Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 864 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-27, 13:48   #25891
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Dziędobry paniom
Mam wiadomośc dla panny Magdy_Aparatki
Soł, byłam w mieście i zaglądnęłam do sklepu sportowego. I niestety dortmundowskich trykocików dla moich współmałżonek nie było, ale były 3 bayernowskie Białe, wyjazdowe, 2 z Podolskim, 1 ze Szwajnim Cieszysz się?
Zaraz się skończysz cieszyć, bo niestety koszulki były w rozmiarach 146-152 No i w kompletach ze spodenkami, ale myślę, że to by się dało ominąć
Jednakże, koszulka 152(ze Szwajnim) była dość duża, i w zależności od Twojego wzrostu Magdo, zawsze byś mogła udawać, że to koszulka kobieca, taka "akurat" przylegająca
Więc, czekam na rozkazy
Twój uniżony sługa-Przybył
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 15:07   #25892
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Witam dziewczyny

O rany narescie mam tetgo neta 4 dni starszne nic nie zrobisz z nikim nie masz jak pogadac,

Przerazajaca wizja ze dzis juz sroda a ja jeszcze w krzakach

Nawet nie wiem co u Filippka i Milanu, tylko widszialm ze 14.01 dopiero graja ligowy mecz

I tyle jeszcze musze nadrobic,

To ide nadrabiac wasze wypocinki:

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 15:46   #25893
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3326699]Dziędobry paniom
Mam wiadomośc dla panny Magdy_Aparatki
Soł, byłam w mieście i zaglądnęłam do sklepu sportowego. I niestety dortmundowskich trykocików dla moich współmałżonek nie było, ale były 3 bayernowskie Białe, wyjazdowe, 2 z Podolskim, 1 ze Szwajnim Cieszysz się?
Zaraz się skończysz cieszyć, bo niestety koszulki były w rozmiarach 146-152 No i w kompletach ze spodenkami, ale myślę, że to by się dało ominąć
Jednakże, koszulka 152(ze Szwajnim) była dość duża, i w zależności od Twojego wzrostu Magdo, zawsze byś mogła udawać, że to koszulka kobieca, taka "akurat" przylegająca
Więc, czekam na rozkazy
Twój uniżony sługa-Przybył [/QUOTE]
chcialabym zdemenotwac ... juz dawno nie panna... bo szwajnsztajga podolska z dawien dawna ... a nacktmull po rodzicach ;P

dziekuje kochana, ze sie wytrudzilas...soł...wyjaz dówki? za***ioza...o wiele bardziej je lubie niz hołmy XD ale czy to są jakieś rozmary dla dzieci czy co? sori... jestem noga w te sprawy ... ja mam 1,70 wzrostu... to nie wiem jak to tam xD ;P ale poczekam na dalsze instrukcje i wyjasnienia
ale kocham cie za to xD ... wiece z reszta, ze ja was wszystkie ...
Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

O rany narescie mam tetgo neta 4 dni starszne nic nie zrobisz z nikim nie masz jak pogadac,

Nawet nie wiem co u Filippka i Milanu, tylko widszialm ze 14.01 dopiero graja ligowy mecz

hejo
a ja ci powiem za to, ze dzis na eurosporcie ogladalam chyba lige mistrzow z poprzednich lat...i były mecze milanu pokazywane...a moze i nadal to leci...warto przylukac w kazdym razie... grał tam jeszcze szewa a nie jestem obeznana tez w historii milanu wiec nie wiem jak to tam z fifim
witaj w domu

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 16:02   #25894
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

No wiec ja sie zmywam bo jeszcze musze nagrac kumpeli płytke i ide na urodzinowe piwko

Przeczytałam wszystko, dzieki ze piłyscie za mnie

A ogładałam w wigilie na eurosporcie Watts i biegała tam w samych majteczkach Cris.

Noa co to Filippka w tym ostatnim meczu wogole nie gra. przez tego formata wszystkie strony piszły mi w p****, i musze je na nowo szukac, wiec brak najnowszych fotek

No to do miłego
zobaczeniu jutro

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-27, 16:15   #25895
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Hejo

Super że jesteś i że lepiej się czujesz

Ja tęskniłam

o proszę

Artur Boruc dementuje

W związku z "rewelacjami" jakie zamieściła w ostatnich dniach brytyjska prasa, a które zostały przedrukowane w Polsce, poprosiliśmy Artura Boruca by zabrał głos w tej sprawie. "Prasa rozdmuchała do niebotycznych rozmiarów fakt, iż moja żona Kasia spędza święta w domu, a ja siedzę w Glasgow. Muszę zmartwić wszystkich plotkarzy - niech nikt nie doszukuje się w tej sprawie sensacji, bo jej nie znajdzie - wszystko jest w porządku" - mówi Artur. "Chciałbym dodać, że moje prywatne życie, jak i życie mojej żony, nie powinny nikogo obchodzić. To co robimy jest tylko i wyłącznie naszą sprawą" - dodaje. Słowa Artka potwierdza Kasia. "Tak się złożyło, że Artur grał w święta mecz i nie było możliwości by choć na jeden dzień pojawił się w Polsce. Moi rodzice nie mogli nas odwiedzić, dlatego ja pojechałam do nich" - wyjaśnia. "Zdaje się, że media, nie mogąc doczepić się do formy sportowej Artura, szukają taniej sensacji. Gra bardzo dobrze, trzeba mu więc 'dowalić' w inny sposób. Tylko że życie pozasportowe to nasza sprawa i nie życzymy sobie by ktoś się w nie wtrącał" - kończy.
Artur wziął dziś udział w spotkaniu Celtic - Dundee Utd. Celtic zremisował 2:2.

Głupie plotkarskie szmatławce

Mój kochany Arczi
Oleczko
nooo,. Arczi głupi nie jest

Cytat:
P.S. Mam wypasioną piosenkę

Dunno--Boomshakalaka
Głupi i głupszy sie kłania

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
no ba szkoda tylko, że Wiślacy akurat nie trenują, bo wyczytałam na stronie. że można wejść sobie na trening i obserwować, o rzucaniu się na szyje nic nie piszą, więc możnaby spróbować

tylko jak dojść do tego Reymonta próbowałam na necie poszkać, ale cieżko tak, więc musze jakiąś mapę samochodową wziać od taty i tam poszukać, ale znając Kraków, to będzie trzeba podjechać pewnie spory kawałek jakimś busem, wiec nie wiem czy się zdecydujemy

tylko wiesz, zdala mi od Baszcza i Mauro, Branko i reszty mojej ekipy
hm, wiem jak wygląda okolica ale nie wiem jak wytłumaczyć

Cytat:
o prosze

Cytat:
Witam dziewczyny

no nareszcie tęskniłam za Tobą
wiem co to znaczy, chcesz ciągle coś sprawdzić i nie możesz

Cytat:
No wiec ja sie zmywam bo jeszcze musze nagrac kumpeli płytke i ide na urodzinowe piwko

A ogładałam w wigilie na eurosporcie Watts i biegała tam w samych majteczkach Cris.

Noa co to Filippka w tym ostatnim meczu wogole nie gra. przez tego formata wszystkie strony piszły mi w p****, i musze je na nowo szukac, wiec brak najnowszych fotek

No to do miłego
zobaczeniu jutro
oł Cris
nadrobisz
Stary 2006-12-27, 16:16   #25896
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
ostatnie foto... jaka czerń bije z jego włosów ... a raczej przebija sie przez ...żel (?) ...
ok ja musze leciec...bo braciszek cioteczny zapragnal sobie zagrac w cs'a soł...niech mu juz bedzie
baj baj słońce

no ... ja juz mam cała kolekcje 'maskotek'
bo wcześniej miałam 'brazila' - ochrzicłam go Brazil ... z akcentem na pierwsza sylabe ;P to byl plastikowy pilkarz z czpisow XD z reszta pokjazywany na watku ;P ale sie gdzies zgubil jakos po meczu siatkarzy finalowym
a teraz jest jeszcze Renio ... ten to sie chyba nie zgubi ;P
a moja najwieksza maskotą jest Basti
a Podo jest takim słodzikiem

i juz rili ide spac
Tak, to przez żel

Ja mam jeszcze kilka miśków z actimela.. i brelok [bluzka Cristiano Ronaldo nr 17 ] z niemieckiego serka. A ile musiałam się nabłagać moją siostrzenicę, żeby mi go dała

Cytat:
Szaleją chłopcy szaleją

Jakbym miała do dyspozycji tyle kasy to też bym szalała

P.S. Super fotki
Taa.. kochaj i szalej, nie pytaj co dalej

Dzięki, fotki z Crisem przeważnie są super

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
heeeeej juz jestem
neta nam odcięli w Boże Narodzenie ale już mamy
no i do tego rozchorowałam sie ale wzięłam trcohe tabletek i już mi lepiej
ale fakt faktem całe święta przespałam, kładłam sie o 21 i koło 9 sie budziłam a przecież nic takiego nie
robiłam, nie wiem czemu tak
tęsknił tu ktoś za mną bo ja tak
Fajnie, że już jesteś Ja codziennie kładę się około 23.. i wstaję ostatnia ze wszystkich.. ok. 11

Cytat:
dasz rade zobaczysz

niedociumane rulezzz

Za niedociumane

Cytat:
i na dzień dobry wiadomość o Ronaldo :

http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...ejszy,851452,6

no Gosia, i co teraz powiesz ?
To pewnie przez stres na mistrzostwach tak się obżerał i przytył

Teraz luzik, to traci te kilogramy

Cytat:
oglądałam wczoraj film Córka Prezydenta jeju jaki ekstra facet tam grał Mathew Goode o to on no poprostu sikam
Łooo.. no przystojny I te imię

Cytat:
aaaaa i mam powód do dumy
Tymoszczuk najlepszym piłkarzem Ukrainy

Kapitan Szachtara Donieck Anatolij Tymoszczuk został uznany po raz drugi najlepszym piłkarzem na Ukrainie. Poprzednio triumfował w plebiscycie dziennika "Ukrainian Football" cztery lata temu

27-letni Tymoszczuk, pomocnik, który obronił z Szachtarem mistrzostwo Ukrainy (zawodnikiem tej drużyny jest Mariusz Lewandowski), zdobył w ankiecie 379 punktów. Wyprzedził Andrija Szewczenkę z Chelsea Londyn (239 pkt) i Serhija Rebrowa (227 pkt) z Dynama Kijów.

yes yes yes

a jaka piękna focia
Brawo dla Tymoszczuka

Cytat:
dobry dzień wszystkim mam dzisiaj jakiś taki przypływ energii, mam nadzieję, że wytrwam z tym do sylwestra

ciesze sie, że moja super duper koszulka się podoba ależ będą reakcje ludzi jak tylko na meczu się w niej pokaże

tak patrze na tego Crisa i musze powiedzieć, że nie jest taki zły jak na początku myślałam (wybacz Słońcee ) momentami wygląda nawet na sympatycznego
No wszyscy będą z niedowierzaniem wgapiali się w Ciebie

Bo Cris to sympatyczny chłopak, trzeba go tylko bliżej poznać

Cytat:
hej Tri

bo widzisz Cris to tylko takie pozory stwarza

Cytat:
a ja wlasnie zostalam sama w domciu...z psiulą znaczy...siedzi u mnie na kolanach i lamentuje strasznie, ze go zostawili w domu i muszę do niego mowić ciagle i od czasu do czasu poglaskac, bo inaczej to sie zaryczy na śmierć
u mnie pada...deszcz paskudnie...ale mimo to aż dziw... humor mam super ekstra kul ... i slucham sobie 'fc bayern stern des suedens...' tralalala

haha...nie no nie wyrabiam z beki... moj pies wlasnie wrocil zlamentowany z dolu... bo sprawdzal czy ktos tam zostal i musialam go wziac z powrotem na kolana, ale on chcial usiasc mi na rece...i tak oto pisze do was jedna reka...bo na drugiej musze go trzymac ... co za bambo xD
Nie ma tak dobrze.. ale ten Twó piesek wrażliwy

Cytat:
Artur Boruc dementuje

W związku z "rewelacjami" jakie zamieściła w ostatnich dniach brytyjska prasa, a które zostały przedrukowane w Polsce, poprosiliśmy Artura Boruca by zabrał głos w tej sprawie. "Prasa rozdmuchała do niebotycznych rozmiarów fakt, iż moja żona Kasia spędza święta w domu, a ja siedzę w Glasgow. Muszę zmartwić wszystkich plotkarzy - niech nikt nie doszukuje się w tej sprawie sensacji, bo jej nie znajdzie - wszystko jest w porządku" - mówi Artur. "Chciałbym dodać, że moje prywatne życie, jak i życie mojej żony, nie powinny nikogo obchodzić. To co robimy jest tylko i wyłącznie naszą sprawą" - dodaje. Słowa Artka potwierdza Kasia. "Tak się złożyło, że Artur grał w święta mecz i nie było możliwości by choć na jeden dzień pojawił się w Polsce. Moi rodzice nie mogli nas odwiedzić, dlatego ja pojechałam do nich" - wyjaśnia. "Zdaje się, że media, nie mogąc doczepić się do formy sportowej Artura, szukają taniej sensacji. Gra bardzo dobrze, trzeba mu więc 'dowalić' w inny sposób. Tylko że życie pozasportowe to nasza sprawa i nie życzymy sobie by ktoś się w nie wtrącał" - kończy.
Artur wziął dziś udział w spotkaniu Celtic - Dundee Utd. Celtic zremisował 2:2.

Głupie plotkarskie szmatławce

Mój kochany Arczi
No i bardzo dobrze, że zostało to wyjasnione.. a po szmatławcach tylko tego można się spodziewać

Cytat:
Witam dziewczyny

Hej A czemu nie miałaś neta?

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 16:24   #25897
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
chcialabym zdemenotwac ... juz dawno nie panna... bo szwajnsztajga podolska z dawien dawna ... a nacktmull po rodzicach ;P

dziekuje kochana, ze sie wytrudzilas...soł...wyjaz dówki? za***ioza...o wiele bardziej je lubie niz hołmy XD ale czy to są jakieś rozmary dla dzieci czy co? sori... jestem noga w te sprawy ... ja mam 1,70 wzrostu... to nie wiem jak to tam xD ;P ale poczekam na dalsze instrukcje i wyjasnienia
ale kocham cie za to xD ... wiece z reszta, ze ja was wszystkie ...

hejo
a ja ci powiem za to, ze dzis na eurosporcie ogladalam chyba lige mistrzow z poprzednich lat...i były mecze milanu pokazywane...a moze i nadal to leci...warto przylukac w kazdym razie... grał tam jeszcze szewa a nie jestem obeznana tez w historii milanu wiec nie wiem jak to tam z fifim
witaj w domu
Skoro masz 170 cm, a te bluzki są na 152.. to śmiesznie byś wygladała

Cytat:

No to do miłego
zobaczeniu jutro

Muszę to znaleźć w necie, bo mam same foty z tego zdarzenia

L.Staff
Stary 2006-12-27, 16:26   #25898
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

Ja mam jeszcze kilka miśków z actimela.. i brelok [bluzka Cristiano Ronaldo nr 17 ] z niemieckiego serka. A ile musiałam się nabłagać moją siostrzenicę, żeby mi go dała

Fajnie, że już jesteś Ja codziennie kładę się około 23.. i wstaję ostatnia ze wszystkich.. ok. 11

Za niedociumane

To pewnie przez stres na mistrzostwach tak się obżerał i przytył

Teraz luzik, to traci te kilogramy

Łooo.. no przystojny I te imię

Brawo dla Tymoszczuka

a nie to ja pierwsza ide spać ale ostatnia wstaje a w roku szkolnym to potrafie siedzieć do 23 i nie chce mi sie spać
kurcze ale Ci fajnie że masz rodzine w Niemczech
no troszke mu sie przytyło przez ten stres ale to nie jego wina
ahh a jak pięknie wygladał w filmie i kocham to imie, chyba od zawsze takie miłe wspomnienia mam
za mojego Antka
bardzo sympatyczny ale nie żebym go znała aż tak jak Ty
Stary 2006-12-27, 16:33   #25899
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

no nareszcie tęskniłam za Tobą
wiem co to znaczy, chcesz ciągle coś sprawdzić i nie możesz

oł Cris
nadrobisz
Ja tez, dobrze juz tu byc

Cytat:

Hej A czemu nie miałaś neta?
No bo młody robił formata, i potem nie chcial net chodzic wogóle, ale mlody to znlaz jakies sterowniki i go pieknie naprawił.

Cytat:

No koniecznie, moja mama padla jak to widziała

No juz naprawde ide, bo nie pozwalaja mi pisac, czyli brat i kuzyn stojacych nademna, co chwile mi przeszkadzaja Nawijaja jak przekupki na jarmaku

Papa

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-27, 16:37   #25900
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Ja tez, dobrze juz tu byc

No bo młody robił formata, i potem nie chcial net chodzic wogóle, ale mlody to znlaz jakies sterowniki i go pieknie naprawił.

No juz naprawde ide, bo nie pozwalaja mi pisac o nich, czyli brat i kuzyn stojacych nademna

Papa
to młody ma szczęście

no papa
Stary 2006-12-27, 16:39   #25901
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
to młody ma szczęście

no papa
No ma,

stał i cezurował to co pisze zebym nic złego o nim nie napisała. dobrze ze go teraz nie ma bo znowu bym dostała

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2006-12-27, 16:41   #25902
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
a nie to ja pierwsza ide spać ale ostatnia wstaje a w roku szkolnym to potrafie siedzieć do 23 i nie chce mi sie spać
kurcze ale Ci fajnie że masz rodzine w Niemczech
no troszke mu sie przytyło przez ten stres ale to nie jego wina
ahh a jak pięknie wygladał w filmie i kocham to imie, chyba od zawsze takie miłe wspomnienia mam
za mojego Antka
bardzo sympatyczny ale nie żebym go znała aż tak jak Ty
Gdyby moja siostra się do Niemiec nie wyprowadziła, to bym nie miała rodzinki w Niemczech

Ja też kocham te imię

Sama do końca jeszszce nie poznałam Crisa Zaskakuje mnie cały czas

Cytat:

Acha,to dobrze, że juz po wszystkim

No właśnie zaczynam poszukiwania

L.Staff
Stary 2006-12-27, 16:42   #25903
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
No ma,

stał i cezurował to co pisze zebym nic złego o nim nie napisała. dobrze ze go teraz nie ma bo znowu bym dostała
eeee to może ja będe cicho bo jeszcze wróci i dostaniesz przeze mnie
Stary 2006-12-27, 16:47   #25904
sloncee
Wtajemniczenie

'Cristiano Ronaldo. Tak, wiem, wszystkie czytelniczki w tym momencie sikają z wrażenia, mdleją i padają na podłogę.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro - tak powtórzę to, żeby podwoić w/w objawy.

Cristiano Ronaldo to beznadziejnie bezproduktywny piłkarz, którego każdy szanujący się menedżer powinien trzymać na ławce dopóki nie zmądrzeje. Czyli zawsze trzymać go na ławce.

- Cristiano jest dobrym dryblerem. Tylko po co? ZAWSZE traci piłkę/wykopuje ją w trybuny/czasem uda mu się wywalczyć aut. Najlepsze co potrafi to oddać piłke do tyłu
- Cristiano spowalnia wszystkie kontrataki. To głównie przez niego Portugalia była tak bezradna w meczu półfinałowym.
- Cristiano się przewraca. Zawsze.
- Cristiano to symulant jakich mało. Nie tyle się przewraca, co wręcz wyskakuje w górę i z wielką gracją upada na trawkę. W locie obserwuje sędziego, macha rękoma, wykrzywia ryj i zastanawia się, czy nie pobrudzi sobie za bardzo spodenek
- Cristiano jest miękki. Najmniejszy wślizg to potworna, monstrualna kontuzja. Ah
- Czy ktoś widział kiedyś Cristiano wygrywającego pojedynek główkowy? Bo ja nie. On się przewraca. Zawsze.
- Cristiano nie umie podawać. Przestaję wierzyć w to, że on nie chce podawać. On po prostu nie umie.
- Cristiano wyleci z Man U, bo cierpliwość się skończyła. To był wielki talent, wielka szansa dla Man U i dla Portugalii. W tej chwili już wiadomo, że nic z niego nie będzie. Jest za głupi.'

O mamciu, to ma być cała prawda o Crisie?! Trochę przesadził ktoś, kto to pisał

L.Staff
Stary 2006-12-27, 16:47   #25905
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

kliknijcie sobie w ten link, mega teledysk

http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/luna,22224
Stary 2006-12-27, 16:48   #25906
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Skoro masz 170 cm, a te bluzki są na 152.. to śmiesznie byś wygladała
tez tak mysle ...

ale cóż...moj wujek jedzie do pracy 2 stycznia...to moze cos mi sie uda wynegocjowac

a w miedzy czasie znalazłam troche foteczek i zamierzam sie pochwalic

zaczynamy od maleńkiej rozgrzewki
metze + lahmi + mannschaft +roque

jako, ze ciagle nie moge przestac jesc wlasnie delektuje sie czyms takim jak: schoko-dominosteine ... zapewniam, ze pysznosci mmmm...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5636253.jpg (34,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46834259_b2a0494bb9.jpg (113,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 180934458_3ff63dccb0.jpg (98,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 165586988_0e25c6ab8a.jpg (23,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185626339_be5d98d302.jpg (110,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185626708_c6c65e8807.jpg (90,1 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-12-27, 16:53   #25907
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wiesz, zdala mi od Baszcza i Mauro, Branko i reszty mojej ekipy
hm, wiem jak wygląda okolica ale nie wiem jak wytłumaczyć
spoko, teraz to oni są na urlopach, więc chyba nikogo nie spotkam zresztą nie wiem nawet czy uda mi się tam dostać

Cytat:
No wszyscy będą z niedowierzaniem wgapiali się w Ciebie

moja mama stwierdziła właśnie, że po meczu będą zdjęcia w gazetach publikować podpisane NARZECZONA SMOLARKA PUBLICZNIE NA MECZU

Cytat:

ja też chce zobaczyć Crisa w bieliźnie

Cytat:
Napisane przez sloncee
ehh zazdrość to okropne uczucie a to pewnie pisał jakiś koleś, który też chciałby, że laski tak reagowały na jego widok jak na widok Crisa
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:00   #25908
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
'Cristiano Ronaldo. Tak, wiem, wszystkie czytelniczki w tym momencie sikają z wrażenia, mdleją i padają na podłogę.

Cristiano Ronaldo to beznadziejnie bezproduktywny piłkarz, którego każdy szanujący się menedżer powinien trzymać na ławce dopóki nie zmądrzeje. Czyli zawsze trzymać go na ławce.

- Cristiano jest dobrym dryblerem. Tylko po co? ZAWSZE traci piłkę/wykopuje ją w trybuny/czasem uda mu się wywalczyć aut. Najlepsze co potrafi to oddać piłke do tyłu
- Cristiano spowalnia wszystkie kontrataki. To głównie przez niego Portugalia była tak bezradna w meczu półfinałowym.
- Cristiano to symulant jakich mało. Nie tyle się przewraca, co wręcz wyskakuje w górę i z wielką gracją upada na trawkę. W locie obserwuje sędziego, macha rękoma, wykrzywia ryj i zastanawia się, czy nie pobrudzi sobie za bardzo spodenek
- Cristiano jest miękki. Najmniejszy wślizg to potworna, monstrualna kontuzja. Ah
- Czy ktoś widział kiedyś Cristiano wygrywającego pojedynek główkowy? Bo ja nie. On się przewraca. Zawsze.
- Cristiano nie umie podawać. Przestaję wierzyć w to, że on nie chce podawać. On po prostu nie umie.
- Cristiano wyleci z Man U, bo cierpliwość się skończyła. To był wielki talent, wielka szansa dla Man U i dla Portugalii. W tej chwili już wiadomo, że nic z niego nie będzie. Jest za głupi.'

mnie ten opis bardziej rozśmieszył niż wkurzył Słońce nie przejmuj sie

Cytat:

jako, ze ciagle nie moge przestac jesc wlasnie delektuje sie czyms takim jak: schoko-dominosteine ... zapewniam, ze pysznosci mmmm...
dwójeczka całkiem całkiem
Stary 2006-12-27, 17:02   #25909
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
spoko, teraz to oni są na urlopach, więc chyba nikogo nie spotkam zresztą nie wiem nawet czy uda mi się tam dostać

o ja głupia nie pomyślałam o tym że oni powyjeżdzali
no ale jak sie mysli o nich 24 godzine na dobe to tak sie ma

PS. narazie mykam
Stary 2006-12-27, 17:03   #25910
xtalciax
Zakorzenienie

heeeeeeeeej
jestem już w domu

zaraz wam opowiem o świętach to się posikacie ze śmiechu a potem musze ponadrabiac zaleglosci
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:05   #25911
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
kliknijcie sobie w ten link, mega teledysk

http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/luna,22224
Smutno i mrocznie na tym klipie

Obejrzałam przy okazji 'sacrum' taki sobie teledysk zrobili

Cytat:
tez tak mysle ...

ale cóż...moj wujek jedzie do pracy 2 stycznia...to moze cos mi sie uda wynegocjowac

Ja też zaraz muszę iść po cos słodkiego, bo nie wy3mam

L.Staff
Stary 2006-12-27, 17:10   #25912
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

danke deutschland

BASTI ... danke basti !!!!

witaj tłinie <uściskowywuje mocno XD>
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 185631243_5dd616d979.jpg (97,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185884805_22bdde0e80.jpg (70,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185884963_3c2dc06009.jpg (84,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185885083_2a36f3f06b.jpg (74,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185885160_ff4207df5a.jpg (69,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185885232_132eecd010.jpg (57,0 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-12-27, 17:16   #25913
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

danke deutschland

basti + fringsi + schnix + lahmi zboczuszkuje timcia + odi wieszaczek dla bastka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 185885310_d5413c8701.jpg (71,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185885398_10b404a4a7.jpg (73,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185885761_a5540429d4.jpg (92,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185885945_808c05b1b7.jpg (82,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185889660_ec05d2d674.jpg (97,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 185889325_e651e4a80f.jpg (72,2 KB, 1 załadowań)

Stary 2006-12-27, 17:18   #25914
sloncee
Wtajemniczenie

Cytat:
moja mama stwierdziła właśnie, że po meczu będą zdjęcia w gazetach publikować podpisane NARZECZONA SMOLARKA PUBLICZNIE NA MECZU

ja też chce zobaczyć Crisa w bieliźnie

ehh zazdrość to okropne uczucie a to pewnie pisał jakiś koleś, który też chciałby, że laski tak reagowały na jego widok jak na widok Crisa
Gorzej, gdyby jakaś inna fanka Smolarka tez miała podobny napis Podejrzana sprawa

Coś nie mogę znaleźć Crisa w samych gaciach na boisku.. bo jak znajduję coś innego, ale też interesującego, to nie mogę nie obejrzeć

Cytat:
mnie ten opis bardziej rozśmieszył niż wkurzył Słońce nie przejmuj sie
No w sumie, to zabawne

L.Staff
Stary 2006-12-27, 17:29   #25915
xtalciax
Zakorzenienie

a więc swoją opowieść zaczynam

wiecie jakie tłoki w pociągach były masakra. W wigilię musiałam czekać na kolację wigilijną aż do 19stej a potem prezenty widać byłam grzeczna bo Mikołaj mnie szczodrze obdarował hehe. a w Boże Narodzenie to się tak obżarłam że miałam brzuch jak 2 3cim miesiącu ciąży

ale najlepsze są przygodny dnia 2go padniecie
pojechaliśmy do Torunia sobie pospacerowac i przy powrocie przejeżdżaliśmy koło Rdia Maryja () no to mówimy wpadniemy na modlitwę

wchodzimy do kaplicy atam wychodzi na nas nikt inny tylko ojciec Rydzyk i cos ta z nami zaczal gadac ja to się nic nie odzywałam bo myślałam że za momento parsknę śmiechem bo mi sie wszystkie kabarety od Majewskiego przypomniały + życzenia od Tri a on do nas 'jak chcecie to poczekajcie bo za chwile przyjedzie wicepremier Lepper ' no to my dawaj stoimy dalej i podjechał Lepper z ochroną i podchodzi do nas 'dzień doby' podaje rękę a Natalia jak zawsze w rękawiczkach stoi i ściągam zębami tę rękawiczkę i mówię do niego 'momencik, zdejmę rękawiczkę bo to tak niekulturalnie' potem całą drogę do domu sie smiałam bo takich 2spotkać 3-go stopnia się nie spodziewałam
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:30   #25916
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
danke deutschland

basti + fringsi + schnix + lahmi zboczuszkuje timcia + odi wieszaczek dla bastka
ale Odi ma minę

Cytat:
Gorzej, gdyby jakaś inna fanka Smolarka tez miała podobny napis Podejrzana sprawa

Coś nie mogę znaleźć Crisa w samych gaciach na boisku.. bo jak znajduję coś innego, ale też interesującego, to nie mogę nie obejrzeć

No w sumie, to zabawne
nooo to byłby problem trzeba by ją usunąć z meczu
Stary 2006-12-27, 17:34   #25917
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

chłopaki privat
poldi + basti + odo + otti + lose & arne + bala

śliczności
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100347444_ee48dd151b.jpg (86,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 176999256_bd7c2541a8.jpg (32,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 188309605_042b929f7d.jpg (89,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 190606803_5a7be1b80a.jpg (61,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 323706886_781290cca7.jpg (68,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tgr.JPG (36,0 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-12-27, 17:36   #25918
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-27, 17:38   #25919
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
a więc swoją opowieść zaczynam

wiecie jakie tłoki w pociągach były masakra. W wigilię musiałam czekać na kolację wigilijną aż do 19stej a potem prezenty widać byłam grzeczna bo Mikołaj mnie szczodrze obdarował hehe. a w Boże Narodzenie to się tak obżarłam że miałam brzuch jak 2 3cim miesiącu ciąży

ale najlepsze są przygodny dnia 2go padniecie
pojechaliśmy do Torunia sobie pospacerowac i przy powrocie przejeżdżaliśmy koło Rdia Maryja () no to mówimy wpadniemy na modlitwę

wchodzimy do kaplicy atam wychodzi na nas nikt inny tylko ojciec Rydzyk i cos ta z nami zaczal gadac ja to się nic nie odzywałam bo myślałam że za momento parsknę śmiechem bo mi sie wszystkie kabarety od Majewskiego przypomniały + życzenia od Tri a on do nas 'jak chcecie to poczekajcie bo za chwile przyjedzie wicepremier Lepper ' no to my dawaj stoimy dalej i podjechał Lepper z ochroną i podchodzi do nas 'dzień doby' podaje rękę a Natalia jak zawsze w rękawiczkach stoi i ściągam zębami tę rękawiczkę i mówię do niego 'momencik, zdejmę rękawiczkę bo to tak niekulturalnie' potem całą drogę do domu sie smiałam bo takich 2spotkać 3-go stopnia się nie spodziewałam
Tri jasnowidzka ale przeżycie Lepper i Rydzyk na żywo
Stary 2006-12-27, 17:38   #25920
sloncee
Wtajemniczenie

http://www.youtube.com/watch?v=kjl6jICfpVw

Ten filmik to mój ulubiony

L.Staff
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości