|
|
#4411 | ||
|
KOTerator
|
Dot.: Koty czesc III
Cytat:
Dziś Sonia śpi ze mną, ale tylko dlatego, że źle się ona czuje .---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- ![]() Podrap go za uszkiem za to, że zrozumiał co dobre . Przyznaj, że chcesz z nich zrobić wielkie maine coony ale jakieś inne leśne stwory . Cytat:
|
||
|
|
|
#4412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Buziaki dla Was
|
|
#4413 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem w temacie, ale to wada genetyczna czy wypadek? Ach, jestem od dawna pod wrażeniem tych zwierząt (wiem, to dziwne) :P
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś przyszła paczka z animalii z Applawsem, mam nadzieję, że tym razem nie będzie po nim żadnych pawi i mega śmierdzących kuwet (takie było moje pierwsze spotkanie z applawsem :/ ) |
|
|
|
|
#4416 |
|
Nie depcze krokusów
|
Esfira - a co było przed Applawsem za pierwszym podejściem? Mój jadł przed nim Orijena, zmianę na App. zniósł dobrze, kupki były twarde, ale mocno śmierdziały. Przy Taste of the Wild nie mam żadnych problemów.
|
|
#4417 |
|
KOTerator
|
"Człowiek".
|
|
|
|
#4418 |
|
KOTerator
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Nie depcze krokusów
|
Milka Długoogoniasta
|
|
#4420 |
|
KOTerator
|
Jest ogon i jest Milka, to są dwa różne zwierzątka
.
|
|
|
|
#4421 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cyc spi z nami od zawsze (zawsze jest tak samo - wieczorem wchodzi pod koldre pod kolana na pol godziny do dwoch godzin a potem do rana spi na koldrze miedzy naszymi nogami), a Skuter czasami wchodzi pod koldre i po jakims czasie idzie na kocyk obok lozka, ok 4 nad ranem pakuje sie z powrotem do lozka albo na koldre miedzy mnie i meza albo pod koldre (jak jest uchylona) i przytula mi sie do plecow i do tego robi mega mruczenie Cytat:
Cytat:
![]() Cycus nie ma zadatkow ale Skuter...... ![]() Cytat:
okrucienstwo ludzkie to sie stalo, jakis debil Milce lopata odrabal nozke a druga zgrutochal, jakby nie Monika to byloby po Milce
|
|
#4422 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Niedługo będzie pół roku od złowienia Milki .
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obie są piękne |
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kupiłam też ten neutralizator w pudrze do kuwety i będziemy walczyć
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
To, co przeczytałam poniżej wprawiło mnie w osłupienie i płaczę. Nigdy nie zrozumiem okrucieństwa ludzi. Prędzej zrozumiem zabójstwo człowieka niż zwierzęcia, które jest niczemu niewinne! Zresztą... co ja bredzę...
Będę to przeżywała długi czas, ale tak ogromnie się cieszę, że kotek jest przy Tobie bezpieczny i ma tyle miłości.
|
#4426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mercy_e to hodujesz Izkę wraz z kwiatkiem..pewnie ekonomiczniej wychodzi Urocza kicia![]() Anitast miło widzieć Twoją gromadkę w dobrej formie ![]() Tasiax piękne tygrysiątko ![]() Rybiorku Twoje kotki mają raj na ziemi z tymi konstrukcjami ![]() Nensi coraz okrąglejsza, a Cham to już całkiem okrąglutki ![]() ziazik to cudowne maleństwo to koteczka A dwa pozostałe już mają zaklepane domki?
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-04-03 o 01:42 |
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie bardzo dalej z niej szkapa
tylko teraz to już jest taka długa że jak stanie przy stole na tylnych łapach to już widzi co jest na tym stole a niedawno tylko uszy było jej widać a ten jej drobny pyszczek ostatnio przyjechał mój siostrzeniec (10lat) kociarz po cioci i nagle krzyczy "zrobiłem to!!" my patrzymy a on szczęśliwy jak nigdy pytamy co zrobił a on na to "pocałowałem Nensi w pyszczek" ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
) itp a jak ostatnio fikołki robiła to było tylko "kochanie patrz no patrz !!" a jak przyszłam to było: "teraz to se wróć do kompa już tak nie robi" i obraza majestatu
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje (nie moge sie doczekac jak maz rozbuduje konstrukcje, na razie to luzny projekt ale ma byc sznurkowa drabina albo sznurkowy most)![]() odnosnie mezczyzn i kotow - moj maz mizia oba futrzaki i gada do nich choc oficjalnie to 'koty zony', jak Cycek znow wymiotowal to pierwszy do veta chcial leciec ![]() jednak moich zachwytow nad innymi kotami juz nie rozumie, wczoraj na sile pokazalam mu fotke Soni (ta jak spi 'na Malysza'), jak juz zobaczyl to przyznal ze ladna jest i zdziwil go jej kolor (wczesnie widzal pare fotek Soni ale zawsze w dziwnym swietle)
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2012-04-03 o 07:49 |
|
|
|
|
#4430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten duży czarno-biały zbój to kocurek najpierw miał być zbój, ale jak zobaczyłam zdjęcia, to się zakochałam w trikolorce![]() Jeszcze nie na 100%, maż się musi w ogóle zdecydować na drugiego kota, ale nie zgłosił wyraźnego sprzeciwu i mówi, który mu się podoba, to dobrze wróży Pozostałe nie są zaklepane, koleżanka czeka, aż my się zdecydujemy, na któregoś kotka a trikolorek ma tylko kawałek ogonka i ponoć z tej kotki z każdego miotu jest jeden kotek bez ogonkaWitam świeżynki na wątku śliczne kiciachy |
|
|
|
|
#4431 | ||
|
KOTerator
|
12. kwietnia Sonia ma urodziny, 12. kwietnia obchodzimy też symbolicznie urodziny Milki a 16. kwietnia jest rocznica złapania, więc od 12. do 16. świętujemy
. Cytat:
![]() Nie w dziwnym świetle, tylko robionych komórką . Teraz się już nauczyłam o co chodzi z aparatem i nawet pomniejszyć zdjęcie mogę (jest taka stronka zmniejszacz.pl a Wy mi tu kiedyś jakieś zaawansowane programy podawałyście ). ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się czuje królowa Sonia? Siejusia Horus ma 8 miesięcy i waży 4300.
|
|
|
#4433 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Ja dziś czekam na paczkę, a Sonia bez zmian .
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Och... Jakie słodkie... To prawda. Szczególnie jak kot wariuje w nocy. Ale widać że kocha go bardzo, bo po powrocie z pracy, pierwszego buziaka daje kotu
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- To nie mam się czym martwić Kawał Horusa, a jest taki smuklutki i zgrabny ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ja przerabiam w Windows Life (w nim przeglądam też zdjęcia). Nie jestem mistrzem obsługi komputera, ale przerabianie w nim zdjęć jest dziecinnie proste. Nowy avatarek... |
|
|
|
|
#4438 | ||
|
Rozeznanie
|
Moja mama zaczęła na nią wołać Gusia i tak już zostało mimo moich usilnych prób nadania jej imienia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biedna Milka
|
||
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Monika jak czuje sie Sonia ??? Duze glaski dla niej fajne zdjecia Ja dzis na wolnym wiec nadrobie caly tydz z moimi koteczkami
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
-
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

.
. 
Buziaki dla Was 

ale kupiłam też ten neutralizator w pudrze do kuwety i będziemy walczyć