|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Cytat:
Raz tylko udało mi się kupić sweterek i muszę przyznać, że bardzo lubię w nim chodzić. Cytat:
![]() Cytat:
Hm, podeprę się linkami znalezionymi w internecie, bo aparat gdzieś z domu wywędrował. Z butów kupiłam czarne trampki (dziś w nich chodziłam i mi zafarbowały skarpetki ), kapciowate baleriny (moje są beżowe), czarne baleriny z kwiatkiem, chusta w kwiaty (wzór 5) - wow, nieźle się na tej aukcji cenią, ja kupiłam za 10 zł i takie spódniczki granatowa na gumie, a druga jest z guziczkami (ja mam beżową). I jeszcze gładkie bawełniane bluzki z długim rękawem - granatowa, grafitowa i bordowa.
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wreszcie coś na minus
Sprzedałam 4 kosmetyki na all
|
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
W kwietniu powinnam zużyć 7 kosmetyków:
1) antyperspirant w kulce Senses Avon 2) lactacyd - jego może już dzisiaj wykończę 3) szampon Biosilk 4) balsam Fenjal 5) krem Physiogel (na pewno do niego wrócę) 6) maseczka lawendowa z Avonu (zostało na 1-2 użycia) 7) peeling do ciała masło kakaowe Ziaja Może coś jeszcze ![]() Natomiast nie planuje zakupów kosmetycznych
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pierwsze zużycia
- dezodorant w kulce Polleny Ewy 50 ml - mgiełka Radical Farmony 200 ml - jedwab do włosów w płynie Verona 150 ml Na dniach wykończę jeszcze: - wodę brzozową Kulpol 125 ml - mydło w płynie M&S 300 ml - maskę do włosów Gloria Polleny Malwy Zapraszam na rozdanie na bloga. Do wygrania paletka MUA Heaven & Earth. KLIK. |
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Po mnie zaraz przyjeżdża mama i jedziemy na zakupy
![]() Moje plany zużyciowe na kwiecień: - olejek pomarańczowo-brzozowy Alterra - korektor do twarzy Synergen - Delia, Dermo System, micelarny płyn do demakijażu - Oriflame, Nature Secrets, Złuszczający żel pod prysznic z energetyzującą miętą i maliną - Fenjal, Intensive, Creme Deo Roll – On, Dezodorant w kulce - Oriflame, HairX, Repair Therapy, Split - End Serum, Regenerujące serum na rozdwajające się końcówki włosów - Yves Rocher, Tiare, Nawilżający balsam brązująco-ujędrniający - Herbapol Wrocław, Baifem, Pianka do higieny intymnej łagodząca podrażnienia. - Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic z kwiatem lotosu - Essence, korektor antybakteryjny - korektor pod oczy Oriflame - korektor do twarzy Synergen |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Moje plany:
zel oriflame Naturals plyn do demakijazu Ziaja balsam kokosowy sephora 50 ml oddany Roz kiko-wymianka oddany lakier magnetyczny Pupa-wymianka oddana szminka Collistar-wymianka krem do twarzy perfecta cera sucha peeling pomaranczowy joanna Do kupienia: -pianka do golenia -plyn do demakijazu |
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że spore plany na kwiecień Moja lista wygląda tak:1) Oriflame, Aqua-Rhythm, Balsam pod oczy, 15 ml 2) Iwostin, Purritin, Emulsja matująca, 24 ml 3) Barbra Pro, Skin Care Expert, Płyn micelarny do demakijażu oczu i twarzy, 125 ml 4) Rossmann, Synergen, Tonik do skóry trądzikowej, 200 ml 5) Garnier, Nawilżająca Pielęgnacja 7 dni, Rozświetlające mleczko do ciała Masło Kakaowe, 250 ml 6) Mustela, Specjalny krem do pielęgnacji biustu, 10 ml 7) Yves Rocher, Fraicheur Vegetale, Szampon-żel pod prysznic Cedr, 200 ml 8) Femme, Płyn do higieny intymnej Nagietek, 500 ml 9) Oriflame, Krem do rąk na dzień, 50 ml 10) Yves Rocher, Beaute des Pieds, Krem intensywnie odżywiający do suchych stóp, 50 ml 11) Mann & Schröder, Boccamint Med, Płyn do płukania ust, 500 ml Właśnie udało mi się dogadać co do dwóch wymianek Oddaję ColorStay'a, perfumy Beyonce Heat i Pur Blancę Blush, a dostanę podkład Bobbi Brown, Sleek Pout Point, podkład Rimmel Wake me up i mus Farmony.
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia, mhm, teraz jest za 39,99 zł.
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam plukanke do wlosow malinowa z YR, recenzja na blogu
![]() Hosenko - jak wrocisz z Ikei, to pokaz, co kupiliscie, szukam inspiracji przed moim remontem
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, jak czytam Wasze plany zużyciowe, to aż mi się marzy kiedyś mieć choć połowę tego
![]() Ja na kwiecień przewiduję 3 produkty: krem pod oczy (pomyśleć, że już w styczniu kupowałam kolejny, bo ten prychał i uparciuch ciągle jest ), balsam do ciała (po terminie - aktualnie w peelingu kawowym) i może sie uda wodę toaletową
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi przyszla na maila kartka rabatowa na niektore kosmetyki pielegnacyjne w sklepie Bottega Verde no i poszlam kupic tonik i scrub, bo z pielegnacja u mnie krucho. Zrobilam karte i dostalam gratis 5 minikosmetykow 20-75 ml do pielegnacji Wiec oplacalo sie! Bo karta gratis a do niczego nie zobowiazuje. Przychodza tylko co jakis czas promocje, bo w stalych cenach te produkty sa dosc drogie.
|
|
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak oceniasz ) Yves Rocher, Fraicheur Vegetale, Szampon-żel pod prysznic Cedr, 200 ml?
|
|
|
|
|
#3824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak się udały zakupy? ![]() Cytat:
![]() No właśnie już nie tak do końca Ale jestem wkurzona Jedna wizażanka napisała mi na wątku, że jest zainteresowana Pur Blancą, ja za to wybrałam podkład Rimmel i mus Farmony, wysłałam jej adres na PW, a ta do mnie z tekstem, co tak szybko, że ona się musi zastanowić i że dla niej to wcale nie było wiążące, bo nie wysłała mi swojego adresu, a na sam koniec zrezygnowała z wymiany I jeszcze stwierdziła, że ona wcale się nie zdecydowała, tylko pytała, czy ja jestem zdecydowana ![]() Na szczęście druga wymianka bez przejść, już wysłałam paczkę, a do mnie ma pójść jutro rano. Cytat:
Co do YR, to ja go używałam jedynie jako żel pod prysznic. Zapach ma super, na pewno do niego jeszcze wrócę A poza tym był jak żele z JdM - nawet dobrze się pieni, nic wysusza, nie podrażnia, itp., tylko średnio wydajny.
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-04-03 o 20:11 |
|||
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- 3 stoliczki Lack: 2 x imitacja brzozy i 1 czerwony (planowaliśmy 2 x czarnobrązowy i 1 brzoza, ale ten ciemny był za ciemny) - biały regał Expedit - 3 drewniane mydelniczki te rzeczy mieliśmy na liście. Dodatkowo kupiliśmy dywanik do WC i mały ręczniczek - WC jest w beżu, a TŻ wybrał szaro-biały dywanik i szary ręcznik - obawiałam się, ale super to wygląda. Same zakupy udane, ale podróż z przygodami Ujechaliśmy jakieś 20 km i zaczęło nam dymić z rury wydechowej, do tego niesamowicie śmierdziało. TŻ zadzwonił do znajomego mechanika i ten poradził mu raczej daleko nie jechać Wróciliśmy zatem i pożyczył samochód od brata. Po wjechaniu do Krakowa usłyszeliśmy huk i zaczęło strasznie coś stukać. Okazało się, że urwała się rura (nie tłumik z tyłu, tylko pod przednią maską) i to ona tak klekotała. Objechaliśmy więc z wielkim hukiem, śmiechu miałam co nie miara.
|
|
#3826 |
|
Wtajemniczenie
|
ok wrzucam zdjęcia,tylko nie przeraźcie się.
nie wiem ile wydałam wole nie liczyć choć i tak paragony powyrzucałam. Luskap nie wiem z czego jestem najbardziej zadowolona bo na tą chwilę jestem zdołowana ilością te poprzekreślane to zużyte kosmetyki zdjęcia nie są robione kategoriami tylko to co przyniosłam do domu od razu pstrykałam zdjęcie,miłego oglądania cdn |
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
edytko, ale kolorowo
Widzę, że jesteś wierną obserwatorką wątku Rosskowego - na fotach pełno produktów marek własnych Rosska
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
edyta - niezle zakupy, strasznie duzo masel i balsamow
![]() Zuzylam zel pod prysznic Fa z zielona herbata i mgielke do ciala Avon Breeze
|
|
#3830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
własnie ze nie czytam ani nie obserwuje watku rossowego bo nie umiem znalezc, poprostu mam w miescie rossmana i czesto odwiedzam
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kolorowo!!!! Ja wlasnie mam w uzyciu ten balsam Eveline z mango
Co powiesz o tej farbie z Garniera? Myslicie ze mozna zuzyc pianke do wlosow do golenia? Czy bedzie podrazniac skore? |
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiej części, to rzeczywiście mieliście przygody Ja pamiętam, jak we wakacje tamtego roku byliśmy na Mazurach i było podobnie. TŻ od niedawna miał prawko, ale jak to facet kompletnie nie chciał mnie słuchać A ja znam swoje auto. Ma niskie zawieszenie i mówiłam mu raz, żeby powoli wjechał na takie wertepy, ale oczywiście on miał to gdzieś i rozpieprzył nam rurę ![]() Przerażenie już mi dawno przeszło, chociaż muszę przyznać szczerze, że na zdjęciach wydaje się tego mniej Super zakupy Cytat:
W poniedziałek byłam na fitnessie, pierwszy raz od długiego czasu. Oczywiście wczoraj ledwo się ruszałam
|
||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Musze tez sprawdzic sklad czy zawiera alkohol zeby obylo sie bez pieczenia skory...ale widze ze stoi juz dawno pianka w lazience i nikt jej do wlosow nie uzywa..a przeterminowana nie jest.
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Te produkty były w pewnych okresach baaardzo poszukiwane i wykupywane hurtowo
|
|
|
|
|
#3835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powstrzymajcie mnie przed skorzystaniem z Groupona na różne kąpielowe cuda.
![]() Ja w kwietniu już jestem na "+" z zakupami. Wreszcie udało mi się spotkać z Carrolą i odebrać 2 balsamy Eveline zakupione przez nią w sierpniu 2011. Cytat:
Cytat:
|
|
#3836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię jeździć do Ikei po takie różne bibeloty. ![]() Wow, jak kolorowo! ![]() Cytat:
W moich zapasach mam tylko jedną sztukę, na dodatek jeszcze w ogóle nie otwartą. Nawet folii zabezpieczającej nie tknęłam. ![]() Cytat:
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję w powietrzu kolejną falę kuszenia
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Edyta: zakupy powalające
![]() Ja mam ambitny plan powtórzyć sukces ze stycznia i nie kupować nic. Zwłaszcza, że przez zakupy do mieszkania cienko z kasą, a w czerwcu jedziemy do Paryża i została nam jeszcze część do zapłaty i wesele brata TŻ
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam już ten Groupon.
Wygląda i brzmi świetnie.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Sukienka, dwie pary jeansów, 3 sweterki, 2 T-shirty, tunika
Raz tylko udało mi się kupić sweterek i muszę przyznać, że bardzo lubię w nim chodzić.

Jak oceniasz ) Yves Rocher, Fraicheur Vegetale, Szampon-żel pod prysznic Cedr, 200 ml?

Ale jestem wkurzona
I jeszcze stwierdziła, że ona wcale się nie zdecydowała, tylko pytała, czy ja jestem zdecydowana