Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-30, 21:33   #331
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra ja na swój tyłek nie narzekam. Ale wiesz jak to jest zawsze może być lepiejA niestety co by się nie robiło to metryki się nie cofnie

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Libra ten przepis będzie ok http://wcinajto.blogspot.com/2011/11/teczowy-tort.html Tylko dodać ten dzem malinowy
ja na swój tyłek też w sumie nie narzekam wręcz przeciwnie jak na swój wiek mam bardzo jędrny i wymodelowany
to ten sam przepis co u dorotus ,to rób w ciemno
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Libra aaaaa ty sluchaj , moj tz zabral wczoraj babeczki do roboty, to mu pracownicy powiedzieli ze mi zaplaca, kupia sklandiki i mam im znowu zrobic hahaha padlam . Zawsze jak cos robie to im daje , a jak karpatke z pudelka lubia . Takze bede znowu babeczki robic, moze tym razem wyrosna . TOrcik zrobilam, troche mi te wisnie powychodzily gdzie niegdzie i taki wypukly w niektorych miejscach jest . Ale pycha , wogle nnie slodki, nie gorzki, no mega , jak zrobie jeszcze kilka razy to pewnie bedzie wychodzil lepiej Kurcze zjadlam jeden kawalek i juz chcialam drugi ale szybko zjadlam wczorajsza zielona fasole ( a moze to groszek hehe) tz-ta , zebym sie nie ojadla za duzo slodkim. I jestem pelna
e to super reklama dla Ciebie mam nadzieję że wyrosną ja też zawsze szwagrom wożę ciasta i nawet jak mi coś nie wyjdzie to nic się nie odzywam zawsze wpałaszują i im smakuje
A z tortem dojdziesz do wprawy
jak karpatkę z pudełka kupną czy co?

Cytat:
noooo

ciekawe jak ja sie dzis umyje , oby mi sie srac nie chcialo

Cytat:
hehe wiara czyni cuda

Kiedys ogladalam glileo i tak wlasnie obalali mit pluszkow i coli. To nie prawda ze najlepsze lekarstwo, wcale nie dzila.
Slone paluszki dostarcz nam tylko soli,ktora stracilismy ale nie zwieraja potasu ktory takze tracimy. W coli zas zawarte sa cukry , ktore tez musimy dostarczyc, ale zawarta w niej kofeina powoduje ze tracimy wiecej potasu . Jakos tak
a ja wyczytałam że dają ją nawet w obozach uchodźców jak biegunka panuje i pewnie to zależy od organizmu jednemu może pomóc a drugiemu nie.
Tak samo jak zaszkodzić ,ja mogę zjeść wszystko i popić to czym chcę i namieszać co chcę i nic mi nigdy nie zaszkodziło ale niektórzy wielkie oczy robią jak ja piję sobie mleko do obiadu.
Tak samo pewnie z colą
Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Libra, albo Plmadzia jak bym chciała zrobić ten tort tęczowy ale na dużej blaszce prostokątnej, to czy mogłybyście mi obliczyć ile tych składników muszę dodać ? z góry bardzo dziekuję

zrobiłabym go i ja, ale Julia chciała tort hello kitty, to chyba też by taki pasował? jako baza ?
ja myślę że ze 3 razy musisz dać składniki
Pewnie że taki pasuje jako baza czemu nie na wierzchu możesz co chcesz dać przecież
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Monka są tylko o rozmiar większe i tylko w tyłu trochę za luźne. Ja nie będę paradować w tych leginach po ulicy tylko mają służyć jako spodnie dresikowe po domu
ciekawe ile ponosisz ,ja w tamtym roku kupiłam sobie 3 pary dresów takich do kolan pumpki tak po domu żeby chodzić to takie szmaty się zrobiły że masakra więcej już nie kupię w lidlu
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a dajcie jeszcze raz przepis na te babeczki plis
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=7511

Dziewczyny a nie lepiej jakbyście sobie vizaksinum kupiły zamiast łykać po 15 tabletek drożdży tam są chyba te same witaminy co w drożdżach

Mój Mikołaj chyba już wydobrzał ,po południu jak wstał paluszków pojadł nic więcej nie chciał i już zaczął latać po chacie a później na dwór poszedł i normalnie się zachowywał nawet nie wiem z kąd siłę miał na latanie.
Wieczorem mu dałam trochę kleiku ryżowego na wodzie krzywił się ale jadł tylko się pytał co to ,pewnie już głodny był.
Powariował przed spaniem i usnął ,mam nadzieję że już niespodzianek nie będzie.

Aneczka i Bao trzymam kciuki za wasze mieszkania
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 21:46   #332
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewitka wynik wyszedł mi 3,16 czyli co? mam 3,16 porcji zrobić? a to0,16 to niby jak?
te oplatki fajne, ale my mamy sprawdzony przepis na masę cukrową i fajnie tory się nią obkłada wtedy wychodzi 3D
u mnie na komodzie stoi 4 słoiki z kiełkami :d ciekawe co tż powie jak wroci z impresy

na faceboku chyba Ferrou zmienila stan cywilny, albo juz dawno, a ja teraz dopiero zauwazylam :d
Ferrou ślub brała przed narodzinami Kuby, no chyba, że teraz z kimś innym
Stary 2012-03-30, 21:49   #333
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
pokój macka nie wiem jeszcze jaki będzie ale napewno jedna ściana będzie do malowania kredą a druga na magnesy
Wiesz co, jak moj maly zle sie czul i niechcial NIC pic to mu dalam jupika cole ta dla dzieci, bo tylko to chcial. Lepsze to niz nic nawet lyzeczke w niego nie moglam wcisnac, ale to bylo pol dnia -dzien .
Po co ci te sciany nie masz lodowki w domu? wystarczy Myslisz ze on bedzie siedzial i magnesy klejil i odklejal? Wez mu lepiej kup naklejki , te ceny co sa sklepach . Jak mi sie spac chcialo przy starszym to mu dawalam zwoj tych cen( razacych) i on sobie odklejal i naklejal przez godzine a ja moglam pospac , wszystko bylo poklejone, ale latwo zeszlo. Albo kladlam sie w spodenkach i krotkim rekawku dawalam dlugopis, ale lepszy marker bo dlugopisem boli i pisal po mnie . Bylam cala no caaaaal popisiana

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Monka są tylko o rozmiar większe i tylko w tyłu trochę za luźne. Ja nie będę paradować w tych leginach po ulicy tylko mają służyć jako spodnie dresikowe po domu
aaa to grzech nie brac tez w dresach albo w leginach po domu chodze.

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
najwyżej tz cię podetrze

Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
dzieki za info w sprawie drozdzy, mam nadzieje ze po wysypie zawita w koncu piekna gładka skóra
mam zwykły humnavit skrzyp pokrzywa

masakra jaka ilosc!
ja mam humawit 250tab 2xdziennie po 2 tabl tylko
tez sobie je kupie w pl , wlasnie o takie mi chodzilo a nie garsc
A co masz duze problemy ze skora? ja mialam kiedys duze ale odkad uzywam plastry evra nie mam prawie( 98%) wcale te dwa ostatnie to nie wiem skad sie wziely . Sproboj
Cytat:
drcron, może przesilenie wiosenne ją dopadło? nie wiem, ale ja bym nie budziła, bo obudzisz ją i co? zapytasz czy zdrowa?, niech śpi, nawet jak coś jej tam jest, to we śnie się zdrowieje
hehe racja , tez bym nie budzila

Cytat:
Ewitka wynik wyszedł mi 3,16 czyli co? mam 3,16 porcji zrobić? a to0,16 to niby jak?
te oplatki fajne, ale my mamy sprawdzony przepis na masę cukrową i fajnie tory się nią obkłada wtedy wychodzi 3D
u mnie na komodzie stoi 4 słoiki z kiełkami :d ciekawe co tż powie jak wroci z impresy
jak wroci z imprezy to tynogi trzymaj blisko siebie hehe

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Zimno wieje , a kiedy będzie ciepło co ?
juz jest

Moj niedawno zrobil rzadzine , raz dziennie taka rzadka robi . Daje mu ten syrop na biegunke ale on nim pluje. Zapomnialam sprawdzic ta recepte , ale jutro i tak jest do odebrania to juz przy odbiorze sie dowiem co i jak, czy to samo daja .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 21:51   #334
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
na komodzie stawiasz? jak masz z gazą u góry to może cieknąć, to coś podstaw
Cytat:
czyli te kiełki sobie na dnie słoika rosną? ja ciężko kapująca jestem
Mój stary kiedyś robił jakby na tej gazie na słoiku i się syf zrobił (już nie pamiętam co dokładnie, ale coś tam się sfakało) i już nam się odechciało robić...znaczy właśnie bardzo bym chciała żeby mi wyszły, bo lubię je jeść,ale zniechęciłam się do samodzielnego, a ty mnie teraz znów zachęciłaś
one na początku to na dnie, ale po 3 dniach to jest prawie cały słoik. Jak się je wodą przepłukuje to trzeba tak potrząsać żeby dokładnie wszystkie tą wodą sie przepłukały. Brokuły i inne takie kapustne strasznie śmierdzą i czasami mi nie wychodzą. I trzeba sprawdzać terminy przydatności.

Zrobiłam te podkłady. Niestety do dwóch pierwszych nie dałam na blaszki papieru, bo przy biszkoptach ładnie odeszło, a tutaj się poprzyklejały i do wyrzucenia, ale reszta na papierze ładnie wyszła. Jutro dopieke, bo już mi się nie chce.Eryk te poprzyklejane zjadł i się zachwycał jakie pyszne. Sałatkę jarzynową zrobiłam jak tz się w łazience obrabiał, a jak mlodego usypiał to na balkon wyniosłam, bo piorun jeden większość by zjadł i na jutro bym musiała nową robić

Ja coś dzisiaj mam problemy z żołądkiem, rano pawik później tylko zjadłam 3 paluszki rybne, i teraz odrobine sałatki. Muli mnie strasznie. Ogólnie się dobrze czuję, może to po proszku z błonnikiem i chromem co dwa dni pilam, niby apetyt po tym mniejszy, ale żeby aż tak

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 21:59   #335
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
e to super reklama dla Ciebie mam nadzieję że wyrosną ja też zawsze szwagrom wożę ciasta i nawet jak mi coś nie wyjdzie to nic się nie odzywam zawsze wpałaszują i im smakuje
A z tortem dojdziesz do wprawy
jak karpatkę z pudełka kupną czy co?

a ja wyczytałam że dają ją nawet w obozach uchodźców jak biegunka panuje i pewnie to zależy od organizmu jednemu może pomóc a drugiemu nie.
Tak samo jak zaszkodzić ,ja mogę zjeść wszystko i popić to czym chcę i namieszać co chcę i nic mi nigdy nie zaszkodziło ale niektórzy wielkie oczy robią jak ja piję sobie mleko do obiadu.
Tak samo pewnie z colą

http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=7511

Dziewczyny a nie lepiej jakbyście sobie vizaksinum kupiły zamiast łykać po 15 tabletek drożdży tam są chyba te same witaminy co w drożdżach

Mój Mikołaj chyba już wydobrzał ,po południu jak wstał paluszków pojadł nic więcej nie chciał i już zaczął latać po chacie a później na dwór poszedł i normalnie się zachowywał nawet nie wiem z kąd siłę miał na latanie.
Wieczorem mu dałam trochę kleiku ryżowego na wodzie krzywił się ale jadł tylko się pytał co to ,pewnie już głodny był.
Powariował przed spaniem i usnął ,mam nadzieję że już niespodzianek nie będzie.
Dobrze ze malemu lepiej, oby tak zostalo.
Moze daja cole bo tansze od tych plynow el. zaszkodzic raczej nie zaszkodzi , tylko chodzi o to ze nie zatrzymuje biegunki .Ja tez dalem malemu cole jak w. pisalam.
Nie znam tych tabletek, tylko ze chyba robi roznice, lepiej wiedziec czy sa te same witaminy czy nie . Bede musiala sprawdzic. No nic musze lykac jak mi mama takie wyslala, smiala sie ze wysylka drozsza od tabletek .

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Ja nigdy ( dwa razy odkad znowu pieke hehe ) nie daje papieru do blaszek, tylko smaruje margaryna grubo i nic sie nie przykleja , odrazu ciacho odchodzi. Nie wiem jak bedzie z tymi jednorazowymi, moze dokupie papiery bo sa.

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2012-03-30 o 22:01
Stary 2012-03-30, 22:00   #336
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Po co ci te sciany nie masz lodowki w domu? wystarczy Myslisz ze on bedzie siedzial i magnesy klejil i odklejal? Wez mu lepiej kup naklejki , te ceny co sa sklepach . Jak mi sie spac chcialo przy starszym to mu dawalam zwoj tych cen( razacych) i on sobie odklejal i naklejal przez godzine a ja moglam pospac , wszystko bylo poklejone, ale latwo zeszlo. Albo kladlam sie w spodenkach i krotkim rekawku dawalam dlugopis, ale lepszy marker bo dlugopisem boli i pisal po mnie . Bylam cala no caaaaal popisiana
monka ja chce ta ścianę bo kupuję też te literki
http://allegro.pl/innowacyjna-nauka-...187203036.html takąściane malujesz potem na jaki chcesz kolor wiec nawet moge na to naklejki walnąć
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 22:00   #337
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Pop jak Nataszka po transfuzji ?

Cytat:
i niniejszym się zapytowywuję gdzie są:
-siodrcia?
- gmyrelka?
-ferrou (chciaż ta to juz nas porzuciła dawno)
I ja tez się pytam ?

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
w wawie za tyle to nawet marnej kawalerki się nie kupi . Ale u mnie na wsi takie ceny mniej więcej są .
Ta bo Wa-wa to jakaś postraszona jest Zresztą jabkby u nas pojechać troszkę dalej do Chorzowa czy Katowic to za taką cenę to można się co najwyżej po uchu podrapać

Cytat:
ciekawe ile ponosisz ,ja w tamtym roku kupiłam sobie 3 pary dresów takich do kolan pumpki tak po domu żeby chodzić to takie szmaty się zrobiły że masakra więcej już nie kupię w lidlu

No też jestem ciekawa
Stary 2012-03-30, 22:02   #338
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Albo kladlam sie w spodenkach i krotkim rekawku dawalam dlugopis, ale lepszy marker bo dlugopisem boli i pisal po mnie . Bylam cala no caaaaal popisiana
no nie mogę
Stary 2012-03-30, 22:05   #339
mrowak
Zakorzenienie

ale pieczecie i gotujecie-aż prawie zapachy do mnie dolatują! Przepis na mufinki baklava wydrukowałam i gdybym miała foremki to chyba natychmiast udałabym się do kuchni...

wpadłam tylko podzielić się fajną wiadomością: kupiliśmy tę działkę! I to w dodatku za pierwotnie ustaloną cenę-jak działkowy dziadek przyszedł dziś z działkową babcią to się okazało, że babcia go namówiła i najpierw zszedł 250zł z tej zawyżonej ceny, a potem kolejne 250-w ten sposób doszliśmy do kwoty, którą podali na samym początku. Gabrysia zachwycona-najbardziej domkiem na działce (mówi, ze to jej ogródek) i z płaczem wychodziła stamtąd, bo chciała jescze zostać. Obiecała, że będzie ze mną siać roślinki i trawę
To niech teraz mi się szybko ciepło zrobi, bo dziadek przed sprzedażą zdąrzył jeszcze jakieś cebule, marchewki i bób posiać i teraz muszę to wszystko w diabły wydobyć, bo nie chcę mieć potem trawnika przetykanego marchewką czy cebulą
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 22:05   #340
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Paulina był kurier, zabrał przesyłkę.

Monka ja wolę dawać papier bo wtedy mycia nie mamot takie lenistwo

Libra a dzisiaj jak byłam w lidlu to były te spodnie na rower, i jakościowo są dużo lepsze na dotyk niż te do biegania, tylko to cholerne siodełko wszyte na stałe

Stary 2012-03-30, 22:05   #341
aneczkkaa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/nauka-czytania-dla...197975448.html tu lepiej widać o co mi chodzi
20-12-14 10 tc
Stary 2012-03-30, 22:06   #342
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
monka ja chce ta ścianę bo kupuję też te literki
http://allegro.pl/innowacyjna-nauka-...187203036.html takąściane malujesz potem na jaki chcesz kolor wiec nawet moge na to naklejki walnąć
aaaaa

Cytat:
no nie mogę
sprobuj no musialam kombinowowac jak mi sie juz tak fest spac chcialo
Stary 2012-03-30, 22:09   #343
aneczkkaa
Zakorzenienie

mrowak super bardzo się ciesze

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
aaaaa
aaaaa no widzisz taką mam wizję ehehhehehehehe
20-12-14 10 tc
Stary 2012-03-30, 22:12   #344
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam te podkłady. Niestety do dwóch pierwszych nie dałam na blaszki papieru, bo przy biszkoptach ładnie odeszło, a tutaj się poprzyklejały i do wyrzucenia, ale reszta na papierze ładnie wyszła. Jutro dopieke, bo już mi się nie chce.Eryk te poprzyklejane zjadł i się zachwycał jakie pyszne. Sałatkę jarzynową zrobiłam jak tz się w łazience obrabiał, a jak mlodego usypiał to na balkon wyniosłam, bo piorun jeden większość by zjadł i na jutro bym musiała nową robić

Ja coś dzisiaj mam problemy z żołądkiem, rano pawik później tylko zjadłam 3 paluszki rybne, i teraz odrobine sałatki. Muli mnie strasznie. Ogólnie się dobrze czuję, może to po proszku z błonnikiem i chromem co dwa dni pilam, niby apetyt po tym mniejszy, ale żeby aż tak
ja właśnie dlatego zawsze daje papier wszędzie teraz kupiłam w biedronce fajny w rolce 20m dwustronny tzn. obojętnie którą stroną go położysz i się nie przyklei
chciałaś mniejszy apetyt to masz
a mówiłam brzózkę chlać
Cytat:
Dobrze ze malemu lepiej, oby tak zostalo.
Moze daja cole bo tansze od tych plynow el. zaszkodzic raczej nie zaszkodzi , tylko chodzi o to ze nie zatrzymuje biegunki .Ja tez dalem malemu cole jak w. pisalam.
Nie znam tych tabletek, tylko ze chyba robi roznice, lepiej wiedziec czy sa te same witaminy czy nie . Bede musiala sprawdzic. No nic musze lykac jak mi mama takie wyslala, smiala sie ze wysylka drozsza od tabletek .
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p6685-Visaxinum

Może po prostu z tego względu że był szczepiony tak lekko to przeszedł obeszło sie bez szpitala ,ponoć cały dziecięcy srających i rzygających dzieciaków kuzynka ze swoimi była z 2.

Wyczachowało mi tu jest skład

witamina B6 (pirydoksyna)
wyciąg z zielonej herbaty
cynk
witamina PP (niacyna)
wyciąg z korzenia mniszka lekarskiego
laktoferyna
wyciąg z fiołka trójbarwnego
Stary 2012-03-30, 22:12   #345
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
wpadłam tylko podzielić się fajną wiadomością: kupiliśmy tę działkę! I to w dodatku za pierwotnie ustaloną cenę-jak działkowy dziadek przyszedł dziś z działkową babcią to się okazało, że babcia go namówiła i najpierw zszedł 250zł z tej zawyżonej ceny, a potem kolejne 250-w ten sposób doszliśmy do kwoty, którą podali na samym początku. Gabrysia zachwycona-najbardziej domkiem na działce (mówi, ze to jej ogródek) i z płaczem wychodziła stamtąd, bo chciała jescze zostać. Obiecała, że będzie ze mną siać roślinki i trawę
To niech teraz mi się szybko ciepło zrobi, bo dziadek przed sprzedażą zdąrzył jeszcze jakieś cebule, marchewki i bób posiać i teraz muszę to wszystko w diabły wydobyć, bo nie chcę mieć potem trawnika przetykanego marchewką czy cebulą
to teraz czekamy na fotki jak wylegujecie sie na cebulce, tfuu trawce

Cytat:
Monka ja wolę dawać papier bo wtedy mycia nie mamot takie lenistwo
osz ty , jak nawale tego masla to w sumie nie mam co myc hehe a jak odrazu wyciagne to tylko pod goracoa woda przetre gabka , no ale jak mam lenia to dam pani jadzia za mnie zmywa

Cytat:
fajne , lepiej lepiej widac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 22:14   #346
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa

sprobuj no musialam kombinowowac jak mi sie juz tak fest spac chcialo
obawiam się że mój kremowy wypoczynek by był do wyrzucenia później
Stary 2012-03-30, 22:15   #347
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, jak moj maly zle sie czul i niechcial NIC pic to mu dalam jupika cole ta dla dzieci, bo tylko to chcial. Lepsze to niz nic nawet lyzeczke w niego nie moglam wcisnac, ale to bylo pol dnia -dzien .
Padlam!
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 22:17   #348
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie dlatego zawsze daje papier wszędzie teraz kupiłam w biedronce fajny w rolce 20m dwustronny tzn. obojętnie którą stroną go położysz i się nie przyklei
a mówiłam brzózkę chlać

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/leki/p6685-Visaxinum

Może po prostu z tego względu że był szczepiony tak lekko to przeszedł obeszło sie bez szpitala ,ponoć cały dziecięcy srających i rzygających dzieciaków kuzynka ze swoimi była z 2.

Wyczachowało mi tu jest skład

witamina B6 (pirydoksyna)
wyciąg z zielonej herbaty
cynk
witamina PP (niacyna)
wyciąg z korzenia mniszka lekarskiego
laktoferyna
wyciąg z fiołka trójbarwnego
A na co byl szczepiony na rota?
Znowu ten wyciag z zielonej herbaty, ja juz taletki z tym lykam , niedlugo mi dupe urwie , jak to jeszcze zaczne lykac.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
obawiam się że mój kremowy wypoczynek by był do wyrzucenia później

nooo lepiej nie ryzykuj, ja mam szmaciany
Stary 2012-03-30, 22:18   #349
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
a mówiłam brzózkę chlać
ja ja chleje a dalej mnie mega ciagnie do jedzenia... ale nie poddaje sie przy okazji ten skrzyp zamowialam i tez popijam... o dziwo oba ziolka baardzo smaczne
Stary 2012-03-30, 22:20   #350
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

mrowak to super . Moze nie wyrywaj nieczego niech w tym roku zostanie a w przyszłym roku będzie sama trawka. A jednak kobiety potrafią ładnie załagodzić sytuację (patrz babcia działkowa)
Stary 2012-03-30, 22:29   #351
monka23
Zakorzenienie

Mloda a co to za numer 27
Zajefajny masz podpis, piekna jest ta piosenka , jak go widze to sobie na you tubie zapodaje i spiweam
Stary 2012-03-30, 22:31   #352
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
ale pieczecie i gotujecie-aż prawie zapachy do mnie dolatują! Przepis na mufinki baklava wydrukowałam i gdybym miała foremki to chyba natychmiast udałabym się do kuchni...

super czekamy na foteczki ja tam bym marchewkę zostawiła . niezły rajc jak można sobie ze swojego zrobić zupkę

Monka padłam z tego flamastra he he
Stary 2012-03-30, 22:34   #353
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
A na co byl szczepiony na rota?
Znowu ten wyciag z zielonej herbaty, ja juz taletki z tym lykam , niedlugo mi dupe urwie , jak to jeszcze zaczne lykac.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

nooo lepiej nie ryzykuj, ja mam szmaciany
tak na rota
e tam pozielonej herbacie to Ci nie urwie ,senesu se siorbnij to może Ci oberwie albo będziesz ściany myła
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ja ja chleje a dalej mnie mega ciagnie do jedzenia... ale nie poddaje sie przy okazji ten skrzyp zamowialam i tez popijam... o dziwo oba ziolka baardzo smaczne
tak? a mi się w ogóle jeść nie chciało do tego latałam co chwilę sikać a ile tego pijesz dziennie
Cytat:

to super gratulacje
Wątpię czy teraz to wydobędziesz o ile bób może wyzbierasz to reszty raczej nie poczekaj az wyjdzie pryśniesz randapem to Ci zniszczy i dopiero zasiejesz trawę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 22:39   #354
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
tak na rota
e tam pozielonej herbacie to Ci nie urwie ,senesu se siorbnij to może Ci oberwie albo będziesz ściany myła

tz- towi herbatke zrobie o kuzwa
Stary 2012-03-30, 22:39   #355
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Mloda a co to za numer 27
Zajefajny masz podpis, piekna jest ta piosenka , jak go widze to sobie na you tubie zapodaje i spiweam
ja sie w niej niedawno zakochalam heh a 27 to taka faza:P hehe faza na ilos butow w szafie

Cytat:
tak na rota

tak? a mi się w ogóle jeść nie chciało do tego latałam co chwilę sikać a ile tego pijesz dziennie

to super gratulacje
Wątpię czy teraz to wydobędziesz o ile bób może wyzbierasz to reszty raczej nie poczekaj az wyjdzie pryśniesz randapem to Ci zniszczy i dopiero zasiejesz trawę
tak jak na opakowaniu mialam jedna lyzeczke parze i to razy , czyli 2 razy, skrzyp tez tak... w miedzy czasie jeszcze jakas "herbatke na odchudzanie", kawke i siemie lniane... a siku latam baaardzo czesto i baaardzo dlugo hehehe
Stary 2012-03-30, 22:43   #356
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
tz- towi herbatke zrobie o kuzwa
no może staremu nie dawaj bo jeszcze Cię później do pomocy wezwie chyba że wypiwszy wybyje z chaty
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
ja sie w niej niedawno zakochalam heh a 27 to taka faza:P hehe faza na ilos butow w szafie

tak jak na opakowaniu mialam jedna lyzeczke parze i to razy , czyli 2 razy, skrzyp tez tak... w miedzy czasie jeszcze jakas "herbatke na odchudzanie", kawke i siemie lniane... a siku latam baaardzo czesto i baaardzo dlugo hehehe
a ja to 2 litry dziennie tego chlałam no ale miałam swoje cały wór nasuszony tego
Stary 2012-03-30, 22:50   #357
mloda1989
Zakorzenienie

no to sie nie dziwie ze jesc ci sie nie chcialo.. ale jak wypije to wszyscy co podalam..to nie mam nawet kiedy jesc wiec w sumie tez sie sprawdza

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

a to taka lesna brzoza moze byc?? z dala od ulic ? jak ja sie suszy??
Stary 2012-03-30, 23:27   #358
monka23
Zakorzenienie

Mloda a ty sie odchudzasz? ile chcesz schudnac? A twoj tz wie ze masz taka fobie? Wiedzial przed slubem . We wszystkich juz chodzilas?

Zapomnialam ze kupilam sobie ostatnio nasiona CHIA . Same pozytywy i oczywiscie pecznieja i wypchaja zaladeczek. Ide sobie czerwonej naparze i dorzuce nasiona, bo mnie tak ssie, a wieczorem jeszcze zrobilam salatke i juz bylam dwa razy w lodoce zeby sprobowac czy sie przegryzla
Stary 2012-03-30, 23:50   #359
mloda1989
Zakorzenienie

ile mi sie marzy?? hehe z jakies 15kg ale nie wiem co z tego bedzie..10 juz by bylo fajnie

hmm tezet, no teraz sie ujawnila wiec i tezet sie dowiedzial:P heh a ze przed slubem - to tak wie o tym przed slubem :P nio juz wszystkie noszone.... choc nie 2 par jeszcze nie zalozylam bo jakby przymale... a kolejne 2 tylko na sesji i to nie ja mialam je na nogach
Stary 2012-03-31, 07:30   #360
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Witam.

Zapomniałam Wam mówić że w Lidlu są bardzo fajne kaski roweroweMam taki dla Eryka, ma daszek ale jest on przymontowany na stałe, a nie jak w innych odczepiany, i nawet ma z tyłu lampkę diodowąŁadnie glowe zakrywa, i dość sporą regulację, że wydatek raz na kilka lat.

Idę pobiegać, bo za chwile kuchnia mnie będzie wołała, i ściera

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości