|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
|
|
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
ja tez muszę się wziąć za sprzedaż na all :/ sprzedałam kilka ciuszków małego, a teraz czas na moje rzeczy. Muszę wsytawić nową kurteczkę z h&m brązową, buty block heels - must have tego sezonu w których mam 195cm i gnę się jak trzcina na wietrze, 5 bluzeczek ciażowych
a to tworzenie aukcji takie czasochłonne
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
zakupki
![]() rurek nie fotografowalam i rajstop ![]() kurtka nie ma tak zarowiastego koloru jak na foto, taki zwyczajny camel to jest ![]() jednak nie jest mi tak ladnie dopasowana jak Princess ma ale w mniejszej czulam sie za ciasno.torebke w realu tez jest sporo ciemniejsza. Moj aparat rozjasnia strasznie widze wlasnie ![]() a lustrzanka nie umiem sie jeszcze poslugiwac |
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
godika super zakupki
![]() ja własnie tez mam podobną kurtczkę do sprzedania tylko z taką zalotną falbanką z tyłu - jeszcze z metką - nie wiem za ile ją wystawić... Mój Szymon uwielbia jak udaję, że go zjadam
Edytowane przez truscafka Czas edycji: 2012-04-02 o 10:35 |
|
|
|
#2766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mi się podobają takie brązowe, ale do moich ciuchów jakie posiadam jakoś lepiej czarna mi pasi. Ale jak będę w końcu obrzydliwie bogata to będę miała i brązowa i miętową i różową itd Moja jest bardziej dopasowana? Hm.. możliwe, ale to dlatego, że wzięłam M, a w L swobodniej było, ale właśnie sprzedawczyni i tż mówili, że w tej się lepiej prezentuję heh A ja jestem takim głupolem, że wybieram często coś co lepiej wygląda, niekoniecznie co jest wygodniejsze Ale Twoja nie wygląda na za dużą, więc myślę, że powinnaś być zadowolona Torebka idealna na co dzień, mi też by się taka właśnie większa przydała, ale muszę się zadowolić jeszcze moją starą ![]() Buciki też spoko, tylko akurat ja nie gustuje w jasnych obcasach.. ![]() Mi się marzą takie rajstopy co imituja pończochy - do sukienki krótkiej extra wyglądają.. Ale muszę odżałować kilka batonów to kupię ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
"zalotna falbanka" podoba mi się to określenie ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Wiecie ja to jestem taka jakaś dziwna, że choć mam stos ciuchów ukochanych, co są za małe i raczej już w nie nie wlezę nigdy, to je chomikuje i szkoda mi ich sprzedać..
|
||
|
|
|
#2767 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bylam w so u fryzjera i czuje sie duzo lepiej- choc i tak po domu chodze w zwiazanych wlosach tak jak wczesniej ![]() Fajne zakupy, ja nie szaleje za bardzo z zakupami, oszczedzam na wakacje i jeszcze szykuje nam sie wypad do pragi i do szwajcarii na weekend. Choc 21 kwietanie jest dzien glamour i bedzie mozna cos taniej pokupowac, to moze sobie sprawie cos. kop kop Kupilam Kasi 2 kurteczki na all, w sumei fajne akurat na lato, ale chcialabym wiatrowke, a zadna z nich niestety nia nie jest, wiec musze kupic kolejna. Wczoraj Mala spala ponad 5 h w dzien z czego 4 h ciurkiem i w ogole nie byla marudna, za to noc troche gorzej i pobudka o 5 wiec chyba jednak nie moze tak dlugo w dzien spac.
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Działa działa.... rozstępy też likwiduje.wrzucam link: http://www.youtube.com/watch?v=6Yo-mxtAZFQ masaż możesz robić sama albo mężulek może pomóc ![]() Odrazu efektów nie ma, trzeba robić kilka zabiegów ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Princesska czarna pewnie tez kupie bo braz nie do wszystkiego pasuje
ale zawsze chcialam brazowa to na pierwszy ogien kupilam ![]() jakby zajrzec do mojej szafy to 85%ubran mam czarnych, z 5%rozowych i 5%białych i 5% w innych kolorach ale zdecydowanie ciemnych
|
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
u nas oilatum się nie sprawdziło tylko emolium, chyba musisz na małej wyprObować, każdy dzidziol co innego akceptuje
kops kops ![]() ANIOLINA z tymi plackami to akurat się nie zgodzę. Ja byłam już ze 2 mce na diecie, zero grzeszków mlecznych i w 1 tygodniu spróbowałam i miodu i paru przypraw i mały dostał tych suchych placków, także to nie zawsze od nabiału myślę. Właśnie junior srajnął taką jajecznicą. Nie za stary na takie kupy? ![]() Wczoraj TŻ zwrócił moją uwagę, że synuś ma z jednej strony bardziej wypukłe czółko, bardziej wybrzuszone. Nie wiem, może z tego, że sporo leży na tej właśnie stronie jak śpi Oczywiście skonsultowałam się z dr Google i od razu panika, bo cuda jakieś wypisują. I teraz się będę wkręcać aż do następnej wizyty w przychodni
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Elfik nie wkrecaj sie
![]() moj dzis tez strzelil jajecznice ![]() po mleku takie robi, po obiadku jakims idzie plastelinka. |
|
|
|
#2772 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
ja ostatnio lubie kolor hmm nude beż...kurtke w tym kolorze tez kupiłam, balerinki i mam dwie torebki jakiś taki mój ulubiony tego sezonu ![]() Jeśli macie ochotę na bizuteryje zakupy, to teraz w http://www.moya.pl/ jest przez cały tydzien promocja- wszytsko -50%, a mają bardzo fajne rzeczy a skąd wiem? bo wygrałam bon kiedyś na 50 zł i zamówiłam i mam ochote znów na coś ![]() elf nie czytaj na google :/ bo nie potrzebnie się załamujesz Kości głowki są miekkie i ona nie jest u taki malutkich dzieci tak kształtna jak powinna byc
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
fatal
no ja mam 6szt. zwykłych TT i tez takie bedę mu dawała... tymbardziej ze jak był malutki to tez z takiej pił i kolek nei miał... to mi skzoda kasy na nowe ![]() oj tak, ale będzie frajda z tymi zakupami jedzeniowymi tru a pokaż tą zalotną falbankę bom ciekawa ![]() urde miałam isc na ryneczek z małym a zaczyna padac w morde jeża elf nie wkręcaj się, wszystkie takie zmiany się wyrówaną same mój ma jajo z tył€ i jest coraz mniejsze ![]() jutro do dermatologa edziemy bo mały od urodzenia ma taką zmianę na ustach, a do tej pory jakoś nie miałam okazji tego zrobic ![]() wczoraj od pół roku pierwszy raz pomalowałam paznokcie- na krwista czerwień wiem wiem z emodne są pastelowe, ale chciałam wyglądac przed tżtem sexownie |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Nika ja co piatek wieczor maluje paznokcie
na najrozniejsze kolory fajnie bo akurat lakier mi nie odpryskuje przez 6dni, a 7dnia malowanie
|
|
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
goldi
dzieło stworzenia 7 dni ![]() ![]() otóż to ja uwielbiałam różne wariacje kolorowe przed i w czasie ciąży... moim hitem było malowanie na jeden bazowy kolor a na to robione wykałaczką kropli roóżnego lub jednokolorowe... albo kwiatki z tych kropek malowałam... hehehe oj wtedy miałam dużo czasu ![]() domi fajna sprawa te sklep bo też te giftcardy są przecenione, to komuś na prezent super ))))no nic spóujemy wyjsc, bo nie mamy chleba :P już nie pada
Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-04-02 o 11:28 |
|
|
|
#2776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kupilam wczoraj Sinlac, bo gdziesz czytalam,z e to mozna jako panierke uzywac i chyba zrobie z tym placki ziemniaczane, probowal ktos uzywac sinlac do czegos innego niz papka niemowleca? nic sobie nie wkrecaj glowka jest miekka, latwo moze sie odgniesc jak on na tej stronie spi. |
|
|
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
nikaa
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 10min lakier twardy!---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- fajna ta kurteczka
|
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
domi rok różnicy wśród dzieci to rzeczywiście chyba najlepsza różnica, ale chyba tylko dla dzieci Nie wyobrażam sobie być znowu w ciąży - tzn. teraz, tak już Bo oczywiście drugie dziecko b. chcemy z M. mieć. Cytat:
Zobaczymy co będzie za kilka dni.Owocki je lepiej - wiadomo, bo słodsze, ale i tak cudów nie zje. Wczoraj do zupki dodałam jej trochę mojego mleka i zjadła. Ale nie wiem czy to zasługa dodanego mleka czy popisywała się przed dziadkami jak ona to ładnie je i czego ta matka tak na nią marudzi Zobaczymy dzisiaj.Wiem, że powinna już coś jeść oprócz mleka, dlatego trochę się martwię tym jej pluciem i wydziwianiem. Choć powiem szczerze, że jak czytam co jedzą inne dzieci w jej wieku to czasem nie wiem czy się śmiać czy płakać i czy ja jestem milion lat świetlnych z tyły rozszerzaniem diety czy co Zdrówka dla tż Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-04-02 o 11:50 |
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Ggoraa jak Ci idzie olejowanie wlosow? Sesa pomogla? Ja dzis od rana latalam z Khadi na skalpie i Sesa po calosci
|
|
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
tru
śliczn akurteczka, why chcesz ja sprzedac? nei mam pojęcia po ile chodza takie kurtki- pewnie goldi wie ![]() goldi a ile kosztuje? to cacko?
|
|
|
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kurteczki to h&m ma wyzsze ceny niz taka moja z Marywilskiej
|
|
|
|
|
#2784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Seonko pieknie dziekuje za list
|
|
|
|
#2786 |
|
Zadomowienie
|
ta kosztowała 149zł, mama mi ją kupiła ale ja jestem długaśna i jest troszkę za krótka i rękawy krótkie - paragon wyrzuciła więc nie mogę zwrócić lub wymienić r.38
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Fatal-ja wole oilan niż oilatum,ale teraz spróbuję zamówić emolium.
a możesz podać jeszcze raz linka do apteki?? Goldi-super zakupy!! ja niestety nie mam kiedy paznokci nawet spiłować a co dopiero pomalować...marza mi się żelowe,ale kasy szkoda...a wtedy przynajmniej nie musiałabym się martwic o piłowanie czy malowanie itd...ehhhczy zęby zawsze idą najpier dolne jedynki a potem górne??
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-04-02 o 12:02 |
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choź moja miała jedynkę dolną pierwszą
|
|
|
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
A już doczytałam, że mało używana.. To może 100zł jeśli firmowa?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Oczywiście skonsultowałam się z dr Google i od razu panika, bo cuda jakieś wypisują. I teraz się będę wkręcać aż do następnej wizyty w przychodni 

Kości głowki są miekkie i ona nie jest u taki malutkich dzieci tak kształtna jak powinna byc