|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Dzień dobry
![]() Kurka ja przez ta pogodę mam jakieś załamanie nie wiem czy to wiosenne czy jak to się nazywa ale dobija mnie to dziś wstałam o 11 i nie mam na nic ochoty a na kolacje rybka wędzona z jakimiś warzywami (pomidor, ogórek) już się kolacji nie mogę doczekać Cytat:
i już TŻ ostrzegłam że z domku nie wychodzę tak tak wiem właśnie że jak się ćwiczy to się pięknie je wracam wracam dzisiaj ![]() Cytat:
a jak pięknie pachnie ![]() Cytat:
wreszcie z nami Synek 03.01.2015 Edytowane przez smerfetka2808 Czas edycji: 2012-04-03 o 11:42 |
|||
|
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na razie kupiłam krem bambino, może pomoże mi na krostki na ramionach i dekoldzie jeśli to czerwony rozstęp to jeszcze coś się da z nim zrobić, a jak biały to chyba już nic. Zjadłam dietetycznie pół woreczka kaszy z warzywami z wczoraj była cała patelnia, a jakoś nikt nie chciał jeść siostra trochę skubnęła i zostało na dziś) i dołożyłam łyżkę duszonych pieczarek. Teraz rooibos
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także myślę, że warto kupić, szczególnie że kosztuje niecałe 12zł jeśli dobrze pamiętam ![]() ja nie wiem, czy miałam jakieś zaburzenia, jedyne zaburzenie jakie mam to chyba swojego odbicia w lustrze ![]() wierzę Ci, że lepiej być tą zdrową i się takimi ludźmi inspirować staram się tak robić, a na wszystkie pro-any i inne takie patrzę dość krytycznie, choć czasem naprawdę zastanawiam się jak można przeżyć kilka dni na samych jabłkach i jogurtach 0% w ilości znikomej.też lubię takie soki, ale rzadko sobie robię - muszę zacząć częściej i tak samo - nie wypiłabym soku pomidorowego, bleeee i fuuuj, choć pomidory uwielbiam ![]() Cytat:
no z celulitem trzeba walczyć na bieżąco - 3 najprostsze zasady: dobra dieta, ruch i woda. a te masaże i kremy to gdzieś tam dalej stoją, więc zdrowa dieta powinna być naszą kolejną motywacją do pozbycia się cellu ![]() rozstępy też mam, ale nie mam jak już z nimi walczyć bo są białe. ;/ a białe ciężko nawet zminimalizować kremami, z rozstępami da się walczyć jak sąjeszcze czerwone ![]() pogoda jest okropna, niby słońce a tak zimno. też mi się nic nie chce, ale trzeba wstawać - obowiązki wzywają. :x właśnie się trochę pouczyłam i przy okazji zjadłam budyń czekoladowy z garścią rodzynek i kiwi a potem chyba będzie koktajl (bo wypiję go jakoś na 2h przed obiadem, więc akurat, żeby się nie zapchać ). na obiad będzie kurczak po chińsku mojej mamy, więc dość kalorycznie, ale czasem można... ![]() ok. to Wielki Piątek dniem oczyszczania
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
Fragment mojego motto na jakiegoś doła w tą pogodę :
Ciało jest takie, jakie powinno być. Jeśli masz jakieś inne wyobrażenia – pozbądź się ich, bo nie przestaniesz się zadręczać. Oto ciało, jakie masz, ciało, jakie zostało ci podarowane. Korzystaj z niego… i bądź zadowolony. A gdy zaczniesz je kochać, poczujesz, że się zmienia, bo kto kocha swoje ciało, ten o nie dba, a troska ta ma ogromne znaczenie. Ze względu na nią nie zapychasz się nadmiarem jedzenia, ale też nie głodzisz się. Słuchasz, jakie potrzeby ma twoje ciało, słuchasz jego wskazówek – czego pragnie i w którym momencie. Kiedy dbasz, kiedy kochasz, stajesz się dostrojony do ciała, a ono automatycznie zaczyna być w porządku. Może coś Wam to pomoże jak mnie pomaga ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- I jeszcze jeden ważny fragment: Kochaj swoje ciało -to twoje ciało, to prezent od Boga. Masz się nim cieszyć i o nie dbać. A kiedy dbasz, to gimnastykujesz się, jesz, śpisz. Troszczysz się o wszystko, bo to przecież twój instrument, tak jak samochód, który myjesz, w którym zwracasz uwagę na każdy szmer, aby wiedzieć, czy nie dzieje się coś złego. Dbasz o każde zadrapanie na karoserii. Zadbaj też o swoje ciało, a ono stanie się dla ciebie doskonale piękne – bo takie jest! Jest cudownym mechanizmem, tak skomplikowanym, pracującym tak wydajnie, że działa przez siedemdziesiąt lat bez zarzutu. Śpisz czy czuwasz, wiesz o tym czy nie wiesz, ono funkcjonuje i to tak cichutko! Nawet jeśli nie dbasz o nie i tak działa, obsługuje cię. Każdy powinien być wdzięczny swemu ciału. Zmień po prostu swoje nastawienie, a zobaczysz, że w ciągu sześciu miesięcy twoje ciało zmieni kształt. To jak wtedy, gdy ktoś zakocha się w kobiecie – można to zauważyć – ona natychmiast pięknieje. Być może nie dbała zanadto o swoje ciało, ale gdy zakochał się w niej mężczyzna, natychmiast zaczyna o nie dbać. Godzinami wystaje przed lustrem… bo ktoś ją kocha! Tak samo będzie, jeśli pokochasz swoje ciało – niebawem ujrzysz, że zaczyna się zmieniać. Jest kochane, zadbane, potrzebne. Jest tak delikatne, a ludzie tak okropnie się z nim obchodzą. Zmień swoje podejście, a sam się przekonasz!
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam już opinię o tym, że kluczem do sukcesu jest pokochanie siebie. myślę, że to prawda
przecież jak kochamy siebie to siebie akceptujemy w 100%, robimy dla siebie to co najlepsze, a zmiana nawyków żywieniowych, odpowiednia pielęgnacja kosmetykami i dołączenie aktywności fizycznej (bo to wszystko jest dobre dla nas!) wpływa korzystnie na stan nie tylko ciała, ale i duszy ![]() poza tym, trochę odbiegając od tematu, to uważam że mężczyźni też mogliby częściej korzystać z kosmetyków ;p nie chcę ich zamieniać w metroseksualistów, ale używanie kremu do twarzy czy robienie sobie manicure raz na pół roku by im nie zaszkodziło
|
#1806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
ale właśnie chodzi o to, że jak się zaakceptujesz taką jaką jesteś teraz to łatwiej Ci przyjdzie schudnięcie i zmiana innych nawyków
![]() muszę Wam Dziewczyny powiedzieć, że może dzięki temu tekstowi i temu, że wczoraj robiłam sobie maseczkę i peeling na twarzy czuję się dzisiaj jakoś tak wyjątkowo ładnie i może to też przez to, że dzisiaj choć na troszkę wyjdę z domu :P
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1810 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie wszystkie soki lubię, owocowe, warzywne, z jednego warzywa/owocu, mieszane, no wszystkie.Cytat:
Idę na zakupy. Mam chrapkę na jakieś beżowe wiosenne szpilki.
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już siebie lubię, ale nie kocham
i akceptuję swoje ciało, ale jeszcze dużo trzeba w nim zmienić.
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
to powodzenia i pochwal się potem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
podziwiam ![]() miłego popołudnia, ja się odezwę jutro, pa Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-04-03 o 14:53 |
||
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niedawno się nauczyłam jeżyny i ostrężyny co do rozstępów to wynalazłam czerwonego i walczę z nim mam fajną maść a z tymi białymi się walczyć nie da na udach z obu stron na boczkach i piersiach jak po jakieś ciąży normalnie czekamy na buciki ![]() mi TŻ obiecal że jutro mnie zabierze ale ja tak nie lubię żeby on mi coś kupował ok nie mam pracy ale to jest takie trochę krępujące dla mnie ![]() a co do skou pomidorowego to nienawidzę bleeeee tak jak Jeu, pomidorki mniam ale sok z nich nie bardzo Puchatek, super cytaty i zgadzam się z nimi w 1000% ale niestety ciężko się pokochać polubić owszem ale pokochać? to chyba tylko takie osoby to potrafią co nie mają nic kompleksów. Chociaż kiedyś spotkałam taką dziewczynę nie powiem bo buzię miała ładną ale troszkę przy kości była ale była tak niesamowicie zadowolona z życia i z siebie że aż mi szczęka opadła ja mam kompleksy a ona 2razy większa odemnie i ani jednego małego podziwiam takich ludzi naprawdę A ja po obiadku jednak była pomidorowa ze wczoraj z lanymi kluskami + 2kiwi sobie zjadłam i niepotrzebnie bo się zapełnilam za bardzo Acha!! w ogóle co mi się stało! wyszłam na polko twardo idę skakać na skakance a tu pstryk! i po 300 skokach pękła mi! nie wiem jak to jest możliwe ale rozwaliła się na dwie części
|
|
#1815 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żartuję, oczywiście...strasznie mi Ciebie żal, bo wiem co czujesz - sama sporo ćwiczę, więc mogę sobie wyobrazić jaka to dla Ciebie męka.. Ale już niedlugo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, to też spałam tak długo, zdarzały mi się okresy dwutygodniowe, że godzina 11 - pobudka. Okropne to...chodzisz spać ok 2-3 a wstajesz w południe.Teraz się przestawiłam na "normalny" tryb Chodzę spać przed północą, najpóźniej ok 1 i wstaję o 8, czasem wcześniej, bo dorywcze zajęcia się przygrafiają . O niebo lepsze samopoczucie i czas płynie NORMALNIE.Cytat:
Piękne .W ogóle, fajnie byłoby pięknieć tak po prostu, bo ktoś Cię kocha... ![]() ale, dość już. Przeciez dobrze mi samej , prznajmniej na wszystko jest czas ![]() Cytat:
![]() W ogóle, wypielęgnowane dłonie (nie mówię tu o manikiurze, bardziej mam na myśli po prostu czyste ręce, nie przesuszone, z krótkimi obciętymi paznokciami) u faceta to bajka...znajdę sobie takiego Cytat:
przed jestem ble, okropna i w ogole monstrum ![]() ...a po nawet całkiem, całkiem się prezentuję Eh, my Baby ![]() Znowu naprodukowałyście, nie wyobrażam sobie nie wejść na wątek przez tydzień. To by był stos ![]() A dziś: Rano: szklanka wody z cytryną Ś: owsianka z twarogiem, jogurtem naturalnym małym, jabłkiem, migdałami, słonecznikiem, cynamonem i miodem IIŚ: Grahamka z masełkiem, szynką, pomidorem i bazylią O: makaron razowy (trochę go zjadłam, ale powstrzymałam się przed dodatkowym talerzem ) z jajecznicą na szynce ![]() -dojadłam z 2 łyżki ryżu na mleku, bo gotowałam dla rodzinki (ale to znikomo )P: planuję zjeść ryż na mleku - wrzucę odżywki, co by białko było. Zjem z cynamonem ![]() TF HIIT'y dziś - pewnie będe stękać ![]() K: jakiś tuńczyk wleci zapewne. +woda, herbatki - właśnie popijam czerwoną i mam wodę w pogotowiu, gdybym miała chętkę na jakieś żarło
|
|||||||
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle co ja CV wysłałam to nikt nie wysłał jutro jadę do Galerii i tam też zostawię kilka może mi się uda, wkóncu wiosna idzie...Eh tydzień to za długo zdecydowanie weekend to już tyle nadrabiania że ło więc lepiej nie ryzykować tak długiej nieobecności
|
|
#1817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chciałabym, żeby każdy taki był : )Cytat:
no ale trzymamy kciuki, może da się naprawić ;Dto co pogrubione - też podziwiam takich ludzi i dążę do takiego stanu. kiedyś zdecydowanie w takim żyłam, dopóki nie zaczęłam się sobie nadmiernie przyglądać i teraz jest jak jest. choć miewam dni, że czuję się na maksa pewna siebie i zero kompleksów ;D co do kupowania przez TŻta - też tego nie lubiłam, a teraz polubiłam, to jego sposób na rozpieszczanie mnie, choć bywa że czuję się głupio, ale sama jestem bezrobotna i bez kasy, a w miarę możliwości staram mu się część kaski i tak oddawać :P ale napisz co kupiliście, jestem bardzo ciekawa ;D a co do tych nazw to ja ich nie znałam, czegoś się dowiedziałam ;D a rozstępy, która z nas ich nie ma? ja nawet nie wiem skąd się u mnie wzięły i chyba od zawsze były białe no ale z tym się nie da walczyć, a z pomarańczową skórką owszem - da się ![]() Cytat:
![]() mój TŻ używa pilnika szklanego i to od niego dowiedziałam się, że takie są najlepsze do pazurków ![]() i też jestem uzależniona od owsianki, owsianka obowiązkowo musi być. ciekawa jestem jak poradzę sobie w piątek bez żadnego jedzenia ![]() a ja jestem maksymalnie zdenerwowana. pojechałam na AZS dzisiaj oddać zwolnienie lekarskie (mam do 30.06) i co się dowiedziałam? że mam do wyboru: a) gimnastykę zdrowotną (mimo, że mam zwolnienie, więc yy nawet gimnastyka odpada) b) chodzić dalej na siłownię, ale ćwiczyć tylko ręce bez żadnej rozgrzewki (chyba po to, żeby nabawić się kolejnej kontuzji :|) c) powtarzać semestr wf w przyszłym roku jakim to trzeba być (przepraszam za zwrot) idiotą, żeby robić problemy z zaliczeniem wfu... moje inne koleżanki też były zagipsowane u innych prowadzących i bez problemu im zaliczyli wf, a u mnie muszą być problemy. no nic - napiszę podanie do pani dziekan, jest prostudencka, więc mam nadzieję, że ona mi zaliczy ten wf ![]() za jakieś 15 minut mam obiad, a z 15 minut temu zjadłam parówkę i kromkę razowca z masłem orzechowym, serem żółtym i szynką, bo wróciłam do domu głodna jak wilk dobrze, że nie pożarłam całej lodówki.dzisiaj chyba zjem drugi budyń, bo po prostu dobija mnie to wszystko - nie dość, że kuleję i mam dość leżenia w łóżku to jeszcze problemy z zaliczeniami no i najgorsze, że nie mogę ćwiczyć i jestem uziemiona... pociesza mnie tylko to, że w czwartek z TŻtem idziemy na zakupy, może bieliźniane bo dokładnie się zmierzyłam i wyliczyłam sobie (z wątku o dopasowywaniu staników), że powinnam nosić stanik 70c, a ja noszę 75a
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
jeu, ciekawe tylko czy zauważę jakis spadek wagi lub cm (chyba się zważę i pomierzę w sobotę z rana, o! będę po okresie, więc można by w sumie
)po tych pięknych jadłospisach Muszę jeszcze z godzinę wytrzymać bez jedzenia, a już chce mi się tego ryżu ![]() Jutro owsianka z banankiem .
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
JEU, ja jednak mam nadzieję że się naprawi bo jestem kompletnie spłukana
ehh no na pewno się pochwalę ja bym tego nie zrobiła? Kurcze ale idioci! jak można nie zaliczyć wf'u. Biedulko! szczególnie że ewidentnie widać że nie udajesz. Oby się udało z tym pismem do Pani Dziekan ![]() A co do kosmetykowania się przez mężczyzn to jestem w szoku bo mój i kremów używa i jak mu powiem to pomadek nawilżających i nawet mu czasami przy pazurkach porobię muszę mu kiedyś maseczkę zrobić o może jutro bo kupiłam 2 w rossemanie za 3zł Little, ehh ja też godzinkę muszę wytrzymać do mojej rybeńki na samą myśl mi ślinka cieknie
|
#1820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No ale cóż, nie on jeden, więc może trafię na jakiś przyzwoity egzemplarz, a jeśli nie to spróbuję wychować i sprowadzić potencjalnego przyszłego na dobrą drogę ![]() Ja juz niedługo, ślęczę nad pracą, i wkurzam się, bo nie mogę się skupić jeu, też trzymam kciuki. Lubią utrudniać życie... :/ |
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam tą kanapkę z parówką, obiad i budyń... kolejny napad w tym tygodniu
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
łatwo powiedzieć, brakuje mi endorfin, bo nie ćwiczę - nawet na spacer nie moge iść
więc jem i jem, żeby wzbudzić w sobie trochę pozytywnych emocji, a z TŻtem zobaczę się dopiero jutro/czwartek i wtedy będzie lepiej... jest ciężko, najwyżej będę zaczynać od nowa nie chcę tutaj ciągle narzekać, ostatnio tak robię, eh. bo ja już po prostu nie mam siły i cierpliwości do tego. przez ponad 2 miesiące waga mi stała na poziomie 57-57,5kg i zero spadków, teraz na pewno przytyłam (widzę po więszym brzuszku i masywniejszych udach) i tracę motywację, ja jej już chyba w ogóle nie mam ;/
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może żeby o jedzeniu nie myśleć książkę zacznij czytać? na niektórych to działa tylko żeby interesujaca była ![]() i musisz dać radę tyle już osiągnęłaś naprawdę szkoda abyś to zaprzepaściła
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
niby nie tak dużo, niecałe 6kg. a teraz to obstawiam, że będą jakieś 3 (myślę, że spokojnie ważę 60kg teraz). nie wiem, ale i tak jak zdejmą mi szynę to nei rzucę się na ćwiczenia - dobrze, że chociaż będę mogła spacerować... a głodówkę chyba zrobię jutro, bo czuję się mega pełna i mega mi źle. teraz idę się uczyć, choć najchętniej zjadłabym coś jeszcze, ale się powstrzymam.
|
#1826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam na spacerze z psem, poćwiczyłam TF HIIT 20, Stretch mi sie nie chciało, bo znajomi wpadli, przerwali mi trening a później już chęci poszły w las. Normalnie bym zrobiła .Zjadłam trochę tuńczyka, idę się zaraz wykąpać i biorę się za pisanie pracy...mam ochotę wejść na wagę
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja unikam wagi, bo wiem, że przekroczyłam 60kg jak nic. no ale cóż - raz zrzuciłam to i teraz mi się musi udać.
samopoczucie lepsze, ale to przez to, że się nawpychałam tostów z nutellą. nie wiem, kiedy się ogarnę, ciężko mi się zmobilizować. ale to chyba głównie przez to, że nie rozpisuję sobie posiłków - na jutro już sobie rozpisałam i liczę na to, że będzie lepiej - bezgrzesznie ![]() przeczytałam też cały artykuł "mantrę" Puchatka, wrzuciłam na bloga i będę codziennie czytać. to co robię, robię dla siebie, a skutkiem ubocznym ma być utrata kilogramów tak naprawdę. chcę po prostu zdrowo i lepiej żyć w swoim ciele, które nigdy nie będzie idealne, jeśli się nie zaakceptuję w 100%. akceptacja to klucz do sukcesu, bo wtedy na wszystko inaczej się patrzy i nawet wady nie są tak dokuczliwe. muszę zmienić rozumowanie najpierw, a dopiero potem brać się za dietę.ciężko mi teraz dietować przez to unieruchomienie, naprawdę brakuje mi endorfin. kasę juz wydałam - nawet nie mam za co czegoś sobie kupić, żeby podbić sobie na jeden dzień humor. muszę znaleźć jakieś zastępstwo endorfinowe, bo po prostu skapituluję zupełnie, a nie chciałabym tego. zła jestem na siebie, że się tak poddaję, chcę z tym skończyć, bo wiem, ze potrafię być silna i walczyć do upadłego. i wcale nie muszę w to wkładać wiele wysiłku. ![]() nie obiecuję, że jutro będzie wzorowo, postaram się, żeby było 5-6 posiłków pełnowartościowych bez podjadania i opychania się. i mam nadzieję zmieścić się w 2000kcal - na razie przejdę na utrzymanie, bo jedząc mniej i mają ujemny bilans i tak będę chudła z mięśni, a chcę tego uniknąć więc wolę być na U niż na R obecnie (ale to chyba w miarę zrozumiałe)a za Ciebie Little trzymam kciuki i Twoją pracę ja się własnie biorę za przepisywanie wykładu
|
#1828 | |||||
|
Zadomowienie
|
Niestety butów nie udało mi się kupić, bo te które mi się spodobały miały krzywy obcas, a była tylko jedna para w moim rozmiarze
![]() Cytat:
Cytat:
Za to w perfumach zakochałam się od pierwszego powąchania, są takie ciepłe, zmysłowe i seksowne, teraz kupiłam tylko flakonik 15ml, ale raczej na pewno kupię kiedyś większe, tylko najpierw muszę zużyć swoje zapasy. A mam tego sporo ![]() Cytat:
Może mało to romantyczne, ale jakże praktyczne. I tak zresztą wolę.Cytat:
Cytat:
![]() Z jedzeniem dziś nawet w porządku, chociaż mało surowizny, może jutro będzie lepiej, bo dzisiaj latałam cały dzień.
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
jeu, dzięki...może uwierzę, że dam radę to cholerstwo napisać, bo póki co efekty są marniutkie, za to z dietą i ćwiczeniami coraz lepiej
Zrobiłam sobie peeling kawowy, wysmarowałam serum (tyłek coraz bardziej jędrny , to TF chyba działa ) i siedzę w piżamie na długi rękaw i długie spodnie, w szlafroku, otulona kocem i kołdrą .Waga wieczorna w 4 dniu okresu wskazała 63,5. Liczę więc, że będę zadowolona w sobotę - obym się trzymała ładnie przez cały tydzień , nie mogłam się powstrzymać...Mały plan na jutro i wytężam szare komóreczki .Ś: owsianka (płatki owsiane, otręby i siemię + orzechy mielone i słonecznik) z serkiem homo, miodem, bananem IIŚ: kromka chleba wieloziarnistego z szynką i pomidorkiem + pomarańcza O: Łosoś pieczony w ziołach ![]() P: może serek na słodko jakiś - ser chudy ze słodzikiem i ... czymś ![]() TF 45 Fire, Stretch, Bieganie - muszę wykonać ten plan ![]() K: jajecznica/omlet - się zobaczy ![]() Trzymajcie kciuki bym się trzymała ładnie planu
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
a ile Ty Little masz wzrostu?
bo zapomniałam moją max wagę jaką zarejestrowałam to 63,3kg :P choć możliwe, że była jeszcze wyższa. w liceum utrzymywała się na poziomie 58kg, więc myślę, że to moja najbardziej naturalna waga, ale chcę ją zbić do 56 - jak się uda a musi się udać w końcu do wakacji kupa czasu, powinnam dać radę a jak nie to najwyżej w wakacje ją osiągnę ![]() Miss, a gdzie fotka żakietu? pochwal się!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

dziś wstałam o 11 i nie mam na nic ochoty
a na kolacje rybka wędzona z jakimiś warzywami (pomidor, ogórek)
już się kolacji nie mogę doczekać 
tak tak wiem właśnie że jak się ćwiczy to się pięknie je wracam wracam dzisiaj 

a potem chyba będzie koktajl (bo wypiję go jakoś na 2h przed obiadem, więc akurat, żeby się nie zapchać

podziwiam
nie wiem jak to jest możliwe ale rozwaliła się na dwie części
więc lepiej nie ryzykować tak długiej nieobecności