|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X
Witam w ten piękny wieczór.
Chyba powinnam już iść spać, bo jutro do szkoły, ale te 10minut poświęconych na wizaz mnie nie zbawi. Właśnie skończyłam ćwiczyć TurboFire i jestem naprawdę zadowolona. Dzisiaj całe 40 minut rozciąganie, uwielbiam to uczucie ![]() A z dietą nawet w porządku - 0 słodyczy. Tylko żeby jutro poszło tak samo... Kolorowych snów |
|
|
|
#1832 | |
|
Zadomowienie
|
Podziwiam Cię za to jak ładnie się trzymasz.Rano postaram się zrobić, bo dopiero wtedy będą warunki oświetleniowe ![]() Cytat:
I trzymam kciuki za jutro.Dobra, ja też idę spać, bo już zdecydowanie pora. Znowu wiatr wyje między blokami i pewnie będę mieć koszmary.
|
|
#1833 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dostałam dzisiaj @ także czuję się odrobinę lżej... Byłam dzisiaj z tŻ w CH i on mówi, że idziemy do maka. Wie, że jestem na diecie, ale mówi, że mi nie zaszkodzi. Miałam dylemat pomiędzy zestawem kanapka szefowej a mcflurry z oreo. Składamy zamówienie chwila zastanowienia i " Nie chcę nic, bo nie wiem na co mam ochotę" Jestem z siebie cholernie dumna Jeu fajne zdjęcia, ładna z Ciebie dziewczyna
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu, kochana to może daj sobie troszkę luzu np do świąt? nie myśl tak obsesyjnie o tym odchudzaniu znaczy o tej wadze że musisz tyle ważyć wiesz że teraz Ci jest ciężej nad tym zapanować ale uwierz w siebie i zobaczysz że będzie dużo lepiej
TY jesteś naszym głównym znawcą, specjalistą do Ciebie zawsze możemy się zwrócić więc główka do góry KochanaLittle, zazdroszczę tej motywacji!! ale oby tak dalej może mnie też nią zarazisz ![]() Miss, no zobaczymy jak ja przeżyję te jutrzejsze zakupy z TŻ i czy coś w ogóle sobie kupie wiem że kupić muszę jakiś lakier do pazurów ![]() Oczko, ni tylko ![]() i jeszcze raz oby tak dalej
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, Dziewczęta - plan na jutro: pokochaj samą siebie. Specjalnie wstanę jutro 30 minut wcześniej, żeby zrobić sobie:
a) ładny makijaż b) prowiant na dość długi dzień poza domem Zadanie trudne, ale wierzę, że uda mi się odzyskać tę miłość. Generalnie to akceptuję siebie, ale to jeszcze nie jest to! Wyrazem akceptacji jest choćby to, że lubię zdjęcia, choć to też może świadczyć trochę o moim narcyzmie... Plan na jutro jest, wystarczy go zrealizować, ale tak dużo osób mnie wspiera i podnosi na duchu, że jakoś dam radę, muszę po prostu - przede wszystkim dla samej siebie i tej cholernej satysfakcji z udanego, fajnego dnia. ![]() jutro zamierzam cały dzień się uśmiechać, być piękna, a przede wszystkim postawić na bycie naturalną i bycie sobą chcę zarażać wszystkim jutro energią i optymizmem ![]() Smerfetko - dzięki, ale żaden ze mnie specjalista, ja po prostu dużo się naczytałam i poskładałam wszystko do kupy. co zabawne, Wam radzę, a sama do swoich rad nijak nie umiem się dostosować ![]() Oczko - jesteś zdeterminowana, więc uda Ci się osiągnąć cel - gratuluję, bo ja bym pewnie coś zjadła... choć też potrafię się czasem zaprzeć to nie tknę nic ;pi dziękuję za komplement ![]() też Cię Little podziwiam, a spadek na pewno będzie, jakby nie było to ja już w ogóle tracę wiarę w odchudzanie Miss, trzymam za słowo z tym żakietem jestem ciekawa co upolowałaś ![]() Motylku - Tobie też gratuluję dnia bezsłodyczowego, za kilka dni bezsłodyczowych powinnaś się poczuć lżej i lepiej a po jakichś kilku tygodniach już w ogóle jest fajnie, bo prawie zero ciągot mi najbardziej na diecie brakuje ciast i ciasteczek, a nie czekolady ;P
