Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 10:18   #2341
Blanszor
Rozeznanie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
witam!
Dziewczyny zrobił test od rana i ja znowu jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale nuuuuuuuumer! Gratulacje!
a cieszysz się?

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość

To ja się pochwalę ,ze byłam w avanti jako testerka tuszy do rzęs
O to też jesteś sławna i który tusz wygrał?

Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:19   #2342
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
a cieszysz się?

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

same sławy a ja tylko taki zwykły szary herbatnik
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:24   #2343
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
to dobrze, ze chociaż czytać umiesz
na razie z czytaniem trochę kiepsko, tylko sylabizuję i jedną stronę forum czytam 4 godziny

Mój synuś dziś spał 20 - 4 , zjadł kocie siki Nutramigen i spał do 8 rano.
Po dwóch godzinach aerobiku na łóżku znowu śpi, więc ja idę ogolić nóżki sarenki PAA

ale pamiętajcie, jestem jak niezapłacony weksel - zawsze wracam!

Stary 2012-04-01, 10:51   #2344
uska000
Zadomowienie

dzien dobry

u nas tez snieg Igorowi sie przysnelo to mam chwile

ale jestem z 30str w plecy;/ide nadrabiac

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

acha odnosnie witaminy D to mi lekarz mowil ze warto podawac ja dlugo nawet do 18lat ale mozna do 3;p

a w doz jest super promocja za 6zl 45szt na karte mama i malenstwo zamawiane przez internet podsylam linka

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p58160-Vit...ist-off_45_szt

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 10:54   #2345
*Agatek*
Zakorzenienie

Eliza ale piękne ubranko!!!!!!! bardzo mi się podoba- ale cena kosmiczna

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
a my z tż wczoraj zaliczyliśmy pierwszy raz po porodzie - już nie wytrzymałam i dałam się skusić Było bosko Coś czuje, że będziemy nadrabiać zaległości teraz choć niestety czeka nas 3 tyg rozłąki bo tż wyjeżdża w drugi dzień świąt
Ty no weź się co??? jak możesz być taka bezczelna niektórzy tu mają post od 3 miesięcy
ale już piątek... mam nadzieję, że @ się skończy

A wyjazdem się nie przejmuj- odpoczniecie od siebie, zatęsknicie! Spoko, ja swojego nie widzę od 5 tygodni dopiero w przyszły pt będzie, bo niemcy święto mają już od pt, czyli wyjeżdża o jeden dzionek wcześniej
Cytat:
witam!
a już chciałam pisać gratulacje...
Cytat:
Buhehe obsmaruję Was w SuperLinii, że za dużo jecie i że nie oglądacie programu sexi mama Kasi Cichopek Nie daję autografów, jestem niepiśmienna
ja dużo nie jem, a raczej za mało jakoś nie mam ochoty ciekawe ile ważę Szkoda, że na autografa nie mogę liczyć
Cytat:
same sławy a ja tylko taki zwykły szary herbatnik

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:21   #2346
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak byłam chrzestną (dwa razy ) to po prostu razem z mamusią dziekca pojechałysmy i razem wybierałysmy. w tamtym roku w marcu byłam chrzestną i spodobało się nam jeszzce różówe futerko dla małej ale jej mama mi nie pozwoliła juz kupic (ja płaciłam za sukienkę, rajtki, bodziaka, szatkę i butki- ale sama chciałam, a nie ze oni wymagali) bo stwierdziła ze za duzo i sama kupiła futerko. mała zarypiasto wyglądała .
a pierwszy raz jak byłam chrzestną to po prostu dałam pieniążka na ubranko

piszecie o naukach przed chrztem- u mnie w kociele nic takiego nie jest wymagane... w ogóle pierwszy raz tutaj na wątku dowiedziałam się, ze cos takiego w ogóle istnieje...

Taa, u nas jest takie cuś - opowiadają o przebiegu mszy i takie tam. Niby rodzice i chrzestni mają obowiązek w tym uczestniczyć, ale ja jako chrzestna nie byłam, teraz też chrzestnych nie będę ciągnąć tylko sama pójdę
Cytat:
na razie z czytaniem trochę kiepsko, tylko sylabizuję i jedną stronę forum czytam 4 godziny

Po dwóch godzinach aerobiku na łóżku znowu śpi, więc ja idę ogolić nóżki sarenki PAA

ale pamiętajcie, jestem jak niezapłacony weksel - zawsze wracam!

A moimi nóżkami też się muszę zajać Na razie umyłam i zaodżywkowałam głowę ;D To tyle mojego spa na dziś
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość

acha odnosnie witaminy D to mi lekarz mowil ze warto podawac ja dlugo nawet do 18lat ale mozna do 3;p

a w doz jest super promocja za 6zl 45szt na karte mama i malenstwo zamawiane przez internet podsylam linka

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p58160-Vita_D_krople_wyciskane_z _kapsulki_twist-off_45_szt
Ech, u nas w mieście już nie ma apteki, do której można zamawiać
Czekam z zamówieniem, aż gdzieś ędziemy jechać z Tztem,to wtedy do innego miasta zamówię

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:26   #2347
*Agatek*
Zakorzenienie

ja mam nadzieję, że nie będzie u mnie w kościele wymagane nauki bo tżta nie będzie, chrzestna w Olsztynie, a chrzestny bierze nadgodziny i pracuje ja mam iść? bez sensu jakieś nauki

kurczaki kupiłam 3 pojemniczki na mocz- takie woreczki i ciekawa jestem czy złapię siuśki dostała herbatki, odczekam pół h i będę próbować...

Stary 2012-04-01, 11:37   #2348
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

A moimi nóżkami też się muszę zajać Na razie umyłam i zaodżywkowałam głowę ;D To tyle mojego spa na dziś
ja wymoczyłam brud w wannie (podkradłam młodemu oilatum ), ogoliłam wszystko oprócz głowy, zrobiłam pazurki u rąk i nóg
nabalsamowałam zwłoki i założyłam różowe seksi koronkowe gatki....
ale tż woli komputer

Stary 2012-04-01, 11:42   #2349
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja wymoczyłam brud w wannie (podkradłam młodemu oilatum ), ogoliłam wszystko oprócz głowy, zrobiłam pazurki u rąk i nóg
ale tż woli komputer
no nie moge no...

może tż myśli, że robisz z niego sobie prima aprilis??

Stary 2012-04-01, 11:45   #2350
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
ale tż woli komputer
chyba musisz go napaść szkoda zmarnować tak wycackanego ciałka
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 11:54   #2351
Anabellita
Zadomowienie

Hej moje wy lasencje!
Na szybciora poczytałam to co było adresowane do "Anabellita" czyli do mnie Resztę nadrobię wieczorem.

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Anabelita ja chrzest mam w poniedziałek wielkanocny i teraz trochę żałuje, bo to na mszy o 10, kiedy jest najwięcej ludzi. Tych oczywiście świętych i mamy wybór , albo nas ksiądz wprowadzi przez cały kościół, albo już będziemy siedzieli na ołtarzu od początku mszy i chyba wybiorę to drugie. Moglismy jednak zrobić to troche bardziej po cichu w jakis dzień, bez mszy.
No zdecydowanie ta druga propozycja o wiele lepsza Tak jakoś dziwnie paradować przez środek kościoła
A ja chyba poszukam innej parafi, takiej która ochrzci mi dziecko normalnie w niedzielę, a nie w sobotę po mszy jak jakiegoś wyrzutka

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
czeka mnie to samo, do zobaczenia w piekle
eee... w piekiełku nie może być, aż tak źle, cieplutko przynajmniej
Wiesz, słyszałam, ze tam nieźle imprezują
-----------
Poniższy post to mi się sam tak jakoś rzucił w oczy podczas szybkiego przeglądania forum
Cytat:
witam!
A Ty niedobraod rana takie psikusy robić??? Przyznam że przez chwile to mi szczena opadła

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:09   #2352
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
ale tż woli komputer
No nie, mój to by mnie chyba zaatakował, nie patrząc nawet na mamę i dziecko
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję, że nie będzie u mnie w kościele wymagane nauki bo tżta nie będzie, chrzestna w Olsztynie, a chrzestny bierze nadgodziny i pracuje ja mam iść? bez sensu jakieś nauki

kurczaki kupiłam 3 pojemniczki na mocz- takie woreczki i ciekawa jestem czy złapię siuśki dostała herbatki, odczekam pół h i będę próbować...
Agatek, może u Was nie będzie Ja pójdę sama, TZta z małą zostawię, rodzice chrzestni nie pójdą
A w sumie, to dziecko jeszcze nie zapisane do chrztu, a ja już się na nauki wybieram Ale sala już zaklepana

Stary 2012-04-01, 12:21   #2353
Angelika_26
Raczkowanie

Cytat:
witam!
O to grtulacje!!! Brawo za odwagę!

Hmm no ciekawe czy wkręcasz?? Aż powiedziałam mężowi a ten oczy i mówi ,że muszę zacząć brać tabletki. hihi

Edytowane przez Angelika_26
Czas edycji: 2012-04-01 o 12:28
Angelika_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 12:22   #2354
MMONIKA9
Wtajemniczenie

heloł heloł

Cytat:
Na okładce pisma ważyłam 69 (rozmiar 40) i było mi z tym super.
W dzien porodu 103 kg
Teraz 87. Chcę zjechać z wagą znowu do rozmiaru 40.

Ja zawsze miałam mało włosów , z tym że są idealnie proste i błyszczące. Nawet je lubię.

Do mnie macha w domu rowerek stacjonarny, ale jakoś się nie możemy spotkać. Ale bez tego nie schudnę. Więc muszę się z nim przeprosić.
ja kiedyś miałam 64kg jakieś 8 lat temu jak poznałam tż potem zaczeły się problemy z włosami z tyciem ciągłe zmęczenie i jeszcze wiele innych objawów podczas badań hormonów okazało sie ze mam PCO
ja na końcu ciąży ważyłam już 122/123 kg i w ciągu miesiąca bardzo szybko udąło mi sie zjechać z tego co przytyłam ale teraz waga sie zatrzymała i ani drgnie
a włosów to ja kiedyś miałam tone miałam baaaardzo gęste i kręcone
teraz mam mało i zamiast loków szope ;(

Cytat:
Łooooo jakie słodkie.

A dziewczynki nigdy jeszcze o tym nie pisałam, bo sama trawiłam tą informację. Nasz synek ma spodziectwo żołędziowe i musi mieć operację. Za tydzień idziemy na wizytę do chirurga państwowo a za dwa tygodnie prywatnie do kogoś innego na drugą konsultację. Podobno jak chirurg jest dobry to naprawią małemu siusiaczka, że będzie wyglądał całkiem normalnie. Ale biedy się nacierpi. Udało mi się dotrzeć do najlepszych speców od spodziectwa w Warszawie, więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
ojjj będzie dobrze

Cytat:
witam!
no to super ( i jaka fajna pamiętna data )
Stary 2012-04-01, 12:49   #2355
NataliaM1103
Rozeznanie

Nie podniecac mi się tu -dzisiaj PRIMA APRILLIS.
W ciąży nie jestem!
Taki maly żarcik z mojej strony to był!!!:ha haha:
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 13:05   #2356
uska000
Zadomowienie

Cytat:
W ciąży nie jestem!
o ty nie dobra

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 13:32   #2357
anankee
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny - wytłumaczcie mi tumanowi bo się zagubiłam
wit d podaje się do końca 3 miesiąca czyli.. jak Igor 13.04 skończy 3 miesiace to kończę mu podawać czy podaję jeszcze następny miesiać do 13.05??
witamnę d podaje się co najmniej do 1 rż

ja Emilii podaję teraz tran, on ma w sobie witaminę d, a także a i e, no i kwasy omega.
Filipowi też już nie podaję wit d w kapsułkach, tylko też dostaje tran

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
witam!
to prima aprilis???

Emi!

Edytowane przez anankee
Czas edycji: 2012-04-01 o 13:28
anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 13:35   #2358
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
W ciąży nie jestem!

hehe odrazu wiedziałam że to żart - dlatego dodałam że jaka fajna pamiętna data
Stary 2012-04-01, 13:35   #2359
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
UWAGA UWAGA - piję alkohol! pierwszy od roku! mniam mniam mniam mniam. Jestem wyrodną matką młody śpi u siebie a ja popijam. Wciągam Martini. Tatuś się nim zajmie w nocy. Jakie fajne mrówki mi już chodzą po ciele
dobrze Tobie
u mnie tylko tz pije, a ja sie zajmuje Mlodym po nocach
Cytat:
Napisane przez Blanszor
Młody jest 3 dni na Nutramigenie i dwa razy zrobił fajowe kupy, sam , bez pomocy. To daje nadzieję, że jego układ pokarmowy przestanie świrować.
super

Cytat:
Napisane przez Blanszor
Nutramigen pachnie jak karma dla rybek albo sok z surowych ziemniaków, ale Alanowi smakuje.

moze lubi karme dla rybek?

Cytat:
Napisane przez Blanszor
aaaaaaaa i zapomniałam dodać - przed ciążą byłam ruda, ale w ciąży zrobiłam się na brunetkę (100 kg, kula szpiegula i rude włosy wyglądało komicznie). Ale dziś 2h (ściągała mi kolor i to było straszne!) u mojej kochanej kreatywnej świruski fryzjerki i mam wyczes nowoczesną fryzurę - fajne cięcie i kolor jak marchewa. Ale kocham być wrednym rudzianem
no, no
niezla fryzurka

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
ja to jestem rudzielec z natury, i moja córa tez sie powoli robi ale bedzie najśliczniejszym rudzielcem na świecie! oOoo!
fajnie, jak Ania z Zielonego Wzgorza
Cytat:
Napisane przez Haniula
ale zeby nie było , to odkąd farbuje sie na blond to i mózg mi sie odpowiednio przestawił dzis kupilam w rossmanie to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,45181,slim-extreme-3d-professional-termoaktywne-serum-wyszczuplajace-antycellulit.html&next=1 i napisane, ze efekt rozgrzania, wiec smaruje sie i se mhysle, eee chyba zepsute nic nie grzeje. To se nawaliłam tone i teraz siedzze i nie moge wyrobic, normalnie paaaali :tasak: ze tez nie wpadłam ze to po chwili działa
zawsze powtarzam, ze nie jest latwo byc blondynka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no w dupe jeżozwierza no! przeżywasz jak mrówka okres swego czasu tak jak MissZuzia (). Co Ty chcesz po 1,5 miesiąca ważyć mniej niż sprzed cionrzy i mieć płaski brzuch?? weź się, bo jak się nie weźmiesz... to ja Cię wezmę..
bierz mnieee !!!!!!!!!!!
nie chce wazyc mniej, ale tyle samo byloby milo

Cytat:
Napisane przez Agatek
oooo taaaaaak na odległość jesteśmy wzorowym małżeństwem...
to tak jak my, kiedy ja jestem na Mazurach,a tz tutaj
duzo bardziej sie wtedy kochamy

Cytat:
Napisane przez Agatek
pewnie Jachu nie taki straszny, jak go malują otworzę paczkę przy kurierze i w razie co odeślę z powrotem...
o nie, to wysylam zwyklym poleconym,zeby nie bylo mozliwosci zwrotu
Cytat:
Napisane przez Agatek
też robię to co Ty + bawię się na macie, buja się trochę w bujaczku, trochę pośpi po mleku (max godzinę, wieczorem czasem 1,5-2)poćwiczę jogę pomasuję plecki, no i spacer fajna rzecz ale dawno nie wychodziłam bo straszny wiatr jest a na spacerze moja nie śpi, tylko czuwa a jak uśnie (rzadkość) to na 15-30 min max.
no widzisz, my nie mamy maty
masaze i spacerki tez uskuteczniam, ale widac moj to twarda sztuka i pomimo wszytskich tych zabiegow dalej ciezko go uspic

Cytat:
Napisane przez Agatek
no wiesz... tak na forum....
Twoja miala swoj pierwszy raz z koniem, to moj lubi brac do buzi...

Cytat:
Napisane przez paulaLbn Pokaż wiadomość
I wrocilam do swojego dawnego koloru wlosow, jak to moj Tz mowi rude wredne ale co tam
fiu fiu
widze, ze sie dziewczynki odgruzowuja na wiosne

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 13:50   #2360
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dzis idziemy do kościola, bo trzeba zacząc znowu chodzić

Pogoda u nas tragiczna, az mnie zlosc bierze , wrr

jeju w tym tygodniu mam tyle do pozalatwiania, ze az wszystko sobie spisuje na kartke

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2012-04-01 o 13:52
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 14:00   #2361
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Zachustowany "pierwszy raz"
Słodko

Cytat:

A dziewczynki nigdy jeszcze o tym nie pisałam, bo sama trawiłam tą informację. Nasz synek ma spodziectwo żołędziowe i musi mieć operację. Za tydzień idziemy na wizytę do chirurga państwowo a za dwa tygodnie prywatnie do kogoś innego na drugą konsultację. Podobno jak chirurg jest dobry to naprawią małemu siusiaczka, że będzie wyglądał całkiem normalnie. Ale biedy się nacierpi. Udało mi się dotrzeć do najlepszych speców od spodziectwa w Warszawie, więc mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
O jejku, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Cytat:
witam!
Nie kracz, bo wykraczesz

Cytat:
To ja się pochwalę ,ze byłam w avanti jako testerka tuszy do rzęs
Same gwiazdy na forum

Cytat:
Jak pokazujecie ciuszki swoich pociech na chrzest to i ja się pochwalę
Ale piękna sukieneczka

Cytat:
Igor tez zezuje. to jak najbardziej normalne. ok 6-mca przechodzi samo. oglądałam program w tv, gdzie się pediatra wypowaidałą na ten temat i czasem niektóre dzieci nawet do roku zezują i niekoniecznie zawsze wymaga to interwencji..
Mój też zezuje. Moja mama oczywiście już wygłasza swoje radym, że to trzeba sprawdzić u lekarza, ale ona to milion innych rzeczy też wynajduje. A jak jej powiedziałam, że to normalne, że zezuje, to stwierdziła, że u mojej siostrzenicy też mówiła, że jej oczko ucieka i miała rację. Taaa, jak wynajduje się milion rzeczy, to jest spore prawdopodobieństwo, że w coś się trafi i wtedy można dumnie powiedzieć, że się ma rację

Cytat:
Cudowne uczucie prawda? Mój tak miał poprzedniej nocy Tej już nie było tak pięknie, ale tamtą poprzednią będę długo wspominała

Cytat:
ale tż woli komputer
Zdarza się

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Twoja miala swoj pierwszy raz z koniem, to moj lubi brac do buzi...
Jakie wyznania

A ja wczoraj uznałam, że jednak jestem głupią matką... Wojtuś mi usnął przed 19-tą ale uznałam, że to tylko drzemka i muszę go wybudzić do kąpieli i co? I okazało się, że rozbudziłam biedne dziecko, które darło się potem niesłychanie Ale mały spryciarz odwdzięczył się nam tym, że potem mieliśmy trudności z jego uśpieniem, 2 pobudki w nocy i 1,5-godzinne usypianie podczas tych pobudek. Teraz już chyba jesteśmy kwita
Pewnie jeszcze usłyszał jak Mąż mówił do swojej siostry (żeby jej było nas żal), że mamy 3-4 pobudki w nocy, to stwierdził, że skoro go oczerniamy, to on nam pokaże No i pokazał

A dzisiaj zostawiliśmy Wojtka z dziadkami i wyszliśmy sami z domu Do kościoła Normalnie szaleństwo Teraz mały przysypia u babci a ja idę kończyć robić paszteciki.

No i też załapałam doła, bo mam duży brzuch i nie wiem w czym się pokażę w Święta ludziom A wczoraj w galerii wszystko chciałam na szybko i nic nie kupiłam na ten brzuchol okropny ;( Muszę się wziąć za siebie i w końcu zacząć robić brzuszki, bo latem chyba się nikomu na oczy nie pokażę ;(
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 14:19   #2362
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Pear nie pier.dziel głupot!! Nie będę gadać, że dziecko wynagradza zwały tłuszczu po ciąży, bo to nie prawda. Powiem Ci tak, nie ważne ile masz wzrostu, wagi czy masz garbaty nos - bądź zawsze zadbana, umalowana, dobrze ubrana do swojej wagi oraz figury i będziesz czuć się seksi. Ja już z powrotem uczę się chodzić na obcasach - chociaż wczoraj po Starówce po kocich łbach chodziło się ciężko
a jak ja mam niby znalezc czas na malowanie i dbanie o siebie? Jak spiluje w pospiechu paznokcie, to juz jest duzo
a na obcasach to nigdy nie umialam chodzic
bylas na Starowce? Ja juz zapomnialam,ze cos takiego istnieje

Cytat:
mega grzeczna - kochane dziecie
Dzisiaj ochrzciłam chuste i było super Rewelacyjna sprawa!!!Polecam
a jak ja zawiazalas? w sensie patrzylas na filmiki na jutjubie czy jak?
kurde, ja nie wiem, jak sie za to zabrac, a te zajecia dopiero w polowie kwietnia :/
Cytat:
Napisane przez Mijus
Uważam, że w każdej chwili
o jak fika po drugiej polowce wina
po calym to zapomni, ze ma dziecko w domu
Cytat:
Napisane przez Mijus
To może 10 maja na koncert Metallicy Ja będę na pewno2 lata temu byłam i było mega!!!! Przyłączysz się?
pomimo mojego uwielbienia dla mocniejszej muzyki, jakos nigdy nie bylam szczegolna fanka Metallicy, ale zeby miec pretekst na wyrwanie sie z domu, zawsze moge stwierdzic, ze to moja ukochana kapela...
Ja bym chcialam na openera

Cytat:
Rudzielce są seksi
jestem taki superstar że nawet kilka lat statystowałam w tv i miałam małą rolę mówioną haha. Ale to było dawno temu i nie prawda. Chociaż fajne doświadczenie i w telewizji i w gazecie.
o mama...
wyslesz mi fotke z autografem?

Cytat:
Zachustowany "pierwszy raz"
ekstra !!!
ja tez chce zwiazac Jaska !!!!
Biore chuste na Mazury i poprosze siostre,zeby mi pomogla

Cytat:
kurcze, tak jak Haniula, nie bardzo wiem, co to jest, ale dolaczam sie do stwierdzenia, ze na pewno bedzie wszystko dobrze i Alan bedzie mial siusiaka ze hoho !!!
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
dzis nie bedzie fot bo zmyłam facjate a ze mam kroste to sie nie foce jutro jak sie wylansuje na wyjscie to cykne
ale nie wiem czy jestem zadowolona, bo ciemny wyszedl co przy mojej bladej du.pie wyglada slabo, musze isc na solar koniecznie
poki co bede sie kremem braz na twarz packac
dzisiaj jest to jutro, wiec jak Dzon mi da, to lece do klubu

Cytat:
Napisane przez Zuzia
ja nie polecam ich rozmiarowki, wszystkie ciuchy sa albo waskie - pajace albo szerokie a krotkie - body na mojego Olka
no tak, kazde dziecko jest inaczej zbudowane
na mojego sa dobre akurat
mi za to totalnie nie podpasowaly ubranka Zary - masakra - za male i za waskie

Cytat:
witam!
ja tez !!!!!!!!!!!!!
i to niepokalane poczecie !!!!!!!
Cytat:
Oj długie,ma 10 tyg a włoski z 5 cm i dzięx za kciuki nocka super.Pierwsza pobudka o 3 czyli spała 6 h i później jeszcze zasnęła na 2.Miała bym prośbę do Ciebie ,czy jest mozliwosć żebyś zrobiła focię swojej chusty i napisała mi wymiary jej,bo moja mama by mi taką uszyła dla Niki,a to zawsze za materiał zapłacę mniej nić za chustę
Kochana, nie mam tutaj centymetra i aparatu (ten pozyczamy czasami od tesciow,ale akurat byl im potrzebny), ale wezme chuste do siebie do domu i tam zrobie fotke i pomierze

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Blanszor, na sile go bierz !!!!!!!! Nie marnuj cialka !!!!!!

Kropeczka, oj, glowa do gory. Ty przynajmniej mozesz robic brzuszki...wiec wystarczy troche czasu i silnej woli i bedzie git.
U mnie chocby skaly sr.aly przez jeszcze 5 miechow musze chodzic ze zwisem

Mijus, to nieprzyzowite miec tak dlugo spiace dziecko !!!

Stary 2012-04-01, 14:37   #2363
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
W ciąży nie jestem!
Hehe Wiedziałam

Ale beznadziejna ta pogoda Swieci słońce i jak już popatrzę przez okno, czy by tu na spacerek nie wyjść, to nadchodzi chmura i sypie śnieg

Stary 2012-04-01, 14:41   #2364
MMONIKA9
Wtajemniczenie

U nas tez rewelacji nie ma, raz jest a raz nie ma słonca ale wietrznie jest

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Michu dziś marudny i robi se co chwile 15 minutowe drzemki zamiast jedna porzadna

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Słodko

Nie kracz, bo wykraczesz

Same gwiazdy na forum

Ale piękna sukieneczka

Mój też zezuje. Moja mama oczywiście już wygłasza swoje radym, że to trzeba sprawdzić u lekarza, ale ona to milion innych rzeczy też wynajduje. A jak jej powiedziałam, że to normalne, że zezuje, to stwierdziła, że u mojej siostrzenicy też mówiła, że jej oczko ucieka i miała rację. Taaa, jak wynajduje się milion rzeczy, to jest spore prawdopodobieństwo, że w coś się trafi i wtedy można dumnie powiedzieć, że się ma rację

Cudowne uczucie prawda? Mój tak miał poprzedniej nocy Tej już nie było tak pięknie, ale tamtą poprzednią będę długo wspominała

Zdarza się

Jakie wyznania

A ja wczoraj uznałam, że jednak jestem głupią matką... Wojtuś mi usnął przed 19-tą ale uznałam, że to tylko drzemka i muszę go wybudzić do kąpieli i co? I okazało się, że rozbudziłam biedne dziecko, które darło się potem niesłychanie Ale mały spryciarz odwdzięczył się nam tym, że potem mieliśmy trudności z jego uśpieniem, 2 pobudki w nocy i 1,5-godzinne usypianie podczas tych pobudek. Teraz już chyba jesteśmy kwita
Pewnie jeszcze usłyszał jak Mąż mówił do swojej siostry (żeby jej było nas żal), że mamy 3-4 pobudki w nocy, to stwierdził, że skoro go oczerniamy, to on nam pokaże No i pokazał

A dzisiaj zostawiliśmy Wojtka z dziadkami i wyszliśmy sami z domu Do kościoła Normalnie szaleństwo Teraz mały przysypia u babci a ja idę kończyć robić paszteciki.

No i też załapałam doła, bo mam duży brzuch i nie wiem w czym się pokażę w Święta ludziom A wczoraj w galerii wszystko chciałam na szybko i nic nie kupiłam na ten brzuchol okropny ;( Muszę się wziąć za siebie i w końcu zacząć robić brzuszki, bo latem chyba się nikomu na oczy nie pokażę ;(

faktycznie szaleństwo
Stary 2012-04-01, 14:56   #2365
agacia_cz
Zadomowienie

właśnie ojciec rozwalił mi zderzak w aucie i to na placu... cofał swoim autem i zahaczył nasze w swoim wgniótł tylne drzwi, ale jestem wściekła o tżecie nie mówiąc
Stary 2012-04-01, 15:10   #2366
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
a cieszysz się?

Blanszor co za pytanie czy cieszę się????? gdyby to byla prawda to pewnie odpisalabym ,cieszę sie bo tak wypadałoby napisac

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Słodko

Nie kracz, bo wykraczesz

Same gwiazdy na forum

Ale piękna sukieneczka

Mój Bartus już nie zezuje!
A z tym wybudzeniem to dałas czadu.
Ja już dawno zostawilam Bartosza z moimi rodzicami
------------------------------------
U nas też od rana śnieg,ale potem trochę słoneczko wyszło i poszliśmy na spacerek z Młodym,no ale jednak mocno wiało wiec po pół godziny wróciliśmy.

Teraz trochę z innej beczki :
we wsi u rodziców Tżta powiesił się proboszcz i to taki który nie chciał pochowac kiedys kogos kto sie powiesił.No ale ,że to ksiąc to masza normalnie odbyła sie.Podobno zakochał się ......ale czy to prawda??

Wystroiłam się ,ubralam gaty obciskające bo teście mają zaraz przyjechac i chcę się teściowej podobac:h ahaha:.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
właśnie ojciec rozwalił mi zderzak w aucie i to na placu... cofał swoim autem i zahaczył nasze w swoim wgniótł tylne drzwi, ale jestem wściekła o tżecie nie mówiąc
o kurde
----------------------------
A to dwa moje bąki dzisiaj przed telewizorem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4010268.jpg (78,3 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez NataliaM1103
Czas edycji: 2012-04-01 o 15:15
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:13   #2367
ankaya
Raczkowanie

GG do ankaya

Mamusie a mam pytanko, czy szczepiłyście swoje skarby dodatkowo na pneumokoki, meningokoki i rotawirusy? koszt jest kosmiczny:/ ae wahamy się czy nie będziemy sobie potempluć w brodę że nie zaszczepiliśmy
ankaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 15:14   #2368
agacia_cz
Zadomowienie

heh ja też ostatnio jak była teściowa to wyciągałam pas wyszczuplający
wiecie co jest najgorsze w tej stłuczce? to że się ojciec nawet nie przejął "w sumie nic się nie stało" no szlag mnie trafi i jeszcze prosi mojego męża żeby mu drzwi wycisnął -porażka

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaya Pokaż wiadomość
Mamusie a mam pytanko, czy szczepiłyście swoje skarby dodatkowo na pneumokoki, meningokoki i rotawirusy? koszt jest kosmiczny:/ ae wahamy się czy nie będziemy sobie potempluć w brodę że nie zaszczepiliśmy
ja nie szczepiłam, dla mnie to przesada a koszt szkoda gadać, a na meningokoki to chyba już nie szczepią co?
Stary 2012-04-01, 15:28   #2369
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Blanszor co za pytanie czy cieszę się????? gdyby to byla prawda to pewnie odpisalabym ,cieszę sie bo tak wypadałoby napisac

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Mój Bartus już nie zezuje!
A z tym wybudzeniem to dałas czadu.
Ja już dawno zostawilam Bartosza z moimi rodzicami
------------------------------------
U nas też od rana śnieg,ale potem trochę słoneczko wyszło i poszliśmy na spacerek z Młodym,no ale jednak mocno wiało wiec po pół godziny wróciliśmy.

we wsi u rodziców Tżta powiesił się proboszcz i to taki który nie chciał pochowac kiedys kogos kto sie powiesił.No ale ,że to ksiąc to masza normalnie odbyła sie.Podobno zakochał się ......ale czy to prawda??

Wystroiłam się ,ubralam gaty obciskające bo teście mają zaraz przyjechac i chcę się teściowej podobac:h ahaha:.

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

o kurde
----------------------------
wow jaki on już duży
Stary 2012-04-01, 15:35   #2370
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez NataliaM
ja wlozylam obciskajacy pas pani teresy, bo tez zaraz do tesciow idziemy
Cytat:
Napisane przez NataliaM
ale duzy juz ten Twoj chlopczyk !!!

Agacia,

Ciekawe, co z Annyonne???

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości