Powiększanie piersi cz.7 - Strona 367 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 20:46   #10981
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Beatko ciężko mi odpowiedzieć na Twoje pytania, bo ja jeszcze przed, ale mnie tak tknęło. Ty masz zabieg 5 czy 2 maja? Bo w opisie masz coś innego a inaczej napisałaś teraz Ewentualnie trza będzie w wyliczance zmienić.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 20:54   #10982
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Mune i Milenka dzięki za szybko odpowiedź
No ja ten brzuch to mam mega spuchnięty jeszcze mi te bandaże uciskają go jak siedzę, za to jak chodzę to jestem tak pogarbiona jak Quasimodo eh... dobra wracam do łóżeczka, podejdę do kompa później , buziaki dla was
Dzielna dziewczynka z dnia na dzień będzie lepiej kochana zobaczysz brzuszek też miałam opuchnięty prawie 3 tyg niestety,ale może u ciebie będzie inaczej buziaki kochana trzymaj się cieplutko

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka..JOASI a tzn że gorzej??m+?czy to powoduje że piersi są tyćkę niżej??bo jak tak to ja zawsze mówiłam że wolę trochę je mieć niżeja szerokość mają masz rację,12cm taką samą,wysokość 11,3cm identiko..jedynie projekcja 5,1cm a nie 6....więc idealnie...tak mi się wydaje przynajmniej..dobrze będzie JOASIU?? ?????????????????

ISE zazdroszczę że już po..już teraz z górki masz...trzymam kciuki by szybciutko przestało boleć

MUSZĘ CHOLERA OPIS ZMIENIĆ!!!
Witak kochana szalona KLAUDYNECZKO
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 20:56   #10983
MILENKA2012
Raczkowanie

Kicia 5maja to sobota więc chyba w podpisie Beatka ma ok, ale niech sama potwierdzi
a jak u Ciebie? termin lipcowy aktualny?

Beatabo z tym dochodzeniem do siebie to niestety różnie bywa i to bardzo indywidualna sprawa, masz na przykładzie naszych dwóch ostatnich cycolinek: Mune z tego co pamiętam po kilku dniach czuła się w miarę ok a Ise nadal niespecjalnie

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-04-02 o 21:03
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 21:48   #10984
jooasi
Wtajemniczenie

beatabo każda indywidualnie przechodzi ten okres pooperacyjny, jedne cierpią, inne śmigają no ale te pięć dni to króciutko. nie nastawiaj się, że jak super było po porodzie to teraz też tak bedzie, oczywiście życze Ci tego z całego serca ale ja przeżyłam trzy naturalne porody po których od razu śmigałam a cycki mnie na dwa tygodnie powaliły, pierwszy to jak Ise praktycznie w łózku spędziłam, drugi był na lekki rozruch, dopiero po trzecim nadawałam się do ludzi. miejmy nadzieję, że Cie takie atrakcje ominą ale niczego tu zaplanować nie można

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
hejka..JOASI a tzn że gorzej??m+?czy to powoduje że piersi są tyćkę niżej??bo jak tak to ja zawsze mówiłam że wolę trochę je mieć niżeja szerokość mają masz rację,12cm taką samą,wysokość 11,3cm identiko..jedynie projekcja 5,1cm a nie 6....więc idealnie...tak mi się wydaje przynajmniej..dobrze będzie JOASIU?? ?????????????????

ISE zazdroszczę że już po..już teraz z górki masz...trzymam kciuki by szybciutko przestało boleć

MUSZĘ CHOLERA OPIS ZMIENIĆ!!!
Klaudeczko nie będą niżej tylko mniej do przodu sterczące ja mam projekcje 4,8 i to jest już sporo cycka z przodu
Stary 2012-04-02, 21:48   #10985
beatabo1986
Raczkowanie

2 maja tak jak w podpisie, pomyliło mi się bo maj to 5 miesiąc już poprawkę naniosłam

no cóż będę musiała poczekać do zabiegu i się na własnej skórze przekonać
Stary 2012-04-02, 22:06   #10986
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Klaudeczko nie będą niżej tylko mniej do przodu sterczące ja mam projekcje 4,8 i to jest już sporo cycka z przodu
no właśnie joasi to jak ja bedę miała projekcje 4,8 przy anatomkach 295MF to też będę miała kawał cycka tylko mniej wybombione od góry, to może już z tymi MX 325 projekcja 5,7 nie kombinować
Stary 2012-04-02, 22:25   #10987
jooasi
Wtajemniczenie

Milenko ale weź pod uwage że anatomki wychodzą delikatniej, projekcja to nie wszystko. okrągły cycek wygląda na większego, jest bardziej masywny niż pierś w kształcie łezki.
ja bym teraz wzięła anatomki o wysokiej projekcji, mniej na szerokość, więcej do przodu
Stary 2012-04-02, 22:41   #10988
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Zaraz zobacze i podam wymiarki Dziekuje ze zerkniesz

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Mya wklejam całe tabelki Pierwsza to wysoka projekcja, średni profil takie jak mam miec i moj rozmiar 440cc albo 485cc a druga tabelka wysoka projekcja i wysoki profil to zobacz i napisz co myslisz

XM3-155 9.5 9.0 4.5 155
XM3-190 10.0 9.5 4.7 190
XM3-215 10.5 10.0 4.9 215
XM3-260 11.0 10.5 5.2 260
XM3-300 11.5 11.0 5.4 300
XM3-335 12.0 11.5 5.6 335
XM3-375 12.5 12.0 5.9 375
XM3-440 13.0 12.5 6.2 440
XM3-485 13.5 13.0 6.3 485
XM3-520 14.0 13.5 6.4 520

XF3-170 9.5 10.0 4.5 170
XF3-200 10.0 10.5 4.7 200
XF3-235 10.5 11.0 4.9 235
XF3-280 11.0 11.5 5.2 280
XF3-320 11.5 12.0 5.4 320
XF3-365 12.0 12.5 5.6 365
XF3-405 12.5 13.0 5.9 405
XF3-465 13.0 13.5 6.2 465
XF3-515 13.5 14.0 6.3 515

XF3-540 14.0 14.5 6.4 540
O dziękuje bardzo . Ja bym chciała te dłuższe . Piersi w dekodzie ( tzn nad brodawką) tam gdzie je widać nigdy za dużo Ty masz sporo miejsca -w sam raz na tak okazały dekold
Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Mya to chodzi o to ze ja nie chce m+ a w mentorach przy hp sa duze za duze jak dla mnie 430cc a w Allergenach jest ok sama juz nie wiem chce zeby tez ladnie sie wypelnily u gory nie do przesadnie oczywiscie . zobacz mune takie a my podobne pod biustem i wyjscowki wiec mysle ze u mnie tez bedzie ladnie wygladac
no tak, ale dwie firmy to dwa różne wyroby i do tego anatomek ma trzy wymiary- no i galimatias gotowy . Więc nie można brać pod uwage oznaczenia m+ porównując tak różne wkładki dwóch producentów . Najpierw wybierz jaki chcesz kształt-> czy anatomiczny , czy bardziej anatomiczny-> firmę będziesz już miała wybraną -> i wtedy wybierz projekcję
Ładniej górę wypełnią Ci mentory-właśnie dlatego hp ma aż 430cc bo łyżką wody nie wypełni się i góry piersi i projekcji skacząc o pół centymetra w projekcji. Więc jeśli postawisz na projekcję większa o 0,5 przy objętości większej o 10cc w innej firmie - gdzieś stracisz.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:50   #10989
jooasi
Wtajemniczenie

Isabel Mya jak zwykle ma racje skoro masz dwa implanty o prawie identycznej pojemności i podstawie a sporej różnicy w projekcji oznacza to, że allergany są płaskie górą i cała objętość jest jakby w szpic piersi wpompowana. dziewczyny które rodziły chcą zwykle wypełnić góre piersi, pewnie Ty też bo dół masz całkiem ładny więc to nie modelik dla Ciebie.
ja tak sobie pomyślałam, że Ci namieszałam pisząc o m+ że plaskate wyjść mogą, miałam w pamięci okrąglaski ale patrząc w tabele to i tak m+ anatom ma wyższą projekcję od okrągłego hp o tej samej szerokości więc nie masz co tu się bać naleśników. a żadne wkładki anatomiczne nie są bardziej pękate od mentorów
Stary 2012-04-02, 22:55   #10990
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
cały czasi "śpię" na siedząco przez co budzę sie co godzinę bo mnie strasznie boli pupa, czy tam kość ogonowa. do tego nie miałam wypróżnienia od operacji :/ brzusio mnie boli... ale nie mogę narzekać... a tylko rękoma nie mogę ponad łokiec sięgnąć. nie wiem własnie czy te ręce mam jakoś ćwiczyć? starać się rozruszać? czy czekać aż same pewnego dnia będą sprawne?
kochana ja miałam to samo, 1,5tygodnia nie umiałam skorzystać.. dłużej ..z WC. w końcu wypiłam xennę na wieczór a gdzieś przed południem na następny dzień jak ręką odjął

Cytat:
jak chodzę to jestem tak pogarbiona jak Quasimodo
próbuj się prostować to szybciej dojdziesz do siebie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
A wiecie co mam takie glupie nie glupie pytanie ale strasznie mnie to dreczy po op jak z goleniem paszkow chyba nie bardzo co ? to ja dostane .... zdenerwuje sie bardzo delikatnie mowiac
idź sobie na fotodepilację. ja byłam w nomasvello 2 razy przed. powoli rosły i mi je przerzedziło miesiąc nie goliłam i miałam na prawdę rzadkie. a potem zobaczyłam się na zdjęciach i zgoliłam ale po miesiącu miało prawo odrosnąć dodatkowo bałam się golić bo miałam blizny po drenach i nie chciałam ich sobie pociąć.

Cytat:
mnie martwi co jakiś czas takie straszne rwanie w piersiach a najbardziej to mnie rwie ta lewa... przez te opatrunki i że nie mogę zajrzeć mam wrażenie jakby tam się coś złego działo :/ szwy pękały? cycek się rozwalił? takie pieczenie i rwanie okropne mam w lewej piersi... ale potem mija i pozostajce ból tyłka od siedzenia ciągłego

rwania w piersi się nie bój. bo to chyba normalne. mnie teraz jeszcze coś czasem łapie

byłam dzisiaj na siłowni po 1,5 miesiąca nie ruszania się. orbitrek (15min rozgrzewka, na koniec 30min ), jakieś maszyny na nogi (przywodzenie, odwodzenie, czworogłowy, suwnica) i tyle. prawie 2h i powiem Wam.... ODŻYŁAM. tego mi brakowało. fakt, że nogi teraz wchodzą mi tam skąd wychodzą ale czuję się cudownie
a jutro na 7:30 do doktorka... i niestety zaczynam się negatywnie na tę wizytę nastawiać. po kąpieli przejechałam palcem bo bliźnie i miałam dwa maleńkie strupeczki, które zaraz odpadły. czuć takie lekkie zgrubienia. no ale wiadomo... to blizny zobaczymy co mi jutro każe z tym robić

no i moje sutki znowu się bardziej pokrzywiły, jak wcześniej miałam pas z góry to zaczynały mi się wyrównywać tak teraz jak znowu mam go pod kątem to ten lewy mi poszedł do góry...
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:56   #10991
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
no właśnie joasi to jak ja bedę miała projekcje 4,8 przy anatomkach 295MF to też będę miała kawał cycka tylko mniej wybombione od góry, to może już z tymi MX 325 projekcja 5,7 nie kombinować
Troszkę się nam pogmatwało
Nie da się prównać projekcji w okragłych i anatomkach mówiąc że będzie kawał cycka .
Okragłe implanty zostawiamy z jedej strony, a anatomki z drugiej- po środku stawiamy grubą kreskę i zapomionamy że można je porównywać
W moim podpisie są anatomki allergana które miały imponująca projekcję. Do tego wielką podstawę. Pojemność do tych parametrów malutka. I miałam a owszem kawał cycka do przodu -ale chował się cały w staniku w dekoldzie ponad stanikiem wielkie nic Miska stanika 70D/E - no kawał cyca było. Tylko gdzie?
Teraz noszę 70E- niektóre stare staniki są nadal dobre . Ale teraz dekold wygląda zupełnie inaczej.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-04-02, 23:00   #10992
celina777
Rozeznanie

Czytam o tych rozmiarach i projekcjach i coraz większa masakra w głowie hahaha...czytam z ciekawości oczywiście
Serce i Rozum podziwiam ,ze takie biegłe jesteście w temacie
Stary 2012-04-02, 23:02   #10993
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
beatabo każda indywidualnie przechodzi ten okres pooperacyjny, jedne cierpią, inne śmigają no ale te pięć dni to króciutko. nie nastawiaj się, że jak super było po porodzie to teraz też tak bedzie, oczywiście życze Ci tego z całego serca ale ja przeżyłam trzy naturalne porody po których od razu śmigałam a cycki mnie na dwa tygodnie powaliły, pierwszy to jak Ise praktycznie w łózku spędziłam, drugi był na lekki rozruch, dopiero po trzecim nadawałam się do ludzi. miejmy nadzieję, że Cie takie atrakcje ominą ale niczego tu zaplanować nie można

hi hi to ja ciemna masa jestemale ja zacznę od początku...czy taki typ będzie dobry dla moich cycochów?????jak myślicie??

MAYU UWIERZ we mnie

MUNE dzięki za opis od zdjęciem,mam nadzieję że będą ładniejsze niż były
Stary 2012-04-02, 23:12   #10994
Gipsy
Raczkowanie

Matko, jakie to wszystko skomplikowane... Implantologia powinna zostać oficjalnie uznana za dziedzinę naukową

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
I miałam a owszem kawał cycka do przodu -ale chował się cały w staniku w dekoldzie ponad stanikiem wielkie nic
No i to mnie właśnie wkurza w moich cyckach... Wiadomo, że z moją pojemnością balonów mieć nie będę ale kurcze nawet w push-upie i z ogromnym dekoltem ani grama cycka nie widać

Cytat:
Ja mam projekcję 4,7 przy anatomkach. Sama oceń czy to kawał cyca

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-04-02 o 23:16
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 23:43   #10995
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
witajcie wieczorkiem dziewczyny, tak czytam i czytam i mimo, że wydawało mi się, że dużo się dowiedziałam o cycuszkach to wciąż coś nowego od was wychodzi ale to dobrze może kiedyś będę wiedziała wszystko i nic mnie już nie zaskoczy

dzięki za umieszczenie mnie na liście

powiedzcie mi te z was, które mają już zabieg za sobą i cieszą się swoimi skarbulkami, jak czułyście się w 5 dobie po zabiegu, bo ja na 5 dobę będę musiała najpewniej wrócić do pracy i boję się, że mogę sobie nie poradzić... chociaż pracuję siedząc przy komputerze i wystawiając produkty na allegro więc to nie jest strasznie męczące, ale boję się że będę tak nieruchliwa i ktoś zaraz się domyśli co mi jest i zaczną się komentarze,

i powiedzcie czy jeśli mam zabieg na 2 maja to będę już w miarę ruchliwa na wesele na 21 lipca?? jak to u was było.. mam szansę sobie potańczyć całą noc i pochwalić się moimi skarbkami w jakieś oszałamiającej kreacji

no i jak to jest z tym bólem po zabiegu, bo ja największy jaki w życiu przeszłam to w momencie jak na świat moja Jula przyszła i nie było to takie straszne (a rodziłam naturalnie)... a chciałabym wiedzieć na co mam się szykować
Wielu wie dużo, nikt wszystkiego

Witam na liście
Skoro będziesz musiała wrócić do pracy- to wrócisz. Na kompie dasz radę wklepywać aukcje jeśli tylko złagodzisz ból. Więc od razy porozmawiaj o tym z lekarzem- żeby Cię zabezpieczył prochami odpowiednio Ruchomość rąk będziesz mieć taką, że pisać się da. Gorzej z otwieraniem drzwi lub wciąganiem spodni No i wiadomo, że ogólnie dla organizmu 5 dni na dojście do siebie po operacji to malutko- więc łatwo nie będzie, oddechu będzie brakować, sił i chęci. Ale jak mus- to mus, i trzeba sobie radzić.
A tańce na weselu to chyba najmniejsze zmartwienie Ja dwa razy na sylwku byłam 10 i 15 dni po operacji -i było miło do tego nikt nie wiedział że jestem po opercji, bawiłam się świetnie choć nie tańczyłam. Sylwester jest co rok- i teraz sobie mogę tańczyć nawet na stole.
Piersi trzy msc po operacji wyglądaje jeszcze na trochę gumowe- więc nie bardzo jest się czym chwalić Ale w odpowiedniej kreacji z pewnością zrobią wrażenie
A ból jest do przeżycia. Pierwszy tydzień może być ciężki, najlepiej się wtedy wyłączyć i przeczekać- ale potem już z górki.

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Dzielna dziewczynka z dnia na dzień będzie lepiej kochana zobaczysz brzuszek też miałam opuchnięty prawie 3 tyg niestety,ale może u ciebie będzie inaczej buziaki kochana trzymaj się cieplutko
Grazia a gdzie focie nowego staniczka pochwal się bo jestem bardzo ciekawa.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Matko, jakie to wszystko skomplikowane... Implantologia powinna zostać oficjalnie uznana za dziedzinę naukową

No i to mnie właśnie wkurza w moich cyckach... Wiadomo, że z moją pojemnością balonów mieć nie będę ale kurcze nawet w push-upie i z ogromnym dekoltem ani grama cycka nie widać

Ja mam projekcję 4,7 przy anatomkach. Sama oceń czy to kawał cyca
No bo sama projekcja bez objętości niestety nic nie znaczy - implant musi mieś odpowiedni kształt, wymiary i objętość.
Podobnie jak sama wielkość piersi - wielkie balony nie są fajne i w niczym nie wygrywają ze ślicznymi maluszkami. Tzn wygrywają wielkością - no ale co to za wytyczna
Więc Ty Gipsy nie narzekaj bo zachwyt na widok balonów nie jest nic wart bo zaraz po nim przychodzi ironia .
A jak idzie pływanie? i oczywiscie poprosimy focie w tych staniczkach , dawno sesji nie było a pannice już pewnie całkiem inne
Jestem pewna , że Twoje panienki ze sterczącymi antenkami odziane tylko w koszulkę będą latem przyciągać nie jedne oczy

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
hi hi to ja ciemna masa jestemale ja zacznę od początku...czy taki typ będzie dobry dla moich cycochów?????jak myślicie??

MAYU UWIERZ we mnie

MUNE dzięki za opis od zdjęciem,mam nadzieję że będą ładniejsze niż były
Hihi ja uwierze jak spakujesz walizkę

Stary 2012-04-02, 23:44   #10996
MILENKA2012
Raczkowanie

dzięki dziewczyny ale teraz to już mnie na prawdę głowa rozbolała od tych rozmiarów i pojemności i zgłupiałam kompletnie

Mya - przyjmiesz moje zaproszenie wiszące już wieki
Stary 2012-04-02, 23:52   #10997
kicia_nh
Zadomowienie

Milenko no właśnie n 90% jednak nie będę miała w lipcu. Niby mechanik kazał mi mi w poniedziałek za tydzień autko przywieźć, ale będzie musiał jeszcze posprawdzać czy to tylko skrzynia do wymiany, bo mi cosik też olej z silnika ucieka. Więc jak krzyknie 1000euro, to wolałabym dołożyć niewiele więcej i kupić takie samo ale jeżdżace. Będę wiedzieć w przyszłym tygodniu, bo wtedy zapadnie decyzja z tym autkiem moim ukochanym co robimy

Stary 2012-04-02, 23:54   #10998
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny ale teraz to już mnie na prawdę głowa rozbolała od tych rozmiarów i pojemności i zgłupiałam kompletnie

Mya - przyjmiesz moje zaproszenie wiszące już wieki
Moje focie są w moim podpsie- klik na likn i już są dostępne
Zaproszonko jest w bezpiecznym miejscu i przyjmę je z wielką przyjemnościa jak dasz się lepiej poznać i będziesz po operacji

Stary 2012-04-03, 00:37   #10999
martkka sz
Raczkowanie

witam wieczorna pora!
gdzies wyczytalam ze Bio Oil pomaga na blizny.stosowalyscie moze??? tak sie sklada, ze mam w domciu.
Stary 2012-04-03, 08:36   #11000
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

horo bedzie napewno dobrze a co Ty się staro poczułaś, że na takie badanie się zdecydowałaś? ja bym nie mogła tego zrobić bo potem i tak nie zdecydowałabym się na radykalne rozwiązanie.
wolę być pewna... przemyślałam wszystko i podjęłam decyzję... duży udział miała w tym moja przyjaciółka, która od 10 lat wychowuyje własne chore dziecko... kochane, ale bez przyszłości....
Ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Horo
I niezmiennie buziaczki dla Fasolki
Amniopunkcja - to badanie raczej nie należy do standardowych... Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku
nie dam rady ucałować się w brzuchol ...
Standardowe może nie, ale coraz popularniejsze wśród "młodych" mam koło 40-tki

A tak wogóle, to jestem już w domku... nie nadaję się do leżenia w szpitalu... samo badanie przebiegło ok ... teraz tylko 2 tygodnie oczekiwania na wynik i nadzieja na zdrową dzidzię..

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 08:54   #11001
celina777
Rozeznanie

Horo ]sama od siebie zdecydowałas sie na test,robiłaś ten z krwi? chyba potrojny sie nazywa o ile pamietam.
Będzie dobrze ,trochę długo na ten dobry wynik trza czekać ale co zrobić...ciagle na coś czekamy...potem na dzidzuisia bedziesz czekać hmmmmm....fajne to uczucie

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-04-03 o 09:04
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:05   #11002
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Moje focie są w moim podpsie- klik na likn i już są dostępne
Zaproszonko jest w bezpiecznym miejscu i przyjmę je z wielką przyjemnościa jak dasz się lepiej poznać i będziesz po operacji
OK Mya nie ma problemu rozumiem podejście, na razie wycofuję moje zaproszenie jak będziesz chciała kiedyś w przyszłości to sama mi wyślij
gratuluję piersi, po poprawce wyszły super, szkoda tylko że musiałaś się tyle nacierpieć bo za pierwszym razem to ewidentnie lekarz skopał sprawę nie tylko w doborze wkładek
Stary 2012-04-03, 09:13   #11003
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
witam wieczorna pora!
gdzies wyczytalam ze Bio Oil pomaga na blizny.stosowalyscie moze??? tak sie sklada, ze mam w domciu.
O właśnie się rozglądam za czymś na blizny! Bio Oil nie stosowałam. Teraz używam plastrów ale chyba zacznę się rozglądac za czymś innym bo jakoś nie widzę efektów po nich. Minimalnie mi się spłaszczyły blizny ale mam wrażenie, że są teraz bardziej czerwone niż wcześniej. Jooasi a Ty jak oceniasz ich działanie?

Mya - Ty to zawsze umiesz pocieszyć Pływam sobie regularnie, dwa razy w tygodniu. Efektów narazie jakichś szczególnych nie ma ale kocham pływać i dobrze, że mnie coś zmobilizowało wreszcie do basenu. Fotki będą bo już nie długo mi dwa miesiące stukną Pewnie pod koniec tygodnia wrzucę.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:18   #11004
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Horo ]sama od siebie zdecydowałas sie na test,robiłaś ten z krwi? chyba potrojny sie nazywa o ile pamietam.
Będzie dobrze ,trochę długo na ten dobry wynik trza czekać ale co zrobić...ciagle na coś czekamy...potem na dzidzuisia bedziesz czekać hmmmmm....fajne to uczucie
Moja Pani Dr (z uwagi na kończone 39 lat) skierowała mnie na test papp-a. Zrobiłam go, wyszedł niby ok, ale ryzyko wieku jest ( właśnie z uwagi na wiek) podwyższone. I podobno ten test podwójny daje 80-90 % pewności (test potrójny podobno tylko 60%), więc zdecydowałam się (to już moja decyzja) na amniopunkcję - pobranie płynu owodniowego, badanie dające 100 % pewności, ze dziecko jest zdrowe.

Stary 2012-04-03, 09:23   #11005
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Moja Pani Dr (z uwagi na kończone 39 lat) skierowała mnie na test papp-a. Zrobiłam go, wyszedł niby ok, ale ryzyko wieku jest ( właśnie z uwagi na wiek) podwyższone. I podobno ten test podwójny daje 80-90 % pewności (test potrójny podobno tylko 60%), więc zdecydowałam się (to już moja decyzja) na amniopunkcję - pobranie płynu owodniowego, badanie dające 100 % pewności, ze dziecko jest zdrowe.
No to bardzo dobra decyzja.Czekamy teraz na wynik i otworzymy szampana na dobre wieści.buziaki dla WasK ...wiesz już kto będzie?
Stary 2012-04-03, 09:26   #11006
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
No to bardzo dobra decyzja.Czekamy teraz na wynik i otworzymy szampana na dobre wieści.buziaki dla WasK ...wiesz już kto będzie?
chyba "ona"... ale nóżki były tak skrzyżowane, że Dr nie był pewien w 100 %.

Stary 2012-04-03, 09:39   #11007
kicia_nh
Zadomowienie

sherry.b 18.04 - 16
Andzikus 23.04 - 21
issabel1 24.04 - 22
ania1919 27.04 - 25
beatabo 02.05 - 30
MILENKA2012 09.05 - 37
kicia_nh 11.07 - 100
Olivkaa200 12.07 - 101

Horo nie ma co się zadręczać na zapas, trzeba wierzyć w to, że będzie dobrze i tak będzie Ode mnie również buziaki dla Fasolki

A ja dzisiaj w dobrym humorku, bo do pracy iść nie musiałam, urlopu nie brałam (to z powodu nieobecności ludzi u których pracuje) a i jeszcze mi za to zapłacą Hehe i m.in. to mi się w tej Belgii podoba

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-04-03 o 09:42
Stary 2012-04-03, 10:04   #11008
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Kiciu,
dzięki... ja też wierzę, ze będzie dobrze

Dziewczynki,
kibicuję Wam przed operacjami... zastanówcie się kilka razy przed nad rozmiarem i kształtem, żeby później nie żałować...

Stary 2012-04-03, 10:35   #11009
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
wolę być pewna... przemyślałam wszystko i podjęłam decyzję... duży udział miała w tym moja przyjaciółka, która od 10 lat wychowuyje własne chore dziecko... kochane, ale bez przyszłości....
Ale mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze

nie dam rady ucałować się w brzuchol ...
Standardowe może nie, ale coraz popularniejsze wśród "młodych" mam koło 40-tki

A tak wogóle, to jestem już w domku... nie nadaję się do leżenia w szpitalu... samo badanie przebiegło ok ... teraz tylko 2 tygodnie oczekiwania na wynik i nadzieja na zdrową dzidzię..

Horo bedzie dobrze a dlaczego tobie nie zrobili triple test ? tylko az amniopunkcje cofam pytanie doczytalam teraz co wczesniej pisalas

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
O dziękuje bardzo . Ja bym chciała te dłuższe . Piersi w dekodzie ( tzn nad brodawką) tam gdzie je widać nigdy za dużo Ty masz sporo miejsca -w sam raz na tak okazały dekold

no tak, ale dwie firmy to dwa różne wyroby i do tego anatomek ma trzy wymiary- no i galimatias gotowy . Więc nie można brać pod uwage oznaczenia m+ porównując tak różne wkładki dwóch producentów . Najpierw wybierz jaki chcesz kształt-> czy anatomiczny , czy bardziej anatomiczny-> firmę będziesz już miała wybraną -> i wtedy wybierz projekcję
Ładniej górę wypełnią Ci mentory-właśnie dlatego hp ma aż 430cc bo łyżką wody nie wypełni się i góry piersi i projekcji skacząc o pół centymetra w projekcji. Więc jeśli postawisz na projekcję większa o 0,5 przy objętości większej o 10cc w innej firmie - gdzieś stracisz.
Mya no to co mam zrobic bo ja nie wiem zostawic te co mam w opisie i beda ok dla mnie widzialas moja wyjsciowke . Ja sie najbardziej obawiam tego zeby nie wyszly mi z tego nalesniki naczytalam sie o londyjce i narzekaniach od kilku dziewczyn na moderate plus dlatego tak kombinuje zeby bylo dobrze

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Isabel Mya jak zwykle ma racje skoro masz dwa implanty o prawie identycznej pojemności i podstawie a sporej różnicy w projekcji oznacza to, że allergany są płaskie górą i cała objętość jest jakby w szpic piersi wpompowana. dziewczyny które rodziły chcą zwykle wypełnić góre piersi, pewnie Ty też bo dół masz całkiem ładny więc to nie modelik dla Ciebie.
ja tak sobie pomyślałam, że Ci namieszałam pisząc o m+ że plaskate wyjść mogą, miałam w pamięci okrąglaski ale patrząc w tabele to i tak m+ anatom ma wyższą projekcję od okrągłego hp o tej samej szerokości więc nie masz co tu się bać naleśników. a żadne wkładki anatomiczne nie są bardziej pękate od mentorów
Strzele sobie w lepek chyba czyli ten co wybralam z dr. jest dla mnie idealny tak ? bom zdurniala a moj to sie na mnie drze juz bo ja ciagle o jednym i ze ja nie wiem co gdzie po co i na co ... a on ze czytasz i czytasz i ciagle nic nie wiesz

Edytowane przez issabel1
Czas edycji: 2012-04-03 o 10:23
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 10:44   #11010
jooasi
Wtajemniczenie

Gipsy ja już troche nosze te plasterki a ze mną dwie córeczki, jedna ma brzydkie duże blizny po wycięciu znamiom u onkologa a młodsza na buzi zdrapała dużego stupka po ospie i została głeboka dziura. nie wierzyłam w ich działanie kupując ale dr kazał no to słucham.
faktycznie można zaobserwować zaczerwienienie to znaczy, że blizna pracuje, nawet stare blizny córki się zaczerwieniły. najbardziej działanie widać na tej dziurce po ospie, jej brzeg jakby się powiększył ale jednocześnie dziurka bardzo się spłyciła, myślę, że jak ponosi ten plasterek pare miesięcy to całkiem zniknie. na swoich cyckach nie widze za bardzo bo tak je mam umiejscowione, że nagimnastykować się przed lustrem musze żeby zajrzeć ale czuje pod palcem jak się płaskie zrobiły są praktycznie niewyczuwalne.
żeby zobaczyć efekty trzeba je napewno kilka miesięcy non stop nosić, więc tylko cierpliwość pozostaje, masz już kupione to i tak zużyć trzeba

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości