|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Ja też chcę L'biotica do rzęs tak tanio
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
o widze, ze piszecie o l'biotice
uwielbiam ten krem regenerujacy <3 teraz pomaluje sobie rzesy byle tuszem i mam firany no i jest mega wydajnaaaa
|
|
|
|
#1683 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Caate dziekuje za odpowiedz. Ja z kolei nie wiem jak mam ocenic ten krem, uzywam go od 21.02 i przez większość czasu była jednym słowem lipa
rzęsy wypadały na potęgę...
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam przerwac, bo czesto w tym jednym miejscu gubie rzesy, ale powalcze jeszcze, bo widze jak rosna i jak w ciagu miesiaca sie nie zrownaja to wtedy pomysle rozumiem, ze przerwalas swoja kuracje?
|
|
#1685 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Ty sobie dajesz jeszcze miesiąc czasu- to ja chyba tez do trzech w sumie dociągnę i przerwę jeśli nie będzie większej poprawy. Szkoda mi przerwać po półtora miesiąca, dam im jeszcze czas. wybaczcie za tak chaotyczna wypowiedź |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja poogladalam stare makijaze i widze roznice, sta dmoja decyzja. skoro i tak wypadly, to mussza odrosnac, a moze ich to smarowanie wzmocni? nadejdzie moemnt, ze beda wszystkie rowne i wtedy zobacze to wielkie 'wow'. przynajmniej ja wierze, bo i tak mam druga tubke, to zuzyje. chyba, ze znowu zaczna wypadac to wroce do rycyny
|
|
#1688 | ||
|
zawsze mam racje
|
loluska: no nie wolno za bardzo tych rzęs moczyć, więc kreski itd trzeba zmywać delikatnie patyczkiem itd. zamiast sobie przemywać wacikiem po całym oku. No i przemywać tak samo płynami dwufazowymi.
--- jestem zła jak osa Ani się nie wyspałam, do tego wiadomo gdybym się w sprawach zawodowych nie wkurzyła dzień stracony (ale przecież podstawa, żeby przypadkiem w urzędzie nie dali czegoś załatwić i dać człowiekowi zarobić źle zgodnie z maksymą 'my mamy mało, wy też będziecie mieć mało')-A na koniec pojechałam z tż do auchana i ludzi to normalnie z buszu tam przywieźli Chyba można mieć na tyle wyobraźni, żeby nie zastawiać wózkiem całego przejścia i dać go z boku oraz patrzeć gdzie się wózek pcha i przypadkiem w kogoś nie wjeżdza, e po co tam ![]() Nerwica mnie bierze i mam ochotę takich ludzi porozjeżdżać Ale chociaż dzięki temu wyszliśmy szybko i poszliśmy do bierdronki i kupiłam sobie dzisiaj po 2 sztuki serum : do biustu i antycelluitowe (to pomarańczowe), do tego w yves rocher krem do stóp i jakieś serum z kofeiną, detox coś tam. A w ramach relaksu kupiłam sobie dodatek do simsów Już mam ochotę pograć, ale najpierw muszę dokumenty porobić i zajrzeć na pocztę i musi to być dzisiaj. A że pewnie nie sama robię to na ostatni możliwy dzień to spodziewam się stania godzinnego, cierp ciało jak się wcześniej nie chciało ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() Ja lubię naturalne, bo po prostu dobrze działają. Albo kosmetyki z dużą ilością olejków, masła shea, kokosowego i innych rzeczy, które wiem że działają. Ale parabenów się nie boję wykończę się i tak: -przez to co jem (ach te warzywa rosnące przy autostradach) -przez powietrze (kij z fabrykami nawet, ale jak ludzie plastik palą w piecach to ja o nic nie pytam), albo też jak ostatnio byłam w domu rodzinnym to 3 albo 4 razy dzwoniłam na straż, bo łąki palili ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Kiedyś było chyba zalecenie 8-10 godzin w czasach trwadszych soczewek i chyba niektórzy do dzisiaj się każą tego trzymać ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ale stronę mają tragicznie nieczytelną jak dla mnie, aż się odechciewa
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-04-02 o 20:33 |
||
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się że zakupy Wam się podobają
W czwartek jadą kupić kilka rzeczy na święta mięso warzywa itp.. a w jednym sh będzie towar więc pewnie też zajrzę ![]() Ja bym w ogóle chciała ale u mnie nie ma nigdzie Cytat:
majtek bym nie kupiła ale stanik już tak jeszcze ja mam spory biust i o mój rozmiar w rozsądnej cenie trudno a tu często są za grosze
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale zamierzam w przyszłości kupić jak będę w sp tylko ( a wieki nie byłam)
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
no to masz koleżankę króliczka
Tak mnie skusiłyście ta l'bioticą że sama mam na nią ochotę Tylko gdzie mogę ją dostać jak nie w SuperPharm? caate to czekam jeszcze na zdj w prostej
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
loluska - w niektorych aptekach jest wieksozsc asortymentu z l'biotici - widziałam nieraz , wiec tam na bank to dostaniesz
![]() a ja sobie maluje panzokcie i ogladam na youtube jedna z moich ulubienic, czyli: http://www.youtube.com/watch?v=YKZTT...&feature=share
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
dzisiaj idę do fryzjera po zajęciach, do rossmana a później jeśli się wyrobię do w domku mama mnie zafarbuje ![]() życzę Wam miłego dnia, a ja pędzę na kolosa
|
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
bo jeśli fryzjerka nałoży mi te jakieś kosmetyki do ułożenia fryzury
to raczej nie ma chyba sensu pozniej nakładać sobie na to wsytzsko farby? bo coś czuję , że może nie złapać tak jakbym chciała a farbuję pierwszy raz tą farbą, więc wolę roobić to rozważniej
|
|
|
|
#1697 |
|
Rozeznanie
|
To może powiedz dla fryzjerki odrazu, żeby nie nakładała produktu do układania włosów, bo byś chciała dzisiaj je farbować.
|
#1698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Ja właśnie nałożyłam naftę kosmetyczną na włosy, zastanawiam się, czy po niej nałożyć WAXa, czy KALLOSA LATTE. I myślę, żeby zrobić sobie dziś żel lniany i jutro przetestować ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Powodzenia na kolosie |
||
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
Ja już naftę zmyłam. Teraz WAXa podgrzewam. Do lata muszę mieć idealne włosy (zdrowe, długie i piękne), idealne paznokcie, idealną figurę i po prostu muszę idealnie wyglądać. Mam jeszcze 3 miesiące i wierzę, że mi się uda
|
|
|
|
#1701 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej
Cytat:
następnym razem rozejrzę się może coś ciekawego upoluję ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot, przepraszam rano bylo kiepskie swiatlo a ja sie spieszylam wiec nie mam jeszcze zdjec dla Ciebie
![]() Loluska, zdj ktore obiecalam
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wyglądasz idealnie i tak świeżo
|
|
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam takie włosy że nie mogę mieć grzywki bo nawet jakby nie wiem co to zawsze mi się rozdziela i paskudnie wygląda ![]() Zamówiłam wczoraj paletkę Sleeka Au Naturel przez Twoje makijaże na blogu już się nie mogę doczekać jak przyjdzie
|
||
|
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do włosów właśnie, mam z nimi ostatnio straszny problem. Po umyciu są sianowate, przypominają dreada jednego wielkiego średniozbitego, jak ich nie naodżywkuję to są takie "sfilcowane". Moje pytanie DLACZEGO? Prostownicy nie używałam już od jakichś 2 miesięcy wcale, a wcześniej bardzo sporadycznie, suszarki też nie używam. Z nowych kosmetyków mam szampon BABYDREAM i żele z BIELENDY, żele mają dobre opinie, szampon nigdy nie miał negatywnego wpływu na włosy, ale tych kosmetyków używam już około 2 miesięcy, a problemy pojawiły się jakieś 2 tygodnie temu. Ostatnio rzadziej olejowałam włosy, maski też rzadziej kładłam, ale zanim zaczęłam mniej systematyczną pielęgnację to miałam włosy w stanie idealnym. Czy to może być wina narkozy? Ponad miesiąc temu byłam w szpitalu, miałam podaną narkozę. Przed pójściem do szpitala umyłam włosy (raz) samym szamponem, bez odżywek i były świetne, w trakcie pobytu w szpitalu i zaraz po wyjściu nie miałam jak olejować włosów, kłaść maseczek i moja pielęgnacja ograniczyła się do szamponu i odżywki przez jakieś 2 tygodnie. Później wróciłam do starej pielęgnacji (maski, oleje, nafta) i było OK. Jakieś 2 tygodnie temu pogorszył się stan moich włosów, tak z dnia na dzień, a dbałam o nie. Jakie jest prawdopodobieństwo, że to po narkozie? Dodam, że kilka dni po narkozie zaczęła mi płatami skóra z dłoni schodzić, mimo, że po każdym umyciu rąk kremuję je. Później mimo balsamowania miałam strasznie suchą skórę na ciele, do tego stopnia, że łuszczyła się i wyglądało to trochę jakbym miała łupież na ciele Stopy też mam straszne mimo kremowania, pumeksowania i dbania o nie. Także nie widzę innego sprawcy mojego złego wyglądu niż narkoza, albo antybiotyk, bo po pobycie w szpitalu mi się tak zrobiło. Chyba, że tak reaguję na przesilenie wiosenne Ale się rozpisałam, ale mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć winowajcę mojego złego wyglądu
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() ja siedze wlasnie z olejkiem alterra ( brzoza i pomarancza) + olejek migdalowy + kapsułki a+e i mysle czy juz nie isc zmyc :Pcaate bardzo ladnie Ci w grzywce ja nie moge miec na prosto bo wygladam jak kartofel :P ale Tobie bardzo do twarzy w takim uczesaniu
Edytowane przez lacrimachristi Czas edycji: 2012-04-03 o 12:42 |
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
lenka zdecydowanie to moze byc od narkozy. ja mialam dluga w zwiazku z powyzszym uczulalam sie np. doslownie na kazdy kosmetyk. teraz planuje juz kiedys po narkozie sprawdzony sposob- spiruline
. uwielbiam jej dzialanie detoksykuje pomaga, cud miod i orzeszki . do tego witamin i zelazo i za miesiac bedzie git
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#1708 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak długo się zastanawiała, czy kupić tą sukienkę. ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też mam ochotę farbować. Farbowałam ostatnio 8 miesięcy temu, ale nie widac różnicy, bo naturalny mam bardzo podobny. Tylko nie wiem, jaki kolor teraz wybrać. Mam ochotę na jakąś zmianę. ![]() Cytat:
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
dzieczyny biore udzial w konkursie Luksji klikniecie mi ???
|
#1710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

uwielbiam ten krem regenerujacy <3 teraz pomaluje sobie rzesy byle tuszem i mam firany
rzęsy wypadały na potęgę...

Ani się nie wyspałam, do tego wiadomo gdybym się w sprawach zawodowych nie wkurzyła dzień stracony (ale przecież podstawa, żeby przypadkiem w urzędzie nie dali czegoś załatwić i dać człowiekowi zarobić źle zgodnie z maksymą 'my mamy mało, wy też będziecie mieć mało')-

Miałam zdecydowanie ciekawą dobę 
A w grzywce ci fajnie

wygladasz w niej bosko