|
#1837 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście idiota z tym WFem....brak słów ![]() Tez planuję zakupy w czwartek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mam zamiar cieszyć z tego co mam, jaka jestem i dalej pracować nad sobą, ale z uśmiechem na ustach i chęcią. Nie załamywać się porażkami które pewnie jeszcze nie raz mnie czekają, nie wymagać od siebie nagłego spadku wagi czy szybkich efektów. Zdrowe odżywianie, ruch, trochę kosmetyków i będzie dobrze ![]() Dziewczyny damy radę ! ![]()
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-04-04 o 08:26 |
|||
|
|
|
#1838 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
I jak się dziś czujecie? mam nadzieję, że humory dopisują pomimo paskudnej pogody u mnie pogoda nie nastraja zbytnio, ale jutro mam urlop i jadę do rodzinki na święta Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do stanika trudno mi sobie to wyobrazić, bo A to są takie mini (wiem, bo sama noszę) a C to chyba duże? dziwne mogłabyś podrzucić ten link z wątkiem stanikowym ![]() Cytat:
trzymam kciuki żeby udało się w w-fem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() miłego dnia Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-04-04 o 08:22 |
||||||
|
|
|
#1839 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pochwal się jak coś kupisz.Już pokazuję I jeszcze kupiłam żółty lakier, o taki: http://4.bp.blogspot.com/-BFi7X3_veJ...swatches+2.JPGZaraz śniadanie. Zważyłam się i nie jest źle, przybyło mi 0,5kg, ale postaram się zrzucić szybko. Nie będę zmieniać wagi w podpisie, bo to mnie demotywuje
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Puchatek, jak napisałam tak zrobiłam. wstałam w bardzo dobrym humorze z mnóstwem energii
i oby tak już do końca dnia zostało ![]() Pstra, nie kupię mu takiego prezentu, bo się jeszcze obrazi ![]() wątek o stanikach: staniki staniki! a tam w tym wątku, na pierwszje stronie jest link do strony, która automatycznie liczy rozmiar wychodzą dziwne cyferki i literki niektórym dziewczynom, ale generalnie są zadowolone potem jak kupują te wyliczone rozmiary dlatego ja chcę zobaczyć jak będzie ze mną ^^Miss, fajne rękawy ma ten żakiet i fajny kolorek na pazurki, choć ja się w żółciach źle czuje taka uroda ![]() pół kg przybytku to nie jest dużo, równie dobrze może to być sama woda ![]() ja już po przepysznym śniadanku: owsianka z twarogiem i bananem a teraz idę robić kanapkę i koktajl na drugie śniadanie oraz sałatkę na III :P nie wiem, ile nie będzie mnie w domu i mam nadzieję, że taki prowiant wystarczy ![]() choć chyba będę musiała coś zjeść na mieście, ale to postaram się dorwać jakoś sałatkę bo jednak dziś z TŻtem idziemy na zakupy, bo jutro i w piątek musi być w pracy jak się okazało ![]() tak to jest jak się kończy projekt i jeszcze z nadgodzinami siedzi a ja tylko warczę, bo przed świętami to wolałabym z Nim spędzić trochę czasu, ale niektórych rzeczy się nie przeskoczy. dziś rezygnuje z uczelni, żeby się ze mną zobaczyć, więc doceniam ![]() nie wiem dlaczego, ale czuję, że ten dzień będzie dobry
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
fajne są te marynarki ze stradivariusa, i tyle kolorów, ja już się przymierzałam w zimie do nich, ale nie pasują mi niestety do figury
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
o, dokładnie tu się wyliczyłam -> http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
|
#1843 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi akurat żółcie dość pasują, bo mam jasną cerę, czarne włosy i dość mocną urodę więc takie jaskrawce są w sam raz.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czas na kaszę z owocami. ^^
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Obudziłam się z pełną motywacją, siłą, UŚMIECHEM co ostatnio mi się rzadko zdarzało. Na kibelek poleciałam i potem taka lekka się poczułam haha ![]() Brzuch dość płaski dzisiaj i powiem Wam, że coraz bardziej dostrzegam to, że brzuch moj moze kiedys pieknie sie prezentowac, poniewaz juz teraz widac mięśnie i czuję je, tylko ten tluszcz Dziś idę biegać Nie za dużo, bo dawno nie biegałam, a wieczorkiem może na basen Po sezonie czas na odpoczynek, więc przeznaczam to na spędzenie czasu z koleżankami i na inne sporty! Jeszcze słoneczko pięknie świeci |
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem i ja na śniadanie owsianka z bananem mniami pyszna wyszła zaraz idę na zajęcia i konczę o 18, a potem na piwko, pewnie dwa![]() Dzovana dobrze zrobi Ci ta przerwa po świętach zmobilizujemy się ostro i osiągniemy swoje cele, zobaczycie![]() jeu to musi być dobry dzień
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobereeek Moje Chudzinki
![]() Widzę że humorek tutaj dopisuje u mnie zresztą też takie piękne słoneczko a jak cieplutko na polku Miss, śliczny żakiecik muszę sobie właśnie jakis dziś zakupić i jakoś przemycić przed TŻ ![]() Jeu, jesteś jesteś naszym specjalistą bo masz ogromną wiedzę o ćwiczeniach i jedzonku a my kiedy chcemy zwracamy się do Ciebie a Ty nam wszytko mówisz no to super że ten humorek masz oby sie utrzymał cały dzionek a będzie super Dzovana, no widzisz każdy po jakimś czasie zauważa efekty swojej ciężkiej pracy tylko cierpliwości pewnie że Ci się przyda przerwa od siatki ![]() Pstra, no skakanka naprawiona zobaczymy jak się długo będzie trzymać może dziś ją wypróbuję jak wróce w miarę wcześnie do domku a co do stanika to odziwo mam dobry rozmiar 75B ![]() Agaa, owsianki są nasz wątek powinien się nazywać "Owsiankowe pożeraczki"
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smerfetka fajnie, że masz pogodę u mnie z nią nie bardzo, ale to nie zmienia faktu, że tez jestem dziś w dobrym nastroju i mam nadzieję, że nikt mi go nie popsuje
Edytowane przez Pstra Czas edycji: 2012-04-04 o 10:33 |
|
|
|
|
#1849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj serio nawet nie wiedziałam na co mam ochotę. TŻ jak jadł się mnie pytał, iść Ci coś zamówić , coś Ci wybiorę , już chciałam powiedzieć, że chce, ale otworzyłam buzię i mówię, że nie mam ochoty ![]() Cytat:
Dzień dobry! O mamo, ale mnie dzisiaj brzuch boli.. Mam nadzieję, że niedługo przejdzie.. Na śniadanie zjadłam 3kromki grahama z szynką, ogórkiem i rzodkiewką. Na II wsunę activię, a na obiad już świątecznie (zjem trochę bigosu). Uciekam zmieniać firany, ale nie mam jak się ruszyć, bo na plecach siedzi mi mój plecaczek (buldoś francuski )Miłego dnia!
|
|
#1850 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No cóż, mój TŻ jest z gatunku "mhroook, zUo i czerń" więc nie pytam go o zdanie w kwestii kolorystyki Dziękuję bardzo Idę się uczyć.
|
|
#1851 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
żakiecik naprawdę fajny ;D a ja mojego TŻta przekonałam do różnych kolorów, kiedyś też tylko czerń, dżinsy i bojówki, a teraz nie ;D może do kosmetyków się nie garnie, ale w kwestii ciuchów udało mi się go ustawić ; ) także nic nie komentuje - ani tego co ja noszę (choć czasami denerwuje go jak zakładam miniówki - nie lubi się mną dzielić na pewno dam znać jak poszły poszukiwania biustonosza idealnego ; ) 70c nie powinno być tak trudno znaleźć, nie jest to jakiś bardzo wyszukany rozmiar, ale nie wiem - okaże się w praniu ;D zazdraszczam Wam długich pazurków, też już chciałabym mieć długie i malować na wszystkie kolory tęczy ale mam nadzieję, że szybko dojdą do siebie - dwa razy udało mi się już je zapuścić i nawet dawały radę (oprócz tego, że troszkę się rozdwajały)Cytat:
![]() dobrze, że zmieniasz sobie aktywność fizyczną - organizm przywyka do ciągłej, tej samej aktywności, więc fajnie raz na jakiś czas sobie urozmaicić dla lepszego spalania kalorii i efektu : ) powodzenia! a jak widzisz efekty swojej pracy to dodatkowo Cię to mobilizuje do działania! i sama stajesz się dla siebie inspiracją. ;p Cytat:
![]() a owsianki z bananem najlepszym śniadaniem ever ;D rzadko daję do owsianki coś innego niż banana obecnie, ale jak zacznie się sezon to na pewno zacznę do zdradzać z truskawkami, malinami.. ![]() Cytat:
TŻ i kolorami się nie przejmuj, oni się nie znają. świat bez kolorów byłby po prostu brudny i nędzny. a teraz jak słoneczko pięknie świeci to wszystko takie kolorowe i błyszczące ;D moja wiedza obecnie ogranicza się do tego, żeby się lepiej rozgrzewać i się tak nie forsować - co za dużo to niezdrowo i będę się tego trzymać teraz ;D Cytat:
i trzymam kciuki za brzuszek, żeby przestał boleć. dla mnie ból brzucha jest zawsze najgorszy :/ jak ból głowy w ogóle mnie nie dotyczy tak ból brzucha jest moją katorgą i męką... ja już po II śn - kromka (niestety białego chlebka) z masłem orzechowym, szynką, serem żółtym, pomidorem, ogórkiem, kiełkami i sałatą, kiwi (zjadłam ze skórką bo ma najwięcej witamin - troszkę gorzkawa ta skórka, włosków nie czuć - generalnie ok ;D) i jajo na twardo : ) 3 posiłek to będzie sałatka (ryż brązowy, jogurt nat, tuńczyk, jajo na twardo, kukurydza, ananas) i jabłko : ) a potem się zobaczy ; ) a teraz jestem na Politechnice (ja studiuję na uniwerku xD) i czekam na mojego chłopa aż skończy zajęcia : D i masło orzechowe to moje nowe ulubione smarowidło, bardzo dobrze się komponuje ze zwykłymi kanapkami
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
ja rowniez wstalam z dobrym humorem, te sloneczko, daje duzo energii, a drugi powod, miesiac minal i spadl 1 kg, no coz, wazne ze cos spadlo
mam nadzieje ze do maja spadnie 2 kg modle sie oto<prosi>
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do masła orzechowego to kiedyś uwielbiałam nutelle ![]() Cytat:
i trzymam kciukasy za kolejne spadkiwidzę, że wszystkie mamy dziś fajne humory
|
||
|
|
|
#1854 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie pięknie świeci słońce, jest cieplutko a ja dostała @ i umieram
boli jak cholera.... wzięłam już tabletkę i pije rooibos, bo podobno dobra na bóle menstruacyjne.Wypożyczyłam książki, więc dziś będę odpoczywać i czytać. Owsiankę jem na mleku z dwoma łyżkami budyniu czekoladowego i 3 kostkami gorzkiej czekolady oby brzuszek przestał boleć
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wyjeżdżam, nie będę miała prawdopodobnie dostępu do netu więc nie będzie mnie cały tydzień, odezwę się dopiero w środę
nie wiem jak ja bez was przeżyję i jak nadrobię to co napiszecie przez cały tydzień ![]() w związku z tym chciałabym wam życzyć zdrowych, spokojnych, pogodnych świąt spędzonych w miłej atmosferze wśród najbliższych , smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie, niech każda z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej |
|
|
|
#1856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzień dobry wam. Wczoraj nic nie ćwiczyłam bo miałam zabiegany dzień, a jak już był czas na bieganie czy coś to zaczęło tak lać, że jakichkolwiek ćwiczeń mi się odechciało. Ale przynajmniej ten jeden dzień w tygodniu trzeba dać odpocząć mięśniom więc jest dobrze. Zaraz idę biegać potem aerobik i brzuszki. Wczoraj zrobiłam mega zakupy kosmetyczne. W Niemczech jest tyle cudenek i to na prawdę za bardzo małe pieniądze. Zapłaciłam niecałe 11 euro i miałam cała siatę kosmetyków. Następnym razem robię napad na kremy, żele, scruby antycelulitowe itp ![]() Właśnie, kiedyś wyczytałam, że używacie szczotki, aby pozbyć się celulitu. Czy to działa ? Widzicie jakieś efekty ? A ten dobry humor to chyba się udziela bo mi też jakoś tak dzisiaj pozytywnie
|
|
#1857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że waga spada i na pewno spadnie 2kg do maja, włącz pozytywne myślenie i tak się stanie!Cytat:
węgle + tłuszcz to jest to :mniam ![]() a kiwi zjadłam ze skórką, bo skórka ma najwięcej witamin, tak jak w jabłku. dlatego szkoda obierać i tracić najcenniejsze składniki. a ta skórka jest jadalna ![]() Cytat:
trzymam kciukasy, żeby brzuszek przestał boleć i widzę, że sobie dogodziłaś i dobrze, raz w miesiącu można poszaleć przy okresie zazdraszczam Ci strasznie ;pCytat:
![]() a mi wpadł kawałek mazurka (ale taki malutki - 3 kęsy), ale nadal tryskam optymizmem, uśmiechem i energią. nawet mimo tego, że zgubiłam dzisiaj swój ulubiony pierścionek - trochę mi było smutno na początku, ale potem stwierdziłam, że nie, STOP to ma być dobry dzień i przestałam się tym przejmować. poza tym mam teraz pretekst, żeby kupić nowy do tego III posiłku wpadło mi trochę makaronu z woka od TŻ (może 3 widelce), więc pomimo tego mazurka i tego makaronu jestem zadowolona z jadłospisu swojego ![]() za jakąś godzinkę będzie kurczak po chińsku z wczoraj, a na kolację wszamam omleta z samych jaj z papryką i oliwkami kocham paprykę i kocham oliwki!ten dzień jest dla mnie super ![]() a stanika w rozmiarze 70c nie znalazłam będę musiała rozejrzeć się w necie i zamówić na ślepo licząc na to, że rozmiar okaże się idealny ale kupię coś w niewygórowanej cenie, żeby potem nie płakać, że przepłaciłam i nie mogę założyć jak to dobrze jest spojrzeć na siebie z innej perspektywy i po prostu widzieć w sobie same zalety, a wady minimalizować - życie staje się lepsze. brakowało mi tego, choć boję się, że popadnę w samozachwyt
|
|
#1858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() podoba mi się Twoje nastawienie dziś i podejście do wszystkiego, oby tak dalej, najlepiej codziennie szkoda pierścionka.ja sobie zrobiłam sałatkę z pekińskiej w akompaniamencie warzyw z sosem jogurtowo czosnkowym i kromka razowca z ramą do tego.Jutro będę w rossmanie to może popatrzę za tym masłem orzechowymi kupie jakieś kosmetyki. Dziś nic ni robię, mam dzień luzu
Focus T25! Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz. Edytowane przez Puchatek0807 Czas edycji: 2012-04-04 o 17:18 |
|
|
|
|
#1859 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
Mam na imię Gosia i też walczę z niechcianymi kilogramami. Przez 3 miesiace udało Mi się zrzucić 10 kg i chciałabym zrzucić jeszcze około 3 kg. Widzę ze fajnie motywujecie i chcialabym się do Was przyłaczyć mogę?
|
|
|
|
#1860 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetny wynik- 10 kg
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

Podziwiam Cię za to jak ładnie się trzymasz.
pochwal się!
I trzymam kciuki za jutro.
cieszę się, bo dawno już nie byłam tak zmobilizowana
.
TY jesteś naszym głównym znawcą, specjalistą do Ciebie zawsze możemy się zwrócić więc główka do góry Kochana
i czy coś w ogóle sobie kupie wiem że kupić muszę jakiś lakier do pazurów 

no ale trzymamy kciuki, może da się naprawić ;D
no ale z tym się nie da walczyć, a z pomarańczową skórką owszem - da się 

a teraz idę robić kanapkę i koktajl na drugie śniadanie oraz sałatkę na III :P nie wiem, ile nie będzie mnie w domu i mam nadzieję, że taki prowiant wystarczy 

ale mam nadzieję, że szybko dojdą do siebie - dwa razy udało mi się już je zapuścić i nawet dawały radę (oprócz tego, że troszkę się rozdwajały)