|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Tysia tam miała być uśmiechnięta buźka, a ja taką wstawiłam ;/ przez przypadek
ojj po świętach nierzemy się ostro i będziemy odliczać dni do wakacji u mnie koncertowy maj się szykuje od 10 maja juwenalia juhuuu![]() Dzovana heeeej co słychać? opowiadaj
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płakać mi się chce jak piszecie o ćwiczeniach - po prostu Wam zazdraszczam, a sama mam ochotę ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć a nie moge. czuję, że tyję i czuję, że jem za dużo. mam dziwne wrażenie, że jak zdejmą mi szynę (a będzie to akurat z końcówką okresu) to jak wejdę na wagę to zobaczę moją wyjściową wagę. nawet na głupi spacer nie mogę iść co by spalać kalorie, więc powinnam jeść ich 1500 max, a jem 2000 i źle mi, smutno mi, czuję, że moje wysiłki całe wysiłki ćwiczeniowe idą na marne i czuję, widzę w lustrze, że mam więcej tłuszczu niż parę dni temu... a piątki będę sobie robiła oczyszczające głodówki zaczynając od tego tygodnia. jak będą mi służyć to będę sobie takie robiła już co tydzień. jest to nawet jeden ze sposobów na odżywianie i dietę wg dr Bernardiego, co tym bardziej mnie motywuje do tego, że można i że od głodówek wcale się nie umiera...chcę się poczuć lekko, a czuję się zapchana z drugiej strony próbuję do tego podejść racjonalnie, że w ciągu 2-3 tygodni bez ruchu jedząc w miarę dobrze jakościowo (oprócz tych 2 napadów na 10 tys. kcal, które miałam) nie powinnam jakoś przytyć mocno, a na pewno nie więcej niż 2 kg - to takie racjonale myślenie. ale ja nie myślę racjonalnie jak widzę ile jem jak Wy możecie jeść tak mało? podziwiam ;O ja chyba nie jestem stworzona do diety
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam sobie peeling kawowy z oliwą i ulubionym żelem pod prysznic i jest bosko
![]() lecę na m jak miłość, potem książka i do spanka bo o 6 trzeba wstać. Dobrego wieczoru i nocy
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
jeu nie dziwię się, że "świrujesz", wczesniej cały czas ruch, a teraz zostałaś od tego odcięta to ciężko usiedzieć na miejscu, a na pewno nie tyjesz w zawrotnym tempie, przestań tak myśleć, bo oszalejesz, zobaczysz wszystko będzie dobrze
![]()
|
|
|
|
#1775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, a może spróbuj jeść mniej, po prostu wbij sobie do głowy, że jesz po to by żyć a nie żyjesz po to by jeść . U mnie czasami to skutkuje .A jeśli głodówki Ci będą służyły to może i ja spróbuję, hmm... choć pamiętam jeden dzień, kiedy o 13 zaczęło mi się kręcić w głowie i prawie zasłabłam, więc moze to nie jest najlepszy pomysł w moim przypadku... Dasz radę! Już niedługo będziesz śmigać z nami! ![]() Cytat:
![]() Jutro chyba się wymasuję... A teraz czas na pracę licencjacką...idzie mi to tak powolnie, że gorzej byc chyba nie może ![]() |
||
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia Little z pracą
ja się motywuję do nauki, ale coś średnio mi idzie... nic mi się nie chce. powiedz mi, ten ekspander tylko potrzebny jest przy TF? bo muszę sobie kupić co by zacząć smigać... heh :Xno wariuję, ale tak to jest.. staram się jeść tak właśnie ok. 2000kcal, bo nie chcę stracić mięśni, a jak będę jadła mniej to pewnie one polecą, a jeszcze dodatkowo odłoży się tłuszcz. niestety, mięśni się palą najszybciej a najtrudniej je zbudować - co za ironia... wstawiam parę fot z tej sesji o której mówiłam - tak, cała sesja była czarno-biała i tak, miałam długie włosy (no jak na mnie długie ) i bez grzywki byłam jeszcze i to przed odchudzaniem
|
#1777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Wkurza mnie to, bo mam dużo czasu wolnego, a i tak jest milion innych ciekawszych rzeczy do roboty zawsze .Równiez życzę duużo zapału i chęci do nauki! Jaki laaaaaachon! ![]() Choć teraz wyglądasz jeszcze lepiej, jest różnica szczególnie na twarzy, nogi też Ci zeszczuplały. Jak dopniesz swego to juz w ogóle będzie raj ![]() A! Do TF mam tylko gumę rehabilitacyjną, taką zwykłą czerwoną i ekspander przyjdzie wkrótce .Więcej nie inwestuję, nie stać mnie, będę kombinować z tym co mam. Próbowałam ćwiczyć CORE z tą zwykłą gumą, ale niestety nie da się , więc zakup ekspandera stał się konieczny, jeśli chcę wykonać cały program.Dzisiejsze Fire45 bardzo mi się podobało, póki co moje ulubione , zobaczymy co dalej
Edytowane przez LittleWoman Czas edycji: 2012-04-02 o 21:24 |
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
czyli guma i ekspander
no spoko, stać mnie na taki wydatek ![]() no na twarzy najbardziej widać, bo zawsze miałam puce, teraz też mam, ale ja się w ogóle nie ruszam i ja popdam w paranoję, to niezdrowe. ale ja już nie wiem co robić, żeby się lepiej czuć ;( ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- i coraz mniej jestem pewna tego, czy dopnę swego
|
#1779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trzymam kciuki za Ciebie !Ok, zmywam maseczkę (zasiedziałam się ), myję wlosy i siadam do książek...
|
|
|
|
|
#1780 |
|
amor vincit omnia
|
jeu kurde, masz fajne ciało. mojemu to daaaaaaaleko do takeigo etapu...
Little no właśnie ja powoli muszę też za ekspanderem się rozejrzeć, bo w trzecim tyg TF się zaczynają ćwiczenia z nim ![]() Puchatek ja też robię kawowe peelingi- uwielbiam je no ale nie poddam się, już i tak jest trochę mniejszy! dziewczyny, jak możecie- kliknijcie proszę w link w moim podpisie i zagłosujcie poza tym zapraszam wszystkie do zabawy- fajna gra, nic nie trzeba robić, a kto wie, może któraś wygra jakieś kosmetyki |
|
|
|
#1781 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu dzien do d...oprócz tego że było mało to na kolację były 2tosty z serem i szynka i ketchupem
Cytat:
a co do gazowanych napojów to wcale mnie do nich nie ciągnie naprawdę nie mam pojęcia jak kiedys mogłam tyle tego pić a teraz bez wody nie ruszam się nigdzie ![]() Cytat:
i jutro zamierzam ją zpałaszować ![]() hej hej Cytat:
Jeua co do zdjęć to faktycznie różnica jest ale w ogóle jaka laska byłaś a teraz MISS normalnie ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Eldo, gotowe
|
|
#1782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ślicznie, ale tu jeszcze byłam trochę zaniedbana, bo udało mi się ciutkę schudnąć (w sumie to prawie 6kg ), ale teraz nie wiem na czym stoję przez szynę, jak mi zdejmą w czwartek to pewnie nie powstrzymam się i zważę się w piątek...a Ty chyba ćwiczyć TJ, a nie TF, prawda? :P co potrzeba do TJ? bo zastanawiałam się czy najpierw nie zrobić Turbo Jam, a potem kontynuować z TF ale nie wiem, czy do TJ nie potrzeba więcej sprzętu... ![]() Cytat:
ale żadna tam Miss, ja lubię zdjęcia, bo wydaje mi się, ze jestem fotogeniczna, a zdjęcia potrafią ukryć jakieś niedoskonałości ![]() a Ty ![]() ok, to Wielki Czwartek czy Wielki Piątek będzie naszą głodówką? chyba wolę piątek, tak tuż przed świętami. no i w piątek się pości (choć nie jestem religijna
|
|
#1783 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
nie wiem co trzeba do TJ, ale na fitnessie jest wątek o TJ- możesz tam śmiało zapytać
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
mam i TJ i TF na dysku i te książeczki co trzeba ale jakoś nie mogę się doczytać
wiem, że do TF potrzeba gumy i ekspandera, więc jeśli tylko to to ja chętnie się za to wezmę sesja za pasem, na siłownię nie będę miała czasu a godzinę dziennie na ćwiczenia powinnam znaleźć... tylko noga mi musi wyzdrowieć i jak się Tobie TF podoba? ;>
|
#1785 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
trening dla mnie, idealny
ja uwielbiam się męczyć, widziałam wyrywkowo filmiki to biła od Szalinki energia;p eh, byle ta noga do siebie doszla... juz nie moge sie doczekac!
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu ale z Ciebie laska
poczytam o tym TF, bo inspirujecie, choć nie wiem czy mam warunki itp, bo nie mam zielonego pojęcia na czym to polega, zaraz będę wcinać pyszną owsianką z bananem ![]() pochmurno nadal... kiedy to słońce się uśmiechnie?
|
|
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() pochmurno i zimno u mnie święta też się takie zapowiadają, ale nie ma się co łamać nie?![]() Ma któraś z was to serum? Planuję kupić. Moje uda wyglądają chyba coraz lepiej ![]() ale trzeba dalej walczyć i smarować, bo kilka dni i to cholerstwo wraca głodna już jestem a jadłam przed 7 banana i serek z otrębami granulowanymi, zarodkami i płatkami fitness .
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, dzięki
![]() Puchatek, mało zjadłaś to Cię głód złapał :P ja mam z Lirene peeling do ciała STOP cellulit, koleżanka mi zachwalała poczytaj na KWC opinie, ale myślę, że będą całkiem ok ![]() ja właśnie idę sobie zrobić owsiankę z bananem i twarogiem ale zupełnie nie mam pomysłu na kolejne posiłki
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
grube ma drobinki ten peeling? czuć go?
|
|
#1791 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma co podziwiać, bo to nie jest kwestia silnej woli tylko choroby psychicznej. I nawet nie próbuj myśleć inaczej, bo coś widzę, że się wkręcasz ![]() Cytat:
A z ćwiczeniami nie martw się. Wyleczysz nogę, a skoro tak lubisz ćwiczyć to wszystko nadrobisz ![]() Cytat:
![]() Hahaha, sporo czasu mi zajęło dojście do tego o czym mówisz. U mnie to są jeżyny i też je uwielbiam ![]() Śniadanie za mną - koktajl z mango, banana i pomarańczy. Na resztę jadłospisu nie mam w ogóle pomysłu, coś się zepsułam pod tym względem ostatnio. Chciałam się jednak dzisiaj zważyć, ale okazuje się, że muszę kupić nowe baterie do wagi, bo padły.
|
|
#1792 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobitki
![]() Cytat:
![]() a co do zdjęć, to ja lubię robić komuś, jak mi ktoś chce zrobić do na niego krzyczę albo się zastawiam Cytat:
![]() ja wyjeżdżam na 5 dni, więc też ile mogę to teraz korzystam i ćwiczę i jem w miarę, bo potem może być rożnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczonka, ja wczoraj po tygodniu wreszcie trochę poskakałam na skakance i pochodziłam na steperku ![]() kiedyś też mogłam nic nie robić, w-fu w szkole nie lubiłam, a teraz jakoś tak mi dziwnie jak sobie czegoś nie zrobię wieczorem, człowiek to jednak dziwna istota Cytat:
![]() a co do fotek, fajnie wyszły i widać, że jesteś fotogeniczna ![]() miłego dnia ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
za udka, ja ze swoimi już walczę chyba od jesieni czy zimy i nie zapowiada się, żeby ta walka miała się wkrótce skończyć![]() co do serum nie miałam go, ale miałam ten peeling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html teraz mam z eveline, ale wydaje mi się, że ten z lirene jest lepszy |
|||||||||
|
|
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, bo jeszcze nie używałam, bo ciężko jakkolwiek mi się myć z tą moją wybiedzoną nogą
Cytat:
ale obiad? mam pierś z kuroka, mam kaszę gryczaną i brązowy ryż... może sobie pseudo-shoarme zrobię? ![]() może sobie i trochę wkręcam, bo ona pewnie rzeczywiście jest chora, a ja tego nie widzę mam nadzieję, że już 9 kwietnia będę mogła ruszyć z ćwiczeniami pełną parą, a jak nie to 16... ale jak zdejmą mi szynę to na pewno będę robiła sobie codziennie długie spacery, żeby nóżkę rozruszać i lepiej się poczuć, bo to uziemienie w domu mnie dobija... nigdzie się ruszyć nie można Cytat:
mam dołujące myślenie, bo jak się intensywnie ćwiczyło i kochało ćwiczyć i zdrowie Ci to odbiera na jakiś czas to się robi smutno i jakoś tak beznadziejnie. ja wiem, że to chwilowe i że niedługo znów będę mogła fikać, ale jestem niecierpliwa i chciałabym tu i teraz, najlepiej już! ![]() a to pogrubione to ja też tak miałam. pokochałam ćwiczenia i siłownię dopiero w sierpniu 2011 :P zjadłam to moje śniadanie (owsianka z bananem, twarogiem obsypana płatkami migdałowymi) i czuję się głodna. muszę koniecznie się zalać herbatą, bo inaczej polegnę
|
|
#1794 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 |
|
amor vincit omnia
|
zaczęłam dzień od ciemnej bułki z twarogiem i pomidorem i szklanki świeżo wyciśniętego soku z cytrusów
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie piję marchewkowy
|
|
|
|
|
#1798 |
|
amor vincit omnia
|
yyyy, ja lubię tylko cytrusowe... marchewkowego bym nie tknęła
|
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
ja natomiast marchewkowe bym wypila, ale pomidorowego lub warzywnego w zyciu!!
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
co do pomidorowego to też nie lubię, pomidory uwielbiam a soku nie wypiję
nie wiem czy piłyście soki i koktajle owocowe w grycanie, też są dobre, nie wiem na ile są zdrowe, ale też lubię |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

ojj po świętach nierzemy się ostro i będziemy odliczać dni do wakacji
u mnie koncertowy maj się szykuje
co słychać? opowiadaj

jest to nawet jeden ze sposobów na odżywianie i dietę wg dr Bernardiego, co tym bardziej mnie motywuje do tego, że można i że od głodówek wcale się nie umiera...
jak Wy możecie jeść tak mało? podziwiam ;O ja chyba nie jestem stworzona do diety
. U mnie czasami to skutkuje 

no ale nie poddam się, już i tak jest trochę mniejszy!
a co do gazowanych napojów to wcale mnie do nich nie ciągnie naprawdę nie mam pojęcia jak kiedys mogłam tyle tego pić
i jutro zamierzam ją zpałaszować 

ale fajnie prowadzone są zajęcia, także sapie, ale mam zabawę