|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ja bym sie udała do lekarza po witaminki, np kwas foliowy mozna brac jeszcze przed zajsciem w ciąże ![]() heh... bedizemy mieli kolejna Wizażową Mamusię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Przyszło mega zamówienie z Ziai, uwielbiam rozpakowywac te pudła i wszystko oglądać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3243 |
Zadomowienie
|
Monia dopiero teraz zobaczyłam Twój podpis :P Ty też ćwiczysz z Shape? ej, myslicie że uda mi sie jeszcze dziś dostać egzemplarz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Dostałam dzisiaj pełnowymiarowe zdjęcia ze studniówki
![]() Pan Fotoreporter też je widział [rzekomo chciał sprawdzić jakość zdjęć] i powiedział: "O rany.. a bałem się, że mam powód do zazdrości, a ten "facet" taki jakiś marnawy..." ![]() AGNIESIK, BANIA - JUTRO JADĘ DO CZĘSTOCHOWY NA PIELGRZYMKĘ! BĘDĘ SIĘ MODLIĆ O MATURĘ, ŚPIEWAĆ PIEŚNI. CO WY NA TO ![]() Adusia trzymam kciuki! Przed Tobą INTENSYWNY OKRES ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-04-03 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3246 |
Zadomowienie
|
Loriette ważne żebyś Ty miała takie spostrzeżenia a nie inni
![]() Pielgrzymka mnie rozwaliłaś, ale módl się, módl ![]() No a przed Adusią rzeczywiście pracowity okres ![]() ej, jestem w okolicach 14 dnia cyklu i co? Żarłaczos pospolitos wrócił ![]() ajajaj..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3247 |
Zakorzenienie
|
Loriette, ja nie byłam na pielgrzymce
![]() ![]() ![]() Ej, to gdzie ja dostanę ten shape? TŻ miał mi kupić na zająca, chyba go pogonię dzisiaj, żeby mi go szukał ![]() Adusia, właśnie, jak chcecie dziecko, to kwas foliowy powinno sie juz brac chyba miesiac czy trzy miesiace przed zajsciem... Ej, jak ja zajdę w ciążę, to mój TŻ będzie miał 35 lat ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-03 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam.. Wiesz jaki miałam ubaw z tych zdjęć? Tak się bałam tego momentu, a okazał się świetnym powodem do uśmiechu! Teraz widzę, że M nie był takim MISTEREM 2050 jak mi się wydawało ![]() Cytat:
![]() Mam podobneego synka w klasie! Najbardziej lubię jego czarne spodnie, które przez całą długość nogawek mają BIAŁY SZEROKI PAS ![]() Nawet dam na ofiarę za nas ![]()
![]() |
![]() |
#3249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no wiecie, mój TZ tez jest odpowiedzialny (czasami ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Loriette, a ten Twój to jest ministrantem? bo mój tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie jest, ALE w kościele jest co tydzień.
Mimo to używa tekstów na JOŁ ZIOMA, ale nic mu to nie daje, bo ma grzeczną grzywulkę i w ogóle jest takim lelum polelum. Ale tak czy siak - Adaś ma cos w sobie ![]()
![]() |
#3252 |
Zadomowienie
|
Ej mój TZ był ministrantem - święty az do dzis
![]() Ja tez mam w grupie takiego co próbuje przeklinać "bo jest fajny" a kurcze w jego wykonaniu brzmi jak najgorsze słowo świata- taki chłopak niewinny ![]() A TZ mi mówi ze pewnie w szkole kogos podrywam, mamy w grupie tego kolesia, 2 którzy żyją swoim swiatem i 45latka zafascynowanego komuną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3253 |
Zakorzenienie
|
MP, moj TZ tez byl kiedys ministrantem!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
A moj TZ jako byly ministrant kupil mi shape na zajaca
![]() ![]() MP, moj chyba lubil sluzyc do mszy, jak wiele dzieci :P tak mi sie wydaje, bo w sumie duzo moich kolegow bylo ministrantami, nie mam nic przeciwko, jakby moj syn chcialby, to nie ma problemu ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-03 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
A nie, jednak mój TŻ nie jest kochany i dostanie w czajnik, wieprz jeden
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ nie był ministrantem, bez sensu
![]() I tez nie byłam w Częstochowie z klasą ![]() ![]() m jak milosc jest beznadziejne ![]()
![]() |
#3258 | ||
Zadomowienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!! ŚNIEG! WSZĘDZIE BIAŁO!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja Shape nie znalazłam ![]() Cytat:
MjM nie odlądałam wczoraj ![]() Byliśmy wczoraj z TZ pierwszy raz na zakupach gdzie on był kierowcą, czułam się tak "rodzinnie" ![]() Kupiliśmy Małej stolik i krzesełka do pokoju na zająca, niestety musiała jechać z nami ale wie że w sklepie zostawił to zajączek ![]() Kupiłam sobie baletki, takie całkiem proste, szare a'la dresowe, za 29,90 ![]() ![]() Wiecie co, mam doła ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3259 | |||
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() od soboty nic innego nie robię, tylko sprzątam! ja nie wiem co za brudasy mieszkały tu wcześniej ![]() do tego Oliwka jest marudna,że mam ochotę wyskoczyć przez okno! chyba będą wychodzić następne zęby! oszalejeeeeeee! ![]() poza tym stwierdzila,że turbo fire dla początkujących jest nudne, bo jest ciągle rozciąganie, nie ma skakania, które tak uwielbiam... dlatego postanowiłam,że będę robić poziom podstawowy. na pewno nie będzie tak nudno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zacznij łykać kwas foliowy i co najważniejsze - ciesz się przyjemnością i nie myśl obsesyjnie o tym,żeby się udało! ![]() ![]() mój tato był kiedyś ministrantem!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ooo, na pewno jej się spodoba ![]() doskonale wiem co czujesz... ja też ciągle słyszę,że jestem zdenerwowana, bo 'chyba głodna ciągle jestem'... do tego usłyszalam,że mam anoreksję,że nie powinnam już ćwiczyć, bo źle wyglądam itp. - słowa teściowej. nie widzi ile jem i co jem, ale stwierdza,że się głodzę. brawo! ![]() ale kochana nie przejmuj się, sama dobrze wiesz jak jest naprawdę! ![]() ja też to zrozumiałam i odpuściłam. ![]()
![]() |
![]() |
#3260 |
Rozeznanie
|
Hej chudzinki. Wczoraj z TŻ poszliśmy do restauracji na kolacje i długo długo rozmawialiśmy. Oboje stwierdziliśmy że chyba lepszego momentu na dziecko nie będzie także to nie jest widzi mi się TŻta co mogło tak zabrzmieć w poprzednim poście. Ale chyba zaważyło to że ostatnio bardzo dużo czasu spędził z dziećmi.
Agnes ja ostatnimi czasy właśnie nie za bardzo chciałam mieć dziecko choć wcześniej bardzo, ale ja 3 lata temu poroniłam i po prostu boję się teraz zajścia w ciążę, choć dbałam o siebie tak jak nigdy w tamtym okresie. Lekarz powiedział mi że tak czasami się zdarza że młody organizm itd. A kw. foliowy już kupiłam wczoraj to wiem akurat że trzeba brać. Ząbkowanie ech współczuję ci. pamiętam co to było jak mój bratanek ząbkował. Ja też nie byłam w Częstochowie ![]() ![]()
![]() |
#3261 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie przejmujcie się.. każdy ma trochę gorszy okres. Oczywiste, że jeśli chudniecie, to twarz też się zmienia i dla naszych mam/rodzin wyglądamy "słabo". Najważniejsze, że Wy się ze sobą dobrze czujecie. Przyjdzie lato, złapiecie trochę słonka i wszyscy będą na Was patrzeć z zazdrością
![]() W ogóle, nie uważacie że to trochę absurdalne jak to, że człowiek osiąga wymarzoną wagę denerwuje innych? Że kobieta wreszcie czuje się tak jak zawsze chciała, a dookoła tylko "jedz więcej, słabo wyglądasz, głodzisz się"? Zawiść, jak nic! Ja niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni, przyszedł @, szaro za oknem, okropność. Ale postaram się jakoś przetrwać, żeby od poniedziałku znów ruszyć.. jeszcze intensywnej ![]()
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-04-04 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3262 | ||
Zadomowienie
|
Agnesuk z jednej strony wiem jak jest naprawdę, ale z drugiej nie mogę patrzec w lustro
![]() ![]() ![]() Pamiętam nasze przeprowadzki, w jednym mieszkaniu robiliśmy remont przed wprowadzeniem się więc wiem co przeżywasz ![]() Moja Mała tez ma jakiś gorszy okres ![]() ![]() I biało, tak! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ALE potem zaszłam w ciążę i teraz mam już 2 letniego szkraba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dasz radę, nie daj się @ i tej szarości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co się dzieje w mjm ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj tak mnie bolał brzuh i kręgosłup od @, że zero ćwiczeń. Ale dzisiaj przymusowo! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() sprawdziłam juz - dostane go tam ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-04-04 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
ja zapomnialam z domu plyte shape, ale mam @ i juz 3 dzien mnie brzuch boli ze i tak nic z tego by nie bylo. Ale i tak mi jakos źle ze mialam ruszyc
![]()
![]() |
#3266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ewelka nic straconego, zawsze możesz porobić jakies inne ćwiczenia żeby sie rozruszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to humor mam wspaniały,zawsze przez całą @ jestem miła dla wszystkich,jak anioł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
Adusia, postaraj sie zapomniec o tym, co bylo. Poronienie zdarza sie wbrew pozorom bardzo czesto i wcale nie swiadczy o jakiejs chorobie i nie przesadza tego, ze nastepnej ciazy nie donosisz. Takze powodzenia w staraniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.