Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-02, 19:41   #1681
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Ja też chcę L'biotica do rzęs tak tanio
Stary 2012-04-02, 19:43   #1682
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

o widze, ze piszecie o l'biotice uwielbiam ten krem regenerujacy <3 teraz pomaluje sobie rzesy byle tuszem i mam firany no i jest mega wydajnaaaa
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 19:53   #1683
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Caate dziekuje za odpowiedz. Ja z kolei nie wiem jak mam ocenic ten krem, uzywam go od 21.02 i przez większość czasu była jednym słowem lipa rzęsy wypadały na potęgę...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 20:04   #1684
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Caate dziekuje za odpowiedz. Ja z kolei nie wiem jak mam ocenic ten krem, uzywam go od 21.02 i przez większość czasu była jednym słowem lipa rzęsy wypadały na potęgę...
jezeli znajde czas jutro, chociaz nie obiecuje bo mam ciezkie dni; to pokaze Ci oczko ktore dobrze znioslo kuracje i to, w ktorym wypadly rzesy i jak rosna. jest spooora roznica, tez mnie drazni, bo akurat w miejscu gdzie rosna dluzsze rzesy bylo lyso, teraz jest krocej.
myslalam przerwac, bo czesto w tym jednym miejscu gubie rzesy, ale powalcze jeszcze, bo widze jak rosna i jak w ciagu miesiaca sie nie zrownaja to wtedy pomysle

rozumiem, ze przerwalas swoja kuracje?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 20:12   #1685
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jezeli znajde czas jutro, chociaz nie obiecuje bo mam ciezkie dni; to pokaze Ci oczko ktore dobrze znioslo kuracje i to, w ktorym wypadly rzesy i jak rosna. jest spooora roznica, tez mnie drazni, bo akurat w miejscu gdzie rosna dluzsze rzesy bylo lyso, teraz jest krocej.
myslalam przerwac, bo czesto w tym jednym miejscu gubie rzesy, ale powalcze jeszcze, bo widze jak rosna i jak w ciagu miesiaca sie nie zrownaja to wtedy pomysle

rozumiem, ze przerwalas swoja kuracje?
nie, nie przerwałam, ale zastanawiam się, czy ta kuracja ma sens... na początku nic się nie działo, później wypadały na potęgę, dopiero niedawno się trochę uspokoiły, ale czy są dłuższe...? może mi się wydawać, że trochę tak, ale z drugiej strony, skoro te stare-najdłuższe mi wypadły przez ten miesiąc, to wątpię aby te nowe tak odrosły do tej samej długości albo dłuższe... więc może to tylko złudzenie, że są dłuższe, sama nie wiem.
Ty sobie dajesz jeszcze miesiąc czasu- to ja chyba tez do trzech w sumie dociągnę i przerwę jeśli nie będzie większej poprawy. Szkoda mi przerwać po półtora miesiąca, dam im jeszcze czas.

wybaczcie za tak chaotyczna wypowiedź

Stary 2012-04-02, 20:12   #1686
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Pięknoty

Świetne zakupy ale Ty masz dobrze zaopatrzone sh

Dzięki

Byłam dziś przy okazji zakupów na swięta w sh i trochę rzeczy kupiłam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4849
piękne staniczki, ja zawsze boję się kupować bieliznę w sh ale takiej mi ochoty narobiłaś, one są nowe z metkami, czy ciut używane ale prawie jak nowe? bardzo ładne szczególnie czarny
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 20:17   #1687
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
nie, nie przerwałam, ale zastanawiam się, czy ta kuracja ma sens... na początku nic się nie działo, później wypadały na potęgę, dopiero niedawno się trochę uspokoiły, ale czy są dłuższe...? może mi się wydawać, że trochę tak, ale z drugiej strony, skoro te stare-najdłuższe mi wypadły przez ten miesiąc, to wątpię aby te nowe tak odrosły do tej samej długości albo dłuższe... więc może to tylko złudzenie, że są dłuższe, sama nie wiem.
Ty sobie dajesz jeszcze miesiąc czasu- to ja chyba tez do trzech w sumie dociągnę i przerwę jeśli nie będzie większej poprawy. Szkoda mi przerwać po półtora miesiąca, dam im jeszcze czas.

wybaczcie za tak chaotyczna wypowiedź
jasno napisalas

ja poogladalam stare makijaze i widze roznice, sta dmoja decyzja. skoro i tak wypadly, to mussza odrosnac, a moze ich to smarowanie wzmocni? nadejdzie moemnt, ze beda wszystkie rowne i wtedy zobacze to wielkie 'wow'. przynajmniej ja wierze, bo i tak mam druga tubke, to zuzyje. chyba, ze znowu zaczna wypadac to wroce do rycyny
Stary 2012-04-02, 20:29   #1688
kobietasukcesu
zawsze mam racje

loluska: no nie wolno za bardzo tych rzęs moczyć, więc kreski itd trzeba zmywać delikatnie patyczkiem itd. zamiast sobie przemywać wacikiem po całym oku. No i przemywać tak samo płynami dwufazowymi.

---
jestem zła jak osa Ani się nie wyspałam, do tego wiadomo gdybym się w sprawach zawodowych nie wkurzyła dzień stracony (ale przecież podstawa, żeby przypadkiem w urzędzie nie dali czegoś załatwić i dać człowiekowi zarobić źle zgodnie z maksymą 'my mamy mało, wy też będziecie mieć mało')-
A na koniec pojechałam z tż do auchana i ludzi to normalnie z buszu tam przywieźli Niektórzy jakby pierwszy raz widzieli cywilizację.
Chyba można mieć na tyle wyobraźni, żeby nie zastawiać wózkiem całego przejścia i dać go z boku oraz patrzeć gdzie się wózek pcha i przypadkiem w kogoś nie wjeżdza, e po co tam
Nerwica mnie bierze i mam ochotę takich ludzi porozjeżdżać

Ale chociaż dzięki temu wyszliśmy szybko i poszliśmy do bierdronki i kupiłam sobie dzisiaj po 2 sztuki serum : do biustu i antycelluitowe (to pomarańczowe), do tego w yves rocher krem do stóp i jakieś serum z kofeiną, detox coś tam.

A w ramach relaksu kupiłam sobie dodatek do simsów
Już mam ochotę pograć, ale najpierw muszę dokumenty porobić i zajrzeć na pocztę i musi to być dzisiaj.
A że pewnie nie sama robię to na ostatni możliwy dzień to spodziewam się stania godzinnego, cierp ciało jak się wcześniej nie chciało

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Dziękuję
Celowo, staram się zamieniać kosmetyki na naturalne/ eko, o jak najprostszych składach, a przy okazji firmy naturalne zazwyczaj nie testują na zwierzakach
myślę, że to ma wiele zalet, dobrze wpływa na cerę i włosy, staram się unikać chemii i szkodliwych substancji (uważam, że są zbędne) nie tylko w kosmetykach.
Dają Ci rodzice bez problemu na drogie podkłady? zazdroszczę

Ja lubię naturalne, bo po prostu dobrze działają. Albo kosmetyki z dużą ilością olejków, masła shea, kokosowego i innych rzeczy, które wiem że działają. Ale parabenów się nie boję wykończę się i tak:
-przez to co jem (ach te warzywa rosnące przy autostradach)
-przez powietrze (kij z fabrykami nawet, ale jak ludzie plastik palą w piecach to ja o nic nie pytam), albo też jak ostatnio byłam w domu rodzinnym to 3 albo 4 razy dzwoniłam na straż, bo łąki palili

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
A czemu 8 godzin? Moj okulista powiedzial, ze te soczewki ktore teraz mam moge nosic tyle godzin ile nie spie (nie moge po prostu w nich spac). Mialam je ostatnio okolo 14 godzin na oczach i nic mi nie bylo. Sa bardzo miekkie i nawet ich nie czuc.
Ja też moich nie czuję.

Kiedyś było chyba zalecenie 8-10 godzin w czasach trwadszych soczewek i chyba niektórzy do dzisiaj się każą tego trzymać

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
loluska
jeszcze co do tych włosów to raczej u Maniewskiego były robione,
mają salon w BB i Krakowie: klik
ale stronę mają tragicznie nieczytelną jak dla mnie, aż się odechciewa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-04-02 o 20:33
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 20:36   #1689
karolcia198506
Zakorzenienie

Cieszę się że zakupy Wam się podobają
W czwartek jadą kupić kilka rzeczy na święta mięso warzywa itp.. a w jednym sh będzie towar więc pewnie też zajrzę
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Ja też chcę L'biotica do rzęs tak tanio
Ja bym w ogóle chciała ale u mnie nie ma nigdzie
Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
piękne staniczki, ja zawsze boję się kupować bieliznę w sh ale takiej mi ochoty narobiłaś, one są nowe z metkami, czy ciut używane ale prawie jak nowe? bardzo ładne szczególnie czarny
W kwiatki i w kropki z metkami a czarny bez metek ale nie ma śladów użytkowania Ja w sh kupuję staniki które wyglądają na nieużywane lub są z metkami nie widzę problemu w końcu bluzka ma taki sam kontakt ze skórą upiorę i będą git majtek bym nie kupiła ale stanik już tak jeszcze ja mam spory biust i o mój rozmiar w rozsądnej cenie trudno a tu często są za grosze
Stary 2012-04-02, 20:37   #1690
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
o widze, ze piszecie o l'biotice uwielbiam ten krem regenerujacy <3 teraz pomaluje sobie rzesy byle tuszem i mam firany no i jest mega wydajnaaaa
ja kupiłam, ale jak nałożyłam raz na parę dni to był sukces

Ale zamierzam w przyszłości kupić jak będę w sp tylko ( a wieki nie byłam)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 21:34   #1691
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ceny mają dosyć wysokie
mieszka w BB
no to masz koleżankę króliczka

Tak mnie skusiłyście ta l'bioticą że sama mam na nią ochotę Tylko gdzie mogę ją dostać jak nie w SuperPharm?

caate
to czekam jeszcze na zdj w prostej

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-02, 22:00   #1692
ghana
Zakorzenienie

loluska - w niektorych aptekach jest wieksozsc asortymentu z l'biotici - widziałam nieraz , wiec tam na bank to dostaniesz

a ja sobie maluje panzokcie i ogladam na youtube jedna z moich ulubienic, czyli: http://www.youtube.com/watch?v=YKZTT...&feature=share
Stary 2012-04-03, 08:58   #1693
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam po weekendzie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Miałam zdecydowanie ciekawą dobę Spontaniczne imprezy i posiadówki są zawsze najlepsze I taką posiadówkę mieliśmy wczoraj z Tż, świętowaliśmy weselicho znajomych/ swoja drogą niekt się nie spodziewał tego weselicha No i pochwalę się że będę Pana Młodego prowadzić Mamy już 2 wesela w październiku

Poza tym w czwartek robiłam pomiar po miesiącu hulania i spodziewałam się znacznie lepszych efektów. Ubyło mi tylko po 1 cm w talii i brzuchu Zdecydowanie za mało...

Po za tym zobaczyłam wczoraj u koleżanki zagęszczone rzęsy i powiem Wam że ... Wygląda to super i mam zamiar sobie zrobić jak będę mieć nadprogramowe pieniążki. Pewnie dopiero na wakacjach ale zrobię

Co do brodawek te na buzi robią się czerwone, a z informacji zapożyczonych z neta to oznaka że będą znikać. Mam taka nadzieje...

No i mierzyłam ostatnio włosy i mam 56, 5 cm Do mojego celu już tak niewiele

Soph
wszystkiego co najlepsze Doskonałości w każdym calu!
Pokaż jak ci wyszedł Twój mix na włosach

Mała czarna
współczuję bólu miesiączkowego Wiem jak się czujesz A w grzywce ci fajnie Ale chętnie bym zobaczyła jeszcze takie zdj z normalnej perspektywy

karolcia
świetne przeróbki, jak zrobisz coś nowego to pokaż koniecznie

IwonciA

54 kg przy 164 to nie jest mało ja tyle mam i chętnie bym oddała chociaż jeden kg

party
ogromnie gratuluję pracy

Lenka_1987
witaj ponownie
Nie radziłabym Ci zagęszczać rzęs. Moja znajoma kiedyś sobie robiła i co prawda na początku efekt "wow", ale po jakimś miesiącu wygląda to strasznie i trzeba albo poprawiać cały czas, albo straszyć przez pewien czas
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 09:14   #1694
ghana
Zakorzenienie

Dzien dobry
dzisiaj idę do fryzjera po zajęciach, do rossmana a później jeśli się wyrobię do w domku mama mnie zafarbuje

życzę Wam miłego dnia, a ja pędzę na kolosa
Stary 2012-04-03, 09:19   #1695
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc

ja tez dzis albo jutro farbuje wlosy

Stary 2012-04-03, 09:23   #1696
ghana
Zakorzenienie

bo jeśli fryzjerka nałoży mi te jakieś kosmetyki do ułożenia fryzury to raczej nie ma chyba sensu pozniej nakładać sobie na to wsytzsko farby? bo coś czuję , że może nie złapać tak jakbym chciała a farbuję pierwszy raz tą farbą, więc wolę roobić to rozważniej
Stary 2012-04-03, 09:30   #1697
aasiaa1109
Rozeznanie

To może powiedz dla fryzjerki odrazu, żeby nie nakładała produktu do układania włosów, bo byś chciała dzisiaj je farbować.

aasiaa1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 10:12   #1698
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Świetny ma kolorek. Szkoda, ze u mnie nie ma H&M

Dzien dobry
Piekna pogoda u mnie od rana. Pospałam do 10 a teraz musze w domu ogarnac i siebie i moze do rodzicow pojade, chociaz jeszcze nie wiem.
Zrobilam zdjecia sukienek i kilku innych rzeczy, ktore ostatnio nabylam w lumpku (sweterek z mohito z outletu)
Niebieska sukienka i sweterek śliczne

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
soph: kusisz tym samoopalaczem?

a ja dzisiaj jestem zmarnowana, dopiero teraz odżyłam a cały dzień mi minął nie wiem na czym, wstałam po 11, obejrzałam 3 odcinki serialu, coś tam zjadłam, chwilę poświęciłam na ogarnięcie kuchni, a reszta czasu gdzie?

Naolejowałam włosy alterrą brzoza&pomarańcza a w skalp wtarłam capitavit (muszę dokupić butelek z atomizerem, bo tak to pół butelki tego capitavitu wylewam na rękę i tyle z tego jest)

Kupiłam sobie wczoraj shape'a z płytą i mam nadzieję z niej korzystać.

Chociaż ostatnio ledwo wstaję z łóżka i jem śniadanie, a cotu mówić o poważniejszych sprawach.
Mam to samo

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Ja właśnie nałożyłam naftę kosmetyczną na włosy, zastanawiam się, czy po niej nałożyć WAXa, czy KALLOSA LATTE. I myślę, żeby zrobić sobie dziś żel lniany i jutro przetestować

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Dzien dobry
dzisiaj idę do fryzjera po zajęciach, do rossmana a później jeśli się wyrobię do w domku mama mnie zafarbuje

życzę Wam miłego dnia, a ja pędzę na kolosa
Powodzenia na kolosie
Stary 2012-04-03, 10:12   #1699
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja zabieram się za sprzątanie
Stary 2012-04-03, 10:37   #1700
Lenka_1987
Zadomowienie

Ja już naftę zmyłam. Teraz WAXa podgrzewam. Do lata muszę mieć idealne włosy (zdrowe, długie i piękne), idealne paznokcie, idealną figurę i po prostu muszę idealnie wyglądać. Mam jeszcze 3 miesiące i wierzę, że mi się uda
Stary 2012-04-03, 10:41   #1701
la_chica
Raczkowanie

Hej
Cytat:
W kwiatki i w kropki z metkami a czarny bez metek ale nie ma śladów użytkowania Ja w sh kupuję staniki które wyglądają na nieużywane lub są z metkami nie widzę problemu w końcu bluzka ma taki sam kontakt ze skórą upiorę i będą git majtek bym nie kupiła ale stanik już tak jeszcze ja mam spory biust i o mój rozmiar w rozsądnej cenie trudno a tu często są za grosze
W sumie racja, muszę się pozbyć tych uprzedzeń bezpodstawnych w sumie następnym razem rozejrzę się może coś ciekawego upoluję

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Ja już naftę zmyłam. Teraz WAXa podgrzewam. Do lata muszę mieć idealne włosy (zdrowe, długie i piękne), idealne paznokcie, idealną figurę i po prostu muszę idealnie wyglądać. Mam jeszcze 3 miesiące i wierzę, że mi się uda
Powiem więcej, za 3 miesiące wszystkie z tego wątku będziemy idealne
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 11:25   #1702
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Buahhot, przepraszam rano bylo kiepskie swiatlo a ja sie spieszylam wiec nie mam jeszcze zdjec dla Ciebie pzt mialam noc ciezka i niezbty sie wyspalam, co widac w zalaczniku
Loluska, zdj ktore obiecalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10375.jpg (55,5 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10378.jpg (67,1 KB, 75 załadowań)
Stary 2012-04-03, 11:47   #1703
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Buahhot, przepraszam rano bylo kiepskie swiatlo a ja sie spieszylam wiec nie mam jeszcze zdjec dla Ciebie pzt mialam noc ciezka i niezbty sie wyspalam, co widac w zalaczniku
Jak Ty tak się prezentujesz po nie przespanej nocy, to nie chciałabyś widzieć mnie Zawsze wyglądasz idealnie i tak świeżo
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 11:48   #1704
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość
Hej

W sumie racja, muszę się pozbyć tych uprzedzeń bezpodstawnych w sumie następnym razem rozejrzę się może coś ciekawego upoluję

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Powiem więcej, za 3 miesiące wszystkie z tego wątku będziemy idealne
Pewnie pewnie ja często na nowym towarze widzę piękne staniki to w sh 5zł a jak sobie myślę ile oszczędziłam bo w sklepie 50-100zł to szok
Cytat:
Ślicznie bardzo pasuje Ci grzywka
Ja mam takie włosy że nie mogę mieć grzywki bo nawet jakby nie wiem co to zawsze mi się rozdziela i paskudnie wygląda

Zamówiłam wczoraj paletkę Sleeka Au Naturel przez Twoje makijaże na blogu już się nie mogę doczekać jak przyjdzie
Stary 2012-04-03, 12:33   #1705
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ślicznie Ci z grzywką. Mi się marzy grzywka już od dłuższego czasu, ale mam kręcone włosy i musiałabym 2 razy dziennie minimum prostować, używać lakierów, pianek i innych cudów do stylizacji, a z kosmetyków do stylizacji jedynie żeli używam. Poza tym średnio mi się prosta grzywka przy kręconych włosach podoba, więc musiałabym i włosy prostować, a wtedy nic by nie wyszło z zapuszczania...

A co do włosów właśnie, mam z nimi ostatnio straszny problem. Po umyciu są sianowate, przypominają dreada jednego wielkiego średniozbitego, jak ich nie naodżywkuję to są takie "sfilcowane". Moje pytanie DLACZEGO? Prostownicy nie używałam już od jakichś 2 miesięcy wcale, a wcześniej bardzo sporadycznie, suszarki też nie używam. Z nowych kosmetyków mam szampon BABYDREAM i żele z BIELENDY, żele mają dobre opinie, szampon nigdy nie miał negatywnego wpływu na włosy, ale tych kosmetyków używam już około 2 miesięcy, a problemy pojawiły się jakieś 2 tygodnie temu.
Ostatnio rzadziej olejowałam włosy, maski też rzadziej kładłam, ale zanim zaczęłam mniej systematyczną pielęgnację to miałam włosy w stanie idealnym. Czy to może być wina narkozy? Ponad miesiąc temu byłam w szpitalu, miałam podaną narkozę. Przed pójściem do szpitala umyłam włosy (raz) samym szamponem, bez odżywek i były świetne, w trakcie pobytu w szpitalu i zaraz po wyjściu nie miałam jak olejować włosów, kłaść maseczek i moja pielęgnacja ograniczyła się do szamponu i odżywki przez jakieś 2 tygodnie. Później wróciłam do starej pielęgnacji (maski, oleje, nafta) i było OK. Jakieś 2 tygodnie temu pogorszył się stan moich włosów, tak z dnia na dzień, a dbałam o nie. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to po narkozie? Dodam, że kilka dni po narkozie zaczęła mi płatami skóra z dłoni schodzić, mimo, że po każdym umyciu rąk kremuję je. Później mimo balsamowania miałam strasznie suchą skórę na ciele, do tego stopnia, że łuszczyła się i wyglądało to trochę jakbym miała łupież na ciele Stopy też mam straszne mimo kremowania, pumeksowania i dbania o nie. Także nie widzę innego sprawcy mojego złego wyglądu niż narkoza, albo antybiotyk, bo po pobycie w szpitalu mi się tak zrobiło. Chyba, że tak reaguję na przesilenie wiosenne Ale się rozpisałam, ale mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć winowajcę mojego złego wyglądu
Stary 2012-04-03, 12:41   #1706
lacrimachristi
Zakorzenienie

hejka

ja siedze wlasnie z olejkiem alterra ( brzoza i pomarancza) + olejek migdalowy + kapsułki a+e i mysle czy juz nie isc zmyc :P

caate bardzo ladnie Ci w grzywce ja nie moge miec na prosto bo wygladam jak kartofel :P ale Tobie bardzo do twarzy w takim uczesaniu

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2012-04-03 o 12:42
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 13:20   #1707
julianna-p
Wtajemniczenie

lenka zdecydowanie to moze byc od narkozy. ja mialam dluga w zwiazku z powyzszym uczulalam sie np. doslownie na kazdy kosmetyk. teraz planuje juz kiedys po narkozie sprawdzony sposob- spiruline. uwielbiam jej dzialanie detoksykuje pomaga, cud miod i orzeszki. do tego witamin i zelazo i za miesiac bedzie git

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 13:55   #1708
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez tuli_tuli Pokaż wiadomość
świetne zakupy

co za pogoda ...
jurto wybieram sie do fryzjera ale jeszcze sama nie wiem co z nimi zrobie, na pewno skrócę bo już mi przeszkadzaja.. no i pewnie farba ale to już w domu.. ostatno malowałam na głeboki kasztan ale teraz zmienie chyba na czekolade

Cytat:
Świetny ma kolorek. Szkoda, ze u mnie nie ma H&M

Dzien dobry
Piekna pogoda u mnie od rana. Pospałam do 10 a teraz musze w domu ogarnac i siebie i moze do rodzicow pojade, chociaz jeszcze nie wiem.
Zrobilam zdjecia sukienek i kilku innych rzeczy, ktore ostatnio nabylam w lumpku (sweterek z mohito z outletu)
Świetne łupy.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry ledwo żyję, położyłam się spać o 7 rano i do 10 przedrzemałam bo Tż chrapał, dopiero teraz pospałam 3 godzinki ale i tak jestem w opłakanym stanie kondycyjnie i wyglądowo

wszystko piękne

mała czarna

to teraz jeszcze bardzie mnie przekonałaś ja swoje rzęsy mam jaśniutkie i słabiutkie więc

Cytat:
Angel, sukienka wygladasz w niej bosko reszta zakupow tez mi sie bardzo podoba
Dziękuje.
A tak długo się zastanawiała, czy kupić tą sukienkę.

Cytat:
Hej Pięknoty

Świetne zakupy ale Ty masz dobrze zaopatrzone sh

Dzięki

Byłam dziś przy okazji zakupów na swięta w sh i trochę rzeczy kupiłam https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4849
Świetne zakupy.

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Super zakupy, ale sukienka śliczna

Fajne rzeczy

Soph wszystkiego najlepszego

Cytat:
czesc

ja tez dzis albo jutro farbuje wlosy
Ja też mam ochotę farbować. Farbowałam ostatnio 8 miesięcy temu, ale nie widac różnicy, bo naturalny mam bardzo podobny. Tylko nie wiem, jaki kolor teraz wybrać. Mam ochotę na jakąś zmianę.

Cytat:
Świetnie wyglądasz w grzywce.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 14:09   #1709
lacrimachristi
Zakorzenienie

dzieczyny biore udzial w konkursie Luksji klikniecie mi ???
Stary 2012-04-03, 14:24   #1710
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dzieczyny biore udzial w konkursie Luksji klikniecie mi ???
Kliknęłam
A teraz spadam do pracy. Miłego dnia i do później, albo do jutra
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości