Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-01, 16:34   #3211
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Monia, a ile kosztuje ten nr shape? W ogole ile ten film z cwiczeniami trwa?

Ja mam plyte z aerobic striptease z carmen electra, też z shape :P Ale nie lubie tych cwiczen, jak dla mnie za malo miesni angazuja
12.60zł., a trwa ok.42min. Laska jest taka hmm ciepła,fajnie się z nią ćwiczy
W joyu sa bez płyty za ok.3-4zł. ,ale ja ich kompletnie nie zrozumiałam i źle wykonywałam Także lepiej z płytą.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 17:15   #3212
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Nooo nie jest lekko, ale przynajmniej motywuje - ja widzę jak dużo mam jeszcze przed sobą, ale jestem meeeega nastawiona na zmiany. Waga w zasadzie mnie już nie interesuje. Chcę mieć mega ciało i mega kondycję, bez względu na to, jakie cyferki pokażą się na tym małym ustrojstwie!

Raczej jestem za tą pierwszą Lakierowane jakoś do mnie nie przemawiają, zawsze widać na nich paluchy
Dokładnie, zakwasy motywują! Ja dzisiaj mam dzień odpoczynku- moje ciało na razie cierpi na informację o cwieczniach- ale dam radę!

Kupiłam pierwszą Już się nie mogę doczekać

Mam prośbę: mogłabym linka do Twojego bloga?

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Przyszłam się tylko pochwalić i znikam do wyra!
Byłam dzisiaj na meczu hokeja i rozmawiałam z naczelnym - zaproponował mi etat i pracę PRZED KAMERĄ. Miałabym dostać własny program, w którym przeprowadzałabym wywiady ze sportowcami najwyższej rangi. *__________*
Jestem w siódmym niebie!!
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
aaaaa gratulujęęęęe

Cytat:
Napisane przez crucio Pokaż wiadomość
Cześć laseczki! Można się przyłączyć? Byłam wczesniej na innym wątku ale upadł niestety. A gdzieś być muszę, żeby mnie ktoś pilnował, żeby nie podjadać Mam 159 cm wzrostu i teraz ważę 51 kg, a wcześniej było 59. Codziennie ćwicze, jem zdrowo i czuję się świetnie! To jak, przygarniecie mnie?
no jasne, zapraszamy! Napisz więcej o sobie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
eej, tęsknię za Wami
My też
To wracaj!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Dlaczego żenada?
nie wiem w sumie, tak uważałam wczoraj w nocy

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Eeee, po prostu obojętnie czy piszę menu i ćwiczenia czy cokolwiek innego to zero odzewu więc nie piszę...
psyheeeee no błagam Cię

Cytat:
A gdzie jedziesz, bo nie wiem dokąd bilet zabukować w odwiedziny? Jedź, będziesz miała piękne CV i przewagę nad ludźmi z roku Ja bym sama chętnie pojechała na Erasmusa, ale nie wiem czy na farmacji taka atrakcja jest w ogóle? Chcemy wykopać moją siostrę na wymianę do Niemiec, ale nie daje się namówić.
.
Słowenia (kocham ten kraj ), na drugim miejscu Niemcy, na trzecim Bruksela Strasznie bym chciała, żeby się udało!

Oczywiście macie zaproszenia

Cytat:
Jeśli chcesz jechać, poznać nowych ludzi to dlaczego nie? Wybierz Włochy i śmigaj na południe Europy po trochę słońca
Mam wrażenie, że potrzebujesz teraz zmiany - choćby dla samej siebie.

Ewa Chodakowska będzie zamieszczała filmiki z treningami na YT. Coś mnie kusiło, żeby nie kupić Shape
ze słowenii mam 2 godziny do wenecji

Aaale super z tym YT

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
przelamie swoj strach, blokade. Trudno. Wrzucam zdjecia. I nie wybieralam tych najkorzystniejszych, chociazi tak wydaje mi sie ze na zywo wygladam gorzej. Ostatnie zjcie przedstawia jak moj brzuch odznacza się w obcislych bluzkach dodtkowa motywacja powinno byc to, ze kupilam swietne bezowe spodnie w bershce, rozmiar 36 ale ledwo sie dopinam. Musze schudnac:pala : moj cel - 52-54 kg. Obecnie waze 58...
Ewelka: widać po prostu, że miałaś gorszy okres i tyle- tak jak mówi aga, to jest po prostu parę kilo i łatwo będzie je zrzucić Trzymam za Ciebie kciuki

Jak w ogóle sytuacja, o której pisałaś w klubie?

Cytat:
Składaj papiery,a my będziemy trzymały kciuki!

Jedź na koncert ja włożyłabym jeansy,a na górę coś na luzie albo jakąś swobodna koszulkę,a na to marynarkę albo nie wiem-bluzę? też nigdy nie byłam na hh koncercie
jeansy plus jakiś oversize musi być wygodnie
Góral i Pezet? Ja też chcę

Kurczę, ale chcę żeby ten erasmus się udał!
Stary 2012-04-01, 17:49   #3213
agniesikk
Zakorzenienie

Śmietanka, moja koleżanka jedzie w przyszłym roku akademickim na wymianę na Politechnikę Berlińską, szczerze, to jej strasznie zazdroszczę Naprawdę, też bym chętnie pojechała sobie na Erasmusa i prawdopodobnie wdrożę to w życie Bo to jest wielka inwestycja.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 18:21   #3214
MalaPikanteria
Zadomowienie

Karola może skuszę się na to sushi
Cytat:
uwielbiam!!! ja tylko slyszalam ze fajne są usmazone z maslem czosnkowym, albo panierowane jakos. A jaki masz przepis?? smaka mi narobilas wole jesc te najmniejsze, bo te duze - to mam wrazenie jakbym jakies zwierzatko jadla
yyy... piekłam krewetki na maśle z czosnkiem i je wyrzuciłam - fu! może po prostu nie umiem ich zrobić
a przepis gdzieś mam z pieczarkami i czymś jeszcze. Jak zrobie (kiedys ) to zrecenzuję
Cytat:
Byłam dzisiaj na meczu hokeja i rozmawiałam z naczelnym - zaproponował mi etat i pracę PRZED KAMERĄ. Miałabym dostać własny program, w którym przeprowadzałabym wywiady ze sportowcami najwyższej rangi. *__________*
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
gratulacje!
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
ale żenada, przychodzę na wątasa i informuję że się upiłam
kocham Cię
Cytat:
Śmietanka, moja koleżanka jedzie w przyszłym roku akademickim na wymianę na Politechnikę Berlińską, szczerze, to jej strasznie zazdroszczę Naprawdę, też bym chętnie pojechała sobie na Erasmusa i prawdopodobnie wdrożę to w życie Bo to jest wielka inwestycja.
jeju w takich sytuacjach chciałabym zacząć "życie studenckie" od nowa....

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 18:47   #3215
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
przelamie swoj strach, blokade. Trudno. Wrzucam zdjecia. I nie wybieralam tych najkorzystniejszych, chociazi tak wydaje mi sie ze na zywo wygladam gorzej. Ostatnie zjcie przedstawia jak moj brzuch odznacza się w obcislych bluzkach dodtkowa motywacja powinno byc to, ze kupilam swietne bezowe spodnie w bershce, rozmiar 36 ale ledwo sie dopinam. Musze schudnac:pala : moj cel - 52-54 kg. Obecnie waze 58...
Pamiętam że kiedyś chyba wrzucałaś fotki... faktycznie, trochę przybyło, ale to takie "zimowe odpuszczenie", które sama zawsze sobie serwowałam. Jestem pewna, że jak ruszysz z nami to ze spokojem do czerwca zapomnisz o tych 4kg!

Cytat:

Piona dziewczyny,mam podobnie
Zrobiłam zdjęcia i ... z przodu masakra,jestem taka hmm szeroka a z profilu normalnie płasko. Ale nie ryczę,tylko biorę się za to

Dzień pierwszy ćwiczeń z P.Ewą zaliczony
Miło się z nią ćwiczy,czasami gada jakby mnie właśnie podglądała i podoba mi się rozciąganie na koniec,brakowało mi tego na filmikach i tego jak mówi,że jest ze mnie dumna
Postanowiłam ćwiczyć 4-5 razy w tygodniu. Poniedziałki, środy, piątki i weekendy. Mam nadzieję,że to wystarczy.
Ja sobie pyknę fotę za 2-3tyg. Mam skitraną w folderze fotę z przed miesiąca. Okropna, ale przynajmniej motywuje.

Ewa jest boska, bardzo przyjemnie mija te 40 minut i naprawdę czujesz, że coś zrobiłam

Cytat:
Dokładnie, zakwasy motywują! Ja dzisiaj mam dzień odpoczynku- moje ciało na razie cierpi na informację o cwieczniach- ale dam radę!

Kupiłam pierwszą Już się nie mogę doczekać

Mam prośbę: mogłabym linka do Twojego bloga?
(...)
Jak w ogóle sytuacja, o której pisałaś w klubie?
Wysłałam na priv

Do kogo muszę uderzyć, żeby mieć dostęp do klubu? nie wiem czemu nadal nie mam

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 19:05   #3216
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, w sensie na moim kierunku w sumie niespecjalnie do wielu rzeczy się to przydaje, ale fajnie pojechać

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
kocham Cię

jeju w takich sytuacjach chciałabym zacząć "życie studenckie" od nowa....

To jedziesz ze mną?

a ja bym wszamała jakieś sushi

Cytat:

Wysłałam na priv

Do kogo muszę uderzyć, żeby mieć dostęp do klubu? nie wiem czemu nadal nie mam
Dziękuję Jest taki mega pozytywny!

Do winyla, która nas nie kocha

WINYYYYYYYYYYYYYL, słyszysz to?
Stary 2012-04-01, 20:56   #3217
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
To jedziesz ze mną?
oj chętnie ale ja niestety mam już swoje zobowiązania co do rodzinki

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-01, 21:36   #3218
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jednak chyba zamiast mieszkania, wolałabym dom I to się chyba nawet bardziej opłaca, mieszkanie w Krakowie o metrażu np. 60m kw kosztuje prawie 400 tysięcy. Dołożyć 200 tys. i można spokojnie budować dom, i w tej kwocie zmieścić się z kupnem działki i projektu. Ale nie każda praca na to pozwala, pewnie jak dostanę robotę w dużym mieście (oby nie), to wolałabym mieszkanie.
heheheheh Aga skarbie no jasne, że wolałabym dom. niemniej jednak - mieszkanie łatwiej jest kupic i w nim zamieszkać - na budowę, urządzenie domu potrzeba czasu, marzeniem byłoby dla mnie kupno mieszkania, a później w między czasie budowa domu.

Mieszkanie swietnie wynajmuje się ze znajomymi, pije piwo na balkonie, ogląda razem seriale; ale nie wyobrażam sobie mieszkać w bloku z rodziną, mimo że wiem, że to całkiem normalne. ja zawsze miałam dla siebie mnostwo przestrzeni bo rodzice mają dom. niestety nierelane jest dla mnie i tz budowa tak dużego domu na takiej powierzchni - po prostu kompletnie nieosiagalne finansowo, nie wiem ile musielibysmy zarabiac a jakiegos segmentu na peryferiach miasta nie uznaje za dom. dlatego wlasnie napisalam, ze wystarczy mi mieszkanie, ale oczywiście myślę o własnym domu w daleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeekiej przyszlosci ;p (moze rodzice przepisza? )
Cytat:
Napisane przez crucio Pokaż wiadomość
Cześć laseczki! Można się przyłączyć? Byłam wczesniej na innym wątku ale upadł niestety. A gdzieś być muszę, żeby mnie ktoś pilnował, żeby nie podjadać Mam 159 cm wzrostu i teraz ważę 51 kg, a wcześniej było 59. Codziennie ćwicze, jem zdrowo i czuję się świetnie! To jak, przygarniecie mnie? ;*
jasne że przygarniemy!
Cytat:
Masz u mnie lańsko! Jestem ciężko obrażona i lecę do moich rozprawek z angielskiego
hehehe Laura, ja Ci życzę, żebyś byla tym kierunkiem zauroczona i żebyś zostala 25 letnią redaktor naczelną Twojego Stylu, żeby nauczyli Cie tam samych przydatnych rzeczy , nie uczyli Cie myslenia, pogladow ; ect.
mialam praktyki w portalu, tv, 1/293728 etatu w gazecie i po dziennikarstwie byla 1 osoba, ewentualnie w trakcie studiow dziennikarskich byli praktykanci ;p
nie naucza Cie tam wiele wiecej niz wujek google i ciocia wikipedia, dobry trener od coachingu i facet na tygodniowym szkoleniu pr.
ale jest fajnie. tylko od razu dobierz sobie kilka kolejnych fakultetow, bo po dziennikarstwie przyszlosc jest marniutka :P
Cytat:
Dziewczyny, właśnie mnie tknęło:

Jechać na erasmusa?
Do jutra mogę złożyć papiery...
aaaaaaaaaaaaaa! jechac na erasmusa!

ale jak to czy to w ramach zemsty na tzcie za jego spontan, postanowilas tez robic co chcesz i nie ogladac sie na niego?

wielu moich znajomych bylo, wracaja jako zupelnie inni ludzie, swiatowi, odwazni, przebojowi jeszcze bardziej niz wczesniej.

chociaz nie wiem jak to jest, nadal niewiadomo dokad jedziesz, i przydzial odbywa sie na podstawie losowania?
moja kolezanka trafila do turcji - ja bym oszalala i sie zalamala, ona poczatkowo tez leciala z takim nastawieniem, jednak po tygodniu zakochala sie w tym miejscu, a po miesiacu zaczela sie tagowac nawet o chleb

Cytat:
psyhe, nie jesteś pepkiem świata. Co jakis czas się zegnasz, że tu nie pasujesz. Az takiej uwagi potrzebujesz?? Dobrze wiesz ze Cie lubimy, jestes wazna osoba w tym watky, no ale bez jaj. Nie wszytskie posty wymagaja komentarza.
dokładnie! podpisuje sie pod tym . Psyhe, bardzo nieladnie

Czy Ty odpisujesz wszystkim na posty?
Cytat:
od jutra grzecznie, a dzisiaj hm wlasnie zadzwonil TZ, mam mozliwosc isc na koncert górala, pezeta i ktos tam jeszcze gra. Troche nie moj klimat tzn lubie posluchac ale nigdy nie bylam na hiphopowej imprezie z drugiej strony, mam teraz taki ciezki okres, ze przeryczalabym caly wieczor, wiec moze warto pojsc. A jak sie tam ubrac
jak skejt!

dzinsy, na gore t-shirt, bluzy nie zakladaj na znak, ze walisz system xD

Cytat:
Ja mam plyte z aerobic striptease z carmen electra, też z shape :P Ale nie lubie tych cwiczen, jak dla mnie za malo miesni angazuja
z carmen?! zartujesz wydaje mi sie taka dwulicowa, nie cwiczylabym z nia ;p

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
to nie fochuj sie bezpodstawnie! szkoda na to czasu, tym bardziej ze macie go tak malo! Oj Ania uparciuchu

jeśli piszesz prawde - to ja mam tak samo chcialabym miec naprawde fajna prace, mieszkanie, wakacje 2 razy w roku ale wszystkie wolne weekendy zeby robic z nich dlugie weekendy od czasu do czasu
1. hehe juz jest ok; zolza ze mnie, ale jest kochany i sie nie gniewa
2. prawde mimo ze dlugo mialam aspiracje na super wielkie osiagniecia, to z kazdym miesiacem korona z glowy opada mi coraz nizej, kiedy widze, jak ciezkie jest ogarniecie zycia na tyle, zeby miec to o czym wspomnialysmy - etat, mieszkanie i wakacje. to juz jest luksus, no niestety.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

A! Ewelka i Agniesik - rzeczywiście macie podobne brzuchy

dziewczyny, nie ma tragedii kwestia 2/3 kg i bardziej lekkiego miesiąca

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-01, 22:18   #3219
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, w sensie na moim kierunku w sumie niespecjalnie do wielu rzeczy się to przydaje, ale fajnie pojechać

To jedziesz ze mną?

a ja bym wszamała jakieś sushi

Do winyla, która nas nie kocha

WINYYYYYYYYYYYYYL, słyszysz to?
Kocham, kocham, ale ogarnia mnie niemoc! O czym zresztą doskonale wiesz z PM .

Karola - wysłałam Ci zaproszenie .

BŚ i Agnesik - ja mam 50 razy gorszy brzuchol . Ale wiecie - do wakacji będzie płaaaaaski, uda nam się!
Też kupiłam Shape'a, pani w empiku mi chyba źle skasowała, bo zapłaciłam za niego 7.90, ale nie narzekam :P. Planuję rozpocząć ćwiczenia w czwartek , bo do środy mam zapi.eprz jakich mało, ale o tym ewentualnie Wam później opowiem w klubie ..

Przymierzałam dzisiaj szorty . Nic mnie nie obchodzi, do wakacji musi mnie być 14kg mniej!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 08:23   #3220
moooniaaaa
Zakorzenienie

Czy w Was też wstapiła taka motywacja jak nigdy?
Stary 2012-04-02, 10:19   #3221
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Aaa to ja dziękuję Miło mi to słyszeć!

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Karola - wysłałam Ci zaproszenie .

BŚ i Agnesik - ja mam 50 razy gorszy brzuchol . Ale wiecie - do wakacji będzie płaaaaaski, uda nam się!
Też kupiłam Shape'a, pani w empiku mi chyba źle skasowała, bo zapłaciłam za niego 7.90, ale nie narzekam :P. Planuję rozpocząć ćwiczenia w czwartek , bo do środy mam zapi.eprz jakich mało, ale o tym ewentualnie Wam później opowiem w klubie ..

Przymierzałam dzisiaj szorty . Nic mnie nie obchodzi, do wakacji musi mnie być 14kg mniej!
Dziękować! ) I trzymam za Ciebie kciuki!!

Cytat:
TAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!! !!! Ledwo wstałam po wczorajszym, ale już Cardio Remix + Shape za mną

Stary 2012-04-02, 10:33   #3222
MalaPikanteria
Zadomowienie

Hey, hey!
Monia motywacja jest kupiłam nawet Fakt z jakimis dietami ale okazało się że ktos podwędził stronę z gazety i nie mam wszystkich przepisów
Dziś pierwszy dzień bez pracy, dziwnie mi tak, nie wiem za co się wziąć a roboty mam mase
Właśnie wsuwam owsiankę (4 łyżki płatków, zaparzonych wodą, do tego łyżka mleka i kostka gorzkiej czekolady) - w końcu miałam czas ją zrobić i będę wsuwać codziennie
Rano byłam u lekarza, zrobiłam badania, Ciekawe jakie będą wyniki
Zapisałam się do ortopedy - bede walczyć o mój kręgosłup i do chirurga stomatologa - boje się ale to na szczescie dopiero za miesiąc

Zaraz wstawię do albumu zdjęcia żebyście wiedziały o co mi chodzi z t moja asymetrycznością

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-02, 13:36   #3223
moooniaaaa
Zakorzenienie

MP, faktycznie trochę widać tą asymetrię,ale na pewno ćwiczeniami jakoś da się to wyrównać

Piję drugą kawę i zamulam
Stary 2012-04-02, 13:45   #3224
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj na zajęciach z fitnessu wskoczyłam na bieżnię i biegałam jak głupia Dziewczyny uznały, że jestem nienormalna, bo skoro mam to zaliczone to po co biegam - pogadamy w lato
Cytat:

Zaraz wstawię do albumu zdjęcia żebyście wiedziały o co mi chodzi z t moja asymetrycznością
MP, jeśli to Ci poprawi samoocenę to prawy profil Twojego brzucha wygląda jak u rasowej kulturystki Ich brzuchy na pokazach wyglądają identycznie
Szczerze? Mieć po ciąży taki brzuch to i tak duże osiagnięcie

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 15:16   #3225
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dziękuję dziewczynki chociaż wiem że wygląda to okropnie
Dlatego zawsze trochę się zaniedbywałam bo wiedziałam że i tak nie bede piekna Ale mam nadzieję, że jak pójdę do ortopedy to wyśle mnie na rehabilitację i trochę mi to zejdzie

Właśnie stwierdziłam, że na świecie są jeszcze ludzie których spokojnie można by wrzucić do kosza bo tam ich miejsce . I wcale nie przesadzam

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-02, 15:23   #3226
moooniaaaa
Zakorzenienie

MP, o co chodzi z tymi ludźmi

Za pół godziny spadam do domu
A potem jedziemy z moją królewną do fryzka,będzie się działo ale mimo to wieczorem ćwiczę,nie ma bata
Stary 2012-04-02, 15:34   #3227
MalaPikanteria
Zadomowienie

Monia pamiętasz ta koleżankę co pisałam w klubie, że ma tyle problemów itd? Cały czas mówiła, że druga dziewczyna, która chodzi z nami na zajęcia obgaduje mnie, itd, nastawiała mnie przeciw niej przez co nasze stosunki na maxa sie popsuły. A dziś całkiem przez przypadek (nie chce mi sie opisywac całej historii) okazało się że tą drugą nastawiała przeciw mnie, że mówiła jakieś niestworzone rzeczy które ja niby o niej gadam. Mało tego część z tych problemów sobie zmyśliła
Nie wiem czemu, zazdrośc? Ponoć zawsze taka była
I stwierdziłam, że Wy jako jedyne zasługujecie na miano moich przyjaciółek wiem, że zawsze jestescie szczere, że wyrazicie pinie nawet jezeli ja sie z nia nie zgadzam, wesprzecie mnie kiedy tylko jest taka potrzeba...
KOCHAM WAS!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-02, 15:51   #3228
alexis77
Zadomowienie

ja bym wybrała tą pierwszą i czytałam że Ty też się na nią zdecydowałaś
Cytat:
A dzisiaj do mnie dzwonił ten facet, z którym rozmawiałam wczoraj i mam nagraną pracę na wakacje I to tylko na dwa miesiące, a zarobię o wiele więcej, niż w Pl nad morzem przez całe wakacje
super, gratuluję
Cytat:
KOCHAM WAS WSZYSTKIE
ooo kolejna dobra wiadomość przy Was dziewczyny to mi się wydaje że jestem taką szarą myszką , jedna wyjeżdża , druga będzie miała własny program
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1

W ogole! jestem przed @. poczatek tygodnia mnie lekko zalamal bo wazylam tak 58/58,3. to mysle sobie - wale wage, zwaze sie jak bede miala plaski brzuch i bede czula sie lekko ;p
no i dzisiaj tadammmm 57,2 O_O
z tego można wysnuć tylko 1 wniosek; musisz tak dużo jeść a waga będzie spadała

Cytat:
troszkę to widać ale nie masz co się Kochana przejmować bo i tak świetnie wyglądasz masz szczuplutki brzuszek i to po ciąży jeszcze. Jestem z Ciebie tak samo dumna jak Agnesuk jesteście dla mnie wzorem żeby kiedyś po dzidzi też tak wyglądać

Ewelka Ty mówisz że masz duży brzuch? masz taki jak ja tak mniej więcej A ile masz wzrostu??

A u mnie pomimo środowego obzarstwa spadło pół kg dało mi to tylko więcej siły i motywacji do działania chciałabym jeszcze tak z pół kg przed świętami a na świętach dużo nie przytyć i będzie ekstra

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-04-02 o 15:53
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 18:34   #3229
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
(moze rodzice przepisza? )

wielu moich znajomych bylo, wracaja jako zupelnie inni ludzie, swiatowi, odwazni, przebojowi jeszcze bardziej niz wczesniej.

z carmen?! zartujesz wydaje mi sie taka dwulicowa, nie cwiczylabym z nia ;p
Eee, jak są młodzi, to nie licz, że szybko kopną w kalendarz, zbieraj na mieszkanie (joke )

Mojej siostry współlokatorki też były na wymianie: jedna w Wiedniu i w Atenach, a druga w Hiszpanii, nawet tam poznała swojego faceta, z którym jest chyba 3-4 lata i niedługo emigruje do niego Ciekawe czy znajdzie tam pracę, jak teraz panuje w Hiszpanii bezrobocie duże?

Carmen jest głupia, seks jej z oczu wyłazi, normalnie jakby miała się puścić

Cytat:
Yes Aczkolwiek mam dziś mały grzech- karmelowy króliczek z goplany. Ale w 1200kcal się zmieściłam Tylko, że nie zdążę dziś poćwiczyć Jutro

Cytat:
Monia pamiętasz ta koleżankę co pisałam w klubie, że ma tyle problemów itd? Cały czas mówiła, że druga dziewczyna, która chodzi z nami na zajęcia obgaduje mnie, itd, nastawiała mnie przeciw niej przez co nasze stosunki na maxa sie popsuły. A dziś całkiem przez przypadek (nie chce mi sie opisywac całej historii) okazało się że tą drugą nastawiała przeciw mnie, że mówiła jakieś niestworzone rzeczy które ja niby o niej gadam. Mało tego część z tych problemów sobie zmyśliła
I stwierdziłam, że Wy jako jedyne zasługujecie na miano moich przyjaciółek wiem, że zawsze jestescie szczere, że wyrazicie pinie nawet jezeli ja sie z nia nie zgadzam, wesprzecie mnie kiedy tylko jest taka potrzeba...
KOCHAM WAS!
Ale głupia pipa... Też mam taką koleżankę, która sobie dorabia rzeczywistość. Np. mówi, że jej mama ma złamaną rękę i leży w domu, a ja na nast. dzień widzę jej mamę tachającą zakupy

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

super, gratuluję
A u mnie pomimo środowego obzarstwa spadło pół kg dało mi to tylko więcej siły i motywacji do działania chciałabym jeszcze tak z pół kg przed świętami a na świętach dużo nie przytyć i będzie ekstra
Dziękuję

Ja też trzymam się postanowienia, żeby nie przytyć w święta
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 19:31   #3230
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej hoooo!

cholerka, ale na wątku wieje motywacją do ćwiczeń! brawo,jestem z Was dumna

wybaczcie,że nie cytuje, ale nie mam już na to sił i czasu.
pożegnaliśmy się z byłą właścicielką, chciała zadzwonić po policję, bo nie chcielismy jej oddać kluczu. skoro ona nie oddaje mi w dniu skończenia umowy - kaucji, to z jakiej racji mam jej oddać klucze? skąd mam wiedzieć czy mnie nie oszuka? i właśnie przez to chciała dzwonić na policję, haha! chora baba!
na szczęscie kase oddała dzisiaj. ciesze się,że już nie bede jej wiecej ogladać.

w końcu wszystko skończone! mieszkanie ładnie posprzątane, pochowane, meble poprzestawiane tak żebym miała miejsce do ćwiczeń zaraz się zresztą zabieram za fire 45

brakowało mi szalinki na weekend haha
pożarłam dzisiaj 2 cheesburgery z Mc, wiec muszę spalić te zbędne kcal

a poza tym, rodzina mi się sypia.

idę poskakać z tego wszystkiego.

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 20:56   #3231
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham, kocham, ale ogarnia mnie niemoc! O czym zresztą doskonale wiesz z PM .
PM? jakie PM?! Winyl Panna Młoda?

Cytat:
we mnie nie. gdzie ona jest?!
Cytat:
Rano byłam u lekarza, zrobiłam badania, Ciekawe jakie będą wyniki
Zapisałam się do ortopedy - bede walczyć o mój kręgosłup i do chirurga stomatologa - boje się ale to na szczescie dopiero za miesiąc

o co chodzi z tym chirurgiem stomatologiem? zajedza wiertlem dentystycznym i litrami krwi z dziąsła

o kurcze, rzeczywiście widac! widzialam Twoje zdjecia w dosc obcislych bluzkach i w zyciu nie powiedzialabym ze cos jest nie tak!
pewnie jest to do skorygowania, rzeczywiscie ten prawy bok jest mega
Cytat:
KOCHAM WAS!
szkoda gadać. nie warto przejmować się takimi ludźmi i nie ma sensu zwracać uwagi na ich głupie gadanie, świadczy ono o ich ograniczeniu i braku własnego życia, to smutne. trzeba im współczuc i ich olać
cieszę się, ze o nas tak piszesz na forum fajne jest to, ze wszyscy sa w miare obiektywni, a nasz grono - na pewno czego chciec więcej?
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
z tego można wysnuć tylko 1 wniosek; musisz tak dużo jeść a waga będzie spadała
buahhahah! marze o tym
Cytat:
Eee, jak są młodzi, to nie licz, że szybko kopną w kalendarz, zbieraj na mieszkanie (joke )

Carmen jest głupia, seks jej z oczu wyłazi, normalnie jakby miała się puścić

Yes Aczkolwiek mam dziś mały grzech- karmelowy króliczek z goplany. Ale w 1200kcal się zmieściłam Tylko, że nie zdążę dziś poćwiczyć Jutro

Ale głupia pipa... Też mam taką koleżankę, która sobie dorabia rzeczywistość. Np. mówi, że jej mama ma złamaną rękę i leży w domu, a ja na nast. dzień widzę jej mamę tachającą zakupy
1. myslalam o tym. ale są młodzi (joke xD)
2.
sucz.

3. skąd masz już slodycze okolicznościowe?! Ty szybko zjadasz mikołaki, baranki, króliczki. ! one są na później! nieładnie. chyba nigdy lańska nie dostałaś
4. ejjjjjj my wszystkie mamy taką koleżankę

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
a poza tym, rodzina mi się sypia.

idę poskakać z tego wszystkiego.
co się dzieje?!

?!

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-02 o 20:55
Stary 2012-04-02, 22:13   #3232
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

bańka... rodzice. ajj szkoda słów.

wyskakałam 45 minut i mi lepiej.

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 22:46   #3233
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
PM? jakie PM?! Winyl Panna Młoda?

we mnie nie. gdzie ona jest?!

o co chodzi z tym chirurgiem stomatologiem? zajedza wiertlem dentystycznym i litrami krwi z dziąsła

o kurcze, rzeczywiście widac! widzialam Twoje zdjecia w dosc obcislych bluzkach i w zyciu nie powiedzialabym ze cos jest nie tak!

szkoda gadać. nie warto przejmować się takimi ludźmi i nie ma sensu zwracać uwagi na ich głupie gadanie, świadczy ono o ich ograniczeniu i braku własnego życia, to smutne. trzeba im współczuc i ich olać
cieszę się, ze o nas tak piszesz na forum fajne jest to, ze wszyscy sa w miare obiektywni, a nasz grono - na pewno czego chciec więcej?

buahhahah! marze o tym

1. myslalam o tym. ale są młodzi (joke xD)
2.
sucz.

3. skąd masz już slodycze okolicznościowe?! Ty szybko zjadasz mikołaki, baranki, króliczki. ! one są na później! nieładnie. chyba nigdy lańska nie dostałaś
4. ejjjjjj my wszystkie mamy taką koleżankę

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

co się dzieje?!

?!
PM/ PW, co za różnica :P. Taka z Ciebie anglistka, że skrótu PM nie umiesz odczytać?!

Przeczytałam, mam dużo do powiedzienia (a jakże, ja zawsze! ), ale nie dam rady teraz! ;( Jak się wykopię z nadmiaru rzeczy do zrobienia to będę bardziej rozmowna, obiecuję .

A Psyhe się faktycznie obraziła, że nie pisze?!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-02, 23:46   #3234
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
bańka... rodzice. ajj szkoda słów.

wyskakałam 45 minut i mi lepiej.
fajnie jest odreagować w ten sposób
cokolwiek się dzieje musisz być silna, z resztą jak do tej pory. jakbyś miała na głowie malo problemów związanych z przeprowadzką .
Cytat:
PM/ PW, co za różnica :P. Taka z Ciebie anglistka, że skrótu PM nie umiesz odczytać?!

Przeczytałam, mam dużo do powiedzienia (a jakże, ja zawsze! ), ale nie dam rady teraz! ;( Jak się wykopię z nadmiaru rzeczy do zrobienia to będę bardziej rozmowna, obiecuję .

A Psyhe się faktycznie obraziła, że nie pisze?!
1.
jezajem. wery gud
xD
skąd mogłam wiedzieć, że to chodziło o wersje angielska PW nie kozacz tak, bo pojdziesz do konta!
anglistka wybitna, co z tego, jak głupia, brzydka i w ogóle niebystra jaki absztyfikant mnie zechce

Panna Młoda bardziej pasuje mi do Ciebie niż priv message, skojarzyłam to z nowym artykułem lansowanym na wizażu, widocznym po prawej stronie, tak, uwaga : to ten sam który w avku ma makija evy longorii o tytule w sam raz dla Winyla: ślubne sukienki ciążowe
masz za swoje Ty wredny skrzacie

2. czym jest nadmiar rzeczy które Cię zasypują. ? może bystra nie jestem, ale wyobraźnię mam aż za dobrze rozwiniętą

3.
@ miała już przy okazji jeszcze wcześniejszego focha , więc tym razem chyba naprawdę przegięłyśmy tym paskudnym brakiem odzewu na jej posty. Psyhe, wróć, będziemy komentowaly Twojego orbitreka!

Stary 2012-04-03, 07:54   #3235
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

1. kiedyś przy okazji raka miałam bardzo długo chemioterapię i teraz kruszą mi się niektóre zęby z tyłu mam korzenie do usunięcia i muszę iść wyciąć je do chirurga. Tak chodzi o hektolitry krwi , a że mam mega słabe krzepnięcie krwi to nie wiem jak to zniosę. Juz raz odwołałam wizytę dzień przed - ze strachu
2.i dlatego ciężko mi kupić spodnie/spódniczki, coś z podwyższonym stanem, obcisłe bluzki/sukienki/tuniki, a sukienki gorsetowe to mam szanse 1/1000000 że znajdę taką żeby nie było tego strasznie widać.... Ale spoko, zrzucę jakiś kilogram, porozciągam się i latem wskocze w bikini - moze w końcu sie odważe po 5 latach
3. żeby to jeszcze była gówniara 15letnia ale ona ma 25/26 lat. I takie rzeczy w głowie. Juz nie chodzi o to ze mnie obgadała - nie robi mnie to, ale kurde tak jej wierzyłam, martwiłam się jej problemami, nawet z TZ sie kłóciłam bo ciagle pisałam smsy,chodziłam zamyślona a on chyba myslal że kogos mam

Psyhe wróc!

Aaaaaa! chciałam się wyspać a moja córcia wstała o 6.40. Przyzwyczaiła się chyba do rannego wstawania

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 07:59   #3236
alexis77
Zadomowienie

a mi zostało tylko 5 dni dietki i święta, placuszki
I chociaż się teraz zarzekam i obiecuje że będzie to w normalnych ilościach to dobrze wiem że to nie prawda
Ale przecież od 2 czy 3 dni obżarstwa się nie utyje mega dużo no chyba że święta przeciągnął się na 2 tygodnie

Chciałam zauważyć że ja też codziennie jeżdżę po 50 min na orbitku i nikt nie jest ze mnie dumny a ja trace na nim reszte sił i kalorii ( które zresztą musze później nadrobić )

Psyhe Ty znikłaś a ja chciałam Ci napisać że zauważyłam na suwaczku że chyba waga Ci spadła, nie ładnie :p
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 08:43   #3237
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o co chodzi z tym chirurgiem stomatologiem? zajedza wiertlem dentystycznym i litrami krwi z dziąsła !
W moim przypadku była krew, rozcinanie dziąsła i pół spuchniętej buzi przez tydzień a i 2 dni na oddziale ze starymi ludźmi Miałam 15 lat i super towarzystwo

Wczoraj nie ćwiczyłam, wróciliśmy tak zmęczenie,że tylko wypilam piwo i zasnęłam
Stary 2012-04-03, 11:34   #3238
karola_plm
Rozeznanie

Psyhe widzę foch jak smok!! Nie rób scen, wracaj

Pikanteria - Chirurga współczuje, jak wspomnę moje dwie 1,5-centymetrowe dziury w podniebieniu, to mi się słabo robi. Ale im szybciej to załatwisz, tym szybciej przecierpisz i juz nie będziesz miała tego ciągle przed sobą...

Dziiiiisiaj Cardio 3 + mix ćwiczeń z Ewą, od jutra niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni buuuuuuu

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-04-03 o 11:36
Stary 2012-04-03, 12:34   #3239
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
W moim przypadku była krew, rozcinanie dziąsła i pół spuchniętej buzi przez tydzień a i 2 dni na oddziale ze starymi ludźmi Miałam 15 lat i super towarzystwo
Cytat:
Pikanteria - Chirurga współczuje, jak wspomnę moje dwie 1,5-centymetrowe dziury w podniebieniu, to mi się słabo robi. Ale im szybciej to załatwisz, tym szybciej przecierpisz i juz nie będziesz miała tego ciągle przed sobą...

Dziiiiisiaj Cardio 3 + mix ćwiczeń z Ewą, od jutra niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni buuuuuuu
Teraz to już w ogóle się boję

normalnie zainteresowałyście mnie tym cardio i Ewa zaraz poszukam ćwiczeń

I brawa dla WSZYSTKICH ćwiczących

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 12:39   #3240
adusia1554
Rozeznanie

Ja tylko na chwilę bo zaraz do pracy. Chciałam tylko powiedzieć że dietę przerywam iż mój TŻ stwierdził że robimy dziecko, bo stwierdził że jak teraz nie zrobimy dziecka to już w ogóle nie zrobimy bo jemu powoli już się odechciewa ma (32 lata). Mówi że przyzwyczaił się do życia bez trodk i odpowiedzialności i jak dłużej tak pożyje to w ogóle nie będzie chciał dziecka więc zgodziłam się i zaczynamy starania.

Drogie mamy wątkowe macie dla mnie jakieś rady???

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości