Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012. - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 18:08   #2281
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

dziewczyny - wytłumaczcie mi tumanowi bo się zagubiłam
wit d podaje się do końca 3 miesiąca czyli.. jak Igor 13.04 skończy 3 miesiace to kończę mu podawać czy podaję jeszcze następny miesiać do 13.05??
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:19   #2282
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Moj syn tez kicha po kilka razy na dzien zwykle dwa razy pod rzad
czy ktoras pamieta ktora to witamina D byla wycofana??
Bo mam pudelko i nie wiem czy podawac czy nie a nie umiem odszukac ktora to byla
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:47   #2283
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Haha, ale przy Was to można paść ze śmiechu.

Moje cycki tylko tak wyglądają fajnie, bo stanik nowy kupiłam ostatnio, bo juz nie dałam rady dłuzej nosic tego do karmienia. Mam dwa ohydne zwisy i uwierzcie nie ma czego zazdroscic. Mozecie mi chyba wszystkiego innego zazdroscic, ale z pewnoscia nie cycków.
Haha, mohery pospadaja z ławek? Albo mnie zlinczują po wyjściu z kościoła. Najbardziej mnie wkur*** moja dawna sąsiadka, ma jakies 50 lat, ale wredne babsko jak zadna inna. Chyba tylko ona mi najbardziej przeszkadza.

mam nadzieję, że bedzie ładna pogoda na święta.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 18:47   #2284
sandra1892
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Zosiasamosia super masz cycuchy! Nie to co moje martwe, puste zwisy

Agacia dobrze żmiji powiedziałaś! niech ciągnie bereta

z tym się nie martw spoko, wrócisz do formy, w końcu ładnie wyglądałaś w cionrzy to po cionrzy też super sexi laska pewnie jesteś ja wchodziłam tylko w spodnie dużo za duże ale ciiii...
i jeszcze foto fryca! Bo poszła się dziś pindrzyć przed jutrem ta to w ogóle będzie miss sexi pleksi mamusią
oo tak, mój szwagier też tak ma faceci tak mają... ja na mojego tżta nie narzekam ale co ja mam do narzekania w końcu jest pod pantoflem nie?? owinęłam chłopa w okół palca i tańczy jak mu zagram czasem się dąsa, ale jak wie jaka będzie nagroda to zasuwa aż się kurzy biorę go na sposób joke

co ja pacze? Pearl wybiera się na pochlej-party.pl bez nas jak to tak?

no co no co? daj mi Jacha, już ja go wybawię, aż padnie wieczorem jak sznyta...

ja czekam aż łaskawie założysz

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Dziewczyny mam parę pytań, a mianowicie:

- Czy Wasze dzieci też kichają 3-5x dziennie od 2-5 kichnięć na jedną turę??

- Dziewczyny które mają córeczki: czy możecie mi polecić pampersy huggiesy?? Bo cena zachęcająca no i dużo sztuk jest są same plusy czy minusy? Mają te paski po bokach rozciągliwe??

- Czy któraś z Was myje buzie raz dziennie gazikiem? Czy są efekty czyt. brak pleśniawek?

- Jak chcę psikać tantum verde to na gazik i przetrzeć? Czy jak? Raz na dwa dni czy codziennie?

- Po jakim czasie można stwierdzić, że pleśniawki zniknęły i ich już nie ma? (ścieram je, ale nie wiem jak poznać, że jest wygojone wszystko )
1. Moja kicha kilka razy przeważnie 3 razy na jedną turę
2. Ja używam ty pampersów i uważam , że są lepsze niż dady zdecydowanie a no i dokładasz 6 zł i masz 84szt. rozm3(ja kupuję w smykolandzie są po 35.99zl) a nie jak w dadach 50 coś

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
wit d podaje się do końca 3 miesiąca czyli.. jak Igor 13.04 skończy 3 miesiace to kończę mu podawać czy podaję jeszcze następny miesiać do 13.05??
wit D można dawać do 18 roku życia, to K daję się do 3 miesiąca .
Stary 2012-03-31, 18:58   #2285
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
hej hej witam dziś z rana

Kurde nie wiem co to moje dziecko ostatnio ma (synek starszy) ale co weźmie do rąk to psuje i to nie specjalnie.. jakoś tak wychodzi mu no nie wiem...

Ja też wolę przed kolano, ale właśnie przez cycki musiałam wziąć rozmiar większą.Moja mama zwęziła mi ją w biodrach 4cm, ale nie skracałyśmy bo uznałam, że w sumie ładnie tak wygląda do tych szpilek bo one majchrześnicy ą 13cm i to razem jakoś mnie tak wydłuża . A skrócić można zawsze tym bardziej, że moja mama ma maszynę bo ona szyje dużo rzeczy - taka krawcowa samouk

Kurcze wam powiem, że ja to jestem jakimś fenomenem... karmię małą tylko i wyłącznie, regularnie co dziennie.. i co? i jestem 5 tyg po porodzie i chyba dostałam @ nie jest w prawdzie taki jak zawsze..tak bardziej narazie wygląda to bardziej jak takie dość spore plamienie w takim czerwono - brązowym kolorze....zobaczymy co z tego wyniknie

Teraz jestem na etapie prezentów zajączkowych... kurde nie dość, że chrzciny to jeszcze jak zawsze najwięcej dzieci mamy do obdarowania...TŻ ma 2 chrześniaków, potem syn mojego brata, nasze dzieci i jeszcze córka szwagra z poprzedniego związku..:/

Dla naszego starszego już zamówiłam taką zabawkę:
http://allegro.pl/smily-play-kierown...241964484.html

Martynce chyba skuszę się na Kunia :P hi hi w wersji PINK :P

Teraz jeszcze potrzebuję zabawki dla chrześniaków TŻ - jeden ma 3 latka a drugi 8 miesięcy...syn mojego brata - 3latka i córka szwagra 6lat niech se jeszcze każdy strzeli po jednym dziecku, to cała wypłata będzie szła na prezenty... :P

obdzwoniłam wczoraj wszystkie apteki...szczepienie Martynki (infanrix hexa + pneumokoki) wyjdzie nas 450zł no ale ok... polityka prorodzinna w tym kraju działa antykoncepcyjnie
Ja na zajączka chrzesnicy i jej siostrze kupuje zawsze tylko słodycze(tak jak na mikołajki),ale w tym roku szarpnełam się i do słodyczy kupilam gry planszowe.

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
u mnie to samo, aż źle mi się na małą patrzy to nie naturalne mieć spłaszczoną główkę, czasem mi się wydaje że źle się rozwija, martwię się że w przyszłości będą się z niej śmiali nie dość że ma tego okropnego naczyniaka na główce to jeszcze ma kanciatą głowę

nie wiem co się dzieje mała rano też zwymiotowała, czy to może być od kataru? teraz zjadła i śpi, zobacze później jak co to pobiegnę do pediatry
aaaa ja za ten kpl na chrzest zapłaciłam 80zł ale używany, w kpl było: sukienka, spodenki, płaszczyk, czapka, butki, rajstopki i 2 opaski
Kochana duzo czytałam na temat spłaszczonej główki i to odkształca się jak dziecko mniej zaczyna lezec w łóżeczku,więc nie ma co się martwic na zapas
---------------------------------
Zaśka kreacja super
---------------------------------
Agatek mój Bartek kicha kilka razy dziennie
--------------------------------

U nas wszystko dobrze,jakoś nie chce mi się dzisiaj pisac....taki leń we mnie wstąpił dzisiaj
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:07   #2286
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
pearlpearl ja zostawiłam dziecko tżetowi kiedy miało tydzień!
kurcze ja też nie wchodzę w żadne spodnie, biodra i uda mi się rozrosły, a nie wyglądają na takie otłuszczone ;/ w każdym razie biegam tylko w leginsach teraz
ahhhh zapomniałam coś wam napisać
na chrzcie usiadłam w drugiej ławce po lewej stronie, podszedł do mnie jakiś moher i mówi że mam usiąść w pierwszej i to po prawej bo to dziewczynka ja że nie, ona że mam iść, w końcu się wydarłam że ja chce tu i nikt mi nie będzie rozkazywać! ale się zdziwiła oczywiście moja mama wybuchła śmiechem w kościele, a moher zalał się krwią i sobie poszedł tylko potem krzywo się patrzyła że do komunii z dzieckiem nie idę ;/
O matko
Cytat:

- Dziewczyny które mają córeczki: czy możecie mi polecić pampersy huggiesy?? Bo cena zachęcająca no i dużo sztuk jest są same plusy czy minusy? Mają te paski po bokach rozciągliwe??

- Czy któraś z Was myje buzie raz dziennie gazikiem? Czy są efekty czyt. brak pleśniawek?

- Jak chcę psikać tantum verde to na gazik i przetrzeć? Czy jak? Raz na dwa dni czy codziennie?

- Po jakim czasie można stwierdzić, że pleśniawki zniknęły i ich już nie ma? (ścieram je, ale nie wiem jak poznać, że jest wygojone wszystko )
Agatku:

1. Tak, moja kicha bardzo często, zazwyczaj po 1 lub 2 razy Czasem więcej
2. Nie używam niestety, cały czas lecimy na pampersach
3. Nie przemywam jej buziaka
Cytat:
w ogóle moj syn jest lekomanem!!! cieszy się jak głupi jak dostaje witamine d , od razu płakac przestaje (dostaje po kąpieli. kąpać się lubi ale jest afera jak się go z wanny wyciąga-wiec wtedy szybko witaminka i jest gitarka ), debridat uwielbiał (przestałam juz dawac), antybiotyk tez..., nie wspominam o Afrinie bo jak mu psikam to az sie smieje
Nieźle
Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Ja na zajączka chrzesnicy i jej siostrze kupuje zawsze tylko słodycze(tak jak na mikołajki),ale w tym roku szarpnełam się i do słodyczy kupilam gry planszowe.
Dobrze, że u nas nie kupuje sie prezentów na zajączka W rodzinie Tzta jest już tak dużo dzieci, że chyba byśmy zbankrutowali
A tu jeszcze Dzień dziecka, urodziny, mikołajki O nie, żadnych zajączków

Zoska, sukienka jest ok Tylko załóż obcasy I pamiętaj ---> o taki uśmiech masz mieć

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Neska, jak dla mnie 13.04

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:20   #2287
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:

1. Taa Martynka jak walnie serie kichnięć to czasem sama się wystraszy :P hehe
2. Huggis nie stosowałam jeszcze przy Martynce - póki co tylko Rossmanowe, Pampersy i Tescowe Gaga i Biedronkowe Dada
3. nie myjam ale pleśniawek też nie ma
4. chyba na gazik i przetrzeć..no psiknięcie bezpośrednio mogło by może być zbyt szokujące dla bobasa :P, a co do częstotliwości - nie wiem
5. i dont know :P

Cytat:
z tymi witaminami to jest tak:
należy podawać witaminę K w okresie od 2. tygodnia życia do ukończenia 3. miesiąca życia.
a witaminę D od urodzenia do 14-18 roku życia. A na bank do 3 lat powinno się podawać

a co do twoich dat, to witaminę w tym wypadku jednak K podajesz Igorowi tylko do końca 3 miesiąca życia, więc skoro 13.04 skończy 3 miesiące to wtedy kończy też przyjmowanie wit. K

Tu jest taki artykuł o witaminach K i D - krótki ale może się przyda:
http://www.familie.pl/artykul/Kiedy-...-K,4411,1.html

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Moj syn tez kicha po kilka razy na dzien zwykle dwa razy pod rzad
czy ktoras pamieta ktora to witamina D byla wycofana??
Bo mam pudelko i nie wiem czy podawac czy nie a nie umiem odszukac ktora to byla
D-Vitum z firmy Oleofarm DOKŁADNIE TAKIE PUDEŁKO

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Ja na zajączka chrześnicy i jej siostrze kupuje zawsze tylko słodycze(tak jak na mikołajki),ale w tym roku szarpnełam się i do słodyczy kupilam gry planszowe.
Też zaczniemy to praktykować chyba...Swoim to zawsze coś tam się odpali, a zabawki są coraz droższe.. no i ogólnie dzieci mają ich przeważnie za dużo
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:27   #2288
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
pearlpearl ja zostawiłam dziecko tżetowi kiedy miało tydzień!
kurcze ja też nie wchodzę w żadne spodnie, biodra i uda mi się rozrosły, a nie wyglądają na takie otłuszczone ;/ w każdym razie biegam tylko w leginsach teraz
ahhhh zapomniałam coś wam napisać
na chrzcie usiadłam w drugiej ławce po lewej stronie, podszedł do mnie jakiś moher i mówi że mam usiąść w pierwszej i to po prawej bo to dziewczynka ja że nie, ona że mam iść, w końcu się wydarłam że ja chce tu i nikt mi nie będzie rozkazywać! ale się zdziwiła oczywiście moja mama wybuchła śmiechem w kościele, a moher zalał się krwią i sobie poszedł tylko potem krzywo się patrzyła że do komunii z dzieckiem nie idę ;/
o kurcze, tydzien ?!?! chyba nie bylabym az tak odwazna

no i brawo, ze nie dalas sie moherowi !!!!!

No i reszte musze nadorbic pozniej, bo jak tylko usiadlam, to juz zaczela wyc syrena :/

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:29   #2289
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość

szybko ci zanika, sciagalas rzadziej ze tak ubylo ci migem
ostatnio ściągałam 3x dziennie po 120ml. A teraz raz dziennie po 120-130ml. Zobaczymy jak szybko zniknie mleko. Mały jest na Nutramigenie tylko ze względu na alergię, więc wszystko co ściągam to mu mrożę. Zje za jakiś czas.

Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 19:51   #2290
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
J
oj, ja Ci powiem, ze za żadne skarby świata nie chciałabym mieszkać z rodzicami Moją mamę i teściową widuję średnio raz na dwa tygodnie i mam dosyć "dobrych rad" jak mam wychowywać Asię.
No i w sumie we własnej, chacie można bez skrępowania na golasa polatać i można mieć bałagan i niepozmywane gary i nikomu nic do tego
Ja mieszkam z rodzicami i już mam dość... Dzisiaj jak wstawiałam pranie, mama pyta, co piorę, to jej mówię, że dzieciowe rzeczy a ona do mnie, że nie mówi się dzieciowe Nawet zażartować tak nie mogę, bo i tego się czepi. Najgorsze, że nie mogę się tak po prostu wyprowadzić, bo mama jest poważnie chora i trzeba jej pomóc...

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

dziewczyny mam pytanie czy wy nadal macie wkładki do fotelików dla niemowlaków ?? jak tak do kiedy je trzeba mieć ??
Mój ma prawie 8 tygodni i nadal mam tą wkładkę. Nie wiem, do kiedy jej używać...

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
no to wrzucam moją sukienę co kupiłam na chrzciny

do tego w planie czarny żakiet lub czerwony płaszczyk czerwony naszyjnik i bransoleta nooo i wózek mamy czerwony :P
Fajna kiecka Ale załóż czerwony żakiet, żeby ożywić troszkę

Cytat:
moj syn z okazji ze tata wrocil po tygodniu do domu w ryk
Pewnie to łzy szczęścia

Cytat:
ojeju dobrze ze ktos byl przy niej... moj tez wymiouje czasem, wczoraj puscil pawia na tate z okazji powrotu, na jego piekny swtetrek
To też pewnie ze szczęścia

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Mam pytanie - Jak myslicie, kiedy mozna pierwszy raz zostawic dziecko na noc tztowi lub babci?
A gdzie Ty się chcesz szlajać po nocy?

Cytat:
Masakra!!! Dobrze jej powiedziałaś Fajną sukienkę miałaś

Agatek mój kicha kilka razy dziennie, zwykle po 3 razy Kupę też zwykle robi na 3 tury Co do pieluch, to mi huggiesy nie podpasowały, wolę Dadę i Pampersy

Cytat:
w ogóle moj syn jest lekomanem!!! cieszy się jak głupi jak dostaje witamine d , od razu płakac przestaje (dostaje po kąpieli. kąpać się lubi ale jest afera jak się go z wanny wyciąga-wiec wtedy szybko witaminka i jest gitarka ), debridat uwielbiał (przestałam juz dawac), antybiotyk tez..., nie wspominam o Afrinie bo jak mu psikam to az sie smieje
Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...

Byliśmy dzisiaj na usg bioderek i wszystko jest ok
A dobre było, bo jak uspokajałam Wojtka, to mówiłam do niego "Serce", a doktor podłapał i mówi, że tak jak w reklamie TPSA a ja na to, że w naszym zestawieniu to Wojtek jest Sercem a ja Rozumem a ten z tekstem, że NIE WYGLĄDAM No to mu podziękowałam za komplement A on zaczął się tłumaczyć, że nie w takim normalnym sensie, ale że nie wyglądam jak ten mózg z reklamy Dobre to było

Pojechaliśmy jeszcze do galerii i normalnie nie pamiętam, kiedy ja tylu ludzi widziałam! Na żywo!!! Kupiłam sobie płaszczyk i bluzkę. No i przypadło karmienie w pokoju dla matki z dzieckiem I 2 zmiany pieluchy zaliczyliśmy Pierwsza przed karmieniem i żeby nie było za szybko, to oczywiście moje Dziecię umiliło sobie karmienie zrobieniem kupki

No i pochwalę mojego Synka, ale tak cichutko, żeby nie zapeszyć, ale wczoraj wykąpałam go o 19.40 a o 20.30 już spał Mało tego! Pobudka była w nocy tylko jedna o 4.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Normalnie jak się obudziłam i zobaczyłam, że jest taka godzina, to aż go bardziej pokochałam
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:09   #2291
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

dzieki MartuNiunia87 dokladnie taka posiadam odniose do apteki wiec

tez mi sie zdazylo karmic w miejscu publicznym tzn parku nakrylam sie husta ktora sciagnelam z szyji bo sie dwoch ogrodnikow z oddala lampilo co to za alarm a to moj synus glodny

Edytowane przez Katerina_00
Czas edycji: 2012-03-31 o 20:19
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:14   #2292
uska000
Zadomowienie

Przepraszam ze dzis Was nie nadrobie zrobie to jutro obiecuje

dziekuje za zapro na facie

aa i chcialam sie pochwalic ze Igor jest jednym z wygranych w konkursie babydream
https://wizaz.pl/Mama-z-klasa/I-rok-...m/%28page%29/3 (10 fotka)

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png

Edytowane przez uska000
Czas edycji: 2012-03-31 o 21:00
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:25   #2293
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatonie mogę CI odpowiedzieć tylko na 1 pytanie

Igor kicha kilka razy dziennie przeważnie 2 kichnięcia na raz

to mój też chyba lekoman bo on bardzo uwielbia wit. D śmieje się jak tylko mu ją podaję to samo było jak miał lekki kaszelek i lekarz przepisał mu syropik to cały zadowolony go łykał

a ja myślałam ż emojemu dziecku wyjątkowo po szczepieniu wieczorem dobrze sie spało ale chyba nie bo dziś miałam powtórkę z rozrywki, przed 19 kąpiel potem mleko jakoś 20 po 19 położyłam go spać ja padnięta zasnełam po 23 obudziłam sie o 4 zdziwiona że mały jeszcze nie płakał za mlekiem i tak sobie pomyślałam ze pewnie za pół godzinki sie obudzi ale mi się przysneło i obudziłam sie o 5:30 i biegiem leciałam do pokoiku małego sprawdzić co się dzieje , wystraszyłam sie nie na żarty - wbiegam do pokoju patrze a mały całą kołdre z siebie skopał ze spał odkryty no i jak wleciałam do pokoju to go obudziłam ze zaczął się wiercić więc ja szybko poleciałam mleko robić wracam a ten lezy i sobie gaworzy dałam mlesio i wziełam do siebie do wyrka zeby go do 8 przetrzymać choć wątpiłam w to bardzo bo pomyślałam sobie ze skoro tyle godzinek spał to na bank o 7 będzie pobudka a tu proszę do 8:30 aż pospał ale już wiem dlaczego - POGODA no to co sie dziś u nas działo to masakra deszcz, śnieg , deszcz ze śniegiem za chwilę deszcz z gradem ehhhhh a tak pięknie już było
Stary 2012-03-31, 20:25   #2294
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczyny macie rację z tą wit d ze ją się dłuzej daje... cos mi sie powaliło
IGor będzie szczęśliwy bo juz go straszyłam ze niedługo nie dostanie wit d
Stary 2012-03-31, 20:26   #2295
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi i oczekuję na więcej

Wystawiłam na aukcje moje 3 i 5 letnie sukienki oraz spódnicę, może ktoś się skusi Wszystko założone aż 1 raz

Uska gratulacje dla Igorka!
Cytat:
niee, to wit k się daje do 3 miesiąca kochana coś pomyliłaś!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 20:28   #2296
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi i oczekuję na więcej

Wystawiłam na aukcje moje 3 i 5 letnie sukienki oraz spódnicę, może ktoś się skusi Wszystko założone aż 1 raz

Uska gratulacje dla Igorka!

niee, to wit k się daje do 3 miesiąca kochana coś pomyliłaś!
no przecie napisałam ze mi sie popie... pomyliło

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

spadam bo małż obiecał upojny wieczór...
si ju tumoroł
Stary 2012-03-31, 20:44   #2297
MMONIKA9
Wtajemniczenie

http://www.mothercare.com/Mothercare-Boys-Check-Bibshort/dp/B006O8HIQQ?ie=UTF8&ref=sr _1_44&nodeId=1330954031&s r=1-44&qid=1333219394 zobaczcie te słodkości śliczniusie tu mają rzeczy dla dzieciaczków
Stary 2012-03-31, 21:02   #2298
eliza1984
Zadomowienie

Ale miałam dziś cieżki dzień.Nikita cały czas płakała,spokój był tylko na rękach albo jak jej właczylismy mini mini to z 20 min dała odpoczać,a tak to ciągle wycie.Dobrze ,ze był TŻ to trochę ponosił,ale też nie dużo bo zajął sie sprzątaniem,praniem maskotek i gotowaniem obiadu.Tyle dobrze ,ze jak poszlismy na nauki przedchrzcielne to była w miarę spokojna,oczywiście trzeba było wziać ja na ręce bo stękała,ale na rękach juz sie rozgladała.W ogole tylko my byliśmy z dzieckiem ,a było z 50 osób,za to Nika była w centrum zainteresowania,a jak zdjełam jej czapkę to rozległ sie szum głosow bo ma takie długie włosy.Mamusia była dumna.Jak był taki cieżki dzien to mam nadzieje ,ze chociaz noc będzie w miarę bo w dzień pospała tyle ile na moich rękach,a jak odłozyłam to oczy jak 5 zł
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:12   #2299
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
ostatnio ściągałam 3x dziennie po 120ml. A teraz raz dziennie po 120-130ml. Zobaczymy jak szybko zniknie mleko. Mały jest na Nutramigenie tylko ze względu na alergię, więc wszystko co ściągam to mu mrożę. Zje za jakiś czas.
ściągaj tylko do uczucia ulgi tak żeby troszkę zmiękły piersi mi po takim systemie pokarm zanikł po 3 dniach!

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
no przecie napisałam ze mi sie popie... pomyliło

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

spadam bo małż obiecał upojny wieczór...
si ju tumoroł
mój też, rano już pytał czy może mnie wymasować w każdym razie ja się już wycackałam teraz czekam aż dziecko zaśnie

a propo witamin: ja mam kompleks K+D i co teraz? mam po 3 miesiącu odstawić to i kupić tylko D?

Edytowane przez agacia_cz
Czas edycji: 2012-03-31 o 21:14
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:14   #2300
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
z tym się nie martw spoko, wrócisz do formy, w końcu ładnie wyglądałaś w cionrzy to po cionrzy też super sexi laska pewnie jesteś ja wchodziłam tylko w spodnie dużo za duże ale ciiii...
Podobno sa kobiety, ktore juz nigdy nie wracaja do swojej sylwetki sprzed ciazy i obawiam sie, ze ja do nich naleze. Nie jestem jakims tam salcefiksem, ale do poprzedniej wagi mi baardzo daleko Do tego ta druga broda...
Cytat:
Napisane przez Agatek
i jeszcze foto fryca! Bo poszła się dziś pindrzyć przed jutrem ta to w ogóle będzie miss sexi pleksi mamusią
o taaak
Zuzia,
chcemy foto sexi mamuski!!!

Cytat:
Napisane przez Agatek
oo tak, mój szwagier też tak ma faceci tak mają... ja na mojego tżta nie narzekam ale co ja mam do narzekania w końcu jest pod pantoflem nie?? owinęłam chłopa w okół palca i tańczy jak mu zagram czasem się dąsa, ale jak wie jaka będzie nagroda to zasuwa aż się kurzy biorę go na sposób joke
szczegolnie, jak jest w DE a Ty w PL

Cytat:
Napisane przez Agatek
co ja pacze? Pearl wybiera się na pochlej-party.pl bez nas jak to tak?
a moge i z Wami, bardzo chetnie !!! W sumie to z Wami najchetniej bym poszla na takie pochlej party, bo z innymi znjaomymi nie mam za bardzo o czym gadac...
Oni sa na etapie studiow, zabawy lub pracy, a ja na etapie sluzowatej kupy i skazy bialkowej
Cytat:
Napisane przez Agatek
no co no co? daj mi Jacha, już ja go wybawię, aż padnie wieczorem jak sznyta...
w poniedzialek wysylam kurierem

a jak sie bawisz ze swoja?
ja z Jaskiem tancze, robie mu rowerki i inne cwiczenia na brzuszek, bawie sie w "ida konie po betonie", spiewam machajac raczkami rozne glupie piosenki, udaje, ze moje palce to mucha, ktora siada mu np na nosie i policzkach i juz nie mam pomyslow, co jeszcze z nim robic, zeby go zmeczyc, aby w nocy spal...
a wczoraj kangurowalismy sie przez godzinke i moze przez to mial dzisaj lepsza nocke

Co do kichania, to Dzon tez psika kilka razy dziennie i najczesciej po dwa kichniecia Pare razy okichal mnie zaraz po wypiciu mlesia - zrobil z matki biedronke

Cytat:
za synow lekomanow !!!
moj uwielbia wszystko, co mu sie tylko wsadza do buzi

Stary 2012-03-31, 21:33   #2301
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
Monia ja mam 90% ubranek z Mothercare, ale kupuję je tylko na wyprzedażach za 20-30% ceny. Następne wyprzedaże są w lipcu a potem w styczniu. Zawsze kupuję z dużym zapasem, np. mam już na następną zimę kombinezon kupiony za 60 pln (a był za 169). Body np. 9 sztuk za 80 pln. Bardzo się to opłaca bo świetnie się piorą i jeszcze można je dobrze sprzedać na allegro. Właśnie sprzedaję za małe ubranka i zbieram kasę na lipiec. Niestety ubranka polskich firm mnie wkurzają - albo robią się ścierki po praniu, albo są nieproporcjonalne (za mały kołnierzyk, za długie rękawy), albo kiepsko się prasują itp. Mothercare jest super. Dziś na allegro wylicytowałam 2 pajace Mothercare w idealnym stanie za 15 pln i 5 sztuk body za 17 pln.

Stary 2012-03-31, 21:37   #2302
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
A gdzie Ty się chcesz szlajać po nocy?
gdziekolwiek, byleby bez Jaska i bez tzta
Cytat:
Napisane przez Kropeczka
No i pochwalę mojego Synka, ale tak cichutko, żeby nie zapeszyć, ale wczoraj wykąpałam go o 19.40 a o 20.30 już spał Mało tego! Pobudka była w nocy tylko jedna o 4.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Normalnie jak się obudziłam i zobaczyłam, że jest taka godzina, to aż go bardziej pokochałam
no to wielkie dla Malego !!!

Co do pogrubionego, to tez tak mialam 2 razy - raz po 4 i raz po 5 godznach snu Kochalam go wtedy nieskonczona miloscia...

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
aa i chcialam sie pochwalic ze Igor jest jednym z wygranych w konkursie babydream
gratulacje
a fotka cudna

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Ale miałam dziś cieżki dzień.Nikita cały czas płakała,spokój był tylko na rękach albo jak jej właczylismy mini mini to z 20 min dała odpoczać,a tak to ciągle wycie.Dobrze ,ze był TŻ to trochę ponosił,ale też nie dużo bo zajął sie sprzątaniem,praniem maskotek i gotowaniem obiadu.Tyle dobrze ,ze jak poszlismy na nauki przedchrzcielne to była w miarę spokojna,oczywiście trzeba było wziać ja na ręce bo stękała,ale na rękach juz sie rozgladała.W ogole tylko my byliśmy z dzieckiem ,a było z 50 osób,za to Nika była w centrum zainteresowania,a jak zdjełam jej czapkę to rozległ sie szum głosow bo ma takie długie włosy.Mamusia była dumna.Jak był taki cieżki dzien to mam nadzieje ,ze chociaz noc będzie w miarę bo w dzień pospała tyle ile na moich rękach,a jak odłozyłam to oczy jak 5 zł
takie dlugasne wloski ma Nikola???
moj ma za to lysa polowe glowy :/ wyglada jak stary dziadek :/

trzymam kciuki za dobra nocke !

Cytat:
a propo witamin: ja mam kompleks K+D i co teraz? mam po 3 miesiącu odstawić to i kupić tylko D?
ja tak zrobie

tz znowu pije
dobrze, ze z kumplem, ktorego uwielbiam i ktory super usypia Jaska...

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Monia ja mam 90% ubranek z Mothercare, ale kupuję je tylko na wyprzedażach za 20-30% ceny. Następne wyprzedaże są w lipcu a potem w styczniu. Zawsze kupuję z dużym zapasem, np. mam już na następną zimę kombinezon kupiony za 60 pln (a był za 169). Body np. 9 sztuk za 80 pln. Bardzo się to opłaca bo świetnie się piorą i jeszcze można je dobrze sprzedać na allegro. Właśnie sprzedaję za małe ubranka i zbieram kasę na lipiec. Niestety ubranka polskich firm mnie wkurzają - albo robią się ścierki po praniu, albo są nieproporcjonalne (za mały kołnierzyk, za długie rękawy), albo kiepsko się prasują itp. Mothercare jest super. Dziś na allegro wylicytowałam 2 pajace Mothercare w idealnym stanie za 15 pln i 5 sztuk body za 17 pln.
nam Tesciowka kupuje czesto w mothercare i faktycznie ciuchy maja super
sprzety dla dziecka raczej do , ale ciuchy sa ok

polecam tez ciuszki z tesco - mam okolo 15 par body i super sie zachowuja po niezliczonych praniach i prasowaniach

Stary 2012-03-31, 21:38   #2303
Blanszor
Rozeznanie

Hej Lachonki

UWAGA UWAGA - piję alkohol! pierwszy od roku! mniam mniam mniam mniam. Jestem wyrodną matką młody śpi u siebie a ja popijam. Wciągam Martini. Tatuś się nim zajmie w nocy. Jakie fajne mrówki mi już chodzą po ciele

Młody jest 3 dni na Nutramigenie i dwa razy zrobił fajowe kupy, sam , bez pomocy. To daje nadzieję, że jego układ pokarmowy przestanie świrować.

Nutramigen pachnie jak karma dla rybek albo sok z surowych ziemniaków, ale Alanowi smakuje.

Idę nadrabiać nasze forum popijając drinaaaaaaaaaa

aaaaaaaa i zapomniałam dodać - przed ciążą byłam ruda, ale w ciąży zrobiłam się na brunetkę (100 kg, kula szpiegula i rude włosy wyglądało komicznie). Ale dziś 2h (ściągała mi kolor i to było straszne!) u mojej kochanej kreatywnej świruski fryzjerki i mam wyczes nowoczesną fryzurę - fajne cięcie i kolor jak marchewa. Ale kocham być wrednym rudzianem

Edytowane przez Blanszor
Czas edycji: 2012-03-31 o 21:42
Stary 2012-03-31, 21:57   #2304
Haniula
Zakorzenienie

Blanszor chcemy foty !!

ja to jestem rudzielec z natury, i moja córa tez sie powoli robi ale bedzie najśliczniejszym rudzielcem na świecie! oOoo!

ale zeby nie było , to odkąd farbuje sie na blond to i mózg mi sie odpowiednio przestawił dzis kupilam w rossmanie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 i napisane, ze efekt rozgrzania, wiec smaruje sie i se mhysle, eee chyba zepsute nic nie grzeje. To se nawaliłam tone i teraz siedzze i nie moge wyrobic, normalnie paaaali :tasak: ze tez nie wpadłam ze to po chwili działa

dzis bylam na uczelni, Leną zajęła sie moja mama bo tz mial troche pracy w ogrodzie. A ja sie nagadałam wkoncu z dorosłymi ludzmi a nie niemowlakiem a pozniej jak przystalo na wyrodną matke to zamiast migusiem wracac do dziecka poszlam jeszcze do CH ale musialam ! normalnie musialam sie jakos oderwać
I tym samym jestem zadowolona, szczęsliwa i moge z czystym sumieniem wracac do osranych pieluch

no i zeby nie było, to nadrobiłam, ale na raty wiec nie cytowalam, wybaczycie

yhym i kupilam 2 pieluszki babdyream i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakościa. Tylko nie spojrzałam w jakiej są cenie normalne opakowania neska Ty chyba uzywasz? ile jest sztuk i jaka cene?

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2012-03-31 o 22:00
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:10   #2305
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:

oj tak wiem ze są super gatunkowo bo mi koleżanka po swoich bliźniakach przesyła ciuszki i są naprawdę jak nówka sztuka i w ogóle są super te ciuszki własnie teraz oglądałyśmy bo mają przeceny ale okazało sie ze na te najmniejsze rozmiary 2,5kg bo jak zrobiłyśmy większy rozmiar to już normalna cena wskakiwała
ale wiem już ze dla Michałaka kolejna paczuszka jest przygotowana wię cjuż jestem ciekawa co dostanei bo dwie wielkie paczki już dostał i ciuszki były naprawde za...bioszcze no i na chrzciny od mojej koleżanki Michaś dostanie nosidełko xlandera wiec jestem ciekawa czy sie sprawdzi i jak mi się małego będzie nosic w nim bo chrześniaczkę jak kiedyś nosiłam w nosidełku to cały czas ją podtrzymywałam pod pupcią bo bałam sie ze szelki się zerwą albo gdzieś materiał puści jakos nie mam do tego zaufania ale tego chce używać tylko czasami jak będe sżła do sklepu po jedną rzecz i zebym ni m usiała z całą gondolą na tą chwilkę wyjeżdzać http://www.google.com/imgres?q=nosid...&tx=107&ty=125 wybrałam ten kolor co jest na dużym pokazane taki uniwersalny dla chłopca i dziewczynki gdybym później chciała odsprzedać jak już nie będzie potrzebne
juz ponad mc temu koleżanka mi się pytała kiedy te chrzciny robimy bo ma już prezent dla Michasia i się obawiała ze za chwile z niego wyrośnie no ale uda sie jeszcze ponosic bo juz je wysłałą

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Blanszor chcemy foty !!

ja to jestem rudzielec z natury, i moja córa tez sie powoli robi ale bedzie najśliczniejszym rudzielcem na świecie! oOoo!

ale zeby nie było , to odkąd farbuje sie na blond to i mózg mi sie odpowiednio przestawił dzis kupilam w rossmanie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...it.html&next=1 i napisane, ze efekt rozgrzania, wiec smaruje sie i se mhysle, eee chyba zepsute nic nie grzeje. To se nawaliłam tone i teraz siedzze i nie moge wyrobic, normalnie paaaali :tasak: ze tez nie wpadłam ze to po chwili działa

dzis bylam na uczelni, Leną zajęła sie moja mama bo tz mial troche pracy w ogrodzie. A ja sie nagadałam wkoncu z dorosłymi ludzmi a nie niemowlakiem a pozniej jak przystalo na wyrodną matke to zamiast migusiem wracac do dziecka poszlam jeszcze do CH ale musialam ! normalnie musialam sie jakos oderwać
I tym samym jestem zadowolona, szczęsliwa i moge z czystym sumieniem wracac do osranych pieluch

no i zeby nie było, to nadrobiłam, ale na raty wiec nie cytowalam, wybaczycie

yhym i kupilam 2 pieluszki babdyream i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakościa. Tylko nie spojrzałam w jakiej są cenie normalne opakowania neska Ty chyba uzywasz? ile jest sztuk i jaka cene?

czyli działa?? bym musiała kupic na próbę ja to wolę kupować sprawdzone produkty
ktoś tu kiedys pisał o tabletkach że po nich przeszła ochota na słodkie i nie zapisałam sobie co to za tabletki a szukać mi sie nie chce tego postu bo ja to mam straszne parcie na słodkie i potrzebuję cos co by mi zahamowało to parcie

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Hej Lachonki

UWAGA UWAGA - piję alkohol! pierwszy od roku! mniam mniam mniam mniam. Jestem wyrodną matką młody śpi u siebie a ja popijam. Wciągam Martini. Tatuś się nim zajmie w nocy. Jakie fajne mrówki mi już chodzą po ciele

Młody jest 3 dni na Nutramigenie i dwa razy zrobił fajowe kupy, sam , bez pomocy. To daje nadzieję, że jego układ pokarmowy przestanie świrować.

Nutramigen pachnie jak karma dla rybek albo sok z surowych ziemniaków, ale Alanowi smakuje.

Idę nadrabiać nasze forum popijając drinaaaaaaaaaa

aaaaaaaa i zapomniałam dodać - przed ciążą byłam ruda, ale w ciąży zrobiłam się na brunetkę (100 kg, kula szpiegula i rude włosy wyglądało komicznie). Ale dziś 2h (ściągała mi kolor i to było straszne!) u mojej kochanej kreatywnej świruski fryzjerki i mam wyczes nowoczesną fryzurę - fajne cięcie i kolor jak marchewa. Ale kocham być wrednym rudzianem

ty masz 100kg?? to witaj w klubie też stanełam prawie na setce 97/98 tak mi sie waga waha i nie chce lecieć dalej w dół na gimnastykę szczerze nie mam ani czasu ani ochoty przy małym się dosc nagimnastykuję jak śpi to sprzątam zmywam wstawiam pranie itd itd że tak naprawdę cały czas mam jakieś zajęcie a to obiad a to powygłupiać sie z małym a przy chwili odpoczynku jak sobie robię przerwy to siadam na wizaż by zobaczyc co się dzieje

co do włosów ja już od pewnego czasu na rudo sie farbuję ale korci mnei znowu porobić blond pasemka już mi się cały ten rudy znudził

poza tym po ciązy (chyba) albo od tabletek anty bo to od jakoś tyg właśnei zaczeły mi włosy wypadać garściami że znowu coraz większy prześwit mam na czubku głowy i przy całych ciemnych włosach to bardzo widać dlatego musze poratować sie jakos jasnymi pasemkami by to trochę ukryć ;(

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

ide na film na tvn7 leci czarownice z Eastwick więc coć se pooglądam w miare ciekawego
dobranoc lachony buźka
miłego wieczorku i nie szalejcie za bardzo z alkoholem
Stary 2012-03-31, 22:14   #2306
*Agatek*
Zakorzenienie

Moje dziecie padło 3 rundki kunia i heja jeszcze smoka ssie, ale to kwestia czasu kiedy zapadnie w mocny sen

Cytat:
Podobno sa kobiety, ktore juz nigdy nie wracaja do swojej sylwetki sprzed ciazy i obawiam sie, ze ja do nich naleze. Nie jestem jakims tam salcefiksem, ale do poprzedniej wagi mi baardzo daleko Do tego ta druga broda...
no w dupe jeżozwierza no! przeżywasz jak mrówka okres swego czasu tak jak MissZuzia (). Co Ty chcesz po 1,5 miesiąca ważyć mniej niż sprzed cionrzy i mieć płaski brzuch?? weź się, bo jak się nie weźmiesz... to ja Cię wezmę..
Cytat:
szczegolnie, jak jest w DE a Ty w PL
oooo taaaaaak na odległość jesteśmy wzorowym małżeństwem...

Cytat:

w poniedzialek wysylam kurierem
pewnie Jachu nie taki straszny, jak go malują otworzę paczkę przy kurierze i w razie co odeślę z powrotem...
Cytat:
a jak sie bawisz ze swoja?
ja z Jaskiem tancze, robie mu rowerki i inne cwiczenia na brzuszek, bawie sie w "ida konie po betonie", spiewam machajac raczkami rozne glupie piosenki, udaje, ze moje palce to mucha, ktora siada mu np na nosie i policzkach i juz nie mam pomyslow, co jeszcze z nim robic, zeby go zmeczyc, aby w nocy spal...
a wczoraj kangurowalismy sie przez godzinke i moze przez to mial dzisaj lepsza nocke
też robię to co Ty + bawię się na macie, buja się trochę w bujaczku, trochę pośpi po mleku (max godzinę, wieczorem czasem 1,5-2)poćwiczę jogę pomasuję plecki, no i spacer fajna rzecz ale dawno nie wychodziłam bo straszny wiatr jest a na spacerze moja nie śpi, tylko czuwa a jak uśnie (rzadkość) to na 15-30 min max.

Cytat:
moj uwielbia wszystko, co mu sie tylko wsadza do buzi
no wiesz... tak na forum....
Cytat:
tz znowu pije
dobrze, ze z kumplem, ktorego uwielbiam i ktory super usypia Jaska...
no no, żeby się tylko na uwielbieniu skończyło!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:19   #2307
Haniula
Zakorzenienie

Monika ja sie dopiero pierwszy raz posmarowałam grzeje, to moze i działa ale opinie są dobre, i fajna promocja w rossmanie teraz jest bo chyba cos kolo 18zl - warto sprobować

ja mam duzo ciuszkow z mothercare z lumpa i faktycznie fajne, i dobre gatunkowo. jednak nowych bym nie kupila bo mała za szybko rosnie na te ceny itak wiekszosc rzeczy ubieramy raz/dwa bo mam taka ilosc ze chialabym zeby chociaz polowe kiedys załozyła

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

alez ze mnie matka nie pochwaliłam, ze moja córka usnęła dziś o 19.10 sama we wlasnym łózeczku bez niczego ! Pierwszy wieczór bez suszarki jaka cisza, nic nie szumi

Aaaaa i jeszcze chcialam napisać ze moja corka tez psika kilka razy dziennie a moja mama od razu panikuje ze napewno jest chora i nie dociera tłumaczenie, ze zwyczajnie oczyszcza sobie nosek

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2012-03-31 o 22:21
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 22:19   #2308
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
Blanszor chcemy foty !!

No to uwaga - sama chciałaś - mój ryjosław.

Jedna fota - dziś po fryzjerze. bez makijażu i w domowej bluzce.
A druga. 17 kg temu - jak byłam na okładce Super Linii. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będę tak wyglądać
IMAG0003_edit0.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0128_2.jpg (10,3 KB, 55 załadowań)

Stary 2012-03-31, 22:20   #2309
paulaLbn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
s tez

U nas tez , zimno jak diabli.

Dodaje fote, cyce jak donice :/
sukienka super, tylko tak jak juz dziewczyny pisaly szpile do tego i bedzie git

Cytat:
Napisane przez ranula Pokaż wiadomość
dzieki paula i bambusiek za odp w sprawie nakladek. to wynika z tego ze ja mam za male bo nie mam w ogole luzu,mala niby je zalapie ciagnie jak piers ale to tyle.mkeko sie tam pojawia ale ona nie polyka wrecz glodna a zasypia sobie przy tych nakladdkach,nie wiem o ci kanan?
tu juz nie pomoge, bo moj Nikos od poczatku przez nakladki je i jakos sie najada, ale mleczko zawsze sie gromoadzi, Tz sie smieje, ze maly najpierw sciaga do zbiorniczka, a pozniej zjada

Cytat:

1. moj kicha sporo
2. nie wiem
3. przemywam i plesniawek brak,a na poczatku byla masakra
4. pojecia nie mam
5. ja przemywalam, dopokinie znikly i buzia nie byla czysta teraz tylko raz dziennie nasaczona pieluszka lub gazikiem wycieram

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Przepraszam ze dzis Was nie nadrobie zrobie to jutro obiecuje

dziekuje za zapro na facie

dla Igorka

Cytat:
oj mathercare super firma i jeszcze lepsze ciuszki, tez wiekszosc mamy tam kupionych

---------------------------
Bylam w solarium i sie lekko przypalilam wszystko mnie piecze, wygladam jakbym zachorowala na czerwonke afrykanska
I wrocilam do swojego dawnego koloru wlosow, jak to moj Tz mowi rude wredne ale co tam
Stary 2012-03-31, 22:24   #2310
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość

ty masz 100kg?? to witaj w klubie też stanełam prawie na setce 97/98 tak mi sie waga waha i nie chce lecieć dalej w dół na gimnastykę szczerze nie mam ani czasu ani ochoty przy małym się dosc nagimnastykuję jak śpi to sprzątam zmywam wstawiam pranie itd itd że tak naprawdę cały czas mam jakieś zajęcie a to obiad a to powygłupiać sie z małym a przy chwili odpoczynku jak sobie robię przerwy to siadam na wizaż by zobaczyc co się dzieje

co do włosów ja już od pewnego czasu na rudo sie farbuję ale korci mnei znowu porobić blond pasemka już mi się cały ten rudy znudził

poza tym po ciązy (chyba) albo od tabletek anty bo to od jakoś tyg właśnei zaczeły mi włosy wypadać garściami że znowu coraz większy prześwit mam na czubku głowy i przy całych ciemnych włosach to bardzo widać dlatego musze poratować sie jakos jasnymi pasemkami by to trochę ukryć ;(

-
Na okładce pisma ważyłam 69 (rozmiar 40) i było mi z tym super.
W dzien porodu 103 kg
Teraz 87. Chcę zjechać z wagą znowu do rozmiaru 40.

Ja zawsze miałam mało włosów , z tym że są idealnie proste i błyszczące. Nawet je lubię.

Do mnie macha w domu rowerek stacjonarny, ale jakoś się nie możemy spotkać. Ale bez tego nie schudnę. Więc muszę się z nim przeprosić.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości