|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11041 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() wiem, że ktoś coś niedawno pisał, ale ostatnio mam trochę szalone dni i coś np. robiłam rano a wydawało mi się, że 2 dni temu i taka trochę zaburzona jestem. pani w aptece mówiła, że ludzie sobie to chwalą... więc nie wiem. na razie nic innego nie mam to posmaruję. mogę chyba, co? nic mi się nie stanie?
|
|
|
|
|
#11042 |
|
Zadomowienie
|
Mune i magdalenka czekają na czwartek, bo kontrole, ja czekam, bo w końcu mam upragniona konsultację
Dziewczynki od dr Skwiercz, napiszcie proszę, czy ona daje te wszystkie zalecenia i informacje na jakiejś kartce? Bo znając siebie będę w takim szoku, że połowy zapomnę . Nie chcę jechać 700 km (w obie strony) na darmo.
|
|
|
|
#11043 |
|
Raczkowanie
|
A oto moja pięknota "XJ-ota" Yamaha XJ600N
jeszcze nie ujeżdżona bestia bo nie zarejestrowana
|
#11044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pytam bo tez mam miec 325 hp
|
|
|
|
|
#11045 |
|
Raczkowanie
|
Aniczko to powodzenia!!! Będziesz wszystko wiedzieć, a jak coś zapomnisz, to dziewczynki Ci wszystko powiedzą.
Trzymam xiukasy!!!Magdalenka allllleee maszynaaaa!!!! Pozazdrościć! Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-04-03 o 21:00 |
|
|
|
#11046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Oj, dopiero zobaczyłam foteczki - ale maszyna )A swoją drogą mam niemiłe wspomnienia w związku z motorami - mój mężuś był zapalonym motocyklistą. Kiedyś jechaliśmy sobie leśnym, asfaltowym traktem (dość szybko) i nagle z bocznej drogi wyjechał ogrrromny traktor. Mąż na szczęście zachował zimną krew i przyspieszył, bo gdyby zaczął hamować roztrzaskalibyśmy się na amen . Także Magdalenko uważaj i nie szarżuj
Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-03 o 21:05 |
|
|
|
|
#11047 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11048 | ||
|
Raczkowanie
|
sz ju
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
|
#11049 |
|
Wtajemniczenie
|
Toniu miałam tą maściure i niestety nie zadziałała, może trzeba było większej systematyczności i cierpliwości. ale ja myślę, że to jeszcze nie dla Ciebie, do maści powinno być wszystko wygojone i zabliźnione, to nie są maści na rany tylko na blizny a u Ciebie jeszcze przed chwilą było mokro, odczekaj jeszcze pare tygodni.
|
|
#11050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście ja nie z tych co na koło stają hihi raczej taka rekreacyjna turystyka - a na razie to ja na swoich uliczkach "ćwiczyć" będę nie czuję się jeszcze "pewnie" - a wręcz jak dzisiaj siadłam na zaparkowaną - to takie "to" to" wielkie... a menu - ciągle myślę - bo zdecydowałam się na "domówkę" na pierwsze rosół na drugie ziemniaki i jakieś mięsiwa - może jakieś pomysły dziewczynki musi być baaardzo fajnie i smacznie macie jakieś tajne przepisy ?
|
|
#11051 |
|
Zakorzenienie
|
Mya, Jooasi myślicie że ten model który wybrał dla mnie doktor będzie płaski?
|
#11052 |
|
Wtajemniczenie
|
kasikkk Mya na poprzedniej stronie obszernie wyjaśniała że właśnie niezabrdzo na cokolwiek
|
|
#11053 |
|
Raczkowanie
|
Kurdeeeee, zaczynam czuć stres i mega wątpliwości oraz burzę mózgu.
Po kolei. Powiedzcie mi, po jakim czasie byłyście gotowe wsiąść do auta i prowadzić samochód? Wiem, że to kwestia indywidualna ale uśredniając? Jak to było u Was po operacji? Gipsy, jaki rozmiar stanika nosisz teraz po operacji? Jeśli mogę zapytać... Toniaaaaa mieszkasz w Tychach jeśli dobrze kojarzę....może chcesz mnie wesprzeć i spotkać się na kawkę? Oczywiście przyjechałabym do Twojego miasta, nie mam daleko, bo jestem z Gliwic. Ise, a jakiej wielkości Ty masz implant? Zapomniałam.... Możesz przypomnieć? |
|
|
|
#11054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zajrzysz do mnie joasi do albumiku na mój dołek? tylko na focie to tak słabo widać...
|
|
#11055 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko teraz nie o płaskości czyli projekcji a o wysokości implantu piszemy
jedne są wyższe a drugie niższe niż szersze i jako że masz suteczki dość nisko dobrze będzie u Ciebie aby implant jak najwyżej sięgał w kierunku obojczyka, czyli był możliwie najwyższy.---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Sherry ja po trzech tygodniach jeździłam, niektórym udaje się po tygodniu ale średnio zwykle po dwóch dziewczyny jeżdżą. ![]() twarda teraz musisz być maleńka, szkoda, że wsparcia żadnego nie masz ale napewno sobie poradzisz, jak jesteśmy same na siebie skazane to szybko się zbieramy bo nie ma innej opcji
|
|
#11056 |
|
Raczkowanie
|
Magdalena a Ty....jaki staniczek docelowo nosisz?
|
|
|
|
#11057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze z tymi cyckami tyle zachodzu zanim człowiek sie namysli jakie wybrac to wylysiec mozna
|
|
#11058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mune ten dół to widać bardzo tylko na zdjęciu nie widać ... a to prawda że "chudzielce" tak mają ?? nic mnie o tym nie wiadomo - a na tym cycu to jaa własnego gruczołu nie miałam nic a nic - co widać na wyjśćiówce, z kolei ten drugi cyc że się wyrażę jak napnę mięśnie na "klacie" to "mój gruczoł" zdaje się zwisać... nic już nie wiem - chyba mam "kryzys" sherry jeszcze co do jazdy to ja po 2 tygodniach wsiadłam pewna siebie - bo kierowca ze mnie nie jest jakiś tam zły - ale wymiękłam przy wstecznym i jedynce - -pasy też bałam się zapinać - ale przechodziły pomiędzy - a to moje bezpieczeństwo więc zapinałam - ale dopiero tak 3 4 tyg, jest ok - przynajmniej dla mnie ale bynajmniej tak nie musi być u każdej
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-04-03 o 21:25 |
|
|
|
|
#11059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, dziękuję za ciepłe słowa. Ja zaczynam mieć tylko jedną myśl....będą za małe....za małe, żeby mi było psychicznie z nimi dobrze. Czy to normalne? Zaczyna mnie ogarniać faza oglądania zdjęć, porównywania i zastanawiania się. Ufam doktorkowi, ale wątpliwości mam masakryczne. Chciałabym mieć wkładki 350 pojemności, coś koło tego a będę mieć znacznie mniej i świadomie idę to zrobić bojąc się z góry, że będę żałować, że za małe, nawet jeśli podciągnie mi je i byłyby jędrne... to będą kosztować 15 tyś i będą nie takie jak bym sobie wymarzyła to
|
|
|
|
|
#11060 |
|
Rozeznanie
|
Sherry ja mam implant Mentor Cpg 333 380cc anatominczne to jest projekcja 5,8
mnie dziś lekarz wsadzil w stanik pooperacyjny jeszcze nie za dobrze sama sie poruszam więc nie mam jak zdjęcia zrobić ale mam problem bo te ramiaczka mimo ze mama mi naciagnela na maksa jak siedzę to są całkowicie luźne a to chyba nie tak powinno być?? A szwy mam rozpuszczalne i lekarz w sumie nie mówił jak dbać tylko ze uważać. Kazał w przeciągu 2 tygodni pomału wracać do sprawności i przyjść.... Za 3 miesiące?? To normalne?? No jakby sie cos działo to wcześniej a tak to ze okay wszystko i zalecenia jak i u was dziś juz nie brałam żadnych przeciwbolowych leków bo mnie od niech chyba brzuch zaczął boleć :/ wolalam Odstawić ) kurde nie wiem jak z tym staniemy ehhhh
|
|
|
|
#11061 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzisz tak się bałaś kochana,tyle wątpliwości ... A tu takie piękności masz teraz przed sobą )Jesteśmy od tego samego lekarza więc możemy sobie pogratulować...Dodałąm kilka świeżych foteczek jakbyś miała ochotkę pooglądać.. Wogóle to pozdrowionka dla wszystkich przyszłych i obecnych już cycolinek ))
|
|
#11062 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziaaaa a wyjsciówka? Masz foto? Lecę zerknąć. Obawiam się, że będę wyć jak bóbr przed operacją prosząc doktorka o większe a on będzie mówić, że się nie da i taka to będzie historia
|
|
|
|
|
#11063 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11065 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie joasi noszę grzecznie tylko sporty i triaction co poleciłaś ostatnio tak około tygodnia kupiłam mamabel plain więc od niedawna zbieram je do góry.. wypytam na pewno - mam wciąż nadzieję że to tylko jakiś "mój mięsień" jest. Jak je zbieram do góry to jest ok, nie widać ale jak ściągam stanik to widzę fałdy i są bardzo wyczuwalne....
|
#11066 |
|
Wtajemniczenie
|
tonia bo po łapkach dostaniesz, zostaw teraz te blizenki, na nie przyjdzie czas, dobrze im nie zrobisz jak zaczniesz za szybko smarować.
Sherry teraz to już musisz zdać się na wiedzę i doświadczenie lekarza ![]() kiedyś podawałaś swoje wymiarki i wychodziło z nich , że większe implanty się mieszczą ale widocznie jest coś w Twojej anatomii co na większe nie pozwala. zwykle jest tak że jak dziewczyny się upierają to przynajmniej rozmiar więcej wywalczą, próbowałaś?
|
|
#11067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#11068 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze nie wiem magdalenko co Ci doradzić. mentory są tak pękate, że ja nie słyszłam żeby komuś się coś zapadało, widziałam kilka takich przypadków ale na alerganach i dotyczyły boków piersi a nie góry. musisz męczyć lekarza, jak ten nie poradzi to iść jeszcze do innego na wizyte.
|
|
#11069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli miesiąc używania maści... ogólnie efekt będzie dopiero po roku - tego się spodziewaj - ale blizny mi się nie poszerzyły i nie są zgrubiałe
|
|
#11070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasprzyk mi daje 270 lub 290. Natomiast dwóch pozostałych lekarzy dawało max 255 A mi się marzy 350, więc jakby Kasprzyk dorzucił tak w granicach 310 lub 320 to byłabym najszczęśliwsza na świecie, ale powiedział, że NIE MA SZANS. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

. Nie chcę jechać 700 km (w obie strony) na darmo.

tak sie sklada, ze mam w domciu.