|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzycielnia
Cytat:
Ale ostatnio rozmawialiśmy sobie o zamieszkaniu razem i ja mogłabym do niego się wprowadzić jak skończę studia i będę mieć pracę. Nie miałby nic przeciwko gdybym wprowadziła się jak jeszcze by studiował. Najbardziej chce skończyć te studia i mieć pracę, żeby ruszyć z miejsca.
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a to jakieś super egzotyczne miejsce? trzymam kciuki, mam nadzieje, że szybko Wam sie uda wyjechać. My sie z TŻtem od dwóch lat do Pragi wybieramy i ciągle coś stoi na przeszkodzie ![]() Cytat:
ale życze Wam jak najszybszego spotkania na gruncie mieszkaniowym
|
||
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, aż tak egzotyczne to nie- w Europie
![]() Swoją drogą- ogólnie podróżować też bym strasznie chciała ( w końcu geografka ) i jest wiele miejsc, które chciałabym odwiedzić
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik wytrzymamy co najmniej 1,5 roku. Dla chcącego nic trudnego. Chciałabym na drugim roku złapać jakiś staż albo praktykę. Potem pójdzie z górki (tak myślę).
|
|
|
|
#95 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nam sie udaje w sumie sporo łazić po górach (moja pasja) i idziemy też w stronę żeglarstwa (pasja TŻta) wiec póki co Polska nam dostarcza atrakcji ale wiadomo... Alaska sie sama nie odkryje, Everest sam sie nie zdobędzie Cytat:
wiesz do czego dążycie i wiesz, ze to nastąpi - to najważnieszje![]()
|
||
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik dziękuję
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik to wklej focie muffinek
może znowu wysępię od Ciebie przepis
|
|
#99 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiemu dziecku?????? i jeszcze po czesku??? Cytat:
Cytat:
myślimy o wspólnym mieszkaniu, ale to dopiero po zaręczynach, tak przynajmniej mu mówiłam,... a dziś oglądaliśmy mieszkania w necie Cytat:
![]() EDIT: dziś spędziłam cudowny dzień z moim TŻem wspólny obiad, kabarety, kolacja, nawet różę dostałam!
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-30 o 23:06 |
||||
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
skoro taka rozmowa o TŻ...mieszkamy razem kilka lat i własnie mam przerwe w cerowaniu jego bokserek i skarpetek
![]() a od jutra mam 30stkę na karku
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-03-30 o 23:27 |
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ellish w takim razie wszystkiego co najlepsze no i spełnienia marzeń.
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego! Spełnienia MARZEŃ!Cytat:
Ja mieszkam ze swoim od 3 lat prawie. Wcześniej spotykaliśmy się też prawie 3 i oboje mieliśmy dosyć jeżdżenia ... rodzice oczywiście byli oburzeni naszymi planami
|
||
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Marzycielki.
![]() Ja dziś idę do pracy na popołudnie. Jest paskudna pogoda, wieje, zimno i zbiera się na deszcz. Liczę na mały ruch w pracy.
|
|
|
|
#105 |
|
jestę wieszczę
|
Ellish! 100 lat
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki !
30stka juz jest, bezdzietna panna (jakby ktos pomyslal, kompleksów nie mam )
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę przeżywać jak mi 23 stuknie.
ellish solenizantko Nasza jak spędzasz urodziny?
|
|
|
|
#108 |
|
jestę wieszczę
|
W tym roku?
Ja w czerwcu kończę 23
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#110 |
|
jestę wieszczę
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
tak szczerze mowiac, to impreza bedzie jutro. Goscie, tort i te sprawy. A dzisiaj kameralnie z TŻ. Restauracja, jakis filmik wieczorem.
I cos co zostawilam sobie na dzisiaj jako prezent dla siebie: sprzątanie łazienki Uwielbiam to robic. Kupilam sobie juz nowe płyny, kostki do WC, zapachy jakies elektroniczne czy cos takiego. Juz sie nie moge doczekac![]() A prezent od TŻ juz jest, złoty zegarek. Chcialam I bede pic litrami moj ulubiony Advokat. Z nutką pomaranczy. Pyysznyy.Zdrowie wasze! ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2012-03-31 o 10:09 |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ellish serio lubisz sprzątać łazienkę?
Ja bym się bała nosić złoty zegarek, boję się nosić złoty pierścień mocy, a co dopiero. Advocata zbytnio nie lubię, ale napiłabym się chętnie malibu.
|
|
|
|
#114 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
heloooł
![]() ![]() Cytat:
![]() przepis o: http://www.wielkiezarcie.com/recipe53004.html stąd, nic super skomplikowanego, ale kiedys robiłam takie tylko z pomieszania dwóch przepisów i mam wrażenie, że lepsze wyszły. Te są mocno kawowe i mało słodkie, wiec albo dać mniej kawy, albo wiecej cukru, albo i to i to ![]() Cytat:
tym sposobem pozbyłam sie ochydnych bluz z czasów szkolnych, które według niego byłu 'całkiem dobre'Cytat:
![]() Cytat:
Siły i determinacji, żeby obok Ciebie byli ludzie mogący być podporą w trudnych chwilach, żebyś w trakcie swojej wędrówki życiowej zdobywała doświadczenia, które pomogą Ci spojrzeć na świat i ludzi łaskawszym okiem. Wszystkiego dobrego!![]() a co do 30-stki i bezdzietności? jakieś plany na horyzoncie? ja w czerwcu 24 ![]() i tym miłym akcentem musze ogarnąć siebie i mieszkanie, i mi się nieeeeee chceeeeeeee!
|
||||
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ELLISH !!!
Cytat:
Cytat:
zdrówko! (ja mam herbatkę Edit: w sierpniu mi stuknie 21
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2012-03-31 o 10:26 |
||
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik cwaniaku, dobre z tym uzupełnianiem szafy chłopa.
Ja akurat nie muszę tak robić, bo TŻ dobrze się ubiera i sam raz na jakiś czas wyrzuca to co mu niepotrzebne, a poza tym na zakupy ciuchowo-butowe idziemy zawsze razem. U mnie właśnie zaczęło lać i wiać.
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a leje i wieje u mnie od momentu jak się obudziłam...
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Mi się marzy lato takie +25 stopni już
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego Ellish
Pamiętam Cię z wątku "gracze płci pięknej"
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

on ma 26 ja 24, on pracował na etat, ja na dziennych, ale też pracowałam i sama sie utrzymywałam, wiec to była tylko i wyłącznie nasza decyzja.
Ale ostatnio rozmawialiśmy sobie o zamieszkaniu razem i ja mogłabym do niego się wprowadzić jak skończę studia i będę mieć pracę. Nie miałby nic przeciwko gdybym wprowadziła się jak jeszcze by studiował. 
A później też nie wiem czy da radę, bo TŻ chce zmienić pracę, więc może nie dostać urlopu... A ja tak się nakręciłam na ten wyjazd, ile ja się zdjęć naoglądałam, o nauce języka nie wspominając - stało się to nawet moją pasją, doszło do oglądania wiadomości u TŻta ( na dużo zagranicznych kanałów w wielu językach świata). Co prawda jestem jeszcze początkująca i niewiele rozumiem, ale satysfakcja jest niewyobrażalna, kiedy wyłapie się jakieś znane słowa 

może znowu wysępię od Ciebie przepis 

i jak ja miałam dziecku po czesku powiedzieć, że pada grad??
Zaręczyny 11.10.2013