|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania | |||
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 6,90% |
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! |
1 | 1,72% |
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. |
8 | 13,79% |
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. |
6 | 10,34% |
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. |
1 | 1,72% |
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. |
11 | 18,97% |
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! |
1 | 1,72% |
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki |
1 | 1,72% |
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy |
0 | 0% |
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna |
1 | 1,72% |
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny |
11 | 18,97% |
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję |
8 | 13,79% |
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. |
2 | 3,45% |
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. |
0 | 0% |
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. |
3 | 5,17% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
to wlasnie z nas na nia przeskoczylo. 2 tyg temu artur mial rzadkie kupy. potem zarazil meza, potem mnie (obydwoje bylismy na chorobowym), teraz artur w srode czy wtorek wymiotowal i mial znowu rzadkie kupy, a kinge dopadło dzis (taki skrót domowego szpitala)
wiem jak nauczyc kinge raczkowania - zostawic ja z dala od mojego lapka ![]() kinia juz lepiej, nie wymiotuje (odpukac!), goraczke 39 st zbilam syropkiem przeciwgoraczkowym. teraz nawet buszuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Ale się Was pochorowało! Mam nadzieję, że szybko wrócicie do zdrowia!
![]() ![]() Brumek ja się nie dałam nabrać ![]() ![]() Fajne wózki kupujecie. Oby się dobrze sprawowały! Klikam, jesli akurat widzę linka ![]() Ale dziś kwiecień-plecień. Sypało śniegiem i słońce świeciło i tak na zmianę ![]() A moje dziecko właśnie śpi z pupą do góry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
bello przyszedł, ale na razie jest u mnie w domu na wsi, bo tamten adres mam w allegro. Jutro ma mi mama przywieść, to zdam relację!
A ja jutro jadę na badanie uszek z Igorem do Rzeszowa. Już 6 raz... Boję się. A mnie ząb boli. Taka durna pogoda, że hej dziś. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Kajool jestem pod wrażeniem! ![]() Monia biedna Kinga, ehh
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | ||
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo wszystkim za życzenia urodzinowe i za pochwały mojego pełzaka. Dzisiaj urodzinki spędzamy tak rodzinnie w trójeczkę, a większa imprezka szykuje się w pierwsze święto za tydzień..
Oj Brumku niezły żarcik, ale ja od razu wiedziałam, że to prima aprilis. A wiesz, że też chodziło mi po głowie, żeby taki psikus Wam zrobić, szczególnie, że tak się składało, że @ mi sie spóźniał... Ale zrezygnowałam jednak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale po tym wszystkim na pewno przyjdą i słoneczne dni ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |||||||
Zakorzenienie
|
Madziulka - jak Szymonek? Jest wysypka? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co u Was? Nic nie piszesz.... Cytat:
![]() Jak Ty to ogarniasz ![]() No a sposob na raczkowanie świetny. Tylko kosztowny nieco ![]() Cytat:
![]() Wielkie hip hip hurra za siadanie ![]() Cytat:
![]() i ![]() Cytat:
![]() Trochę się bałam, że się ktoś obrazi... No ale poczucia humoru raczej tu dziewczynom nie brakuje, więc zaszalałam ![]()
![]() |
#1687 |
Rozeznanie
|
brumek nie pojechałam. Z większością spotkam się za tydzień na święta więc sobie odpuściłam. Pogoda się ok 13 w końcu uspokoiła, wyszło słońce na dobre i mimo, że znowu zimowa kurtkę musiałam ubrać, to poszłyśmy na spacerek.
Wykąpałam Ale jak zwykle o 18, bo już wykazywała oznaki zmęczenia i co.....szaleje w najlepsze w łóżeczku! Plujemy na odległość, bujanie łóżeczka, rzucanie smokiem na odległość i ani myśli spać!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
Madzia zdążyłam Ci jeszcze złożyć życzenia
![]() ![]() ![]() Ojejej biedna Zuzia i Justyna..już ma po kokardkę złej passy, ciągle coś... kurcze ale przecież brała antybiotyk...? jak to się stało? Kajool jak chodzi? tak chodzi chodzi...sam? ![]() ![]() Monia byłaś u lekarza czy na izbie że ma zastrzyki Kinia? biedaczka..aby się nie poddała jelitówce. Co się dzieje z tymi chorobami ostatnio? jakaś plaga ![]() No masakra co to za pogoda dzisiaj. Ale godzinę udało się pospacerować u rodziców po wiosce. Adrij no to masz Sarenkę w załączniku ![]() Edit: coś się nie chce dodać załącznik. potem spróbuję To ja też się upomnę, a co ![]() ![]()
#1689 |
Zadomowienie
|
no dobra dziewczyny, bo juz nie moge. ciaza brumkowa nie wyszla ale chodzacy szymek, to prima aprilis :P
![]() |
#1690 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziekuje za kciuki, z ksiedzem jakos poszlo.... Iustyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
kajool no na ciążę Brumka się nie nabrałam, ale na Twój joke tak
![]() ![]()
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() przyznaję się bez bicia , wcześniej się nie udzielałam bo strasznie mnie irytowała pewna sprawa ... teraz niestety moja nieobecność spowodowana jest problemami osobistymi ![]() przesyłam wielkie buziaki dla Was i wszystkich naszych watkowych dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zadomowienie
|
ee dzisiaj mozna, wiec te klapsy niezasluzenie :P
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
nie miałam czasu wcześniej pisac bo znowu cały dzień byłam poza domem, nie wiem czy wiecie że iustyna z Zuzią są w szpitalu ![]() Warunki ma ok, tylko biedna przerazona trzema dniami w jednym pokoju z Zuzą na rękach ![]()
#1695 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naklikałam na Was ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 | |||||
Wtajemniczenie
|
Wierzymy. Sto lat
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!!!!
nie nadrabiam - brak czasu, wczoraj latalam jak poparzona (placek tesciowej dzis na imieniny i dwa kolezance na impreze) szybkie zakupy, Marys spakowac do mamy i wyszykowac sie na impre. Mialam nie pic, ale skusilam sie na drinki (3 ) i zostalismy u znajomych na noc. Rano wrocilismy pzrsepalismy sie godzinke - wpadla tesciwoa z prima aprilisowym zartem i poszla, wiec zwleklismy sie z lozka i pojechalismy po Marysie, pozniej imieniny, kosciol, znowu imieniny. A teraz Marys nei chce isc spac i mleka tez znowu nie chce jesc ![]()
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A chciałam się pochwalić, że Radek robi papapa ![]() Bosko to wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | ||
Wtajemniczenie
|
Adrij dziekuje! A co u Ciebie, bo nie piszesz?
Powiedz mi, ktora kawe najczesciej pijesz z Tchibo? Chodzi mi o kapsulki? Marinko trzymam kciuki za jutro! Bedzie dobrze ![]() Mamad brawa dla Patryka za siadanie i wstawanie! Oj rozwijaja sie te nasze dzieciaki w szybkim tempie. Gdzie im sie tak spieszy? Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |
Wtajemniczenie
|
Ja wierzę
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie ma gorączki i nie ma wysypki ![]() ![]()
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Biedna Kingusia, Zuzia
![]() Jakis sezon chorobowy sie zaczął ![]() A ja zgubiłam porfel ![]() ![]() ![]() ![]() I ja nabrałam się na Szymkowy żart ![]() Na życzenie wodaquy Agatula na motorku, w gratisie mama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | ||||||
Zakorzenienie
|
To ja też się chwalę, a co
![]() Tymuś zaczął wreszcie tak prawdziwie gaworzyć ![]() ![]() Poza tym daliśmy mu komórkę ![]() ![]() Cytat:
![]() A roletę polecam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z portfelem paskudna sprawa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmartwiłaś mnie tą sprawą. Mam nadzieję, że nic bardzo poważnego ![]() ![]() Ale z Denisem ok? Cytat:
![]() Nie wiem, czy mam wierzyć czy nie ![]() ![]()
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
dobry wieczor
![]() iustyna - trzymam kciuki za Zuziaka! biedne Wy.. ![]() monia - zdrowka dla Kingi! madzia1k1 - wszystkiego naj naj naj!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2012-04-01 o 20:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Wtajemniczenie
|
łaskawie wybaczam
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
nie było mnie cały weekend i mam nadrabiania tyle, że chyba nie dam rady. rzeczytałam póki co ostatnia stronę i tak: Brumku, Kajool to sie Was żarty trzymają ![]() ![]() Justynko ![]() i dla Kingi ![]() Madzia ![]() Marinko powodzenia jutro na badaniach. my cały weekend poza domem. byliśmy u teściów i w Poznaniu na zakupach wózkowo-fotelikowych. udało się połowicznie bo tylko fotelik kupiliśmy. bo takiej spacerówy jaka chce Tż nie było. zostaje nam internet... a Hania znowu katar ma. od wczoraj. ![]() ![]() ![]() poczekam do wtorku. póki co mamy krople, maść majerankową i olbas . no i wit. c. a mnie dopadło zapalenie zatok. mam takie napady bólu, że umieram. dzisiaj myślałam, że się przekręcę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |||||||
Zakorzenienie
|
madzia, wszystkiego najlepszego!!!!!!
Ja wierzę, mój tata i moja ciocia też dzisiaj świętują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale doczytałam że jakoś poszło, to fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() obie śliczne! ![]() Cytat:
![]() ![]() A nam fajnie dzień minął mimo że zimno. Wzięliśmy Adasia do kościoła z własną palmą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
Te jelitówki to chyba internetem idą
![]() ZDROWIA DLA KAŻDEGO!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Raczkowanie
|
Naoglądałam się waszych zdjęć
![]() ![]() próbowalam zrobic zdjęcia jak Jaś chodzi - i nie jest to prima aprilis ![]() ![]() ![]() tylko kiepsko z ich jakością no ale nic wogole ciężko na zdjęciu 'uchwycić' tymbardziej że oprocz laptopa i telefonu J przy robieniu zdjęć dostaje oczywiscie tez obsesji aparatu no bo przecież musi go mieć kolejna technologiczna zabawka masakra ![]() tak więc próby kroczków i sztuczka z butem ![]() bo stać to już sobie stoi spokojnie i oczywiście nie może tracic czasu na zabawe i musi mieć przy okazji zajęte ręce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Żaneta ty kupowałaś może jakąś torbe, parasolkę i folię do swojego Espiro ????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Raczkowanie
|
Madzia sto lat!!
![]() Brumek MAMAMAMAMAMA cudnie ![]() Aania no Adaś super musi to wyglądać ![]() ![]() my tez dzis bylismy z palmą Jasiek tak zawzięcie machał że ledwo co przetrwała ![]() monia zdrówka dla calego domku! ![]() Marina kciuki jutro za Rzeszów mocne! ![]() Telik co tam u drugiego Jasiunia? ![]() Patik klikne za zdjęcie ![]() ![]() Lili gratulacje za papa uwielbiam papa ![]() Aga a widziałam wyszla jakaś nowa brazylijska droższa ale chyba sobie zaszaleje do picia na święta ![]() ![]() ![]() pieleszka i dla Was zdrówka!! żeby katar szybko sobie poszedł asio! ![]() Scio bardzo ładna fotka! z podwójną zawartością! ![]() Edytowane przez adrji Czas edycji: 2012-04-01 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.