U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012 ! - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 10:28   #3391
qsloncu
Wtajemniczenie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

jeeeee odbilo sie po jedzonku i nawalił w pampersa:/

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Hej
Mamy za sobą cudowną noc!
Ewelinka zasnęła około 23, spała do 5.30, pociągnęła 2 cycuchy, zasnęła ok. 6.30, pospała do 9
Jak będzie tak dalej, to będę mogła ją cały dzień na rękach nosić za taki sen
Zauważyłam, że po karmieniu wieczornym (ok. 18-19) chce spać w ramionach do karmienia na noc. Ale przynajmniej mogę wtedy obejrzeć coś w tv
cudowne dziecko! też chce takie

qsloncu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:34   #3392
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: U nas coraz więcej dzieci,a na gadaniu czas szybko nam leci! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez natkulec Pokaż wiadomość
Cześć
Moja Madzia też ma dzis 4 tygodnie a wydaje się jakby się wczoraj urodziła

Dobrze że dzis miałaś lepszą nockę moja budziła się po 24, o 4:30 i o 7:30
Jesli chodzi o bączki to też ją męczą przy usypianiu, właśnie się spina robi czerwona i wtedy bączek idzie, zamierzam podać herbatkę koperkową jak mąż ją dzis kupi
moj jutro konczy miesiac
za nami 2 nocna przespana bez problemu tzn pobudka co 2-3h na szamanie
Cytat:
Madzia sie wlasnie obudzila i je cyca a miałam sie isc wykapac, no coz...
Wiktorek sie budzi tez jak chce isc pod prysznic lub zrobie sobie kawe

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:
Napisane przez qsloncu Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

suuper ze sie juz nie meczy
mojemu sie odbija klade go po paru minutach i sie ulewa
Stary 2012-04-01, 10:50   #3393
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

ale jak dostaanie odciagniete mleko w butelce to chce sie długo tulic

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:02   #3394
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
moj jutro konczy miesiac
za nami 2 nocna przespana bez problemu tzn pobudka co 2-3h na szamanie

Wiktorek sie budzi tez jak chce isc pod prysznic lub zrobie sobie kawe

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

suuper ze sie juz nie meczy
spoko u mnie podobnie

Stary 2012-04-01, 11:05   #3395
emigra
Zakorzenienie

Bry

to ktora dzisiaj rodzi?
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:15   #3396
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
TŻ właśnie pojechał z resztą do kościoła, a ja zostałam bo po nocy czuję się taka połamana że szok
Wczoraj pojechaliśmy na 18 do znajomych na urodziny (ale się najadłam) TŻ miał ostatnią szansę aby coś sobie wypić bo od dzisiaj do porodu zero alkoholu Do domu wróciliśmy ok 24. Na dodatek śnieg spadł TŻ z kumplem odśnieżyli mi cały samochód i mogliśmy wrócić do domu.
Jak się położyłam to nie umiałam zasnąć bo w każdej pozycji strasznie bolał mnie kręgosłup. Do tego jeszcze Oskar tak się wypiął że pierwszy raz poczułam tak mocny ból dupkę miał po mojej prawej a nogi po lewej stronie i miałam dwie takie mocne kule na brzuchu i cholernie boląceale pomasowałam i wrócił do swojej pozycji.
do tego co godzinę wstawałam siku. Jednym słowem noc do du....

I wiecie co rano ok 8.30 przyszła teściowa do dziadka i o dziwo mówiła ciszej. Więc mówię TŻ że tak jest że jak on jest w domu to ona cicho rano z dziadkiem gada a jak ja jestem to drze tą jadaczką. A on do mnie że to dlatego że wie że jak co to dostanie opierd......

Nowaken a co Ci tak śpieszno?? Ty masz termin po mnie - poczekaj
a tak poważnie to

Dziewczyny te rozpakowane jak to jest u Was z karmieniem tzn. czy karmicie bez skrępowania przy innych czy idziecie np do drugiego pokoju?? I jakie ewentualnie są reakcje osób "trzecich"? Pytam tak z ciekawości.

Miłego dnia Wam
No co z tym sniegiem,pory roku sie pomylily czy jak?

Moze tesciowej tak zostanie z tym mowieniem,dobrze by bylo co?

Ja nie rozpakowana,ale jedno juz cycem wykarmilam i staralam sie karmic tak,zeby inni nie widzieli,tzn przy mamie i mezu to spoko,najlepsza przyjaciolka tez bez skrepowania.Reszta juz niekoniecznie.Mielismy jeden pokoj,wiec jak ktos przychodzil,to obracalam sie na fotelu tylem do gosci.

Cytat:
Hej
Ewelinka zasnęła około 23, spała do 5.30, pociągnęła 2 cycuchy, zasnęła ok. 6.30, pospała do 9
Zauważyłam, że po karmieniu wieczornym (ok. 18-19) chce spać w ramionach do karmienia na noc. Ale przynajmniej mogę wtedy obejrzeć coś w tv
No to masz bardzo kochana coreczke.Nic tylko chwalic

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Bry

to ktora dzisiaj rodzi?
Ja na ochotnika
Stary 2012-04-01, 11:15   #3397
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Hej
Zazdraszam choć u nas nie aż tak źle, bo karmienie 21.00, 2.30, 5.30 i 9.00

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
też tak czasem mamy

Cytat:
Bry

to ktora dzisiaj rodzi?
No ja też jestem ciekawa, której w moje urodzinki coś się wykluje

Szukam stanika usztywnianego do karmienia, bo mam już lekki zwis co polecacie? Te z h&m mi nie leżą jakoś, cycki mi na boki uciekają mierzyłam w piątek z nadzieją, że zakupię, ale niestety.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:16   #3398
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
ja od kilku dni budzę się z dłońmi jak balony... dosłownie jakby je ktoś napompował... nie jestem w stanie ich zwinąć i zacisnąć w pieść po 30 miutach troszkę opuchlizna przechodzi
zaczynam czekać na puchnięcie stóp
Tez tak rano mam, dlatego zdjelam juz bizu. Ale potem schodzi, chyba ze duzo chodze to znow mi puchna...

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
moj Tz sprobowal dzis cycka nie szlo mu ciagniecie....ani jednej kropelki nie bylo pozniej obserwowal Hanie jak ona to robi i byl zdziwiony dlaczego ona ciagnie a jemu nie wychodzi
Pewnie to nie taka latwa technika tak cycka ssac

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Hej
ja piszę do Was ze szpitala przyjechałam na izbę o 12 i mnie zatrzymali bo w ciągu 15 minut miałam dwa skurcze. Dobrze żę tylko się odezwałam że mam łożysko przodujące. Teraz jestem po kolejnym ktg i już skurczy było więcej.
Może mam szansę urodzić w tej części
Trzymaj sie Nowaken - zaciskamy z Ania kciuki

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hej
Bardzo ciezko mi zajrzec, przy dwojce dzieci a jeszcze do jutra jest ze mna mąż. Od poniedzialku do pracy wraca a ja nie wyobrazam sobie zostawiania samej z Filipkiem i Szymonkiem.
Nie ma czasu na nic, nawet zeby w spokoju zjesc sniadanie, czasem chce mi sie wyć, czasem jest pieknie i chcialabym zatrzymac czas, a czasem mysle, ze glupia bylam decydujac sie na drugie dziecko teraz, moze moglam poczekac az Filip bedzie wiekszy
Dzis Filip przegiął z nami ostro, byl tak niegrzeczny ze ja sie poryczalam, ze nie dajemy rady, ze jestesmy nieudolni itd.
Stał pare razy w kącie, bo inaczej bym go chyba poszarpała ze bym pozniej zalowala
Ale rzucil dzis autkiem w Szymonka, nie wiem czy specjalnie czy nie pomyslal co robi, ale nie moge mu pozwolic na takie zachowanie!
Staram sie mu poswiecac kazdy czaas wolny zeby nei odczul tego, ze ciagle karmie małego a jak nie karmie to przewijam itd, praktycznie ciagle mały na cycu a jak nie to, to trzeba cos w domu porobic, chociaz staram sie, odkladac porzadki na dalszy plan. Jednak wiecie same, nie moge doprowadzic do stanu, zeby potykac sie o śmiecie...
Ciezko jest cholernie, mam doła jak nie wiem
Aguskaa, nie macie teraz latwo! Ale nie poddawaj sie, wiecznie to trwac nie bedzie, Filipek sie przyzwyczai

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
6 ma moja mama urodziny i caly czas mi mowi,ze moze wnuk bedzie w prezencie urodzinowym
Urodziny mamy plus pelnia - kto wie

Rybko13 - nie zazdroszcze przezyc i trzymam kciuki zeby po wyjsciu wszystko sie juz ukladalo jak najlepiej

Julliczka - ty ciagle jeszcze 'w biegu'. Pewnie w takim samym rozpedzie wpadniesz na porodowke - w koncu skoro bedziesz miala zaplanowana cesarke to bedziesz znac termin i do konca znajdzie sie cos do zrobienia A brzucho masz cudny - duzy ale bardzo zgrabny!

gkatarzynka - trzymaj sie cieplutko w szpitalu -wazne ze lekarze maja Ciebie, malucha i miesniaka pod kontrola! Pisz na jak cos sie bedzie dziac!

Karolca - tez bym chciala zeby Ania byla takim spiochem Masz zdjecie Ewelinki z gazety?

Ja wczoraj bylam na urodzinach chrzesnicy 2 letniej. Jedzonko bylo pycha - jej mama oblednie gotuje Dodatkowo zaliczylam dwie lekcje praktyczne zmiany pieluchy na 4-miesiecznej coreczke innej kolezanki - ale bylam z siebie dumna, bo to moj debiut zyciowy byl

Evvcia - sto lat!

Edytowane przez Zia_
Czas edycji: 2012-04-01 o 11:18
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:16   #3399
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Bry

to ktora dzisiaj rodzi?
Mogę być ja ale niestety nic się nie zapowiada :-(

Miłej niedzieli dziewczyny
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:21   #3400
Zia_
Zadomowienie

Mala! - ale slodziak z twojej kruszynki! I ma karnacje po tobie
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:22   #3401
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

A wstawię cioteczkom Laurkę z dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0202.jpg (20,0 KB, 30 załadowań)

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2012-04-01, 11:26   #3402
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny te rozpakowane jak to jest u Was z karmieniem tzn. czy karmicie bez skrępowania przy innych czy idziecie np do drugiego pokoju?? I jakie ewentualnie są reakcje osób "trzecich"? Pytam tak z ciekawości.

Miłego dnia Wam
ja w sumie nigdzie nie wybywam z domu, więc nie mam przy kim karmić, a jak ktoś do nas przyjeżdżał to zawsze wypadało po karmieniu

karmiłam tylko przy mamie i teściowej, no i raz mi teść się wchrzanił do pokoju bo akurat przyjechali jak kończyłam karmić, ale głupio mu się zrobiło i poszedł - mój Tż miał raz pomysł:
-przysłać Ci tatę, któregoś dnia jak będzie miał wolny dzień
- nie
- dlaczego?! jesteś niedobra dla taty
- bo to obcy facet a ja tu czasami co godzinę z cycem na wierzchu latam
- ahaaaaaa... no ok

evvcia sto lat!

a ja rosnę i rosnę

Edytowane przez mag_99
Czas edycji: 2012-04-01 o 11:30
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:28   #3403
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Bry

to ktora dzisiaj rodzi?
Ja jeszcze nie :P

Jak tam Twoja Julcia?? widziałam fotki na poczcie - cudeńko ucałuj ją ode mnie

evvcia to dziś urodzinki masz, wszystkiego co piękne i dobre Ci życzę

Zia dzięki za komplement odnośnie brzucha mojego. TŻ normalnie się chichra ze mnie, że taki brzuszek mi wystaje, a ja nic, dalej kruszynka. A miałam nadzieję, że i ja przytyję w tej ciąży
No kalendarz mam wypełniony do 15 kwietnia ale chyba sobie kilka rzeczy odpuszczę i popracuję do piątku przyszłego, a po świętach leżę i nic nie robię - taki mam plan, ciekawe co z tego wyjdzie bo tak jak piszesz, zawsze jest coś do zrobienia.
A i zazdraszczam Ci tych lekcji przewijania - ja nie mam pojęcia jak to się robi, mam nadzieję, że w szpitalu pokażą mi jak to się robi najwyżej na intuicję się zdam

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:37   #3404
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość

Piękna córeczka a dla mamy wszystkiego najlepszego
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:39   #3405
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Ja przy mamie i mezu oczywiscie karmie bez skrepowania.
Ale juz przy tesciach wole nie, ide do pokoju obok.
Ale uwazam, ze ludzie powinni miec wiecej wyczucia i sami powinni sie domyslec ze chce w spokoju nakarmic małego a nie stac i sie gapic albo co gorsza przeszkadzac i zagadywac bez sensu jak np moja tesciowa.
Cytat:
Szukam stanika usztywnianego do karmienia, bo mam już lekki zwis co polecacie? Te z h&m mi nie leżą jakoś, cycki mi na boki uciekają mierzyłam w piątek z nadzieją, że zakupię, ale niestety.
Taki kupilam sobie na wyjscia
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...206573422.html
Jest rewelacyjny. Pieknie lezy i ladnie biust w nim wyglada.
Bo po domu to mam zwykle bawelniane.
Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Aguskaa, nie macie teraz latwo! Ale nie poddawaj sie, wiecznie to trwac nie bedzie, Filipek sie przyzwyczai
dzieki kochana
Cytat:
urocza
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 11:49   #3406
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

No ja też jestem ciekawa, której w moje urodzinki coś się wykluje
Evvcia no tak ty masz urodzinki!Sto lat kochana!Zdrowka i pociechy z coreczki!!

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

Ja wczoraj bylam na urodzinach chrzesnicy 2 letniej. Jedzonko bylo pycha - jej mama oblednie gotuje Dodatkowo zaliczylam dwie lekcje praktyczne zmiany pieluchy na 4-miesiecznej coreczke innej kolezanki - ale bylam z siebie dumna, bo to moj debiut zyciowy byl
No no,gratulacje.Pierwsze koty za ploty

Cytat:
Slicznosci,spioszek kochany

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Evvcia co do stanikow,to ja zamawialam co prawda na brytyjskim ebayu,ale staniki sa z Polski,wiec jak bys chciala to mozesz do nich napisac,bo pewnie mozna tez w Polsce zamawiac,a moze maja tez jakis sklep stacjonarny.Nie nosilam jeszcze,ale przymierzalam i leza fajnie,wygodne,dobra jakosc.To link:

http://www.ebay.co.uk/sch/bradeluxe0...&_trksid=p3984
Stary 2012-04-01, 12:06   #3407
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:

sama mozesz ja pic dziecko z cycka wypije hmm chyba ze karmisz butla?!
no cycem karmię i właśnie zaczęłam pić tą herbatkę koperkową ale póki co efektów niestety nie widać
Stary 2012-04-01, 12:07   #3408
natkulec
Zadomowienie

zdołałam uśpić Madzie w łóżeczku, zjeść śniadanie, wykapac sie, zaczelam sprzatac lazienke bo wczoraj sie nie udalo i Madzia znowu sie obudzila i znowu je a myslalam ze dluzej pospi
Stary 2012-04-01, 12:09   #3409
MoniaHan
Wtajemniczenie

Cytat:
infacol

maz nie mógł dostac tutaj herbatki koperkowej, moze zle szukał lub w nl nigdy o niej nie słyszeli?!
u mnie zasnał ok 22:30 obudził sie o 1:30 później ok 4 i 7 i od 8 nie spi
u mnie jutro bedzie 4 tyg

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

sama mozesz ja pic dziecko z cycka wypije hmm chyba ze karmisz butla?!

kropelki?ja uzywam od tygodnia, polozne powiedzialy ze mozna podawac od urodzenia i na opakowaniu tez jest takie info. problem bolacych baczkow zniknal odkad infacol stosujemy.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:11   #3410
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
zdołałam uśpić Madzie w łóżeczku, zjeść śniadanie, wykapac sie, zaczelam sprzatac lazienke bo wczoraj sie nie udalo i Madzia znowu sie obudzila i znowu je a myslalam ze dluzej pospi

Widocznie nie chce,zebys zanadto sie zmeczyla tym sprzataniem,wiec proponuje ci odpoczynek przy karmieniu
Stary 2012-04-01, 12:16   #3411
natkulec
Zadomowienie

Cytat:
Widocznie nie chce,zebys zanadto sie zmeczyla tym sprzataniem,wiec proponuje ci odpoczynek przy karmieniu
taka mala a juz dba o mame wlasnie sie karmimy, pisze do was lewa reka a w tv leci przepis na zycie
Stary 2012-04-01, 12:18   #3412
MoniaHan
Wtajemniczenie

evcia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:20   #3413
emigra
Zakorzenienie

Jolka, wydaje mi sie ze to takie male rozstepy Ci sie zrobily, ale nie sa ciemne wiec sa prawdopodobnie plytkie i po porodzie szybko znikna - mysle ze nawet nic nie bedziesz musiala z nimi robic

Juliczka, brzuszek sliczny - obnizyl sie!!
moja Jula ma sie dobrze, wieczory nadal nie sa latwe, bo mala bardzo placze mimo ze kupki ida, baczki ida, najedzona, przebrana... no nic, trzeba przezyc ucalowana

Evcia, sto lat kochana, spelnienia marzen, pociechy z Laurki i meza i usmiechu kazdego dnia! Laura sliczna - jest bardzo podobna do Ciebie

Moja niunia spi ladnie troszke marudkuje przez sen, ale nie wybudza sie... my skorzystalismy z mezem i troche czulosci sobie zafundowalismy

Mamuski mam pytanie ... pytalam mojej poloznej ale ona twierdzi ze to normalne a mnie to martwi ... od samego porodu czuje tam na dole sile grawitacji ... to znaczy jak pochodze troche to zaraz boli mnie ''podwozie'' ... jak siadam na wc to mam wrazenie ze cos mi uciska mocno od srodka na wargi i okolice miedzy pochwa a odbytem ... juz zaczynam sobie wypadanie pochwy wmawiac tez tak macie? polozna mowila ze z kazdym dniem powinno byc lepiej tymczasem ja nie czuje roznicy - od porodu jest tak samo .... wizyte u gina mam dopiero 17.4 ...

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Mala Tymonek to Twoja kopia oboje pieknie sie prezentujecie
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:21   #3414
Roksape
Zadomowienie

Hej :d
No ja też dzisiaj pospałam bo mała miała 2 krótkie pobudki na jedzenie i po pół godz. już spała... A wczoraj nie miała ochoty spać i siedziałyśmy całą noc i spałam tylko godz...

Aguśkaa doskonale Cię rozumiem bo mamy równolatki i mój też jest strasznie zazdrosny o małą. Jeszcze jej krzywdy nie zrobił, przytula i całuję ale jak karmię to potrafi uciekać do kuchni na stół a ja wtedy nie mam jak oderwać małej od cycka i za nim lecieć. Gdybym nie mieszkała z teściami to bym pewnie nie dała rady... Bo oni chociaż przypilnują go zanim Basię nakarmię i pójdzie spać. A wczoraj ucieczka na stół się nie udała i tak się udeżył, że krew była i od środka ma spuchnięte usta. I wczoraj małej ukradł smoczka i ssał Musimy się pomęczyć bo już czasu nie odwrócimy a za jakiś czas może będą się wspólnie i chętnie bawić...
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:29   #3415
lena_mi
Zakorzenienie

Evvcia wpadłam na chwilkę życzyc Ci wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek!!! szczęscia, miłości i pociechy z Córeńki i Męża oby się spełniły wszystkie Twoje marzenia!
Stary 2012-04-01, 12:34   #3416
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
taka mala a juz dba o mame wlasnie sie karmimy, pisze do was lewa reka a w tv leci przepis na zycie
To 3w1,to sie nazywa podzielna uwaga
Stary 2012-04-01, 12:37   #3417
qsloncu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
kropelki?ja uzywam od tygodnia, polozne powiedzialy ze mozna podawac od urodzenia i na opakowaniu tez jest takie info. problem bolacych baczkow zniknal odkad infacol stosujemy.
na ulotce mam napisane ze od 1 m-ca. Powiadasz że znikły a długo stosowałaś? bo to chyba tylko tydzień można..?
Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
no cycem karmię i właśnie zaczęłam pić tą herbatkę koperkową ale póki co efektów niestety nie widać
tak odrazu to chyba nie zadziała. Cierpliwości
Cytat:
haha no popatrz a teraz mi Jimi śpi od 11 poprasowałam sobie i w końcu zabiorę do mycia WC bo tak się zbieram chyba od tygodnia
Tylko Jimi nie spał mi od 8 do 11 hmmm mam nadzieję że się nie obudzi zaraz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-01, 12:45   #3418
natkulec
Zadomowienie

Cytat:
haha no popatrz a teraz mi Jimi śpi od 11 poprasowałam sobie i w końcu zabiorę do mycia WC bo tak się zbieram chyba od tygodnia
Tylko Jimi nie spał mi od 8 do 11 hmmm mam nadzieję że się nie obudzi zaraz.
Madzia pojadła ale nie chce usnąć tylko marudzi
Stary 2012-04-01, 12:48   #3419
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Taki kupilam sobie na wyjscia
http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...206573422.html
Jest rewelacyjny. Pieknie lezy i ladnie biust w nim wyglada.
Bo po domu to mam zwykle bawelniane.
Cytat:

Evvcia co do stanikow,to ja zamawialam co prawda na brytyjskim ebayu,ale staniki sa z Polski,wiec jak bys chciala to mozesz do nich napisac,bo pewnie mozna tez w Polsce zamawiac,a moze maja tez jakis sklep stacjonarny.Nie nosilam jeszcze,ale przymierzalam i leza fajnie,wygodne,dobra jakosc.To link:

http://www.ebay.co.uk/sch/bradeluxe0...&_trksid=p3984
Dzięki właśnie chodzi mi, żeby było coś sprawdzonego Są Gosia te same na allegro A rozmiarówki zgodne z tabelą?

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Evvcia wpadłam na chwilkę życzyc Ci wszystkiego najlepszego z okazji Urodzinek!!! szczęscia, miłości i pociechy z Córeńki i Męża oby się spełniły wszystkie Twoje marzenia!
Dziękuję Wam wszystkim za życzonka i komplementy dla Laurki

Poszłam trochę do łazienki poprostować włosy, tatuś został z córką i słyszę jak jej czyta wiersze Tuwima słodkie to było

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2012-04-01, 12:52   #3420
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Dzięki właśnie chodzi mi, żeby było coś sprawdzonego Są Gosia te same na allegro A rozmiarówki zgodne z tabelą?

Dziękuję Wam wszystkim za życzonka i komplementy dla Laurki

Poszłam trochę do łazienki poprostować włosy, tatuś został z córką i słyszę jak jej czyta wiersze Tuwima słodkie to było

Ja mam cycki miniaturki,ale rozmiar wypada dobry.

Bedziesz miala dziecko inteligentne,od malego obeznane z literatura

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości