![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Rochas Tocadilly 1,225/ml oraz VC&A Feerie EdP 1,706/ml
ROZBIÓRKA ZAKOŃCZONA
Uwaga - wątek w części dot. Feerie "w zawieszeniu" bo zdublowałam inną Wizażankę ![]() ![]() Feerie Basieńki się rozebrało więc można rozbierać moje ![]() gdyby ktoś chciał "chapnąć" resztkę Tocade, które rozbieram to połącze przesyłkę z Tocadilly - powinny przyjść w tym samym czasie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603365 a, i jeszcze nierozebrało mi się Sport Spirit Escady więc jakby ktoś reflektował to też mogę posłać razem z poniższymi ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=594833 1. Nazwa zapachu i pojemność: Rochas, Tocadilly, EdT 100 ml 2. Miejsce zakupu: e-glamour http://www.e-glamour.pl/product-pol-...wa-Tester.html 3. Link do opisu nut: KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...dilly-edt.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: produkt - 116 zł, przesyłka 6,5 zł = razem 122,5 zł koszty przesyłki podzieliłam na dwa produkty (w zamówieniu są jeszcze próbki które zamówiłam po to żeby dali rabat 2% ale nie wiem jak podejść do dzielenia kosztów przesyłki w związku z tymi próbkami ![]() 5. Kwota za 1 ml zapachu: 1,225 zł 6. Termin zbierania wpłat: na bieżąco - do uzgodnienia (zapłacone z góry, jeżeli ktoś chce termin "odroczony" to proszę o kontakt na PW) 7. Posiadane atomizery i ich ceny: samplerki 2,5 ml - 0,6 zł 5 ml - 1,77 zł 10 ml - 2,02 zł 12 ml - 2,02 zł 8. Sposób robienia odlewek: strzykawka 9. Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 5,5 - 7 zł w zależności od wybranej opcji (ekonomiczna(proszę zaznaczyć jeżeli ktoś chce eko), priorytet-domyślna forma wysyłki), w tym 1 zł na kopertę bąbelkową (UWAGA - atomki w środku owijam folią "z odzysku" ale pełnowartościową, tzn z pełnymi "bąblami", zaznaczam żeby nie było nieporozumień ![]() 10. Planowany termin wysyłki do współkupujących: ok. dwa dni robocze po otrzymaniu wpłaty 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: maja_02 - 50 ml+F mariamarysienka - 2,5 ml (wysyłka z Tocade) sandalina - 10 ml (wysyłka z Tocade) lucysad - 2 ml naila - 8 ml efit - 5 ml (2 sample) katka79 - 5 ml Di_Laila - 2,5 ml (jeżeli dojdzie do skutku zakup Feerie) Florens - 5 ml (odbiór osobisty) SzatAnka71 - 5 ml (2 sample, wysyłka z Escada Sport Spirit) KONIEC --------------------------------- Rozliczenie w załączniku mam przelew wysłane dotarło ------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------ 1. Nazwa zapachu i pojemność: Van Cleef & Arpels,Feerie,EdP 100ml 2. Miejsce zakupu: e-glamour http://www.e-glamour.pl/product-pol-...rfumowana.html 3. Link do opisu nut: KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...eerie-edp.html 4. Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: produkt - 164,10 zł, przesyłka 6,5 zł = razem 170,6 zł koszty przesyłki podzieliłam na dwa produkty (w zamówieniu są jeszcze próbki które zamówiłam po to żeby dali rabat 2% ale nie wiem jak podejść do dzielenia kosztów przesyłki w związku z tymi próbkami ![]() 5. Kwota za 1 ml zapachu: 1,706 zł punkty 6 - 10 jak w przypadku Tocadilly powyżej 11. Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: maja_02 - 50 ml+F mariamarysienka - 10 ml (wysyłka z Tocade) sandalina - 10 ml (wysyłka z Tocade) lucysad - 6 ml (2*3 sample) naila - 8 ml efit - 5 ml All_that_jazz - 20 ml (rezerwacja - wykreślenie z listy) lista rezerwowa: Di_Laila - 10 ml KONIEC --------------------------------- Rozliczenie w załączniku mam przelew wysłane dotarło
Psy mają właścicieli - koty mają personel ![]() wymienię Yankee i Kringle przygarnę puste słoje po tumblerach ![]() Edytowane przez maja_02 Czas edycji: 2012-04-17 o 15:13 Powód: aktualizacja/uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rochas Tocadilly 1,225/ml oraz VC&A Feerie EdP 1,706/ml
Rany, właśnie zauważyłam że basienka2807 ubiegła mnie z rozbiórką Feerie
![]() ![]()
#3 |
Wtajemniczenie
|
A może byś wersję EDT rozebrała?
#4 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie mogę bo flaszka została już do mnie dziś po południu wysłana i nie mogę cofnąć...
kurczę no... ![]()
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, bo to już chyba trzecia flaszka EDP rozbierana a ja wersji toaletowej jestem ciekawa Przepraszam za zaśmiecanie wątku ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nauczke zeby zakladac watek od razu a nie kilka godzin po zlozeniu zamowienia... ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
maju, nic przecież się nie stało... jak basieńka zbierze u siebie chętne to może i Twoje mililitry się rozbiorą?... To piękny zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Winter is coming
|
U mnie kiedyś było podobnie z DV - druga organizatorka poczekała, aż moja flaszka pójdzie i dopiero zbierała zamówienia na swoją. Chociaż mówiłam, że nie przeszkadza mi, jeśli będzie brała od razu
![]() ![]() Swoją drogą bierzcie feerie dziewczyny, to taki piękny, niedoceniany zapach ![]()
#9 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Veliko - czy to przypadkiem nie ja Cię zdublowałam z DV? bo kogoś na pewno w grudniu i czekalam chwile z rozbiórka ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- ide sie przespac z tym problemem, jak to mowila Scarlett - pomyślę o tym jutro ![]()
![]() |
#10 |
Winter is coming
|
o kurcze nie pamiętam kto to był, ale możliwe, że ty
![]() ![]() Feerie jest super, będę miała całe życie do niego sentyment, bo to była pierwsza rozbierana przeze mnie flaszka ![]()
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja maju poczekam z Feerie aż się u basieńki rozbierze, bo czaiłam się na niego a chciałabym połączyć z Tocade, żeby nie płacić dwa razy za wysyłkę
![]() ![]() a i sampla Tocadilly ![]() z tymi ![]() Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2012-03-30 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ponieważ u basienki zostało tylko 5 ml Feerie, a ja chciałabym więcej
![]() ![]() Edit: Przepraszam za kłopot i zamieszanie, ale rezygnuję z 30 ml. Wpadło mi trochę niespodziewanej gotówki i zamówiłam całą setkę ![]() ![]() Edytowane przez microsphaera Czas edycji: 2012-03-31 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ja jeśli można wstępnie prosze o 10 ml Feerie mam odlewke w domu więc za ok godzinke sprawdze czy na pewno biore
![]() ![]()
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-03-31 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
to ja poproszę po 10 ml obu zapachów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
U Basieńki już się chyba rozebrało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
jednak nie, dziękuje
![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
Poproszę:
8ml Tocadilly 8ml Feerie Edytowane przez naila Czas edycji: 2012-03-31 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
wszystko powyższe uwzględnione
![]()
#20 |
Raczkowanie
|
Poproszę 5ml Feerie i 2 sample Tocadilly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Można zarezerwować 20 ml Feerie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
![]() All_that_jazz - przepraszam że się nie odezwałam na PW ale myślałam że Ciebie tylko większa ilość interesuje ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- koniec zapisów na Feerie (chyba że ktoś zrezygnuje ![]() kurczę, żebym wiedziała to bym dwie flaszki zamówiła ![]() ale uwaga, koleżanka z pracy coś mówi że może też sobie kupi więc kto wie czy kolejnej flaszki nie kupię ![]() ![]()
Psy mają właścicieli - koty mają personel ![]() wymienię Yankee i Kringle przygarnę puste słoje po tumblerach ![]() Edytowane przez maja_02 Czas edycji: 2012-03-31 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
proszę o 5 ml Tocadilly
#24 |
Wtajemniczenie
|
#25 |
Zakorzenienie
|
Nic się nie stało. Cieszę się,że się załapałam.
Może faktycznie dałoby się rozebrać 2 flaszki? Trzeba by popytać dziewczyn na forum, może znalazłyby się chętne. Prześlij mi proszę na PW kwotę do zapłacenia i dane konta do przelewu. |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
sorry, że się wtrącam, ale zauważyłam koleżanke, która kiedyś mnie już w konia zrobiła i nie tylko mnie zapraszam do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377345&page=3
niestety all_that_jazz zapisuje się na ml po czym nie płaci ![]() ![]() pisze, bo 20 ml to dużo, a szkoda, żebyś Maju została z nimi potem sama ![]()
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-03-31 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja również miałam przygodę z tą wizażanką i nie tylko ja ![]() Zapisała się u mnie na Addicta, również 20ml po czym zamilkła - Niestety to stały numer all_that_jazz ![]() Nagle po 10dnich gdy rozbiórka była na finiszu dostałam przelew ![]() Maju zrobisz co zechcesz, może tym razem wszystko pójdzie ok ale szkoda blokować wolnych ml na które zapewne znajdą się chętne ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy" - MM ![]() Edytowane przez basienka2807 Czas edycji: 2012-03-31 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-03-31 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Jeśli ktoś zrezygnuje z Feerie, będę chętna na 10 ml + sampel Rochasa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
hmmm... no to strasznie niefajna sytuacja z takim "nie-terminowym-przelewaniem"...:confused :
All_that_jazz, możemy umówić się tak że jak dostanę od Ciebie przelew za te 20 ml w poniedziałek to bierzesz udział a jak nie to dam sobie spokój bo nie specjalnie mam czas na uganianie się za zapłatą... Zgadzasz się na taki układ? Jeżeli zlecisz przelew w niedzielę lub w poniedziałek rano to ja na 100% będę miała wieczorem bo mBank księguje 3.sesję Elixir (nie wiem w jakim masz banku konto ale w jakim by to nie było przelew zlecony rano dojdzie wieczorem - akurat pracuję że tak powiem w finansach i ten temat mam obcykany a na upartego jestem w stanie sprawdzić to nawet w w Centrali Twojego banku (chyba że to bank spółdzielczy albo SKOK jakiś)). Jeżeli nie pasuje takie rozwiązanie to dajemy sobie spokój od razu i twoje ml przechodzą na inne chętne ew. zostają u mnie ![]() DiLaila - wpiszę Cię na listę rezerwową ok? ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- wrzuciłam rozliczenie, na razie policzyłam 6 zł na poczet kosztów wysyłki - moja poczta jakoś za każdym razem inaczej mnie "kasuje" więc dokładnych na razie nie jestem w stanie podać jeżeli komuś wyjdzie mniejszy koszt to zwróce na konto jeżeli ktoś woli to proszę o przesłanie kwoty tylko za same produkty a za wysyłkę dośle mi potem, jak poinformuję jakie dokładnie były koszty wyślę też za chwilę dane do przelewu i poproszę w poczcie zwrotnej o dane do wysyłki to sobie przygotuję "kwitki" żeby szybciej mi było jak już przyjdą flaszki ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- dane do przelewu wysłałam Di_Lailo, do Ciebie też poszły ale na razie nie umieściłam Cię narozliczeniu, zobaczymy w poniedziałek co i jak ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.