|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Cytat:
Łydkę mierzę na stojąco. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Cytat:
![]() No a z tym dniem to Ci współczuję, matko, wolę najbardziej obfity świąteczny stół tuż pod moim nosem w "normalny dzień" niż lodówkę wypchana dietetykami w taki dzien, jak Twój dzisiejszy. Myślę, że to na bank przed@, ale dasz radę, w najcięższych chwilach pamietaj, że Ci waga znów idzie w dół, a cm lecą ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi sie ze powinny byc w Rossmanie, jakichs zielarskich, moze w drogeriach. Jeden chyba wystarczy, podalam Ci nazwy takich konkretnie na celilitis i odchudzanie, zreszta poczytaj sobie to sama zobaczysz ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() do jogurtu była 1 kiwi ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Winnie the Pooh Kolacja będzie tak , tylko ja przedstawiłam na razie do podwieczorku . Do jogurtu było kiwi . ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Podziękować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zadomowienie
|
Puchatku-oj wiem wiem,ale wiem że mogę się poddać w święta
![]() ![]()
#4475 |
Konto usunięte
|
A powiecie mi coś na temat rzeżuchy ? Zauważyłam, że większość z Was sadzi ją sobie , to jest tak na kanapki ?
![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-04-03 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Puchatku:
- z ta kieszonką możesz mieć rację, bo mam taką przestrzeń jak mówisz (właśnie między ósemką a dziąsłem - tam, gdzie mnie boli najbardziej),tyle, że ona nie jest od tygodnia czy dwóch, a od paru lat, więc nie wiem czy to przez to. Codziennie używam nici, a płynu do płukania nie mogę, bo coś tam zawiera, czego nie można przy hipoplazji szkliwa (całkowitej na 4 zębach), którą mam od dziecka. Zęby myję bardzo dokładnie, płuczę wodą. - kurs robię, bo.. jestem wszechstronna ![]() - chciałabym żeby poleciały mi cm z góry, tj.pod biustem i te okolice.. straciłam tylko 1cm w ciągu bodajże 2 miesięcy ![]() Lecę piec bułeczki otrębowe!
#4477 | ||
BAN stały
|
Dziewuchy wstrętne!!! Dać wam jeden dzień! No tylko jeden dzień, i od razu parę godzin nadrabiania
![]() ![]() Winnie the Pooh ![]() ![]() ![]() Poza tym kochaniutka ja systematycznie sukcesów gratuluję, także nie narzekaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
Czarna - Nie wymyślaj xD Dietetyczne potrawy to ja mam na co dzień, a takie jak na święta wcale. Nikt nie mówi o obżarstwie, o tym nie ma mowy. Troszeczkę tego, troszeczkę tamtego i będzie dobrze. No to jesteśmy w tym samym punkcie wyjścia ;/ Dlatego aż tak nie nastawiam się.
Znowu jestem chora ![]()
#4479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Podawać mi swój wzrost/i cel jaki chcecie osiągnąć ![]() Laseczki - gratuluję spadków - Winnie .. ![]() Na szybko obecna tabelka ![]() ![]() Laski u mnie był nieciekawy okres - dietkowo trzymałam do weekendu - w weekend miałam wypadek samochodowy - skasowałam samochód męża.. Także prawie całay weekend niestety piłam wino w dużych ilościach.. niestety nie potrafiłam wyrzucić z głowy obrazu wybuchniętych poduszek powietrznych i rozwalonych samochodów.. na szczęście u mnie skończyło się na kilku siniakach - u osób z drugiego auta złamany kciuk. Więc pewnie dostanę mandat (wina była moja) Dzisiaj powoli wracam do normalnego funkcjonowania - zaczęłam ćwiczyć i jeść normalnie ![]() W pracy bardzo dużo zajęć - siedzę czasami do 17-17.30 a jeszcze nie przejełam wszystkich "moich" obowiązków... Wracam do domu koło po 18 i już nie mam siły na laptopa .. ale może z czasem organizm się przestawi na taką pracę i juz nie będe tak odczuwać zmęczenia ![]() Póki co gratulacje laseczki spadków ![]() Walczcie pieknie ![]() Lordi - miło Cię widzieć po przerwie ![]() A czy Yenna się odzywała do kogoś? Gdzie jest MEDZIA?? ![]()
![]() |
#4481 | |
Raczkowanie
|
sosha - phhh ... to jeszcze jest nic ;D Zobaczysz następnym razem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ----------------- A ja dzisiaj 2h w ciągu dnia treningu, pograłam 1h a raczej 45 min w koszykówkę a drugą w piłkę nożną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() akasha83 - wypadek ?! :O dobrze ,że nic Ci się nie stało ! Straszysz kobieto ,straszysz ! Oj jak dobrze ,że to nic nie jest... A co do wzrostu i wagi... wzrost 165 cm , waga początkowa 66 kg ,dążę na razie do 54 ![]()
70------68------ 65 --- 62-----58 ----55 ![]() 1 cel - 68 kg. ![]() 2 cel - 62 kg ![]() 3 cel - 55 kg ![]() Edytowane przez feciuch Czas edycji: 2012-04-03 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- akasha83 O matko!!! nic ci nie jest?! Na pewno? Może idź do lekarza na jakieś prześwietlenie czy coś, bo to wiesz jak bywa - teraz nie boli, a później ból nie z tej ziemi. Mam nadzieję że się jakoś trzymasz słońce ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Konto usunięte
|
No ta tabelka to motywacja jeeest
![]() _________ Feciuch - udko okolo 220 g , papryka własnej roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Raczkowanie
|
sosha - dziewczęta ! Ona mi grozi ! żądam ochrony !
![]() superkas - mhmmmm... własnej roboty. Najlepsze ! ![]() ![]()
#4485 |
Raczkowanie
|
spoko laski wychodzą lekkie siniaki poza tym nie mam żadnych obrażeń..
Aż jestem w szoku bo auto jest skasowane i moje i tamtych.. no trudno.. Zdjęć nie będę wrzucać bo wygląda to dużo gorzej niż było. Boję się trochę pozwu cywilnego o odszkodowanie tamtych ludzi.. no ale zawiniłam ![]() Musze wrócić do rzeczywistości ![]()
#4486 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Akasha dobrze , że nic poważnego się nie stało nikomu , straty są fakt ale życie 1.. dobrze ze wyszliście z tego cało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Rozeznanie
|
Akasha najważniejsze, że nic Ci się nie stało, z resztą na pewno się uporasz
![]() Dzisiaj miałam wf (czytaj- gimnastyka ![]() ![]() Ale rozchmurzmy się teraz albowiem nadeszła ta chwila, w której pragnę Wam złożyć gorące życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych, pogodnych i w gronie najbliższych Wam osób. Oczywiście żeby zajączek NIE przyniósł żadnych czekoladek/cukiereczków etc. jednym słowem bez obżarstwa drogie panie, trzymajmy fason co by po świętach obyło się bez bacików ![]() No nic, nadszedł czas rozstania ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2012-04-03 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję za klikanie w konkursie i prosze o jeszcze
![]() ![]() ale tezet mnie wkurzył, kupił mi ser goude o smaku zielonego posto ![]() Cytat:
![]() ![]() możesz mi wpisac że w ostatnia sobote miałam 82 kilo, a cel 75 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wesołych Świąt Kochana ![]() U mnie dzisiaj masakra, jedzenie dietetyczne do obiadu, dostałam @ akurat na sam przyjazd męża - lepiej byc nie może, problemów z dzieckiem ciąg dalszy tak to jest jak pół dnia jest z babcią ta ją usypia albo nosząc albo drapiąc po plecach albo pozwala jej zasypiac w moim łóżku a ja wieczorem się męcze 2h nim dziecko zaśnie - masakra naprawdę. Boli mnie klatka piersiowa i brzuch ale nieziemsko jak nigdy nie wiem czy czasem nie za ostro zaczęłam ze skakanką, wczoraj wieczorem skakałam jak szalona a rano krwotok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4490 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() CzarnaDamo, ja tez kiedyś tak miałam, ale jak na spokojne, na trzeźwo człowiek to przemyśli, to może zdoła się zdystansowac do tych zastojów, przekonać siebie, że to chwilowe, a jedzenie (nadmierne) w takim momencie to najgorsze co można zrobić! Wierzę, że dasz radę, no i mam nadzieję, że waga Ci szybko ruszy, by Cię nakręcić na nowo do walki ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() A jak Cię przyjaciółka odpicowała, to zrobiłyście jakieś foty? Może wrzuciłabyś cosik do klubu? ![]() No a z tymi strategicznymi miejscami, to Cię doskonale rozumiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do spódnic, to ja dobrze wyglądam w zasadzie w każdym fasonie, a im mniej ważę, tym mniej mam dylematów, ale ze względu na Micheliny kolanowe nie chodzę w długości tuz przed kolano. Spódnica musi zakrywać kolana lub byc do połowy uda (to dopiero od jakiegos tygodnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowiejesz, co by w Świeta być w formie! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() O matko, a z tym wypadkiem, to najważniejsze, że nikomu nic sie powaznego nie stało ![]() ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Wtajemniczenie
|
Akasha:
![]() ![]() Atram: Tobie też najlepszego i żeby się kopytko szybko wyleczyło ![]()
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Akasha, o mój Boże... masakra. Dobrze, że nic Ci nie jest!
![]() Puchatku, zdj. nie robiłyśmy,ale powiem Ci, że średnio jestem zadowolona - nie jej wina, bo robiła dobrze,naprawdę dobrze jak na pierwszy raz, ale ta akcesoria należące do tej szkoły pozostawiały wiele do życzenia.... totalny bałagan... różne rozmiary rzęs (które powinny być w oddzielnych pojemniczkach), były w jednym i podpisane jako, np. 9mm, klej jak sama mówiła miał jakąś dziwną konsystencję, jak dano mi na początku płyn do demakijażu, to miałam wrażenie, że sami go zrobili -.- był STRASZNIE tłusty, śmierdzący i miał dziwny kolor, a do tego 15min męczyłam się żeby zmyć oczy,co jest paranoją, bo zazwyczaj zajmuje mi to jakąś minutę-dwie (w mocniejszym makijażu). Koniec końców - miałam mieć założone 11mm na te środkowe rzęsy i 9mm na wewn. i zewn. kąciki (jak zwykle - takie robię u kosmetyczki i dla moich rzęs oraz oczu są dobre; jak założy się za długie sztuczne, to oko może puchnąć od ich ciężaru, a te 11 są dla mnie ok,13mm za długie), żeby dało to efekt naturalny. Do końca zakładania miałam zamknięte oczy, więc nie widziałam jakiej długości rzęsy są mi nakładane, a przyjaciółce powiedziano, że jest tak,jak chciałam. Otwieram oczy i... ewidentnie mam założone 13mm i 11mm w kącikach... ![]() ![]() ![]() Atram, takim razie Wesołych Świąt, smacznego jaja i nie ulegnij tam pokusom ![]() gothika, śmieszne są te koszyczki, które robisz ![]() ![]() Był u nas wczoraj brat TŻta. Cały czas gapił się na mnie. Nie mam pojęcia o co mu chodziło. Nic nie powiedział takiego (poza: "ale mała jesteś" <- ![]() Robiłam wczoraj te bułeczki orkiszowe ![]() ![]() ![]() niedługo idę się zważyć (teraz nie, bo chwilę temu dużo piłam i muszę czekać aż się wysikam :P), 3majcie kciukensy. buuu a u mnie leje :<
![]() |
#4494 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() mam dzisiaj troche roboty w domu i musze leciec na cmentarz umyc pomniki ale piekna pogoda rekompensuje mi wszystko ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wszystkim życzę miłego dzionka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
Hej piękne
![]() U mnie pogoda do bani ![]() ![]() Muszę wam się przyznać!wczoraj zawaliłam ![]() ![]() ![]() ![]()
#4497 |
Rozeznanie
|
Akasha najważniejsze, że Tobie nic nie jest Słońce
![]() ![]() Artam współczuję - mam nadzieję, że szybko nóżka wróci do normy ![]() ![]() Czarna serio, aż tak źle wczoraj było ![]() ![]() Sylvia zdrówka ![]() ![]() lordi to gdzie Ty mieszkasz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Bottega ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Na wadze 65,6kg = 0,2kg mniej,uff
![]() Nie mówiłam Wam,ale od paru dni jem więcej kcal - stopniowo zmierzałam w kierunki 1200, wczoraj wyszło więcej, a i tak spadło,więc dziś zjem ok. 1200. Za jakiś czas znowu będę zwiększać - w kierunki 1300kcal. To i tak jest duży deficyt energ. w porównaniu z moim zapotrzebowaniem, więc zapewne na początku waga może iść do góry, później stanąć, a w końcu i tak powinna spaść. Myślę, że w ten sposób po odchudzaniu łatwiej będzie mi z niego wyjść, jeśli już teraz zwiększę kaloryczność. Po wyjściu chcę jeść ok. 2000. Czarna, nie przejmuj się. Spójrz za siebie - ile już zgubiłaś, Twój metabolizm jest boski, bo do tej pory szło w tempie ekspresowym, więc nie stękaj, tylko bądź za to wdzięczna! ![]()
#4499 |
Zadomowienie
|
Ojjj Bottega wiem,że niby szło super,ale najzwyczajniej na świecie w....ją mnie te zastoje
![]() ![]() ![]() Wyrafinowana-było było ![]() ![]() ![]() Akasha-jak mówią inne laseczki dzięki Bogu,że z tobą wszystko w porządku,że nic się nie stało poważnego i tak się to skończyło.Dochodź do siebie skarbie jak najszybciej ![]()
#4500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.