pokaż wiadomość
czy już są jakieś obniżki ? na stronie zary patrzę że kilka butów jest w niższych cenach np http://www.zara.com/webapp/wcs/store...sting%2Bstripe i te http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BANKLE%2BBOOT

tylko botki niestety są po obniżce
mauskacom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:02   #757
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Też ją zamówiłam. Mam nadzieję, że będzie ok
Świetna jest ta koszula Pochwal się jak dotrze

Daję obiecane zdjęcia płaszcza z 299zł,
mnie się bardzo podoba, ma uniwersalny kolor, krój a i materiał się specjalnie nie gniecie i nie obiera - jak dla mnie porządny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC18080.jpg (75,7 KB, 505 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC18079.jpg (74,1 KB, 333 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC18097.jpg (68,4 KB, 341 załadowań)
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:17   #758
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

mnie się bardzo podoba, ma uniwersalny kolor, krój a i materiał się specjalnie nie gniecie i nie obiera - jak dla mnie porządny
Super płaszcz, też na niego czekam Mam juz (chyba) taki sam z jesiennej kolekcji, tylko on jest bardziej beżowo-łososiowy. A teraz potrzebuję beżowego, więc nie było rady, musiałam kupić
Jak koszula dojdzie, to się pochwalę, ale nie spodziewałabym się, że nastąpi to szybko Zamówiłam w poniedziałek, a potem drugą paczkę w środę i nawet nie dostałam maila, że coś ruszyło. Tylko potwierdzenie złożenia zamówienia. Niby mi sie nie spieszy, ale....

Na pocieszenie dostałam dzisiaj paczkę z USA z Lorissa'mi

Edytowane przez cherry_flamme
Czas edycji: 2012-03-30 o 15:19
Stary 2012-03-30, 15:20   #759
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Dziewczyny posiadające sweterki za 79 zl z wycieciem na plecach-uważajcie przy czesaniu, ja sie dzis spieszyłam na zajeciach i zaciagnełam szczotką mój ulubiony sweterek! I teraz mam takie dwie brzydkie skazy
to prawda, ja jak je oglądałam pierwszy raz, to każdy był pozaciągany.. nie wzięłam żadnego, na szczęście potem TŻ mi upolował świeżo po dostawie
trzeba na nie bardzo uważać
Cytat:
wiecie co, odebralam wczoraj moja paczke, otworzylam i zakochalam sie w koszuli od pierwszego wejrzenia, oczywiscie od razu odcielam metki i po chwili patrze a koszula jest zaciagnieta wiecie jak to wyglada na jedwabiu i nie wiem co z tym teraz zrobic
ojej, współczuję.. ile by nie kosztowała, to nikt by nie chciał od nowości mieć uszkodzonego ubrania..
Cytat:
świetnie na Tobie wygląda
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:38   #760
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Inna, zdecydowanie . Nasza ma gumkę w talii i z przodu zakładkę. Gabiowa jest bardziej ołówkowa i prostsza w kroju. Różnią się też rękawami.
Niech nie czeka , swoją nosiłam już 3 razy, bardzo ją polubiłam .

o proszę a moja czeka czeka i się doczekać nie może. Jeszcze teraz pogoda się popsuła to już w ogóle chyba w maju ją założę. Nosiłaś ją do czarnych rajstop?

Błagam podpowiedzcie mi coś w sprawie tych jasnych spodni
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:45   #761
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Odebrałam płaszczyk, przymierzyłam i jak dla mnie jest świetny Co prawda mógłby ewentualnie mieć ciut dłuższe rękawy (jak wiecie jestem wysoka) ale to płaszczyk już typowo na wiosnę więc nie widzę w tym problemu.
Mirell płaszczyk super leży! I kolor taki jakiego szukam Dzięki za zdjęcia, teraz wiem że musi być mój A buty to są te z nowej kolekcji prawda?

Cytat:
, pochwal się koniecznie Też planuje zakup beżowych, ale narazie na 'chciejstwie' stanęło Z jakiej strony zamawiałaś i ile zapłaciłaś? Gdyby to nie był problem to byłabym wdzięczna za zdjęcie i wrażenia
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 15:49   #762
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Super płaszcz, też na niego czekam Mam juz (chyba) taki sam z jesiennej kolekcji, tylko on jest bardziej beżowo-łososiowy. A teraz potrzebuję beżowego, więc nie było rady, musiałam kupić
Jak koszula dojdzie, to się pochwalę, ale nie spodziewałabym się, że nastąpi to szybko Zamówiłam w poniedziałek, a potem drugą paczkę w środę i nawet nie dostałam maila, że coś ruszyło. Tylko potwierdzenie złożenia zamówienia. Niby mi sie nie spieszy, ale....

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
świetnie na Tobie wygląda
Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
Mirell płaszczyk super leży! I kolor taki jakiego szukam Dzięki za zdjęcia, teraz wiem że musi być mój A buty to są te z nowej kolekcji prawda?
Dzięki dziewczyny

nie z tej bajki, tak, buty to te botki bez palców, są bardzo wygodne i stabilne
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 16:12   #763
silke85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ojej, współczuję.. ile by nie kosztowała, to nikt by nie chciał od nowości mieć uszkodzonego ubrania..
postaram sie wstawic zdjecia wieczorkiem, moze cos poradzicie
Stary 2012-03-30, 16:53   #764
paulinawu
Przyczajenie

dziewczyny, czy któraś z Was ma może ten płaszczyk i mogłaby podać jaka jest jego długość całkowita od ramienia?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...THER%2BSLEEVES
paulinawu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 17:22   #765
anusia1990
Zakorzenienie

Cytat:

moglabys zastapic te top model ze strony zary. ciekawe czy na moich 162 cm tez bedzie dobrze sie prezentowal......

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez anusia_usa Pokaż wiadomość
Moj w rozmiarze XS od ramion do konca ma 87 cm, juz sama nie wiem czy go oddac czy zostawic ale wydaje mi sie ze ta dlugosc niezbyt dobrze wyglada do balerinek, a tylko w takich butach chodze

dzieki za odp. przy moim wzroscie to niebezpieczna dlugosc ale ja nie nosze plaskich butow do plaszczy sukienek itd wiec to troche mnie ratuje
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 17:51   #766
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Widziałam je, są bardzo ładne
Skusiłam się dzisiaj na niego Bardzo uniwersalny, ładnie leży, atrakcyjna cena - jestem bardzo zadowolona
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 18:01   #767
anusia_usa
Raczkowanie

Cytat:

Mam prośbę, czy mogła bys zmierzyć swój plaszczyk na długość bo może mi się trafiła jakąś dużą XS bo na tobie świetnie leży I może dam mu jeszcze jedną szansę I zamówień jeszcze raz (dobrze ze w usa jest przesyłka za darmo )
anusia_usa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 18:10   #768
natk_a
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym na twoim miejscu zwracała, szkoda wydawać pieniądze na rzecz z defektem. Ja też myślałam, że zamawiając online nie będzie żadnego problemu i miałam pecha. Dzisiaj dostałam paczkę, w której zamiast zamówionego sweterka miętowego S dostałam L - był źle ometkowany, na wewnętrznej metce L a na papierowej S - ktoś nie spojrzał i w efekcie dostałam wielkie swetrzysko. A dodatkowo miał dwa niewielkie zaciągnięcia... Na szczęście przy zwrocie w sklepie okazało się, że sweterek jest jeszcze na stanie więc moje pragnienie posiadania go, pomimo przeciwności zostało zaspokojone

vivere senza rimipianti
natk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 18:48   #769
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość

, pochwal się koniecznie Też planuje zakup beżowych, ale narazie na 'chciejstwie' stanęło Z jakiej strony zamawiałaś i ile zapłaciłaś? Gdyby to nie był problem to byłabym wdzięczna za zdjęcie i wrażenia
http://www.solestruck.com/sam-edelma...de/index.html#

Noszę rozmiar 39, zamówiłam 8,5, bo słyszałam, że buty są większe, niż wskazywałaby rozmiarówka i faktycznie 8,5 jest ciut za luźne. Mogłam wziąć 8, bo mam trochę luzu, tzn. całego palca nie włożę między but a piętę, ale pół rozmiaru mniej byłoby idealnie. Pójdę z tym do szewca, może coś wszyje.

Płaciłam 199$ (633zł)+wysyłka darmowa+cło (153,70). Wysyłka darmowa dociera niby w ciągu 8 dni roboczych, ale to jest ogólna informacja, widocznie z każdym krajem jest inaczej, bo do mnie szła dłużej. Cały czas mogłam śledzić paczkę, więc wiedziałam, gdzie się znajduje. Najdłuzej trzymali ją na cle.

Wzięłam czarne skórzane, zastanawiałam się jeszcze nad czarnymi zamszowymi, ale jednak skórzane lepsze, nie żałuję Beżowe też byłyby fajne, ale wolałam iść do końca w ostre klimaty i te kryształki z tyłu lepiej wygladają na czarnym tle Mały minus za brak platformy Mam dużo butów z obcasem 13cm, ale wszystkie mają te 2-3 cm platformy, więc zupełnie inaczej się chodzi. Na razie pochodziłam trochę po domu i jakoś dziwnie, nie wiem, jak to opisać Ale nie jest to duży dyskomfort, więc ok
Jak je ściągałam, to upusciłam i jeden kryształek odpadł, ale przykleiłam kropelką

Mam problem z załadowaniem zdjęć. Dodam w następnym poście.

Moja paczka została wysłana. szkoda, że tylko jedna

Edytowane przez cherry_flamme
Czas edycji: 2012-03-30 o 18:55
Stary 2012-03-30, 19:23   #770
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mauskacom Pokaż wiadomość
-
z tą klatką schodową to taki nie głupi pomysł
no,a z nowego projektu to czyżbyś zażyczyła sobie garderobę ,niczym z sexu w wielkim mieście?

bo mi się właśnie taka marzy
Tak, powinnam rozważyć chyba tą petycję lub ogłoszenie : "wolne miejsce - przygarnę".

Tak, dokładnie jak z 'seks w wielkim mieście', tylko bez tej wnęki z lewej strony.
A tak na serio, wymarzona garderoba, jakiej zarys chciałam wcielic w projekt, nie była aż tak ogromna. Według mnie, warto zagospodarować trochę miejsca, aby w domu panował ład i harmonia. Pewnie trochę czasu minie, zanim zostanie miprzyznana racja, ale ja poczekam.

Cytat:
A widzisz, a tak się bałaś,że zostaniesz bez płaszcza.
A tu proszę,proszę. Kolejna dobra inwestycja.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 19:31   #771
silke85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natk_a Pokaż wiadomość
Ja bym na twoim miejscu zwracała, szkoda wydawać pieniądze na rzecz z defektem. Ja też myślałam, że zamawiając online nie będzie żadnego problemu i miałam pecha. Dzisiaj dostałam paczkę, w której zamiast zamówionego sweterka miętowego S dostałam L - był źle ometkowany, na wewnętrznej metce L a na papierowej S - ktoś nie spojrzał i w efekcie dostałam wielkie swetrzysko. A dodatkowo miał dwa niewielkie zaciągnięcia... Na szczęście przy zwrocie w sklepie okazało się, że sweterek jest jeszcze na stanie więc moje pragnienie posiadania go, pomimo przeciwności zostało zaspokojone
chyba masz raccje... zadzwonie tylko do sklepu zapytac dokladnie jak to jest z tym papierowymi metkami ktore oderwalam... i zalaczam zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj 022.jpg (66,4 KB, 165 załadowań)
Stary 2012-03-30, 19:52   #772
hanureku
Rozeznanie

Cytat:
http://www.solestruck.com/sam-edelma...de/index.html#

Noszę rozmiar 39, zamówiłam 8,5, bo słyszałam, że buty są większe, niż wskazywałaby rozmiarówka i faktycznie 8,5 jest ciut za luźne. Mogłam wziąć 8, bo mam trochę luzu, tzn. całego palca nie włożę między but a piętę, ale pół rozmiaru mniej byłoby idealnie. Pójdę z tym do szewca, może coś wszyje.

Płaciłam 199$ (633zł)+wysyłka darmowa+cło (153,70). Wysyłka darmowa dociera niby w ciągu 8 dni roboczych, ale to jest ogólna informacja, widocznie z każdym krajem jest inaczej, bo do mnie szła dłużej. Cały czas mogłam śledzić paczkę, więc wiedziałam, gdzie się znajduje. Najdłuzej trzymali ją na cle.

Wzięłam czarne skórzane, zastanawiałam się jeszcze nad czarnymi zamszowymi, ale jednak skórzane lepsze, nie żałuję Beżowe też byłyby fajne, ale wolałam iść do końca w ostre klimaty i te kryształki z tyłu lepiej wygladają na czarnym tle Mały minus za brak platformy Mam dużo butów z obcasem 13cm, ale wszystkie mają te 2-3 cm platformy, więc zupełnie inaczej się chodzi. Na razie pochodziłam trochę po domu i jakoś dziwnie, nie wiem, jak to opisać Ale nie jest to duży dyskomfort, więc ok
Jak je ściągałam, to upusciłam i jeden kryształek odpadł, ale przykleiłam kropelką

Mam problem z załadowaniem zdjęć. Dodam w następnym poście.

Moja paczka została wysłana. szkoda, że tylko jedna
Pozwolę się wtrącić Osobiście polecam eBay, kupiłam tam czarne zamszowe Lorissy z USA i zapłaciłam razem z wysyłką coś koło 380 złotych. W dodatku w przeciwieństwie do sklepów internetowych sprzedająca była "kumata" i wpisała paczkę jako "gift" więc cło mnie ominęło.

Żeby być w zarowym wątku, przejrzałam pobieżnie temat ale nie natrafiłam: czy ktoś ma może real zdjęcia małego granatowego shoppera?
hanureku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 19:59   #773
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
Pozwolę się wtrącić Osobiście polecam eBay, kupiłam tam czarne zamszowe Lorissy z USA i zapłaciłam razem z wysyłką coś koło 380 złotych. W dodatku w przeciwieństwie do sklepów internetowych sprzedająca była "kumata" i wpisała paczkę jako "gift" więc cło mnie ominęło.

Żeby być w zarowym wątku, przejrzałam pobieżnie temat ale nie natrafiłam: czy ktoś ma może real zdjęcia małego granatowego shoppera?
oo też chciałabym go zobaczyć
szukałam go dzisiaj "telefonicznie" w 3 zarach, ale niestety jeszcze go nie było, natomiast panie mówiły, ze widzą w systemie, że przyjdzie w poniedziałkowej dostawie (ciekawe, że widzą dostawy, których jeszcze nie miały - wiedziałyście o tym?)

zastanawiają mnie jego rzeczywiste rozmiary - bo np. rozmiary ażurowego nie zgadzają się z tymi podanymi na stronie
Stary 2012-03-30, 20:14   #774
alexanne
Raczkowanie

Czy któraś z Was widziała może na żywo tę torbę?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BBOWLING%2BBAG
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 20:17   #775
Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez alexanne Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was widziała może na żywo tę torbę?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BBOWLING%2BBAG
faajnaa
Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 20:25   #776
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanureku Pokaż wiadomość
Napis ''gift'' nic nie daje. Nie nałożyli cła, bo paczka była od prywatnej osoby i niska cena wynikała też pewnie z tego, że buty były używane, co celnicy zauważyli

Stary 2012-03-30, 20:36   #777
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
faajnaa
No właśnie też mi się spodobała, nie pokazuje się jako nowość, a wcześniej nie widziałam jej na stronie
Ciekawe, jak z jakością, bo cena bardzo fajna...
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 20:54   #778
Nika_2000
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba masz raccje... zadzwonie tylko do sklepu zapytac dokladnie jak to jest z tym papierowymi metkami ktore oderwalam... i zalaczam zdjecia
możesz powiedzieć czy ta bluzka jest bardzo prześwitująca? trzeba pod nią coś założyć?
Stary 2012-03-30, 21:04   #779
silke85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nika_2000 Pokaż wiadomość
możesz powiedzieć czy ta bluzka jest bardzo prześwitująca? trzeba pod nią coś założyć?
to zalezy gdzie chcialabys w niej pojsc troche przeswituje, widac przez nia pieprzyki, jesli sie ma takze lepiej cos zalozyc pod spod jesli chce sie ja zalozyc np do pracy
Stary 2012-03-30, 21:19   #780
hanureku
Rozeznanie

Cytat:
Napis ''gift'' nic nie daje. Nie nałożyli cła, bo paczka była od prywatnej osoby i niska cena wynikała też pewnie z tego, że buty były używane, co celnicy zauważyli
Nie będę się z Tobą spierać. W tym przypadku może i tak było, ale w kilkunastu innych, gdy zamawiałam i nowe i używane rzeczy oznaczone giftem też nic nie płaciłam. Jedyny raz kiedy musiałam zapłacić cło to zakupy z Shopbop (bez giftu).

Edytowane przez hanureku
Czas edycji: 2012-03-30 o 21:20
hanureku jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości