|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
magnusia
faktycznie cena powala, ale....grunt to idealnie dobrany biustonosz raz można zresztą tyle wydajemy na suknie, które tylko 1 raz założymy tpo czemu nie poszaleć z bielizną, którą jednak wykorzystamy na inne okazje![]()
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pomóżcie
szukam księgi gości i nic mi się nie podoba ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
dokładnie- jeszcze się przyda
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!!
Znalazłam buty na poprawiny ![]() Jutro jadę do miasta, jeśli nic nie znajdę to zamawiam te.
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz na linki poniżej : http://allegro.pl/ksiega-gosci-wesel...232861225.html http://allegro.pl/zestaw-ksiega-gosc...193251382.html (może dałoby się zrobić taką fioletową?) http://allegro.pl/ksiega-gosci-slub-...193091026.html http://allegro.pl/a4-duza-piekna-ksi...189576215.html
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsza nawet fajna a fioletowa musi być bo to kolor przewodni![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- he he 5
|
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
ale to jeszcze nie to
![]() bo ja nad którąs chyba myśle
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-04-04 o 19:25 |
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1514 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cena na prawdę powalająca.. ale jeśli leży idealnie i jest dobry to nie ma co się zastanawiać. Ja tyle razy kupowałam staniki po 70zł i są do dupy. Ostatnio kupiłam mega dopasowany za 169zl i uwielbiam go i nie żałuje. Więc gratuluje zakupu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33335912]polecam program GIMP, darmowy jest i robi takie zestawienia w 5 minut ![]() Suknia na ślub super, ale ta druga, krótka jest poprostu no zbieram szczękę ze stołu... oj tak tak tak. zaczynam sie bać i deerwować:| Wczoraj mi para odmowila. Od tż. Kurde, potwierdzili wcześniej, a teraz odmowili! Szlag mnie trafia [/QUOTE] Musze poszukać tego programu i się nauczyć . Ja też się boję że ludzie odmówią po czasie.. to jest moim zdaniem bardzo nieeleganckie i jakieś takie nie fair. Chyba że ktoś ma faktycznie powód ale inaczej to
|
||||
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Qumpela Ewcia wklejała pare stron temu swoją kieckę poprawinkową i za☠☠☠iaszcze butki
|
#1516 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
U nas jest tak,że mamy zapewnione w cenie wesela 30 paczek ciasta na 100 gości ,reszte musimy dokupić u nich albo sami , U nas jest tradycja ,że każda para dostaje paczke ciasta gdy wychodzi Na weselu mojej kuzynki kobiety na odchodne dostawały paczke ciasta a mężczyżni flaszeczkę ,ale oni mieli alkohol zasponsorowany w prezencie ślubnym od jakiegoś wujka . I tak będziemy zamawiali ciasto na koronę i poprawiny u mamy mojej świadkowej(kobitka piecze pyszne ciasta ) ,więc zamówimy więcej i część popaczkujemy dla gości jak będzie taka potrzeba .Ja dzisiaj jadę na zakupy Chce sobie kupić jakąś fajną wiosenną sukienke
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1518 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oj tak, miałam dzień spa.... NIE POLECAM salonu Piękności w Warszawie na Obozowej! Byłam wczoraj... Dobrze, że przy okazji zakupu czegoś na gruponie dostałam kartę zniżkową (bylam tam w styczniu na manicure spa i bylam zachwycona) więc z okazji tego poszłam do tego salonu i... lakier inglota odprysł mi w 4 miejscach. Pasek bieli wygląda jakbym malowała się sama i to po pijaku. A skórki tak wycięła, że krew mi leciała i mam strupki na 3 palcach! Moja kosmetyczka dała mi namiar na jakaś panią od pazura, zadzownię i się umówię. W ogole wczoraj poszłam do tego dentysty, okazalo sie, ze moja gorna szostka ma wieksza dziure niz sie wydawalo i jak mi przelatywala po nerwach zeba, to myslala, ze zejde i mialam zimne poty na tylku, autentycznie:/ potem otwieram oczy a z dzioba wystaje jakis pret a ona mi cos wrkecila by ksztalt plombie nadac, bo mi sciachala cala jedna sciane zeba... dzizas.... trauma potem oczyszczanie u kosmetyczki i moja twarz to sitko:| dzis mam potrojny makijaz, aby wszystko przykryc... Co do gosci - płacę dopiero 16 kwietnia, ale mnie to bardzo irytuje, że nagle ktoś się rozmyśla, bez powodów ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
ja mam właśnie taki: Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić Stąd wiadomość ku publice: Chcemy z winem mieć piwnicę! Nie koniecznie z winnic sławnych, za to pełną win półwytrawnych Wina włoskie, bądź też z Chile, zapewnią nam urocze chwile. ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
właśnie mi tż mówi, że mam kupić i nie wiem kupić/nie kupić:\ ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1519 |
|
Raczkowanie
|
no i jak zwykle musiałam nadrabiać zaległości z czytaniem i oglądaniem zdjęć i linków;p
dziewczyny wszystko m się tak podoba że hej ![]() Tusia zazdroszcze Ci tego panieńskiego, tych prezentów i że tak mało czasu masz do ślubu... ja już nie mogę sie doczekać- te różowe uszy-genialne ![]() później jeszcze coś dopiszę, miłego dnia laski
|
|
|
|
#1520 |
|
Rozeznanie
|
Qmpela tak jak Gregia pisała wklejałam kilka stron zdjęcie mojej sukienki, zaraz odnajdę i napiszę Ci która to strona, bo niestety teraz jestem w pracy a zdjęcia mam na swoim komputerze w domu. Sukienka jest z Orsay, ja na szczęście kupiłam ją mega okazyjnie od kobietki która pracuje w firmie która szyje dla orsay i mogą sobie tam nieraz kupić coś taniej i tym sposobem mam sukienkę na poprawiny za 50 złoty
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Już mam strona 37 wypowiedź z 26.03.2012 godz. 12:17
|
|
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z zakupów , nic nie kupiłam
ale widziałam śliczne czarne szpilki chyba się skusze ![]() W ogóle dziewczynki jak tam przygotowania do świąt ? |
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
qmpela86, te obrączki 'prawie' jak nasze, identyczne, tylko bez kamieni
Twoje inspiracje są świetne! Bardzo w moim stylu,fryzurę też będę miała podobną, butki i sukienka na poprawiny super (też o takiej myślę), bolerko tez ekstra! ![]() Pradip, my będziemy mieli chyba 0,5 l Sobieski aisak42, super spinki też nad nimi myślę.alejka 13, inspiracje śliczne, wszystko przemyślane i dopasowane, takie delikatne.Tylko te ozdoby na auta mi się nie podobają jakoś.. . 123spinka- bardzo ładnie! magnusia, bardzo ładnia bielizna, wogóle fajny sklep. gregia, przy pudełkach nie pomogę, bo u nas nie ma takiego zwyczaju. Ale jest coś podobnego- przed weselem piecze się ciasto (kołacz) i się rozdaje gościom i znajomym. U Was też tak jest? A tak wogóle dziewczyny, mam pytanie: planuję mieć na ślub pas i pończochy zapinane. Wszystko ma być białe, oprócz samych pończoch (chcę mieć buty bez palców, tak więc dziwnie by wyglądały białe palce) - to czy tak może być? A może są do kupienia cieliste pończochy ale z białą koronką? I jakbyście miały stronki z fajnymi butami, to proszę o namiary
|
|
#1523 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33358363]oj tak, miałam dzień spa.... NIE POLECAM salonu Piękności w Warszawie na Obozowej! Byłam wczoraj... Dobrze, że przy okazji zakupu czegoś na gruponie dostałam kartę zniżkową (bylam tam w styczniu na manicure spa i bylam zachwycona) więc z okazji tego poszłam do tego salonu i... lakier inglota odprysł mi w 4 miejscach. Pasek bieli wygląda jakbym malowała się sama i to po pijaku. A skórki tak wycięła, że krew mi leciała i mam strupki na 3 palcach! Moja kosmetyczka dała mi namiar na jakaś panią od pazura, zadzownię i się umówię. W ogole wczoraj poszłam do tego dentysty, okazalo sie, ze moja gorna szostka ma wieksza dziure niz sie wydawalo i jak mi przelatywala po nerwach zeba, to myslala, ze zejde i mialam zimne poty na tylku, autentycznie:/ potem otwieram oczy a z dzioba wystaje jakis pret
a ona mi cos wrkecila by ksztalt plombie nadac, bo mi sciachala cala jedna sciane zeba... dzizas.... trauma potem oczyszczanie u kosmetyczki i moja twarz to sitko:| dzis mam potrojny makijaz, aby wszystko przykryc... oj.... czemu znieczulenia nie wziełaś?? ![]() dawno dłuższej wypowiedzi nie udzieliłam.. ![]() rozdaliśmy pierwsze zaproszenia fajne to jest, miło jak ludzie sie cieszą dostając te karteluszki, pommo że i tak wiedzieli że będą zaproszeni teraz na święta jedziemy do moich dziadków, wiec obdarujemy kolejne pół rodziny.czy któraś z Was ma już sukienke w domu albo kupiła używaną i musi ją zwęzić? zastanawiam sie kiedy to załatwić. teoretycznie powinnam jak najpóźniej, żeby dobrze pasowała ale boje sie że jak zostawie to na ostatnią chwile i jeszcze krawcowa coś schrzani to zostane w czarnej dupie zakładacie białe czy cieliste pończochy? byłam zdecydowana na cieliste ale teraz zaczynam mieć wątpliwości... (moja sukienka jest raczej dopasowana wiec nogi bedą widoczne przy chodzeniu i tqńcu) |
|
|
|
#1524 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też mam buty bez palców i dla tego rezygnuję z pończoch ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33358363]oj tak, miałam dzień spa.... NIE POLECAM salonu Piękności w Warszawie na Obozowej! Byłam wczoraj... Dobrze, że przy okazji zakupu czegoś na gruponie dostałam kartę zniżkową (bylam tam w styczniu na manicure spa i bylam zachwycona) więc z okazji tego poszłam do tego salonu i... lakier inglota odprysł mi w 4 miejscach. Pasek bieli wygląda jakbym malowała się sama i to po pijaku. A skórki tak wycięła, że krew mi leciała i mam strupki na 3 palcach! Moja kosmetyczka dała mi namiar na jakaś panią od pazura, zadzownię i się umówię. W ogole wczoraj poszłam do tego dentysty, okazalo sie, ze moja gorna szostka ma wieksza dziure niz sie wydawalo i jak mi przelatywala po nerwach zeba, to myslala, ze zejde i mialam zimne poty na tylku, autentycznie:/ potem otwieram oczy a z dzioba wystaje jakis pret a ona mi cos wrkecila by ksztalt plombie nadac, bo mi sciachala cala jedna sciane zeba... dzizas.... trauma potem oczyszczanie u kosmetyczki i moja twarz to sitko:| dzis mam potrojny makijaz, aby wszystko przykryc... Co do gosci - płacę dopiero 16 kwietnia, ale mnie to bardzo irytuje, że nagle ktoś się rozmyśla, bez powodów ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- ja mam właśnie taki: Bardzo chcemy wszystkich prosić by nam kwiatów nie przynosić Stąd wiadomość ku publice: Chcemy z winem mieć piwnicę! Nie koniecznie z winnic sławnych, za to pełną win półwytrawnych Wina włoskie, bądź też z Chile, zapewnią nam urocze chwile. ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- o w mordkę, piekna!!! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- jaki śliczny!!! ale cena.........szok! ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- właśnie mi tż mówi, że mam kupić i nie wiem kupić/nie kupić:\ ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- o ja żesz pierdzielę współczuję tego dentysty a co do tego że płacisz dopiero 16 to super ,rzadko kiedy da się znaleźć salę gdzie się płaci a tydzień przed wiec rewelacja ![]() Cytat:
|
|
|
#1525 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wszystkie macie tak piękne inspiracje ślubne, że natchnęły mnie one do zaktualizowania własnych inspiracji. Więc oto moja "tablica" ślubna na 65 dni przed ślubem...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#1527 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wtedy też wybieramy torta ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() oh
|
||
|
|
|
#1528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jaki model sukni?
|
|
#1529 | |
|
Zadomowienie
|
Kurde nie ma ich zdjęcia na necie
ale jak kupie to cykne fotke i wam pokaże ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wam
![]() A suknia to Annais Bridal - model Rinelle
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

powiem Wam że jest świetny- kupowałam w Li Parie na Chmielnej w Warszawie (zawsze tam kupuję bieliznę)
Drogi był jak cholera ale miałam bon na 25% rabatu więc jakoś przebolałam- ostatecznie potem też będę w nim chodzić. W ogóle polecam ten sklep- kobitki są niesamowite i idealnie dobierają bieliznę 

mam w sukni pomiędzy piersiami taki trójkąt z siateczki i krawcowa będzie mi wszywała stanik żeby nie było go widać ale jakiś kupić muszę tylko nie wiem jaki bo wszystkie bardotki mające silikon mają też szerokie łączenie miseczek a inne staniki z wąziutkim łączeniem takim do dużych dekoltów nie mają silikonu... ciekawe czy cos zrozumiałyście
) ,więc zamówimy więcej i część popaczkujemy dla gości jak będzie taka potrzeba .

a ona mi cos wrkecila by ksztalt plombie nadac, bo mi sciachala cala jedna sciane zeba... dzizas.... trauma
potem oczyszczanie u kosmetyczki i moja twarz to sitko:| dzis mam potrojny makijaz, aby wszystko przykryc...
ale widziałam śliczne czarne szpilki