|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
Cytat:
A samopoczucie ok - muli (dzi.s tak konkretniej), (.) (.) trochę bolą i czasami zgaga. Ale narzekac nie mogę! Cytat:
To ja moze jakos ten 1 trymestr zniose w tych siwulcach trudno! |
|||
|
|
|
|
#1982 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A odnośnie @ - ja ponad 6 miesiecy i dalej nie ma. A może u Ciebie to po tych tabl. anty? |
|||
|
|
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, że w końcu się odezwałaś cieszę się, że z Tobą lepiej. Mam nadzieję, że z TŻ uda Ci się porozmawiać ![]() Cytat:
ja zmieniłam lekarza, nowy dużo więcej mi nie powiedział, ale jest zdecydowanie symaptyczniejszy
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
MAGA! a Ty teraz keidy się nie spodziwasz@?
I gdzie jest ZEBRA????????????????? |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
eseska, filusiek myślę, że dla spokojności możecie poczekań aż skończycie I trymestr
wafelku nie zapomniałyśmy o Tobie ja zabrałam się za porządki domowe. nie zdążę zrobić prawdziwych przed świątecznych porządków, ale jakoś nie mam nastroju na świętowanie. jedynie cieszę się, że będę mogła w końcu odespać zapomniałam się wam pochwalić, że tż kupił mi ostatnio bez okazji kwiaty. jeden bukiet w piątek, następny wczoraj. bez żadnych szaleństw, tulipany i żonkile z biedronki, ale takie kwiaty właśnie lubię- tanie
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
BERBIE! ale miło ze strony Tz ja tez lubie te pierwsze wiosenne kwiaty - żonkile i tulipany! A ja nie dostałam! buuuuuuuuuubuuuuuuuu
A TOBIE kochana to by sie odpoczynek przydał a nie szaleństwa ze sprzataniem! |
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
no przydałby się, ale tak głupio żebym ja siedziała na tyłku mama sprzątała
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie spodziewam się w ogóle
a tak naprawdę, to gdzieś za tydzień ![]() Cytat:
tez uwielbiam takie kwiaty
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Głupio mi przy WAS bo ja mam urlop od jednej pracy i nic nie sprzatam. Normalnie odkurze tylko , kurze wytre i bedzie. A zreszta my po świetach sie przeprowadzać będziemy więc się bardzo nie opłaca.
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Nie głupiuj, tylko się ciesz, że nie musisz sprzątać. Ja też za dużo nie mam, bo nasze m2 małe
ale za to się wezmę za robienie jakiś ciast
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duże nowe mieszkanko będzie? szykujecie się na remont? bo nie pamiętam czy pisałaś
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My teraz tez małe mamy 30 m2BERBIE1 no wiem ze się mam nie przemeczać. Nowe mieszkanko 2x większe - 60 m2. remont konieczny bedzie ale z kasa kiepsko więc pewnie skonczy sie na razie tylko na odmalowaniu a kiedyś z czasem będziemy robić resztę! |
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
esko ja mam wizytę 16 kwietnia więc jeszcze 2 tygodnie
teoretycznie teraz zaczełam 13 tydzień. A moge zapytać do jakiego lekarza chodzisz??
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
FIO! znasz lekarzy ode mnie z miasta? Tearz chodze do dr. Rzesz....
Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-04-02 o 19:13 |
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
FIO! u nas jest Błaszczak (ale ja uczyłam jego dzieci wiec odpada) a czy są u nie go spódniczki to nie wiem wiem ze są u Gruszeckiego, Orła i Komorowskiego.
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
A może to o Gruszeckim mówiły, nie pamietam, to tak dawno było, a on pracuje w szpitalu
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włąśnie zaliczyłam 1 pawika! Myslałąm ze to sie rano odbywa a nie wieczorem! |
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba właśnie za duzo na obiad zjadłam. Ale co tam jest objaw- uspokaja! |
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam tylko, by powiedzieć dobranoc
chyba się starzeję, bo od kilku dni bywam w łóżku o 21:00. masakra fio, potwierdzam, po I trym. można farbować włosy ![]() Esesko, mnie mdliło wieczorami |
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję no chyba "poranne mdłości" to tylko z nazwy są, bo dopadają o każdej porzea w którym tygodniu jesteś?? fiolusiek wow, już 13tc!!! a dopiero co o teście pisałaś!
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
Fiolusiek już 13nasty? Wow szybciutko leci
![]() a ja siedzę z gębą nasmarowaną grubo Bepanthenem... przegięłam dzisiaj po całości... oczywiście mądra Ja stwierdziłam, że po 3 tygodniach jestem już takim weteranem opalania, że wymienione w piątek lampy na tubie o mocy 200 podczas 15-minutowego seansu nie zrobia na mnie wrażenia... no to się przeliczyłam Oglądałyście film "Dziewczyna moich koszmarów"? Jak pojechali w podróż poślubną i ta laska spaliła się na plaży? miała taką czerwoną gębę no to ją właśnie całkiem całkiem przypominam ![]() rozum mi chyba odbiera... Aaaaaaaaaaaa i Tż jutro przyjeżdża a nie w środę jak było planowo
|
|
#2006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przytulam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u mnie było zawsze wieczorem albo w dzień Cytat:
![]() zamówiłaś stanik? |
||||
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
heheh i nie Cię nie pozna
![]() Cytat:
![]() Fiol pięknie lecą tygodnie
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Weekend częsciowo w domu a częściowo u Tesciowej, dzisiaj labolatorium, odwiedziny cioci, popołudniowe spanie i tak naprawdę dopiero teraz mam siłę na cokolwiek więc zaraz biorę się za przedświąteczne małe sprzatanie - nocny marek![]() Vaniliowa- piękne postępy Krystianka a Ty jak sobie radzisz? Ile godzin pracujesz? agatka, inutil - mnie się tez nic nie wylewało z szrlotki, zależy od formy- ja robiłam na zwykłej, małej blaszce- dziękuje za podanie przepisu - szybki![]() inutil- piękne fototapety pod szkło, ostatnio przekonałam Tz-a aby dać taką w kuchni zamiast płytek ale on pyta co z praktycznością i trwałością...a ja nie wiem.... inutil- 50 lat? - młodą masz Teściową ![]() BERBIE, Alfa - u mnie Córkę Nomadów na półce - w kolejce do czytania prince -dobrze, że bóle przechodzą. A może to z nerwów? Nie wmawiaj sobie proszę, ze jesteś nieatrakcyjna. To, że Tz Ci nie prawi komplementów to nie znaczy, ze mu się nie podobasz, tym bardziej, że piszesz, że wszyscy Cię utwierdzają z wprzekonaniu, że atrakcyjnie wyglądasz. Moje ciało jest całe w celulicie i rozstępach, spódnicy nie założę a juz nawet w getrach źle wygladam...Mój Tz nie prawi mi komplementów ale zapewnia o swoim uczuciu w inny sposób- kupuje soki i owoce, toleruje humory, rozpieszcza jak się da i wyręcza w różnych sprawach. Brak seksu nas nie dzieli ale łączy- oboje sobie mówimy coraz częściej jak nam siebie brakuje. Zapytałam się go czy czuje się jak w zoo- a on się pyta dlaczego- ja mu na to, że śpi ze słoniem i dlatego i on się oburzył, jak mogę tak o sobie myśleć.Ostatnio wynacierał moje wielkie cielsko od stóp do głów balsamem i powiedział widząc moje niezadowolenie z wyglądu, że dla niego nie ma znaczenia to, że moje ciało się zmienia bo kocha mnie i pragnie tak samo a nawet bardziej i nadal jestem jego kochaną żonką. Myslę, że u Ciebie jest tak samo- tylko niepotrzebnie sama sobie wmawiasz, że jest inaczej, że się mu niepodobasz. Jeżeli z radością witasz Tz w drzwiach, szczerze się cieszysz na jego powrót do domu to wierz mi, ze dla niego nie ma znaczenia, ze jesteś w dresowych spodniach i jego polówce i że masz 2 kg więcej niż miesiąc temu- wszak to wszystko w szlachetnym celu. Co nie oznacza, ze nalezy się zaniedbywać . Ja czasem sama prowokuję mojego do komplementów pytając czy napewno Ci sie nadal podobam? Porozmawiaj z Mężem - napewno wybije Ci z głowy wszystkie Twoje obawy ![]() natalia- ostatnio rozmawialiśmy na SR o powrocie owulacji i karmieniu, p. Beatka mówiła o czestotliwości karmienia co 2 godz dla 100% pewności braku owulacji a gin mówiła chyba o 6 godzinach ![]() fioluś- ja skonczyłam 28 tydzień- nie farbowałam jeszcze włosów, może przed porodem? , wcześniej regularnie pasemka co 3 miesiące robiłamkto pytał o mięso-- ja schaba ze śliwką polecam-- robię w rękawie, nacieram solą pieprzem, wbijam goździki, śliwki napycham do środka obtoczone w margarynie i przyprawie do wina i piwa, dodatkowo sypię przyprawę po zewnętrznej stronie mięsa jestem eseska- piękne objawy ciążowe ![]() cookie, bacha- pięknych macie synów! ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- anusia- szukaj innego gin...
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fotoapety super są właśnie do kuchni albo łazienki, trzeba dobrze zabezpieczyć obrzeża żeby wilgoć się pod spód nie dostawała -> i czyścisz normalnie jak lustro/okno A rodziców mamy młodych, teść 54, mój tata 52, moja mama 51, teściowa 50 ![]() :brzyda l:Co do karmienia i owulacji... ja bym nie ufała takiemu zabezpieczeniu nawet gdybym co godzinę karmiła
|
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata 49, moja mama 46 (mama miała 20 lat jak się urodziłam)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

dobrze, że w końcu się odezwałaś
cieszę się, że z Tobą lepiej. Mam nadzieję, że z TŻ uda Ci się porozmawiać

tez uwielbiam takie kwiaty
duże nowe mieszkanko będzie? szykujecie się na remont? bo nie pamiętam czy pisałaś 
teoretycznie teraz zaczełam 13 tydzień. A moge zapytać do jakiego lekarza chodzisz??