|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2014 :)
Cytat:
|
|
#3933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
BAN stały
|
Wujaszków powinni zatrudnić w laboratoriach firm kosmetycznych
bo to co produkują to słabizna jakaś jest Tż oświadczył mi że podobają mu się te sandałki co w załącznikach i chce mi je kupić...tylko mam sobie wybrać kolor...i nie ma sprzeciwu ![]() Chyba jakaś cegłówka na łeb mu zleciała albo widział jakąś francę w nich ![]() Który kolor lepszy?
|
|
|
|
#3935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, czarne częściej bedzie mozna wykorzystac..ale chyba ja bym wybrala nr 2
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie zalezy od zestawienia kolorow w Twojej szafie, jesli masz z czym nosic te nr 2 to dwa...jesli nie to nr 1
bo czarny z róznistymi kolorami dobrze sie prezentuje.---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
u Ciebie widzisz nie jest tak źle...tylko buty - przypadek do ogarnięcia..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój jak idziemy ulicą to nie raz ściska mi rękę i mruczy "patrz na buty tej babki po lewej" albo "fajna ta kiecka tej dziewczyny nie?" potem jest mój wzrok z serii "JESZCZE SŁOWO A... " a potem TZ dodaje szybko "na Tobie by lepiej leżała"
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a buciki te drugie z jasnym
|
|
|
#3940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj dopiero w domu mówi ze jakas tam miala ladna np. sukienke, zeby nie dostal opierniczu tam ze sie rozglada:P
|
|
|
|
|
#3941 |
|
BAN stały
|
A później jak na tym democie
![]() Ale z drugiej strony lepiej chyba tak niż byłoby im obojętne czy mamy na sobie worek po ziemniakach albo po orzeszkach ziemnych
|
|
|
|
#3942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mówie mu ubrałbyś taką koszulkę jak ma ten chłopak fajnie by Ci było "Chcesz modela to sobie idź w cholere, ja nie będe chodził jak rozkładówka LOGO " ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
swoją drogą fajnego masz TŻ-ta Mój też się czasem ogląda za jakimiś laskami, ale to chyba takie automatyczne u nich jest... Tylko potem zawsze mi mówi, że odkąd jest ze mną to już go nie ruszają krótkie spódniczki i głębokie dekolty u innych dziewczyn, bo ja jestem najpiękniejsza i tylko ja na niego tak działam no i oczywiście też szaleje jak się wystroję w sukienkę, albo spódniczkę
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
unikatowce![]() heheheps. mój by nie wyrobił pomorskie-->lubelskie , lubelskie ---> pomorskie;P więc na pewno mamy po sztuce dla siebie;P hehe
|
|
|
|
|
#3946 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Faceci to wzrokowcy nie można mieć im tego za złe chociaż momentami może to irytować. Obejrzy się obejrzy ale to jeszcze przecież nic nie znaczy Toż to my mamy chodzące ideały ![]() Cytat:
Mój się ostatnio nauczył tekstu z kwejka tyle że go przerabia na swoją modłę " Chcesz mieć modela z pokazów Calvina Kleina to sama wyglądaj jak modelka VS" automatycznie dostaje w łeb
|
||
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach Ci mężczyźni
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mojemu mezczyznie pokazalam ten obrazek i zaczal sie natychmiast odchudzac
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie ma to jak zmotywować chłopa ![]() Ale mnie TŻ dzisiaj wkurzył
|
|
#3950 |
|
BAN stały
|
Mój TŻ schudł ponad 20 kg i jest teraz w sam raz, muszę go tylko przypilnować żeby nie wrócił do dawnej wagi
(chociaż schudł już w zeszłe wakacje, więc chyba nie wróci )
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- w chwili dania zaliczki powinno podpisać się umowę przynajmniej u nas tak bd bo tak mówiła ta babeczka;p mieliśmy wcześniej to zrobić ale pojedziemy tam dopiero po świetach bo trzeba dać aż 2 tysiace i 100zł za pokoje;p
|
|
|
#3952 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz mojemu wyslalam to na gg:P zeby cwiczyl intensywniej swój bojler---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
mi każe sobie wybierać poprostu i już ach te chłopy
|
||
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
To moj kupuje mi nawet staniki i majtki
Bylam na spacerze z Kamilem, niby slonko swieci, ale jednak zimno. Bylismy tez w takim malym zoo, maly mial niezla zabawe ![]() Ide zjesc kawalek karpatki, bo oczywiscie juz rano zdazylam ja upiec
|
#3954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój tż też patrzy na ubrania innych lasek, zwykle jakieś kurtki, czy spódniczki, bo pokazuje mi np. dziewczynę większego rozmiaru niż mój i mówi "A Ty to byś nigdy takiej nie założyła... a Takie nogi masz". Do dziś namawia mnie żeby częściej w legginsach chodzila a gdzie z takimi kłodami![]() Co do Twoich butów, to ja bym chyba wzięła czarne, bo stawiam na klasykę nie umiem zmienić myślenia![]() Cytat:
Mój może zjeść wszystko a chudy jest i tak... tzn. ma mięśnie, takie fajne, zero tłuszczu. Może to ze wzgl. na pracę Mam weekend już po zajęciach... Mamy wykłady z dziekanem, przez 2 godziny puszcza nam najciekawsze demotywatory
|
|||
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma dla mnie wygodniejszego stroju do chodzenia po mieszkaniu
|
|
|
#3956 |
|
Winter is coming
|
hehe mój tam słowa nie jęknie nawet jak ciut przytyję, bo jemu do adonisa daleko
A jak już idzie jakaś świetna laska, to prędzej ja się obejrzę
Edytowane przez velika Czas edycji: 2012-04-01 o 17:13 |
|
|
|
#3957 |
|
BAN stały
|
Dziś w nocy jadę do Wrocławia, na szczęście jutro przed północą będę już w Gdańsku
![]() Nie ma to jak jechać na 15-minutowy zabieg na drugi koniec Polski
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co dziwniejsze oglądam sie za facetami TŻ już nieraz się na mnie obrażał za to
|
|
#3959 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane, ja już sama, TŻ wrócił do swojej mieścinki
Weekend super, mimo mojego przeziębienia, za tydzień kolejne powiadomienia tym razem przyszłych teściów, bo jadę do nich na święta Jeszcze raz dziękuję za wsparcie ![]() Pozwolę sobie wrócić do tematów, które wcześniej poruszałyście odnośnie fotografa, kamery i pierwszego tańca. Otóż mój TŻ jest fotografem z zamiłowania, wiecznie inwestuje w swoją lustrzankę (obiektywy, lampy itp), a ja od zawsze lubię ładne zdjęcia, dlatego na pewno będziemy szukali dobrego fotografa, trafiającego w nasze gusta. Oglądałam już strony internetowe niektórych, zwłaszcza tych, których poznałam na targach, ale na razie nie jesteśmy na nic zdecydwani. Mamy czas Zaczniemy o tym myśleć na poważnie tak za rok. Babeczka z hotelu, w którym na 80% będzie impreza poleciła nam fajnego fotografa, kto wie. Trzeba będzie też patrzeć na cenę...Natomiast mnie baaaardzo zależy na kamerze. Ja tak jak misiadelko uwielbiam oglądać filmy z wesel znajomych, mogę to robić po sto razy Tutaj to w ogóle zaszalejemy :P Ostatnio w czerwcu byliśmy na weselu przyjaciół TŻ-ta i tam jakoś przed oczepinami był wyświetlony na rzutniku film tak jakby a'la teledysk z młodą parą w roli głównej. Leciała sobie pioseneczka, a oni nad jeziorkiem jak się spotykają, jak sobie idą na kawę, jak spacerują, jak się śmieją, całują, robią sobie fotki. Zobaczyłam to i od razu mówię do TŻ-ta: "Kris, u nas będzie to samo tylko, że z nami w roli głównej". I powiem Wam - nie odpuszczę D Najwyżej przyoszczędzę na czymś innym, ale taki filmik po prostu muszę mieć Już nawet wybrałam sobie plener - niedaleko za moim miastem jest muzeum etnograficzne są stare domki i pola, łąki. I będzie to nagrane tam - do piosenki "Dmuchawce, latawce, wiatr", ale w wykonaniu Ewy Farny, bardziej modern TŻ na to jak na lato, także już nie mogę się doczekac Nagramy to z jakieś 2 miechy przed weselem i też puścimy na weselichu, a wcześniej jeszcze będzie pokaz slajdów zdjęcia od naszego zapoznania się, po początek związku aż po dzień ślubu (prawdopodobnie do piosenki "Stick with you" Pussycat dolls, ale to może mi się jeszcze zmieni :P).A co do tańca to mam trosze inne zdanko niż Wy, bo my z TŻ-tem oboje uwielbiamy tańczyć i chcemy zatańczyć wypracowany układ, którego nauczymy się w szkole tańca. Do piosenki "Breathe easy" Franceski Belmonte (ścieżka dźwiękowa z serialu "Tancerze"). To jest taka jakby "nasza" piosenka, bo ja namiętnie oglądałam ten serial i strasznie mi się piosnka spodobała, zwłaszcza te słowa "Z tobą przy moim boku oddycham swobodnie" i tak się złożyło, że w tym czasie zaczynał się właśnie mój związek z TŻ-tem i jak wstawiałam pierwsze nasze wspólne zdjęcie na naszą klasę (fb jeszcze nie był wtedy taki popularny :P) to tak właśnie podpisałam tę fotkę - "with you by my side I can breathe easy" Jak puściłam piosenkę TŻ-towi to się zauroczył i powiedział od razu, że to będzie nasz pierwszy taniec na weselu i że zatańczymy go w jakimś super układzie ) Ja to w ogóle nowatorska chyba będę, bo sobie wymyśliłam, że na pierwszy taniec przebiorę się w inną sukienkę, bo przecież w takiej długiej nie zatańczę skomplikowanego układu Też będzie biała, ale taka bardziej taneczna A potem po pierwszym tańcu szybko pójdę się znów przebrać :PAaa, i ja się stresować (chyba :P:P:P) nie będę Uwielbiam tańczyć, wczuwam się w to 100% i dla mnie to będzie raczej chyba tylko i wyłącznie największa w świecie radość, że mogę przed wszystkimi zatańczyć z moim ukochanym W ogóle wydaje mi się, że ja się niczym nie będę stresować Ja po prostu będę tak szczęśliwa, że chyba nic mi nie będzie w stanie popsuć nastroju i będę mieć cały czas banana na twarzy. Na ten moment ten ślub i to wesele to marzenie mojego życia Tak się nakręciłam, o niczym innym nie myślę... Czytam te forum "Na ślubnym kobiercu" jak jakaś wariatka Studiuję 2 kierunki, do tego robię podyplomówkę, za 2 miechy obrona mgr, a ja sobie czytam ślubne fora, choć ślub za ponad 2 lata. Cała Monia
Edytowane przez monikkad Czas edycji: 2012-04-01 o 20:04 |
|
|
|
#3960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że jak się spojrzy pod jednym kontem to widać te fajne mięśnie, a pod innym kontem jest brzuchol i podpis: "zamień bojler na kaloryfer" (bo niestety często siedzi do nocy przy komputerze i potem robi się nagle głodny i po nocach je...)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

bo czarny z róznistymi kolorami dobrze sie prezentuje.

a gdzie z takimi kłodami