Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 16:58   #3871
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dziękuję kochane, za gratulacje

Heroine te tusze są z firmy MIYO, to jest jakaś nowa firma i trudno dostępna. U mnie była w jednej drogerii a teraz już nigdzie nie widziałam w ogóle lakiery do paznokci z tej firmy też są super także jak natrafisz na nią to polecam

Mureczko oj kochana, ale żeś się nafaszerowała tymi lekami nie przesadź z nimi, bo może Cię żołądek rozboleć mam nadzieję, że dziś już lepiej

Monia cieszę się, że kupiłaś spodenki pokazuj się w nich koniecznie a to, że rozmiar 26 za duży to świadczy tylko o tym jaka jesteś szczuplutka więc nie masz się co martwić słońce

Kamilon ja też teraz staram się dbać jak mogę, a też tak wolno rosną chciałabym mieć już piękne długie włoski
Ja tak się czuję jak siedzę cały tydzień w domu, ani się nie maluję, chodzę w dresach i normalnie patrzeć na siebie nie mogę

Ja dziś zjadłam tego hamburgera na obiad i tak się najadłam, że brzuch mnie boli mam dość. Kupiłam sobie na później truskaweczki no i ser biały, szczypiorek, bo będę robiła pastę jajeczną
Aaa i kupiłam ser wędzony Czekoladka kiedyś polecała więc wzięłam
No i jeszcze maskę do włosów z Pantene pro-v , bo w promocji była po 7,77zł o taką:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...udowujaca.html
tak tanio, że zastanawiam się czy jeszcze jednej nie kupić, tylko nie wiem jak się sprawdzi na moich włosach

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Monia ślicznie Ci w tych spodniach
Stary 2012-03-31, 16:59   #3872
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Acabar Pokaż wiadomość
Może w takim razie nie rezygnuj zupełnie z silikonów? Nie każdemu służy ich całkowite odstawienie. One mimo wszystko chronią nasze włosy przed uszkodzeniami. Na początek można spróbować np. serum z silikonami na końcówki.

Co do paznokci - nic mi tak nie pomogło jak TŻ, który całkowicie przejął obowiązek mycia naczyń

Edit: wracając do włosów - siano na głowie może też oznaczać, że w końcu dokładnie zmyłaś silikony z włosów i wyszło w jakim są naprawdę stanie. Niektórzy radzą tę fazę po prostu przeczekać.
Kochana, dziekuje za rady
silikony zmylam juz ponad miesiac temu... wiec wiem w jakim sa stanie. Zaczelam je nawilzac, 3 razy olejowalam, zrobily sie calkiem ok w dotyku ale nadal wygladaly jak siano. Mama TZ kupila sobie Gliss Kur eliksir https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-olejkami.html i najpierw posmarowalam nim koncowki kilka razy pozniej calosc wlosow... i byly sliczne, miekkie, moglam palcami przeczesac. Po tym stwierdzilam, ze tam na pewno jest silikon a ze nie mam kasy na ta odzywke to zostala mi resztka jedwabiu Biosilka i tym jedwabiem zaczelam traktowac koncowki, czasem cala dlugosc. Dwa tygodnie pozniej- jeszcze wieksze siano niz po zmyciu silikonow... :/ nienawidze biosilka. I od tego czasu mecze sie i nic nie pomaga... (

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 17:06   #3873
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
dziewuszki wrzucam Wam zdjęcia spodni i bluzek.... w tych czerwonych wydaje mi się że szczuplej wyglądam niż w tych malinowych ale mimo wszystko moje uda - szczególnie na samej górze, mnie przerażają...

Monia
, oryginalna nie będę wyglądasz super!!! i przestań pierdaczyć, że wyglądasz grubo w jakichś spodniach

Cytat:
A tu foto -pt. "jak dziś ładnie u mnie jest "
u mnie jest podobnie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine te tusze są z firmy MIYO, to jest jakaś nowa firma i trudno dostępna. U mnie była w jednej drogerii a teraz już nigdzie nie widziałam w ogóle lakiery do paznokci z tej firmy też są super także jak natrafisz na nią to polecam
Hmm, nie słyszałam o tej firmie jeszcze rozejrzę się u mnie w drogeriach skoro polecasz

Cytat:
Ja dziś zjadłam tego hamburgera na obiad i tak się najadłam, że brzuch mnie boli mam dość. Kupiłam sobie na później truskaweczki no i ser biały, szczypiorek, bo będę robiła pastę jajeczną
Uuuu, z przejedzenia? przecież hamburgery nie są duże a takiego gotowego, czy sama robiłaś?

Ha! też dzisiaj znowu robię pastę jajeczną! Właśnie mi się jajca gotują robię już ją trzeci raz Monia, widzisz co zrobiłaś? w uzależnienie wpadłam

Cytat:
No i jeszcze maskę do włosów z Pantene pro-v , bo w promocji była po 7,77zł o taką:
tak tanio, że zastanawiam się czy jeszcze jednej nie kupić, tylko nie wiem jak się sprawdzi na moich włosach
O kurde, jaka tania u mnie ona jest po 17 zeta chyba gdzie dorwałaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 17:07   #3874
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
dziewuszki wrzucam Wam zdjęcia spodni i bluzek.... w tych czerwonych wydaje mi się że szczuplej wyglądam niż w tych malinowych ale mimo wszystko moje uda - szczególnie na samej górze, mnie przerażają.....
Znowu w tych białych butach, bo jak już wiecie nie mam innych szpilek. Dopiero jak mąż przyjedzie to pojedziemy na zakupy i sobie kupię czarne szpilki.

Załącznik 4588937

Załącznik 4588938

Załącznik 4588939

A tu foto -pt. "jak dziś ładnie u mnie jest "

Załącznik 4588940

Monia pieknie wygladasz w tych spodniach, ale mi bardziej podobają sie malinki, tz wg. odwazniejszy kolor dlatego
A pogoda u mnie taka sama paskudna :P

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 17:22   #3875
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine gotowe kupiliśmy, ale one są mega wielkie, bułka wcale nie jest zamknięta tylko całkowicie rozłożona a w niej pełno warzyw, dwa sosy i prażona cebulka tak się nim najadłam, że szok normalnie.

No poszukaj tej firmy w małych drogeriach, bo słyszałam, że właśnie w takich są
A co do maski, to dorwałam ją w InterMarche własnie zawsze kosztowała 18zł u mnie a tu taka promocja tam są często promocje, na różne kosmetyki, szampony i odżywki z pantene są po 9,90zł 400ml a 4,99zł za 200ml też kupowałam tam szampon w ogóle kupuję tam też balsamy do ciała bo z Nivea albo Dove kiedyś w promocji po 7-9zł kupiłam a normalnie ponad 20zł także się opłaca

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Kamilon słyszałam, że jedwab z Biosilka to najgorsze g**no! Ponoć strasznie przesusza włosy. Ja już od jakiegoś roku nie używam jedwabiu na końce. Zawsze wcieram w nie odżywkę bez spłukiwania teraz mam balsam z apteczki babuni (miód i proteiny mleczne ) Joanna, za 5-6zł 300ml lubię go bo jest strasznie wydajny i nawilża końce
Stary 2012-03-31, 17:23   #3876
Acabar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Kochana, dziekuje za rady
silikony zmylam juz ponad miesiac temu... wiec wiem w jakim sa stanie. Zaczelam je nawilzac, 3 razy olejowalam, zrobily sie calkiem ok w dotyku ale nadal wygladaly jak siano. Mama TZ kupila sobie Gliss Kur eliksir https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-olejkami.html i najpierw posmarowalam nim koncowki kilka razy pozniej calosc wlosow... i byly sliczne, miekkie, moglam palcami przeczesac. Po tym stwierdzilam, ze tam na pewno jest silikon a ze nie mam kasy na ta odzywke to zostala mi resztka jedwabiu Biosilka i tym jedwabiem zaczelam traktowac koncowki, czasem cala dlugosc. Dwa tygodnie pozniej- jeszcze wieksze siano niz po zmyciu silikonow... :/ nienawidze biosilka. I od tego czasu mecze sie i nic nie pomaga... (
Biosilk, jak ja go nienawidzę :< Moje włosy też kiedyś wykończył, ja bym zakazała jego sprzedaży :f

Ten sam eliksir z Gliss Kur'a mam i właśnie jego stosuję na końcówki. Czasem można go dostać w promocji dużo taniej.
Jutro czeka mnie hennowanie, moje włosy to uwielbiają, ale ja nienawidzę. Znów ubabram całą łazienkę XD

Wracając do tematu - TŻ dziś do mnie: ty jesteś na diecie? Przecież prawie cały czas jesz!
5 posiłków dziennie to jednak w praktyce dość dużo ;]
Acabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 17:28   #3877
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine gotowe kupiliśmy, ale one są mega wielkie, bułka wcale nie jest zamknięta tylko całkowicie rozłożona a w niej pełno warzyw, dwa sosy i prażona cebulka tak się nim najadłam, że szok normalnie.

A co do maski, to dorwałam ją w InterMarche własnie zawsze kosztowała 18zł u mnie a tu taka promocja tam są często promocje, na różne kosmetyki, szampony i odżywki z pantene są po 9,90zł 400ml a 4,99zł za 200ml też kupowałam tam szampon w ogóle kupuję tam też balsamy do ciała bo z Nivea albo Dove kiedyś w promocji po 7-9zł kupiłam a normalnie ponad 20zł także się opłaca
Aha no to wypasiony ten hamburger był

Poszukam
O kurde, u mnie nie ma InterMarche fajnie, że są takie promocje opłaca się naprawdę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-03-31, 17:30   #3878
tinekk
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Kamilon słyszałam, że jedwab z Biosilka to najgorsze g**no! Ponoć strasznie przesusza włosy. Ja już od jakiegoś roku nie używam jedwabiu na końce. Zawsze wcieram w nie odżywkę bez spłukiwania teraz mam balsam z apteczki babuni (miód i proteiny mleczne ) Joanna, za 5-6zł 300ml lubię go bo jest strasznie wydajny i nawilża końce

Superowo u mnie jest InterMarche jutro na pewno zagladne bo mam nawet blisko mnie i też zakupie mam nadzieje ze ta promocja nie tylko u Ciebie

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-31, 17:51   #3879
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Co do moich rolek to masz racje one już troche jak zabytkowe ale sa pospolite czarne więc nie robie wiochy najwazniejsze ze dobrze jeszcze jezdza

A rower własnie taki kupiłam górski żebym własnie mogła jezdzic i po lesie i po asfalcie, kocham go

A Twój kolega faktycznie świr, choc znam takich którzy mają własnie takie wypasione rowery i uwazaja ze auta im nie potrzebne bo jezdza nimi do pracy, szkoł zakupy i wszedzie gdzie sie da. Ale wiadomo to nie to samo co auto, nie naładujesz do bagaznika zakupów, czy walizek i nie wyruszysz na wakacje z rodzina

ALe póki młody niech sie cieszy, a dziewczyna... no cóż bedzie mieć dobra kondycje i figure
ośmioletnie rolki wcale nie muszą źle wyglądać bo pamiętam, że jak ja byłam gówniara to już fajne rolki produkowali. Chodziło mi o to że w szoku jestem iż one się jeszcze nie rozpadły ale jak widać muszą być na prawdę solidne skoro na nich jeszcze jeździsz
Górskie rowery są świetne!! Mi się inne w ogóle nie podobają nawet
Kolega może zmądrzeje jak rodzine załozy, póki co ma 27 lat i nie zamierza więc sobie śmiga rowerem A ta jego laska .... no w sumie przyda jej się zgubić z 5 kilo

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
hej
znow zabiegana bylam przez ostatnie dwa dni ;d ehh

na wadze 100gram mniej , czyli 59,3kg. no coz, lepsze to niz nic i zawsze to o 100gram blizej celu ale oczywiscie dzisiaj zalamana bylam z tego powodu... i caly dzien bylam strasznie przybita.
No u mnie waga zamiast spadać to rośnie.... moje uda są straszne i nie mogę na siebie patrzeć oczywiście wiem doskonale co źle robię i dlaeczego tyje ale nie mogę nad tym zapanować bo ciągle w domu siedzę i na dodatek ciągle chora jestem

Cytat:
A propos tej dziewczyny, co Meedzik wstawila link- jakas dziwna. Duzo ludzi odchudza sie dieta ok 1200kcal i ich metabolizmy maja sie dobrze -.- moja babcia na 1000kcal schudla ok 25kg i wygladala zdrowo, skora fajna sie zrobila, bardziej promienna. teraz przytyla w zimie kilka kilo ale po swietach znow zaczyna 1000kcal. Ona wiecej nie potrzebuje, jako starsza osoba, bo jedyna forma aktywnosci to 4x30min wolnego spaceru z psem wiec w jej wieku to tak odpowiednio
ta dziewczyna niema pojęcia o czym pisze w ogóle. Szkoda gadać!
Chciała zabłysnąć po prostu tyle, że jej nie wyszło.

Cytat:
Monia, widzialam zdjecia z sesyjki : po pierwsze- w koncu dodalas!!!! po drugie: sliczne sa!!! po trzecie: Ty sliczna na nich... figura wlosy
dziękuję zdjęcia były zrobione jak ważyłam 58 kg.... teraz mam 2 kilo więcej w udach i jest masakra....
A jakoś wcześniej nie pomyślałam żeby wrzucić je do albumu tu na profilu :P jeszcze raz ślicznie dziękuję bardzo mi miło

Cytat:
Strasznie zla jestem na moje wlosy. Dbam o nie, nie uzywam kosmetykow z silikonem, nawilzam, nie uzywam ani prostownicy ani suszarki ani lokowki, nic kompletnie, nakladam jedwab zeby je chronic przed urazami mechanicznymi, wycieram je nie recznikiem frotte tylko koszulka bawelniana, zeby sie nic nie dzialo... i dupa. Dalej sie krusza, dalej wypadaja, dalej sa suche jak siano. Mam po prostu dosyc ;( czasem wygladaja tak strasznie ze mam az ochote je sciac ;( np dzisiaj! Tak samo ze skora na twarzy... smaruje, nawilzam, zmywam a ona dalej sucha jak wior... paznokcie- uzywam odzywki , teraz nawet lakieru nie mam tylko sama odzywke a dalej sie lamia... Od ok 1,5 miesiaca tak dbam strasznie o te trzy rzeczy i nie widze efektow ;( wkurza mnie to niesamowicie... az mi sie wszystkiego odechciewa;( czuje sie jak gowno ;( jak nie jadlam warzyw i owocow to lepiej jakos sie i pazury i wlosy trzymaly... :/
a jakies witaminki do łykania? Może podetnij je z 3 cm żeby odżyły?
Pamiętaj że co za dużo to też nie zdrowo, ja używam tylko szamop Pantene Gęste Włosy, odzywkę do spłukiwania Pantene Intensywna regeneracja i potem na wilgotne włosy psikam tylko odzywką w sprayu z Pantene albo z Garniera. I tyle Lakierów i żelów nie używam, jak chcę ułożyć je jakoś trochę to psikam mgiełką z Radicala i wtedy ładnie się układają a włosy nie są obciążone. No i łykam teraz Vitapil z Biotyną a wcześniej łykałam Skrzypovitę gęste włosy. Ogólnie to mało na włosy uwagi zwracam, nie mam fioła na ich punkcie i to chyba najlepsze podejście a rosną mi jak szalone

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 17:52   #3880
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
ośmioletnie rolki wcale nie muszą źle wyglądać bo pamiętam, że jak ja byłam gówniara to już fajne rolki produkowali. Chodziło mi o to że w szoku jestem iż one się jeszcze nie rozpadły ale jak widać muszą być na prawdę solidne skoro na nich jeszcze jeździsz
Górskie rowery są świetne!! Mi się inne w ogóle nie podobają nawet
Kolega może zmądrzeje jak rodzine załozy, póki co ma 27 lat i nie zamierza więc sobie śmiga rowerem A ta jego laska .... no w sumie przyda jej się zgubić z 5 kilo

Hahaha rozsmieszyło mnie to ostatnie zdanie
Wiem ze może nie miłe... ale śmieszne przecież sama jestem na diecie haha

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-03-31, 18:09   #3881
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Co do paznokci - nic mi tak nie pomogło jak TŻ, który całkowicie przejął obowiązek mycia naczyń
mój mąż był tak cwany, że kupił mi zmywarkę
Ja nienawidze myć naczyń... to dla mnie najgorsza kara na świecie chyba....

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Aha myślałam, że masz jakąś recepturę bo taki prawdziwy żurek to chyba z zakwasu się robi chyba i dodaje się świeży chrzan w sumie to nie wiem, bo u mnie w rodzinie nie ma zwyczaju gotowania żurku na Święta Wielkanocne

No coś Ty?! Żałuj bo ten smak, ahhh
ja nie lubie takiego żurku prawdziwego... moja mama robi na wielkanoc i nie mogę go zjeść nawet :/ teściowa też taki robi i na prawdę jest okropny.
A tez z Knorra jest boski uwielbiam go i nawet mąż jest zachwycony moja kuzynka kiedyś go jadła u mnie i do dzisiaj pyta się kiedy może na żurek wpaść
Z Winiary znowu żurek nie jest taki dobry, ale barszczyk czerwony mają lepszy niż Knorr

No jakoś nie zdarzyło mi się jeść czegoś ze szpinakiem... a boję sie kupić pierogi ze szpinakiem bo jak mi nie będą smakowały to będe musiała wszystkie wyrzucić....

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Monia cieszę się, że kupiłaś spodenki pokazuj się w nich koniecznie a to, że rozmiar 26 za duży to świadczy tylko o tym jaka jesteś szczuplutka więc nie masz się co martwić słońce

Aaa i kupiłam ser wędzony Czekoladka kiedyś polecała więc wzięłam

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Monia ślicznie Ci w tych spodniach
Madziu dziękuję
nie ja jestem szczuplutka tylko te spodnie były jakieś dziwne :P przymierzałam inne 26 i były wszystkie dobre, a te aż mi odstawały w kolanach. Ale kolorek śliczny miały.....
A martwię się strasznie bo z dietą mi nie wychodzi przez tą posraną pogodę i anginę

Noo widze, że dziś szalejesz hamburger na obiad noo i pasta jajeczna będzie aa ano w sumie weekend jest więc to dlatego u Ciebie przeciez to norma
Widziałam ta maskę w Rossmannie ale nie pamiętam już ile kosztowała... wzięłam sobie odżywkę z tej serii

Tak jak patrze na te fotki to przestają mi się podobać te spodnie... uda wielkie i na dodatek dziwnie się marszcza te spodnie a na prawdę nie są jakieś za ciasne czy za luźne dlatego dziwne to trochę... na udach powinny być gładkie a są pomarszczone

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-31, 18:49   #3882
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia
, oryginalna nie będę wyglądasz super!!! i przestań pierdaczyć, że wyglądasz grubo w jakichś spodniach

Ha! też dzisiaj znowu robię pastę jajeczną! Właśnie mi się jajca gotują robię już ją trzeci raz Monia, widzisz co zrobiłaś? w uzależnienie wpadłam
Dziękuje, ale przeciez widzę, że przytyłam... byłam chudsza
Czy nie możecie mi przyznać racji??? Przeciez nie obrażę się

Pierdaczyć tego słowa jeszcze nie słyszałam hahahahaha

JA widzę, że nie tylko Ty w uzależnienie wpadłaś heheheh jeszcze tochę i Wam zbrzydnie ta pasta jak będziecie tyle jej jeść

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Monia pieknie wygladasz w tych spodniach, ale mi bardziej podobają sie malinki, tz wg. odwazniejszy kolor dlatego
A pogoda u mnie taka sama paskudna :P
Dziękuję Justyś
No ten malinowy fajny kolorek, bardziej się rzuca w oczy :P
pogody mam dość.... ciagle w domu trzeba siedzieć

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Wracając do tematu - TŻ dziś do mnie: ty jesteś na diecie? Przecież prawie cały czas jesz!
hehehe dobre
na początku to się tak wydaje potem wejdziesz w rutynę i będzie to normalka dla Ciebie organizm sam będzie się domagał jedzenia co 3 godziny

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Hahaha rozsmieszyło mnie to ostatnie zdanie
Wiem ze może nie miłe... ale śmieszne przecież sama jestem na diecie haha

No ale jej na prawdę by się przydało my przy niej to chudzinki A Ty to już w ogóle! Ale przyznam, że bardzo fajna dziewczyna, strasznie sympatyczna

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Jutro czeka mnie hennowanie, moje włosy to uwielbiają, ale ja nienawidzę. Znów ubabram całą łazienkę XD
a ja dzisiaj będę włosy farbować mam nadzieję że mi nie wylecą później wszystkie..... po farbowaniu zawsze mi wypadają. No ale bez farbowania to mam brzydki kolor.... taki mysi

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-31, 18:55   #3883
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ja też tą pastę już 3 raz robię także przygotuj się na zażalenia + foty z przed i po zjedzeniu pasty
A no u mnie to jest norma na weekendzie
Monia naprawdę ślicznie i szczupło wyglądasz w tych spodniach nikt Cię nie okłamuje przecież

Tinek no może u Ciebie też będzie promocja na te maski

Jessuuuu a u mnie biało jest !!! Śnieg pada masakra jakaś normalnie zaraz Wam fotkę wrzucę.
Stary 2012-03-31, 19:05   #3884
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie lubie takiego żurku prawdziwego... moja mama robi na wielkanoc i nie mogę go zjeść nawet :/ teściowa też taki robi i na prawdę jest okropny.
A tez z Knorra jest boski uwielbiam go i nawet mąż jest zachwycony moja kuzynka kiedyś go jadła u mnie i do dzisiaj pyta się kiedy może na żurek wpaść
Z Winiary znowu żurek nie jest taki dobry, ale barszczyk czerwony mają lepszy niż Knorr
Ja w sumie żurek jadłam raz w życiu w stołówce szkolnej i był prze-o-kro-pny od tamtej pory mam do niego wstręt więc w sumie nie mam porównania

też mi bardziej smakuje barszczyk z Winiary niż z Knorr

Cytat:
No jakoś nie zdarzyło mi się jeść czegoś ze szpinakiem... a boję sie kupić pierogi ze szpinakiem bo jak mi nie będą smakowały to będe musiała wszystkie wyrzucić....
Kupnych nie jadłam, więc nie wiem jak smakują ale musisz spróbować kiedyś koniecznie nie jest trudne przyrządzenie szpinaku trzeba go po prostu dobrze doprawić wtedy jest miodzio

Lubisz czosnek?

Cytat:
Tak jak patrze na te fotki to przestają mi się podobać te spodnie... uda wielkie i na dodatek dziwnie się marszcza te spodnie a na prawdę nie są jakieś za ciasne czy za luźne dlatego dziwne to trochę... na udach powinny być gładkie a są pomarszczone

Cytat:
Dziękuje, ale przeciez widzę, że przytyłam... byłam chudsza
Czy nie możecie mi przyznać racji??? Przeciez nie obrażę się

Pierdaczyć tego słowa jeszcze nie słyszałam hahahahaha

JA widzę, że nie tylko Ty w uzależnienie wpadłaś heheheh jeszcze tochę i Wam zbrzydnie ta pasta jak będziecie tyle jej jeść
Szczerze? Ja nie widzę różnicy

Ja jestem specjalistką od wymyślania różnych dziwnych słów

Właśnie pożarłam 2 małe kanapeczki z tą pastą nie sądzę by mi się znudziła
Stary 2012-03-31, 19:06   #3885
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

owszem, jedwab z biosilka to go*no!!!!! nienawidze tego badziewia!!!
ja na konce uzywalam CHI, ale chyba przestaje miec zaufanie do jakichkolwiek jedwabi. :/ ooo musze sobie ten balsamik w takim razie kupic, bo moja naturia joanny bez splukiwania sie juz powoli konczy i mysle co teraz

Cytat:
Biosilk, jak ja go nienawidzę :< Moje włosy też kiedyś wykończył, ja bym zakazała jego sprzedaży :f

Ten sam eliksir z Gliss Kur'a mam i właśnie jego stosuję na końcówki. Czasem można go dostać w promocji dużo taniej.

ten eliksir jest fajny, fajnie mi wygladza wlosy i jakos powoduje, ze dluzej sa swieze. nie wiem jakim cudem ;d
biedna lazienka, a pozniej to wszystko sprzaaatac
5 posilkow to duzo jest moj TZ to rozumie bo sam żre 6 posilkow dziennie

Cytat:

No u mnie waga zamiast spadać to rośnie.... moje uda są straszne i nie mogę na siebie patrzeć oczywiście wiem doskonale co źle robię i dlaeczego tyje ale nie mogę nad tym zapanować bo ciągle w domu siedzę i na dodatek ciągle chora jestem

ta dziewczyna niema pojęcia o czym pisze w ogóle. Szkoda gadać!
Chciała zabłysnąć po prostu tyle, że jej nie wyszło.

dziękuję zdjęcia były zrobione jak ważyłam 58 kg.... teraz mam 2 kilo więcej w udach i jest masakra....
A jakoś wcześniej nie pomyślałam żeby wrzucić je do albumu tu na profilu :P jeszcze raz ślicznie dziękuję bardzo mi miło

a jakies witaminki do łykania? Może podetnij je z 3 cm żeby odżyły?
Pamiętaj że co za dużo to też nie zdrowo, ja używam tylko szamop Pantene Gęste Włosy, odzywkę do spłukiwania Pantene Intensywna regeneracja i potem na wilgotne włosy psikam tylko odzywką w sprayu z Pantene albo z Garniera. I tyle Lakierów i żelów nie używam, jak chcę ułożyć je jakoś trochę to psikam mgiełką z Radicala i wtedy ładnie się układają a włosy nie są obciążone. No i łykam teraz Vitapil z Biotyną a wcześniej łykałam Skrzypovitę gęste włosy. Ogólnie to mało na włosy uwagi zwracam, nie mam fioła na ich punkcie i to chyba najlepsze podejście a rosną mi jak szalone
zdjecia super i Ty super na nich jestes kochaniutka :P
Macie obsesje z tymi udami! Na pewno nie jest zle tylko wymyslasz!!!
witaminki lykam- vitapil nie uzywam duzo kosmetykow w sumie- szampon, odzywka do splukiwania, pozniej bez splukiwania i rano jedwab. ale juz rezygnuje z jedwabiu i bede uzywala gliss kura tylko, bo stracilam zaufanie do jedwabi :/ paskudne scierwo :/

Kochaniutka zaloze sie ze jak tylko wyzdrowiejesz i jak bedzie juz ladnie to zgubisz te 5 kilo w mgnieniu oka

mż-wr
Stary 2012-03-31, 19:11   #3886
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska a no to super, możesz opijać ile wlezie ja teraz piję nalewkę wiśniową, a na później mam dwa desperadosy a jutro poprawka ze znajomymi
A co do brzucha to ja też nieraz tak mam a nawet nie wiem od czego
Dziś moje menu też fatalne, bo rano tylko 3 łyżki płatków z pół szklanki mleka i kawa, a jak wróciłam to dwa naleśniki z nutellą, przed chwilą 1/4 brokułu z wczoraj a teraz picie, także pewnie szybko mnie sieknie
]
Hejo:P Jak po wczoraj;> Bo ja tak Cię kochana opiłam, że nie ma rady, zdrowa całe życie będziesz:P

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Ja byłam na solarium dzisiaj wygrzałam się solidnie i lekko przyjarałam w poniedziałek znowu idę, potem jeszcze w środę i piątek
Wykąpałam synka, pogadałam z mężem przez telefon i tak siedzę i przymulam.
W ogóle to chciałam Wam powiedzieć że jestem załamana tym jak wyglądam i mówię teraz poważnie. Na prawdę przytyłam i to widze po sobie, dziś w solarium się obejrzałam z każdej strony i aż doła załapałam. Nawet brzuch mi wywaliło, a uda zrobiły się straszne i galaretowate.
Miałam od marca wziąć się za siebie ale przez tą anginę ciągle w domu siedziałam i kilka dni nic nie jadłam przez ból gardła a później nadrabiałam podwójnie...i tak 3 razy .... na wadze dziś było rano 60,1
Muszę się ogarnąć, wyzdrowieć w końcu i zacząc wyłazić z tego domu.. tylko siedzę i podjadam ciągle....
Ja bym się tym w ogóle nie przejmowała Tak zawsze jest jak za dużo się w domu siedzi, ani wyjść ani nic, z nudów się je, chodzi z kąta w kąt i takie póxniej efekty. Całe szczęście jak tylko wyzdrowiejesz, to znowu zacznie się ćwiczenie i zdrowe odzywianie, więc pozytyw, pamiętaj

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:13   #3887
meeedzik
Zakorzenienie

Zimaaaa
haha jakie ja mam piękne widoki, aż wstyd normalnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7451.jpg (76,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7450.jpg (70,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7444.jpg (74,0 KB, 15 załadowań)
Stary 2012-03-31, 19:20   #3888
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek

U mnie wczoraj 100% dietkowo wiec i dzis na wadze troszke mniej
Ale szczerze mówiac nie potrafie zrezygnowac ze słodyczy w 100% wiec zawsze na 2 sniadanie i ewentualnie jakis deserek mały sobie pozwalam

U mnie dziś do tej pory było :

owsianka na mleku i kilka orzeszków z rodzynkami dosypane
batonik musli
i własnie zjadłam obiad gulasz + buraczki ćwikłowe + mały batonik

Na podwieczorek planuje jogurt a na kolacje twarożek cynamonowy mam nadzieje ze na wiecej sie nie skusze :P

Pogoda paskudna leje okropnie a wiatr jest jeszcze gorszy... piździ ze idzie łeb urwać
Aj tak,z pogodą to prawda, jak szlam to raz slońce raz wiatr a raz ulewa mnie złapała w przeciągu 30minut
Widzę że nie tylko ja ubóstwiam batoniki muesli

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Przeczytałam tak mniej wiecej
Ja nie dość, że mam wolne od szkoły, pogoda z d.upy ot jeszcze internetu nie miałam Napisałam za to 15 str pracy

A co do diety to ja już nie wiem waga stoi i ani drgnie. Jak ja wtedy dobiłam do 54? Kupiłam shape z płytą i oprócz poniedziałku i czwartku gdzie chodze na 1,5h aerobiku będe jeszcze ćwiczyć w domu.
Jak tż wróci to może go namówie na jakieś rowery czy bieganie. A moje marzenie to rolki okazało sie ze jednak nie ma ich w piwnicy moj tato coś sobie nawkrecał.
Co ile dni, albo raczej ile razy w tygodniu chodzić na fit;>?

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
A ja mam na obiad makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem

!!! uwielbiam to danie!^^ Zawsze wlewam jogurt naturalny z czosnkiem i vegetą, jeja pycha^^
A u mnie na obiad fryty z surówka i jajko sadzone, ale frytki z piekarnika i bez tłuszczu, nie bijcie

Stary 2012-03-31, 19:20   #3889
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zimaaaa
no fajnie fajnie u mnie cały dzień leje
Stary 2012-03-31, 19:21   #3890
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon mi na początku ciężko było się rozstać z jedwabiem, ale pomału i mi się udało teraz na końce daję właśnie taki balsamik, mam już drugie opakowanie i jestem zadowolona a jedno miałam około roku, bo daję malutko na rękę a on jest mega wydajny!

Zoska ja dużo nie popiłam także jest dobrze dzisiaj ale widzę Ty za mnie nadrobiłaś także spoko dziękuję, będę zdrowa na pewno

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Dobra idę robić pastę, bo na kolację chciałam ją zjeść
Stary 2012-03-31, 19:22   #3891
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Strasznie zla jestem na moje wlosy. Dbam o nie, nie uzywam kosmetykow z silikonem, nawilzam, nie uzywam ani prostownicy ani suszarki ani lokowki, nic kompletnie, nakladam jedwab zeby je chronic przed urazami mechanicznymi, wycieram je nie recznikiem frotte tylko koszulka bawelniana, zeby sie nic nie dzialo... i dupa. Dalej sie krusza, dalej wypadaja, dalej sa suche jak siano. Mam po prostu dosyc ;( czasem wygladaja tak strasznie ze mam az ochote je sciac ;( np dzisiaj! Tak samo ze skora na twarzy... smaruje, nawilzam, zmywam a ona dalej sucha jak wior... paznokcie- uzywam odzywki , teraz nawet lakieru nie mam tylko sama odzywke a dalej sie lamia... Od ok 1,5 miesiaca tak dbam strasznie o te trzy rzeczy i nie widze efektow ;( wkurza mnie to niesamowicie... az mi sie wszystkiego odechciewa;( czuje sie jak gowno ;( jak nie jadlam warzyw i owocow to lepiej jakos sie i pazury i wlosy trzymaly... :/
Ja mam to samo, walka nieustająca, już nie mam co zrobić, brak pomysłu, ręcę rozkładam, ale się nie poddaję. W końcu pójde badania na tarczycę zrobić, może w tym tkwi cały prbl, u mnie w rodzinie prbl z tarczycą są rodzinne

Stary 2012-03-31, 19:23   #3892
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
!!! uwielbiam to danie!^^ Zawsze wlewam jogurt naturalny z czosnkiem i vegetą, jeja pycha^^
A u mnie na obiad fryty z surówka i jajko sadzone, ale frytki z piekarnika i bez tłuszczu, nie bijcie
Ja też mogłabym jeść co drugi dzień haha

No niezły obiad miałaś no ale przynajmniej starałaś się go odchudzić
Stary 2012-03-31, 19:26   #3893
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
dziewuszki wrzucam Wam zdjęcia spodni i bluzek.... w tych czerwonych wydaje mi się że szczuplej wyglądam niż w tych malinowych ale mimo wszystko moje uda - szczególnie na samej górze, mnie przerażają.....
Znowu w tych białych butach, bo jak już wiecie nie mam innych szpilek. Dopiero jak mąż przyjedzie to pojedziemy na zakupy i sobie kupię czarne szpilki.

]]
Ja nie wiem Monia gdzie Ty uda masz grube?! Śliczna

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:

Ha! też dzisiaj znowu robię pastę jajeczną! Właśnie mi się jajca gotują robię już ją trzeci raz
Przez was, aż musiałam zrobić sobię pastę jajeczną dzisiaj!!!!! Zjadłam 2 małe kromki razowca z nią i pomidorem i przyprawamimeeeeeee eeeeeeeeeeeeega

Stary 2012-03-31, 19:28   #3894
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ja też tą pastę już 3 raz robię także przygotuj się na zażalenia + foty z przed i po zjedzeniu pasty
A no u mnie to jest norma na weekendzie
Monia naprawdę ślicznie i szczupło wyglądasz w tych spodniach nikt Cię nie okłamuje przecież

Jessuuuu a u mnie biało jest !!! Śnieg pada masakra jakaś normalnie zaraz Wam fotkę wrzucę.
Cytat:
Zimaaaa
Widzę, że ładnie Wam smaku narobiłam tą pastą
Ale ona jest na prawdę pyszna
Coś czuję że niedługo wszystkie się zbierzecie i przyjedziecie mi lanie dać za tą pastę :P dobrze, że do tych Niemiec uciekam, to będziecie miały trudniej :P

Madzia mi chodzi o to, że byłam szczuplejsza i teraz przytyłam to jest najgorsze i bardzo to widać

Ale Ty masz tam ładnie!!!! Ja uwielbiam takie klimaty super na prawdę!!! a śniegu faktycznie sporo masz :/ u mnie też juz podobnie jest :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-03-31, 19:30   #3895
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mogłabym jeść co drugi dzień haha

No niezły obiad miałaś no ale przynajmniej starałaś się go odchudzić
Musze powiedzieć, ze źle nie było, surówki najwięcej na talerzu,a frytek garstka, no może dwie....ewentualnie 3 niepełne
Hihi.
Ale ogólnie bez tego jadłospis spoko
Śńtręby ze śliwkami i jogurtem owocowym, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczka curku
IIŚń: 2 kromki razowca z pasta jajeczna i pomidorem
Obiad:fryty,surówka i jajko sadzone
Podwieczorek:kromka razowca z twarożkiem i pomidrokiem
Kolacja:Wieśniak

tyryryryr poćwiczę jak się napiję, teraz motywacji nie mam^^ Aaahiiihi winko

Stary 2012-03-31, 19:30   #3896
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aj tak,z pogodą to prawda, jak szlam to raz slońce raz wiatr a raz ulewa mnie złapała w przeciągu 30minut
Widzę że nie tylko ja ubóstwiam batoniki muesli

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Co ile dni, albo raczej ile razy w tygodniu chodzić na fit;>?

Ja chodze regularnie od miesiąca 2x w tyg , bo wcześniej to tylko 1x Ale dodatkowo chciałabym w domu ćwiczyc

Ja wczoraj jadłam frytki z piekarnika oczywiście

Medzik jeny co za pogoda u nas a ja o 20 ide w końcu gdzieś z koleżankami, bo normalnie depresji można dostać w tym domu ;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:34   #3897
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Zoska ja dużo nie popiłam także jest dobrze dzisiaj ale widzę Ty za mnie nadrobiłaś także spoko dziękuję, będę zdrowa na pewno

Dobra idę robić pastę, bo na kolację chciałam ją zjeść
Ależ nie ma za co, dzisiaj tez toast za Ciebie wznieść mogę, no problem
Mnie się juz pasta skończyła Tż nie ma w domu caly dzień, więc mało zrobiłam, tak dla siebie. W ogóle dalej z nim jest do , od poniedziałku ciche dni, mam dość. Wczoraj i dzisiaj wybył, aj...pier***ole;(

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja chodze regularnie od miesiąca 2x w tyg , bo wcześniej to tylko 1x Ale dodatkowo chciałabym w domu ćwiczyc

Ja wczoraj jadłam frytki z piekarnika oczywiście
/
Ja staram się 3 razy ale mi nigdy nie wychodzi a to zajęcia się przedłużą, a to koło, a to padnięta a to z Tż hity wychodzą i mi motywacja spada, albo jakiś dół, zasze coś :/

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Widzę, że ładnie Wam smaku narobiłam tą pastą
Ale ona jest na prawdę pyszna
Coś czuję że niedługo wszystkie się zbierzecie i przyjedziecie mi lanie dać za tą pastę :P dobrze, że do tych Niemiec uciekam, to będziecie miały trudniej :P
/
Ja ostatnio zrobiłam pastę z soi i fasoli białej, też mega była. Taka strikte wege, żeby białko nadgonić

Oj Monia, nie przejmuj się, szybko to zgubisz

Stary 2012-03-31, 19:47   #3898
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Ja mam to samo, walka nieustająca, już nie mam co zrobić, brak pomysłu, ręcę rozkładam, ale się nie poddaję. W końcu pójde badania na tarczycę zrobić, może w tym tkwi cały prbl, u mnie w rodzinie prbl z tarczycą są rodzinne
Zoska, no to szybko lec do lekarza! Jak powie co Ci jest to latwiej bedzie dobrac odpowiednie srodki do "walki"! i nie, nie mozna sie poddawac, ciagle to sobie tlumacze, dlatego ciesze sie ze tu jestem i mam Was, bo jak mnie takie grono twardych kobitek bierze w obroty to od razu chce mi sie wracac do walki

mż-wr
Stary 2012-03-31, 19:56   #3899
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia mi chodzi o to, że byłam szczuplejsza i teraz przytyłam to jest najgorsze i bardzo to widać
Kochana, nie załamuj się naprawdę wyglądasz super a jak zaczniesz ładnie jeść to zrzucisz to co Ci tam przeszkadza, zobaczysz

Cytat:
Musze powiedzieć, ze źle nie było, surówki najwięcej na talerzu,a frytek garstka, no może dwie....ewentualnie 3 niepełne
Hihi.
Ale ogólnie bez tego jadłospis spoko
Śńtręby ze śliwkami i jogurtem owocowym, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczka curku
IIŚń: 2 kromki razowca z pasta jajeczna i pomidorem
Obiad:fryty,surówka i jajko sadzone
Podwieczorek:kromka razowca z twarożkiem i pomidrokiem
Kolacja:Wieśniak

tyryryryr poćwiczę jak się napiję, teraz motywacji nie mam^^ Aaahiiihi winko
Eeee, no to super Jadłospis na plus
Stary 2012-03-31, 19:56   #3900
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Ja staram się 3 razy ale mi nigdy nie wychodzi a to zajęcia się przedłużą, a to koło, a to padnięta a to z Tż hity wychodzą i mi motywacja spada, albo jakiś dół, zasze coś :/
Ja mam motywacje, bo karnet kupuje i potem szkoda mi nie chodzić Ja akurat w poniedziałek mam krótko zajecia a aerobik na 20-21:30 i w czwartek to samo Także trochę późno jest ale daje rade
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości