|
|
#61 |
|
jestę wieszczę
|
Dot.: Marzycielnia
Muszę więcej pisać, żeby zarobić na mój wymarzony kurs
. Mam takiego kopa energetycznego, że ho ho .
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupilabym sobie mieszkanko, wyposażyła sobie tak na full wypas nie kupilabym autka, bo nie mam prawo jazdy, niestety. I nie chce miec. Na Taxi byłoby mnie stac;] kupilabym siostrze mieszkanie i dala jej na zycie dalabym tez rodzicom kase i wujkowi kupilabym mieszkanie i dala na zycie dalej: Otworzyłabym wlasną firm. A nawet dwie działalnosci: ksiegarnio-kawiarnie (miejsce dla inteligentnych:P) i tez bym otworzyla wlasne Spa ![]() kupilabym sobie 2 buldogi z rodowodem (wcale nie sa takie tanie) troszke bym podróżowała sobie po świecie. Wpłacilabym tez na jakies konto, zeby mi procenciki leciały ...i bym żyła na wysokim poziomie, nie martwiąc sie o nic, robiłabym zakupy w Almie a ciuchowe w Paryżu
|
|
|
|
|
#63 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() no nareszcie jestes ![]() Cytat:
![]() kliknelam ![]() Cytat:
![]() pamietam ale jak bedziesz miala gorszy humor to pisz, narysuje Ci cos i natychmiast Ci sie nastroj poprawi ![]() Cytat:
gdzie to cieplo?
|
|||||
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
patuska łaczę się z Tobą w bólu, ja jutro siedzę w pracy do północy.
Ale niedzielę mam wolną. ellish widzę, że wymagania masz skromniutkie. Mnie by ucieszył milion jakbym wygrała w totka. ![]() Lady Marmelade ja herbatę piję litrami w zimie i też nigdy nie wyciągam worka z kubka.
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
ło bosh! ale wątek rośnie cudnie
Mleczna Kawko kliknęłam! a gdzie pracujesz?Szarri pewno, wbijaj zdradź nute tajemnicy? Chodzi o coś konkretnego, czy czekasz na samoistny przełom, który naprowadzi Cie na właściwą ścieżkę mocy?![]() BY ejj aleee sie ciesze, że tu jesteś ![]() ![]() Trzymam kciuki za Twoją przyjaciółkę w takim razie i za jej męża, wierze że w szystko bedzie dobrze A o jej stan psychiczny sie nie martwie, bo każdy kto ma taką przyjaciółkę jak Ty obok siebie, jest szczesliwym człowiekiem I tak, wiem ze u mnie bedzie ok Miko współczuje mycia okien, ale zazdroszcze, że bedziesz mieć to już za sobą... mnie to pewno jutro czeka.. U mnie było dzisiaj GRADOBICIE i jak ja miałam dziecku po czesku powiedzieć, że pada grad?? Patka no sie w końcu dobłąkała Ty a w tej pracy masz jakiego wolnego przystojnego towarzysza coby Cie o tej 1.30 do domu odprowadził>? (tudzież przechował u siebie )Bananku a co Ty piszesz za piniondze? ![]() Ellish ja sie zapisuje na wycieczke ciuchową do Paryża i chce karte stałego klienta do księgarnio - kawiarni, gdzie bede pić kawe tylko z mlekiem Lady a ja uwielbiam herbaty takie sypane kupowane w specjalnej mieszance na gramy... aaaa
|
|
|
|
#66 |
|
jestę wieszczę
|
Piszę, piszę, ale nie na forum, tylko w gazecie
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik a w pizzerii pracuję jako kelnerka. Nie wiem jak długo, bo robota paskudna.
![]() Nie obrażę się jak będziecie mi klikać często. ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Bananalama Twoje rozkminy z podpisu są świetne. A w jakiej to gazecie piszesz?
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
to kurna jesteśmy prawie po fachu
![]() a wjakiej gazecie>?Cytat:
|
|
|
|
|
#69 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() W takiej lokalnej, powiatowej. Majątku z tego nie mam, ale jest związane z kierunkiem studiów, no i płacą mi za coś, co robię z przyjemnością ![]()
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik dajesz, dajesz, nie przestajesz.
Teraz widziałam reklamę BakeRollsów i taki dialog tam był: -Jestem pomidor z oregano -A ja kłos..z Mazowsza Dobry suchar. Aż chciałam odpowiedzieć, a ja Kawa z mlekiem. |
|
|
|
#71 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myslalam, ze to ja tylko taka 'inna' jestem bo kazdy mnie poucza z tym workiem a nie daj Boze jak sie odwroce to moj chlop mi go wyciaga matka zalozycielka Cytat:
fajne aromatyczne sa ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() apropo reklam to mnie strasznie denerwuje ta Mazorowna z Got To Dance 'jest to mega git'
|
||||
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam tej reklamy.
![]() Poza tym ja już nie ogarniam tych programów: you can dance, got dance, must be the music, xfactor, mam talent, bitwa na głosy..za dużo tego jest i się gubię, dlatego prawie nie oglądam tv.
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Mleczna Kawo ja nie mam tv i baaaardzo mi z tym dobrze, bardzo!
![]() ![]() ide robić muffiny kawowe z czekoladą i cynamonem a potem może szaleńczo zrobie na górę kremik i będą cupcake![]()
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik i jak wybrnęłaś z opowieści o gradzie?
a co do Twojego pytania to niestety brak autobus nocny mnie "odprowadzi" ![]() W ogóle miałam zamiar robić muffinki i przywieźć je rodzicom, ale że lece samolotem to chyba to się nie uda
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Patuska a gdzie pracujesz, że tak późno kończysz? Nie boisz się wracać o tej godzinie busem?
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety dostałam bar z zamykaniem jego. Dlatego tak późno. Ale koleżanka z którą jutro mam zamykanie pocieszyła mnie, że może być tak że wcześniej skończymy, np. po 24.Wiadomo, że się boję trochę, ale dam radę Kiedyś pół Wrocławia na piechotę przeszłam jak kończyłam inwentaryzację o 5 rano.
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to jestem trzęsityłek. Mam 10min z pracy do domu, a i tak mnie odwożą i dzięki temu w ciągu 2min jest w domu.
|
|
|
|
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki!!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym wczoraj wyszłam z domu wieczorem się doszkolić w moim zawodzie i jestem mega szczęśliwa, że lenistwo nie wygrało do przodu leci wszystko!
|
||
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Hiszpański
|
|
|
|
#86 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale powiem jedno: pyyyyyyyyyyyyszne Cytat:
a w cyzm sie tak namiętnie doszkalasz? mój chłop właśnie wrócił po 12 godzinach roboty zatem idziemy % i jeść chipsy. Weekend uważam za oficjalnie otwarty |
||
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik to Wy mieszkacie razem? Zazdroszczę.
U nas nie wiem kiedy to będzie możliwe.
|
|
|
|
#88 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie zaczelismy mieszkac razem po pół roku on ma 26 ja 24, on pracował na etat, ja na dziennych, ale też pracowałam i sama sie utrzymywałam, wiec to była tylko i wyłącznie nasza decyzja. a jak to u Was?
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój jest w robocie do jutra
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
A ja marzę o...wyjeździe w jedno miejsce ( tak, wiem, że jestem tajemnicza, ale może póki co zachowam to w tajemnicy, aby nie zapeszać
) Tylko póki co sprawa wygląda tak, że nie mam za dużo kasy, a jeszcze w kwietniu nie będę mogła pracować, a pierwotna data wyjazdu to był chyba 28 kwietnia, ale z powodów finansowych będzie guzik, a nie wyjazd A później też nie wiem czy da radę, bo TŻ chce zmienić pracę, więc może nie dostać urlopu... A ja tak się nakręciłam na ten wyjazd, ile ja się zdjęć naoglądałam, o nauce języka nie wspominając - stało się to nawet moją pasją, doszło do oglądania wiadomości u TŻta ( na dużo zagranicznych kanałów w wielu językach świata). Co prawda jestem jeszcze początkująca i niewiele rozumiem, ale satysfakcja jest niewyobrażalna, kiedy wyłapie się jakieś znane słowa
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

. Mam takiego kopa energetycznego, że ho ho

ale jak bedziesz miala gorszy humor to pisz, narysuje Ci cos i natychmiast Ci sie nastroj poprawi 

autobus nocny mnie "odprowadzi"