|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Laska jest taka hmm ciepła,fajnie się z nią ćwiczy ![]() W joyu sa bez płyty za ok.3-4zł. ,ale ja ich kompletnie nie zrozumiałam i źle wykonywałam Także lepiej z płytą.
|
|
|
|
|
|
#3212 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Kupiłam pierwszą Mam prośbę: mogłabym linka do Twojego bloga? ![]() Cytat:
Cytat:
Napisz więcej o sobie My też ![]() To wracaj! ![]() nie wiem w sumie, tak uważałam wczoraj w nocy ![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie bym chciała, żeby się udało!Oczywiście macie zaproszenia ![]() Cytat:
![]() Aaale super z tym YT ![]() Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki ![]() Jak w ogóle sytuacja, o której pisałaś w klubie? Cytat:
musi być wygodnie ![]() Góral i Pezet? ![]() Kurczę, ale chcę żeby ten erasmus się udał!
|
||||||||
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, moja koleżanka jedzie w przyszłym roku akademickim na wymianę na Politechnikę Berlińską, szczerze, to jej strasznie zazdroszczę
Naprawdę, też bym chętnie pojechała sobie na Erasmusa i prawdopodobnie wdrożę to w życie |
|
|
|
|
#3214 | |||
|
Zadomowienie
|
Karola może skuszę się na to sushi
![]() Cytat:
![]() a przepis gdzieś mam z pieczarkami i czymś jeszcze. Jak zrobie (kiedys ![]() Cytat:
![]() kocham Cię Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3215 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ewa jest boska, bardzo przyjemnie mija te 40 minut i naprawdę czujesz, że coś zrobiłam ![]() Cytat:
![]() Do kogo muszę uderzyć, żeby mieć dostęp do klubu? nie wiem czemu nadal nie mam
|
|
|
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jedziesz ze mną? a ja bym wszamała jakieś sushi ![]() Cytat:
Jest taki mega pozytywny! ![]() Do winyla, która nas nie kocha WINYYYYYYYYYYYYYL, słyszysz to? |
|||
|
|
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
oj chętnie ale ja niestety mam już swoje zobowiązania co do rodzinki
|
|
|
|
|
#3218 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jasne, że wolałabym dom. niemniej jednak - mieszkanie łatwiej jest kupic i w nim zamieszkać - na budowę, urządzenie domu potrzeba czasu, marzeniem byłoby dla mnie kupno mieszkania, a później w między czasie budowa domu.Mieszkanie swietnie wynajmuje się ze znajomymi, pije piwo na balkonie, ogląda razem seriale; ale nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku z rodziną, mimo że wiem, że to całkiem normalne. ja zawsze miałam dla siebie mnostwo przestrzeni bo rodzice mają dom. niestety nierelane jest dla mnie i tz budowa tak dużego domu na takiej powierzchni - po prostu kompletnie nieosiagalne finansowo, nie wiem ile musielibysmy zarabiac a jakiegos segmentu na peryferiach miasta nie uznaje za dom. dlatego wlasnie napisalam, ze wystarczy mi mieszkanie, ale oczywiście myślę o własnym domu w daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeekiej przyszlosci ;p (moze rodzice przepisza? )Cytat:
![]() Cytat:
mialam praktyki w portalu, tv, 1/293728 etatu w gazecie i po dziennikarstwie byla 1 osoba, ewentualnie w trakcie studiow dziennikarskich byli praktykanci ;p nie naucza Cie tam wiele wiecej niz wujek google i ciocia wikipedia, dobry trener od coachingu i facet na tygodniowym szkoleniu pr. ale jest fajnie. tylko od razu dobierz sobie kilka kolejnych fakultetow, bo po dziennikarstwie przyszlosc jest marniutka :P Cytat:
ale jak to czy to w ramach zemsty na tzcie za jego spontan, postanowilas tez robic co chcesz i nie ogladac sie na niego? ![]() wielu moich znajomych bylo, wracaja jako zupelnie inni ludzie, swiatowi, odwazni, przebojowi jeszcze bardziej niz wczesniej. chociaz nie wiem jak to jest, nadal niewiadomo dokad jedziesz, i przydzial odbywa sie na podstawie losowania? moja kolezanka trafila do turcji - ja bym oszalala i sie zalamala, ona poczatkowo tez leciala z takim nastawieniem, jednak po tygodniu zakochala sie w tym miejscu, a po miesiacu zaczela sie tagowac nawet o chleb ![]() Cytat:
Czy Ty odpisujesz wszystkim na posty? ![]() Cytat:
![]() dzinsy, na gore t-shirt, bluzy nie zakladaj na znak, ze walisz system xD Cytat:
wydaje mi sie taka dwulicowa, nie cwiczylabym z nia ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
2. prawde ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- A! Ewelka i Agniesik - rzeczywiście macie podobne brzuchy dziewczyny, nie ma tragedii
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O czym zresztą doskonale wiesz z PM . Karola - wysłałam Ci zaproszenie . BŚ i Agnesik - ja mam 50 razy gorszy brzuchol . Ale wiecie - do wakacji będzie płaaaaaski, uda nam się! Też kupiłam Shape'a, pani w empiku mi chyba źle skasowała, bo zapłaciłam za niego 7.90, ale nie narzekam :P. Planuję rozpocząć ćwiczenia w czwartek , bo do środy mam zapi.eprz jakich mało, ale o tym ewentualnie Wam później opowiem w klubie .. Przymierzałam dzisiaj szorty . Nic mnie nie obchodzi, do wakacji musi mnie być 14kg mniej!
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w Was też wstapiła taka motywacja jak nigdy?
|
|
|
|
|
#3221 | |
|
Rozeznanie
|
Aaa to ja dziękuję
Miło mi to słyszeć! ![]() Cytat:
) I trzymam za Ciebie kciuki!! ![]() TAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!! !!! Ledwo wstałam po wczorajszym, ale już Cardio Remix + Shape za mną ![]() ![]()
|
|
|
|
#3222 |
|
Zadomowienie
|
Hey, hey!
Monia motywacja jest Dziś pierwszy dzień bez pracy, dziwnie mi tak, nie wiem za co się wziąć a roboty mam mase ![]() Właśnie wsuwam owsiankę Rano byłam u lekarza, zrobiłam badania, Ciekawe jakie będą wyniki ![]() Zapisałam się do ortopedy - bede walczyć o mój kręgosłup i do chirurga stomatologa - boje się ale to na szczescie dopiero za miesiąc ![]() Zaraz wstawię do albumu zdjęcia żebyście wiedziały o co mi chodzi z t moja asymetrycznością
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
MP, faktycznie trochę widać tą asymetrię,ale na pewno ćwiczeniami jakoś da się to wyrównać
Piję drugą kawę i zamulam
|
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uznały, że jestem nienormalna, bo skoro mam to zaliczone to po co biegam - pogadamy w lato ![]() Cytat:
Ich brzuchy na pokazach wyglądają identycznie ![]() Szczerze? Mieć po ciąży taki brzuch to i tak duże osiagnięcie
|
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki chociaż wiem że wygląda to okropnie
![]() Dlatego zawsze trochę się zaniedbywałam bo wiedziałam że i tak nie bede piekna Ale mam nadzieję, że jak pójdę do ortopedy to wyśle mnie na rehabilitację i trochę mi to zejdzie ![]() Właśnie stwierdziłam, że na świecie są jeszcze ludzie których spokojnie można by wrzucić do kosza bo tam ich miejsce . I wcale nie przesadzam |
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
MP, o co chodzi z tymi ludźmi
![]() Za pół godziny spadam do domu A potem jedziemy z moją królewną do fryzka,będzie się działo ale mimo to wieczorem ćwiczę,nie ma bata |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
Monia pamiętasz ta koleżankę co pisałam w klubie, że ma tyle problemów itd? Cały czas mówiła, że druga dziewczyna, która chodzi z nami na zajęcia obgaduje mnie, itd, nastawiała mnie przeciw niej przez co nasze stosunki na maxa sie popsuły. A dziś całkiem przez przypadek (nie chce mi sie opisywac całej historii) okazało się że tą drugą nastawiała przeciw mnie, że mówiła jakieś niestworzone rzeczy które ja niby o niej gadam. Mało tego część z tych problemów sobie zmyśliła
Nie wiem czemu, zazdrośc? Ponoć zawsze taka była ![]() I stwierdziłam, że Wy jako jedyne zasługujecie na miano moich przyjaciółek wiem, że zawsze jestescie szczere, że wyrazicie pinie nawet jezeli ja sie z nia nie zgadzam, wesprzecie mnie kiedy tylko jest taka potrzeba...KOCHAM WAS! |
|
|
|
|
#3228 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ewelka Ty mówisz że masz duży brzuch? masz taki jak ja tak mniej więcej A ile masz wzrostu?? ![]() A u mnie pomimo środowego obzarstwa spadło pół kg Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-04-02 o 15:53 |
|||||
|
|
|
|
#3229 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(joke )Mojej siostry współlokatorki też były na wymianie: jedna w Wiedniu i w Atenach, a druga w Hiszpanii, nawet tam poznała swojego faceta, z którym jest chyba 3-4 lata i niedługo emigruje do niego Carmen jest głupia, seks jej z oczu wyłazi, normalnie jakby miała się puścić Yes Jutro Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też trzymam się postanowienia, żeby nie przytyć w święta
|
|||
|
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hoooo!
cholerka, ale na wątku wieje motywacją do ćwiczeń! brawo,jestem z Was dumna ![]() wybaczcie,że nie cytuje, ale nie mam już na to sił i czasu. pożegnaliśmy się z byłą właścicielką, chciała zadzwonić po policję, bo nie chcielismy jej oddać kluczu. skoro ona nie oddaje mi w dniu skończenia umowy - kaucji, to z jakiej racji mam jej oddać klucze? skąd mam wiedzieć czy mnie nie oszuka? i właśnie przez to chciała dzwonić na policję, haha! chora baba! na szczęscie kase oddała dzisiaj. ciesze się,że już nie bede jej wiecej ogladać. w końcu wszystko skończone! mieszkanie ładnie posprzątane, pochowane, meble poprzestawiane tak żebym miała miejsce do ćwiczeń zaraz się zresztą zabieram za fire 45 brakowało mi szalinki na weekend haha pożarłam dzisiaj 2 cheesburgery z Mc, wiec muszę spalić te zbędne kcal ![]() a poza tym, rodzina mi się sypia. idę poskakać z tego wszystkiego.
|
|
#3231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() we mnie nie. gdzie ona jest?! ![]() Cytat:
zajedza wiertlem dentystycznym i litrami krwi z dziąsła ![]() o kurcze, rzeczywiście widac! widzialam Twoje zdjecia w dosc obcislych bluzkach i w zyciu nie powiedzialabym ze cos jest nie tak! pewnie jest to do skorygowania, rzeczywiscie ten prawy bok jest mega ![]() Cytat:
cieszę się, ze o nas tak piszesz czego chciec więcej? ![]() Cytat:
Cytat:
(joke xD)2. sucz. 3. skąd masz już slodycze okolicznościowe?! Ty szybko zjadasz mikołaki, baranki, króliczki. ! one są na później! nieładnie. chyba nigdy lańska nie dostałaś ![]() 4. ejjjjjj my wszystkie mamy taką koleżankę ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- co się dzieje?! ?!
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-02 o 20:55 |
|||||
|
|
|
|
#3232 |
|
Wtajemniczenie
|
bańka... rodzice. ajj szkoda słów.
wyskakałam 45 minut i mi lepiej.
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam, mam dużo do powiedzienia (a jakże, ja zawsze! ), ale nie dam rady teraz! ;( Jak się wykopię z nadmiaru rzeczy do zrobienia to będę bardziej rozmowna, obiecuję . A Psyhe się faktycznie obraziła, że nie pisze?!
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie jest odreagować w ten sposób
cokolwiek się dzieje musisz być silna, z resztą jak do tej pory. jakbyś miała na głowie malo problemów związanych z przeprowadzką . ![]() Cytat:
jezajem. wery gud xD skąd mogłam wiedzieć, że to chodziło o wersje angielska PW ![]() anglistka wybitna, co z tego, jak głupia, brzydka i w ogóle niebystra ![]() Panna Młoda bardziej pasuje mi do Ciebie niż priv message, skojarzyłam to z nowym artykułem lansowanym na wizażu, widocznym po prawej stronie, tak, uwaga masz za swoje Ty wredny skrzacie ![]() 2. czym jest nadmiar rzeczy które Cię zasypują. ? może bystra nie jestem, ale wyobraźnię mam aż za dobrze rozwiniętą ![]() 3. ![]() @ miała już przy okazji jeszcze wcześniejszego focha , więc tym razem chyba naprawdę przegięłyśmy tym paskudnym brakiem odzewu na jej posty. Psyhe, wróć, będziemy komentowaly Twojego orbitreka!
|
|
|
#3235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2.i dlatego ciężko mi kupić spodnie/spódniczki, coś z podwyższonym stanem, obcisłe bluzki/sukienki/tuniki, a sukienki gorsetowe to mam szanse 1/1000000 że znajdę taką żeby nie było tego strasznie widać.... Ale spoko, zrzucę jakiś kilogram, porozciągam się i latem wskocze w bikini - moze w końcu sie odważe po 5 latach ![]() 3. żeby to jeszcze była gówniara 15letnia ale ona ma 25/26 lat. I takie rzeczy w głowie. Juz nie chodzi o to ze mnie obgadała - nie robi mnie to, ale kurde tak jej wierzyłam, martwiłam się jej problemami, nawet z TZ sie kłóciłam bo ciagle pisałam smsy,chodziłam zamyślona a on chyba myslal że kogos mam Psyhe wróc! ![]() Aaaaaa! chciałam się wyspać a moja córcia wstała o 6.40. Przyzwyczaiła się chyba do rannego wstawania
|
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zadomowienie
|
a mi zostało tylko 5 dni dietki i święta, placuszki
I chociaż się teraz zarzekam i obiecuje że będzie to w normalnych ilościach to dobrze wiem że to nie prawda Ale przecież od 2 czy 3 dni obżarstwa się nie utyje mega dużo no chyba że święta przeciągnął się na 2 tygodnie ![]() Chciałam zauważyć że ja też codziennie jeżdżę po 50 min na orbitku i nikt nie jest ze mnie dumny a ja trace na nim reszte sił i kalorii ( które zresztą musze później nadrobić ) ![]() Psyhe Ty znikłaś a ja chciałam Ci napisać że zauważyłam na suwaczku że chyba waga Ci spadła, nie ładnie :p
|
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i 2 dni na oddziale ze starymi ludźmi Miałam 15 lat i super towarzystwo ![]() Wczoraj nie ćwiczyłam, wróciliśmy tak zmęczenie,że tylko wypilam piwo i zasnęłam
|
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Rozeznanie
|
Psyhe widzę foch jak smok!!
Nie rób scen, wracaj ![]() Pikanteria - Chirurga współczuje, jak wspomnę moje dwie 1,5-centymetrowe dziury w podniebieniu, to mi się słabo robi. Ale im szybciej to załatwisz, tym szybciej przecierpisz i juz nie będziesz miała tego ciągle przed sobą... Dziiiiisiaj Cardio 3 + mix ćwiczeń z Ewą, od jutra niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni buuuuuuu
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-04-03 o 11:36 |
|
|
|
|
#3239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
normalnie zainteresowałyście mnie tym cardio i Ewa zaraz poszukam ćwiczeń ![]() I brawa dla WSZYSTKICH ćwiczących
|
||
|
|
|
|
#3240 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko na chwilę bo zaraz do pracy. Chciałam tylko powiedzieć że dietę przerywam iż mój TŻ stwierdził że robimy dziecko, bo stwierdził że jak teraz nie zrobimy dziecka to już w ogóle nie zrobimy bo jemu powoli już się odechciewa ma (32 lata). Mówi że przyzwyczaił się do życia bez trodk i odpowiedzialności i jak dłużej tak pożyje to w ogóle nie będzie chciał dziecka więc zgodziłam się i zaczynamy starania.
Drogie mamy wątkowe macie dla mnie jakieś rady???
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

Laska jest taka hmm ciepła,fajnie się z nią ćwiczy 
Także lepiej z płytą.

dodtkowa motywacja powinno byc to, ze kupilam swietne bezowe spodnie w bershce, rozmiar 36 ale ledwo sie dopinam. Musze schudnac

BLOGUJĘ 

czy to w ramach zemsty na tzcie za jego spontan, postanowilas tez robic co chcesz i nie ogladac sie na niego?
z drugiej strony, mam teraz taki ciezki okres, ze przeryczalabym caly wieczor, wiec moze warto pojsc. A jak sie tam ubrac

Piekarnik Laury