|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agis ![]() Kiciu i E87 jeśli faktycznie macie podobne do tego Agis, to również gratuluję!!!!!!! Chatka fajne koperty! Tusia podobno zarobiłaś na Twoich obrączkach, jak to?? ![]() Kindzia dla TŻta bardzo wielkie lańsko, za brak konsultacji w sprawie zakupu!!!!!!! Malwus ![]() ![]() ![]() Paulinka Twoje pomarańczowe buty prezentują się świetnie!!!!! Ewusia ![]() Marylka masz rację- nie rób sobie takiego make upa! I tak oto dzięki kici nadrobiłam ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przyszła wiosna, topimy marzannę i wydajemy za mąż kolejną pannę - PM 2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4264 |
Zadomowienie
|
Przegladam nasze fotki ze slubu na Dominikanie
![]() ![]() ![]() Wreszcie dostalismy wszystkie!!! Prawie 600!!! Sa cudne ![]() ![]() ![]() Musze zrobic selekcje, zmniejszyc, i troche pokadrowac bo mam swoje wizje ![]() Jutro postaram sie je zamiescic w jakims bezpiecznym miejscu zebyscie mogly obejrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
gosza, malwus coraz bliżej
![]() marylko- tak jak dziewczyny piszą... niespecjalny ten makijaż... nie wiem dlaczego jej tak niefortunnie mdło wyszedł ![]() i nie gadaj ze nie widzisz jaka śliczna jesteś ![]() Jak narzekam na wygląd TZ zawsze mi mówi żebym nie obrażała jego gustu ![]() JAGODZU ! ![]() i inne dziewczyny tez prosze o rade.. Cala koncepcja mojego wesela (to nic ze marna, ale jakas tam w glowie mialam) upadla po wizycie dzisiaj u dekoratorki ![]() zaczynam nienawidzić moja sale pod jej wzgledem kolorystycznym... Gnebi mnie wciaz ta czerwien/ jak to Pani dekoratorka powiedziala "bordo" na scianie za nami. Nie chce nic z czerwieni na weselu w kwiatach, serwetkach, no w niczym... Planowalam zneutralizowac to wszytsko kwiatami bialymi, ecru itp. Wszystko mialo byc w kolorach bezu, zlota.. Pani powiedziala ze to wszystko zginie... Moze i ma racje bo jakos z gory bylam negatywnie nastawiona do innych kolorow... zaproponowala mi kolory wrzosowe i inne odcienie rozu itp... (bo wykluczylam czerwien) Sala teneczna jak widzicie jest w kolorze jasnego fioletu wiec moze i to bedzie jakos ze soba wspolgrac? ![]() jesli chodzi o dekoracje za nami planujemy wiszace szklane kule na wrzosowych wstazkach z kokardka a w srodku pewnie jakis rozowy kwiat (gozdziki) albo jakis odcien frezji.. Bukiety kwiatow to tak jak chcialam misz-masz. Swojskie klimaty począwszy od dali,gozdzikow,frezji,eus tomy,wrzosu, gipsowki itp (niekoniecznie wszystkie takie same) Wszystko byloby OK.. gdyby wciaz moja niepewnosc do koloru rozowego,wrzosowego,jasne go fioetu... Czy nie bedzie juz za duzo tych kolorow na sali? zalacze zdjecia mojej sali, a ostatnie to szklo wykorzystane na sali no i te kule wiszace... wogole nie widze juz tego ![]() ps. te pierwsze 3 zdjecia sa bardzo wyostrzone i kolory bardzo mocne...w rzeczywistosci nie sa one az tak razace
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-04-03 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Gaduły jesteście, tylko
![]() ![]() ![]() ![]() Do domu wróciłam po 23:00, on rana poza domem. Uciekły mi dwa pociągi pod rząd ![]() Pierwszy widziałam jak mi odjeżdża, koleżance która jeździ na Częstochowę, też zwiał, poszłyśmy do pseudo parku, powyżej pl Andrzeja posiedzieć, na słoneczku nie wygrzać. Przyszłam na peron i pytam faceta, czy był już pociąg na Rybnik, a on, że nie, siedzie kwadrans i pytam jakieś babki, a ona, że pojechał i przed czasem, popatrzyłyśmy na zegarki i porównałyśmy godzinę, konduktor wg innego czasomierza miał nastawiony... chyba... Na następnypociąg, to już pół godzimy przed czasem siedzeniem na peronie, by mi nie zwiał. Pojechałam, aż do Czerwionki, tj 4 stacje przed Rybnikiem, tam kazali się nam przesiąść do autobusu (na torach był wysypany wagon węgla ![]() ![]() Powyciągaliśmy kołki, polepiliśmy dziury, pokleiłam tańmą, dałąm folię, TŻ zaczął malować. Nie pamiętam która z Was powiedziała, że orzechowy wychodzi jak g*wno, miałaś rację, TŻ pomalował mały fragment i sufitu i ściany, bo jak nam się nie będzie jutro podobać, to zmieniamy koncepcję. Jutro natomiast kosmetyczka, kwiaciarnia, sklep z pędzlami i innymi pierdółkami, powrót do domu na robienie i konsumpcje obiadu, potem krawcowa i z TŻ na mieszkanko ciąg dalszy prac. Mamy zamiar pomalować wszystko, pierwsza warstwa. Ciekawe ile nam to zejdzie. Teraz udam się już na spoczynek, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze dodam, że mi rano autobus uciekł. Chciałąm jechać następnym pociagiem, ale musiałam iść pieszo na drugą nitkę torów, ide tak z 40 minut idoszłam do kwiaciarni,a z kwiaciarni idzie się jeszcze z 10-12 minut, a na zegarku miałam 7 minut, stwierdziłam, że olewam pociąg i poszłam na autobus i pojechałam ostatecznie droższym busem.
Droga powrotna jw ![]() Chatko, wiem, że mam fajną babcię, szkoda, że tylko jedną,dziadków już nie mam. TŻ ma dziadków. Dzielimy się ![]() Chce mi się śmiać jak moja babcia mówi do niego Grzegorzku i nawet kiedyś zapytałam go, jak byliśmy sami, czy mu to nie przeszkadza Gosza, widzę Cię, miałaś wypoczywać, a nie siedzieć o 1:00 w nocy :na wizażu ![]() IDĘ SPAĆ DOBRANOC ZNOWU BĘDĘ UMIERAJĄCO ZMĘCZONA ![]() Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-04-04 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zadomowienie
|
Współczuje a ja coś dla Was mam ale wrzucę dopiero wieczorem bo teraz muszę uciekać....
Marylko wg mnie makijaż ewidentnie kiepsko zrobiony, współczuje polecam zmienić makijażystkę. Jeżeli chodzi o fryzury to najbardziej mi się podobają te wszystkie podpięte z takich luźnych loków, są po prostu mega romantyczne. Współczuje uciekania pociągów... I życzę miłego dnia. Ja już w piątek idę na próbne czesani i po prostu w ogóle nie mam żadnej koncepcji ale do takiego stopnia nie mam, że aż się boję, że kilka razy odwiedzę tego mojego fryzjera. |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jesteś bardzo ładną kobieta. Nawet bez makijażu wyglądasz ładnie.. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Byłam wczoraj na zajęciach i wróciłam wykończona, Katowice wysysają z człowieka życie ![]() Nie dam rady Was nadrobić, odniosę się tylko do jednej kwestii: Madzia błagam nie zakładaj rękawiczek !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
miałaś na sobie jasno niebieską kurtkę i jechałaś z dwiema koleżankami, jedna z prostymi włosami, a dryga kręconymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]()
#4278 | ||
Raczkowanie
|
Czesc kobietki! Ależ super mi się dzisiaj spało
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Agis88 Czas edycji: 2012-04-04 o 06:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
chatko szacun za te klejenie kopert
![]() gosza duszą i sercem jestem z Tobą ![]() marylko dawaj tu te zdjęcia ![]() ewusia świetny jest ten welon ![]()
![]() |
#4280 | ||||||||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jeszcze wcześniej bluzkę... na zdjęciach mnie urzekła ale na żywo już nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego dzionka dziewczyny, ja idę się ogarnąć i za niedługa na zajęcia zmykam
![]() |
#4281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i wszyscy o niej zapominają... ![]() ![]() pewnie jej smutno, że tylko Gosza i Gosza... ![]() malwus20 kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Opowiadaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zadomowienie
|
Dzien doberek
![]() Wpadlam tylko sie przywitac z wami ![]() ![]() Mam nadzieje ze uda mi sie skonczyc te fotki dzisiaj po pracy, bo niby sa ok, ale strasznie kiepsko pokadrowane, dlatego musze troche nad nimi posiedziec zanim ujrza swiatlo dzienne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ja znowu nie wyspana ![]() ![]() ![]() Chatko jestem pod wrażeniem kopert. ![]() Marylko szukaj innej makijażyski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, odkleilam ten plaster rozgrzewajacy z szyi a teraz ten klej mnie dobija ;(
jak go zmyc ? ![]() do wszystkiego sie klei, woda nic, mydlo nic, nawet zmywaczem do paznokci probowalam i dupa ![]() wlosy mi sie tam kleja... brrrr ale mam nerwa ![]()
#4287 |
Zakorzenienie
|
spróbuj tonikiem do mmydcia twarzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4289 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ci-pisaka.html i ten absolutny moj hit tylko teraz zmienili opakowanie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lip-color.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie wiem czy Wam pisalam ale zapisalam sie na taniec na rurze (taki fitness bardziej niz lizanie rury ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
tz mi pilingiem to scierał, troche mniej sie klei
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.