Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 08:57   #4261
tinekk
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laski ;*
ale żeście się wczoraj naprodukowały 3 strony nadrabiania miałam
U mnie na wadze już więcej po weekendzie, bo 47,8 kg haha teraz mam co gubić
Pogoda paskudna kiedy w końcu będzie wiosna

Eldo dobrze, że mi napisałaś o tym, że może ktoś inny wpłacić wysłałam Tż przed pracą i już mam zapłacone, teraz tylko czekać na odbiór
Zielonykotek dziękuję ale gdzie tam chuda od razu taka akurat
Kamilon a spodnie kupiłam na targu za 65zł Twoje baleriny super i jak tanio
Aisza, Monia właśnie co do genów i tycia w ciąży. Moja mama przytyła w ciąży 8 kg po czym schudła jeszcze więcej jak przed ciążą nie odchudzając się wcale! Dwie siostry mojej mamy to samo, nie przytyły nawet 10kg także mam nadzieję, że ja też ( w razie gdybym kiedyś w ciąży była ) dużo nie przytyję
Eldo no coś Ty przecież rozmiar 38/M to jest mały rozmiar ja ważąc 50-53kg taki nosiłam, dopiero od niedawna kupuję 36/S. Pewnie Ty siebie postrzegasz dość krytycznie, a wcale źle nie wyglądasz w jeansach także czekamy na foteczkę, my tu ocenimy fachowym okiem a ja i tak jestem pewna, że super będziesz wyglądała w spodniach
Monia świetne te leginsy ale będziesz w nich laska pokaż się w nich koniecznie jak przyjdą
Ewelcia cieszę się, że podoba Ci się na naszym wątku masz rację tu jest taka fajna rodzinna atmosfera, że aż chce się siedzieć razem z dziewczynami
Klebsiella widzę już bacik był od dziewczyna także dziś proszę się poprawić
Acabar gratuluję spadku

Medzik jak zwykle nasza najwieksza chudzinka
Oddawaj tą wagę ja też chce taka
Ale chociaz zahartowałas we mnie agafke i cwicze codziennie

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:42   #4262
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Dzien dobry laseczki
Ale napisałyscie zaraz nowy watek trzeba bedzie zakładac ale nadrobiłam wszystko:d
Weekkend fajnie zleciał, w sobote na imprezce byłam , troszke %% wpadło, ale wszystko wytanczyłam
A wczoraj sie leniłam pół dnia, odsypiałam a wieczorem z kumpela sie spotkałam

W kwietniu mam zamiar na maksa wziasc za siebie, 4 maja mam urodzinki i planuje sobie wtedy kupic kobaltowe rureczki albo moze malinowe...zastanowie sie jeszcze

Od dzisiaj tez zaczynam trening Ewy Chodakowskiej mam płyte z shape wieczorkiem pierwszy raz bede to cwiczyła

Therm line dalej biore, czuje sie bardzo dobrze, nie podjadam, mam wiecej energii i chceci do cwiczen

Aaaaa no i witam wszystkie nowe dziewczyny

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 09:49   #4263
Klebsiella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
wyszłam z wanny i wlazłam jeszcze na chwilkę
kupiłam sobie przed chwilą legginsy... no nie wytrzymałam! tak mi się one podobają o te: http://allegro.pl/modne-legginsy-leg...188038840.html wzięłam rozmiar XS... mam nadzieję że nie będą za małe... niby rozciągają się o 8 cm nawet.... No i przede wszystkim na długość będą dobre bo mają 100 cm !!! więc powinny być idealne napisałam im, że do Świat muszą przyjść bo we wtorek wyjeżdzam! kase wpłaciłam przez PayU więc jutro mogą wysyłać mi paczuszke
Dobra idę do wyrka dobranoc
Naprawdę fajne, to będzie mój cel jak już będę XS Nie bój się, nie będą za małe, moja koleżanka ma podobne i sporo się rozciągają.

Zmotywowana waszymi wczorajszymi batami dziś rano zaczęłam ambitnie 30 miutami 30 day shred Super są te ćwiczenia, pod koniec pot ze mnie spływał strugami. Bardziej się po nich męczę niż po godzinie na siłowni. Po ćwiczeniach wysmarowałam się cała termoaktywnym serum antycelulit z Eveline i właśnie przygotowuję sobie na śniadanko owsiankę z bananem - to ze 300kcal, nie?
Miłego dnia życzę
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:05   #4264
elita343
Raczkowanie

Witajcie!!! Tu NOWA, pomocy kochane, bo sama nie dam rady... 1,5 roku temu - 58 kg, potem ciąża, jest 65,4kg przy 165cm. Wymarzony cel - 55kg. Planuję zacząc od jutra (mimo że Święta za pasem, trzeba się za siebie zabrać, bo nigdy nie zacznę). Na jutro planuję:
Śniadanie - jajko, 2 kromki chrupkiego, pomidor
Przegryzka - kefir
Obiad - pojedyncza pierś z kurczaka, warzywa na patelnię
Podwieczorek - jabłko
Kolacja - zupa warzywna

Poza tym siedze w domu z 2 dziciaczków (2,5 roku i pół roku), wieczorami planuję zacząć od kilku serii brzuszków. Czy któraś z Was ma dzieci? I podobne doświadczenia????

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

ps. jak zrobić taki przypis w profilu, np. jak Tinekk, tzn. "osiągam wymarzoną wagę..."? W ogóle szacun ogromny za takie wyniki!!!
elita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:36   #4265
zooska
Zakorzenienie

monia

Legginy boskie Ja się wstydzę w takich rzeczach chodzić...Mam wrażenie, że mi nie pasują, a poza tym jestem modową ciapą i nic nie umiem do siebie dobrać:/

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:36   #4266
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek już niedługo też zobaczysz swoją upragnioną wagę, także nie ma czego zazdrościć bo mimo wszystko i tak jesteś chudzinka
A co do agrafki to cieszę się, że zmotywowałam ja już jedną wykończyłam i zastanawiam się nad drugą tylko z jednej strony jak się ociepli to może zacznę skakać na skakance, albo może spacerować sama nie wiem

Agunia widzę, że fajnie weekend spędziłaś zazdroszczę tańców ja się już nie mogę doczekać przyszłego weekendu, bo też wybieramy się na jakąś imprezką w końcu

Klebsiella ciesze się, że masz motywację oby tak dalej a co do owsianki to gdzieś tyle wyjdzie, ale to dobrze, bo śniadanie to najważniejszy posiłek i on daje nam energię na resztę dnia

elita343 witamy
Co do menu to ja na śniadanie proponowałabym jakieś płatki z mlekiem, np musli albo owsiankę a to co zamierzasz zjeść na śniadanie zjedz na kolację bo kolacja najlepsza białkowa, czyli jajka, chude wędliny, serek wiejski, twaróg itp
A co do takiego podpisu to musisz wejść w "Ustawienia" ( w lewym górnym rogu ) następnie po lewej stronie znajduje się " Twój panel kontrolny" -->Ustawienia & opcje --> Edytuj podpis. No i tam możesz sobie napisać co tylko chcesz
Mam nadzieję, że pomogłam
Stary 2012-04-02, 10:37   #4267
zooska
Zakorzenienie

Acabar klask i: pierwszy spadek jest najfajniejszyBrawo!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 10:37   #4268
meeedzik
Zakorzenienie

Post mi się zdublował

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-04-02 o 10:40
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 10:42   #4269
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
ja tez mam czasami 38 i mnie nie załamuj kobieto. Jakbym sie tak miała przejmowac to bym chodziła w kieckach po kostki
Ja ostatnio chodze w 2 spodniach na zmianę, bo mam wrażenie że w nich wyglądam najlepiej->czyt. są wielkie workowate i nic nie widać:/
Nie wiem ocb ale mam mega duzy brzuch...taki opuchnięty jakby. Nawet jak mało zjem to mi wywala, nie mam pojęcia o co chodziKtóraś poratuje odpowiedzią? !!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

tinekk jak batoniki byly muesli i nie późno wieczorem to pal licho^^! A ćwiczyłaś;>?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Od dzisiaj tez zaczynam trening Ewy Chodakowskiej mam płyte z shape wieczorkiem pierwszy raz bede to cwiczyła
Udany weekend miałaś Kochana daj znać jak płytka i jakie efekty

Stary 2012-04-02, 10:42   #4270
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska a nie masz problemów z wypróżnianiem? Kurcze nie wiem dlaczego tak masz
A czemu tak mówisz, że chodzisz tylko w takich spodniach przecież Ty pewnie szczupła jesteś z tego co kojarzę pisałaś, że masz ponad 170cm wzrostu i waga 59kg nie jest duża pokaż nam zdjęcie, albo chociaż do albumu wrzuć
Stary 2012-04-02, 10:55   #4271
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Witajcie!!! Tu NOWA, pomocy kochane, bo sama nie dam rady... 1,5 roku temu - 58 kg, potem ciąża, jest 65,4kg przy 165cm. Wymarzony cel - 55kg. Planuję zacząc od jutra (mimo że Święta za pasem, trzeba się za siebie zabrać, bo nigdy nie zacznę). Na jutro planuję:
Śniadanie - jajko, 2 kromki chrupkiego, pomidor
Przegryzka - kefir
Obiad - pojedyncza pierś z kurczaka, warzywa na patelnię
Podwieczorek - jabłko
Kolacja - zupa warzywna

Poza tym siedze w domu z 2 dziciaczków (2,5 roku i pół roku), wieczorami planuję zacząć od kilku serii brzuszków. Czy któraś z Was ma dzieci? I podobne doświadczenia????

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

ps. jak zrobić taki przypis w profilu, np. jak Tinekk, tzn. "osiągam wymarzoną wagę..."? W ogóle szacun ogromny za takie wyniki!!!
Hellllo!:ro za:
Wszystko masz w ustawieniach, edytuj podpis

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Zoska a nie masz problemów z wypróżnianiem? Kurcze nie wiem dlaczego tak masz
A czemu tak mówisz, że chodzisz tylko w takich spodniach przecież Ty pewnie szczupła jesteś z tego co kojarzę pisałaś, że masz ponad 170cm wzrostu i waga 59kg nie jest duża pokaż nam zdjęcie, albo chociaż do albumu wrzuć
Ojojoj... tak mam 174 i na wadze ostatnio 58,3
Jak się namyslę, to wrzucę do albumu
A z wypróżnianiem ostatnio nie mam prbl 2, 3 razy dziennie, jest ok. Ale mam takie dziwne uczucie w żołądku, takie ni to pełny ni to pusty, taki nabrzmiały, nie wiem sama...:/

Stary 2012-04-02, 11:02   #4272
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska toć Ty pewnie taka zgrabniutka jak nasza Monia macie podobną wagę i wzrost
noo to ja czekam na zdjęcia a ty się szybko namyślaj kochana i głupot nie wygaduj bo nie wierzę, że źle wyglądasz
Stary 2012-04-02, 11:09   #4273
zooska
Zakorzenienie

meeedzikNiestety nie jestem chudzinką Góra jest w porządku, ale uda toż to jedna wielka masakra, ćwiczę, smaruje się i !!!
Śńwsianka truskawkowa ze śliwkami,kawa z mlekiem 3,2% łyżeczka cukru

Na obiad planuje sojaki z ziemniakami i ćwikłą
No i of cors aerobik;P

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Naszło mnie na zrobienie twarożka ze szczypiorkiem i rzodkiewką

Stary 2012-04-02, 11:16   #4274
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska zgubisz jeszcze ten kilogram to może akurat z ud spadnie trzymam kciuki
Stary 2012-04-02, 11:18   #4275
tinekk
Zadomowienie

Elita witaj zapraszamy do nas tutaj zawsze raźniej
Co do podpisu to dziewczyny CI juz wyjasniły wiec mysle ze sobie poradzisz
A moje wyniki nie należą do '' super wyników '' bo ja nie miałam do zrzucenia duzo moja max. waga to 52 teraz mam ok 49 wiec niewiele zostało ale najciezej sie wziac za siebie przy ostatkach
Powodzenia zyczymy

Medzik to nieźl musiałas nią machac skoro ją wykończyłas ale efekty widac no moze poczekaj z agrafka do jesieni/zimy teraz idzie wiosna lato to mozna pojezdzic gdzies na rowerze czy pospacerowac a to dobry ruch jak na swiezym powietrzu

Zośka niestety te batoniki to nie były musli tylko mini snickersy x4 omg tragedyja trudno od dzis juz 100% dietki do konca tygodnia na pewno a Tobie wzrostu zazdroszcze ja mam tylko 161 dałabyś chociaz z 4 cm i przy Twoim wzrosie to faktycznie na pewno wygladasz jak Monia wiec chudzina z Ciebie !!!

Ja zmykam do szkoły bo musze taki papier odebrać, do spowiedzi ( przed swietami 2 razy do roku chodze :P ) i do biedronki na zakupy, bo od jutra ide dziewczyny do pracy ! strasznie sie cieszeee haha 2,5 miesiac ferii miałam przez tą stope przezimowałam równo dobrze ze du.pa za duża nie urosła
A na 18 ide do ortopedy na kontrole ma mi wystawic ostatni papier ze zakonczyłam leczenie i teraz bede składac papiery do pracy i do spółdzielni o odszkodowanie mam nadzieje ze wpadnie jakas kasa

Wieczorem sie wyspowiadam z menu buziaki zaskórniaki :P

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
meeedzikNiestety nie jestem chudzinką Góra jest w porządku, ale uda toż to jedna wielka masakra, ćwiczę, smaruje się i !!!
Śńwsianka truskawkowa ze śliwkami,kawa z mlekiem 3,2% łyżeczka cukru

Na obiad planuje sojaki z ziemniakami i ćwikłą
No i of cors aerobik;P

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Naszło mnie na zrobienie twarożka ze szczypiorkiem i rzodkiewką
Tez dzis robie ten twarozek dostałam od babcia 0,5kg sera białego wiec dorzuce szczypiorek, rzodkiewke sól pieprz jog. naturalny i pycha serek

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-04-02, 11:20   #4276
zooska
Zakorzenienie

tinekk U mnie niestety waga nie jest adekwatna do wyglądu więc do moni mi daleko;(

No nic, dzisiaj godz fitn i moze aquaaerobic, zapisalam sie na niego i mam nadziejem chodzic tam raz w tyg.
Naszło mnie przez ta paste jajeczna na zrobienie innych past

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość

Tez dzis robie ten twarozek dostałam od babcia 0,5kg sera białego wiec dorzuce szczypiorek, rzodkiewke sól pieprz jog. naturalny i pycha serek
A widzisz, nie tylko mnie naszło na to

Stary 2012-04-02, 11:21   #4277
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio chodze w 2 spodniach na zmianę, bo mam wrażenie że w nich wyglądam najlepiej->czyt. są wielkie workowate i nic nie widać:/
Nie wiem ocb ale mam mega duzy brzuch...taki opuchnięty jakby. Nawet jak mało zjem to mi wywala, nie mam pojęcia o co chodziKtóraś poratuje odpowiedzią? !!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

tinekk jak batoniki byly muesli i nie późno wieczorem to pal licho^^! A ćwiczyłaś;>?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Udany weekend miałaś Kochana daj znać jak płytka i jakie efekty
Dam znac jak tylko pocwicze, wiec napewno dzisiaj wieczorkiem

Kochana napewno super wygladasz i nie jestes wcale gruba 58 kg przy Twoim wzroscie to nie jest wcale duzo Pokaz nam foteczki
Powiem Ci ze ja tez mam czasami problem z dobraniem ubran, ostatnio na necie lubie ogladac stylizacje np na szafa.pl i poprostu stamtad cos mi sie uda zgapic

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-02, 11:23   #4278
zooska
Zakorzenienie

Ja siędze tez na wizażu na wątkach modowych, ale ni w ząb tego nie łapię, nie moja działka. Ja ubieram się w bojówki i bluzy, zero kobiecości, ale to mi pasuje, juz taki mój styl. Jak założę coś innego koloru niz czarny to sie dziwnie czuję, ale to nie przez jego niesamowite właściwości odchudzające
Po prostu tak lubie, kaptur, czerwone włosy i heja

Stary 2012-04-02, 11:28   #4279
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja siędze tez na wizażu na wątkach modowych, ale ni w ząb tego nie łapię, nie moja działka. Ja ubieram się w bojówki i bluzy, zero kobiecości, ale to mi pasuje, juz taki mój styl. Jak założę coś innego koloru niz czarny to sie dziwnie czuję, ale to nie przez jego niesamowite właściwości odchudzające
Po prostu tak lubie, kaptur, czerwone włosy i heja
Najwazniejsze to ubierac sie tak, zeby sie w tym dobrze czuc takie jest moje zdanie
Masz czerwone włosy? mi sie strasznie podobaja czerwone włosy albo pasemka, ale sie nie odwaze chyba

Think happy - be happy

M

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 11:54   #4280
zooska
Zakorzenienie

Takie rudawe ale bardziej czerwone :P Naszło mnie na zrobienie jakiejś fajnej pasty do chleba, myślę coś o soi albo soczewicy, chociaż słonecznikowa mnie kusi i oczkiem mruga Pomyślę.

A tymczasem szukam przepisu na jutrzejsza zupkę, ale chyba postawię na krem cukiniowy.

Tak ja chodzę ubrana na serio monotonnie i na ciemno cała, w tym sie czuje najlepiej

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Uciekam już, czas zacząć dzień

Stary 2012-04-02, 12:25   #4281
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska to zaskocz wszystkich na wiosnę/lato i odstrzel się w kolorowe ciuszki i jakąś miniówkę albo leginsy bądź rurki pokaz swoja kobiecą figurkę
A co do mody to ja też ubieram się w to w czym najlepiej się czuję na lato mam same bokserki, jakoś nie lubię żadnych innych bluzek, no i przeważnie rurki / leginsy także też nic ciekawego u mnie nie ma

Tinek o właśnie muszę mój rower wyciągnąć i zacznę sobie jeździć jak zrobi się cieplej a codo spowiedzi to ja to samo 2 razy w roku chodzę przed świętami
Stary 2012-04-02, 12:27   #4282
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia leginsy super! Musisz koniecznie sie w nich pokazac! Tez mnie takie kusza

A ja ogole bylam dzisiaj u dentysty z rana i tyle mojego wysilku ale przerazilam sie dzisiaj na maksa!!!
Stwierdzilam ze dzisiaj tez pojde na piechotke do tego dentysty, zadam sobie troche trudu i utrzymam forme
Wyszlam o 11 a na 11.30 mialam dentyste wiec musialam narzucic duze tempo bo kawalek do przebycia byl dosc spory, po 5 minutach zaczely mnie piszczele w obu nogach tak bolec ze to masakra! Nigdy takiego bolu nie czulam! Grzbiet stopy i golenie to myslalam ze mi za moment splonal!
Az mi sie plakac chcialo ale ze bylam mocno rozpedzona i szlam szybkimn truchtem liczyla sie kazda minuta stwierdzilam ze nie zatrzymam sie bo bedzie jeszcze gorzej no i doszlam w wielkich mekach, nogi mam cale napuchniete. Jestem w szoku, cos takiego od zwyklego chodzenia
No nic ochlonelam u dentysty, a spowrotem nie mialam juz takich ekscesow
Kupilam cytrynke bede pila i zodkiewke bo mialam ochote! Dzisiaj za to bedzie fasolka szparagowa z jajkiem i ryzem brazowym

Aha i mam hita
Wyobrazcie sobie ze odrzucilo mnie samoistnie od papierosow nie pale od wczoraj, dzisiaj tez do tej pory nawet nie mialam ochoty nie wiem co sie dzieje ale w takiej sytuacji chyba bede rzucac
aaa i w ciazy nie jestem, zdrowa raczej tez
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 12:30   #4283
zelka9o
Zadomowienie

Matko ale sie rozpisałyście stron miał dużżo do nadrobienia !

Meedzik za☠☠☠ista masz figurę ! ahh zazdroszczę !

Moniaa mam pytanie ile powinno się jeść kolacje przed snem ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 12:51   #4284
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Monia leginsy super! Musisz koniecznie sie w nich pokazac! Tez mnie takie kusza

A ja ogole bylam dzisiaj u dentysty z rana i tyle mojego wysilku ale przerazilam sie dzisiaj na maksa!!!
Stwierdzilam ze dzisiaj tez pojde na piechotke do tego dentysty, zadam sobie troche trudu i utrzymam forme
Wyszlam o 11 a na 11.30 mialam dentyste wiec musialam narzucic duze tempo bo kawalek do przebycia byl dosc spory, po 5 minutach zaczely mnie piszczele w obu nogach tak bolec ze to masakra! Nigdy takiego bolu nie czulam! Grzbiet stopy i golenie to myslalam ze mi za moment splonal!
Az mi sie plakac chcialo ale ze bylam mocno rozpedzona i szlam szybkimn truchtem liczyla sie kazda minuta stwierdzilam ze nie zatrzymam sie bo bedzie jeszcze gorzej no i doszlam w wielkich mekach, nogi mam cale napuchniete. Jestem w szoku, cos takiego od zwyklego chodzenia
No nic ochlonelam u dentysty, a spowrotem nie mialam juz takich ekscesow
Kupilam cytrynke bede pila i zodkiewke bo mialam ochote! Dzisiaj za to bedzie fasolka szparagowa z jajkiem i ryzem brazowym

Aha i mam hita
Wyobrazcie sobie ze odrzucilo mnie samoistnie od papierosow nie pale od wczoraj, dzisiaj tez do tej pory nawet nie mialam ochoty nie wiem co sie dzieje ale w takiej sytuacji chyba bede rzucac
to sie nachodziłas dzisiaj:d
ejj jak to zrobiłas, ze Cie odrzuciło? ja tez chce!!

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-02, 12:53   #4285
tinekk
Zadomowienie

Medzik to wyruszamy razem na rowery bo ja też w tym roku staram sie jezdzic jak najwiecej chociaz póki co pogoda kiepściutka
Nie poszłam jednak do spowiedzi nie chcialo mi sie jutro zagladne do kościoła w drodze do pracy moze mi sie uda załapac na szybkiego :P

Czekoladka super nowina z tymi papierosami, chyba sie jeszcze nie spotkałam z odrzutem samoistnym ale to swietnie, rzucaj i nie ogladaj sie nawet za siebie
A z nogami to bidula z Ciebie najwazniejsze ze dotarłas, ale masz racje najgorzej jak sie usiadzie to potem juz nie idzie wstac

Monia świetne te leginsy juz sobie wyobrazam jaki lachon z Ciebie bedzie jak tylko przyjda to sie w nich pokazuj :P

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Matko ale sie rozpisałyście stron miał dużżo do nadrobienia !

Meedzik za☠☠☠ista masz figurę ! ahh zazdroszczę !

Moniaa mam pytanie ile powinno się jeść kolacje przed snem ?

Ja zawsze kolacje jem tak 3h przed snem

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-04-02, 12:56   #4286
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Ja kolacje tez jem zazwyczaj ok 3 h przed snem I najlepiej białkowa

apropo roweru, poszłabym pojezdzic , ale przy takiej pogodzien to nawet nie ma opcji

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-02, 13:20   #4287
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska to zaskocz wszystkich na wiosnę/lato i odstrzel się w kolorowe ciuszki i jakąś miniówkę albo leginsy bądź rurki pokaz swoja kobiecą figurkę
A co do mody to ja też ubieram się w to w czym najlepiej się czuję na lato mam same bokserki, jakoś nie lubię żadnych innych bluzek, no i przeważnie rurki / leginsy także też nic ciekawego u mnie nie ma
Tzn, ja nie ubolewam nad czarnym kolorem, bo go lubię i to w sumie mój styl jest Ale bardziej chodzi mi o to, że nie umiem dobierać ciuchów do siebie, byle co narzucam i wychodzę:/ To mnie wkurza najbardziej. A ja ubóstwiam bojówki, bokserki, bluzy kangurki A legginsy to od święta, of cors czarne^^

Stary 2012-04-02, 13:21   #4288
Aisza21
Wtajemniczenie

Hejka,

Po wekendzie znów 0,3 kg przybyło , do tego @ ,więc mam zrypany nastrój.

Taki kolorek rureczek mi się też podoba
http://allegro.pl/wrangler-estelle-w...216011727.html

Zrobiłam dziś poledwiczki na obiad wg tego przepisu, tylko ,że bez masła. Ile to może mieć kcal??? http://www.gotujmy.pl/poledwica-wiep...sy,102826.html
Bo już nie wiem ,co mam gotować, tak aby i dla Tżeta było. On się nie zadowoli jajkiem ze szpinakiem , a ostatnio robię na przemian rybę/ kurczaka i też mam już dość. A nie będę gotować dla każdego z osobna Jak to u was jest (dziewczyny,które mieszkają z tżetami)????

Pokazuję nerdy, które kupiłam, zdjęcie z netu A bluzeczki takie zwyklaki czerwona i żółta , nie chciało mi się zdjęcia robić.

Wkurzyłam się dziś na Biedronkę masakrycznie. Chciałam synkowi kupić dreski z motywem Zygzaka , bo od dziś są w gazetce. Obleciałam z rana 3 Biedronki i ngdzie nie byłow rozmiarze110/116 !! Pewnie już kasjerki sobie poodkładały i nawet nie wyłożyli na sklep, takie mam wrażenie.
A tak mi zależało...

Dobra, lecę głowę myć, bo zaraz muszę wyjść. Wieczorem step.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2234132520.jpg (26,4 KB, 8 załadowań)
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 13:24   #4289
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Aha i mam hita
Haha, wszystkich na rzodkiewę wzięło Mnie też^^ Cytrynka fajna jest^^ Bieeeedna z tym dentystą, a co do papierosów...też tak miałam, ale po tygodniu mi się wróciło, to tymczasowe u mnie było xD Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Aisza ja się na kcal nie znam, jem na oko także niestety nie pomogę.

Wcinam właśnie obiadek: 3 łyżki ziemniaków ubitych z pietruszką i czosnkiem, 3 kotleciki sojowe(smażone, ale inaczej sie tego nie da zrobić...a szkoda, mało dałam tluszczu ) i ćwikła tez ok 3 łyżek

Mniam!

Stary 2012-04-02, 13:25   #4290
Aisza21
Wtajemniczenie

CZekoladka , ja też paląca - wiem , wstyd .Od poczatki roku najdłużej nie paliłam 3 tyg - potem jak się na coś wkurzyłam ,to nie wytrzymałam i p-o-s-z-ł-o..
Ja tak notorycznie rzucam co kilka mcy i rzucić nie mogę ,także 3mam kciuki.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości