Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 14:50   #4321
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ewelcia no to masz dużo mniej ode mnie, ja przy wadze 53 miałam 3 cm więcej w udzie. Patrzę na moją kartkę z moimi zapiskami i widzę, że przy 52kg nadal miałam 55cm, dopiero przy 50kg spadło do 53cm w udzie, a z 55cm do 49cm w udzie spadło mi w jakieś 3 miesiące
3 miesiące no oby w tyle spadło mi trochę z tych ud, bo są pulchne
oby do wakacji

A teraz idę kręcić hula hop a potem 8 min abs

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:54   #4322
Klebsiella
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No to fajnie, że sa takie rozciągliwe powinny więc być dobre
Nie piecze Cie skóra po Eveline? ja ostatnio jak się wysmarowałam to usiąść na tyłek nie mogłam bo tak piekło
co do śniadania to zalezy ile jest tej owsianki i banana
Nie piecze, ale te partie, które smaruję rozgrzewają się na jakieś pół godziny. To może trochę przeszkadzać, bo rzeczywiście w pewnym momencie robi się gorąco, ale ja lubię to uczucie, wolę jak taki krem mnie rozgrzewa, niż te kremy chłodzące, po których przez godzinę trzęsłam się z zimna pod kocem.

meeedzik co do tych tabletek jeszcze- chyba zawierają dość dużo kofeiny, nie? Nie miałaś uczucia szybkiego bicia serca albo uczucia gorąca?
Nie robiło ci się słabo? Bo ja brałam kiedyś jakiś Therm line i za pierwszym razem było super, a po jakimś czasie przy drugiej paczce czułam się średnio;/

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
hej laseczki
Nareszcie was nadrobiłam ile tego było
Już nie wiem co której odpisać ... Pamiętam tylko że któraś pisała że ma spory biust i dzięki spaniu w staniku jej się zmniejszył o dwa rozmiary. Mogłaby mi więcej o tym napisać ? Bo ja mam F miseczkę i do tej pory czasem zdarza mi się słyszeć komentarze na temat mojego biustu ... Nie wspomnę co przeżyłam w gimnazjum jedna " inna ". To chyba Kamilon pisała ? Opisz mi wszytsko dokładnie jak dbasz i takie różne ciekawe rzeczy Jakby mi się zmniejszył o dwa rozmiary to byłabym szczęśliwa. Myślę że dobrze mnie rozumiesz
A ja dzisiaj ładnie dietkowo przed chwilą zjadłam obiadek i zaraz zmykam się uczyć bo jutro kolokwium a jeszcze nic nie ruszone w dodatku tak mi się nie chce
Podpisuję się pod twoim postem, jeśli ktoś jeszcze ma problem z wielkimi cyckami i sposób jak go rozwiązać- dajcie znać! Patrzyłam nawet na forum fitness czy tam jakiejś grupy nie znajdę, ale chyba mało dziewczyn ma ten problem;( A dziś obejrzałam sobie w lustrze sylwetkę i dolne partie wyglądają całkiem spoko, ale góra- piersi i ramiona- masakra!
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:55   #4323
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Ja 4 maja mam imieniny będziemy widzę razem Świętować

Cieszę się że te tabletki dobrze na Ciebie działają mam nadzieję że jak przestaniesz je brać to organizm nie zwariuje, bo wtedy zazwyczaj wszystko się normuje i apetyt wraca z dwojoną siłą.
ja też mam imieniny w końcu Monikii
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:56   #4324
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
CZekoladka , ja też paląca - wiem , wstyd .Od poczatki roku najdłużej nie paliłam 3 tyg - potem jak się na coś wkurzyłam ,to nie wytrzymałam i p-o-s-z-ł-o..
Ja tak notorycznie rzucam co kilka mcy i rzucić nie mogę ,także 3mam kciuki.
to tak jak ja tez sie zbieram zbieram i nawet jak na kilka dni rzuce to znowu zaczynam chcialam plastry kupic, ale moja kolezanka z pracy ma i tez pali tylko ze moze troche mniej, wiec sama nie wiem juz..

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Heeeej
Ja właśnie niedawno wróciłam ze szkoły, zjadłam obiadek i od razu na wizaż Muszę się pochwalić, że dziś na wadze 52kg czyli kolejne pół kg mniej od soboty Na dworze okropny wiatr aż się wychodzić z domu nie chce Na jutro do szkoły nic nie mam także dzisiaj odpoczywam

Tak, mam 19 lat A co do postów to tak, masz rację 3 strony od wczorajszego wieczora nadrabiałam
za spadek oby tak dalej
Cytat:
Ja 4 maja mam imieniny będziemy widzę razem Świętować

Cieszę się że te tabletki dobrze na Ciebie działają mam nadzieję że jak przestaniesz je brać to organizm nie zwariuje, bo wtedy zazwyczaj wszystko się normuje i apetyt wraca z dwojoną siłą.
Oooo bedziemy opijac wspólnie

Troche sie tego boje własnie co bedzie jak odstawie, ale jak sie nie rzuce na jedzenie to mam nadzieje ze bedzie okej

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Uciekam się ogarniać, lecę na zajęcia, na fitness, potem do sklepu i będę się uczyć
Taaaaaa...do nauki to mam podejście jak do ognia^^
No nic, jak mu to mus.
Aaaaaaaaaale się najadłam tym obiadem, a jaki był dobry, ach Tak mnie ciągnie, żeby podkraść jeszcze jednego kotlecika, ale nie, będę się trzymać! Nie mam pomysłu na kolacje, jak jeszcze raz zjem ten serek wiejski to się wkurzę jakies pomysły na kolację?! Może surówka warzywna;>? Pomidor, ogórek, cebula,rzodkiewka i zalać naturalnym?Może być, jak myślicie?
Zmykam, będę wieczorkiem;*
Mysle ze taka surówka to dobry pomysł tez taka czesto jem na kolacje jak mam dosc ryb i wiejskiego

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 14:59   #4325
Klebsiella
Raczkowanie

Cytat:
Ja ostatnio chodze w 2 spodniach na zmianę, bo mam wrażenie że w nich wyglądam najlepiej->czyt. są wielkie workowate i nic nie widać:/
Nie wiem ocb ale mam mega duzy brzuch...taki opuchnięty jakby. Nawet jak mało zjem to mi wywala, nie mam pojęcia o co chodziKtóraś poratuje odpowiedzią? !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zooska moja koleżanka poleciła mi sposób na wielki brzuch- owsianka z bananem codziennie na śniadanie. Ona ma rzeczywiście płaski brzuch, ale ja zawsze miałam wielki i wystający, nawet jak byłam stosunkowo szczupła, jakoś po jedzeniu wzdymał mi się. Jak zaczęłam jeść tą owsiankę naprawdę zauważyłam zmianę, wydaje się być bardziej napięty i nie rozlewa się tak. Niestety ta metoda ma minus- zauważyłam, że po jedzeniu owsianki codziennie mam zaparcia, więc teraz robię sobie od czasu do czasu dwa-trzy dni przerwy i jak na razie działa.
Cel III - 60kg
Cel IV - 57kg
Cel ostateczny- 55kg

Never give up!
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 15:02   #4326
heroine86
Zakorzenienie

Siema!

Właśnie wróciłam z pracy i od razu na kompa uzależnienie nawet bardzo zmęczona nie jestem, ale lekko boli mnie głowa ;/ na dworze piździ i leje od rana dobrze, że jak wracałam z pracy to akurat przestało więc nie zmokłam

właśnie się dowiedziałam, że w środę pracuję normalnie, a w czwartek do 13 za szybko się podpaliłam z radości, że kończę w środę w południe ajććććć...

Znowu nabazgrałyście nie wiadomo ile

Cytat:
wyszłam z wanny i wlazłam jeszcze na chwilkę
kupiłam sobie przed chwilą legginsy... no nie wytrzymałam! tak mi się one podobają o te: http://allegro.pl/modne-legginsy-leg...188038840.html wzięłam rozmiar XS... mam nadzieję że nie będą za małe... niby rozciągają się o 8 cm nawet.... No i przede wszystkim na długość będą dobre bo mają 100 cm !!!
O ludzie, o której Ty poszłaś spać

Super te legginsy!!! Z Twoją figurą to mióddddd już się nie mogę doczekać kiedy Cię w nich zobaczę sama bym sobie takie zamówiła ale jakoś nie jestem przekonana do legginsów... mam wrażenie, że jeszcze bardziej pogrubiają mi nogi poza tym, na mnie byłby pewnie za długie... a szkoda, bo są super!

Cytat:
Napisane przez Acabar Pokaż wiadomość
Pierwsze 0,5 kg poszło, hell yeah!
Brawo!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 15:03   #4327
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry laseczki
Ale napisałyscie zaraz nowy watek trzeba bedzie zakładac ale nadrobiłam wszystko:d
Weekkend fajnie zleciał, w sobote na imprezce byłam , troszke %% wpadło, ale wszystko wytanczyłam
A wczoraj sie leniłam pół dnia, odsypiałam a wieczorem z kumpela sie spotkałam

Od dzisiaj tez zaczynam trening Ewy Chodakowskiej mam płyte z shape wieczorkiem pierwszy raz bede to cwiczyła

Therm line dalej biore, czuje sie bardzo dobrze, nie podjadam, mam wiecej energii i chceci do cwiczen
No no, widzę łikendos udany super poszłabym na jakąś dżamprezę i pochlajparty ale nie mam z kim

Ja nie dorwałam w końcu tego Shape'a daj znać jak tam poszło

super, że tak działa na Ciebie Therm Line powiem Ci, że ja byłam (no i jestem dalej) negatywnie nastawiona do tego typu suplementów, a teraz sama zastanawiam się czy nie kupić zaintrygowała mnie moja kuzynka, która bierze to od 3 tygodni i nie trzyma specjalnej diety ćwiczyć też nie ćwiczy wiele... mówiła, że zmniejszył jej się apetyt i nie podjada i schudła już 3,5 kg nie wiem, nie wiem... próba nie strzelba nie zbiednieję bardzo, jak kupię kurację na miesiąc

Cytat:
Napisane przez Klebsiella Pokaż wiadomość
Zmotywowana waszymi wczorajszymi batami dziś rano zaczęłam ambitnie 30 miutami 30 day shred Super są te ćwiczenia, pod koniec pot ze mnie spływał strugami. Bardziej się po nich męczę niż po godzinie na siłowni. Po ćwiczeniach wysmarowałam się cała termoaktywnym serum antycelulit z Eveline i właśnie przygotowuję sobie na śniadanko owsiankę z bananem - to ze 300kcal, nie?
Miłego dnia życzę
Brawo za trening z samego rana

co do kaloryczności śniadania, to zależy od ilości płatków i mleka

Cytat:
Napisane przez elita343 Pokaż wiadomość
Witajcie!!! Tu NOWA, pomocy kochane, bo sama nie dam rady... 1,5 roku temu - 58 kg, potem ciąża, jest 65,4kg przy 165cm. Wymarzony cel - 55kg. Planuję zacząc od jutra (mimo że Święta za pasem, trzeba się za siebie zabrać, bo nigdy nie zacznę). Na jutro planuję:
Śniadanie - jajko, 2 kromki chrupkiego, pomidor
Przegryzka - kefir
Obiad - pojedyncza pierś z kurczaka, warzywa na patelnię
Podwieczorek - jabłko
Kolacja - zupa warzywna
Witamy w naszym gronie z nami raźniej

podwieczorek zamieniłabym miejscami z 2 śniadaniem, a kolację np. ze śniadaniem (tylko to też zależy czy lubisz zupy na śniadanie ) bo na kolację powinnaś wybierać przede wszystkim produkty białkowe jajka, twaróg, serek wiejski, rybki
na śniadanie polecam owsiankę jeśli lubisz zapycha na długo albo płatki z mlekiem i owockiem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-04-02, 15:05   #4328
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ojojoj... tak mam 174 i na wadze ostatnio 58,3
Jak się namyslę, to wrzucę do albumu
A z wypróżnianiem ostatnio nie mam prbl 2, 3 razy dziennie, jest ok. Ale mam takie dziwne uczucie w żołądku, takie ni to pełny ni to pusty, taki nabrzmiały, nie wiem sama...:/
O kurcze, z taką wagą i takim wzrostem to Ty musisz być lachonem nieziemskim! wklej foteczkę to ocenimy

też mam ostatnio jakieś dziwne rewolucje w brzuchu

Cytat:
Ja siędze tez na wizażu na wątkach modowych, ale ni w ząb tego nie łapię, nie moja działka. Ja ubieram się w bojówki i bluzy, zero kobiecości, ale to mi pasuje, juz taki mój styl. Jak założę coś innego koloru niz czarny to sie dziwnie czuję, ale to nie przez jego niesamowite właściwości odchudzające
Po prostu tak lubie, kaptur, czerwone włosy i heja
Mój ulubiony kolor to też czarny chociaż ostatnio przekonuję się do kolorowych rzeczy ale czarny jest klasyczny i do wszystkiego pasuje

masz czerwone włoski? odważna jesteś wklej fotkę! Ja chcę to zobaczyć!

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
A ja ogole bylam dzisiaj u dentysty z rana i tyle mojego wysilku ale przerazilam sie dzisiaj na maksa!!!
Stwierdzilam ze dzisiaj tez pojde na piechotke do tego dentysty, zadam sobie troche trudu i utrzymam forme
Wyszlam o 11 a na 11.30 mialam dentyste wiec musialam narzucic duze tempo bo kawalek do przebycia byl dosc spory, po 5 minutach zaczely mnie piszczele w obu nogach tak bolec ze to masakra! Nigdy takiego bolu nie czulam! Grzbiet stopy i golenie to myslalam ze mi za moment splonal!
Az mi sie plakac chcialo ale ze bylam mocno rozpedzona i szlam szybkimn truchtem liczyla sie kazda minuta stwierdzilam ze nie zatrzymam sie bo bedzie jeszcze gorzej no i doszlam w wielkich mekach, nogi mam cale napuchniete. Jestem w szoku, cos takiego od zwyklego chodzenia
Haha, chodzenie wciąga ale jakie miałaś przeżycia ciekawe od czego to się wzięło ale dobrze, że już dobrze!

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Wyobrazcie sobie ze odrzucilo mnie samoistnie od papierosow nie pale od wczoraj, dzisiaj tez do tej pory nawet nie mialam ochoty nie wiem co sie dzieje ale w takiej sytuacji chyba bede rzucac
aaa i w ciazy nie jestem, zdrowa raczej tez
No to super! Niech to trwa do końca życia

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
mam pytanie ile powinno się jeść kolacje przed snem ?
Ja jem 3 godziny przed snem to jest tak optymalnie; a czyste białko można nawet zjeść pół godziny przed snem

Cytat:
Haha, wszystkich na rzodkiewę wzięło
Uwielbiam rzodkiewkę!!! mogę jeść tonami ale narobiłyście mi smaka

Cytat:
Wcinam właśnie obiadek: 3 łyżki ziemniaków ubitych z pietruszką i czosnkiem, 3 kotleciki sojowe(smażone, ale inaczej sie tego nie da zrobić...a szkoda, mało dałam tluszczu ) i ćwikła tez ok 3 łyżek
Mniamiiiiiiiii! wbijam do Ciebie na obiad mi się nie chce dzisiaj gotować
Stary 2012-04-02, 15:10   #4329
meeedzik
Zakorzenienie

Klebsiella tak te tabletki zawierają kofeinę. Ja nie miałam żadnych takich sytuacji które napisałaś, a to może dlatego, że nie piję kawy
Stary 2012-04-02, 15:11   #4330
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

heroine86 ja tez zawsze byłam do takich srodków negatywnie nastawiona, tym bardziej, ze juz kiedys therm line brałam i sie fatalnie czułam ( teraz wiem juz ze w polaczeniu z 3-4 kawami dziennie nie ma w tym nic dziwnego) i postanowiłam jeszcze raz spróbowac, tym bardziej ze na wizazu przegladalam wątek o therm line i uznałam ze nic nie strace jak jeszcze raz spróbuje
I na razie jest okej kupiłam na poczatek 60 tabletek i chyba kupie kolejne

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-02, 15:15   #4331
zelka9o
Zadomowienie

Heroine dzięki dobrze wiedzieć
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 15:18   #4332
Aisza21
Wtajemniczenie

Zalinkujcie tymi tabletkami, bo nie wiem ,czy to te ,o których myślę
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 15:24   #4333
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Zalinkujcie tymi tabletkami, bo nie wiem ,czy to te ,o których myślę
Ja biore te
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg therm-line-ii-120-kaps.jpg (80,1 KB, 7 załadowań)

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-02, 15:29   #4334
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heja laseczki

ja dzisiaj troszkę pospałam i wstałam po 13 synuś też tak spał ładnie bo wczoraj poszedł spać o 1. On to taki śpioch jak ja także sie dobraliśmy
na dworze wiatr piździ że mało drzew nie powyrywa! niby nie pada ale jest ciemno i mokro. Muszę dziś skoczyć do miasta a tak mi się nie chce że szok..... muszę zamówić tłumik do samochodu na piatek i z mechanikiem się umówić aby nam to wymienił. Mąz by to sam wymienił ale on w piątek dopiero rano do domu przyjedzie dlatego bezsensu żeby pół dnia tłumik wymieniał - musimy się sobą nacieszyć
W ogóle to dzwonił do mnie że nie spał całą noc bo tak się już doczekać nie może przyjazdu do domu. On juz tym żyje i o niczym innym nie myśli.
No zobaczymy jak przyjedzie czy nie ściemnia... bo jak znowu poleci do tatusia to będzie bardzooooo źle między nami.....

AAAAaa na wadze dziś 59,4 coraz mniej na szczęście chyba zdrowieje już Z rana wypiłam wodę z cytryną a nie dawno płatki zjadłam. Na obiad dziś mam gołąbki po meksykańsku Teściowa robiła i mi przyniosła to sobie dwa zjem bo one takie malutkie są.
Wieczorem idę na solarkę
Monia ale z Ciebie śpioooch no ale nie dziwię się, jak poszłaś spać po 3 i śniadanie miałaś w porze obiadowej

u mnie taka sama pogoda a w ręce to mi dzisiaj było tak zimno, że ło jesu zupełnie jakby był mróz

Mąż może rzeczywiście tęskni i nie może się doczekać spotkania z Wami już niedługooo obyście spędzili fajnie i rodzinnie te święta

Brawo Lecisz jak burza kochana

a jakie to są gołąbki po meksykańsku? z fasolą czerwoną? kukurydzą? tak mi się kojarzy kuchnia mexico

na solarkę takiej to dooobrze

Cytat:
Heeeej
Ja właśnie niedawno wróciłam ze szkoły, zjadłam obiadek i od razu na wizaż Muszę się pochwalić, że dziś na wadze 52kg czyli kolejne pół kg mniej od soboty
To tak jak ja: wróciłam z pracy i od razu na wizaż

brawo za spadek wagi
Stary 2012-04-02, 15:52   #4335
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
U mnie załamka... jakos nie zwracalam ostatnio uwagi na dietę, tu czkeladka, tu cośtam, wspominałam juz tutaj o tym... no i sie dorobiłam. na wadze kg wiecej i ledwo sie mieszcze w rozmiar swoj. ( i tak wiekszy niz pol roku temu)
Kupiłam sobie spodnie, które są śliczne, ale ledwo się dopieły i robią mi z ud serdelki. Teraz wieszam je w szafie, na widoku (i tak beda widoczne bo są zolte), zeby przypominały mi, do czego dążę. Zle się czuję w swoim ciele... i boję się zwazyc!!
Muszę w końcu wziąć się w garść. Mam doła jak stad do Nowego Jorku

PROSZĘ, kopnijcie mnie w dupe!
Kopa w potrzebujesz? raz dwa proszę wziąć się w garść!!!! pracuj nad swoją silną wolą! niech wiszą te spodnie w widocznym miejscu będą dla Ciebie przestrogą jak zechcesz zgrzeszyć to spójrz na nie i powiedz NIE! będę piękna! zrozumiano?

Cytat:
Nie mam pomysłu na kolacje, jak jeszcze raz zjem ten serek wiejski to się wkurzę jakies pomysły na kolację?! Może surówka warzywna;>? Pomidor, ogórek, cebula,rzodkiewka i zalać naturalnym?Może być, jak myślicie?
Zmykam, będę wieczorkiem;*
Też mi się już znudził ser biały/serek wiejski na kolację więc sałatka warzywna wydaje się być super pomysłem tam też możesz przemycić trochę serka wiejskiego coby białko było

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Moim zdaniem tłuszcz równomiernie spadał, bo przecież ja przy wadze 53kg w udach miałam 55cm a jak tyle ćwiczyłam i brałam te tabletki to z ud spadło mi 6 cm a z talii 9cm
O ludzie, przekonałaś mnie

Cytat:
heroine86 ja tez zawsze byłam do takich srodków negatywnie nastawiona, tym bardziej, ze juz kiedys therm line brałam i sie fatalnie czułam ( teraz wiem juz ze w polaczeniu z 3-4 kawami dziennie nie ma w tym nic dziwnego) i postanowiłam jeszcze raz spróbowac, tym bardziej ze na wizazu przegladalam wątek o therm line i uznałam ze nic nie strace jak jeszcze raz spróbuje
I na razie jest okej kupiłam na poczatek 60 tabletek i chyba kupie kolejne
Aha chyba też kupię tylko jak ja przeżyję bez kawy toć ja kawoholiczka jestem

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Heroine dzięki dobrze wiedzieć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 16:00   #4336
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

To tak jak ja: wróciłam z pracy i od razu na wizaż

brawo za spadek wagi
dziękuję

Cytat:

za spadek oby tak dalej
dziękuję

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

O ludzie, przekonałaś mnie

Aha chyba też kupię tylko jak ja przeżyję bez kawy toć ja kawoholiczka jestem

ja też się przekonałam i już dzisiaj zamawiam na allegro

A ja dzisiaj mam w sobie pełno energii! Byłam pobiegać z psem potem pół godziny hula hop teraz czeka na mnie jeszcze 8 min abs ale zrobię wieczorem Jestem pełna motywacji i mam jak na razie ogromnego powera

29.09
0/3,3
Stary 2012-04-02, 16:05   #4337
Eldo_rado
amor vincit omnia

aga a jak z wagą przy Therm Line
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:08   #4338
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Zastanawiam sie nad tym therm line Ja brałam linea fitness i mi sie skończyła i nie wiem co teraz kupic ;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:09   #4339
tinekk
Zadomowienie

Kurde kusicie tym Therm Line może i ja zamówie a w jakiej cenie kupujecie ile tabletek trzeba łykac? tz jaki jest koszt miesiecznej kuracji ?
Pije 1 kawe dziennie i to taką lurę albo capuccino to moze mi nie zaszkodzi

Heroine kupujesz tez? Therm Line

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:10   #4340
monika01011986
Zakorzenienie

jezu ile Wy piszecie kiedy ja Wam po odpisuję

Byłam na mieście, zamówiłam tłumik do samochodu, kupiłam w zoologicznym smycz i szelki dla kota i zajechałam do koleżanki do sklepu po przymierzać kilka rzeczy. Podobają mi się pewne spodnie i pewna kurtka. Koleżanka mi je odłozyła ale do jutra musze jej dac znać czy je biorę. Doradźcie mi PROSZĘ !!!!! kupić czy nie? spodnie kosztują 65 zł są z firmy Goodies, a kurtka 120 zł firmy nie znam. Warto kupić?
Szczerze proszę !!!

DSC00394.jpg

DSC00395.jpg

DSC00397.jpg

DSC00398.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:13   #4341
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Kurde kusicie tym Therm Line może i ja zamówie a w jakiej cenie kupujecie ile tabletek trzeba łykac? tz jaki jest koszt miesiecznej kuracji ?
te tabletki nie są polecane osobą o tak niskiej wadze jak Twoja. są bardzo mocne i przy niskiej wadze mogę sporo zaszkodzić. nawet jeśli nie w samopoczuciu to w wynikach krwi itd. jak noga się wykuruje to powoli możesz ćwiczeniach włączać przecież...

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Podobają mi się pewne spodnie i pewna kurtka. Koleżanka mi je odłozyła ale do jutra musze jej dac znać czy je biorę. Doradźcie mi PROSZĘ !!!!! kupić czy nie? spodnie kosztują 65 zł są z firmy Goodies, a kurtka 120 zł firmy nie znam. Warto kupić?
Szczerze proszę !!!

Załącznik 4595015

Załącznik 4595016

Załącznik 4595017

Załącznik 4595018
kurtkę bym wzięła na pewno wygląda na Tobie po prostu bosko, podkreśla talię, płaski brzuch. super po prostu!!!

spodnie- wyglądasz szczupło, ale nie doradzam, bo to nie mój kolor wgl niech inne dziewczyny się wypowiedzą. no i przede wszystkim- jak Ty się w tych ciuchach czujesz?
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:16   #4342
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Ty to nocny marek jesteś! Ja skolei mało śpię, wcześnie wstaję i siedzę do późna, kim ja jestem to nie wiem

Czytałam wasze wczorajsze rozmowy na temat żeli/balsamów/kremów wyszczuplających, ale się juz pogubilam i nie wiem...Powiedz mi który według Ciebie jest najlepszy i w jaki sposób go stosujesz np.przed po masażu do masażu, owijasz się folią itp.?

Ty to skowronek&sowa w jednym 2in1

Co do balsamów to ja dopiero mam zamiar robić takie zabiegi sobie
Mam juz ten czerwony Eveline i mam zamiar posmarować nim uda i owinąć folią aby efekt rozgrzania był mocniejszy i żeby skóra się "wypociła" W tym czasie mam zamiar wałkować sobie te uda takim masażerem z wypustkami mam nadzieję że rezultaty jakieś będą

A folią kiedyś brzuch owijałam jak ćwiczyłam i moment mi schudł

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 16:17   #4343
tinekk
Zadomowienie

Cytat:

Byłam na mieście, zamówiłam tłumik do samochodu, kupiłam w zoologicznym smycz i szelki dla kota i zajechałam do koleżanki do sklepu po przymierzać kilka rzeczy. Podobają mi się pewne spodnie i pewna kurtka. Koleżanka mi je odłozyła ale do jutra musze jej dac znać czy je biorę. Doradźcie mi PROSZĘ !!!!! kupić czy nie? spodnie kosztują 65 zł są z firmy Goodies, a kurtka 120 zł firmy nie znam. Warto kupić?
Szczerze proszę !!!

Załącznik 4595015

Załącznik 4595016

Załącznik 4595017

Załącznik 4595018

To ja powiem tak: spodnie mi się podobają, kolorek bardzo fajny taki na prawde letni, ale nie wiem czy nie za mocno Cie nie opinają, tz jesli Ci w nich wygodnie to oki bo tego ja wiedziec nie moge, tym bardziej jesli Monia masz zamiar jeszcze zrzucic ze 2/3kg ( bo mówiłąs ze zamierzasz ) to wtedy beda już całkiem super, a kurteczka wydaje mi sie mało praktyczna - ładna ale ja bym nie wziełą bo dla mnie za krótka obowiązkowo musisz miec coś dł€ższego bo inaczej sie nie nadaje.

Reasumując ja bym wzieła spodnie a kurtke odpuściła

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2012-04-02 o 16:19
Stary 2012-04-02, 16:18   #4344
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze proszę !!!

Załącznik 4595015

Załącznik 4595016

Załącznik 4595017

Załącznik 4595018
Spodnie spoko, ale nei wiem czy osobiście bym wyszła w żółtych. A kurtka jest czerwona czy mi sie wydaje? Bo jak czerwona to mi sie nie podoba, chyba ze koralowa to ujdzie. Jak dla mnie troche za krótka
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:18   #4345
tinekk
Zadomowienie

[QUOTE=Eldo_rado;33299822]te tabletki nie są polecane osobą o tak niskiej wadze jak Twoja. są bardzo mocne i przy niskiej wadze mogę sporo zaszkodzić. nawet jeśli nie w samopoczuciu to w wynikach krwi itd. jak noga się wykuruje to powoli możesz ćwiczeniach włączać przecież...

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

No skoro tak mówisz to nie kupuje, nie chce zeby mi zaszkodziły

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2012-04-02, 16:21   #4346
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
kurtkę bym wzięła na pewno wygląda na Tobie po prostu bosko, podkreśla talię, płaski brzuch. super po prostu!!!

spodnie- wyglądasz szczupło, ale nie doradzam, bo to nie mój kolor wgl niech inne dziewczyny się wypowiedzą. no i przede wszystkim- jak Ty się w tych ciuchach czujesz?
Dziękuję Elduś
czuję się dobrze w tych ciuchach w tej kurtce to az tak trochę zbyt prowokacyjnie, jak taka gwiazda hahahaha :P w sumie to trochę się chyba będę wstydziła w niej wyskoczyć na miasto bo ja jestem za skromna do takich ciuchów ale tam w Niemczech to pewnie się przełamię
Spodnie bardzo wygodne i fajnie leżą, czuję się w nich na prawdę szczupło ale ten kolor taki INNY no i nie wiem....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-02, 16:22   #4347
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Monia kochana ja tez sie nie bede udzielac bo to zupelnie nie moje kolory...
Mysle ze jak pojedziesz do Niemiec to bedziesz zla ze tu wydawalas pieniazki na ciuchy, zobaczysz co oni tam maja
Ja bym zostawila sobie kase w tajemnicy przed mezem i zaszalala tam
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-02, 16:23   #4348
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

Ja znalazłam na allegro 30 tabletek za 12 zł czyli chyba się opłaca na początek bym spróbowała chociaż, a za 120 tabletek ok 40zł i bierze się dwie tabletki dziennie kupujemy ?

Cytat:

Szczerze proszę !!!
Monia co do spodni to kolorek super, ale moim zdaniem w czerwonych i malinowych bardziej Ci pasują a kurteczka super piękny kolor uwielbiam go i bardzo ładnie podkreśla Twoją figurę

29.09
0/3,3
Stary 2012-04-02, 16:23   #4349
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Szczerze proszę !!!

Załącznik 4595015

Załącznik 4595016

Załącznik 4595017

Załącznik 4595018
Kurtka jest boska a na Tobie to juz idealnie. Wyglasz jak z zurnala Spodnie niekoniecznie. Nie przemawia do mnie ten kolor. No i szczerze... . Ty chudzinka taka jestes, a one jakos "pelniejsze ksztalty" ktorych wiem ze nie masz podkreslaja.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 16:24   #4350
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się przekonałam i już dzisiaj zamawiam na allegro

A ja dzisiaj mam w sobie pełno energii! Byłam pobiegać z psem potem pół godziny hula hop teraz czeka na mnie jeszcze 8 min abs ale zrobię wieczorem Jestem pełna motywacji i mam jak na razie ogromnego powera
A podasz linka od jakiego sprzedawcy kupujesz?

Super, że masz tyle energii wykorzystaj to!

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Zastanawiam sie nad tym therm line Ja brałam linea fitness i mi sie skończyła i nie wiem co teraz kupic ;/
Kupmy hurtem!

Cytat:

No też ale zrobiłyśmy reklamę TL

Cytat:

Szczerze proszę !!!
No właśnie, ile Wy piszecie

Spodnie fajnie na Tobie wyglądają, ale to nie mój kolor kurtka mi się nie podoba powiedziałam szczerze, jak prosiłaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości