Panny Młode 2014 :) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-31, 20:48   #3931
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2014 :)

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
O matko! Podpite wujaszki z którymi walczą nie tylko partnerki na parkiecie ale i antyperspirant
hahaha padłam!

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:03   #3932
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn, które mają już zarezerwowaną salę. Czy wpłaciliście tylko zaliczkę i to jest jakby potwierdzeniem rezerwacji terminu, czy też od razu podpisywaliście umowę? Jeśli nie, to kiedy się podpisuję umowę?
ja wpłaciłam zaliczkę i od razu podpisaliśmy umowę
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:03   #3933
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
O matko! Podpite wujaszki z którymi walczą nie tylko partnerki na parkiecie ale i antyperspirant
hahhahahahahahaha padne...

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:04   #3934
tasiulek
BAN stały

Wujaszków powinni zatrudnić w laboratoriach firm kosmetycznych bo to co produkują to słabizna jakaś jest
Tż oświadczył mi że podobają mu się te sandałki co w załącznikach i chce mi je kupić...tylko mam sobie wybrać kolor...i nie ma sprzeciwu
Chyba jakaś cegłówka na łeb mu zleciała albo widział jakąś francę w nich Który kolor lepszy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2351101040_1_1_3.jpg (12,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2361101202_1_1_3.jpg (12,2 KB, 18 załadowań)
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:13   #3935
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wujaszków powinni zatrudnić w laboratoriach firm kosmetycznych bo to co produkują to słabizna jakaś jest
Tż oświadczył mi że podobają mu się te sandałki co w załącznikach i chce mi je kupić...tylko mam sobie wybrać kolor...i nie ma sprzeciwu
Chyba jakaś cegłówka na łeb mu zleciała albo widział jakąś francę w nich Który kolor lepszy?
pewnie widział jakąś w nich.....mój też tak czasem ma...
Wiesz, czarne częściej bedzie mozna wykorzystac..ale chyba ja bym wybrala nr 2

Stary 2012-03-31, 21:16   #3936
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
pewnie widział jakąś w nich.....mój też tak czasem ma...
Wiesz, czarne częściej bedzie mozna wykorzystac..ale chyba ja bym wybrala nr 2
A coś najczęściej "sugeruje"?? bo u nas to jednak są buty...Mój tż ma manię na punkcie kobiecych butów...w sumie dobrze niech się laskom patrzy na buty a nie na bufety
Stary 2012-03-31, 21:25   #3937
kulbensikowa
Wtajemniczenie

w sumie zalezy od zestawienia kolorow w Twojej szafie, jesli masz z czym nosic te nr 2 to dwa...jesli nie to nr 1bo czarny z róznistymi kolorami dobrze sie prezentuje.

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
A coś najczęściej "sugeruje"?? bo u nas to jednak są buty...Mój tż ma manię na punkcie kobiecych butów...w sumie dobrze niech się laskom patrzy na buty a nie na bufety
no mój ma takie "fazy" na buty szpilki...gdzie ja się za chodzeniem jakoś codziennie w takich butach nie wyrywam:P,manie ma na sukieneczki i spódniczki... ogólnie jak on to mówi na "kusy styl" bardzo lubi. Więc lepiej niech się na inne nie przygląda...i wzorów nie szuka dla mnie u Ciebie widzisz nie jest tak źle...tylko buty - przypadek do ogarnięcia..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-31, 21:31   #3938
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym brała drugie
mój jak idziemy ulicą to nie raz ściska mi rękę i mruczy "patrz na buty tej babki po lewej" albo "fajna ta kiecka tej dziewczyny nie?" potem jest mój wzrok z serii "JESZCZE SŁOWO A..." a potem TZ dodaje szybko "na Tobie by lepiej leżała"

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:33   #3939
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:

a buciki te drugie z jasnym

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 21:34   #3940
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja bym brała drugie
mój jak idziemy ulicą to nie raz ściska mi rękę i mruczy "patrz na buty tej babki po lewej" albo "fajna ta kiecka tej dziewczyny nie?" potem jest mój wzrok z serii "JESZCZE SŁOWO A..." a potem TZ dodaje szybko "na Tobie by lepiej leżała"
dobree moj dopiero w domu mówi ze jakas tam miala ladna np. sukienke, zeby nie dostal opierniczu tam ze sie rozglada:P

Stary 2012-03-31, 21:57   #3941
tasiulek
BAN stały

A później jak na tym democie
Ale z drugiej strony lepiej chyba tak niż byłoby im obojętne czy mamy na sobie worek po ziemniakach albo po orzeszkach ziemnych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1329235216_by_marta25.jpg (83,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2012-03-31, 22:11   #3942
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale z drugiej strony lepiej chyba tak niż byłoby im obojętne czy mamy na sobie worek po ziemniakach albo po orzeszkach ziemnych
hehehhe no tak....ale jak to denerwujeeeeee Tylko jak ja np. powiem ze ten czy tamtem mial fajne dzinsy albo koszule to juz.... idą slogany części rowerowych ...tych na " p" przy łańcuchu...że tak to on nie będzie się ubierał

Stary 2012-03-31, 22:15   #3943
tasiulek
BAN stały

Cytat:
hehehhe no tak....ale jak to denerwujeeeeee Tylko jak ja np. powiem ze ten czy tamtem mial fajne dzinsy albo koszule to juz.... idą slogany części rowerowych ...tych na " p" przy łańcuchu...że tak to on nie będzie się ubierał
Czy my nie mamy tego samego tż ??
Mówie mu ubrałbyś taką koszulkę jak ma ten chłopak fajnie by Ci było
"Chcesz modela to sobie idź w cholere, ja nie będe chodził jak rozkładówka LOGO "
Stary 2012-03-31, 22:23   #3944
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym brała czarne, bo bardziej uniwersalne swoją drogą fajnego masz TŻ-ta

Mój też się czasem ogląda za jakimiś laskami, ale to chyba takie automatyczne u nich jest... Tylko potem zawsze mi mówi, że odkąd jest ze mną to już go nie ruszają krótkie spódniczki i głębokie dekolty u innych dziewczyn, bo ja jestem najpiękniejsza i tylko ja na niego tak działam no i oczywiście też szaleje jak się wystroję w sukienkę, albo spódniczkę

Stary 2012-03-31, 22:27   #3945
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
"Chcesz modela to sobie idź w cholere, ja nie będe chodził jak rozkładówka LOGO "
hehheehehe no mam dokładnie to samo:P wiesz co tasiulek? może mamy poprostu taki model tżów unikatowce hehehe
ps. mój by nie wyrobił pomorskie-->lubelskie , lubelskie ---> pomorskie;P więc na pewno mamy po sztuce dla siebie;P hehe

Stary 2012-04-01, 09:23   #3946
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Ja bym brała czarne, bo bardziej uniwersalne swoją drogą fajnego masz TŻ-ta

Mój też się czasem ogląda za jakimiś laskami, ale to chyba takie automatyczne u nich jest... Tylko potem zawsze mi mówi, że odkąd jest ze mną to już go nie ruszają krótkie spódniczki i głębokie dekolty u innych dziewczyn, bo ja jestem najpiękniejsza i tylko ja na niego tak działam no i oczywiście też szaleje jak się wystroję w sukienkę, albo spódniczkę
Normalnego. Kiedyś na początku naszego bycia razem kupiłam mu koszulkę która strasznie mi się spodobała, później on chyba chciał się odwdzięczyć i też mi coś kupił i tak w sumie teraz jak coś nam się spodoba to sobie po prostu kupujemy

Faceci to wzrokowcy nie można mieć im tego za złe chociaż momentami może to irytować. Obejrzy się obejrzy ale to jeszcze przecież nic nie znaczy Toż to my mamy chodzące ideały

Cytat:
hehheehehe no mam dokładnie to samo:P wiesz co tasiulek? może mamy poprostu taki model tżów unikatowce hehehe
ps. mój by nie wyrobił pomorskie-->lubelskie , lubelskie ---> pomorskie;P więc na pewno mamy po sztuce dla siebie;P hehe
Trafiły nam się ewenementy Mój się ostatnio nauczył tekstu z kwejka tyle że go przerabia na swoją modłę " Chcesz mieć modela z pokazów Calvina Kleina to sama wyglądaj jak modelka VS" automatycznie dostaje w łeb
Stary 2012-04-01, 09:50   #3947
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
dobry ten demot
Ach Ci mężczyźni

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 09:57   #3948
aszuelka
Zakorzenienie

To ja mojemu mezczyznie pokazalam ten obrazek i zaczal sie natychmiast odchudzac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11825_po-co-ci-kaloryfer.jpg (59,5 KB, 23 załadowań)

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:43   #3949
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
To ja mojemu mezczyznie pokazalam ten obrazek i zaczal sie natychmiast odchudzac
Doobre nie ma to jak zmotywować chłopa

Ale mnie TŻ dzisiaj wkurzył Takze dzisiejszy dzień odpoczywam sobie w łóżku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 11:40   #3950
misiadelko
BAN stały

Mój TŻ schudł ponad 20 kg i jest teraz w sam raz, muszę go tylko przypilnować żeby nie wrócił do dawnej wagi (chociaż schudł już w zeszłe wakacje, więc chyba nie wróci)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:55   #3951
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensa Pokaż wiadomość
Co do zdjęć to mi się bradzo biało-czarne podobają
I bardziej mi się podobają te z linka który ja podałam niż Ty 90fasola ale to kwestia gustu.
A tej Pani zdjęcia:
http://www.karinafalinska.com/portfo...ografia-slubna

nie znam jeszcze ceny, napiszę dzisiaj do niej.

Ktos pytał o kamerzystę, zastanawiam sie nad tym. Ale jednak chyba bym chciała. Ale w sumie to niewiem, a wy dziewczyny kamerzystę będziecie brać??
Bo wiem że wiele osób woli zainwestować w dobrego fotografa rezygnując własnie z kamerzysty, wiec ten temat mam jeszcze do obgadania z MIskiem.
Mi się wydaje że najbardziej się opłaca zatrudnić firmę która oferuję kamerzystę i fotografa wtedy cena chyba najbardziej się opłaca jak przeglądałam cenniki to za 3800zł jest full opcja z fotografem i kamerzystą + plener w innym dniu. kamerzysta i fotograf jest obecny od przygotowań błogosławieństwo ślub pierwszy taniec aż po oczepiny i z pleneru tez jest film i zdjęcia. Filmy są do odtworzenia na blu ray jaość HD. i dodatkowo dla nas i dla rodziców i chrzestnych piękny album ślubny drukowany;p

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane, bardzo dziękuję za tyle trzymanych kciuków Opłacało się D

Narzeczony się na chwilkę wyrwał i pomaga mojej mamie w przeprowadzce, więc mam chwilę i postanowiłam Wam napisać wszystko

A więc było doooooobrze Mama się ucieszyła, gratulowała, wycałowała nas Byli też z nami moi dziadkowie i moja babcia w ogóle powiedziała TŻ-towi, że teraz jest już jej drugim wnukiem Wypiliśmy szampana, kawkę, zjedliśmy ciacho Także wszystko dobrze, teraz to już w pełni się cieszę A na Wielkanoc druga impreza zaręczynowa tym razem u rodzinki narzeczonego

Widziałam, że pisałyście coś o tańcach, nie mam teraz czasu, żeby przeczytać. Jutro jak TŻ pojedzie to nadrobię Tymczasem miłego weekendu kochane
i wszystko skończyło się dobrze

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn, które mają już zarezerwowaną salę. Czy wpłaciliście tylko zaliczkę i to jest jakby potwierdzeniem rezerwacji terminu, czy też od razu podpisywaliście umowę? Jeśli nie, to kiedy się podpisuję umowę?
w chwili dania zaliczki powinno podpisać się umowę przynajmniej u nas tak bd bo tak mówiła ta babeczka;p mieliśmy wcześniej to zrobić ale pojedziemy tam dopiero po świetach bo trzeba dać aż 2 tysiace i 100zł za pokoje;p
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 14:50   #3952
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahha juz mojemu wyslalam to na gg:P zeby cwiczyl intensywniej swój bojler

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Normalnego. Kiedyś na początku naszego bycia razem kupiłam mu koszulkę która strasznie mi się spodobała, później on chyba chciał się odwdzięczyć i też mi coś kupił i tak w sumie teraz jak coś nam się spodoba to sobie po prostu kupujemy

Faceci to wzrokowcy nie można mieć im tego za złe chociaż momentami może to irytować. Obejrzy się obejrzy ale to jeszcze przecież nic nie znaczy Toż to my mamy chodzące ideały

Trafiły nam się ewenementy Mój się ostatnio nauczył tekstu z kwejka tyle że go przerabia na swoją modłę " Chcesz mieć modela z pokazów Calvina Kleina to sama wyglądaj jak modelka VS" automatycznie dostaje w łeb
haha ja to mojemu nic sama nie kupuję bo maruuuda okropelny co do ubioru...mi też nie kupuje bo ja taka sama maruda jestem mi każe sobie wybierać poprostu i już ach te chłopy

Stary 2012-04-01, 15:32   #3953
aszuelka
Zakorzenienie

To moj kupuje mi nawet staniki i majtki jak mieszkalam w Polsce a on w Anglii, to bylo to norma

Bylam na spacerze z Kamilem, niby slonko swieci, ale jednak zimno. Bylismy tez w takim malym zoo, maly mial niezla zabawe

Ide zjesc kawalek karpatki, bo oczywiscie juz rano zdazylam ja upiec

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 15:58   #3954
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
przypomniały mi się traumatyczne przeżycia

Cytat:
Skąd ja to znam
Mój tż też patrzy na ubrania innych lasek, zwykle jakieś kurtki, czy spódniczki, bo pokazuje mi np. dziewczynę większego rozmiaru niż mój i mówi "A Ty to byś nigdy takiej nie założyła... a Takie nogi masz". Do dziś namawia mnie żeby częściej w legginsach chodzila a gdzie z takimi kłodami

Co do Twoich butów, to ja bym chyba wzięła czarne, bo stawiam na klasykę nie umiem zmienić myślenia

Cytat:

Mój może zjeść wszystko a chudy jest i tak... tzn. ma mięśnie, takie fajne, zero tłuszczu. Może to ze wzgl. na pracę

Mam weekend już po zajęciach... Mamy wykłady z dziekanem, przez 2 godziny puszcza nam najciekawsze demotywatory taaaki gościu
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:10   #3955
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Do dziś namawia mnie żeby częściej w legginsach chodzila a gdzie z takimi kłodami
a tam, ja mimo, że do modelki brakuje mi bardzo dużo uwielbiam leginnsy i non stop w nich chodzę
nie ma dla mnie wygodniejszego stroju do chodzenia po mieszkaniu

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 16:12   #3956
velika
Winter is coming

hehe mój tam słowa nie jęknie nawet jak ciut przytyję, bo jemu do adonisa daleko chudzina nie jest ;] i za innymi się nie ogląda, ale to może dlatego, że jak gdzieś wychodzimy to zawsze jestem odstawiona, to i na kogo ma patrzeć A jak już idzie jakaś świetna laska, to prędzej ja się obejrzę

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2012-04-01 o 16:13
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 18:08   #3957
misiadelko
BAN stały

Dziś w nocy jadę do Wrocławia, na szczęście jutro przed północą będę już w Gdańsku

Nie ma to jak jechać na 15-minutowy zabieg na drugi koniec Polski
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 18:27   #3958
malutka155
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
hehe mój tam słowa nie jęknie nawet jak ciut przytyję, bo jemu do adonisa daleko chudzina nie jest ;] i za innymi się nie ogląda, ale to może dlatego, że jak gdzieś wychodzimy to zawsze jestem odstawiona, to i na kogo ma patrzeć A jak już idzie jakaś świetna laska, to prędzej ja się obejrzę
Ja mam tak samo I co dziwniejsze oglądam sie za facetami TŻ już nieraz się na mnie obrażał za to
Stary 2012-04-01, 18:59   #3959
monikkad
Wtajemniczenie

Hej kochane, ja już sama, TŻ wrócił do swojej mieścinki Weekend super, mimo mojego przeziębienia, za tydzień kolejne powiadomienia tym razem przyszłych teściów, bo jadę do nich na święta Jeszcze raz dziękuję za wsparcie

Pozwolę sobie wrócić do tematów, które wcześniej poruszałyście odnośnie fotografa, kamery i pierwszego tańca.

Otóż mój TŻ jest fotografem z zamiłowania, wiecznie inwestuje w swoją lustrzankę (obiektywy, lampy itp), a ja od zawsze lubię ładne zdjęcia, dlatego na pewno będziemy szukali dobrego fotografa, trafiającego w nasze gusta. Oglądałam już strony internetowe niektórych, zwłaszcza tych, których poznałam na targach, ale na razie nie jesteśmy na nic zdecydwani. Mamy czas Zaczniemy o tym myśleć na poważnie tak za rok. Babeczka z hotelu, w którym na 80% będzie impreza poleciła nam fajnego fotografa, kto wie. Trzeba będzie też patrzeć na cenę...

Natomiast mnie baaaardzo zależy na kamerze. Ja tak jak misiadelko uwielbiam oglądać filmy z wesel znajomych, mogę to robić po sto razy Tutaj to w ogóle zaszalejemy :P Ostatnio w czerwcu byliśmy na weselu przyjaciół TŻ-ta i tam jakoś przed oczepinami był wyświetlony na rzutniku film tak jakby a'la teledysk z młodą parą w roli głównej. Leciała sobie pioseneczka, a oni nad jeziorkiem jak się spotykają, jak sobie idą na kawę, jak spacerują, jak się śmieją, całują, robią sobie fotki. Zobaczyłam to i od razu mówię do TŻ-ta: "Kris, u nas będzie to samo tylko, że z nami w roli głównej". I powiem Wam - nie odpuszczę D Najwyżej przyoszczędzę na czymś innym, ale taki filmik po prostu muszę mieć Już nawet wybrałam sobie plener - niedaleko za moim miastem jest muzeum etnograficzne są stare domki i pola, łąki. I będzie to nagrane tam - do piosenki "Dmuchawce, latawce, wiatr", ale w wykonaniu Ewy Farny, bardziej modern TŻ na to jak na lato, także już nie mogę się doczekac Nagramy to z jakieś 2 miechy przed weselem i też puścimy na weselichu, a wcześniej jeszcze będzie pokaz slajdów zdjęcia od naszego zapoznania się, po początek związku aż po dzień ślubu (prawdopodobnie do piosenki "Stick with you" Pussycat dolls, ale to może mi się jeszcze zmieni :P).

A co do tańca to mam trosze inne zdanko niż Wy, bo my z TŻ-tem oboje uwielbiamy tańczyć i chcemy zatańczyć wypracowany układ, którego nauczymy się w szkole tańca. Do piosenki "Breathe easy" Franceski Belmonte (ścieżka dźwiękowa z serialu "Tancerze"). To jest taka jakby "nasza" piosenka, bo ja namiętnie oglądałam ten serial i strasznie mi się piosnka spodobała, zwłaszcza te słowa "Z tobą przy moim boku oddycham swobodnie" i tak się złożyło, że w tym czasie zaczynał się właśnie mój związek z TŻ-tem i jak wstawiałam pierwsze nasze wspólne zdjęcie na naszą klasę (fb jeszcze nie był wtedy taki popularny :P) to tak właśnie podpisałam tę fotkę - "with you by my side I can breathe easy" Jak puściłam piosenkę TŻ-towi to się zauroczył i powiedział od razu, że to będzie nasz pierwszy taniec na weselu i że zatańczymy go w jakimś super układzie ) Ja to w ogóle nowatorska chyba będę, bo sobie wymyśliłam, że na pierwszy taniec przebiorę się w inną sukienkę, bo przecież w takiej długiej nie zatańczę skomplikowanego układu Też będzie biała, ale taka bardziej taneczna A potem po pierwszym tańcu szybko pójdę się znów przebrać :P

Aaa, i ja się stresować (chyba :P:P:P) nie będę Uwielbiam tańczyć, wczuwam się w to 100% i dla mnie to będzie raczej chyba tylko i wyłącznie największa w świecie radość, że mogę przed wszystkimi zatańczyć z moim ukochanym

W ogóle wydaje mi się, że ja się niczym nie będę stresować Ja po prostu będę tak szczęśliwa, że chyba nic mi nie będzie w stanie popsuć nastroju i będę mieć cały czas banana na twarzy. Na ten moment ten ślub i to wesele to marzenie mojego życia Tak się nakręciłam, o niczym innym nie myślę... Czytam te forum "Na ślubnym kobiercu" jak jakaś wariatka Studiuję 2 kierunki, do tego robię podyplomówkę, za 2 miechy obrona mgr, a ja sobie czytam ślubne fora, choć ślub za ponad 2 lata. Cała Monia

Edytowane przez monikkad
Czas edycji: 2012-04-01 o 19:04
monikkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 19:43   #3960
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam podobny na lodówce w formie magnesu taki trójwymiarowy że jak się spojrzy pod jednym kontem to widać te fajne mięśnie, a pod innym kontem jest brzuchol i podpis: "zamień bojler na kaloryfer" TŻ stwierdził, że specjalnie to przyczepiłam na lodówkę, żeby się dwa razy zastanowił zanim zajrzy do niej w nocy (bo niestety często siedzi do nocy przy komputerze i potem robi się nagle głodny i po nocach je...)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości