|
|
#3001 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2
Cytat:
Cytat:
witay w klubiemy kapiemy ok 19tej... zalezy jak wypadnie... dzisiaj nie kapie bo tzta nie ma :P sama w domku z moim jednozębnym Pablitem
Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2012-04-03 o 18:25 |
||
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3003 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- www.tvnplayer.pl Ja tam oglądam dużo programów i seriali z ramówki tvn ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- ok 19
|
||
|
|
|
#3004 |
|
Zadomowienie
|
Jezzzzdem!
Jakie mile zaskoczenie w biurze paszportowym - 17-ego juz do odbioru ![]() ![]() Po powrocie dopieszczalam mieszkanie na wizytacje. No i czekam na telefon- czy sie spodobalo, czy nie (trzymajcie kciuki!!!) Nika zjadla ladnie sloiczek i znow popila 100ml mleczkiem. A teraz wyczyscila mi cyca i spi ![]() Ja kapie mala co 2 dzien okolo 19-ej. Eh, emocje mnie trzymaja..... jesli te ludziki wynajma mieszkanie to czeka mnie pakowanie WSZYSTKIEGO. Z jednej strony super- bo zabiore ze soba do szkocji, a z drugiej strony przerazajace!
|
#3005 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja małej kupiłam w ZARZE ECRU SUKIENECZKE
|
#3006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
zima kapalismy o 18 a po zmianie czasu o 19 co drugi dzien
adko maruda troche przez zabki, smaruje mu zelem i troche pomaga. oby szybciej sie przebily
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
my sie kąpiemy miedzy 19 a 19;30 codziennie bez kapieli mloda nie wie ze jest noc
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
Nika, a czy jak karmisz to dzieć się prężył na ząbki ? Bo u Nas jest to normą, ale tylko przy karmieniu na noc - po kąpieli ![]() Dziewczyny może założymy w klubie Naszą Książkę Kucharską ?? Dajemy różne fajne przepisy, ale jak ktoś nie spisze jest stratny, a tak to byśmy do nich wracały, w zależności od potrzeby ... Co Wy na to ... ??? |
|
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3012 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tak mega szybko i wracam do doczytwyania - 3 str
![]() Maja przekreciła sie dziś... ale to bylo straszne... lezala obok mnie na kanapie, prostopadle do podlogi- tam gdzie podloga glowaka, przy zgięciu oparcia nogi... wstalam po zeszyt- slyszec bach!- patrze a ona na brzuchu na podlodze!!! dobrze ze kanapa niewysoka !!! spojrzala sie na mnie, chwila konsterny i placz, ale taki co oznacza ze sie przestraszyla. wiec podlecialam, na raczki, patrze- cala, a ona jak nie ryknie w śmiechem to az w szoku bylam! co za akrobatka... ale co sie strachu najadlam to moje... koniec zostawiania - nawet po to by zrobic 4 kroki i wziasc zeszyt !!!! pytanie 2- czy ktoras wie ile trzeba czekac by mozna zastosowac elektrostymulacje na brzuch po cc??? bo dostalam 2 zabiegi i dzis poszlam, ale babka pow. ze 4 m-ce to malo, wiec wzielam na uda, posladki i boczki i w czwartek mam kolejny i albo powtorka albo brzuch... ale chyba za wczesnie jeszcze na takie rzeczy po cc?! 3. jutro robie tatuaż własnego pomysłu... będzie zawierał date urodzin Mai oraz stópki dziecka sam w sobie niewielki bo 3cmx3cm, ale o to chodzilo juuuuuz nie moge sie doczekac ![]() 4. umowilam sie do fryzjera na mega metamorfoze 11.04 od lat nosze tą samą fryzure, ten sam kolor - czas na zmiany nooooo... to lece doczytywac
|
|
|
|
#3013 |
|
Zadomowienie
|
hejka! wróciłam właśnie z pracy
nie dam rady doczytać bo bardzo zmęczona jestem ![]() Chciałam tylko ogłosić że mój Szymuś kończy dziś 5 miesięcy!! ![]() pomysł z książką kucharską rewelacyjny! ostatnio sporo przyrządzam
Edytowane przez truscafka Czas edycji: 2012-04-03 o 21:17 |
|
|
|
#3014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://przepisnazycie.tvn.pl/odcinki.html Dziewczyny czytam was regularnie , ale na pisanie brak czasu. Mała od kilku dni maruda że szok - wiecie może czy po 4mcu jest jakiś skok? Wogóle je jak szalona - ciągle jej mało Napiszcie mi czy po "obiadku" dajecie jeszcze mleko czy tarktujecie to jako jeden osobny posiłek? Z książką kucharską to super pomysł
Edytowane przez kojka Czas edycji: 2012-04-03 o 21:30 |
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
lasencje czytam was caly czas ale nie mam mocy odpisywac, katar mam straszny, Filip tak samo, ta przeprowadzka mnie wypompowala a jutro najazd dziadkow, pakowanie i calonocna jazda... do tego nie mam pralki i czystych ubran
mlody jedzie na resztkach nie dosc ze gotowania na 30 os bedzie to jeszcze moje brudy u mamy na drugim koncu Polski musze prac...dziekuje ci bardzo taki maly relaksik wieczorkiem, a jak cos wpadnie do kieszeni to jeszcze lepiej, bo ja juz nie bardzo mam gdzie wieszac w domu, a pomyslow na nastepne milion![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- nikaa grati za zabek, u nas tez jest ![]() aaaaa, dzisiaj Filipek konczy 5 mies Shymko u mamy czeka juz na niego swoj krolik i kurczak uhodowany, bedziemy zupki z mieskiem gotowac
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za odp odnośnie kąpieli
![]() Princessko dzięki za linka-ile czasu trwa nim się film odtworzy??duzo to transferu ściaga?? Kojka-dzięki :Muffinka-ja też nie mam pralki podłączonej i musimy prac u kogoś
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-04-03 o 21:33 |
|
|
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dygotko szkoda ze nie mam nk bo chetnie bym Cie podglądneła... my, wyplosze, lubimy trzymac sie razem |
|
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Dalia odnosnie tatuazu to widzialas
Fotke ktora wstawilam na fb????
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truscafko Muffi Ksiazka kucharska swietny pomysl |
|
|
|
|
#3021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
.Tak pisalyscie o slodkosciach,ze musialam przez was twixa zjesc
|
||
|
|
|
#3022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tej babie to tylko sieknac ![]() dygotko my niechrzczeni, w poniedzialek robimy ![]() zmysl u nas 30+ a i tak okrojone jak sie dalo ![]() a ja nic nie dostalam;( elu ![]() az tak zdolna nie jestem zeby na zywca leciec a robie wieczorami albo i nocami jak mnie wciagnie, mlody kolo 20:00 zasypia juz na cala noc, wiec jak ogarne chate to mam czas![]() a kanwa zwykla z pasmanterii, kratki robie bardzo miekkim olowkiem, po wyszyciu mocze w wodzie z proszkiem kilka godzin i piore pocierajac miejsce po miejscu, susze, prasuje po lewej i juz ![]() a to nie rysujesz sobie kratek? jak sie orientujesz gdzie co zaczac? Kiedys zrobilam bez rysowania i mi troche krzyzykow ucieklo ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
nie wiem gdzie to miesci, ale jak nie dostanie chociaz lyka mm to stekoli![]() dygotko tylko ze ja nie mam tu nikogo, komu moge dac podlaczylibysmy sobie sami, bo nam wlasciciel nowa kupil, ale musi byc ktos ze spoldzielni, bo zawory sa pod kluczem.goldi |
||
|
|
|
#3023 |
|
Wtajemniczenie
|
oto moje obecne zdobienia
![]() 1. pomysł bardzo spontaniczny, miał być kot, ale kolega nie czul sie na siłach by takowego namazac, a ja nie znalazłam w necie nic fajnego... i nagle zobaczylam tego smoka, ktory charakteryzuje moj charakter - niby maly smoczek, ale jak zioooonie ogniem to hej ho noooo... taka moja ideologia ![]() 2. to cytat bardzo mi bliski , inicjały miały być Mai, ale dostała inne nazwisko dla tych co nie mogą odczytac " miłość jest wtedy prawdziwa, gdy nie wiemy dlaczego" edit : smok bedzie jutro, bo mam na 2gim kompie a mała śpi
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(uzaleznia jak cholera!)No i laski - mieszkanko wynajeteeeee!!!!!
|
|
#3025 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
chyba go swędzi ![]() jestem za ksiażką kucharską ![]() Cytat:
ja zrobisz new tatuaż to pochwal się koniecznie, ciekawa jestem co wymyśliłaś ![]() i ja idę do fryzjera, na grzywkę prostą pojutrze.... bez farbowania bo tak długo nie moge wyjsc z domu... ciekawe jaka bedzie ta metamorfoza )))))))) na wiosnę jak znalazłCytat:
![]() duży mężczyznalece bo mały domaga się dokarmienia, coś tak postekuje..... |
||||
|
|
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
Muff ale zazdroszcze ze masz wieczory na szycie
. Mój maluch usypia dopiero po 22, najczęsciej o 23 choć było i o 24.30Poza tym maruda okropnie, dziś 3 h się wiercił, płakał, jakby za duzo wrażeń .Dlatego jak gouśpię to ledwo zęby umyję już padam, czasem ksiazkę podczytam. To Ty pracuś jesteś, ja nie rysuję, ja liczę sobie wszystko , nic mi nie umyka. Słyszałam że się nie pierze tych wyszytych rzeczy ale jak widać możnaDalia gratki za odwagę , mi cięzko byłoby się zdecydować ale szczerze podziwiam u innych, aczkolwiek super wygladają, dla mnie, minimalistyczne zdobienia .Ale jestem wykończona wieczorami, marzy mi się zasypianie Miłoszka o 20 i wieczór dla siebie, szyłabym, czytała i piekła placki, wszystko na raz ![]() Idę spać, trzymajcie się kobietki Chyba jestem jedyną forumowiczką która nie lubi świąt . Gdybym je spedzała jedynie z męzem i dziećmi to pewnie byłoby inaczej. Ale dam radę .
|
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
ide spac, dobrej nocki!
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znam ten bol sama mowialm ze 2 i koniec az nagle w weekend wymyslilam sobie wzor na 3ci ![]()
|
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie wczoraj lekarz uświadomił, że sama zafundowałam młodemu skazę przesadzając z mlekiem w zbożówce po porodzie ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- DALIA pochwal się tatuażem ![]() My w święta ruszamy do rodziców (250km) i zastanawiam się jak to młody zniesie...
Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-04 o 07:38 |
|
|
|
|
#3030 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A hiszpanskiego zaczelam sie uczyc 1.5 roku temu i troche sie poucze. Cytat:
Cytat:
u nas kapiel co 2 dzien dalej, ale w te dni co nie kapiemy i tak idziemy do lazienki i Mala jest przebierana w pizamke i balsamowana na podlodze. Teraz wystarczy, ze ja sie polozy na podlodze w lazience od razu zaczyna sie smiac ![]() Cytat:
tez kiedys mialam ochote na tatuaz, ale jakos nie znalazlam nic co chcialabym uwiecznic na cale zycie. no i boje sie bolu
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

i same sie w kiecki- odpadna wydatki na biale wdzianka, kubraki beciki itd

... ło matko to chyba będę ostatnia na wątku 

mlody jedzie na resztkach
Shymko

. Mój maluch usypia dopiero po 22, najczęsciej o 23 choć było i o 24.30
.