ślubujące w 2012:) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 16:22   #1471
ewula87
Rozeznanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

No balon pierwsza klasa, ale pewnie mój TŻ też miałby większą radochę z niego niż ja sama
Tusiaja tez się męczę z @ nie żyję dziś
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 16:55   #1472
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
No balon pierwsza klasa, ale pewnie mój TŻ też miałby większą radochę z niego niż ja sama
Tusiaja tez się męczę z @ nie żyję dziś
ja już na szczęście 4 dzień. pierwszy wypadł w sb na panieński:| ciężko ale dalam radę..

lecę do domku. jutro mam dentystę, pazura i kosmetyczkę. i wzięłam wolne. wiec jeszcze wejdę wieczorkiem dziś i jutro wieczorkiem.
trzymajcie się dziewuszki!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 18:52   #1473
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem wściekła dziewczyny i zła i smutna no!!!
Tak sobie czytałam tu na przykładzie Tusi jak pisałyście, że nie ma co zacieśniac kontaktów z koleżnakmi pracy, że zawsze jak tak samo i w ogóle... aja tak sobie myślałam, że w moim przypadku na szczęście tak nie jest, a tu klapa
Jeszcze przed przeprowadzką, w moim rodzinnym mieście pracowałam w salonie kosmetycznym i poznałam super dziewczynę. Naprawdę dogadywałyśmy się, rozmawiałyśmy dosłownie na każdy temat! Od początku planowania ślubu wiedziałam, że na pewno ją zaproszę! Nawet nie raz rozmawiałyśmy jak to będzie na moim ślubie i weselu, jaką sukienkę sobie kupi, buty i w ogóle. Teraz po przeprowadzce kontaktujemy się ze sobą, obie bardzo chcemy, żeby ten kontakt nam się nie urwał. I teraz napisałam do niej, że właśnie zbieramy się z TŻ to zamawiania zaproszeń, a ona do mnie, że właśnie musi mi powiedziec, że jej TŻ nie chce już teraz iść na to moje wesele, skoro my już razem nie pracujemy, bo będzie się głupio czuł i żebym może wpisała ich na listę rezerwową dziewczyny no co zmienia, że my razem nie pracujemy skoro nadal mamy ze sobą naprawdę bardzo kontakt?? ehh
Ewcia koleżanka dała ciała, nie ma co musi strasznie byc podporządkowana i musztrowana swojemu mężowi, bo mi się w głowie nie miesci, żeby mój tż wyparował do mnie z takim tekstem a może tak naprawdę wreszcie sie okazało ile ty znaczysz dla tej koleżanki, skoro sama prosi, żeby ją wisac na liste gosci rezerwowych nie wiem czy warto sobie dalej zawracac głowe taka znajomościa, skoro i tak nie mozesz na nią liczyc? niedługo pewnie bedziesz musiala pisac podanie do jej męża i dołączyc 3 zdjęcia, żeby spotkac sie z kumpela. Skoro dla niej problemem jest to, że wyjechałaś do innego miasta, to odemnie powinni już wszyscy zapomniec Ewcia głowa do góry, będzie pełno nie mniej ważnych osób w tym dniu z Tobą
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33322693]tak tak. okres się skończy i wypróbuję gadżety
a pokażę Wam jeszcze balona, któego musiałam nadmuchac, ale zrobił to tż.
of korz to pewna meska czesc dolnego zawieszenia[/QUOTE]
Tusia za zestawienie i za kolaż z panieńskiego ten fartuszek to sama bym Tobie podkradła:hahaha : a balon 1 klasa

Tusia i Ewcia łacze sie z Wami w bólu okresowym, u mnie 1 dzień

Alejka na wątku o sukniach PM 2012 napisałam odnośnie sukien , które wklejałas, więc tam sobie przeczytasz moją odpowiedz, bo nie chce mi się 2 raz produkowac

Edytowane przez gregia
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:06
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:12   #1474
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Wstyd sie przyznac, ale nie potrafie zdobic takiej fajnej tablicy jak dziewczyny juz pokazywały wczesniej
mam na komputerze zapisane kilkanascie plikow z roznymi zdjeciami, ale zanim sie na cos zdecyduje to bedzie juz po slubie
Ja też nie potrafię zrobić takiego zestawienia . Wkleję tez od siebie moje "inspiracje" (sukienki na poprawiny jeszcze nie wybrałam ale myślę nad takimi z załącznika, no i buty też będą inne.. Ale te są moim zdaniem bosssskie. Reszta "moja").

Cytat:
Tak sobie czytałam tu na przykładzie Tusi jak pisałyście, że nie ma co zacieśniac kontaktów z koleżnakmi pracy, że zawsze jak tak samo i w ogóle... aja tak sobie myślałam, że w moim przypadku na szczęście tak nie jest, a tu klapa
Jeszcze przed przeprowadzką, w moim rodzinnym mieście pracowałam w salonie kosmetycznym i poznałam super dziewczynę. Naprawdę dogadywałyśmy się, rozmawiałyśmy dosłownie na każdy temat! Od początku planowania ślubu wiedziałam, że na pewno ją zaproszę! Nawet nie raz rozmawiałyśmy jak to będzie na moim ślubie i weselu, jaką sukienkę sobie kupi, buty i w ogóle. Teraz po przeprowadzce kontaktujemy się ze sobą, obie bardzo chcemy, żeby ten kontakt nam się nie urwał. I teraz napisałam do niej, że właśnie zbieramy się z TŻ to zamawiania zaproszeń, a ona do mnie, że właśnie musi mi powiedziec, że jej TŻ nie chce już teraz iść na to moje wesele, skoro my już razem nie pracujemy, bo będzie się głupio czuł i żebym może wpisała ich na listę rezerwową dziewczyny no co zmienia, że my razem nie pracujemy skoro nadal mamy ze sobą naprawdę bardzo kontakt?? ehh
Nie przejmuj się.. Dziwna ta koleżanka jak i jej TŻ. Nawet jeśli on nie chce iść.. to czemu ona musiała się z nim zgodzić? Mogła powiedzieć idziemy i koniec.. może jest tego jakaś inna przyczyna że nie przyjdą. Bo jakaś głupia ta wymówka. Z reszta nie ma to jak komuś odmówić przed zaproszeniem..

Tusia.. 18 dni! ale to już blisko! Nim się obejrzymy będziemy oglądać fotki ze ślubu i wesela Te z panieńskiego super

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Moje inspiracje ślubne
Gdyby któraś miała jakieś pomysły to będę wdzięczna
Kolor przewodni kremowy/ecru.
Jakby ktoś widziała gdzieś fajną suknię na wzór dodanych przeze mnie to podeślijcie
Bardzo fajne te inspiracje. Śliczne kolczyki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 41QsjZ1I86L._SS424_.jpg (19,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 107.jpg (36,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2k7415fcc810.jpg (34,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2021989878.jpg (73,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bol1.jpg (15,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image1xxl.jpg (61,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_5955_a.jpg (43,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0155.jpg (58,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 62843566.jpg (57,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image00023.jpg (47,0 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:16
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:18   #1475
qmpela86
Raczkowanie

A i jeszcze wrzucę coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 41g8ruODvkL._SS424_.jpg (14,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2038541821.jpg (9,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 411.jpg (19,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg finlandia_1.jpg (15,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubna-4933.jpg (18,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdj5.jpg (13,5 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-04-03 o 19:19
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:41   #1476
niki19
Zadomowienie

Cześć

Ale naprodukowałyście
Fajne inspiracje dziewczynki
Nie mam czasu dokładnie nadrobić ,może jutro mi się uda

Miłego wieczoru

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:57   #1477
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
ale dziwnie......ale tak to już chyba jest z "koleżankami" z pracy....ja w poprzedniej firmie mialam baaardzo świetny kontakt z moją szefową i koleżanką z tego samego stanowiska...jak odchodziłam to aż się popłakały i obiecały że będą na moim ślubie...a dzisiaj...minęło 9 mies. odkąa odeszłam z tamtej firmy...a one nawet ledwo odpiszą na maila....tak ogólnikowo...tak wiec stwierdziłam, że nie ma co się przywiązywać do ludzi z pracy....może się mylę, nie wiem

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Tusia-Kinia
super zestaiwenie......suknia piękna (który raz już to piszę??),bukiet śliczny, sala też zaje...!!!Będziesz miała rozpuszczone włosy?? Tznb. lekko podpięte?? Też o takiej fryzurce myślę

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

spineczka
super inspiracje!

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Tusia
Imprezę miałaś w domu?
Widać, że udana! I ten tort....

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 19:58   #1478
aisak42
Raczkowanie

ewula ja napisałam do niego wiadomość bo od tego samego chłopaka brałam co jest link to się z nim dogadałam jak mam zapłacić w jaki sposób ma wysłać i się dogadaliśmy.. odbioru osobistego nie ma tak jest napisane ze względu na jego pracę może tylko wysłać..
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 20:03   #1479
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Ja też nie potrafię zrobić takiego zestawienia . Wkleję tez od siebie moje "inspiracje" (sukienki na poprawiny jeszcze nie wybrałam ale myślę nad takimi z załącznika, no i buty też będą inne.. Ale te są moim zdaniem bosssskie. Reszta "moja").
Może ściągniesz sobie odpowiedni program do obróbku zdjęć? W takim programie jest funkcja wklejania kilku fotek na 1 tablicy.....
Twoje inspiracje też są super!!!
A ja jestem tak w tyle..nawet butów nie mam, niczego oprócz sukni...chyba wezmę sobie jakiś dzień wolnego aby pochodzić po sklepach.....
P.s. jak gubie jakies literki albo piszę z błedami, to....mam wytłumaczenie- mam klawiaturę bez literek

Stary 2012-04-03, 20:10   #1480
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Może ściągniesz sobie odpowiedni program do obróbku zdjęć? W takim programie jest funkcja wklejania kilku fotek na 1 tablicy.....
Twoje inspiracje też są super!!!
A ja jestem tak w tyle..nawet butów nie mam, niczego oprócz sukni...chyba wezmę sobie jakiś dzień wolnego aby pochodzić po sklepach.....
P.s. jak gubie jakies literki albo piszę z błedami, to....mam wytłumaczenie- mam klawiaturę bez literek
a o jakim programie mówisz?
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 22:28   #1481
magnusia
Zakorzenienie

kupiłam dziś górę bielizny do sukienki jest super jestem mega zadowolona, jeszcze tylko dół i pończochy i mam skompletowaną kreację
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-03, 22:33   #1482
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tartetka Pokaż wiadomość
Hej kobietki
My ślubujemy 21.04.2012

Oto nasza lista

Sprawy załatwione:
-Kościół (w tym dekoracja)
-Sala (w tym podziękowania dla gości)
-Obrączki
-Menu (+ wszelkie inne kwestie omawiane z kucharzem takie jak -fontanna czekoladowa, stół wiejski itd)
-Moja suknia & wdzianko TŻ (w całości z butami, bielizną, spinkami i biżuterią)
-Zespół
-Fotograf
-Kamerzysta
-Tort (figurka w trakcie realizacji)
-Kwiaty dla mnie i świadkowej
-Autko do ślubu (+ozdoby, tablice itp). Tablice też dla rodziców i świadków
-Chlebek na powitanie
-Tuby z kwiatami (jednak 4 sztuki) i inne gadżety
-Lampiony
-Spisane protokoły w USC i Kościele + zapowiedzi
-Muzyka na pierwszy taniec
-Alkohol (w tym zawieszki)
-Księga gości
-Pojemniki na ciasto (do rozdawania gościom)
-Umówione zdejmowanie koloru z włosków
-Część napojów

Do załatwienia:
-Welon (i zero pomysłu....)
-Nauka tańca (zaczynamy w końcu chyba w przysżłym tyg...)
-Podziękowania dla rodziców (w tym prezentacja)
-Muzyka na czas puszczania lampionów
-W trakcie - dbanie o cerę
-Omówić z zespołem oczepiny (KATEGORYCZNY ZAKAZ GŁUPICH ZABAW Z PODTEKSTAMI)
-Cukierki na bramki (tego się jednak nie da uniknąć)
-Rzutnik
-Bankietówki
-Reszta napojów
-Noclegi (potwierdzenie ile osób zostaje)
-Wafelki do tortu
-Rozdanie reszty zaproszeń

Wklejam też kilka fotek

Suknia na suwak... Co mnie niestety troszkę stresuje...
Tartetka śliczne autko też takim jechaliśmy do ślubu
a możesz napisać tutaj albo na pw jakiego macie foto

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 08:14   #1483
niki19
Zadomowienie

Witajcie

Święta zbliżają się wielkim krokami ,ale jakoś na razie tego nie czuje , w każdym razie mam już wolne do świąt mam ambitne plany wysprzątać dom

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
czas na moje ślubne marzenia
Śliczne , bardzo ładna suknia

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
cd
świetne inspiracje , auto z muchą i cylindrem ,genialne już chyba od roku mam je zapisane na dysku

Stary 2012-04-04, 09:02   #1484
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
kupiłam dziś górę bielizny do sukienki jest super jestem mega zadowolona, jeszcze tylko dół i pończochy i mam skompletowaną kreację
pokaż please... ja odwrotnie zakupiłam na razie dół bo z górą mam problem mam w sukni pomiędzy piersiami taki trójkąt z siateczki i krawcowa będzie mi wszywała stanik żeby nie było go widać ale jakiś kupić muszę tylko nie wiem jaki bo wszystkie bardotki mające silikon mają też szerokie łączenie miseczek a inne staniki z wąziutkim łączeniem takim do dużych dekoltów nie mają silikonu... ciekawe czy cos zrozumiałyście

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Witajcie

Święta zbliżają się wielkim krokami ,ale jakoś na razie tego nie czuje , w każdym razie mam już wolne do świąt mam ambitne plany wysprzątać dom
taa też sobie tak powtarzam już od tygodnia ale Tż ostatnio wziął sie za rozbiórkę kominka i teraz buduje nowy i wszędzie jest pełno pyłu także jak tylko kończę odkurzać to właściwie mogę już zaczynać o początku...

Dziewczynki a powiedzcie mi jak właściwie wygląda takie zapraszanie na wesele? Od lat słyszę od rodziny narzeczonego że "młodzi przyszli powiedzieli formułkę i nie chcieli herbaty") teraz o magicznej "formułce" zaczął mówić Tż ale jak się zapytałam czy ją zna to było "yyyy a to Ty nie znasz? no to mamy problem" no wiec mamy problem
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 09:08   #1485
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
polecam program GIMP, darmowy jest i robi takie zestawienia w 5 minut
Suknia na ślub super, ale ta druga, krótka jest poprostu no
zbieram szczękę ze stołu...

Cytat:
Tusia.. 18 dni! ale to już blisko! Nim się obejrzymy będziemy oglądać fotki ze ślubu i wesela Te z panieńskiego super!
oj tak tak tak. zaczynam sie bać i deerwować:|
Wczoraj mi para odmowila. Od tż. Kurde, potwierdzili wcześniej, a teraz odmowili! Szlag mnie trafia

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
pokazac!!

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
a o jakim programie mówisz?
jak napisalam wyzej - program GIMP

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
ale dziwnie......ale tak to już chyba jest z "koleżankami" z pracy....ja w poprzedniej firmie mialam baaardzo świetny kontakt z moją szefową i koleżanką z tego samego stanowiska...jak odchodziłam to aż się popłakały i obiecały że będą na moim ślubie...a dzisiaj...minęło 9 mies. odkąa odeszłam z tamtej firmy...a one nawet ledwo odpiszą na maila....tak ogólnikowo...tak wiec stwierdziłam, że nie ma co się przywiązywać do ludzi z pracy....może się mylę, nie wiem
u mnie to samo. w ogole jest jakis durny podzial, kolezanki z dolu sa nienormalne, uwazaja, ze gora(ktora idzie na moj slub) wiecej zarabia, bo ich stac na danie do koperty, a dol zarabia mniej, bo ich nie stac. szkoda tylko ze papiery przechodza przez moje rece i najbardziej biedna jest ta.......co zarabia najwiecej:/

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------
Cytat:
Tusia-Kinia
super zestaiwenie......suknia piękna (który raz już to piszę??),bukiet śliczny, sala też zaje...!!!Będziesz miała rozpuszczone włosy?? Tznb. lekko podpięte?? Też o takiej fryzurce myślę

Tusia
Imprezę miałaś w domu?
Widać, że udana! I ten tort....
tak, jedna z kolezanek udostepnila lokum
nie lubie klubow. z reszta, 3h przed wieczorem dopadl mnie okres, wiec tez za bardzo nie szalalam

Lecę kochane na pazura, dentystę i czyszczenia dzioba.
Cmok!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:11   #1486
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
pokaż please... ja odwrotnie zakupiłam na razie dół bo z górą mam problem mam w sukni pomiędzy piersiami taki trójkąt z siateczki i krawcowa będzie mi wszywała stanik żeby nie było go widać ale jakiś kupić muszę tylko nie wiem jaki bo wszystkie bardotki mające silikon mają też szerokie łączenie miseczek a inne staniki z wąziutkim łączeniem takim do dużych dekoltów nie mają silikonu... ciekawe czy cos zrozumiałyście

taa też sobie tak powtarzam już od tygodnia ale Tż ostatnio wziął sie za rozbiórkę kominka i teraz buduje nowy i wszędzie jest pełno pyłu także jak tylko kończę odkurzać to właściwie mogę już zaczynać o początku...

Dziewczynki a powiedzcie mi jak właściwie wygląda takie zapraszanie na wesele? Od lat słyszę od rodziny narzeczonego że "młodzi przyszli powiedzieli formułkę i nie chcieli herbaty") teraz o magicznej "formułce" zaczął mówić Tż ale jak się zapytałam czy ją zna to było "yyyy a to Ty nie znasz? no to mamy problem" no wiec mamy problem
współczuje sprzątania ,znam ten ból można ciągle sprzątać a efektu nie widać mnie taki remont czeka po świętach ,nawet nie chce o tyn myśleć

Co do zapraszania to ja o żadnej magicznej formułce nic nie wiem my mamy jeszcze chwile do zapraszania ale jakoś nie wyobrażam sobie wpaść wygłosić jakąś "formułkę" i nawet nie wypić kawy czy herbaty jeśli proponują
Ja z zapraszaniami jakoś nie widze problemu przecież jedziemy do najbliższych ,dla mnie to jakieś takie naturalne ,że wchodzimy mówimy ,że chcieliśmy zaprosić na ślub i wesele i już, potem posiedzimy troche, pogadamy, powiemy o możliwości transportu , o terminie potwierdzenia itp
Specjalnie planujemy zapraszanie sporo wcześniej ,żeby nie było sytuacji ,że wpadamy do kogoś dajemy tylko zaproszenie i zaraz uciekamy

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-04-04 o 10:13
Stary 2012-04-04, 10:12   #1487
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość

ale boska fryzurkA masz może jeszcze jakieś zdjęcia jej z tyłu np ? albo jak wygląda twarz od przodu proszęęęęęę
Niestety to jedyne zdjecie jakie mam znalazlam tu na forum, to nie moja fryzura.
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 10:23   #1488
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
:
super zestawionko
Cytat:
pokaz
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33335912]
oj tak tak tak. zaczynam sie bać i deerwować:|
Wczoraj mi para odmowila. Od tż. Kurde, potwierdzili wcześniej, a teraz odmowili! Szlag mnie trafia[COLOR=Silver]
a.[/QUOTE]

ale masz dziś dzień relaksu i upiększania
a nie można jeszcze kasy odzyskać jak ktoś odmówi ?
my mamy tak że do 25maja musimy zapłacić za wszystko za tydzień później jak jeszcze ktoś zrezygnuje to jeszcze możemy kasę odzyskać .
a jak się nie da to faktycznie wkurzające bo tak prawie w ostatniej chwili
każdej pewnie się ktoś taki trafi
Stary 2012-04-04, 10:40   #1489
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
My po prostu pojezdzilismy po znajomych i rodzinie. Kazdy dostał do rąk zaproszenie, oczywiscie wszyscy nas zapraszali na kawe, herbate, wiec troche czasu nam zeszlo na tych posiadówkach tylko 3 musze wyslac poczta, bo za daleko na jazde tam, ale wiedza o tym znajomi.
Nic nie slyszalam o regułce jak sie dowiesz to napisz o co chodzi bo sama jestem ciekawa? Moze w Waszym regionie jest taka tradycja?
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 11:00   #1490
niki19
Zadomowienie

Cytat:
My po prostu pojezdzilismy po znajomych i rodzinie. Kazdy dostał do rąk zaproszenie, oczywiscie wszyscy nas zapraszali na kawe, herbate, wiec troche czasu nam zeszlo na tych posiadówkach tylko 3 musze wyslac poczta, bo za daleko na jazde tam, ale wiedza o tym znajomi.
Nic nie slyszalam o regułce jak sie dowiesz to napisz o co chodzi bo sama jestem ciekawa? Moze w Waszym regionie jest taka tradycja?

Właśnie może ta formułka to faktycznie jakaś tradycja regionalna ? tez jestem ciekawa , bo nigdy o tym nie słyszałam

Stary 2012-04-04, 12:40   #1491
ewula87
Rozeznanie

Gregia, Qmpela86, Monika869002 dziękuję za słowa otuchy w związku z koleżanką z pracy
Aisak42 dziękuję za pomoc z tablicą. Teraz czekam na akceptację przez TŻ tych spinek wczoraj mu pokazałam, ale powiedział, że musi do dziś przemyśleć, czy nie chcę z niego cioty zrobić
Qmpela86 oglądając Twoje inspiracje sukienek na poprawiny czuję się jkabym przeglądała zdjęcia na swoim kompie dokładnie te same mam w swoim zestawieniu, chociaż sukienkę na poprawiny już kupiłam, i jeszcze inną niż te z zestawienia
Tusia znów zazdroszczę! Też chcę dzień tylko dla siebie
Aha i zazdroszczę
Niki19pomimo sprzątania zazdroszczę tego wolnego od pracy, tez bym chciała a tu do samego piątku do 17.00 w pracy
Chyba wszystko nadrobiłam co tu się naprodukowałyście podczas mojej nieobecności

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Dziewczyny wiem, że ten etam był już poruszany na tym wątku, jednak za nic nie mogę nic znaleźć a potrzebuje wierszyk na zaproszenie z prośbą o wino zamiast kwiatów.... kiedyś gdzieś tu przeczytałam taki fajny o tym, że tym winem młodzi będą później wznosić toast za zdrowie swoich gości pomocy mam czas do wieczora
Stary 2012-04-04, 12:49   #1492
niki19
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny wiem, że ten etam był już poruszany na tym wątku, jednak za nic nie mogę nic znaleźć a potrzebuje wierszyk na zaproszenie z prośbą o wino zamiast kwiatów.... kiedyś gdzieś tu przeczytałam taki fajny o tym, że tym winem młodzi będą później wznosić toast za zdrowie swoich gości pomocy mam czas do wieczora

Znalazłam takie ,może się coś przyda
Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić
Stąd wiadomość ku publice: Chcemy z winem mieć piwnicę!
Nie koniecznie z winnic sławnych, za to pełną win półwytrawnych
Wina włoskie, bądź też z Chile, zapewnią nam urocze chwile.

Kwiatki choć piękne alergię wzmagają,
misie pluszowe kurzem osiadają.
W zamian o wytrawne wino chcielibyśmy prosić,
którym zdrowie gości
jesiennym wieczorem będziemy wznosić.

Szanowny Gościu:
Zamiast na kwiaty wydawać pieniążki,
Przynieś prosimy wino lub książki.

Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami,
lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami,
więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki,
przynieście zamiast nich wino lub czekoladki.

Zamiast kwiatów do wazonów,
Które uschną w naszym domu,
Propozycje mamy taką:
Byśmy razem wino pili, konwenanse odrzucili,
Niechaj rosną nam kwiateczki,
Wy przynieście wina z beczki.

Nasi Kochani Goście
Kwiatków nam nie przynoście
wolimy dostać flaszeczkę wina
będzie się cieszyć cała rodzina.

Winorośl, co roku dorodnym gronem się obradza,
by sokiem swym cierpkim napełnić świata winnice
Młoda Para Państwu skromnie doradza,
aby zamiast kwiatów winem nas obdarować, byśmy mogli w winiarnię, zamienić swą piwnice.

Prosimy kwiatów nam nie kupować,
lecz butelką wina nas obdarować.

Prosimy Was Nasi Mili
Abyście zamiast kwiatków nam wino sprawili
Wina wytrawne, czerwone i białe
Umilą nam wspólne chwile wspaniałe

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-04-04 o 12:50
Stary 2012-04-04, 12:49   #1493
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
ale masz dziś dzień relaksu i upiększania
a nie można jeszcze kasy odzyskać jak ktoś odmówi ?
my mamy tak że do 25maja musimy zapłacić za wszystko za tydzień później jak jeszcze ktoś zrezygnuje to jeszcze możemy kasę odzyskać .
a jak się nie da to faktycznie wkurzające bo tak prawie w ostatniej chwili
każdej pewnie się ktoś taki trafi
My też musimy całość zapłaci 2 tygodnie przed weselem i to jest jedyna rzecz która mi się nie podoba nad innymi usługodawcami czuję że mam kontrolę płacąc po a tutaj nie...

Cytat:
współczuje sprzątania ,znam ten ból można ciągle sprzątać a efektu nie widać mnie taki remont czeka po świętach ,nawet nie chce o tyn myśleć

Co do zapraszania to ja o żadnej magicznej formułce nic nie wiem my mamy jeszcze chwile do zapraszania ale jakoś nie wyobrażam sobie wpaść wygłosić jakąś "formułkę" i nawet nie wypić kawy czy herbaty jeśli proponują
Ja z zapraszaniami jakoś nie widze problemu przecież jedziemy do najbliższych ,dla mnie to jakieś takie naturalne ,że wchodzimy mówimy ,że chcieliśmy zaprosić na ślub i wesele i już, potem posiedzimy troche, pogadamy, powiemy o możliwości transportu , o terminie potwierdzenia itp
Specjalnie planujemy zapraszanie sporo wcześniej ,żeby nie było sytuacji ,że wpadamy do kogoś dajemy tylko zaproszenie i zaraz uciekamy
Niki na pocieszenie powiem Ci że u nas wieczny remont już od 3 lat trwa...

Cytat:
Cytat:
Właśnie może ta formułka to faktycznie jakaś tradycja regionalna ? tez jestem ciekawa , bo nigdy o tym nie słyszałam
Dzięki za odpowiedzi wydaje mi się że jest tak jak mówicie i magiczna formułka to po prostu "zapraszamy na ślub i wesele" ale namówię Tża żeby się mamy albo siostry wypytał
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:57   #1494
ewula87
Rozeznanie

Niki19 chyba odwiedziłyśmy tą samą stronkę ale dziękuję bardzo poczekam może jeszcze dziewczyny podeślą mi coś innego a jeśli nie to zdecyduję się na ten o misiach co kurz zbierają
Stary 2012-04-04, 14:13   #1495
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
to może się pochwalisz??
kupowałaś w sklepie czy zamawiałaś przez internet??

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33335912]olu sa nienormalne, uwazaja, ze gora(ktora idzie na moj slub) wiecej zarabia, bo ich stac na danie do koperty, a dol zarabia mniej, bo ich nie stac. szkoda tylko ze papiery przechodza przez moje rece i najbardziej biedna jest ta.......co zarabia najwiecej:/

tak, jedna z kolezanek udostepnila lokum
nie lubie klubow. z reszta, 3h przed wieczorem dopadl mnie okres, wiec tez za bardzo nie szalalam

Lecę kochane na pazura, dentystę i czyszczenia dzioba.
Cmok![/QUOTE]
To jesteś kadrową? Nie rozumię dziewczyn, które tak sobie pensje wypominają.....u mnie nikt nie wie ile zarabiam i jest luzik (przynajmniej nikomu nic o tym nie mówiłam), ale dziewczyny, które wiedzą o swoich pensjach to wypominają to sobie i są kłótnie....
też wolę domówki niż kluby

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Dobra uciekam Dziewuszki!
Dzisiaj nie ma w pracy mojej szefowej, Prezesa i Dyrektora, więc sobie poszalałam.....Muszę uciekać do pracy

Stary 2012-04-04, 14:31   #1496
ewula87
Rozeznanie

Ależ zamilkłyście dziewczęta dziś, co jest?
Tylko Tysia ma usprawiedliwienie, a reszta?
Bo ja czekam na kolejne propozycje wierszyków, przypominam zamiast kwiatów wino
Stary 2012-04-04, 15:31   #1497
magnusia
Zakorzenienie

staniczek: http://www.liparie.pl/pl/o/1924

jeszcze nie mam w domu bo mi wkładki wszywają co bym biustem oszołomiła powiem Wam że jest świetny- kupowałam w Li Parie na Chmielnej w Warszawie (zawsze tam kupuję bieliznę) Drogi był jak cholera ale miałam bon na 25% rabatu więc jakoś przebolałam- ostatecznie potem też będę w nim chodzić. W ogóle polecam ten sklep- kobitki są niesamowite i idealnie dobierają bieliznę
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 15:39   #1498
gregia
Zakorzenienie

Dziewczyny kupujące pudełka na ciasto!!!
ile kupujecie pudełek/ na ile gości weselnych, bo ja już się gubię
Stary 2012-04-04, 15:50   #1499
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupujące pudełka na ciasto!!!
ile kupujecie pudełek/ na ile gości weselnych, bo ja już się gubię
ja planuje ok.30 na 75 zaproszonych osob (jeszcze nie wiem ile fatycznie bedzie),a i tak mysle,ze to duzo...bo mamie,czy tam takim naprade najblizszym to pozniej sie rozdzieli jak zostanie,a osoby ktore przychodza parzyscie to chyba jedno wspolnie pudeleczko beda bralytak mysle przynajmniej...
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 15:56   #1500
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
staniczek: http://www.liparie.pl/pl/o/1924

jeszcze nie mam w domu bo mi wkładki wszywają co bym biustem oszołomiła powiem Wam że jest świetny- kupowałam w Li Parie na Chmielnej w Warszawie (zawsze tam kupuję bieliznę) Drogi był jak cholera ale miałam bon na 25% rabatu więc jakoś przebolałam- ostatecznie potem też będę w nim chodzić. W ogóle polecam ten sklep- kobitki są niesamowite i idealnie dobierają bieliznę
magnusia czy w tej cenie stanika ktoś nie wstawił przez pomyłkę 3 z przodu
ale stanik boski wogóle cały komplet bomba który tż, by mu się nie skusił nie:coj est:

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Ewcia a taki wierszyk?

Prosimy Was Nasi Mili
Abyście zamiast kwiatków nam wino sprawili
Wina wytrawne, czerwone i białe
Umilą nam wspólne chwile wspaniałe

Peppermint
ja liczę na ok. 90 osób i tak myślę, nad góra 40 pudełkami

Edytowane przez gregia
Czas edycji: 2012-04-04 o 15:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości