mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 07:40   #3031
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie listopad-grudzień 2011 cz.2

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
jest jeszcze ryżowe, owsiane i sojowe o ile nie uczula, ale zmieniają smak potraw

mnie wczoraj lekarz uświadomoił, że sama zafundowałam młodemu skazę przesadzając z mlekiem w zbożówce po porodzie o ja durna matka

---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

DALIA pochwal się tatuażem

My w święta ruszamy do rodziców (250km) i zastanawiam się jak to młody zniesie...

hmmmm... to tak mozna? ja dodaje zawsze 1/5 mleka do kawy... no i moim uzaleznieniem jest ser żółty ! KOCHAM TERAZ BARDZO ZA NIM TĘSKNIE i codziennie, kanapeczka musi byc z serkiem...

jeden tatuaz wyzej, dwa wrzuce popoludniu

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 07:48   #3032
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:

mnie wczoraj lekarz uświadomił, że sama zafundowałam młodemu skazę przesadzając z mlekiem w zbożówce po porodzie o ja durna matka... czyli co? rodzisz dziecko i od razu na bezmlecznej??????

.
ja mysle, ze to nie jest rpawda, w szpitalu w ktorym rodzilam podaja na sniadanie zupe mleczna i inne produkty serki itd i pewnie czewsc matek nei je, ale wiekszosc cos tam skubnie- to by wiekszosc dzieci miala skaze.
NO i lekarze nie mowia, zeby nie jest nabialu tylko ostroznie.
W ogole badanie kupki z zeszlego tygodnia, kiedy jadlam troszke nabialu zawiera sladowe ilosci krwie, wiec choc jej nie widac, dalej cos jest i kupilam wczoraj Nutramigen. probowalam to Kasi dac, ale nie chce, zreszta nie dziwie sie, ejst oblesne.

Mam rozlozony koc dla kasi na podlodze, a ona i tak glownie smiga po panelach

Przedwczoraj jedzac marchewke Kasia nauczyla sie pluc i teraz doskonali ta umiejetnosc
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 07:58   #3033
pokszyfka
Zadomowienie

dzień dobrynocka fajnie przespana, z rańca kupcia. popołudniu jadę z małą i tż między ludzi, jakieś zakupy i odbiór cytologii. i tż odrazu powiedział, że nie muszę gotowaćczyli nie mam motywacji na nicpewnie jakiś fast food sie szykuje

dalia pokażesz się po metamorfozie prawda?
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 08:08   #3034
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
oto moje obecne zdobienia

1. pomysł bardzo spontaniczny, miał być kot, ale kolega nie czul sie na siłach by takowego namazac, a ja nie znalazłam w necie nic fajnego... i nagle zobaczylam tego smoka, ktory charakteryzuje moj charakter - niby maly smoczek, ale jak zioooonie ogniem to hej ho noooo... taka moja ideologia

2. to cytat bardzo mi bliski , inicjały miały być Mai, ale dostała inne nazwisko dla tych co nie mogą odczytac " miłość jest wtedy prawdziwa, gdy nie wiemy dlaczego"

edit : smok bedzie jutro, bo mam na 2gim kompie a mała śpi
zazdroszcze! tych tatuazy
mi sie marzy imie synka i data urodzenia oraz napis wzdluz kregoslupa lub na karku

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Ja mialam robic sobie trzeci, ale boje sie, ze bedzie mi malo i polece po kolejny - dlatego jestem na odwyku (uzaleznia jak cholera!)

No i laski - mieszkanko wynajeteeeee!!!!!
chcwal sie jakie masz
za mieszkanko

Dalia o kurde dobrze ze sobie nic nie zrobila
ooo metamorfoza... chce zobaczyc efekty!!!

Ja namowilam Tzta na ciemne wloski pokazalam mu fotki sprzed 2lat jak bylam prawie czarna i stwierdzil, ze najlepiej tak mi bylo i dzis jedziemy po farbe do hurtowi fryzjerskiej juz nigdy wiecej drogeryjnych farb

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość

Chyba jestem jedyną forumowiczką która nie lubi świąt. Gdybym je spedzała jedynie z męzem i dziećmi to pewnie byłoby inaczej. Ale dam radę.
nie prawda ja tez nie lubie ani wielkanocy ani bozego narodzenia nie lubie zadnych okazji gdzie gromadzi sie rodzina i trzeba sobie skladac zyczenia.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 08:09   #3035
mol_aa
Zadomowienie

hej

Pokszyfka mi się marzy kfc twister lub coś bardzo niezdrowego :P ale narazie nie ryzykuje

Dalia ja odstawiłam na 2 tygodnie wszystko z nabiału, po tym czasie spróbowałam jogurt naturalny, było ok, potem twaróg było ok, ale po mleku czy żółtym serze wrócił problem, dlatego nawet tych rzeczy nie tykam choć bardzo lubie

Aniolina mój tak samo,, położę na kocu a on i tak się przekula na panele i szczęśliwy, ze mamę wykiwał
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 08:10   #3036
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Goldi, ale Ty mloda jestes, jeszcze sie przeciez spokojnei mozesz nauczyc. Ja choc niemiecki uczylam sie duuuzo w szkole, to dopiero na studiach przez 2 lata sie dosyc dobrze nauczylam- na tyle dobrze zeby przez 3 miesiace miec w niemczech praktyki w sekretariacie. W ogole nie uzywam, wiec juz wiekszosc zapomnialam, ale dogadam sie.
A hiszpanskiego zaczelam sie uczyc 1.5 roku temu i troche sie poucze.

u nas kapiel co 2 dzien dalej, ale w te dni co nie kapiemy i tak idziemy do lazienki i Mala jest przebierana w pizamke i balsamowana na podlodze. Teraz wystarczy, ze ja sie polozy na podlodze w lazience od razu zaczyna sie smiac
mimo, ze place za uczelnie 8tys rocznie to powiem ,ze jezyki mamy na beznadziejnym poziomie... przez platforme internetowa jest tez normalnie na sali ale zaoczni maja wylacznie internetowo...

a widzisz nie probowalismy tak z mlodym
Stary 2012-04-04, 08:15   #3037
mol_aa
Zadomowienie

Dołączam sie do Goldi i Eli - święta są przereklamowane teraz jak się mały pojawił to jest przymus jedne świeta u jednych rodziców a drugie u drugich, bo jak nie to foch. A teraz mamy problem, bo mamy jechać do Austrii na święta, a okazało się, ze potrzebny jest dla małego paszport, jak to powiem teściowej to będzie k.u.r.w.a.m.i rzucac, ze sobie coś wymyśliliśmy, zeeby do niej nie przyjechac

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Aniolina u nas bez kąpieli ani rusz, w sobotę chcieliśmy mu zrobić dzien dziecka, bo późno wrociliśmy z imienin mamy i przegapiliśmy jego godzinę kąpania, niby był rytuał, przecieranie buźki, przebieranie w piżamkę, ale mały się nie dał i był na fochu nie chciał spac
Stary 2012-04-04, 08:22   #3038
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Polecam kozie mleko!Do kawy trochę "czuć" kozę ale może bydyń będzie ok
Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
ja mysle, ze to nie jest rpawda, w szpitalu w ktorym rodzilam podaja na sniadanie zupe mleczna i inne produkty serki itd i pewnie czewsc matek nei je, ale wiekszosc cos tam skubnie- to by wiekszosc dzieci miala skaze.
NO i lekarze nie mowia, zeby nie jest nabialu tylko ostroznie.
W ogole badanie kupki z zeszlego tygodnia, kiedy jadlam troszke nabialu zawiera sladowe ilosci krwie, wiec choc jej nie widac, dalej cos jest i kupilam wczoraj Nutramigen. probowalam to Kasi dac, ale nie chce, zreszta nie dziwie sie, ejst oblesne.

Mam rozlozony koc dla kasi na podlodze, a ona i tak glownie smiga po panelach

Przedwczoraj jedzac marchewke Kasia nauczyla sie pluc i teraz doskonali ta umiejetnosc
ale to w posiewie wyszło? czy robiliście jakieś inne badania?
u nas w posiewie tylko bakterie

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
hej

Pokszyfka mi się marzy kfc twister lub coś bardzo niezdrowego :P ale narazie nie ryzykuje

Dalia ja odstawiłam na 2 tygodnie wszystko z nabiału, po tym czasie spróbowałam jogurt naturalny, było ok, potem twaróg było ok, ale po mleku czy żółtym serze wrócił problem, dlatego nawet tych rzeczy nie tykam choć bardzo lubie

Aniolina mój tak samo,, położę na kocu a on i tak się przekula na panele i szczęśliwy, ze mamę wykiwał
nasz leń do akrobacji, lekarz powiedział, że się nie dziwi bo taki lobrzymek to ciężko musi mieć się w ogóle ruszać

a taka kaszka podskórna czy 1-2 dniowe krostki to ponoć żadna alergia i nie kazał się przejmować

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Dołączam sie do Goldi i Eli - święta są przereklamowane teraz jak się mały pojawił to jest przymus jedne świeta u jednych rodziców a drugie u drugich, bo jak nie to foch. A teraz mamy problem, bo mamy jechać do Austrii na święta, a okazało się, ze potrzebny jest dla małego paszport, jak to powiem teściowej to będzie k.u.r.w.a.m.i rzucac, ze sobie coś wymyśliliśmy, zeeby do niej nie przyjechac

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Aniolina u nas bez kąpieli ani rusz, w sobotę chcieliśmy mu zrobić dzien dziecka, bo późno wrociliśmy z imienin mamy i przegapiliśmy jego godzinę kąpania, niby był rytuał, przecieranie buźki, przebieranie w piżamkę, ale mały się nie dał i był na fochu nie chciał spac

mi lekarz zabronił wszelkich tego typu prowokacji, bo mówi że to tylko szkoda dla dziecka i organizm wariuje a proces wyrastania z nietolerancji się przedłuża
Stary 2012-04-04, 08:29   #3039
mol_aa
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

nasz leń do akrobacji, lekarz powiedział, że się nie dziwi bo taki lobrzymek to ciężko musi mieć się w ogóle ruszać

a taka kaszka podskórna czy 1-2 dniowe krostki to ponoć żadna alergia i nie kazał się przejmować
Przyjdzie czas i na Twojego łobuziaka mnie długo męczyło, ze Piter nie przewraca sie z plecków na brzuszek, a on tydzien temu jak zaczął się kulać, tak go zatrzymać nie mogę, nawet w nocy po naszym łózku wedruje i musimy go przez to wkładać pomiędzy nas, by się nie skulał z łóżka
Stary 2012-04-04, 08:30   #3040
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:

my nie jedziemy na wielkanoc nigdzie i tez jest problem , bo jedni rodzice od razu zadeklarowali, ze oni do nas przyjada w takim razie, a drudzy si obrazili
Jak to tak, zeby tak nei dalo sie wlasniego dziecka moc oszukac
Cytat:

mi lekarz zabronił wszelkich tego typu prowokacji, bo mówi że to tylko szkoda dla dziecka i organizm wariuje w proces wyrastania z nietolerancji się przedłuża
w badaniu ogolnym kalu to wyszlo. Krostki sa delikatne na gorze pleckow i na brzuszku, jakby nie te kupy to bym sie pewnie nie przejmowala, no ale.
Eh, ten bebilon pepti to smakuje jakos? bo ona chyba tego nutramigenu nie ruszy, zwlaszcza, ze ona z tych bardziej niejadkowatych.
Stary 2012-04-04, 08:35   #3041
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Przyjdzie czas i na Twojego łobuziaka mnie długo męczyło, ze Piter nie przewraca sie z plecków na brzuszek, a on tydzien temu jak zaczął się kulać, tak go zatrzymać nie mogę, nawet w nocy po naszym łózku wedruje i musimy go przez to wkładać pomiędzy nas, by się nie skulał z łóżka
nasz przekręcał się 3 tyg temu a teraz jakby zapomniał

no ale ma prawie 80cm to wiadomo, że ciężko
Stary 2012-04-04, 08:35   #3042
saaraa_lub
Rozeznanie

[QUOTE=elf27;33335071]jest jeszcze ryżowe, owsiane, przepyszne kokosowe no i sojowe o ile nie uczula, ale zmieniają smak potraw

mnie wczoraj lekarz uświadomił, że sama zafundowałam młodemu skazę przesadzając z mlekiem w zbożówce po porodzie o ja durna matka... [COLOR="Silver"] czyli co? rodzisz dziecko i od razu na bezmlecznej??????

Tak tak... a u mnie w szpitalun była 2 razy dziennie zupa mleczna...hahaha
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 08:42   #3043
elf27
Zadomowienie

ANIOLINA z tego co słysząłam pepti dużo smaczniejszy od nutry, sama próbowałam- 1 raz myślałam, że pawia puszczę, ale teraz w sumie mi smakuje nawet czasem do herbaty

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

ANIOLINKA czyli u Was w kupce gołym okiem tej krwi nie ma?
Stary 2012-04-04, 08:45   #3044
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
ANIOLINA z tego co słysząłam pepti dużo smaczniejszy od nutry, sama próbowałam- 1 raz myślałam, że pawia puszczę, ale teraz w sumie mi smakuje nawet czasem do herbaty

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

ANIOLINKA czyli u Was w kupce gołym okiem tej krwi nie ma?
wczesniej bylo widac, ale teraz juz od 3 tyg. nie. W poprzednich badaniach ogolnych jej nie bylo w ogole.
Stary 2012-04-04, 09:02   #3045
goldika
Zakorzenienie

[QUOTE=saaraa_lub;33335511]
Cytat:
jest jeszcze ryżowe, owsiane, przepyszne kokosowe no i sojowe o ile nie uczula, ale zmieniają smak potraw

mnie wczoraj lekarz uświadomił, że sama zafundowałam młodemu skazę przesadzając z mlekiem w zbożówce po porodzie o ja durna matka... [COLOR="Silver"] czyli co? rodzisz dziecko i od razu na bezmlecznej??????

Tak tak... a u mnie w szpitalun była 2 razy dziennie zupa mleczna...hahaha
mi tez codziennie zupe mlecza serwowali

Mamy dzis szczepienie na 13 Tz zwalnia sie z pracy wczesniej zeby isc z nami bo ja raz bylam sama, i dla mnie to za wiele
a potem jedziemy kupic Tztowi jakies wdzianko na chrzciny.
I mysle czy kupic sobie czarna czy seledynowa marynarke?
Stary 2012-04-04, 09:15   #3046
saaraa_lub
Rozeznanie

Kiedyś na laktację polecano bawarkę a teraz mleko największy wróg...żeby nie było u nas też podejrzenie skazy a ja mleka krowiego w ogóle nie tykam, tylko nieszczęsny jogurt naturalny.
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:32   #3047
owieczka86
Zadomowienie

princessskaa - kobitka się tlumaczy ze kasy nie ma że robote straciła,mój tz z nia gada i to bład bo on ją dobrze zna i jej męża też, jemu trochę ich szkoda ja ich znam tylko z widzenia i rozmawiałbym z mimi inaczej.

goldika super brawo dla Olka ja czekam aż mój synuś odkryje że ma stopy bo uwielbiam patrzeć jak dzieci pchają je do buzi

ja_dalia
super pomysł na tatuaż ja planuję zrobić ale jaki jeszcze nie wiem. A jak z bólem??jak poród znosłam bez znieczulenia to chyba i tatuowanie wytrzymam ??hihi wstawisz foto?? cytacik super

truscafka brawo dla Szymusia

Filipek kończy dziś 5 miesięcy
Nocka kiepska ale to chyba przez pełnie księżyca(tak to sobie tlumacze bo już któryś raz przy pełni młody słabo śpi.
Menu na chrzciny ustalone,cena również
Uciekam zupkę nastawić,Filipkowe pranie powiesić,włączyć następne i ogarnąć bałagan w kuchni

miałąm coś jeszcze napisać ale komu i co zapomniałam...
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:32   #3048
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
No i laski - mieszkanko wynajeteeeee!!!!!

Elus ja pralam wszystko, szczegolnie jak robie cos dluzej to takie wymymlane w rekach fajnie troche odswiezyc

dalia wiem co czulas, mi rano mlody zrobil cos podobnego. Spie z brzegu lozka, zeby przez tzta nie lazic do mlodego rano, bo on i tak nie slyszy. Karmilam malego i przysnelam, wydawalo mi sie, ze on tez... No i po chwili otwieram oko, a on przewrocil sie na brzuszek, obrocil o 90st i juz podpelznal do brzegu lozka, tylko cale szczescie, ze rece pod brzuch mu wlazly i nie mogl dalej, dlatego mnie obudzil, bo stekal ze zlosci
takze tz ustapi mi miejsca i bede go budzic, zeby Filipa mi przynosil...

mol_aa my na BN do DE jechalismy i mielismy tylko akt urodzenia ze soba teraz bede u siebie to mu wyrobie dowod osobisty.
A Austria to nie jest w UE? Przeciez nie trzeba teraz paszportow...

ja zaraz lece sie pakowac, nie bede juz niestey miala czasu, bo wyjazd, gotowanie, chrzciny i milion wizyt juz zapowiedzianych (nie wspominajac o tych, ktorych ja chcialabym odwiedzic... ) podejrzewam, ze czasu na wszystko mi nie starczy, wiec zajrze tu pewnie dopiero po powrocie czyli za 2 tyg...

dlatego tez chcialabym zyczyc wam kobietki kochane slonecznych i pogodnych swiat, smacznego jajeczka oraz przespanych nocy bez zabkowania

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:34   #3049
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Chciałam tylko ogłosić że mój Szymuś kończy dziś 5 miesięcy!!
gratulacje !!!

DZIEŃ DOBRY

My wróciliśmy ze szczepienia niedawno, malutka była dzielna i tylko chwilunie zapłakała.

Ale jak się mogłam wkur..ć Pracuje w tej przychodni tak pipa, co jawnie rwie mojego mężą - uśmieszki próbuje jakieś słać do niego, ale on tego nie widzi, bo nie zwraca na nią uwagi. A wecie co dzisiaj zrobiłą? Tż poszedł do apteki w tym samym budynku, a ja wyszłam specjalnie z pokoju szczepień na korytarz, niby żeby mała w lusterku się poprzyglądała, i tam jest biurko i ta pipa tam obok stała. Mój tż wchodzi, a ona myk oparła się o biurko - wypięła tyłek, że jak on szedł to ledwo się w przejściu zmieścił, żeby minąć jej zadek A ja normalnie się zagotowałam. Specjalnie jeszcze popatrzyłam, tż przeszedł to ona cyk już wstała i poszła do socjalnego pokoiku Małpiszon jaki! Mówię mojemu tż, że wkurza mnie jej bezczelność, rozumiem i się nie dziwię, że on się podoba (bo jest mega super atrakcyjny ), ale trochę przesadza ta panna. On powiedział, żebym olała, bo brechta z niej i tyle. Że on nawet na nią nie patrzy, bo ma ją w No i jak wychodziliśmy to takie spojrzenie jej rzuciłam, że przywołałam ją do porządku. Za m-c znowu tam jedziemy... Ja to nawet nie wiem na co ona liczy? Dobrze, że nie jest jakaś ładna, bo bym dłużej byla zazdrosna

Idę nadrabiać, co tam naskrobałyście
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:34   #3050
muffinka90
Zakorzenienie

owieczko

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:35   #3051
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Princessko dzięki za linka-ile czasu trwa nim się film odtworzy??duzo to transferu ściaga??
Nie wiem ile transferu ściąga, ale jak włączysz serial czy program to od razu oglądasz Chyba, że reklamy lecą minutę
Stary 2012-04-04, 09:36   #3052
elf27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Kiedyś na laktację polecano bawarkę a teraz mleko największy wróg...żeby nie było u nas też podejrzenie skazy a ja mleka krowiego w ogóle nie tykam, tylko nieszczęsny jogurt naturalny.
ja właśnie piłam tę nieszczęsną bawarkę
a jakie objawy macie?

GOLDI ja bym brała czarną
Stary 2012-04-04, 09:36   #3053
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Tak pisalyscie o slodkosciach,ze musialam przez was twixa zjesc
Na zdrowie
Stary 2012-04-04, 09:37   #3054
elf27
Zadomowienie

PRINCES olej, niektóre za grosz godności i wyczucia nie mają
Stary 2012-04-04, 09:44   #3055
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
princessskaa - kobitka się tlumaczy ze kasy nie ma że robote straciła,mój tz z nia gada i to bład bo on ją dobrze zna i jej męża też, jemu trochę ich szkoda ja ich znam tylko z widzenia i rozmawiałbym z mimi inaczej.

Filipek kończy dziś 5 miesięcy
No jak tż ich zna to wiadomo, ma inne podejście...

za skończony kolejny miesiąc

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

dlatego tez chcialabym zyczyc wam kobietki kochane slonecznych i pogodnych swiat, smacznego jajeczka oraz przespanych nocy bez zabkowania
Wzajemnie i wracaj do nas jak najszybciej

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Widzę temat tatuaży się pojawił Ja od lat gadam, że bym chciała, ale boję się bólu Ale teraz znowu mam faze i chaiałabym na nodze, koło kostki coś fajnego, bo wydaje mi się to sexy Ale czy się kiedykolwiek zdecyduję to nie wiem Jakby mnie ktoś wziął za rękę i zaprowadził to bym miała
Stary 2012-04-04, 09:45   #3056
fatal21
Wtajemniczenie

witamy.nocka do wytrzymania.teraz byla drzemka i sie bawimy.kapie ktoras w ziajce bo kupilam i ciekawe jaka skora bedzie dodam ze nie stosuje oliwki bo mala niecierpliwa po kapieli
Stary 2012-04-04, 09:50   #3057
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Goldi, za wynajem. Świetnie, że tak szybko Ci ise udało

Dalia, podziwiam za tatoo ja miałam hopla jakieś 5 lat temu, jak bym sobię pozwoliła to bym miała ich 7

za wczorajsze "urodzinki" maluchów
dla dzisiejszego solenizanta. owieczko.

Elf, tak jak pisze Aniolina. Pediatra coś bzdury gada, u mnie po porodzie też była zupa mleczna codziennie oraz inne produkty mleczne

Princesko, olej sprawę. Pokażesz przez to, że wartościowa z Ciebie kobitka z klasą !!!

Tak na marginesie uściski dla dzieciaczków, że były dzielne - mam nadzieję

U Nas noc strasznie głupia. Od 1 pobódka co 1.5 h
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:56   #3058
princessskaa
Wtajemniczenie

aaaaaaaa i muszę się Wam pochwalić, że wczoraj malutka kąpała się z tatusiem w wannie dużej. Ja nie mogłam, bo mam jeszcze @. Mała była zachwycona, choć na początku nie wiedziało dziecie co się dzieje Potem uśmiechała się, machała nóżkami i w ogóle, fajnie było Za kilka dni i ja do wanny z nią wskoczę

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
ja miałam hopla jakieś 5 lat temu, jak bym sobię pozwoliła to bym miała ich 7

Princesko, olej sprawę. Pokażesz przez to, że wartościowa z Ciebie kobitka z klasą !!!

U Nas noc strasznie głupia. Od 1 pobódka co 1.5 h
7 tatuaży To już odlot na maksa

Wiem wiem, olewam Ale na chwilę mnie wkurzyła Ale żałuj, że nie widziałaś mojego spojrzenia na "do widzenia"

Uuuuuuu współczuję nocki U nas pobudka 5:55 heh

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
kapie ktoras w ziajce bo kupilam i ciekawe jaka skora bedzie dodam ze nie stosuje oliwki bo mala niecierpliwa po kapieli
Stary 2012-04-04, 10:05   #3059
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
aaaaaaaa i muszę się Wam pochwalić, że wczoraj malutka kąpała się z tatusiem w wannie dużej. Ja nie mogłam, bo mam jeszcze @. Mała była zachwycona, choć na początku nie wiedziało dziecie co się dzieje Potem uśmiechała się, machała nóżkami i w ogóle, fajnie było Za kilka dni i ja do wanny z nią wskoczę

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

7 tatuaży To już odlot na maksa

Wiem wiem, olewam Ale na chwilę mnie wkurzyła Ale żałuj, że nie widziałaś mojego spojrzenia na "do widzenia"

Uuuuuuu współczuję nocki U nas pobudka 5:55 heh

Uwierz, że wyobrażam sobie dokładnie jak ją "czule" pożegnałaś

Ach no i mój tż ostatnio się mnie pytał czy już możemy się kąpać z Michałem w dużej wannie...puknełam go w czoło .... a jednak już można hihihi

Co do "Ksążki kucharskiej" która może ją uaktywniić, ja nie umiem

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2012-04-04 o 10:08
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:06   #3060
dygotka8
Zakorzenienie

przeczycztałam pobieznie

nawet nie pamietam co mialam napisac

odnosnie skazy to u nas chyba lekka poprawa po zmianie mleka
ja z nabiału jem odrobine mleka i czasem cosik słodkiego

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości