|
|
#2611 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
hehe to spoko, bo ja zamówiłam C7 z nadzieją że 24 będą i teraz już zgłupiałam a jakie Zu nosi teraz butki? Cytat:
![]() Zuzę też gardło boli i kaszle tak sucho od soboty, miała dziś podwyższoną temp, czekam co będzie dalej :/
|
|
#2612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buziaki dla zuzki
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
będzie dobrze Jola, doszła paczka? Zaczynam się martwić
|
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba u Was ![]() Może, może, kto wie ![]() ![]() Jak wrażenia Damiana po egzaminie? Cytat:
Doszła, nie dostałaś maila? Wysłałam 29 marca
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu,mspóźnione, ale szczere.Odcięta od świata byłam
![]() teraz jadę na pożyczonym blueconecie od sis ![]() Karo a dlaczego mi się wydawało że Zu do przedszkola przeszła przy ostaatniej zmianie? Wojtusiu mi się wydaję że te barierki,a w zasadzie zaczepy są w kształcie literki L, chyba że na żywo dużo wystaje to pewnie by nie dało rady zahaczyć
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hmmm jakoś w to wątpię ![]() no właśnie sprawdzałam zanim napisałam, nic nie przyszło Ale cieszę się, ze już masz ... mam nadzieję, ze w całości ![]() Cytat:
idę do łóżka Bartosz odmówił przyjęcia syropku wypił tylko witaminy mam nadzieję, ze jutro kaszel będzie mniejszy, bo wieczorem doszedł katar ... wszędzie słyszę, że dzieci mają zapalenie płuc a u nas oddział dziecięcy zamknięty
|
|||
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję ![]() Jolu,to dopiero jutro chyba w całej Polsce piszą 3 kwietnia ![]() Boli mnie głowa ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wysłałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ***
|
|
|
#2619 |
|
Ola-Unhola
|
W całej Polsce pisza tego samego dnia.
Jutro Bartek ma wolne z tego powodu od szkoły ![]() Wróciłam, jakas zmęczona jestem. Dobranoc ![]() ps. Napisalam prośbę o przesuniecie ogarnięcia SD na jutro rano w klubie ![]()
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Padam......zachcialo mi sie jechac z malzem do Gliwic , teraz wrocilismy
![]() Jeszcze raz Olu dziekuje za bon i dostalam jeszcze karte na 20zł znizki dla siebie tylko musze ja do 17.04 wykorzystac![]() Bratowa dzwonila ze jutro ordynator zadecyduje co dalej,tzn. czy ja wypisza czy bedzie musiala zostac, no i czy zaloza jej krazek zeby szyjka sie nie skracala czy tabletki wystarcza. Aniu zdrowka dla Bartusia Maju dla Zuzi rowniez zdrowka Karo ty to sie nacierpisz z ta 8 ![]() Sylko trzymam za Damiana ![]() dobranoc
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny ![]() wczoraj ją trochę pomęczyło, obudziła się ok 23 i poxniej nie mogła zasnąc bo ją kaszel budził w końcu skapitulowałam i wzięłam ją do siebie do łóżka i po chwili zasnęła noc nawet ładnie przespała, mam nadzieję że dziś nie będzie tak źle, najwyzej się z pracy urwę a tak mówią o tych zapaleniach płuc że już mam stresa ![]() a ja zaspałam i wstałam 5:50, miałam całe 10 min na wyprostowanie włosów, ubranie, założenie szkieł, zęby tylko wypłukałam i tylko podkład nałożyłam
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Niedlugo ide do pracy, wiec zycze wam tylko milego dnia Aniu zdrowia dla Bartka Maju zdrowia dla Zuzi Karo wspolczuje tych zebowych problemow Sylko za Damiana
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Sylka, a ja dziś odkryłam Amerykę
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobie teraz, ze tel pisze..zostalysmy dzisiaj we domu...jestem tak opuchnieta ze wstyd wychodzic
co najdziwniejsze to sam zab juz mnie nie boli tylko ta opuchlizna...Zbieramy sie, musimy sie dostac do moich rodzicow bo tam mam moja pania...bede na nia czatowac... Milego dnia
|
#2625 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ehh,ja namieszałam,bo już od wczoraj miałam nerwa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zdrówka dla Zuzy Cytat:
wiedziałam,że masz młodzą siostrę,ale nie wiedziałam,że w wieku Damiana trzymam w takim razie za nich oboje ![]() Ten egzamin jest właściwy ![]() ********** Dzień dobry ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
A angy to gdzie?
|
|||||
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
No ja się nie dziwię , za Was oboje
|
|
|
#2627 |
|
Ola-Unhola
|
Cześć Słoneczka
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie Angy,łer ar ju?
myślałam o tobie,bo piekłam tort dacquoise mmmm palce lizaćwszystkich powalił na kolana
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Czytam po łebkach, bo jakoś tak czasu mam mało ![]() Kasiu piekę go na święta znowu , super się składa, bo znalazłam przepis na babę drożdżową z 6 żółtek, a do tortu potrzebuję 6 białek + do tego mazurek z masłem orzechowym i orzeszkami ziemnymi
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-04-03 o 13:12 |
|
|
|
#2630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() trzymam i ja kciuki (chyba że już za późno ) ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2631 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ... raz słońce, raz deszcz
a my siedzimy w domu Katar, kaszel jutro chyba pójdziemy do lekarza, żeby się Ba nie rozłożył na święta ![]() Teraz moje dziecko śpi ale miał radochę a po chwili zasnął ... i jeszcze mi tłumaczył "Mama, nie huśtaj, bo skrzypi tak się kładzie główkę i się śpi" zamknął oczy i usnął ![]() Cytat:
dziękuję za wszystkie życzenia zdrówka dla Bartusia Zdrówka też dla Zuzi |
|
|
|
|
#2634 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bym nawet dziś do lekarza pojechała, ale mój "myślący o wszystkim" mąż wozi fotelik ze sobą i nie pomyślał że może mi byc potrzebny jutro musze iśc do pracy a on też z tego co mówił, więc niewiem jeszcze co zrobię .... temp jest znów, 38,8 + kaszel + katar na kaszel daję jej Sinecod i jeszcze Sambucol na przeziębienie Cytat:
|
|
#2635 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A tak mi się wczoraj przypomniało, jak zakończyła się sprawa z metką z kurtki? Wysłałaś Sprzedającemu, czy jak to poszło w końcu? Maju, Aniu zdrówka dla Zuzi i Bartosia Svi, pytałas kiedyś o buty dla Bartka na komunię, jakie kupuję. Kupiłam Emele o takie, sa rewelacyjne ![]() http://emel.nazwa.pl/prod.php?idg=30...=&type=&kword=
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
baaa nawet miałam 2 zamówienia czy za pieniądze upiekę ![]() Angy mazurka też wylookałam i zrobię.Babę odpuszczę, bo nie jestem za pan brat z drożdżami.Suchych używam do automatu.Przez to że ta baba też wymagałaby wyrobienia po automacie etc spisuję ją na straty. J a z żółtek zaraz będę robić kruche ślimaczki z tej strony http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...uche-slimaczki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2012-04-03 o 19:25 |
||
|
|
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Widze że dzieciaki się rozkładają powolutku - niedobrze!! Trzymam kciuki za zdrówko. Angy jak tam Zosia z jedzeniem? Próbuje nowości? Miałam dziś paskudny dzień, od rana usg, krew, na chwilę do domu i z powrotem po wyniki, cały dzień w stresie. Muszę ochłonąć, bo szczerze mówiąc to trochę się zdołowałam. Unholy to znaczy że SD będzie troszkę później, tak?
|
#2638 |
|
Ola-Unhola
|
agga, czym się zdołowałas?
W jakim sensie później? Zamówienie rano wysłałam do realizacji Pewnie jutro wyślą. U nas będzie po Świętach. Aaa ta babka z drożdżami. Oj nie wiem nie wiem, czy mi wyjdzieklbie link do sledzenia. ![]() Edit: SD już wysłali. W klubie link do sledzenia.
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-04-03 o 19:38 |
|
|
|
#2639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa no bo ja w klubie nie jestem i nie wiem o co cho... sorki.Tym ginem sie zdołowałam- pisałam Wam chyba
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2012-04-03 o 19:42 |
|
|
|
|
#2640 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ale już poszło i już idzie do nas ![]() Ja nie pamiętam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Zdrówka dla Bartosza
będzie dobrze
gorączki nie ma, kataru też nie, tylko ten kaszel od czasu do czasu ... jakiś brzydki 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a u nas oddział dziecięcy zamknięty

NIE LUBIĘ TROLLI
, super się składa, bo znalazłam przepis na babę drożdżową z 6 żółtek, a do tortu potrzebuję 6 białek