|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Dziewczyny macie w domu butki Fila C7? i Lonsdale C8?
Co jest pod językami ![]() Ola pisałaś że C8 Fila to 26...to chyba C7 będzie 25, co? Zmierzyłabyś mi centymetrem wkładkę C8
|
#2582 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
bez sensu to troche jest
|
|
|
#2583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od rana jestem strzępkiem nerwów nie wiem,co to będzie jutro
|
|
|
|
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://tablica.pl/oferta/nowe-buty-f...26-IDWD5B.html Cytat:
![]() co się stało?
|
|
#2585 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no to ja juz nie wiem
kurcze zaraz wyjdzie na to, ze za duze buty wezme ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ja mam tylko jedne buty thomasa c9 i to jest 27 i jeden geoxy c8.5 i to jest 26 juz nie wiem sama
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Karo niefajnie z ta podwyzka , a podali jakis powod dlaczego bedzie o tyle drozej?Sylko co jest? Wojtusia nie wiem czy dobrze pamietam ty mialas hydrolat z kocanki z BU? czaje sie w koncu na zamowienie pudru bambusowego z jedwabiem i wzielabym jeszcze jakis hydrolat i olejek myjacy czekam na tel. od bratowej......
|
#2587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2588 |
|
Ola-Unhola
|
![]() sylko co jest? Karola z języka uk8, eur 26 w cm 16,3 około. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Karola, ale jak to? U nas w gminie każda prywatna placówka (żłobek, przedszkole) dostaje od gminy ok 700 zł na każe dziecko dodatkowo oprócz czesnego od rodziców
|
#2589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to zleciało a ja się denerwuję,chyba bardziej niż On ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- |
|
|
|
|
#2590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mówię Ci paranoja...dyrektorka na koniec zebrani powiedziała żebyśmy nie myśleli że to idzie na Nasz żłobek czy na podwyżki dla Pań...i powiedziała dokładnie to co napisałam i nawet nie można się buntować...bo przeciez tyle dzieci w kolejce na jedno miejsceCytat:
![]() będziemy trzymać ![]() Kurde zwariuje z tym zębem...puchnę ![]() i to nie przy zębie...tam nie mam napuchnięte, ale policzek
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-04-02 o 10:27 |
||
|
|
|
#2591 |
|
Ola-Unhola
|
Tak, Karola, file.
sylko, doskonale Cię rozumiem. ![]() Trzymam kciuki za Damiana Nie lubię sprzedawać na allegro... Napiszesz, ze buty wiosenne przejściowe, a Ci baba pisze, że w środku mają lekki meszek i to zimowe buty.... No masakra, a kupiła za 6,51.... I się waha nad komentarzem....
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
wpadam sie przywitać Anula dobrze pamietasz to ja pytałam o łóżko z ikei, ale kupilismy inne, bo to miałam wrażenie że za wąskie będzie, bo Oli jeszcze kręci się w nocy. Kupilismy takie ono ma szerokość 90 cm, a to z ikei jak pamietam 70? 75? jakoś tak. Tak się prezentuje To jest super, wygodne,mozna posciel schować. Kupilismy w jasnym kolorze. Oli musi nauczyć się spać na nim, dzisiaj spadła w nocy, więc przypuszczam ze z węższego by częściej spadała. Czeko ja mam macerat z kocanki,TEN zapomniałam o nim ![]() dzieki za przypomnienie ja mam z biolandera, nie z BU nie mogę dużo powiedzieć o efektach, bo używałam go krótko, no a pozniej gdzies go schowałam i zapomniałam o nim. |
|
|
|
#2593 |
|
Ola-Unhola
|
Wojtusia kup barierke, albo zastawiaj krzesłem....
Żeby Oli nie spadała, hmm?
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie lubię raz mi kiedyś baba odesłała buty, bo stwierdziła ze są zniszczone, chodzone, a nowe były, za duże na mnie. a musze troche rzeczy sprzedać bo mi zalegają w szafie a każdy grosz mi się przyda. tylko kto kupi takie stare sukienki ala studniówkowe najwyżej potne na kawałki i materiał do szycia bede miała.---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- jak Wam się podobają takie buty? nie chcę złotych tylko jakieś kremowe, jasno brązowe, a te obawiam sie ze będą własnie za złote i TU inne zdjęcia |
||
|
|
|
#2595 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Raczej będą złotawe
|
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam C7 bo chciałam 25 to powinny być ok ![]() co za baba ![]() Cytat:
Zu nigdy nie spadła...no raz głową tylko ale na początku pod łózkiem robiłam dywan z poduszek ale nasze jakby lekką barierkę ma...szerokość 85 wystarczająca...dziś nawet spała w poprzek
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Karo nie przejdzie ta barierka, bo u nas łóżko ma taki bok DSC00806.jpg
posadze misia wielkiego i poduszki też duze mam, bede jej kładła aż się nauczy spać nie spadając |
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() , prawda , ciekawe dlaczego Tobie Bartoś każe przestać? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2599 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autentycznie najchętniej wszystkich bym się pozbyła i wstawiła nowe...ale to tyle pieniędzy że w życiu nie będzie mnie stać
|
|
#2601 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
W ten piękny zimowy dzień od piatku u nas sypie śniegiem i co stopnieje, to znów robi się biało ![]() Nie wyspana jestem W sobotę robiłam imprezę urodzinową na 14 osób fajnie było, dopóki Ba sie nie obudził, śnił mu się jakiś koszmar - krokodyle, płakał ... był rozpalony, zmierzyłam temp 38,5 ... do 5 spał z nami, a ja tylko czuwałam i posapałam może 4 godziny ![]() Wczoraj niby wszysko było ok, a dzisiaj od czasu do czasu kaszle ale mówi, że nic go nie boli ![]() Baaaardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne rysunki stworzyliście z Kubusiem Cytat:
a od czego zależy wysokość zasiłku? Cytat:
super, że Martynka ma się już dobrze Czeko za szwagierkę Karo współczuję dla mnie nie ma nic gorszego, niż ból zęba ![]() Ola, ale ktoś ma poczucie humoru
|
|||
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
na początek przyjmij ode mnie serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego
pani w pup powiedziała mi ze od okresu składkowego chyba, bo załapałabym się na 100% gdyby nie moja umowa zlecenie, przy której składki nie były odprowadzane |
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, u nas tylko wieje ![]() , Prawda? ![]() ![]() *** Zbiórka zakończona, info w klubie Maciusiowym.
|
|
|
#2606 |
|
Ola-Unhola
|
Aniu, zdrówka dla Bartusia
![]() czeko, bratowa dzwoniła? Zrobiłam porzadek w torebkach, bo miejsce na nowe musiałam no i wypakowałam z tych starych różne cuda kilku miesięczne.... Śrubokręt, majtki (czyste), ketchup w saszetkach, cukier w słoiku, kawa, bułeczka w papierku... To z takich innych rzeczy, bo tradycyjnie oczywiście stos rachunków, papierków itp... Daję chłopakom zupę (Bart w domu bo ma okropne gardło i go boli) i lecimy z Mamą do dentysty. Ja jeszcze na pocztę po koperty skoczę. Do później
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze sobie mówie ze nie bede nosiła w torebkach niepotrzebnych rzeczy, no ale zawsze są potrzebna, a to tel, chusteczki, notes, lusterko grzebien, jakis kosmetyk, mała latareczka, śrubokręciki takie małe też miałam, a to zapalniczka (a ja nie palę) zapasowe skarpetki, czy rajstopy, a to jakiś lek przeciwbólowy, wymieniać mogę bez końca. I tym sposobem robi się strasznie ciężka torebka
|
|
|
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bartosz dzisaij strasznie marudny
gorączki nie ma, kataru też nie, tylko ten kaszel od czasu do czasu ... jakiś brzydki ![]() Cytat:
znalazłam ... (...) Bardzo ważne jest odprowadzanie w tym czasie przez pracodawcę lub samego bezrobotnego składki na ubezpieczenie społeczne i Fundusz Pracy. Pracę trzeba udokumentować.
a jutro ma być 16 stopni zwariować można ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#2609 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wizyta u stomatologa,chyba nieunikniona Cytat:
![]() Pewno z tego samego ![]() ![]() Cytat:
Zdrówka dla Bartosza |
|||
|
|
|
#2610 |
|
Wtajemniczenie
|
Wreszcie dotarłam do komputera.
Aniu Odemnie również przyjmij życzenia, duzo zdrówka i miłości (przepraszam że spóźnione) Byłam dziś złożyć wniosek w jeszcze jednym przedszkolu, ale marne szanse chyba mamy, bo najpierw przyjmują 4 latków i na dodatek z miejscowości w której jest przedszkole, a my jestesmy sąsiadami Karo biedulo, Ty to sie masz z tymi zębami Ania dla Bartusia Unhola gacie w torebce mnie powaliły Anula za Martka, aby już nie chorowała![]() Nie wiem co jeszcze miałam aaaaaaa u nas od 4 dni tak wieje, że strach wyjśc, do tego gradobicia, śniezyce, dziśo 8 tak sypało że podwórka nie było widać
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

NIE LUBIĘ TROLLI

...w czwartek zrobili zebranie i powiedzieli

nie wiem,co to będzie jutro

najwyżej potne na kawałki i materiał do szycia bede miała.