|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenne ploteczki prrrawie narzeczonych cz.17
Oł gad, nareszcie wyspana! połozyłam się o 21:00 i tak pospałam do teraz. Jak mi dobrze
![]() Dziś mamy z Jlys zbereźną liczbę dni do ślubu: 69 ![]() Adela, udanego randkowania!
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Gajus, trzeba uczcic ta liczbe jakos
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
witam
Gaja to już 69 dni
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Dzikim rrrr, na który nie mamy czasu ani siły od zaręczyn
![]() Cholerka, przez Was zając mi na wyro naszczał! Bo Wam odpisywałam i nie zauwazyłam! Koleżance zostało 13 dni. Wolałabym 13, nie 69 Mniej ma też Santom
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-04-01 o 09:04 |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ HO
no ja chyba mam kolo 40 zreszta zaraz spawdze az z ciekawosci wszyscy dookola nas powoli zaczynaja sie srac;D
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
ze strachu przed Waszym ślubem?
A ja dziś miałam ślubny horrorek! Szykowałam się do ślubu, aż sobie uświadomiłam, że to nie 9 VI, a 2 VI i że to jeszcze tydzień. Mama stwierdziła, że to nic, że mam się szykowac i iść. Będzie wcześniej. na to ja: jak to? taka uczesana byle jak i nieumalowana? (bo kosmetyczka i fryzjerka były umówione na tydzień później). Już z kościoła się wracałam, stwierdziłam, że ostatecznie zaczekam i ostatnia migawka ze snu była taka, że odwieszam moją brudną suknię na wieszak |
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
sraja sie nie z nas, a za nas
bo my relaks, a reszta strechol i pytania do nas czy i my sie stresujemy do mnie nie dociera, ze to za miesiac![]() ja od kilku dni, a wsumie nawet tygodni nie mam koszmarkow ale co do tego Twojego snu Gajka to Wam kiedys pisalam: mialam podobny tylko u mnie poszlo o przesuniecie o 2h na pozniej i tez sie stresowalam, ze jak to przeciezo 15 mial byc slub, a na pewno fotograf i cala reszta bandy juz sobie pojechala![]() kurcze musze sie zajac sprawa kosza na kartki przed kosciól i mam nadzieje, ze nas na bramach nie oskubia swoja droga wlasnie do mnie dotarlo, ze jeszcze kwestia dzieciakow jest, bo u mnie w miescie lubia sobie stanac na bramie trzeba cuksow im kupic
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Ano coś pisałaś, racja
![]() Kup im żelki. Ucieszą się. I dobrze, że relaks. Lepiej tak niż zejść na zawał ![]() Czas wstawać z wyra! Królicze forum nadrobione, więc czas na jajeczko na miękko
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Elo, laski!
![]() Ale ten czas leci, Santom za miesiąc będzie mężatką, Jlys i Gaja za 69 ( ) dni ehhh ![]() A ja sie pochwalę, że właśnie kupiliśmy groupona: 8-dniowy pobyt na Sardynii za śmiesznie tanio niah niah niah ale będzie opalanie
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
och Mutny, jak Ci dobrze... Mrrrrrrrrrr........ ciepelko;D kiedy jedziecie?
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poza tym musimy się zgadać ze szwagierką i jej mężem, bo to jest dla 4 osób i chyba ich weźmiemy. Przyjadą do nas, potem wsiądziemy w samolot i Sardynia welcome to
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie zdecydowanie za dobrze jest, koleżanko! Nie dośc, że mieszkasz we Włoszech to jeszcze takie wakacje. podziel się
![]() no leci, leci! sem uświadomilam, że to już 3 tygodnie odkąd zmieniłam pracę. jeah. Przeleciało
|
|
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Cytat:
raz juz vicemistrzostwo zdobyl![]() Ty zbereźniku ![]() Kochana ty nie narzekaj ,bo jeszcze pare miesiecy temu czekalabys jeszcze 3 miechy do 8 wrzesnia Cytat:
![]() Mutny ale fajnie z tym wyjazdem bedziecie mieli,a ile was to wyniesie? Ja wczoraj bylam na tych urodzinach i z przykroscia musze stwierdzic ,ze juz dzieciaki nie robia na mnie takiego wielkiego wrazenia jak 5 lat temu .Wtedy to je ubostwialam ,a teraz po 3 h juz mialam ochote sie ewakuowac.A przeciez to byly male dzieci dwoje roczniakow(dokladnie 2 tyg.ich dzieli) jedno 1,5 roczne i jedno 2 letnie. Druga kwestia ,ze mam coraz mniej sily na takie dzieci ,pare lat temu potrafilam caly weekend spedzic z dziecmi brata sama i jeszcze mialam mnostwo sily ,a wczoraj 3 h i bylam tak zmeczona jakbym 24 h pracowala. Ciekawe co to bedzie za kilka lat ,a przeciez wlasne dziecko to 24 godzinny etat 365 dni w roku.Ja sie chyba starzeje
|
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
Hejooo - co tutaj takie pustki
nieprzyzwyczajona jestem ja kwitnę w pracy, a potem goł do TŻa, jutro mam dzień wolny, ale ta praca mnie drażni, dość mam dosłownie... ale wiem, że muszę gdzieś pracować, mamy priorytety z M. ![]() w ogóle mam słaby nastrój, wszystko mnie drażni, o tyle że wczoraj wypisałam 21 zaproszeń jeszcze kilkanaście przede mną
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, to już 3 tygodnie
![]() Ja wiem, że czekałabym jeszcze 3 miesiące. chyba bym osiwiała! ![]() Clood, nikt Ci nie broni szukać nowej pracy i szacun za ręczne wypisywanie zaproszeń. Ja wypisując teksty do druku i nazwiska do druku siedziałam z podręcznikiem Markowskiego otworzonego na odmianie nazwisk |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia bierz tez pod uwage, ze nie jestes w najlepszej formie psychicznej i urzedowalas wczoraj z grupa dzieciaczkow, co nie jest latwa sprawa
do swojego dziecka tez sie inaczej podchodzi wlasnie pochlonelam pol ananasa skubany mi sie przejrzal troche i dziada wmuszalam;D
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
gaja no coz na to poradze starosc nie radosc,moze sile i mam ,ale zapału do nich mniej moze dlatego ,ze kiedys przesadnie lgnelam do kazdego napotkanego dzieciaka.Niemowlaki natomiast nadal ubostwiam,dopoki chodzic nie zaczna:P
Wyczytalam newsa,ze szkola tanca "moja" zdobyla wczoraj 14 medali na mistrzowstwach polski ,szok ,na bank moj 3 zajeciowy partner cos wywalczyl
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-04-01 o 12:04 |
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole mi sie T. zaczyna rozczulac nad maluchami
jak widzi w tv jakies to siedzi i mu sie ryj cieszy do nich szczegolnie do takich podrostkow, co juz maja swoje filozofie male
|
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
No co ty ?? A co ja mam powiedziec jak ja mam jeszcze 455 dni??To ja to juz w ogole kaput
Ide laski do tesciowej na obiad ,bo dzwonila do mnie niedawno ,wcozrja tez mnei zapraszala ,bedzie dwojka z tych wczorajszych dzieciakow ,wiec nie bede sie nudzic sama z tesciowa. MUsze tylko tacie schabowe zrobic ,pomidorowke juz ma .
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() byłam dziś u księdza po mszy umówić się na spisanie protokolu- umowilismy się na środę, troche zły był ,, że dopiero teeraz przyszłam bo to już tylko 2 miechy do ślubu i trzeba już teraz to spisać , a , że teraz Wielki Tydzień i jest masakra , ale w końcu uzgodniliśmy środe na zajęciach z tańca- super, nauczycielka bardzo miła wszystko nam dokądnie tłumaczzy pokazuje, obojgu nam sie bardzo podobało po zajeciach przesłała nam nawet dokładny schemat na maila żebyśmy w domu ćwiczzyli pomiędzy zajęciamiGaja wiem, dziś 69 dni do ślubu hihikinia ty to jesteś prawdziwa Pani domu , mnie to się nie chce dziś obiadu gotować tż w pracy.. miałam w domu zostać na obiad, ale były zeberka więc ucieklam
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys, a kiedy trzeba ten protokół spisać? my nawet zapowiedzi jeszcze nie mamy, bo powiedzieli nam, że do tego trzeba już mieć komplet dokumentów, a J. dopiero jutro się bierzmuje
Będziecie wymiatać na własnym weselu! ![]() Kinia, zgodziłaś się na to, to teraz masz klopsa a tak serio: mam wrażenie, że to trochę inaczej wygląda jak się razem mieszka. Już niby wsio tak jak w rodzinie, a formalnie się nią nie jest - mnie to frustruje ![]() Schabowe i pomidorówka ![]() Posprzątałam chałupe! Znaczy zmiotłam kurze, odkurzyłam, posprzątałam królini, zmieniłam firanki w dwóch pokojach, pocięłam dziurawy koc na kocyki dla Ciki do klatki, zrobiłam porządek w dwóch szafach i wymiękam
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
no niby najpóźniej na 1,5 miesięcy przed ślubem(z tego co wyczytałam w internecie), ale mnie ksiądz powiedział , że już musimy spisać jak najszybciej - nie chciał po świętach jak zaproponowałam-powiedział, że trzeba jak najszybciej.dlatego środa, u nas dziś 2 zapowiedź poszła, za tydzień ostatnia
|
|
#2003 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie wróciłam od tż-ta... jak się wyrobi w tygodniu to da mi już swój samochód, bo drugi swój samochód już zrobił i odda mi swój,a weźmie mój do robienia...jaki on kochany
i dziś chciał mi szpilki kupić za 250zł tylko nie było mojego rozmiaru
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Oł gad, to się ostro pospieszyć musimy...
Adela, TŻ wrócił i dzieje się u Ciebie, oj dzieje! ![]() A u mnie na fb wszyscy się rozmnażają. wszyscy mają dzieci. Masakra jakaś
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dzieje,ale to dobrze bo on jest jedyną osobą , z którą po pracy się widuje. Też on ma nie mało na głowie,ale cóż....
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ja chodzę co 10 dni ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Ogółem dzisiaj od rana miałam kiepski dzień zdrowotny bo się zaczął mdłościami jak co miesiąc przez anty. Przynajmniej jeden ranek w miesiącu muszę takowy mieć
|
|
#2007 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu to nie za fajnie.... a dziś to tż sprzątał
a co
|
|
|
|
#2008 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie będąc świadoma, przychodząc pewnego dnia do pracy dostałabyś wypowiedzenie... yyy i kopara opada Cytat:
jestem akurat po kawalerskim Pana Młodego ![]() Cytat:
![]() aaa kurcze, to nie zrozumiałam, myślałam że określenie 'babcia' użyłaś dla nazwania starszej sąsiadki, a nie bezpośrednio swojej babci sorki co do mieszkania - jeśli c.o. jest miejskie, poza tym jeśli mieszkałaś obok 3lata to wiesz na co się piszesz życzę powodzenia gratuluje odwagi Twoim żuczkom ba, najlepszym! ![]() Cytat:
![]() Gajka i jak na szkoleniu? bo nic nie napisałaś ![]() poza tym, Dziewczyno co Ty gadasz... 'jem jak świnia, nie ruszam się' pfff jasne, a te 8h z dziećmi to co? o 100% więcej ruchu niż ja przed komputerem w swojej robocie haha i brawo dla królinki za sikanko na łóżko Pani nie patrzy więc sik-sik i po sprawie kinia to już 3 tyg.? wow, ale ten czas zapiernicza... ja jestem po imprezowym weekendzie, na kawalerskim było za☠☠☠iście o północy chłopaki moczyli się w zalewie, szaleńcy, a potem były zapasy na plaży teraz oglądam zdjęcia i pękam ze śmiechu z kolei w piątek u znajomych dostaliśmy oficjalne zaproszenia na lipcowe weselisko była karteczka o bileciku ze znakiem wodnym i winie zamiast kwiatów, moim zdaniem to trochę nietaktowne... ja zawsze daje kasę na prezent i drobny upominek zamiast kwiatów, a w sumie i tak uważam, że jak ktoś się uprze to obdaruje młodych czym chce, i żadne wierszyki nie pomogą ![]() Mama jak zobaczyła zaproszenie to zapytała kiedy my robimy wesele, bo kasa leży... a jak nic nie zorganizujemy to Tata wybuduje za tą kasę drugi garaż niezły wybór garaż lub wesele, super i tak wisi mi ich kasa, ale sam fakt takiego wyboru wywołuje sarkastyczny uśmiech ![]() aaa trzymajcie za mnie kciuki jutro mam rozmowę i przedłużenie umowy!
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Jlys i Gaja - u mnie protokół 1,5 miecha przed i też tylko dwie zapowiedzi wystarczą, ksiądz nie kazał nam wcześniej przychodzić
Monia - będę trzymać ![]() A ja dzisiaj jechałam od mojego TŻ i jakieś dwa psiska przy drodze na wiosce łaziły, to zwolniłam prawie do zera, bo bałam się, że mi na drogę wlezą pod koła, a jeden nagle z boku rzucił się na moje auto, huk był jakbym go uderzyła, a to on mnie zaatakował, patrzę w lusterka pies normalnie chodził - bydlę collie jednej sąsiadki TŻa co puszcza psa samopas, za to drugi leciał mi obok jak odjeżdżałam - wściekłe czy co? przestraszyłam się normalnie. A pod blokiem zobaczyłam kunę - kurna skąd to się bierze dobrze, że to nie był mięsny jeż
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2012-04-02 o 00:24 |
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, odnosnie wlasnie bilecikow do zaproszen
do niedawna uwazalam, ze sa ok bo po co komu kwiaty, ktore zaraz zwiędną i sama myslalam o tym, zeby na swoim zaproszeniu napisac, ze zamiast kwiatow kase ale w sumie T. mnie uswiadomil, ze to niezbyt taktowne bo i tak wszyscy teraz pierwsze co to daja kase i podzielam twoje zdanie. Ja bym nie chciala wspominac o pieniadzach, zdecydowalismy, ze jak juz to napiszemy, ze zamiast kwiatow chcemy slodycze Dzien dobry laczeki Uciekam zaraz na depilejszyn
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Mniej ma też Santom

nie będąc świadoma, przychodząc pewnego dnia do pracy dostałabyś wypowiedzenie... yyy i kopara opada
jutro mam rozmowę i przedłużenie umowy!
dobrze, że to nie był mięsny jeż