|
|
#3421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() na wstępie Gwizdak wszystkiego co najlepsze ![]() szczęścia z rodzinką i pociechy z męza, mrówki, gordonka i abyś prędko miała nowego bobo Wczoraj jednak to my pojechalismy do znajomych bo jeden tż kolega miał urodziny i się nawaliłam jak automat ![]() I ogólnie fajnie bo był tam taki koleś co na mnie leci i cały wieczór perfidnie nawet przy tż mnie podrywał ![]() dowartościował mnie bardzo a tż w koncu wzial sobie do serca ze on nie jest jedyny i musi sie o mnie starac i wytlumaczylam mu ze skoro mu sie nie podobam albo cos czy nie krece go seksualnie to ja nie bede miala problemu bo znajdzie sie ktos kto by mnie chcial i kogo kręce i lazi za mna krok w krok i dzisiaj caly dzien taki miły i cały czas mówi ze mnie kocha i nie jest zły o wczoraj może to mu da do myślenia ![]() bo ja już sie wczoraj czułam przez to wszystko okropnie jak same wiecie
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
karola i dobrze, oby teraz bylo tylko lepiej...moze faktycznie cos do niego dotarlo
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
Karola to dotarło coś do niego pewnie
Teraz już musi być tylko lepiej ![]() U mnie śnieg ![]() I pogodziłam się z Tż, nie umiem się długo złościć
|
|
|
|
#3426 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciesz się chwilą bo cudownie kwitniesz ![]() Cytat:
![]() a bardzo Wam na wyspie potrzebny? duże to koszty? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Grape jak ja czegoś w pracy nie zrobię/nie pomyśle/nie załatwie to mogę sie z nią pożegnać...a na chwilę obecną bym wtedy była w ciemnej dupie... Gwizdak wszystkiego najlepszego,z roku na rok takiego "zaginania czasu" w wyglądzie, spełnienia marzeń i jeszcze więcej brokatu i miłości w codziennym życiu ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
ładnie się postarał o to?
|
||||||
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wpadłam na chwilę tylko po to by życzyć jeszcze dzisiaj
Gwizdaczkowi wszystkiego co najlepsze, bezproblemowego powrotu do pracy, wiele radości z każdego dnia..licznego potomstwa i żeby Zuzia rosła duża i była tak mądra jak jej mama wszystkiego dobrego!ja dzisiaj padam..sprzątałam mieszkanie tak wiosenno-świątecznie..nie mam na nic sił i zaraz idę spać, bo jutro też mam intensywny dzień
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy bardzo to chyba nie, wiadomo da się żyć bez ale z jest dużo wygodniej zawsze przy ładnej pogodzie można wyskoczyć czy nad jezioro czy pospacerować po lesie bo niestety w tym mieście wyjątkowo nic się nie dzieje i jest najzwyczajniej nudno, no i może udało by mi się skończyć to cholerne prawko koszt wiadomo spory ale i tak zawsze mniejszy niż kupienie tutaj nowego, w dodatku nigdy nie wiadomo co się kupi, czy się zaraz nie będzie coś psuło ![]() nie rozumiem ludzi którzy zamiast po ludzku podziękować/czy nawet po prostu przemilczeć że się im o czymś przypomniało to jeszcze się czepiają lub z pretensjami wyskakują ![]() ehhh jeszcze jak by tego było mało to gdzieś mi wcięło kartę 3V Visa więc choć bym chciała kupić bilety to nie mam jak
|
|
|
#3429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poszukajcie jeszcze na spokojnie, na pewno musi być w domu bo chyba nie nosiłaś ze sobą? |
|
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieliśmy ją ze sobą na urlopie - zawsze ją miałam ze sobą w portfelu ale teraz ją wziął TŻ w Pl nie została bo dzwoniliśmy a jak wróciliśmy to TŻ mówi że wyciągnął ją z portfela i położył na ławie - ja wiem że ją tam widziałam tylko nie wiem czy to było przed czy po urlopie po domu nikt się nie kręciła więc gdzieś musi byc no chyba że się zaplątała w papiery i poszła do kosza jutro jeszcze raz przeszukamy całe mieszkanie - po raz chyba czwarty
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki bo jest ważne żeby sie znalazła
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
Elizka Tzn pogodziłam się z nim ale nie wróciłam
Po prostu nie mogę być w związku z kimś kto ciągle kłamie
|
|
|
|
#3433 |
|
Rozeznanie
|
TŻ ma mój pierścionek hihi
To tak żeby wiedział jaki mam rozmiar ![]() Nadrobię Was jutro, wybaczcie. Dobrej nocy
|
|
|
|
#3434 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i słodka Cytat:
Cytat:
Właśnie w DDTVN powiedzieli, że będzie materiał o tym, że przeciętna para się kłóci 312 razy w roku ja się pytam, kto moją normę wyrabia?! Dobry, jest do bani dzień, śnieeeeeeg i muszę wyjąć kurtkę zimową i buty zimowe. a już wszystko miałam pochowane :/
|
|||||||
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witajcie
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tż po pracy od razu jedzie do mieszkania i wraca do domu późno. a potem wiadomo - trzeba się umyć, zjeść i iść spać. nie mogę mieć pretensji bo tyra po 12 godzin i wiem, że robi to dla nas. muszę to przeczekać, bo wiem, że jak to się wszystko skończy, to u nas znowu będzie super, więc odliczam dni do końca remontu
|
|
|
|
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale czas pędzi szybko się to wszystko skończy, na pewno |
||
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Vicky, zabiłabym
to było gorsze niż wiązanie butów przez TŻ najki ![]() Peach, czas na szczęście szybko leci Naj, normę kłótni wyrabia jedna znajoma para Już tej dziewczynie nawet chłopak odpowiedział na słowa "nie chcę się kłócić": ja też nie chcę, więc nie przyjeżdżaj do mnie ![]() Grape, oby się karta znalazła... Wymordowałam w bólach to CV Nie wiem co jest z moim Wordem, ale to, co się wczoraj z nim działo, przechodzi ludzkie pojęcie. Cokolwiek napisałam - zgon. Cokolwiek zmieniłam - zgon. Ledwo nadążałam zapisywać W dodatku dowiedziałam się od TŻ, że gość będzie miał od razu umowy do podpisywania Pewnie to CV to tak tylko formalnie, żeby była podkładka?Bosz, gdyby on jutro podpisał umowę, kolejny rok byłby już praktycznie dla niego zaplanowany Sprawdźcie moje dzieło
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Peach juz niedługo ![]() Med kciukam za Tżta ![]() Śniły mi się dzisiaj Józia, Frezi i Gwizdak Jechałyśmy z Józią i Frezi do Gwizdaka na imieniny pokazać Frezi Mrówce Miałyśmy jechać jakimś autobusem, a Józia zamiast biletu w budce kupiła hot doga i nie miała na bilet Frezi była jak kukiełka, nic nie mówiła, wszędzie trzeba było ją prowadzić i wyglądało to tak, jakbyśmy wiozły wielką Frezyjkową lalkę dla Mrówki Jak w końcu dotarłyśmy na miejsce, to Gwizdak opowiadała, że miała idealne imieniny, bo rano byli w kościele, a potem brat Tż podczas toastu czytał Ewangelię
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2012-04-01 o 11:30 |
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, Twój sen...
Aż brakło mi słów na komentarz
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
med, dla mnie jest ok, ale ja się nie znam za bardzo
kciukam carmi - te Twoje sny...
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
![]() właśnie się uśmiałam carmi - Twoje sny wymiatają chociaż lepsze to niż zęby umieram ![]() vicky - ale nas trzymasz w napięciu
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, tak szczerze to akurat Twoje przerobiłam w sferze wyglądowej
![]() Ale wiecie co... Jak mi facet będzie jeździł do pracy w Zielonej Górze, to już musi być przyklęk
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Rety wczoraj w Gdańsku śnieżyca była, sypał tak śnieg, wiało - normalnie powrót zimy! na popołudniowy spacer z psem ubrałam zimową kurtkę, buty i puchatą czapkę
![]() wczoraj byliśmy w Gdańsku, zaliczyliśmy kino - film "Gniew Tytanów", całkiem dobra rozrywka a potem poszliśmy na obiad do Siouxa![]() wieczorem zaczęliśmy oglądać Avatara na dvd, ale dopiero dzisiaj rano skończyliśmy ![]() uwielbiam weekendy ![]() aaa i śniła mi się Frezi, mówiłam jej, że mobilizuje mnie do dbania o siebie, że ją podziwiam itp. i przyznałam jej się, że musiałam zrezygnować z a6w bo mi stawy w biodrach wyskakują Carmi - sen mega
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Osz, a Orfik miał kurteczkę? Czy sadystycznie mu nie założyłaś, niech dziada zmarznie w tyłek?
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwię się ja to tak najbardziej bym chciała, by luby się oświadczył przed wyjazdem na Mazury w maju. marzenie ściętej głowy czuję, że nie ruszę z miejsca, póki coś się zmieni, coś z zewnątrz, potrzebuję jakiegoś bodźca, bo nie mam ani grama energii do magisterki. wiem, że magisterka jest tylko dla mnie i tylko ode mnie to zależy, ale po prostu jestem ostatnio w takim poczuciu beznadziei, jeśli o nią chodzi, że aż mnie skręca. i potrzebuję znaleźć nową motywację, bo aktualnie w tej sprawie jest mi wszystko jedno :/ nie mówię, że chodzi o to, że jak mi się luby oświadczy, to ja się obronię, to byłoby cokolwiek dziwne ale mam wielką potrzebę poczuć się najważniejsza (wiadomo - wiem, że jestem, widzę to na co dzień, no ale... oświadczyn nie było, nie?), ogromną. i nie wiem, jak to wszystko na siebie wpływa, wiem, że nie powinno, że bronić magisterkę będę dla siebie, wiem to i tak jest! ale po prostu potrzebuję wykrzesać w sobie energię z zewnątrz, bo we mnie jest jej mało, jeśli chodzi o pisanie pracy :/ ale masło maślane
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-04-01 o 11:59 |
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
zakochałam się
|
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bucików też nie miał
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.

ja bym wyslala... co ci szkodzi...

przywozić samochód na wyspę z powrotem czy nie
.
01.08.2013
15.08.2014

jutro jeszcze raz przeszukamy całe mieszkanie - po raz chyba czwarty 

ale czas pędzi