|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część VII
moje jakoś tak fest się nie rzucają w oczy, bo jestem wysoka i też nie wydają mi się jakieś super wielgachne, bo one chyba są jakieś bardziej szerokie....sama nie wiem, ale choć mam to F, to jakoś fest fest nie rzucają się w oczy...chyba...
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Sala -witaj
my też teraz wybieramy miejsce na wypad, i też głowny wymóg to jak najwięcej stacjonarnych wygód i atrakcji tak by nie trzeba było się wysilać
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
porządna dawka witamin - zrobiłam sok z kapusty, buraków i selera
do smaku się przyzwyczaję ale nie jest najgorzej
|
#2764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mi się podoba....a masz rację Kochana objem się, ah objem....już w piątek pierożki ruskie u Mamuśki a i jeszcze mi zdradziła, że ma zamrożone uszka z Bożego Narodzenia- a to jest to co kocham najbardziej na świecie
|
|
#2765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I o czym myślicie/ na co się zdecydowaliście?Ja prawie że pierwsze co sprawdziłam po wybraniu hotelu, to czy jedzenie dają o każdej porze dnia i nocy Chmielinka, pięknie dziękuję i wzajemnie -- wesołych świąt dla Was wszystkich, kobietki! Edytowane przez Sala Czas edycji: 2012-04-03 o 12:28 |
|
|
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje nogi wyglądają gorzej niż przed ciążą i to nawet nie dlatego, że na nich przytyłam, właśnie dlatego, że trochę mi z nich zleciało na początku ciąży - są jakieś sflaczałe, blee. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2767 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
świetnie! nie mogę się doczekać! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
mniam uwielbiam ![]() ja mam podobne odczucia jak dziewczyny z tymi kopniakami po pęcherzu czuje nacisk zaraz lece do wc a czkawka to takie rytmiczne stukanie śmieszne uczucie
|
||
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
pierwsza bardzo fajna, a ta druga nie wiem... to zależy w sumie co to za dzianina.... bo na tym zdjęciu w granatowym kolorze jakoś dziwnie się układa...
|
|
|
|
#2770 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi przez myśl takie coś nie przeszło!
Czekamy ![]() Co do biustu, to ja chcę, żeby były małe z powrotem
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() dzisiaj rano mialam pobudke o 6, bo TZ wczoraj zapomnial nastawic budzik do pracy...i dzwoni brat do niego, pyta co sie stalo, wiec moje kochanie zerwalo sie zlozka no i zaczelo sie ubierać... Wiec dobra ja tez wstalam aby zrobic mu sniadanie do pracy i herbatke ![]() no i u nas prognozy pogody sie sprawdzily, od rana pada snieg w szkocji, w kwietniu.... masakra jakas.... poza tym jak ogladalam bbc news, to podobno juz z 3000 osob nie ma prądu, jak oni to robią? w polsce takie opady byly i nie ma takich problemow, a tu ledwo zaczelo padac i juz cos...
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
W ramach chwalenia się brzuszkami ja tez pokażę domek naszego malenstwa
20w4d
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i niby się sprawdziło, choć u nas nie leży-zapytam tż jak będzie dzwonił czy ten śnieg u nich stopniał ![]() W zimę 2010/2011 jak spadło 30 cm śniegu to Edynburg był sparaliżowany |
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie bardzo podobal, widac że to solidny wózek
Cytat:
jest jeszcze fajny zielony, ale ejst troche mocno oczo☠☠☠ny
|
|
|
|
|
#2776 | ||
|
Zadomowienie
|
Powodzenia
Cytat:
![]() Ale Wam fajnie, też bym chciała, ale to niemożliwe... A gdzie się wybieracie? Ta dżinsowa ładniejsza, ją bym wybrała Cytat:
![]() A ja bym chciała, zeby choć trochę urosły ![]() Tylko obwód mi sie zwiększył z 70 na 75 i tyle a małe B jakie było takie pozostało ![]() Zmykam, coś się źle poczułam, brzuch mnie bardzo kłuje i mi niedobrze , na razie.
|
||
|
|
|
#2777 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powodzonka trzymam kciuki , koniecznie zdaj relacje po powrocie |
|||
|
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ładny brzusio ![]() Cytat:
słodkie maleństwo
|
|
#2779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na Teneryfę (szukaliśmy pod kątem tego, gdzie w miarę blisko, gdzie da się lecieć z Katowic, i gdzie jest na tyle ciepło, żeby dało się już popluskać. I czysto, żeby się czymś nie zarazić ani nie spędzić wakacji w WC...). Dodatkowy plus: jako że to Hiszpania, to w razie czego przysługuje leczenie pokrywane przez NFZ. Poprawy samopoczucia życzę! |
|
|
|
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co mnie wyleczylo - pomyslalam sobie pewnego dnia o ludziach mijanych w miescie, tramwaju, no takich jak sie spotyka na co dzien.
I pomyslalam sobie ze na 90% wiekszosc z nich ubrala sie najlepiej jak w danej chwili chciala, kupila takie rzeczy ktore uwazala za najladniejsze, czymstam kierowala sie przy wyborze jak to zestawic, a mnie to wogule nie obchodzi. Mijam ich i najczesciej nawet nie zwroce uwagi, a jesli to na ciuch. Czy jestes w stanie przypomniec sobie twarz osoby ktora miala jakas fajna sukienke np? Czy poznalabys ja drugi raz mijajac? czy analizowalas np jakie ma nogi? i jaki jest ich zwiazek z tym jak jej ta sukienka pasuje? Tych na ktorych sie zwraca uwage tak na prawde jest znikomy procent.I z kazdej figury mozna cos wycisnac tylko trzeba pomyslec, nie kierujac sie uktualnym trendem, tylko wlasnie zrozumieniem wlasnego ciala - tego jakie ma mozliwosci, co mozna podkreslic, co ukryc i jaka technika. powiem na koniec tyle: kazdy z nas jest egoista i tak na prawde wogule nie mysli o innych, a jezeli to i tak najczesciej odnoszac to do siebie. Wiec prawdopodobienstwo ze ktos zwraca uwage na twoje biodra np jest raczej znikome
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta druga ładna, tez na nią patrzyłam ![]() i chcialam zamowic przed swietami ale chyba nie zdazy przyjsc........
|
|
#2783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To milego wyjazdu |
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Sala - super
![]() My myślimy o paru dniach blisko, w Polsce. Małe Ciche w Tatrach lub coś w tym stylu. Mój TZ miał zaplanowaną Gruzję w tym roku z kumplami ale zrezygnował. Nie chcę zostawać sama.. Mam nadzieję, ze za rok z małą uda się gdzieś pojechać
|
|
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i życze udanego wyjazdu ![]() wow, gratuluje ![]() Cytat:
![]() ale kusisz tymi smokołykami ![]() Cytat:
![]() nie martw sie, pewnie jeszcze maluch sie rozrusza ![]() no i gratuluje kolejnego tygodnia trzymam kciuki za wizyte ![]() bardzo fajnie sie prezentuje
|
|
#2787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oby wszystko bylo dobrze. Ja uwielbiam jak mi cycki w ciazy rosna normalnie jestem prawie decha, a teraz od razu czuje sie bardziej kobieco ![]() Spokojnie wczesniej czy pozniej na pewno urosną gdzies to mleko przeciez musi sie robic
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczne brzuszki
|
#2789 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra Babeczki
u mnie niby 22stopnie, ale jakoś strasznie pochmurno, więc nie wiem co zastanę jak wyjdę ![]() Buziaki
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

moje jakoś tak fest się nie rzucają w oczy, bo jestem wysoka i też nie wydają mi się jakieś super wielgachne, bo one chyba są jakieś bardziej szerokie....sama nie wiem, ale choć mam to F, to jakoś fest fest nie rzucają się w oczy...chyba...

my też teraz wybieramy miejsce na wypad, i też głowny wymóg to jak najwięcej stacjonarnych wygód i atrakcji
do smaku się przyzwyczaję ale nie jest najgorzej 
Hania pisała, że u nich sie to świetnie sprawdziło...mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie
, brzuszek urósł mi mało, spokojnie zakładam skarpetki, nawet pedikiur mi się udało zrobić (choc się zmęczyłam) więc całe pokłady tłuszczu są na udach i boczkach

i chętnie się poczęstuje!
i czekamy na dobre wiadomości!

badanie bolało mnie jak cholera,do tego mam brać folik pregne magnez 3xpo 2 czyli tak jak było i jeszcze fenoterol 3xpół tabl. i co 4 dni nystatyne dopochwowo