|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#25891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Dziędobry paniom
![]() Mam wiadomośc dla panny Magdy_Aparatki ![]() Soł, byłam w mieście i zaglądnęłam do sklepu sportowego. I niestety dortmundowskich trykocików dla moich współmałżonek nie było, ale były 3 bayernowskie Białe, wyjazdowe, 2 z Podolskim, 1 ze Szwajnim Cieszysz się?Zaraz się skończysz cieszyć, bo niestety koszulki były w rozmiarach 146-152 No i w kompletach ze spodenkami, ale myślę, że to by się dało ominąć Jednakże, koszulka 152(ze Szwajnim) była dość duża, i w zależności od Twojego wzrostu Magdo, zawsze byś mogła udawać, że to koszulka kobieca, taka "akurat" przylegająca ![]() Więc, czekam na rozkazy Twój uniżony sługa-Przybył
|
|
|
|
#25892 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
O rany narescie mam tetgo neta 4 dni starszne nic nie zrobisz z nikim nie masz jak pogadac, Przerazajaca wizja ze dzis juz sroda a ja jeszcze w krzakach Nawet nie wiem co u Filippka i Milanu, tylko widszialm ze 14.01 dopiero graja ligowy mecz ![]() I tyle jeszcze musze nadrobic, To ide nadrabiac wasze wypocinki:
|
#25893 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3326699]Dziędobry paniom
![]() Mam wiadomośc dla panny Magdy_Aparatki ![]() Soł, byłam w mieście i zaglądnęłam do sklepu sportowego. I niestety dortmundowskich trykocików dla moich współmałżonek nie było, ale były 3 bayernowskie Białe, wyjazdowe, 2 z Podolskim, 1 ze Szwajnim Cieszysz się?Zaraz się skończysz cieszyć, bo niestety koszulki były w rozmiarach 146-152 No i w kompletach ze spodenkami, ale myślę, że to by się dało ominąć Jednakże, koszulka 152(ze Szwajnim) była dość duża, i w zależności od Twojego wzrostu Magdo, zawsze byś mogła udawać, że to koszulka kobieca, taka "akurat" przylegająca ![]() Więc, czekam na rozkazy Twój uniżony sługa-Przybył [/QUOTE]chcialabym zdemenotwac ... juz dawno nie panna... bo szwajnsztajga podolska z dawien dawna ;P dziekuje kochana, ze sie wytrudzilas...soł...wyjaz dówki? za***ioza...o wiele bardziej je lubie niz hołmy XD ale czy to są jakieś rozmary dla dzieci czy co? ale kocham cie za to xD ... wiece z reszta, ze ja was wszystkie ... Cytat:
a ja ci powiem za to, ze dzis na eurosporcie ogladalam chyba lige mistrzow z poprzednich lat...i były mecze milanu pokazywane...a moze i nadal to leci...warto przylukac w kazdym razie... grał tam jeszcze szewa a nie jestem obeznana tez w historii milanu ![]() witaj w domu
|
|
|
#25894 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiec ja sie zmywam bo jeszcze musze nagrac kumpeli płytke i ide na urodzinowe piwko
Przeczytałam wszystko, dzieki ze piłyscie za mnie A ogładałam w wigilie na eurosporcie Watts i biegała tam w samych majteczkach Cris Noa co to Filippka w tym ostatnim meczu wogole nie gra. przez tego formata wszystkie strony piszły mi w p****, i musze je na nowo szukac, wiec brak najnowszych fotek No to do miłego zobaczeniu jutro
|
#25895 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo,. Arczi głupi nie jest Głupi i głupszy sie kłania ![]() Cytat:
i Mauro, Branko i reszty mojej ekipy hm, wiem jak wygląda okolica ale nie wiem jak wytłumaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiem co to znaczy, chcesz ciągle coś sprawdzić i nie możesz ![]() Cytat:
nadrobisz
|
|
|
#25896 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze kilka miśków z actimela.. i brelok [bluzka Cristiano Ronaldo nr 17 ] z niemieckiego serka. A ile musiałam się nabłagać moją siostrzenicę, żeby mi go dałaCytat:
Dzięki, fotki z Crisem przeważnie są super Cytat:
![]() Za niedociumane Cytat:
Teraz luzik, to traci te kilogramy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo Cris to sympatyczny chłopak, trzeba go tylko bliżej poznać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#25897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#25898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ale Ci fajnie że masz rodzine w Niemczech ![]() no troszke mu sie przytyło przez ten stres ale to nie jego wina ![]() ahh a jak pięknie wygladał w filmie takie miłe wspomnienia mam ![]() za mojego Antka ![]() bardzo sympatyczny ale nie żebym go znała aż tak jak Ty
|
|
|
#25899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No bo młody robił formata, i potem nie chcial net chodzic wogóle, ale mlody to znlaz jakies sterowniki i go pieknie naprawił. No koniecznie, moja mama padla jak to widziała No juz naprawde ide, bo nie pozwalaja mi pisac, czyli brat i kuzyn stojacych nademna , co chwile mi przeszkadzaja Nawijaja jak przekupki na jarmakuPapa
|
|
#25900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no papa
|
|
|
#25901 |
|
Wtajemniczenie
|
No ma,
stał i cezurował to co pisze zebym nic złego o nim nie napisała.
|
#25902 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też kocham te imię Sama do końca jeszszce nie poznałam Crisa Cytat:
No właśnie zaczynam poszukiwania |
||
|
|
|
#25903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25904 |
|
Wtajemniczenie
|
'Cristiano Ronaldo. Tak, wiem, wszystkie czytelniczki w tym momencie sikają z wrażenia, mdleją i padają na podłogę.
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro - tak powtórzę to, żeby podwoić w/w objawy. Cristiano Ronaldo to beznadziejnie bezproduktywny piłkarz, którego każdy szanujący się menedżer powinien trzymać na ławce dopóki nie zmądrzeje. Czyli zawsze trzymać go na ławce. - Cristiano jest dobrym dryblerem. Tylko po co? ZAWSZE traci piłkę/wykopuje ją w trybuny/czasem uda mu się wywalczyć aut. Najlepsze co potrafi to oddać piłke do tyłu - Cristiano spowalnia wszystkie kontrataki. To głównie przez niego Portugalia była tak bezradna w meczu półfinałowym. - Cristiano się przewraca. Zawsze. - Cristiano to symulant jakich mało. Nie tyle się przewraca, co wręcz wyskakuje w górę i z wielką gracją upada na trawkę. W locie obserwuje sędziego, macha rękoma, wykrzywia ryj i zastanawia się, czy nie pobrudzi sobie za bardzo spodenek - Cristiano jest miękki. Najmniejszy wślizg to potworna, monstrualna kontuzja. Ah - Czy ktoś widział kiedyś Cristiano wygrywającego pojedynek główkowy? Bo ja nie. On się przewraca. Zawsze. - Cristiano nie umie podawać. Przestaję wierzyć w to, że on nie chce podawać. On po prostu nie umie. - Cristiano wyleci z Man U, bo cierpliwość się skończyła. To był wielki talent, wielka szansa dla Man U i dla Portugalii. W tej chwili już wiadomo, że nic z niego nie będzie. Jest za głupi.' O mamciu, to ma być cała prawda o Crisie?! Trochę przesadził ktoś, kto to pisał
|
|
|
|
#25905 |
|
Zakorzenienie
|
kliknijcie sobie w ten link, mega teledysk
http://muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/luna,22224
|
|
#25906 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mysle
... ale cóż...moj wujek jedzie do pracy 2 stycznia...to moze cos mi sie uda wynegocjowac a w miedzy czasie znalazłam troche foteczek zaczynamy od maleńkiej rozgrzewki metze + lahmi + mannschaft +roque ![]() jako, ze ciagle nie moge przestac jesc wlasnie delektuje sie czyms takim jak: schoko-dominosteine ... zapewniam, ze pysznosci mmmm...
|
|
#25907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą nie wiem nawet czy uda mi się tam dostać ![]() Cytat:
ja też chce zobaczyć Crisa w bieliźnie Cytat:
a to pewnie pisał jakiś koleś, który też chciałby, że laski tak reagowały na jego widok jak na widok Crisa
|
|||
|
|
|
#25908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#25909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak sie mysli o nich 24 godzine na dobe to tak sie ma PS. narazie mykam
|
|
|
#25910 |
|
Zakorzenienie
|
heeeeeeeeej
jestem już w domu zaraz wam opowiem o świętach to się posikacie ze śmiechu
|
|
|
|
#25911 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obejrzałam przy okazji 'sacrum' taki sobie teledysk zrobili Cytat:
|
||
|
|
|
#25912 |
|
Zakorzenienie
|
danke deutschland
![]() BASTI ... danke basti !!!! ![]() witaj tłinie <uściskowywuje mocno XD>
|
|
#25913 |
|
Zakorzenienie
|
danke deutschland
basti + fringsi + schnix + lahmi zboczuszkuje timcia
|
|
#25914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podejrzana sprawaCoś nie mogę znaleźć Crisa w samych gaciach na boisku.. bo jak znajduję coś innego, ale też interesującego, to nie mogę nie obejrzeć No w sumie, to zabawne
|
|
|
|
|
#25915 |
|
Zakorzenienie
|
a więc swoją opowieść zaczynam
wiecie jakie tłoki w pociągach były masakra. W wigilię musiałam czekać na kolację wigilijną aż do 19stej a potem prezenty ale najlepsze są przygodny dnia 2go padniecie pojechaliśmy do Torunia sobie pospacerowac i przy powrocie przejeżdżaliśmy koło Rdia Maryja ( wchodzimy do kaplicy atam wychodzi na nas nikt inny tylko ojciec Rydzyk bo takich 2spotkać 3-go stopnia się nie spodziewałam |
|
|
|
#25916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzeba by ją usunąć z meczu |
||
|
|
|
#25917 |
|
Zakorzenienie
|
chłopaki privat
poldi + basti + odo + otti + lose & arne + bala śliczności
|
|
#25918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#25919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#25920 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=kjl6jICfpVw
Ten filmik to mój ulubiony |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

starszne nic nie zrobisz z nikim nie masz jak pogadac,
... juz dawno nie panna... bo szwajnsztajga podolska z dawien dawna 
przez tego formata wszystkie strony piszły mi w p****, i musze je na nowo szukac, wiec brak najnowszych fotek 

ale to nie jego wina