|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Beatko ciężko mi odpowiedzieć na Twoje pytania, bo ja jeszcze przed, ale mnie tak tknęło. Ty masz zabieg 5 czy 2 maja? Bo w opisie masz coś innego a inaczej napisałaś teraz
Ewentualnie trza będzie w wyliczance zmienić.
|
#10982 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#10983 |
|
Raczkowanie
|
Kicia 5maja to sobota więc chyba w podpisie Beatka ma ok, ale niech sama potwierdzi
![]() a jak u Ciebie? termin lipcowy aktualny? Beatabo z tym dochodzeniem do siebie to niestety różnie bywa i to bardzo indywidualna sprawa, masz na przykładzie naszych dwóch ostatnich cycolinek: Mune z tego co pamiętam po kilku dniach czuła się w miarę ok a Ise nadal niespecjalnie
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-04-02 o 21:03 |
|
|
|
#10984 | |
|
Wtajemniczenie
|
beatabo każda indywidualnie przechodzi ten okres pooperacyjny, jedne cierpią, inne śmigają no ale te pięć dni to króciutko. nie nastawiaj się, że jak super było po porodzie to teraz też tak bedzie, oczywiście życze Ci tego z całego serca
ale ja przeżyłam trzy naturalne porody po których od razu śmigałam a cycki mnie na dwa tygodnie powaliły, pierwszy to jak Ise praktycznie w łózku spędziłam, drugi był na lekki rozruch, dopiero po trzecim nadawałam się do ludzi. miejmy nadzieję, że Cie takie atrakcje ominą ale niczego tu zaplanować nie można![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
ja mam projekcje 4,8 i to jest już sporo cycka z przodu
|
|
|
#10985 |
|
Raczkowanie
|
2 maja tak jak w podpisie, pomyliło mi się bo maj to 5 miesiąc
już poprawkę naniosłamno cóż będę musiała poczekać do zabiegu i się na własnej skórze przekonać
|
#10986 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10987 |
|
Wtajemniczenie
|
Milenko ale weź pod uwage że anatomki wychodzą delikatniej, projekcja to nie wszystko. okrągły cycek wygląda na większego, jest bardziej masywny niż pierś w kształcie łezki.
ja bym teraz wzięła anatomki o wysokiej projekcji, mniej na szerokość, więcej do przodu
|
|
#10988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Piersi w dekodzie ( tzn nad brodawką) tam gdzie je widać nigdy za dużo Ty masz sporo miejsca -w sam raz na tak okazały dekoldCytat:
no tak, ale dwie firmy to dwa różne wyroby i do tego anatomek ma trzy wymiary- no i galimatias gotowy Ładniej górę wypełnią Ci mentory-właśnie dlatego hp ma aż 430cc bo łyżką wody nie wypełni się i góry piersi i projekcji skacząc o pół centymetra w projekcji. Więc jeśli postawisz na projekcję większa o 0,5 przy objętości większej o 10cc w innej firmie - gdzieś stracisz.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#10989 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabel Mya jak zwykle ma racje
skoro masz dwa implanty o prawie identycznej pojemności i podstawie a sporej różnicy w projekcji oznacza to, że allergany są płaskie górą i cała objętość jest jakby w szpic piersi wpompowana. dziewczyny które rodziły chcą zwykle wypełnić góre piersi, pewnie Ty też bo dół masz całkiem ładny więc to nie modelik dla Ciebie.ja tak sobie pomyślałam, że Ci namieszałam pisząc o m+ że plaskate wyjść mogą, miałam w pamięci okrąglaski ale patrząc w tabele to i tak m+ anatom ma wyższą projekcję od okrągłego hp o tej samej szerokości więc nie masz co tu się bać naleśników. a żadne wkładki anatomiczne nie są bardziej pękate od mentorów
|
|
#10990 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..z WC. w końcu wypiłam xennę na wieczór a gdzieś przed południem na następny dzień jak ręką odjął ![]() próbuj się prostować to szybciej dojdziesz do siebie Cytat:
miesiąc nie goliłam i miałam na prawdę rzadkie. a potem zobaczyłam się na zdjęciach i zgoliłam ale po miesiącu miało prawo odrosnąć dodatkowo bałam się golić bo miałam blizny po drenach i nie chciałam ich sobie pociąć.Cytat:
rwania w piersi się nie bój. bo to chyba normalne. mnie teraz jeszcze coś czasem łapie ![]() byłam dzisiaj na siłowni po 1,5 miesiąca nie ruszania się. orbitrek (15min rozgrzewka, na koniec 30min ), jakieś maszyny na nogi (przywodzenie, odwodzenie, czworogłowy, suwnica) i tyle. prawie 2h i powiem Wam.... ODŻYŁAM. tego mi brakowało. fakt, że nogi teraz wchodzą mi tam skąd wychodzą ale czuję się cudownie ![]() a jutro na 7:30 do doktorka... i niestety zaczynam się negatywnie na tę wizytę nastawiać. po kąpieli przejechałam palcem bo bliźnie i miałam dwa maleńkie strupeczki, które zaraz odpadły. czuć takie lekkie zgrubienia. no ale wiadomo... to blizny zobaczymy co mi jutro każe z tym robić no i moje sutki znowu się bardziej pokrzywiły, jak wcześniej miałam pas z góry to zaczynały mi się wyrównywać tak teraz jak znowu mam go pod kątem to ten lewy mi poszedł do góry... |
|||
|
|
|
#10991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie da się prównać projekcji w okragłych i anatomkach mówiąc że będzie kawał cycka . Okragłe implanty zostawiamy z jedej strony, a anatomki z drugiej- po środku stawiamy grubą kreskę i zapomionamy że można je porównywać W moim podpisie są anatomki allergana które miały imponująca projekcję. Do tego wielką podstawę. Pojemność do tych parametrów malutka. I miałam a owszem kawał cycka do przodu Miska stanika 70D/E - no kawał cyca było. Tylko gdzie? Teraz noszę 70E- niektóre stare staniki są nadal dobre . Ale teraz dekold wygląda zupełnie inaczej.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#10992 |
|
Rozeznanie
|
Czytam o tych rozmiarach i projekcjach i coraz większa masakra w głowie hahaha...czytam z ciekawości oczywiście
Serce i Rozum podziwiam ,ze takie biegłe jesteście w temacie
|
#10993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja zacznę od początku...czy taki typ będzie dobry dla moich cycochów?????jak myślicie??MAYU UWIERZ we mnie MUNE dzięki za opis od zdjęciem,mam nadzieję że będą ładniejsze niż były
|
|
#10994 | ||
|
Raczkowanie
|
Matko, jakie to wszystko skomplikowane... Implantologia powinna zostać oficjalnie uznana za dziedzinę naukową
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-02 o 23:16 |
||
|
|
|
#10995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam na liście Skoro będziesz musiała wrócić do pracy- to wrócisz. Na kompie dasz radę wklepywać aukcje jeśli tylko złagodzisz ból. Więc od razy porozmawiaj o tym z lekarzem- żeby Cię zabezpieczył prochami odpowiednio No i wiadomo, że ogólnie dla organizmu 5 dni na dojście do siebie po operacji to malutko- więc łatwo nie będzie, oddechu będzie brakować, sił i chęci. Ale jak mus- to mus, i trzeba sobie radzić. A tańce na weselu to chyba najmniejsze zmartwienie Ja dwa razy na sylwku byłam 10 i 15 dni po operacji -i było miło do tego nikt nie wiedział że jestem po opercji, bawiłam się świetnie choć nie tańczyłam. Sylwester jest co rok- i teraz sobie mogę tańczyć nawet na stole. Piersi trzy msc po operacji wyglądaje jeszcze na trochę gumowe- więc nie bardzo jest się czym chwalić Ale w odpowiedniej kreacji z pewnością zrobią wrażenieA ból jest do przeżycia. Pierwszy tydzień może być ciężki, najlepiej się wtedy wyłączyć i przeczekać- ale potem już z górki. Cytat:
pochwal się bo jestem bardzo ciekawa.---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
Podobnie jak sama wielkość piersi - wielkie balony nie są fajne i w niczym nie wygrywają ze ślicznymi maluszkami. Tzn wygrywają wielkością - no ale co to za wytyczna ![]() Więc Ty Gipsy nie narzekaj bo zachwyt na widok balonów nie jest nic wart bo zaraz po nim przychodzi ironia . A jak idzie pływanie? i oczywiscie poprosimy focie w tych staniczkach , dawno sesji nie było a pannice już pewnie całkiem inne ![]() Jestem pewna , że Twoje panienki ze sterczącymi antenkami odziane tylko w koszulkę będą latem przyciągać nie jedne oczy ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#10996 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny ale teraz to już mnie na prawdę głowa rozbolała od tych rozmiarów i pojemności i zgłupiałam kompletnie
![]() Mya - przyjmiesz moje zaproszenie wiszące już wieki
|
|
|
|
#10997 |
|
Zadomowienie
|
Milenko no właśnie n 90% jednak nie będę miała w lipcu. Niby mechanik kazał mi mi w poniedziałek za tydzień autko przywieźć, ale będzie musiał jeszcze posprawdzać czy to tylko skrzynia do wymiany, bo mi cosik też olej z silnika ucieka. Więc jak krzyknie 1000euro, to wolałabym dołożyć niewiele więcej i kupić takie samo ale jeżdżace. Będę wiedzieć w przyszłym tygodniu, bo wtedy zapadnie decyzja z tym autkiem moim ukochanym co robimy
|
#10998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaproszonko jest w bezpiecznym miejscu
|
|
|
|
|
#10999 |
|
Raczkowanie
|
witam wieczorna pora!
gdzies wyczytalam ze Bio Oil pomaga na blizny.stosowalyscie moze??? tak sie sklada, ze mam w domciu.
|
#11000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze Cytat:
![]() Standardowe może nie, ale coraz popularniejsze wśród "młodych" mam koło 40-tki A tak wogóle, to jestem już w domku... nie nadaję się do leżenia w szpitalu... samo badanie przebiegło ok ... teraz tylko 2 tygodnie oczekiwania na wynik i nadzieja na zdrową dzidzię..
|
|
#11001 |
|
Rozeznanie
|
Horo ]sama od siebie zdecydowałas sie na test,robiłaś ten z krwi? chyba potrojny sie nazywa o ile pamietam.
Będzie dobrze ,trochę długo na ten dobry wynik trza czekać ale co zrobić...ciagle na coś czekamy...potem na dzidzuisia bedziesz czekać hmmmmm....fajne to uczucie
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-04-03 o 09:04 |
|
|
|
#11002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() gratuluję piersi, po poprawce wyszły super, szkoda tylko że musiałaś się tyle nacierpieć bo za pierwszym razem to ewidentnie lekarz skopał sprawę nie tylko w doborze wkładek |
|
|
|
|
#11003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mya - Ty to zawsze umiesz pocieszyć Pewnie pod koniec tygodnia wrzucę.
|
|
|
|
|
#11004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11006 |
|
Zakorzenienie
|
chyba "ona"... ale nóżki były tak skrzyżowane, że Dr nie był pewien w 100 %.
|
#11007 |
|
Zadomowienie
|
sherry.b 18.04 - 16![]() Andzikus 23.04 - 21![]() issabel1 24.04 - 22![]() ania1919 27.04 - 25![]() beatabo 02.05 - 30![]() MILENKA2012 09.05 - 37![]() kicia_nh 11.07 - 100![]() Olivkaa200 12.07 - 101![]() Horo nie ma co się zadręczać na zapas, trzeba wierzyć w to, że będzie dobrze i tak będzie A ja dzisiaj w dobrym humorku, bo do pracy iść nie musiałam, urlopu nie brałam (to z powodu nieobecności ludzi u których pracuje) a i jeszcze mi za to zapłacą Hehe i m.in. to mi się w tej Belgii podoba
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-04-03 o 09:42 |
|
|
|
#11008 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu,
dzięki... ja też wierzę, ze będzie dobrze ![]() Dziewczynki, kibicuję Wam przed operacjami... zastanówcie się kilka razy przed nad rozmiarem i kształtem, żeby później nie żałować...
|
#11009 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horo bedzie dobrze a dlaczego tobie nie zrobili triple test ? tylko az amniopunkcje cofam pytanie doczytalam teraz co wczesniej pisalas ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
czyli ten co wybralam z dr. jest dla mnie idealny tak ? bom zdurniala a moj to sie na mnie drze juz bo ja ciagle o jednym i ze ja nie wiem co gdzie po co i na co ... a on ze czytasz i czytasz i ciagle nic nie wiesz
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-04-03 o 10:23 |
|||
|
|
|
#11010 |
|
Wtajemniczenie
|
Gipsy ja już troche nosze te plasterki a ze mną dwie córeczki, jedna ma brzydkie duże blizny po wycięciu znamiom u onkologa a młodsza na buzi zdrapała dużego stupka po ospie i została głeboka dziura. nie wierzyłam w ich działanie kupując ale dr kazał no to słucham.
faktycznie można zaobserwować zaczerwienienie to znaczy, że blizna pracuje, nawet stare blizny córki się zaczerwieniły. najbardziej działanie widać na tej dziurce po ospie, jej brzeg jakby się powiększył ale jednocześnie dziurka bardzo się spłyciła, myślę, że jak ponosi ten plasterek pare miesięcy to całkiem zniknie. na swoich cyckach nie widze za bardzo bo tak je mam umiejscowione, że nagimnastykować się przed lustrem musze żeby zajrzeć ale czuje pod palcem jak się płaskie zrobiły są praktycznie niewyczuwalne. żeby zobaczyć efekty trzeba je napewno kilka miesięcy non stop nosić, więc tylko cierpliwość pozostaje, masz już kupione to i tak zużyć trzeba
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

Ewentualnie trza będzie w wyliczance zmienić.

a szerokość mają masz rację,12cm taką samą,wysokość 11,3cm identiko..jedynie projekcja 5,1cm a nie 6....więc idealnie...tak mi się wydaje przynajmniej..dobrze będzie JOASIU
?? ?????????????????

no tak, ale dwie firmy to dwa różne wyroby i do tego anatomek ma trzy wymiary- no i galimatias gotowy 

pochwal się bo jestem bardzo ciekawa.
sherry.b 18.04 - 16![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)