|
|
#4231 |
|
KOTerator
|
Dot.: Koty czesc III
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ancijomak też się drapie, ale nic złego się nie dzieje ![]() U nas jak jest stresująca sytuacja, to kot tak się zachowuje. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Mają szczęście, bo już miałam ich zaspamować na FB
|
|
|
|
|
#4233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko, że ona tak "namiętnie" się drapie, że boję się, że sobie uszko rozdrapie... ![]() Cytat:
U Nas nie ma stresującej sytuacji. Nic też nie zmienialiśmy ani nic. Wszystko jest po staremu....
Edytowane przez donka_bez_ogonka Czas edycji: 2012-04-01 o 11:04 |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To koniecznie musicie do weta ![]() Rozumiem... Kota np. miała stres jak przesuwałam meble, jak częściej wpadali goście, itp. |
|
|
|
|
#4235 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4236 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Rano miska z Ziwi była wylizana
Ale na śniadanie odmówił, wymieszałam z TOTW i skrupulatnie powybierał chrupki, zostawiając płatki.Przyjmij pierścionek ![]() Jak ta osoba traktuje kota? Nie wysuwałabym teorii, że koty wyczuwają dobrych ludzi. Pasuje mu i tyle, może to kwestia zapachu, może podejścia. Na Osi Czasu trudniej odnaleźć spam, a jest tam tego sporo. Ciekawe, jakie było założenie projektu Timeline. Zniechęcanie ludzi do publikowania na cudzych Tablicach? Cytat:
Było tylko 5 kotów, wszystkie dorosłe: jeden dzikus, 1 brudas (już ma dom), 2 nieśmiałki, 1 powypadkowy miziak. Bardzo miła pani Beata opowiedziała nam co nieco, ale nie zachęcała do adopcji ani przyłączenia się, po prostu cieszyła się, że ktoś przyszedł. Cytat:
Cytat:
U mnie od 6 chrrr chrrr drapanie pod łóżkiem.
|
|
|
#4237 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też dziś właśnie myślałam o weterynarzu, ale niestety TŻ obecnie nie ma prawo jazdy, a ja w pracy cały dzień ![]() Do nas ostatnio nikt nie przychodził, nie robiliśmy przemeblowania... Tak sobie myślę, że to może przez tą rujkę? Bo trzy dni tak trochę świrowała, a wczoraj i dziś zero śladu rujki, tylko te takie przygnębienie.... Cytat:
Je to co zawsze: chrupki, i mokrą karmę z saszetek. Nie mam pamięci do nazw, jednak wszystko jest tak jak dawniej. Może tak się zachowywać od rujki, która zaczęła jej się w środę, ale wczoraj już jakby "przeszła"? Cytat:
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś jej wyjęłam taką brązowa kuleczkę, ale to bardziej wyglądało na miód uszny... I po wyglądzie i po konsystencji...
|
|
#4240 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Może Esfira się dziś zjawi... Pozostaje zaglądać do uszek i przeczesywać futro.U kota koleżanki po 1,5 roku objawiła się rozdrapywaniem skóry alergia, tylko już parę miesięcy nie udało jej się dociec, na co.
|
|
|
#4241 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O tym samym pomyślałam, ale Ty Malla jesteś mistrzynią bezpośredniości. Tak jak w przypadku konkursu W. ![]() Nie wiem, ale strasznie mi się nie podoba ta oś Jejku, biedne kociejki bez swojej osobistej mamusi ![]() No właśnie Myślę że już niedługo da radę ![]() Wcześniej spał do 8-9 bez względu na to o której by nie poszedł spać, ale ostatnio się rozregulował i żeby dosypiał do 8, znajduję mu mnóstwo zabaw przed snem, żeby porządnie się wyskakał i jakoś wytrzymuje do tej 8. Pierwszy raz spaliśmy bez kota. Dziwnie było, tak... pusto. Ale obudziłam się maksymalnie rozluźniona, bo nie miałam stresu że zgniotę miziaka A on nigdy nie miauczy jak go coś boli, więc jak 2 razy na nim niechcący się położyłam, to gdybym się nie obudziła, to by się udusił, później pół nocy łykał powietrze jak szalony ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
No, to nie ma wyboru, pierwszy luźniejszy termin i do weta, bo nie wiadomo co się w tym puchatym ciałku dzieje ![]() Biedne dziewczyny ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Donka, nie dajesz kotu od czasu do czasu nabiału? Jak odstawiliśmy to u Ancija, to przestał się skrobać po kilku dniach. |
||
|
|
|
#4242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może to być jakiś grzybek, albo alergia, alergia nie musi się pojawić po zmianie pokarmu, może 'wyjść' po jakimś czasie stosowania tej samej karmy. Możesz powąchać uszka, czym pachną? z cyklu śliczne koty innych ludzi: ostatnio była kotka cała biała, tylko ogon od trikolorki rudo czarny *.* Edytowane przez esfira Czas edycji: 2012-04-01 o 11:56 |
||
|
|
|
#4243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4244 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie- pierwszy luźniejszy termin i lecę z nią do weta. Cytat:
Cytat:
Jak Kitty liże koszulki TŻta to Kitty wygląda jak "na haju"- oczka takie rozmarzone i w ogóle![]() Cytat:
To w takim razie- woskowina ![]() Cytat:
Jak dziś jej w uszka zaglądałam to nic nieprzyjemnego nie czułam. Wieczorem dokładniej powącham. Cytat:
Białe są śliiiczne
Edytowane przez donka_bez_ogonka Czas edycji: 2012-04-01 o 12:10 |
||||||
|
|
|
#4245 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
Chwalipięta |
|
|
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4248 |
|
Zadomowienie
|
No tak... I też jestem chwalipiętą ![]() Nie mogę się napatrzeć na Twój avatarek! Edytowane przez Siejusia Czas edycji: 2012-04-01 o 12:20 |
|
|
|
#4249 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrz, patrz do woli
Tobie też na pewno uda się kiedyś uchwycić ten moment;P
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas poluję z aparatem. Trzymam go nawet pod poduszką od kilku dni
|
|
|
|
|
#4251 |
|
KOTerator
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uaaa Urocza I do tego ta pszczółka
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
Ja i mój mąż właśnie rzygamy tęczą Jest taką słodysią że nie jestem w stanie przestać na nią patrzeć! ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Monika, mogę sobie ją wypożyczyć na kilka dni na tapetę?
|
|
|
|
#4254 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Sonia będzie zaszczycona .
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Zadomowienie
|
O nie! To MY będziemy zaszczyceni. Cudna ta Twoja kocia ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Słodka kocia zagościła na naszym monitorze ![]() Do tej pory bezprawnie miałam na monitorze Kitty... Mam nadzieję że Donka mi wybaczy... ![]() Nie zapytałam o pozwolenie |
|
|
|
#4256 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Siejusia to mamy takie same tapety , przynajmniej do czasu aż podeślesz jakieś słodkie zdjęcia Ancijomaka . Nie wiem dlaczego się nią zachwycanie, dla mnie ona jest taka ... normalna .
|
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzisz Dziś mężowi udało się złapać go jak szczerzył ząbki, bo warczał na myszkę. Później wrzucę, bo teraz nie chce mi się wstawać z łóżka, jakoś nie najlepiej się dziś czuję, Ancij też poszedł spać na swoje nowe pięterko i od czasu do czasu wychyla głowę żeby spojrzeć czy mamusia grzecznie leży ![]() Uważasz tak, bo masz ją na co dzień. Chociaż ja cały czas zachwycam się moim przystojniakiem jak wariatka |
|
|
|
|
#4258 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrozumiał hehe![]() Cytat:
Też pokazałam zdjęcie Soni TŻtowi, ale powiedział, że "Kitty lepsza" ![]() Cytat:
Wybaczam, wybaczam ![]() Dzwoniłam do TŻta spytać się jak się ma Kitty i usłyszałam "leżę... a Kitty na mnie" Ona od małego lubowała się w leżeniu u niego na klacie hehe
Edytowane przez donka_bez_ogonka Czas edycji: 2012-04-01 o 14:51 |
|||
|
|
|
#4259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze rzygam tęczą jak widzę rozkoszniaki. Odkąd polubiłam na FB Modern Pet, rzygam nią codziennie ![]() Bardzo ładnie, każdy powinien mieć największego fioła na punkcie własnego kota, my po prostu od zawsze kochamy niebieskie, liliowe i tym podobne umaszczenie kotków.Uff... Tak długo nie odpisywałaś, że pomyślałam że szykujesz dla mnie pozew za łamanie praw autorskich. Ps. Nie ma Lenki, więc się do czegoś przyznam... Przez kilka tygodni miałam na monitorze zdjęcie Nensi. Tylko ![]() Zdjęcie cudne. Jaka malusia jeszcze tu była |
|
|
|
|
#4260 |
|
KOTerator
|
Deserku widzę że podczytujesz co u Comy??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

.

Ale na śniadanie odmówił, wymieszałam z TOTW i skrupulatnie powybierał chrupki, zostawiając płatki.
Dziś nie spał w kocyku. Wskoczył na wysoką szafę, położyłam mu tam karton z kocykiem, a jak zadzwonił budzik, to zeskoczył do nas mrusiać i się tulić. Moja mała dorosła kota 

....