Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 21:19   #4171
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Kochane nie wiecie czy opłatę za prawo jazdy w wydziale komunikacji trzeba iść zrobić osobiście czy mogę Tż wysłać? bo musiałabym albo iść z buta do miasta, a nie chce mi się jak cholera, albo wstawać o 7 i jechać z Tż jak będzie do pracy jechał.
u nas każdy może iść zapłacić. tylko do odbioru prawka już musi być Kierowca u Was powinno być tak samo, bo przecież to tylko opłata.
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:21   #4172
zielonykotek
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Cieszę się że mąż mnie nie zostawił przez mój wygląd.... bo znam kilka małżenstw które się rozpadły własnie przez to, że np. kobieta przytyła.
Moją koleżankę chłopak zostawił bo w ciąży przytyła i ogólnie brzydko wyglądała, a zostawił ją już w 7 miesiącu ciązy.... co za palant.
Monia - to on ma szczęście że Ty go nie zostawiłaś po tych wszystkich jazdach które Ci wykręcał!! A co do włosów to masz świętą rację, lepiej samemu farbować albo u kogoś zaufanego, bo jak idziesz do fryzjera to lepiej nie wiedzieć co będzie potem wiem, bo ostatnio miałam taką przygodę, nie dość że laska w moim wieku mnie farbowała to jeszcze prawiła mi morały, że wybrałam za jasną farbę. Co jej do tego jaką wybrałam farbę? to chyba jest moja sprawa.

Ewelcia -może masz rację, jak zjadłam kolację to waga się owszem ruszyła... ale w górę no ale jakoś temu zaradzimy. muszę jeść chyba kolację wcześnie i małą. tak myślę...

Meedzik no na Tobie spodnie wyglądają super!! ale Ty chuda jesteś więc nic dziwnego!!
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:23   #4173
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Kochana ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...m-po-zinc.html Przedstawiciel handlowy od nich jak z nim gadalam mowil zeby stosowac produkt tylko kilka dni tak do 5dni, pozniej juz skora jest pieknie nawilzona i wtedy odstawiamy produkt. Pozniej normalna pielegnacja, jezeli problem wraca kuracje powtarzamy. Swietnie dziala juz zadana z moich stalych klientech nie ma przewlekle odwodnionej skory
Takze polecam! Z tej serii maja tez faja emulsje do mycia
Dziekuje Bo ja teraz używam kapsułek z ceramidami, nasza doktorka nam poleciła i zamówiła. Ale to i tak musze kupić jakis krem nawilżający bo bambino sobie nie radzi z moimi trocinami. Po patrze na avene Albo w środe poprosze babke żeby zerknęła na moją cere i mi coś doradziła;/ Bo przesuszyłam ją strasznie

Cytat:
Cocktail co Ty gadasz, przecież Ty taka ładna jesteś na prawdę ślicznotka z Ciebie i nie wiem czemu mówisz, że czujesz się jak pasztet

Kochane nie wiecie czy opłatę za prawo jazdy w wydziale komunikacji trzeba iść zrobić osobiście czy mogę Tż wysłać? bo musiałabym albo iść z buta do miasta, a nie chce mi się jak cholera, albo wstawać o 7 i jechać z Tż jak będzie do pracy jechał.
bo ja sie czuje jak pasztet i parówka
a co do prawka to ja już nie pamietam Ja załatwiałam wszystko sama . moze napisz mu upoważnienie w razie czego i daj swój dowód

czekoladko a z avene możesz jakiś polecić bo ja znalazłam taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wilzajaca.html

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-04-01 o 21:28
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:26   #4174
zielonykotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
u nas każdy może iść zapłacić. tylko do odbioru prawka już musi być Kierowca u Was powinno być tak samo, bo przecież to tylko opłata.
nie wiem jak Wy, ale ja np mam wadę wzroku i UWAGA!!! co 4 lata muszę odnawiać prawo jazdy i badania. To jest śmieszne. Stare babcie i dziadki jeżdżą autami i nic nie odnawiają, nikt nie sprawdza czy dadzą radę jeździć autami, a ja regularnie noszę soczewki i nikogo to nie obchodzi. A przecież badania kosztują, to samo dokument (80 zł!!!! ) a przecież już za niego płaciłam!!!! To nie moja wina, że niedowidzę i jeszcze muszę za to dodatkowo płacić.

Kochana POLSKA!!!!
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:30   #4175
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
nie wiem jak Wy, ale ja np mam wadę wzroku i UWAGA!!! co 4 lata muszę odnawiać prawo jazdy i badania. To jest śmieszne. Stare babcie i dziadki jeżdżą autami i nic nie odnawiają, nikt nie sprawdza czy dadzą radę jeździć autami, a ja regularnie noszę soczewki i nikogo to nie obchodzi. A przecież badania kosztują, to samo dokument (80 zł!!!! ) a przecież już za niego płaciłam!!!! To nie moja wina, że niedowidzę i jeszcze muszę za to dodatkowo płacić.

Kochana POLSKA!!!!
no tak, Ci co mają czasowe muszą co ileś lat robić badania (50zł), po czym składać papier o przedłużenie (kolejne 80zł), co daje każdorazowo ok 130zł na kasę lecę, jak wszędzie- tak samo jest w służbie zdrowia ja się cieszę, ze mimo dużej wady mam bezterminowe prawko to zależy od szkoły jazdy i lekarza.

powinien być przepis, ze co roku sprawdzają ileśtam starszych osób, bo wiadomo- nie ten wzrok, nie ten refleks już...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:31   #4176
Aisza21
Wtajemniczenie

Co do akceptacji i Teżetów - Monika Nie wiem ,jak można byc tak płytkim człowiekiem i się rozstać z powodu wagi partnera I to jeszcze jak laska nosiła pod sercem Jego dziecko!! No jak dla mnie to świętość i powinien ją po stopach całować za to . O jak ja bym tego buraka dorwała ,to bym go tak zjechała ,że by nie spojrzał sobie w twarz

Ciąża - nie każda kobieta tyje 30 kg w ciąży. Ja np 15 kg , z czego 5 spadlo od razu po porodzie, reszta w ciagu roku - nie odchudzalam sie wtedy - sama spadła. Dość wiarygodnym żródłem są geny - jeżeli u ciebie w rodzinie kobiety nie przytyły dużo ,to jest wielce prawdopodobne ,ze u ciebie tak bedzie.
Poza tym tak jak Monia pisała - w ciąży się tego tak nie odbiera - tylko hormony sprawiają ,że włącza się syndrom wicia gniazda i się myśli tylko o dziecku. Po trzecie , nie dajmy się zwariować - nie tylko uroda w życiu jest wazna.
No to się powymądrzałam KOniec wywodu.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:33   #4177
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Taaaa a Ty to nie piszesz
ja tylko odpisuję

Cytat:
df za grzechy choć ja sama nie jestem lepsza spróbowałam mały kawałek tego ciasta drożdżowego swoją drogą, przyznam nieskromnie: wyszło mi boskie! dzięki Monia
ahh bo dzisiaj niedziela to aż się chce czegoś dobrego zjeść

oooo na prawdę ??????TŻ zadowolony z ciasta???
nie ma za co

Cytat:
No pisałam
zabij mnie ale nie widziałam twojego postu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:33   #4178
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dziekuje Bo ja teraz używam kapsułek z ceramidami, nasza doktorka nam poleciła i zamówiła. Ale to i tak musze kupić jakis krem nawilżający bo bambino sobie nie radzi z moimi trocinami. Po patrze na avene Albo w środe poprosze babke żeby zerknęła na moją cere i mi coś doradziła;/ Bo przesuszyłam ją strasznie

czekoladko a z avene możesz jakiś polecić bo ja znalazłam taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...wilzajaca.html
tak kochana to ten jest super
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:36   #4179
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Ja sie wam musze przyznac ze moja waga odbija sie na moich relacjach z TŻ.
Jak przytyje i czuje sie grubo to jestem taką zołzą... :/ czasem mi aż wstyd za samą siebie ze jestem taka nie miła i nie czuła...
Juz sie boje co bedzie jak zajde w ciaze i przytyje kilkanaście kg, na prawde strasznie mi to odbija na psyche:/
Wiesz że u mnie było tak samo? Rok temu jak się odchudzałam, ciągle się wyżywałam na Tż jak miałam gorszy dzień, powtarzałam jaka jestem gruba brzydka i jak on może ze mną być, specjalnie go wkurzałam. Nawet nie wiedziałam dlaczego ale byłam zła na cały świat. Musisz sama usiąść i przemyśleć to, bo co ten biedny Tż ci robi Nie pozwól żeby to psuło coś między Wami, ja obiecałam swojemu Tż że przy tym odchudzaniu już taka nie będę i dotrzymałam słowa - m.in. dlatego że zaakceptowałam siebie. Musisz uwierzyć że jesteś piękna bez względu na te kilka kilogramów

Cytat:
Ja dziś zgrzeszyłam zjadłam 3 takie bardzo cienkie naleśniki z dżemem niskosłodzonym a potem jeszcze kilka frytek..... ajjjjjjj nienawidzę siedzieć w domu!!!
bardzo brzydko Możemy Ci to odpuścić jeżeli obiecasz poprawę

Cytat:
Ale lecicie z tymi postami
Eldo zgadzam się z Tobą, akceptacja drugiej połówki dużo daje. Powiem Ci, że ja nawet za czasów gdy ważyłam 60-65kg czułam się dobrze w swoim ciele i byłam szczęśliwa Tż nigdy mi nie powiedział żadnej przykrej rzeczy na temat wagi czy wyglądu. Dopiero teraz jak oglądam zdjęcia to się dziwię, że On ze mną był i mnie kochał z takim pasztetem, bo nie ma się co oszukiwać wyglądałam okropnie.
Noo a co do rozstępów i cellulitu, to Tż mi zawsze mówił, że faceci nie zwracają na to takiej uwagi jak my i że gdybym mu nie pokazała tych rozstępów to on nawet by ich nie zauważył, bo mówi że w czym to przeszkadza, a widać je tylko z bliska wiec może trochę prawdy w tym jest
Mureczko cieszę się, że tabletki pomogły i już Cię tak brzuch nie boli
Chyba nie doceniamy trochę tych naszych facetów Czasem nas wkurzają ale kto inny by nas tak kochał? To nieprawda że oni patrzą tylko na wygląd, może jak poznają kogoś dopiero ale później.. zakochany facet to prawdziwy skarb
Ja też się bardzo cieszę oj baaardzo

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:36   #4180
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Ja chętnie przygarnę trochę Twojego biustu
Co do ćwiczeń to proponuję Ci kupić sobie hantle - koleżanka miała duże zwisające cycki a teraz wszyscy myślą że ma sylikony bo są takie ładne, dużo mniejsze i okrągłe. A ćwiczy właśnie z hantlami

Co do spania w staniku to w czym to ma pomóc?
Kurde spanie w staniku jest przecież strasznie nie wygodne.....
No 300 g pomału ale ważne że spada coś

[
OOO a jakie cwiczenia Twoja kolezanka wykonuje tymi hantlami?
Co do spania w staniku- jak sie spi w staniku a wczesniej nasmaruje kremem, to duzy biust staje sie bardziej jedrny ogolnie... i jak sie ma jeszcze dobrze dobrany stanik to moze zmalec (migracja tak zwana). Ja od kilku lat spie w biustonoszu, bo bez nie moge zasnac, bo czuje ze moje cycki rano beda zwisaly do kolan i od 2 lat biust zmniejszyl mi sie o 2 rozmiary. z 65J do 65H wiec polecam wielkobiusciastym spanie w dobrze dobranym staniku

Bylam dzisiaj na silowni, taki sobie dalam wycisk , myslalam ze padne od kilku dni biore antykatabolity :p zobaczymy jaie beda efekty

Kupilam sobie dziaiaj jeszcze dwie pary balerinek na targu :P za obie zaplacilam 48zl hihi za chwile wstawie zdjecie

Co do rozwazan na temat cellulitu i rozstepow : na poczatku mojego zwiazku z TZem, jakos po 2 miesiacach cos tam gadalismy o skorze i rozstepach, ja mu powiedzialam ze ja mam rozstepy na cyckach. Jego reakcja: :O na prawde?! Nie zauwazylem!!! Glupki takie A co do cellulitu- mam maly cellulit, z ktorym walcze, ale ciagle wmawiam TZowi ze nie mam i on na prawde nie zauwaza tej lekko pomarszczonej skorki hahahahaha

Kupilam sobie jeszcze dzisiaj 2 pary baleiny

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:37   #4181
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Mureczko cieszę się strasznie że ten lek jednak pomógł najwyraźniej trzeba było odczekać troszkę a może weź Ty już go bierz jak tylko troszeczkę zaczyna brzuch boleć? Wtedy nie rozboli Cie mocniej.
Jak fajnie, że już nie cierpisz
No kolorowe ciuszki też mi się zaczęły podobać przynajmniej nie obłażą tak jak czarne Jak ubierałam się na czarno to ciągle z wałkiem do ciuchów chodzilam bo wiecznie pełno białego syfu na nich

Dziękuję staram się dbać o włosy ale tak normalnie, bez schizy
Dobrze, że Ty też się przestawiłaś już
Ja łupiezu nigdy nie miałam więc nie wiem, ale jeśli masz to na włosach i się sypie to warto by było kupić jakiś szampon przeciwłupieżowy
Monia a jak ja się cieszę, pierwszy raz odkąd dostałam pierwszy okres nie boli mnie brzuch To cudowne
Wiesz co ja wzięłam wtedy przed szkołą po 6 jak się obudziłam do łazienki i od razu wzięłam bo już czułam że się zaczyna ból. Ale mimo to było gorzej niż kiedykolwiek! Ale myślę że to dlatego że nie wzięłam do tego żadnej przeciwbólowej. Teraz będę od razu brała Buscopan+Ibum (ketonal spróbuję w ogóle odstawić, może Ibum wystarczy?) i zobaczę jak będzie. Oby to nie było tylko tym razem tak pięknie
No powiem mamie żeby kupiła Head&Sholders, bo strasznie mi się to nie podoba że sypie się coś Dobrze że tylko dzień po umyciu, to w szkole nie widać

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Ja kładę się już do wyrka, bo czeka na mnie jeszcze matma
dziękuję, że tak miło mnie przyjęłyście czuję się tu super i co chwilę bym zaglądała zobaczyć czy ktoś napisał bardzo tu przyjemnie taka rodzinna atmosfera także dobranoc i do jutra
Ewelcia to Ty pisałaś że masz 19 lat? Czy mi się pomyliło?
A tu atmosfera jest super, tylko z tymi postami to tak ciężko wyrobić Jeszcze jak się siada dopiero po południu a tu posty z nocy i ranka całego to można się załamać

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:43   #4182
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Swoją droga czekoladko może mnie uratujesz moja mieszana cera jest sucha jak wiór Znalazłam na necie takie cudo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ego-ciala.html uzywała któras z Was może. Albo coś polecacie? Bo jedynie po czym nie mam wysypu to bambino
Hej, moja koleżanka to stosowała Była meeeeeeeeeeeega zadowolonabuzia super po tym

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:

[/COLOR]
to pewnie przez twojego TŻ..... nie dziwię Ci się wcale... ale pogodziliście się w koncu czy nie? jak teraz jest między Wami?
Niby tak...ale jest okropnie dziwnie. Mówię, niby jest ok, wszystko zostało wyczyszczone,ale jednak jak sie na siebie patrzymy to takie wszystko, mam wrażenie że na siłę. No i obiecaliśmy sobie, że jak cos takiego się znowu powtórzy, to się rozchodzimy!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:46   #4183
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
tak kochana to ten jest super
Dziekuje
Stary 2012-04-01, 21:46   #4184
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, szykuj powoli nowy wątek!
nooo jak tak dalej pójdzie to za 2-3 dni będzie już szósta część

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 21:47   #4185
zooska
Zakorzenienie

Zaraz 10minut ćwiczeń na brzuch, dłuuuuuuuuuuga kąpiel z bąbelkami i spać Mam dość;(;(!!!

Stary 2012-04-01, 21:48   #4186
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia pewnie masz racje, wtedy mysli sie tylko o dzieciątku, a zrzucic mozna tylko trzeba chciec i Ty jestes zywym przykładem
No pewnie że tak Kobieta to ma nawet zakodowane w głowie, że jak jest się w ciązy to trzeba jeść aby dzidziuś ładnie rósł w brzuchu także waga wtedy jest najmniej ważna :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 21:48   #4187
Aisza21
Wtajemniczenie

Dziewczyny , na łupież to tylko Nizoral. Raz , 2 razy umyjesz i po kłopocie.

Okres właśńie dziś dostałam - najgorsze jest to ,że jutro idę 1 razy na fitness i się boję jak cholera ,że zacznie mnie brzuch boleć i nie dam rady. Co bólu ,to odkąd przeżyłam poród ,to nic mnie nie ruszy
Stary 2012-04-01, 21:49   #4188
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Ja kładę się już do wyrka, bo czeka na mnie jeszcze matma
dziękuję, że tak miło mnie przyjęłyście czuję się tu super i co chwilę bym zaglądała zobaczyć czy ktoś napisał bardzo tu przyjemnie taka rodzinna atmosfera także dobranoc i do jutra
O tak, tutaj na wątku jest super ale z nadrabianiem gorzej
śpij dobrze

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
. Teraz od 3 lat mam naturalne (średni brąz) i jak mi nie odwali ,to zacznę farbować ,dopiero jak mi siwe wyjdą. Mi się wydaje ,że jednak natura wie co robi i jeżeli ma się ładny ,mocny pigment ,to nie warto niszczyć wlosów.
No ja właśnie mam siwe i wybieram się do fryzjera na refleksy tylko boję się okrutnie, że mi spartaczy

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Co do akceptacji i Teżetów - Monika Nie wiem ,jak można byc tak płytkim człowiekiem i się rozstać z powodu wagi partnera I to jeszcze jak laska nosiła pod sercem Jego dziecko!! No jak dla mnie to świętość i powinien ją po stopach całować za to . O jak ja bym tego buraka dorwała ,to bym go tak zjechała ,że by nie spojrzał sobie w twarz
Dla mnie też to niepojęte nie wiem jak można coś takiego zrobić

Cytat:
ja tylko odpisuję
taaa to tak jak ja

Cytat:
ahh bo dzisiaj niedziela to aż się chce czegoś dobrego zjeść

oooo na prawdę ??????TŻ zadowolony z ciasta???
nie ma za co
No masz rację na tygodniu tak nie kusi

No naprawdę pycha TŻ zeżarł już chyba z 6 sporych kawałków

Cytat:
zabij mnie ale nie widziałam twojego postu
Hehe

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj na silowni, taki sobie dalam wycisk , myslalam ze padne od kilku dni biore antykatabolity :p zobaczymy jaie beda efekty

Kupilam sobie dziaiaj jeszcze dwie pary balerinek na targu :P za obie zaplacilam 48zl hihi za chwile wstawie zdjecie
No super
O jakie tanie te balerinki wklejaj zdjęcia

Jestem już wypeelingowana, wybalsamowana i pachnąca niedługo chyba muszę iść spać, bo jutro od nowa polska ludowa; pobudka o 5.40
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:49   #4189
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Niby tak...ale jest okropnie dziwnie. Mówię, niby jest ok, wszystko zostało wyczyszczone,ale jednak jak sie na siebie patrzymy to takie wszystko, mam wrażenie że na siłę. No i obiecaliśmy sobie, że jak cos takiego się znowu powtórzy, to się rozchodzimy!

ojej ale jak to?! jak dlugo ze soba jestescie ?

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:50   #4190
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia na necie mozna obejrzeć
No tylko nie mam kiedy :/ Juli nie mogę nadrobić nawet

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 21:50   #4191
Aisza21
Wtajemniczenie

Zoska przytulam. NIe martw się , będzie co ma być.
Stary 2012-04-01, 21:51   #4192
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Owinę nogi jutro na aero i założe pas Ja wole uniwersalne zeby ani nie grzało ani nie chłodziło

Ja z wellatonu wypróbowalam juz tyle mieszanek Moim ulubieńcem jest karmelowa czekolada tylko tu szybko odrosty bylo widać i mleczna czekolada
Nooo to dopiero się spocisz jak się owiniesz
Ja z Wellatonu póki co to czerń, ciemny brąz i średni brąz próbowałam wszystkie są MEGA

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 21:52   #4193
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
ojej ale jak to?! jak dlugo ze soba jestescie ?
3 lata minęly nam w styczniu...

Stary 2012-04-01, 21:55   #4194
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

No ja właśnie mam siwe i wybieram się do fryzjera na refleksy tylko boję się okrutnie, że mi spartaczy

No masz rację na tygodniu tak nie kusi

No naprawdę pycha TŻ zeżarł już chyba z 6 sporych kawałków

Jestem już wypeelingowana, wybalsamowana i pachnąca niedługo chyba muszę iść spać, bo jutro od nowa polska ludowa; pobudka o 5.40
Też bym sie bała na Twoim miejscu

Co za ciacho piekłaś Ja zjadłam troche chipsów kurki w śmietanie Sąsiadka przyszła do mamy i przyniosła Ale za to poćwiczyłam wcześniej 45 minut to sobie wybaczam
No to obie jesteśmy pachnące łóżko czeka ja jutro mam pobudke o 8

Cytat:
No tylko nie mam kiedy :/ Juli nie mogę nadrobić nawet
Oj bido Ty jesteś sowa to posiedzisz do 4 to poogladasz

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
3 lata minęly nam w styczniu...
to taki sam staż jak ja z tz
Stary 2012-04-01, 21:55   #4195
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, moja koleżanka to stosowała Była meeeeeeeeeeeega zadowolonabuzia super po tym

--------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------
!
Bo on jest rewelacyjny ale nie zda egzaminu przy mieszanej cerze, bedzie zapychal!

Ogromnie wspolczuje Ci tej sytuacji z tz naprawde az nie wiem co powiedziec
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-01, 21:56   #4196
Aisza21
Wtajemniczenie

Ja dziś bigos jadlam - bigos dozwolony? Ile to ma kcal ,to nie mam pojecia

Zoska, po ślubie jesteście?
Stary 2012-04-01, 21:57   #4197
zooska
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że się ułoży jakoś...musi

Stary 2012-04-01, 21:59   #4198
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki mala
Faktycznie teraz modne dwukolorowe hahahahah kochana jestes
hehe cieszę się że Cie pocieszyłam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-01, 21:59   #4199
Aisza21
Wtajemniczenie

Pyt do starszego pokolenia : jaki krem na zmarszczki?????
Już mi bliżej do 30stki niż 20stki ,ale nie mam pojęcia od jakiego kremu zacząć.
Na razie używam Vichy Thermal II od lat ,ale pewnie pora na coś mocniejszego.
Mam suchą skórę niestety , ona najszybciej się starzeje.
Stary 2012-04-01, 22:00   #4200
zooska
Zakorzenienie

Uciekam ćwiczyć kochane Dobranoc wszystkim i udanego poniedziałku jutro;*
Branoc, branoc branoc!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości