|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
moj syn z okazji ze tata wrocil po tygodniu do domu w ryk
plakal niewiadomo czego, po zjedzeniu nie mogl zsnac 5 razy sie budzil i o musialam ciagle usypiac go Cytat:
o jaaaa ale duza z niej panna juz no to zaraz zaczna sie koledzy i dyskoteki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja sie wlasnie relaksuje z mym przyjacielem Cytat:
![]() super z kaska, i brawo za zakupy ![]() ja tez dostalam po raz drugi macierzynski... szal i jeszcze premie z pracy, brutto pol pensji, za caly 2011... smiech na sali co za premia Cytat:
|
|
|
#2252 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Cytat:
Cytat:
![]() co za sprawiedliwosc, tz sobie wybyl a ty z dzieckiem ![]() ja mam pelne ziarno Cytat:
chyba wiec kupie ten pas, poki co kupilam sciskacz gorstek z esotiqu do sukienki - zrobue se zdj przed zalozeniem go i po to ocenicie czy sa efekty uwaga w rozm XL ![]() Cytat:
![]() No wiem ze wszyscy bez wodki robia a ja nie wiem czemu sie uparli ![]() jeszcze mam, przesunelam na maxa i w dziure tetre wlozylam Cytat:
|
|
|
#2253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurczę tanio udało wam się kupic te ubranka do chrztu.y daliśmy niecałe 200zł.Postaram sie dziś wrzucic focię Nasza mała jeszcze z tą wkładka w foteliku jeździ,a te symetykony chyba tak jak MissZuzia pisze do ok 3 miesiaca,choć ja już od wczoraj nie podaje. U nas noc cieżka pobudki 2-3.30-4.30-5,30.Tylko coś mi się nie zgadza bo mam zużyte tylko 3 nakładki ,a powinno być 4 .Może z tego zmęczenia coś pomieszałam.A nakładki używam teraz canpola.Miałam aventu,ale mała już nie chciała z nich ciągnąć wiec przeprosiłam tamte.Dobrze ,ze ich sie nie pozbyłam ,a mam 4 szt,więc nie muszę co chwila latać i wyparzać.Chcemy Nikitce kupić matę ,taka z karuzelka,ze kładzie sie dziecko na brzuszek ,a ona się obraca firmy lamaze.Ma któras mamka taką?
|
|
#2254 | |
|
Rozeznanie
|
hej hej
witam dziś z rana ![]() Kurde nie wiem co to moje dziecko ostatnio ma (synek starszy) ale co weźmie do rąk to psuje i to nie specjalnie.. jakoś tak wychodzi mu no nie wiem...Cytat:
. A skrócić można zawsze tym bardziej, że moja mama ma maszynę bo ona szyje dużo rzeczy - taka krawcowa samouk ![]() Kurcze wam powiem, że ja to jestem jakimś fenomenem... karmię małą tylko i wyłącznie, regularnie co dziennie.. i co? i jestem 5 tyg po porodzie i chyba dostałam @ nie jest w prawdzie taki jak zawsze..tak bardziej narazie wygląda to bardziej jak takie dość spore plamienie w takim czerwono - brązowym kolorze....zobaczymy co z tego wyniknieTeraz jestem na etapie prezentów zajączkowych... kurde nie dość, że chrzciny to jeszcze jak zawsze najwięcej dzieci mamy do obdarowania Dla naszego starszego już zamówiłam taką zabawkę: http://allegro.pl/smily-play-kierown...241964484.html Martynce chyba skuszę się na Kunia :P hi hi w wersji PINK :P ![]() Teraz jeszcze potrzebuję zabawki dla chrześniaków TŻ - jeden ma 3 latka a drugi 8 miesięcy...syn mojego brata - 3latka i córka szwagra 6lat obdzwoniłam wczoraj wszystkie apteki...szczepienie Martynki (infanrix hexa + pneumokoki) wyjdzie nas 450zł
|
|
|
#2255 | |||||
|
Zakorzenienie
|
joł
![]() Cytat:
stroje ekstra!! mała słodziachna a mama lachon tez bym chciała, zeby moje lustro tak poszerzało.... moje neistety poszerza 200000000000 razy bardziej ![]() Cytat:
takie inne niz wszystkie ![]() a co do lezenia na brzuszku na noc to tez bym się bała... Cytat:
Cytat:
Cytat:
i buty super! ja bym dała czerwony płaszczyk
|
|||||
|
|
|
#2256 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przedwczorak piz.gało jak chole.ra, wczoraj cały dzień gradobicie na maksa i ani odrobiny słońca, a jeszcze koło 6 nad ranem śnieg i śnieg z deszczem :/ A dziś leje jak z cebra Także dwa dni spaceru nie było, ale dziś będzie balkon i już! A tak poza tym to właśnie mi moja przyjaciółka od dziecka napisała smsa, że straciła dziecko i w szpitalu jest. Miała ciążę zagrożoną i ja jej kur.wa mówiłam, żeby leżała, nie łaziła bez potrzeby, uważała na siebie.... A jej się cieczka włączyła jak się lepiej poczuła A to była ta, którą też zaraziłam ciążą przez dotknięcie magicznego brzucha Pojadę dziś do niej do szpitala. Ona nie chce odwiedzin, ale nic mnie to nie obchodzi. Mogła mnie słuchać Reszta w k., bo tu pisać nie będę ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
za wagę ![]() Tżcik wariuje hihih Przytrzymaj go jeszcze tyci tyci hahhaa to może jakiś dom na Hawajach własnoręcznie wybuduje ![]() Cytaty the best Tylko nie wszystkie siś przy pierwszym dziecku u mnie sprawdzają i nie wiem czy źle ![]() Cytat:
@ Twoja córa? Jeny, jak to jest dla matki? Dobrze, że Krzyś to facet uff ![]() Mam z tżtem to samo, ale teraz strajkuję od dziś, bo mi rano auta nie dał na moją giełdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! A co???!Jak siedze na kompie to się drze, ale ja nie mam czasu na nim siedzieć. Nawet nie mam czasu go wyłączyć i jest 24h on
|
|
#2257 |
|
Rozeznanie
|
co do sprzątania, ogarnęłam na razie pokój małego i łazienkę, kuchnia jeszcze czeka podłogi i okurzanie..ale nie mogę umyć naczyń ani poodkurzać bo TŻ śpi po nocce i nie będę robić hałasu...
a wogóle - taka ciekawostka, ostatnio oglądałam DDTVN i było o podziale obowiązków i sprzątaniu i wiecie co? wg. badań jakiegoś tam instytutu co się tym zajmuje tylko 1 na 25 facetów wie jak zrobić pranie, a tylko 6% polskich facetów czasem włącza odkurzacz.... (ciekawe czy odkurza, czy tylko włącza - hehe).. no więc mój TŻ jest w tych 6% - bo od kiedy razem mieszkamy to odkurzanie to jego broszka, a od kiedy zaszłam w ciążę to jeszcze mył zawsze podłogi i póki co mu tak zostało :P hehe. Co do prania to nawet go do tego nie gonie bo obawiam się, że mogło by się to źle skończyć dla naszych ciuchów hehe - przecież oni mają problem z odróżnianiem kolorów, a co dopiero gatunków materiałów (sama jeszcze czasem mam problem z posegregowaniem prania, ale na pewno nie z kolorami hehe - jak coś to wtedy ratuje mnie program "syntetyczne 40" albo "pranie szybkie- 30min )
|
|
#2258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem co się dzieje mała rano też zwymiotowała, czy to może być od kataru? teraz zjadła i śpi, zobacze później jak co to pobiegnę do pediatry aaaa ja za ten kpl na chrzest zapłaciłam 80zł ale używany, w kpl było: sukienka, spodenki, płaszczyk, czapka, butki, rajstopki i 2 opaski
moja mała mahttp://www.mamacafe.pl/suwak/12868.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120922310713.html Edytowane przez agacia_cz Czas edycji: 2012-03-31 o 10:56 |
|
|
|
|
#2259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() synuś zasnął to mogę nadrobić wizaż chyba ta pogoda tak na niego wpływa ![]() my ubranko do chrztu kupiliśmy za 32 zł biały sweterek, czapeczka i spodnie fakt nie jest to jakiś super szał ale troszkę szkoda mi było wydawać dużo kasy na jednorazowe wyjście ![]() Cytat:
pewnie jeszcze się oczyszczasz tym bardziej że to 5 tygodni po porodzie ![]() Cytat:
Czytałam to z głośnym śmiechem bo napisali to tak jakby te 1000 zł nie wiadomo jaką kwotą było
|
|
#2260 |
|
Wtajemniczenie
|
Anabelita ja chrzest mam w poniedziałek wielkanocny i teraz trochę żałuje, bo to na mszy o 10, kiedy jest najwięcej ludzi. Tych oczywiście świętych i mamy wybór , albo nas ksiądz wprowadzi przez cały kościół, albo już będziemy siedzieli na ołtarzu od początku mszy i chyba wybiorę to drugie. Moglismy jednak zrobić to troche bardziej po cichu w jakis dzień, bez mszy.
Agacia, ale sexi mamuśka jesteś ![]() Ja kupiłam sobie sukienke na chrzest, ale chyba bede musiala ubrac cos innego, bo ta to taka bombka i za mało oficjalnie chyba bede ubrana. |
|
|
|
#2261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas na szczęście chrzest jest zawsze po mszy i można siedzieć gdzieś tam w ławce podczas samej mszy a czemu by bombka nie pasowała? dawaj fotę ocenimy ja sama ubrałam się na szybko bo moja kreacja na chrzest nie dotarła i musiałam wybrać coś z szafy, trochę przykrótka ta sukienka ale walić to
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pogoda u nas koszmarna Wiosna zastrajkowała w ramach podniesienia wieku emerytalnego, czy co??? Cytat:
Sexi mamuśki z Was Zoska, moim zdaniem bombka jak najbardziej pasuje Pokazuj fotkę, ocenimy A do chrztu idz na tej mszy z podniesioną głową i strzelaj uśmiechami na leo i prawo Niech te wszystkie plotkary z ławek powypadają z zazdrości
|
|
|
#2263 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uzywam z TT i na brodawce mam troche luzu, co do tych z aventu to nie wiem bo nie mialam![]() Cytat:
![]() ------------- Dzien Dobry ![]() Co za tragiczna pogoda Ja chce na spacer![]() Bylam rano u lumpku i dupa, nic nie znalazlam poza sportowym topem idealnym na silownie ![]() W nocy Nikos tak wierzgal girkami, ze caly sie odkryl, wiec mamusia chciala go przykryc i obudzila dziecko, ktore stwierdzilo, ze zanim zasnie zje sobie jeszcze, no i trzeba bylo dac butle bo mama wypila reedsika, twierdzac, ze synus pospi do rana tak jak zwykle Ale wynagrodzil nam to i rano dal pospac do 9, dzieki czemu Tz zaspal do pracy![]() Lece do solarium opalic se tylek
|
|
#2264 | |
|
Wtajemniczenie
|
s tez
Cytat:
U nas tez , zimno jak diabli. Dodaje fote, cyce jak donice :/ |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
przypominam się bo mam chwilkę
mam nadzieję że jeszcze mnie kojarzycie![]() u nas wszystko ok kolek coraz mniej ale Lilka w ciągu dnia śpi tylko3 godz a poza tym rozrabia więc nie mam niestety czasu nawet was podczytywać ![]() widzę że temat chrzest - śliczie wyglądacie mamusie!! pozdrawiamy
|
#2266 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Wrrr... znów ucięło mi cytowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No no, ale lasencje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a prania sam nie robi. zresztą obstawiam, że wrzuciłby wszystkie ciuchy na raz ![]() Jak dla mnie bardzo fajnie wyglądasz _____________________ na razie tyle... właśnie z leżaczka na którym leży moje dziecko dobiegł mnie odgłos solidnej kupy, więc zmykam, papa
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli mowa o tym czy to prawda z tym odkurzaniem przez facetów to u mnie się sprawdza-TZ bardzo często odkurza
podłogi mył jak byłam w ciązy teraz juz myje jaa.. ale tz jeszcze pakuje i rozładowuje zmywarke (nie lubie tego robic D)) no i robi zakupy do domu - łącznie z pieluchami dla małego, mlekiem itd... któregos dnia postanowił wstawic pranie.. dobrze ze wlazłam do łązienki akurat-patrze a on czarne skarpetki wrzuca z białymi koszulkami mowie mu ze tak nie mozna a on "ale dlaczego" Generalnie nie ma problemu z tym,zeby cos w domu zrobił ale okien myc nie chce Chociaz wczoraj firanki wieszał ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Zosia moim zdaniem kiecka jak najbardziej pasuje!!! tylko obcasiorki jakies załóż i bedzie gitarka!! |
|
|
|
#2268 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no nie da się ukryć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() odnośnie koleżanki to ona zawsze coś wymodzi na tych ćwiczeniach to już myślałam, że nas wyrzucą tak lałyśmy z wszystkiego ![]() No dziwne uczucie jak córka dojrzewa, nawet mi jakoś tak głupio już ją przytulić tzn. przytulić to i owszem, ale wiecie tak wziąc wycałować jak się dzieciola całuje, przeminęło z wiatrem ![]() Cytat:
Cześć dziołchy Korzystam że TZ pojechał do firmy ![]() ja rano pojechałam na zakupy i kupilam te adidasy Kappa z Lidla ale co się działo masakra, bijatyka o nie, szok... ale udało mi się wyrwać takie jakie chciałam i są fajne ![]() Wczoraj o 16,30 Alex usnał na brzuchu u TZ, ja poszłam do sąsiadki na kawę wróciłam po 18 on dalej śpi, a jadł o 15,30 i wyobrazcie sobie TZ go przelozyl na brzuch do lozka i tak spal do 21,30 potem zdjadł, wzielam go do siebie i spał do 3,30 no szok dwa razy taka przerwa, potem zjadł o 7,30 i już nie spał, ale to pewnie dlatego, że spał z nami cwaniak z baru mlecznego Wzięłam go tylko dlatego do nas, bo jak sie wyspał tak wieczorem to po karmieniu nie chciał w łóżeczku usnać i marudził, marudził no to ja go siup do siebie, ale nie ma dzisiaj już śpi w łózeczku no i pewnie znowu będzie co 3 godziny wstawanie |
||||||
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
dzieki paula i bambusiek za odp w sprawie nakladek. to wynika z tego ze ja mam za male bo nie mam w ogole luzu,mala niby je zalapie ciagnie jak piers ale to tyle.mkeko sie tam pojawia ale ona nie polyka wrecz glodna a zasypia sobie przy tych nakladdkach,nie wiem o ci kanan?
|
|
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
zosia kreacja super, tak jak już wspomniano obcasy i bedzie git, a cyce no no...
|
#2271 |
|
Wtajemniczenie
|
Obcasy, tez juz o nich myślałam, ale nie wiem czy to dobry pomysł. W kościele mamy wyłożony marmur i jest sliski jak diabli, jedno zle stąpnięcie i leżę.
Nienawidze tych moim cycków, wrrr!! Szukałam stanika dla siebie i znalazłam rozmiar D Ja chce mój dawny B...
|
|
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wombaty
![]() U nas super nocka mała spała 7,5 h na bzuszku już o 6 ją wybudziłam, bo ileż można spać- a jej burczenie w brzuszku słyszałam z odległości 2 metrów ![]() Młoda leży na macie a ja co chwila ruszam pałąkami żeby zagrzechotały i dała mi odpisać na forum Agacia śliczie wyglądałyście na chrzcinach!! mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk ![]() Martuniunia a już myślałam, że kupiłaś używany ciuszek na chrzciny ![]() Cytat:
mocną głowę masz dlatego od roku nie piję ![]() Cytat:
zagnaj tżta do córy, a Ty choć do nas na jednego! ![]() zdążysz się jeszcze swojej dziewczynki dorobić, spokooojnie
|
|
#2273 | |||
|
Zakorzenienie
|
ooo to fajnie
a synek odwala przy tatusiu cyrki taa?? to była obraza majestatu, że tak długo go nie było pewnie ![]() Cytat:
Ja też nie mam dla Ciebie stroju, spoko, dziś wystawiam na all swoje stare sukienki z tego co sprzedam se kupie new ja sprzedam... Cytat:
poza tym tylko wtedy młoda ma okazje nadrobić leżąc na brzuszku boję się trochę, ale myślę, że ŚŁ mają predyspozyje bardziej wcześniaki... Poza tym pediatra kazał naszej Zośce żeby Lilkę kładła też na brzuszku na noc więc chyba wie co mówi... mam stracha no ale cóż..---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Szkoda koleżanki...
|
|
#2274 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja przestałam się czyścić 2 tyg temu, ale może jeszcze jakieś resztki wychodzą![]() Cytat:
, ale o 12:30 a przestań będziesz się ukrywać, macie piękną córę, zdrową i kochaną, której wcale nie musicie nigdzie chować, ani ukrywać, to jest święto dziecka - to Ona przyjmuje sakrament chrztu, a nie wy "grzesznicy" a te wszystkie świętoje.bliwe niech się w pocałują, bo prawda jest taka, że żali im du.py ściska,że w ich czasach to by zostały wyklęte więc przed ślubem niet niet, a nie jedna chciała spróbować innego niż męża na pewno - zresztą wcale pewnie nie były gorsze, tylko teraz udają takie święte moherowe beretyDzięki ![]() Cytat:
co do prania- obawiam się tego samego ![]() Cytat:
Zoskasamoska co do kiecki - pasuje, tylko dodatki do tego jakieś, fryzurka, obcasik i gitara moherowe berety z ławek powypadają
|
|
|
#2275 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dosc, ze podczas ciazy nie ma sprawiedliwosci, to po ciazy tez nie Cytat:
ale u mnie widze,ze sie sylwetka mocno zmienila w najszersze spodnie sprzed ciazy nie wchodze jak tylko dostane macierzynski, to jade kupic sobie jakies jeansy - ciekawe jaki rozmiar ![]() czekamy na foto Co do sprzatajacych tztow, to moj akurat nie jest zly, jezeli chodzie o te kwestie, tylko ze dlugo sie mobilizuje I troche mnie drazni, bo jak mowie, ze np lazienka brudna, to on odpowiada: "posprzatam, kochanie", wiec ja tego nie robie, a on posprzata, owszem, ale po tygodniu A przez ten tydzien codziennie bedzie mowil, ze posprzata... No, ale wazne, ze cos robi Mam pytanie - Jak myslicie, kiedy mozna pierwszy raz zostawic dziecko na noc tztowi lub babci? ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
no i po co, i po co? draznisz te, ktore tak nie maja Cytat:
popatrze, pozachwycam sie Waszymi i styknie ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
|
#2276 |
|
Zadomowienie
|
pearlpearl ja zostawiłam dziecko tżetowi kiedy miało tydzień!
kurcze ja też nie wchodzę w żadne spodnie, biodra i uda mi się rozrosły, a nie wyglądają na takie otłuszczone ;/ w każdym razie biegam tylko w leginsach teraz ahhhh zapomniałam coś wam napisać ![]() na chrzcie usiadłam w drugiej ławce po lewej stronie, podszedł do mnie jakiś moher i mówi że mam usiąść w pierwszej i to po prawej bo to dziewczynka ja że nie, ona że mam iść, w końcu się wydarłam że ja chce tu i nikt mi nie będzie rozkazywać! ale się zdziwiła tylko potem krzywo się patrzyła że do komunii z dzieckiem nie idę ;/
moja mała mahttp://www.mamacafe.pl/suwak/12868.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120922310713.html Edytowane przez agacia_cz Czas edycji: 2012-03-31 o 15:54 |
|
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zosiasamosia super masz cycuchy!
![]() Agacia dobrze żmiji powiedziałaś! niech ciągnie bereta ![]() Cytat:
ale ciiii... i jeszcze foto fryca! Bo poszła się dziś pindrzyć przed jutrem ta to w ogóle będzie miss sexi pleksi mamusią ![]() Cytat:
faceci tak mają... ale co ja mam do narzekania w końcu jest pod pantoflem nie?? czasem się dąsa, ale jak wie jaka będzie nagroda to zasuwa aż się kurzy biorę go na sposób ![]() Cytat:
co ja pacze? Pearl wybiera się na pochlej-party.pl bez nas jak to tak?no co no co? daj mi Jacha, już ja go wybawię, aż padnie wieczorem jak sznyta... ja czekam aż łaskawie założysz ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Dziewczyny mam parę pytań, a mianowicie: - Czy Wasze dzieci też kichają 3-5x dziennie od 2-5 kichnięć na jedną turę?? ![]() - Dziewczyny które mają córeczki: czy możecie mi polecić pampersy huggiesy?? Bo cena zachęcająca no i dużo sztuk jest są same plusy czy minusy? Mają te paski po bokach rozciągliwe?? - Czy któraś z Was myje buzie raz dziennie gazikiem? Czy są efekty czyt. brak pleśniawek? - Jak chcę psikać tantum verde to na gazik i przetrzeć? Czy jak? Raz na dwa dni czy codziennie? - Po jakim czasie można stwierdzić, że pleśniawki zniknęły i ich już nie ma? (ścieram je, ale nie wiem jak poznać, że jest wygojone wszystko
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Agatonie mogę CI odpowiedzieć tylko na 1 pytanie
![]() Igor kicha kilka razy dziennie przeważnie 2 kichnięcia na raz ![]() w ogóle moj syn jest lekomanem!!! cieszy się jak głupi jak dostaje witamine d , od razu płakac przestaje (dostaje po kąpieli. kąpać się lubi ale jest afera jak się go z wanny wyciąga-wiec wtedy szybko witaminka i jest gitarka ), debridat uwielbiał (przestałam juz dawac), antybiotyk tez..., nie wspominam o Afrinie bo jak mu psikam to az sie smieje
|
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo moja to odwrotność- NIENAWIDZI WITAMINY D!! wykrzywia się
|
|
#2280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2.Polecam huggiesy - nawet pisałam ostatnio o promocji w biedronce, nie są tak dobre jak pampersy, ale moim zdaniem lepsze niż dady ![]() 3. U mnie pleśniawki są cały czas, co wyleczę, to powracają, taka natura Julki - a teraz przez wkładanie rączek do buzi będzie wiecej (tak mówił lekarz) - myślę, że takie przemywanie może uchronić dziecko, bo wytrzesz jej pozostałe mleczko. 4. Nie mam pojęcia. ----------- Ale się dzisiaj nasprzątałam - Julka właśnie gada z zabawkami w łóżeczku - szalona ![]() Zośka - zazdroszczę Ci cycuchów - też bym chciała choć na chwilę takie mieć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

no to zaraz zaczna sie koledzy i dyskoteki 

ja sie wlasnie relaksuje
z mym przyjacielem
bo TŻ w domu z Asią siedział - ten to zawsze się wykręci.

.Może z tego zmęczenia coś pomieszałam.A nakładki używam teraz canpola.Miałam aventu,ale mała już nie chciała z nich ciągnąć wiec przeprosiłam tamte.Dobrze ,ze ich sie nie pozbyłam ,a mam 4 szt,więc nie muszę co chwila latać i wyparzać.
i to nie specjalnie.. jakoś tak wychodzi mu no nie wiem...

a co tam
mocną głowę masz
No i macie sliczna corcie 
Poza tym pediatra kazał naszej Zośce żeby Lilkę kładła też na brzuszku na noc
niech ciągnie bereta