Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-03, 12:08   #3241
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę bo zaraz do pracy. Chciałam tylko powiedzieć że dietę przerywam iż mój TŻ stwierdził że robimy dziecko, bo stwierdził że jak teraz nie zrobimy dziecka to już w ogóle nie zrobimy bo jemu powoli już się odechciewa ma (32 lata). Mówi że przyzwyczaił się do życia bez trodk i odpowiedzialności i jak dłużej tak pożyje to w ogóle nie będzie chciał dziecka więc zgodziłam się i zaczynamy starania.

Drogie mamy wątkowe macie dla mnie jakieś rady???
jeju super! Gratuluje decyzji, mam tylko nadzieje ze jest wspólna a nie tylko TZta
ja bym sie udała do lekarza po witaminki, np kwas foliowy mozna brac jeszcze przed zajsciem w ciąże
heh... bedizemy mieli kolejna Wizażową Mamusię

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 12:41   #3242
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Ja tylko na chwilę bo zaraz do pracy. Chciałam tylko powiedzieć że dietę przerywam iż mój TŻ stwierdził że robimy dziecko, bo stwierdził że jak teraz nie zrobimy dziecka to już w ogóle nie zrobimy bo jemu powoli już się odechciewa ma (32 lata). Mówi że przyzwyczaił się do życia bez trodk i odpowiedzialności i jak dłużej tak pożyje to w ogóle nie będzie chciał dziecka więc zgodziłam się i zaczynamy starania.

Tż stwierdził,że robicie dziecko bo mu się potem odechce i Ty się zgodziłaś? Bomba

Przyszło mega zamówienie z Ziai, uwielbiam rozpakowywac te pudła i wszystko oglądać
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 13:49   #3243
MalaPikanteria
Zadomowienie

Monia dopiero teraz zobaczyłam Twój podpis :P Ty też ćwiczysz z Shape? ej, myslicie że uda mi sie jeszcze dziś dostać egzemplarz?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 13:53   #3244
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Monia dopiero teraz zobaczyłam Twój podpis :P Ty też ćwiczysz z Shape? ej, myslicie że uda mi sie jeszcze dziś dostać egzemplarz?
Szukaj,ja swój kupiłam w sobotę
W kioskach nie było, w Emipku nie bylo,w marketach też nie, dopiero w Inmedio dostałam.
Stary 2012-04-03, 14:49   #3245
Loriette
Zakorzenienie

Dostałam dzisiaj pełnowymiarowe zdjęcia ze studniówki Poszłam pokazać dziadkom, a mój dziadek po zobaczeniu zdjęcia z partnerem rzucił tekstem: "Od początku mówiłem, że ten pacan do Ciebie nie pasuje.. Takie ładne zdjęcie, Ty taka śliczna, a tu takie coś..."
Pan Fotoreporter też je widział [rzekomo chciał sprawdzić jakość zdjęć] i powiedział: "O rany.. a bałem się, że mam powód do zazdrości, a ten "facet" taki jakiś marnawy..."

AGNIESIK, BANIA - JUTRO JADĘ DO CZĘSTOCHOWY NA PIELGRZYMKĘ! BĘDĘ SIĘ MODLIĆ O MATURĘ, ŚPIEWAĆ PIEŚNI. CO WY NA TO

Adusia trzymam kciuki! Przed Tobą INTENSYWNY OKRES

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-04-03 o 14:54
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-03, 15:13   #3246
MalaPikanteria
Zadomowienie

Loriette ważne żebyś Ty miała takie spostrzeżenia a nie inni
Pielgrzymka mnie rozwaliłaś, ale módl się, módl
No a przed Adusią rzeczywiście pracowity okres

ej, jestem w okolicach 14 dnia cyklu i co? Żarłaczos pospolitos wrócił
ajajaj.....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 15:34   #3247
agniesikk
Zakorzenienie

Loriette, ja nie byłam na pielgrzymce Bo jechał tylko chłopak z mojej klasy w sweterku w paski, ze skórzanym kondomikiem na komórkę Ale jedź, módl się za moją i Twoją maturę

Ej, to gdzie ja dostanę ten shape? TŻ miał mi kupić na zająca, chyba go pogonię dzisiaj, żeby mi go szukał

Adusia, właśnie, jak chcecie dziecko, to kwas foliowy powinno sie juz brac chyba miesiac czy trzy miesiace przed zajsciem...

Ej, jak ja zajdę w ciążę, to mój TŻ będzie miał 35 lat O tak, to odpowiedni wiek na spłodzenie potomka, ciekawe czy już będziemy mieli własne mieszkanie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-03 o 15:36
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 15:50   #3248
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette ważne żebyś Ty miała takie spostrzeżenia a nie inni
Pielgrzymka mnie rozwaliłaś, ale módl się, módl
No co, wyjazd do Częstochowy za 35zł + kościół "na własność" tylko dla naszej ekipy Jak tu nie jechać!

Ja mam.. Wiesz jaki miałam ubaw z tych zdjęć? Tak się bałam tego momentu, a okazał się świetnym powodem do uśmiechu! Teraz widzę, że M nie był takim MISTEREM 2050 jak mi się wydawało

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Loriette, ja nie byłam na pielgrzymce Bo jechał tylko chłopak z mojej klasy w sweterku w paski, ze skórzanym kondomikiem na komórkę Ale jedź, módl się za moją i Twoją maturę
To mój debiut
Mam podobneego synka w klasie! Najbardziej lubię jego czarne spodnie, które przez całą długość nogawek mają BIAŁY SZEROKI PAS + sprana czapka z daszkiem z Adidasa!

Nawet dam na ofiarę za nas

Stary 2012-04-03, 15:59   #3249
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Ej, jak ja zajdę w ciążę, to mój TŻ będzie miał 35 lat O tak, to odpowiedni wiek na spłodzenie potomka, ciekawe czy już będziemy mieli własne mieszkanie
powiem Ci ze znam gościa który za młodych lat miał dużo za skórą, potem poznał swoją TZtkę i w wieku 34 lat urodziło im sie dziecko. Jest mega odpowiedzialny, dba o rodzine

no wiecie, mój TZ tez jest odpowiedzialny (czasami )

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 16:03   #3250
agniesikk
Zakorzenienie

Loriette, a ten Twój to jest ministrantem? bo mój tak
Stary 2012-04-03, 16:06   #3251
Loriette
Zakorzenienie

Niestety nie jest, ALE w kościele jest co tydzień.
Mimo to używa tekstów na JOŁ ZIOMA, ale nic mu to nie daje, bo ma grzeczną grzywulkę i w ogóle jest takim lelum polelum. Ale tak czy siak - Adaś ma cos w sobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 16:17   #3252
MalaPikanteria
Zadomowienie

Ej mój TZ był ministrantem - święty az do dzis

Ja tez mam w grupie takiego co próbuje przeklinać "bo jest fajny" a kurcze w jego wykonaniu brzmi jak najgorsze słowo świata- taki chłopak niewinny
A TZ mi mówi ze pewnie w szkole kogos podrywam, mamy w grupie tego kolesia, 2 którzy żyją swoim swiatem i 45latka zafascynowanego komuną

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 17:11   #3253
agniesikk
Zakorzenienie

MP, moj TZ tez byl kiedys ministrantem! Tzn. nadal chyba jest zapisany,ale wiadomo, juz nie sluzy przy oltarzu podczas mszy. Wszyscy chcieli z niego ksiedza zrobic, ostatnio przyszedl do niego do domu na kolede znajomy ksiadz i pytal mame TZ czy przychodza do synow dziewczyny, a ona mowi, ze tak, a ten ksiadz do mojego P. "Myslalem, ze bedziesz dobrym ksiedzem, to moze chociaz dobrym ojcem zostaniesz" Moj P. i ksiadz, taki zbokol :P
Stary 2012-04-03, 17:17   #3254
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP, moj TZ tez byl kiedys ministrantem! Tzn. nadal chyba jest zapisany,ale wiadomo, juz nie sluzy przy oltarzu podczas mszy. Wszyscy chcieli z niego ksiedza zrobic, ostatnio przyszedl do niego do domu na kolede znajomy ksiadz i pytal mame TZ czy przychodza do synow dziewczyny, a ona mowi, ze tak, a ten ksiadz do mojego P. "Myslalem, ze bedziesz dobrym ksiedzem, to moze chociaz dobrym ojcem zostaniesz" Moj P. i ksiadz, taki zbokol :P
mój TZ to samo, nie wiem co go nawiedziło żeby tam służyc

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-03, 18:12   #3255
agniesikk
Zakorzenienie

A moj TZ jako byly ministrant kupil mi shape na zajaca Bede cwiczyc z Wami i z Ewa

MP, moj chyba lubil sluzyc do mszy, jak wiele dzieci :P tak mi sie wydaje, bo w sumie duzo moich kolegow bylo ministrantami, nie mam nic przeciwko, jakby moj syn chcialby, to nie ma problemu ma prawo. tylko najpierw musialby sie ochrzcic :P

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-03 o 18:14

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-03, 20:22   #3256
agniesikk
Zakorzenienie

A nie, jednak mój TŻ nie jest kochany i dostanie w czajnik, wieprz jeden Aż mu się oranżadą pierwszokomunijną odbije.
Stary 2012-04-03, 20:26   #3257
aniabaniaa
Zakorzenienie

Mój TŻ nie był ministrantem, bez sensu
I tez nie byłam w Częstochowie z klasą wzięłam od rodziców zgodę, pieniążki i do dziś mysla że bylam

m jak milosc jest beznadziejne

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 07:45   #3258
MalaPikanteria
Zadomowienie

AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!! ŚNIEG! WSZĘDZIE BIAŁO!!!
Cytat:
A nie, jednak mój TŻ nie jest kochany i dostanie w czajnik, wieprz jeden Aż mu się oranżadą pierwszokomunijną odbije.
czemu? Co takiego zrobił?
A ja Shape nie znalazłam
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
I tez nie byłam w Częstochowie z klasą wzięłam od rodziców zgodę, pieniążki i do dziś mysla że bylam

Ja tez nie byłam w Czestochowie, o ile sie nie myle - pracowałam w tamtym czasie....
MjM nie odlądałam wczoraj

Byliśmy wczoraj z TZ pierwszy raz na zakupach gdzie on był kierowcą, czułam się tak "rodzinnie" bez wujków, kuzynów i innych kierowców...
Kupiliśmy Małej stolik i krzesełka do pokoju na zająca, niestety musiała jechać z nami ale wie że w sklepie zostawił to zajączek
Kupiłam sobie baletki, takie całkiem proste, szare a'la dresowe, za 29,90 są fajnie uszyte i moja wielka noga nie wygląda wcale na taka wielką

Wiecie co, mam doła od dwóch tygodni wszyscy mi mówią, że chodzę zdenerwowana i wiecznie obrażona co wnioskuja po mojej minie. ALE ja naprawdę jestem ostatnio spokojna, nie podchodzę tak emocjonalnie do wszystkiego, itd. Wiem, że wyraz mojej twarzy zmienił się strasznie, bo: 1. troszkę schudłam i nie mam juz chomikowych polików; 2. chyba jestem przesilona i mam wpadnięte oczy+sińce pod nimi. Dzięki temu naprawdę wyglądam jakbym wiecznie była zła i zioneła ogniem i żaden makijaż tego nie przykryje, tak po prostu jest

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-04, 08:33   #3259
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej hej

od soboty nic innego nie robię, tylko sprzątam! ja nie wiem co za brudasy mieszkały tu wcześniej
do tego Oliwka jest marudna,że mam ochotę wyskoczyć przez okno! chyba będą wychodzić następne zęby! oszalejeeeeeee!

poza tym stwierdzila,że turbo fire dla początkujących jest nudne, bo jest ciągle rozciąganie, nie ma skakania, które tak uwielbiam... dlatego postanowiłam,że będę robić poziom podstawowy. na pewno nie będzie tak nudno

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Chciałam zauważyć że ja też codziennie jeżdżę po 50 min na orbitku i nikt nie jest ze mnie dumny a ja trace na nim reszte sił i kalorii ( które zresztą musze później nadrobić )
oczywiście,ze jesteśmy dumne!

Cytat:

oooo, gratuluję decyzji wiem,że chciałaś zawsze dziecko, dlatego super,że w końcu te plany zaczną się spełniać
zacznij łykać kwas foliowy i co najważniejsze - ciesz się przyjemnością i nie myśl obsesyjnie o tym,żeby się udało! także miłych staranek

Cytat:
MP, moj TZ tez byl kiedys ministrantem!
mój tato był kiedyś ministrantem!!

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! !!!!!!!!! ŚNIEG! WSZĘDZIE BIAŁO!!!

Byliśmy wczoraj z TZ pierwszy raz na zakupach gdzie on był kierowcą, czułam się tak "rodzinnie" bez wujków, kuzynów i innych kierowców...
Kupiliśmy Małej stolik i krzesełka do pokoju na zająca, niestety musiała jechać z nami ale wie że w sklepie zostawił to zajączek

Wiecie co, mam doła od dwóch tygodni wszyscy mi mówią, że chodzę zdenerwowana i wiecznie obrażona co wnioskuja po mojej minie. ALE ja naprawdę jestem ostatnio spokojna, nie podchodzę tak emocjonalnie do wszystkiego, itd. Wiem, że wyraz mojej twarzy zmienił się strasznie, bo: 1. troszkę schudłam i nie mam juz chomikowych polików; 2. chyba jestem przesilona i mam wpadnięte oczy+sińce pod nimi. Dzięki temu naprawdę wyglądam jakbym wiecznie była zła i zioneła ogniem i żaden makijaż tego nie przykryje, tak po prostu jest
biało? u mnie szaro i deszczowo a chciałam dzisiaj wziąć Oli i tża na jakiś rodzinny spacerek
ooo, na pewno jej się spodoba
doskonale wiem co czujesz... ja też ciągle słyszę,że jestem zdenerwowana, bo 'chyba głodna ciągle jestem'... do tego usłyszalam,że mam anoreksję,że nie powinnam już ćwiczyć, bo źle wyglądam itp. - słowa teściowej. nie widzi ile jem i co jem, ale stwierdza,że się głodzę. brawo!
ale kochana nie przejmuj się, sama dobrze wiesz jak jest naprawdę!
ja też to zrozumiałam i odpuściłam.

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 08:45   #3260
adusia1554
Rozeznanie

Hej chudzinki. Wczoraj z TŻ poszliśmy do restauracji na kolacje i długo długo rozmawialiśmy. Oboje stwierdziliśmy że chyba lepszego momentu na dziecko nie będzie także to nie jest widzi mi się TŻta co mogło tak zabrzmieć w poprzednim poście. Ale chyba zaważyło to że ostatnio bardzo dużo czasu spędził z dziećmi.

Agnes ja ostatnimi czasy właśnie nie za bardzo chciałam mieć dziecko choć wcześniej bardzo, ale ja 3 lata temu poroniłam i po prostu boję się teraz zajścia w ciążę, choć dbałam o siebie tak jak nigdy w tamtym okresie. Lekarz powiedział mi że tak czasami się zdarza że młody organizm itd.
A kw. foliowy już kupiłam wczoraj to wiem akurat że trzeba brać.

Ząbkowanie ech współczuję ci. pamiętam co to było jak mój bratanek ząbkował.

Ja też nie byłam w Częstochowie I mój TŻ też nie był ministrantem

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 09:12   #3261
karola_plm
Rozeznanie

Dziewczyny, nie przejmujcie się.. każdy ma trochę gorszy okres. Oczywiste, że jeśli chudniecie, to twarz też się zmienia i dla naszych mam/rodzin wyglądamy "słabo". Najważniejsze, że Wy się ze sobą dobrze czujecie. Przyjdzie lato, złapiecie trochę słonka i wszyscy będą na Was patrzeć z zazdrością

W ogóle, nie uważacie że to trochę absurdalne jak to, że człowiek osiąga wymarzoną wagę denerwuje innych? Że kobieta wreszcie czuje się tak jak zawsze chciała, a dookoła tylko "jedz więcej, słabo wyglądasz, głodzisz się"? Zawiść, jak nic!

Ja niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni, przyszedł @, szaro za oknem, okropność. Ale postaram się jakoś przetrwać, żeby od poniedziałku znów ruszyć.. jeszcze intensywnej

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-04-04 o 09:23
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-04, 09:36   #3262
MalaPikanteria
Zadomowienie

Agnesuk z jednej strony wiem jak jest naprawdę, ale z drugiej nie mogę patrzec w lustro widzę, że schudłam chociażby po spodniach ( ) ale wyglądam naprawdę okropnie, i tak jak kiedyś przy każdym wyjściu z domu stawałam i szczerzyłam się przed lustrem tak taraz unikam tego jak diabeł święconej wody. I to nie jest moja obsesja, bo te sińce i wory są naprawdę straszne
Pamiętam nasze przeprowadzki, w jednym mieszkaniu robiliśmy remont przed wprowadzeniem się więc wiem co przeżywasz
Moja Mała tez ma jakiś gorszy okres od tygodnia gorzej śpi i jest taka złośnicą, że czasem nie wyrabiam
I biało, tak! A do tego ponuro, bo pada na zmianę śnieg z deszczem. Gdzie ta wiosna?!
Cytat:
Hej chudzinki. Wczoraj z TŻ poszliśmy do restauracji na kolacje i długo długo rozmawialiśmy. Oboje stwierdziliśmy że chyba lepszego momentu na dziecko nie będzie także to nie jest widzi mi się TŻta co mogło tak zabrzmieć w poprzednim poście. Ale chyba zaważyło to że ostatnio bardzo dużo czasu spędził z dziećmi.

Agnes ja ostatnimi czasy właśnie nie za bardzo chciałam mieć dziecko choć wcześniej bardzo, ale ja 3 lata temu poroniłam i po prostu boję się teraz zajścia w ciążę, choć dbałam o siebie tak jak nigdy w tamtym okresie. Lekarz powiedział mi że tak czasami się zdarza że młody organizm itd.
A kw. foliowy już kupiłam wczoraj to wiem akurat że trzeba brać.

Ząbkowanie ech współczuję ci. pamiętam co to było jak mój bratanek ząbkował.

Ja też nie byłam w Częstochowie I mój TŻ też nie był ministrantem
Rybko ja pierwsze dziecko tez poroniłam,z tym że byłam w 4 tyg i nawet nie wiedziałam że byłam w ciąży mimo tego przeszłam to strasznie, pamiętam ta histerię potem na widok wózka, dzieci, ciuszków
ALE potem zaszłam w ciążę i teraz mam już 2 letniego szkraba Będzie dobrze, musisz w to wierzyć i nie przejmować się czy się uda tylko tak jak mówi Agnesuk cieszyć się z przyjemności

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
W ogóle, nie uważacie że to trochę absurdalne jak to, że człowiek osiąga wymarzoną wagę denerwuje innych? Że kobieta wreszcie czuje się tak jak zawsze chciała, a dookoła tylko "jedz więcej, słabo wyglądasz, głodzisz się"? Zawiść, jak nic!

Ja niestety przymusowa przerwa na jakieś 3 dni, przyszedł @, szaro za oknem, okropność. Ale postaram się jakoś przetrwać, żeby od poniedziałku znów ruszyć.. jeszcze intensywnej
ej, ja to chyba zauważyłam u TŻta. Tez mi mówi że się głodzę, ale naprawdę tak nie jest - same wiecie. Dążąc do niższej wagi, kiedy w dodatku widzę efekty naprawdę czuję się lepiej a jak ćwiczę to słyszę od TZta "źle się czujesz, a ćwiczysz" ale nie potrafi zrozumieć, że jak ćwiczę to potem jest mi lepiej
Dasz radę, nie daj się @ i tej szarości

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-04-04, 13:33   #3263
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

Ja też nie byłam w Częstochowie, w moim lo nikt nie chciał jechać

Co się dzieje w mjm można gdzieś w necie oglądać? mam mega zaległości

Cytat:
Kup żel ze świetlikiem i rumiankiem albo babką lancetowatą z Flosleku 7zł.,a pomaga na worki.

Wczoraj tak mnie bolał brzuh i kręgosłup od @, że zero ćwiczeń. Ale dzisiaj przymusowo!
Stary 2012-04-04, 13:48   #3264
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kup żel ze świetlikiem i rumiankiem albo babką lancetowatą z Flosleku 7zł.,a pomaga na worki.
dostane go w DOZ'owej aptece? jutro idę do lekarza z wynikami badan wiec od razu bym sobie kupiła

sprawdziłam juz - dostane go tam

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-04-04 o 13:59
Stary 2012-04-04, 13:57   #3265
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja zapomnialam z domu plyte shape, ale mam @ i juz 3 dzien mnie brzuch boli ze i tak nic z tego by nie bylo. Ale i tak mi jakos źle ze mialam ruszyc
Stary 2012-04-04, 14:00   #3266
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dostane go w DOZ'owej aptece? jutro idę do lekarza z wynikami badan wiec od razu bym sobie kupiła
Poproś w pierwszej lepszej aptece,żeby Ci zamówili

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja zapomnialam z domu plyte shape, ale mam @ i juz 3 dzien mnie brzuch boli ze i tak nic z tego by nie bylo. Ale i tak mi jakos źle ze mialam ruszyc
Ewelka,a miałaś ze mną ćwiczyć!
Stary 2012-04-04, 14:01   #3267
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
jeja Wy tez ostatnio tak źle znosicie @, ja przy ostatnim nie byłam do życia
Ewelka nic straconego, zawsze możesz porobić jakies inne ćwiczenia żeby sie rozruszać

MOJA WYMIANKA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 14:22   #3268
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
jeja Wy tez ostatnio tak źle znosicie @, ja przy ostatnim nie byłam do życia
Ewelka nic straconego, zawsze możesz porobić jakies inne ćwiczenia żeby sie rozruszać
Ja w sumie przechodzę lekko, czasami w pierwszy dzień łyknę jeden ibuprom max i tyle. Ale w tym miesiącu ibuprom i no-spa,a do tego straszny ból w dole pleców,tak jakby nerki i ten ból pleców jest co miesiąc tylko zazwyczaj lżejszy.
Za to humor mam wspaniały,zawsze przez całą @ jestem miła dla wszystkich,jak anioł
Stary 2012-04-04, 14:38   #3269
agniesikk
Zakorzenienie

Adusia, postaraj sie zapomniec o tym, co bylo. Poronienie zdarza sie wbrew pozorom bardzo czesto i wcale nie swiadczy o jakiejs chorobie i nie przesadza tego, ze nastepnej ciazy nie donosisz. Takze powodzenia w staraniach
Stary 2012-04-04, 14:38   #3270
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja w sumie przechodzę lekko, czasami w pierwszy dzień łyknę jeden ibuprom max i tyle. Ale w tym miesiącu ibuprom i no-spa,a do tego straszny ból w dole pleców,tak jakby nerki i ten ból pleców jest co miesiąc tylko zazwyczaj lżejszy.
Za to humor mam wspaniały,zawsze przez całą @ jestem miła dla wszystkich,jak anioł
a byłaś ostatnio u lakarza gin?

MOJA WYMIANKA
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości